Althermedia

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 31 ocen.

Opinie o Althermedia

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Althermedia

Ziom

pozdrawiam ziomów a Alther tęsknię za wami coraz bardziej bez was wszędzie źle

zespół
@Ziom 08.01.2018 14:23

przyjaźń for ever

Ziomale
@Ziom 08.01.2018 14:23

my też ciebie kochamy

Stach

Jak komuś nie odpowiada firma zawsze może pracować w innej!!!

Ola
@Stach 02.01.2018 19:01

Ja u nich pracowałam i ten okres wspominam bardzo dobrze. Nigdy potem nie spotkałam w pracy tak sympatycznych i kompetentnych ludzi.

arczi

Agencja, która zajmuje się nikomu niepotrzebnymi pierdołami. Pracuje tam banda dziwaków i kmiotów ze wsi, którzy rżną wielkich miastowych, bo im się ''warsiawka'' udzieliła.

praca
@arczi 28.12.2017 17:49

wysoka kultura zobowiązuje :)

Maja

@Magda @Max to może powiecie coś więcej na temat tego jak wygląda praca w Althermedia? Co takiego czeka na osoby dołączające do firmy? Co wyróżnia ją na tle innych pracodawców?

Ag
@Maja 13.07.2017 13:03

Totalny i szybki rozwój zawodowy oraz osobisty. Profesjonalizm najwyższej klasy. Będzie bolało ale warto. Odkryjesz swoje siebie. Polecam z doświadczenia. Ale jeżeli jesteś leniwa, lub zakompleksiona to szkoda twojego czasu na przygodę w naszym gronie. Tu pracują tylko najlepsi na rynku. Decydująca jest osobowość.

Piękna

I kto pisze te negatywne teksty o firmie? Konkurencja. Zazdroszczą nam, że ich pracownicy odpływają do nas. To trzeba było dbać o mnie tak jak tu w Althermedia. Do zobaczenia nieudacznicy na prezentacji u klienta. Znów zobaczycie, że Althery górą. Potem będziecie mogli popłakać się w postach.

Katarzyna31

Panowie Prezesowie widzę, że dobrze wykonują swoją pracę i wrzucają co jakiś czas dobre opinie o swojej firmie :) Atmosfera pracy fatalna. Ci, którzy pracują tam od lat są względem siebie mili, dla reszty chamscy. W biurze syf straszny. Nie polecam nikomu, strata czasu.

Bezik
@Katarzyna31 11.10.2017 11:04

Ludzie świetni, atmosfera rewelacyjna, pensje niezłe, umowy na etat, jestem bardziej niż zadowolony z pracy w tej firmie.

nowy pracownik
@Bezik 12.10.2017 13:27

Potwierdzam pozytywną opinię o Althermedia: TA PRACA TO MARZENIE każdego sensownego człowieka. Ale leniwi nie przetrwają tu zbyt długo.

nie warto

Szef to zwykły manipulancik. Na starcie łamie prawo obowiązujące w RP od 1 września - nie podpisuje umowy. Praca tam to strata czasu.

Totalny rozwój

Ha ha ha! Chyba pracownicy dostali prikaz żeby pisać ozytyqne opinie...tylu zadowolonych, a w firmie pracuje zaledwie kilka osób.... rotacja niesamowita. Rozwój tak, ale tylko według definicji Pana Viceszefa. Zero własnego zdania. Nie zgadzasz się z nim - tznprzestajesz się rozwijać... jesteś robocikiem wykonującym absurdalne strategie przełożonego.To despota i manipulant mający ogromne ego, przysłaniające mu cały świat...

Magda
@Totalny rozwój 08.06.2017 06:03

Czy ty jesteś trolem z konkurencji? Każdy wie, że w Althermedia słynie z genialnej atmosfery w pracy! Konkurencjo ujawnij się. A my robimy swoje :) w miłej atmosferze.

Max

Zajebista firma, genialne pomysły, rewelacyjna kreacja, najlepsi na rynku. Jeżeli dostaniesz się to czeka cię totalny rozwój.

Maja

@Rkkkkchętnie dowiemy się więcej na temat możliwości rozwoju w firmie. Czego udało Ci się nauczyć podczas pracy w Althermedia?

Adam
@Maja 07.04.2017 09:25

totalny i szybki rozwój, miła atmosfera, pełen profesjonalizm, polecam z całego serca.

Rkkkk

Pracę polecam szczególnie osobom młodym w branży reklamowej - naprawdę można sporo się nauczyć. Do tego dochodzi prywatna opieka medyczna, bardzo miła i nienapięta atmosfera - nic tylko przychodzić, pracować i być zadowolonym.

szynka

a możesz napisać gdzie konkretnie jest zlokalizowane?

