ZPU PRAWDA

Olecko

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 426 ocen.

ZPU PRAWDA
3426

Opinie o ZPU PRAWDA

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPU PRAWDA

Natalia

@Pracownik ale o jakich nowych (Twoim zdaniem niepotrzebnych) zmianach mówisz? Możesz napisać dokładniej, czy chodzi również o same warunki zatrudnienia? @Janek jak rozumiem - Ty jesteś zadowolony z pracy w ZPU PRAWDA. Możesz napisać co podoba Ci się najbardziej?

Hgfdxz
@Pracownik 22.05.2018 23:09

popieram i leci następne l4

Jagienka

Artykuł 212 & 1 może się tym ktoś zainteresuje skoro mistrzowie mają to gdzieś, czy trzeba iść na górę..?

Złyif
@Mistrz 22.05.2018 00:24

Jest dział nr od tego tam idź

brk

2 wieksze zaklady Pracy w Olecku wiec normalne ze place beda jakie sa i nic sie nie zmieni!!Ukraincow zawsze wezma,bo ludzi nie ma do pracy.Ogolem zaklad nie jest zly...place podniosa to zmieni sie wszystko na lepsze i chetnych bedzie do Pracy

Pracownik

Ta firma schodzi na dno, wypłaty co raz mniejsze ludzie zapier... Laja a zarobić nie dają, kadra robi sie coraz większa a wypłaty mniejsze. Nowy dyrektor wymyśla jakieś nie potrzebne rzeczy co firma funkcjonowała przez tyle lat bez różnych dziwnych wydziwien a palarnie nowe to chyba przystanki jakieś, zamiast zrobić nowe altany większe z drzewa i by było ładnie i esteycznie a nie jakieś (usunięte przez administratora) z pleksy bez wyglądu i miejsca dla ludzi podsumowując ogólnie robi sie (usunięte przez administratora) i trzeba szukać nowej pracy. Pozdrawiam

Zyga
@Pracownik 16.05.2018 23:55

Trzeba szukać niech Ci z góry zapiepszaja darmozjady na ch..j ich tam tyle siedzi?

Janek

Szkoda, że pracownicy nie doceniają pracy w dobrej firmie!!!

Jolek

A lepszego konia jak rysio to w całym zakładzie nie ma a chlop swoje latka ma

wściekly

co to ma być za wyplata ?! ludzie ?! jesteście śmieszni !!!!!!!! sie nie dziwie, ze nie ma komu robić i każdy stąd ucieka, jak sie zarabia po 1'800 z dwiema sobotami! akord wiekszy niż poprzednio wrecz przeciwnie do wyplaty !!!!!!!! sami bedziecie zapie*dalać na swoje stołki, wiecej robi się kadry niż fizycznych i bardzo dobrze, kto was utrzyma darmozjady

Zły
@wściekly 10.05.2018 17:50

Albo zaczniecie płacić normalnie albo będą masowe zwolnienia i zamknięcie tą bude...wstyd takie pieniądze (usunięte przez administratora)

Obserwator.

Panie Romanie czas na refleksje.Przyszedł nowy dyrektor i miało być tak fajnie.Zmienia się ale na gorsze.Ludziom na produkcji nikt nie pomaga,a wręcz przeszkadza.Na produkcji bałagan,wózki zepsute.Szkolenia, zebrania , zbędna papierologia.Niech pan się przyjży co się dzieje.

On2
@Obserwator. 25.04.2018 11:20

To prawda mamy pracować czy wypisywać po 5 stron papierów?

Henry

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Podpowiedzcie czy warto starać się o pracę?

Jolek

I operatorów strugarek u nas spokój cisza i jako tako płacą

Jolek

Pozdrawiam całą zmianę Karczewskiego

On

Ja stoję pół zmiany i nikt nic nie gada ????

On2
@On 08.04.2018 01:08

To się połóż lamo ty czego się chwalisz ślimak.

Beni

Zpu PRAWDA jest bardzo dobrym zakładem pracy w promieniu 100km polecam.

Taki tam

Mam pytanie dotyczace zmiany hali mistrza. Do kogo trzeba sie udac w tej sprawie dokladniej? Trzeba jakies papiery wypdlniac? Na jakiej to jest zasadzie

mada
@Taki 31.03.2018 09:48

Masz racje.takich mamy pracowników innych nie będzie , miejmy nadzieje ze jak powstanie nowa hala to troszeczkę się to unormuje i mam nadzieje ze pracodawca doceni operatorów i pracowników z wiedzą o maszynie bo już obcokrajowcami się ochwaciliśmy,trzeba cierpliwości i spokoju jak powiedział pan M.M

Lakiernia <3

A ja lubię to robotę, jestem na lakierni i nie narzekam , atmosfera zależy od ludzi i majstera , pozdrawiam

Natalia

Przypominam wszystkim użytkownikom o obowiązującym na forum regulaminie - https://www.gowork.pl/regulamin. Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi (Jest to forum publiczne!) i odpowiedniego poziomu komentarzy. Nie widzę żadnych ofert pracy w internecie - na jakie stanowiska w tej chwili rekrutuje firma ZPU PRAWDA? Możecie coś polecić?

