ZPU PRAWDA

Olecko

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 301 ocen.

Opinie o ZPU PRAWDA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPU PRAWDA

Zirytowany

Czy ktoś w końcu zareaguje na samowolkę konia Maćka? . Facet nie ma dzieci ani żadnych zobowiązań a do pracy przychodzi jak mu się podoba, ktoś dwa tygodnie wcześniej chodzi za mistrzem o dzień urlopu, a on sobie bez słowa nie przychodzi jak mu się nie chce i urlop od ręki podpisany ma. Uprawnień nie ma na weronke ale nikt też nie reaguje. Dostał szansę zrobienia kursu to nawet go nie ukończył nie mówiąc o zdaniu egzaminu na który nawet nie chciało mu się przyjść. Wszystkim za wszysko się obrywa a on robi co chce i jeszcze się chwali że dostaje premie od majstra. Zero sprawiedliwości w tym zakładzie.

Ogier
@Przykra prawda 17.02.2018 11:45

A co to ma do rzeczy że blisko mieszka, chcesz to postaw namiot i bedziesz miec blisko. Co z tego ze przyjade do pracy 30min przed jak nie ma gdzie zaparkowac i tez sie spozniam to na kogo mam to zrzucic? Ja potrafie 5na5dni sie spoznic i co z tego. Ciesz sie ze jezdzi ta weronką, na tej zmianie dbaja jako jedyni aby byl porzadek. Papier na weronke z tego co wiem to ma, wtedy gdy wiekszosc zdawala on mial nocki, wolal zdac jak mial inna zmianę i z glowa. Przestan przesiadywac na pudelku to zaczniesz myslec glowa. A co do urlopu to zwroc uwage ile masz zaleglego o ile masz. Maciej ma go sporo co oznacza ze wiecej jest w pracy od ciebie. Nie bierze urlopu na bol tylnej czesci ciala jak wiekszosc.

Brajan
@Zirytowany 15.02.2018 17:11

Gdyby ktos mial ochote stanac twarza w twarz z jakimkolwiek koniem, to w okolicy jest ranczo mozna sobie pobrykac. A i tam na hs-ie to schowaj nos w skrzynke zamiast cwaniakowac

Opticut MEN.

Konie powinni też pracować na akord! lenie nic nie robią! i się chwalą że luzik że bez wysiłku zarabiają dobrze! a my musimy ciężko na akord pracować !gdzie tu sprawiedliwość?? Maciek.Z. leń największy zm J.S. klejonka. WEŹ się do roboty wreszcie...

Taki
@Dokonca 18.02.2018 19:08

To chyba jestes slepy albo na zegarku sie nie znasz. Za 20 to romek jeszcze skrzynki zabiera!!!!!!!!

Kitkat
@Opticut MEN. 16.01.2018 03:06

Konie na akord maja robic? Haha moze od kilometra niech im placa albo od ilosci skrzynek. Chyba masz jakies porazenie mózgowe

PRAWDA

jowitka 26 stycznia 2018 at 07:38 KTOS MADRZE NAPISAL ,,I dlatego w ciągu najbliższych 5 lat zakłady pana Kota i Prawdy upadną, z powodu braku dbałości o pracowników, Polaków nie będzie, a Ukraińcu szybko wyjadą , gdyż otworzą im drzwi do Europy i żaden nie będzie siedział w Olecku…i zostaną z ręką w nocniku**

Były
@anonymous 16.02.2018 22:05

Kolego anus przepraszam anonimus ,napisałem na start! A nie po10 latach z sobotami ,dlatego premia i jest ok zakład nowoczesny nie ma zapierdalania jak zając bo akord i norma

Racja
@Były 17.02.2018 21:34

A nie jak tutaj ze ten akord tak wyliczony zeby nie zarobic wiecej niz najnizszo krajowa.

STARY PRACOWNIK zm. Ch.

Z niecierpliwością oczekujemy otwarcia -nieopodal Olecka nowego zakładu pracy FORTA sporo ludzi tam się wybiera oferują normalne zarobki i bezpłatny transport do pracy z Olecka i okolic!! ZPU PRAWDA zamówcie więcej Ukraińców Serbów i kogo tam jeszcze zwozicie .he.sami najlepsi pracownicy przejdą do forte jeżeli dalej tak będziecie robić z ludźmi chodzi o zarobki paczki świąteczne i wiele innych potrąceń.