Katarzyna

Jestem zadowolona :) Biuro jest zlokalizowane w bardzo dobrym punkcie Warszawy, pracownicy są otwarci, pomocni, nie ma sztywnej atmosfery, można się pośmiać :) Praca jest pełna wyzwań, dużo się dzieje, nie ma czasu na nudę. Polecam tym, którzy lubią wyzwania i chcą się dużo nauczyć! :)

anonim

(usunięte przez administratora)

tk

wynagrodzenie jest dobre firma bardzo OK ludzie OK polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

rozmowa absolutnie niestandardowa, trudno przygotować się do niej nie można ściemniać i koloryzować, bo od razu połapią się i masz minusa doceniają szczerość i prawdomówność

Były pracownik

Świetna firma, najlepsza w jakiej pracowałem, polecam wszystkim. Musiałem wyjechać do Londynu na dłużej i tylko dlatego już tam nie pracuję.

Romek

Byłem niedawno na rozmowie kwalifikacyjnej. Było super ciekawie i niestandardowo. Nadzieję, że dostanę się do nich.

Zadowolona Informatorka

Witam Chciałabym napisac, że pracuję dla tej firmy jako informator mobilny. Podejmowalam taką pracę już wczesniej ale po raz pierwszy spotakalam sie z tak szybkim i konkretnym odzewem. Zazwyczaj ludzie - organzatorzy sa bardzo niemili i nas nieszanują. Panuje balagan a puzniej to informatorzy są winni.. Nigdy nie widzialam sie z Pania Magdą koordynatorką - rozmawialismy tylko mailowo lub telefonicznie ale zawsze ma dla mnie czas i rzeczowo odpowiada na pytania, rozumie potzreby szarego pracownika za co bardzo dziekuje.

anonim

(usunięte przez administratora)

Hostessa

Chyba chciała Pani napisać: "nie oceniaj firmy po 1 osobie" Tu by się zgadzało, bowiem inne osoby pracujące dla tej firmy na akcji były miłe : ) Opinia dotyczy 1 osoby, na czym, niestety traci cała firma ! Jest takie przysłowie: Łańcuch jest tak silny jak jego najsłabsze ogniwo..

Hostessa

Ostatnio miałam nieprzyjemność pracować pod nadzorem Pani Marioli M. Owa Pani traktowała wszystkich z góry, poniżając osoby pracujące na akcji promocyjnej "Lotto". Już bardzo długo dorabiam sobie jako hostessa, ale pierwszy raz spotykam się z tak nieprzyjemną osobą. Szczegółowo: mieliśmy do przejścia w ciężkich kostiumach około 20 km. Podczas całej pracy uśmiechaliśmy się, staraliśmy się dobrze wyglądać. W trakcie krótkiej przerwy byliśmy bardzo zmęczeni, a Pani Mariola powiedziała: "Widać, że żadna z was nigdy w życiu nie chodziła na siłownie, że tak wyglądacie."

gmh200

Z tego co wiem w firmie są dwa dzialy kierowane przez dwoch szefów. Prezes jest spoko, ale wiceprezes zgrywa wszechwiedzacego. Po żenującej rozmowie z tym drugim, po dniach probnych zrezygnowałem z pracy. Oczywiście kasy nie dostałem. Warunki smieciowe i atmosfera do kitu - ale w dziale kierownym przez prezesa podobno jest inaczej. Zawsze warto sprobowac.

prawie pracujący

Wszystkie pozytywne opinie to bullshit. Pracodawca nie dotrzymuje obietnic, kłamie, nie płaci. Zatrudnia bez umowy. UWAGA NIEUCZCIWA FIRMA!

prawdomówny

Praca tutaj jest bardzo ciekawa, mnóstwo wyzwań. Można rozwinąć się w branży reklamowej pracując przy dużych projektach. Atmosfera super, ludzie są pomocni, dowcipni. Dla każdego siłownia, wyjścia integracyjne. Jest pozytywnie :)

dziwna?

Ciekawe rzeczy wypisujecie, bo ja mam umowę o pracę na cały etat. Chwalę sobie.

zadowolony

No kiedyś może nie nadejsc nigdy :) umowa o dzieło która proponują nie zabezpiecza w żadnym stopniu. Nie masz ubezpieczenia. To jjz lepiej pracować na czarno bo 100% do kieszeni idzie. No ale jaką firma taki szacunek do pracownika. Chce się mieć super kampanię i super kasę szkoda tylko że kosztem swoich podwładnych. Szkoda czasu.

k

Jestem zadowolona ze współpracy z tą firmą. Realizowane kampanie są na bardzo wysokim poziomie. Zespół ludzi jest mega kreatywny, zgrany, profesjonalny i pomocny :) Można się wiele nauczyć i zdobyć cenne doświadczenie.