Żancia

To prawda o 22:05 widziany był pod biedronką BMW rozwalającą się widać na co mu zwolnienie lekarskie było potrzebne.

BM_Dŕewn0

Pozdro dla Drewna ktory bedac na zwolnieniu lekarskim po.pier.da.la po goldapskiej na bezczela kilka minut po zakonczeniu swojej zmiany i robi "agresywne manewry" na oczach ludzi. Czy tak sie zachowuje czlowiek bedac na zwolnieniu ?? Pytanie do kadr ..

obserwator sytuacij

Panie Krzywy prosze wziać się do roboty a nie podpieprzac innych na opti.. Jak stoisz na opti to spoko miły udajesz kolege.. A jak zastępujesz brygadziste to łazisz udajesz ważnego a nikim ważnym nie jestes i nie będziesz właśnie dla tego nie awansowali cię na brygadziste bo się nie nadajesz więc nie zgrywaj ważniaka ok? tylko bądz człowiekiem.. ogarnij się.....

Lumph
@Ja 16.03.2018 09:33

A czy Ty slownika używasz? Bo Ty nie umiesz sie wysłowic co do jakości to prawda, że najgorszy (usunięte przez administratora) Z tym materiałem też ktos powinien zrobić niech koledzy teraz robia najgorszy (usunięte przez administratora) przez rok czasu.

On

Co tu taka cisza? Kogo jeszcze oszczekacie? Macie jeszcze przeciez sprzataczki widlaki dozorcow strugarki a i kapowki.... ktos naprawde moglby w koncu zrobic porzadek z tym obgadywaniem

Taki tam

Ludzie dajcie spokoj. Jedziecie jeden po drugim... podnieca was to?? Jak ma ktos cos do kogos to podejdz powiedz ty taki nie taki.... najpierw konie pozniej hs... teraz znowu opti. Polak po polaku jedzie jak po psie. Masz cos do kogos to podejdz powiedz jak dorosly czlowiek....

Pracownik roku
@Taki tam 16.03.2018 12:43

Najlepsze w tym wszystkim jest to,ze to praktycznie oczernianie sie ludzi z jednej zmiany. Powinni porozdzielac , pomieszac z innymi zmianami. Moze co niektorzy by nie byli juz tacy,co to nie oni

Wesoły Romek

Dlaczego blondynka maluje usta na zielono?  - Bo czerwony oznacza stop!

Były pracownik

Witam jak tak czytam to widzę zw ta strona jest po to by innym ludziom dokopywac zamiast starac sie by w końcu ta firma zrozumiala że to nie onni tak naprawdę sie liczą tylko pracownicy bez nich by nie mieli nic ale tak jest ze Olecko nie ma firm konkurencyjnych by zmienić tam sytuację z zarobkami bo z tego co sie orientuje to coraz gorzej powinniście wziac się i starac sie o zwiazki zawodowe o socjal jaki kolwiek a nie sam świń po roku przepracowanym to jest porażka

Były pracownik
@Real 14.03.2018 06:45

Tam nigdy nie będzie dobrze mam nadzieję że nie będę musiał tam nigdy wracać, przydałby się jakiś konkretny zakład pracy by pokazać ze o pracowników warto walczyć swoją polityką doprowadzą ze żaden polak nie będzie chciał pracować może forte zmieni sytuację ludzi jak ruszy z produkcją

Premia

Mam takie pytanie. Pod koniec tamtego roku bylo cos slychac ze mialy wejsc jakies premie operatorskie. Czy moze ktos cos o tym napisac? Jakoś wytlumaczyc na czym kobkretnie mialo to polegac Tylko mam prośbę, prosze o normalne i sensowne odpowiedzi, a nie o jakichs parowkach.

Art

A ja jak bym z padma przeszedł jako lider to ile tam można zarobić

Dajrektor
@Art 07.03.2018 20:28

Widać jaki ty lider jak na tym śmietniku pytasz o zarobki, śmiech ... Tyle zarobisz, że nie uniesiesz ... taki to ciężar liderze z Padmy

anonim

(usunięte przez administratora)

Xyz
@Ludzki nieogar 06.03.2018 09:08

Pelikan lubi pokazywać rowa ha ha

Mydełko

Tak się zastanawiam, czy co poniektórzy operatorzy na hs-ie slyszeli bądź widzieli kiedyś coś takiego jak MYDŁO? Bo wątpię żeby mieli w rękach. No może niektórzy mają uczulenie na takie rzeczy-nie wiem. Zrozumieć można że w piątek cuchnie bo człowiek przemeczony, no ale nie w poniedziałek. Nawet czuc ten nieprzyjemmny odur na maszynach obok. Wiatraki to jednak nie tylko latem by się przydaly.

maniek
@T mobiles 06.03.2018 09:00

Po tamtej części hali to same smierdzonce trole robio.

mareczek27

Witam chcielem was zapytać czy przyjmują do pracy u prawdy

Marian

Co to są prace zlecone?

Zlecenie
@Marian 24.02.2018 00:25

Np. Gdy będziesz musiał komuś buty wypastowac

nowy

powie mi ktos czy jest jakis okres wypowiedzenia jesli jestem na okresie próbnym ?

Zostaw opinię o ZPU PRAWDA - Olecko

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPU PRAWDA