Guys
@powodzenia 17.02.2018 06:09

Ten zaklad hest w dubowie tak sie sklada ze ja tez mam znajomego I z 3500 niezchodzi .

Były
@powodzenia 17.02.2018 06:09

jaki z Ciebie fachowiec ?patrząc na Twoje błędy nie dziwię się że Cię nie wzięli.i nie piszę tu o Forte a o TANNE ! Piszesz brednie i nie wiesz o jaką firmę chodzi

SK

mam 32lata,pracuje ponad dwa lata mojr wyplaty roznia sie tysiącem zl. jak splacac kredyt,utrzymac rodzine za 1800zl?

sasza
@SK 12.12.2017 10:19

To sie ch u j u w zyciu napracowales. 30 lat i tylko dwa lata stazu i sie jeszcze dziwisz, ze zarabiasz 1800zl.

Nick
@sasza 15.12.2017 22:17

Pomyśl Sasza on 2 lata pracuje w ZPU

Pracownik

Ktoś poleci z hali:)

Prawie
@Pracownik 09.02.2018 20:52

Będzie spokój wkocu

Prawie
@Prawie 09.02.2018 21:04

Tylko dlaczego?

Matka 3 dzieci

Dziękuję za taki prezent Panie .Romanie potrącenia177.93 gdzie w styczniu potrzeba pieniędzy po Świętach itp... A wypłaty 1950zł co to za paczka na Święta ? Gdzie później zabieranie więcej niż ten prosiak warty jest! nikt głupi nie jest wstyd wam!!! mam nadzieje że czyta to ktoś z góry i pomyśli sobie jak to wygląda .weźcie przykład z normalnych firm gdzie dają na Święta bony itp . Ps i nie potrącają za to podwójnej wartości..Wstyd Zpu pozdrawiam ....

Oko kakaowe xd
@oko 03.02.2018 09:47

Obserwójcie Ukraińców jak się opierdalaja a nie nas!!bo my pracujemy ...jeszcze ten śmiech chyba z rozpaczy że ludzi brak hehe ciota.

97
@Nikt ważny 02.02.2018 16:30

Jaka ma być lipna haha

Mlody pracownik

Witam. Mam pytanie... chodzi mi o to czy jest mozlowosc przejscia na inna hale do innego majstra. Jak to zrobic?

Nowy pracownik
@Mistrz 28.01.2018 11:24

Duzy robia z tym problem

Mistrz
@Nowy pracownik 28.01.2018 19:27

Nie robią problemu

Pracownik

Mistrzu Sk. My pracujemy na Ciebie a ty pół zmiany pierdzielisz głupoty z jakimś sucharem. To Ty powinieneś przyjść powiedzieć co mamy robić, A trzeba chodzić i Ciebie szukać

Esss

Gdzie złożyć wypowiedzenie? ????

Lamers
@Esss 19.01.2018 22:58

U majstra

Chętny do pracy

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Jaka jest atmosfera w pracy?

Hs team
@Chętny do pracy 11.01.2018 16:03

Potrzebują atmosfera jest ok zarobki od 1900 do 2900

Esss

To już nawet nie jest śmieszne. Długo jeszcze ten chłopak co ma wozić materiał będzie wali w c uja? Jak nie stoi gdzies oparty o skrzynke to zapierdziela przez hale z telefonem w łapie. Praca na godziny to może sobie pozwolić:)

gitara
@Ola 29.11.2017 13:41

Ola Ty patrz na siebie.wazne ze material jest na czas pod maszyna.chcesz to sie zamienimy i zobaczysz ze lekko nie ma

Koń
@gitara 30.11.2017 03:50

Płacą Ci za to? To masz kur_a wozić i nie gadać. To Twój zasrany obowiązek.