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

tak umowa o pracę nie jest u nich problemem ale dopiero po okresie próbnym

Olena

Czy ktoś z Was był na rozmowie rekrutacyjnej ostatnio? Widziałam ogłoszenia...

sopel

Althermedia to agencja reklamowa działająca w obszarze reklamy zewnętrznej oraz ambient mediów. Posiadają sieć kilkudziesięciu nośników ambientowych w wielu miastach. Jeśli nie wiecie czym są ich produkty to są to te wszystkie ogromne rekalmy na budynkach , wieżowcach które codziennie mijacie w duzych miastach

anonim

(usunięte przez administratora)

słodka-dorotka

Powiem Ci coś... Widocznie nie nadajesz się do tej roboty i bezsensu wylewasz swoje żale. Nie potrafisz zaakceptować, że ktoś podziękował Ci za współpracę, bo nie dajesz rady? Ludzie pracują tam po kilka lat i świetnie się odnajdują w tej pracy. Potrafią zorganizować sobie czas pracy tak, że wywiązują się ze wszystkiego. Aha i najważniejsze - jest coś takiego jak asertywność. Jeśli jej nie masz, to przepadniesz. ps: Poszukaj spokojniejszej pracy, np w ochronie. Tam na pewno dasz radę.

prob

I co? Gdzie ten spamers, co wypisywał negatywy? Nie ma to jak kopanie dołków u konkurencji.

rikfik

Rozmowa zaliczona, wcale nie było tragicznie jak opisują co niektórzy. To co mi się spodobało, to piękne biuro. Wielki plus za duże okna, ekstra wnętrze, piękne akwarium przy wejściu - robi wrażenie. Nawet jednego kłębka kurzu nie widziałem na podłodze...

Andzej
@rikfik 09.09.2014 16:05

NO UCZNIOWIE POZAMIATAJĄ

Alicja

Nieudacznicy, którzy nie mają nic do zaoferowania płaczą i wypisują negatywne opinie. Popatrzcie krytycznie najpierw na siebie a potem na innych.

Anonimous

A może rekrutują, bo nie trafili na nikogo solidnego? Wiem z autopsji, że w takiej branży trzeba być kreatywną i MYŚLĄCĄ osobą, a takich jest niewiele.. Na rozmowie osoba wydaję się być kumata, a jak przychodzi co do czego, to nie umie odróżnić netto od brutto :) Pracowałem w Alther prawie trzy lata i gdyby nie to, że teraz mieszkam na drugim końcu Polski, to dalej bym tam pracował. Praca nienudna, codziennie nowe wyzwania, akcje, a to lubię. Częste wyjazdy latem na łódkę, w tygodniu siatkówka, siłownia, wyjścia integracyjne.. dla każdego coś dobrego. Polecam.

nie_zgadniecie_kto

Naczytałam się Waszych komentarzy i powiem szczerze, że się wystraszyłam. Jednak odważyłam się pójść na rozmowę kwalifikacyjną - byłam wczoraj i było ok. Z tego wnioskuję, że każdy w necie jest mocny w "gębie", bo moje odczucia zupełnie się różnią od tych, które przedstawiacie. Rozmowa jak każda inna - pytali o doświadczenie w branży, kreatywność, ukończone szkoły, kursy. Przebrnęłam i mam nadzieję, że z wynikiem pozytywnym. Reszcie życzę tego samego. Pozdrawiam.

seba

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej i wcale nie było źle... nie wiem skąd te negatywy. Ładne biuro, mili ludzie.

zadowolona

Piękne nowe biuro w centrum Warszawy, mili ludzie, zawsze wytłumaczą jak się czegoś nie wie, można liczyć na pomoc. Jeśli ktoś chce się obijać, to niech lepiej szuka innej pracy :)

nowy

Te negatywne opinie to chyba od tych co się nie dostali i zazdroszczą. Firma jest rewelacyjna. Jest tu profesjonalnie i sporo ciekawej roboty ale atmosfera na luzie. Wyjazdy na Mazury na żaglówkę firmową ALTHERMEDIA, fitness club sponsorowany przez firmę, imprezy integracyjne.

stud

mnie podobało się

ona
@stud 15.07.2014 09:55

mnie też podobało się

anonim

(usunięte przez administratora)

m

tak, warto spróbować rekomenduję

pracownik
@zniesmaczona 30.12.2013 15:22

To nie prawda. Odpadają ci co są słabi i leniwi. To jest branża reklamowa ! tu trzeba myśleć. Geniala firma. Polecam.

Zostaw opinię o Althermedia - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Althermedia