Iwan

Premia dla tego chłopaka co pomaga ustawiać maszyny

Osa
@Iwan 07.01.2018 05:31

Ponoć cham a chodzi i pomaga

Taki
@Osa 12.01.2018 18:50

O kim mowa

Januyi

Zawsze może być lepiej .ale nie j3st źle wypki nawet nawet oby nie zmniejszyli tak jak od stycznia Ub roku aż do sierpnia było nie ciekawie. Od 1800 do 2200 nie ważne ile sobót .ogólnie teraz jest ok i niech tak zostanie pozdrawiam...

anonymous

Hej Jak tam z wypłatami lepiej ?już

LudzieLudziom

„Ludzie ludziom zgotowali ten los” Drodzy współpracownicy, z wielkim smutkiem obserwuję kolejne , wysoce kontestacyjne w formie, ale jakże godne ubolewania wpisy. Ciężko uwierzyć, że ktoś z moich kolegów jest w stanie w tak wulgarny i wysoce nieprzyzwoity sposób obrażać ludzi z którymi spędza tyle cennego dla wszystkich czasu. Widząc Was każdego dnia wiem, że otaczają mnie inteligentni, dobrzy ludzie. Udowadniacie to każdego dnia swoim, jestem przekonana że szczerym uśmiechem, współczuciem i chęcią pomocy gdy ktoś jest w potrzebie z powodu ciężkiej choroby. Wspieracie się na co dzień i wzbogacacie również moje życie ciepłym słowem , czasami subtelną pokorą, dla wielu obce są egoizm i próżność. Niestety nie uczą nas w szkołach jak poprawnie zarządzać rozczarowaniami, a myślę, że to właśnie one są powodem powstawania tych przykrych notatek. Ci, którzy je tworzą nie są chyba świadomi, że największą krzywdę wyrządzają sobie samym. Ktoś już tu napisał – karma wraca i nie sposób się z tym nie zgodzić , dobro lub zło wysłane w świat powróci do nas wcześniej czy później w jakieś formie, pod jakąś postacią. Kilka osób uwierzyło iluzji, że zbesztanie kogoś na forum może przynieść dobry skutek. W moim przekonaniu tylko w sytuacji administratora tego lub podobnych serwisów bo jedyna korzyść to ta materialna w przypadku, gdy właściciel dobrze prosperującego zakładu pracy zapłaci haracz za moderowanie i usuwanie niepochlebnych opinii. Nie oszukujmy się, nikt poszukujący pracy nie zasugeruje się tym, że B i T są cacy, a K i A to najgorsze (usunięte przez administratora) w zakładzie zatrudniającym 1000 osób. Dajecie sobą manipulować i napędzacie internetowy biznes zamiast konstruktywnie wykorzystać swój potencjał, kompetencje, doświadczenie i możliwości. Zacznijcie robić to co da wam naprawdę głębokie poczucie spełnienia i satysfakcji. Wierzę w Was mocno! Czuje się w obowiązku poinformować wszystkie pomówione i znieważone osoby, że prawo jest po ich stronie, istnieją instrumenty prawne oraz możliwości techniczne aby dotrzeć do sprawcy i pociągnąć go do odpowiedzialności prawnej (cywilnej i karnej). Warto z nich korzystać Pomówienie innej osoby o postępowanie lub przymioty, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej albo narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, jest przestępstwem. Przestępstwo zniesławienia podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Jeżeli jednak sprawca dopuści się pomówienia za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. Przydatne źródła prawne to: Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny art.212-216 Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. Kodeks cywilny art.448 Ustawa z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną art. 18 "Warto pamiętać, że „wolność słowa, w tym głoszenia poglądów, podlega takim ograniczeniom, jakie są niezbędne do ochrony między innymi dobrego imienia osób trzecich. Nie odbierając więc nikomu prawa do krytyki, przyjąć trzeba, że prawo to napotyka ograniczenia zakreślone między innymi przez ochronę dobrego imienia innych osób, która jest składową konstytucyjnej zasady ochrony godności człowieka” (wyrok Sądu Apelacyjnego w Gdańsku z 30 stycznia 2002 r., sygnatura II Aka 577/01, OSAG 2002/1/6).

anonim

(usunięte przez administratora)

Ola

Mam nadzieję że Ewa zgłosi to na policję. Poznałam ją na produkcji, świetna, kulturalna i do tego inteligentna dziewczyna. Ucieszyłam się, że ją zauważono i dostała szansę. Pani Ewo proszę to zgłosić, a jak ustalą tę zazdrosną kreaturę postarać się by wyleciała za bramę. Dość przyzwolenia na chamstwo !!! Koszmarni, zawistni ludzie których za takie wpisy na zbity pysk powinno się wyrzucać z tej firmy !!!

Ola
@Ola 04.01.2018 12:15

Chętnie podpowiem. Należy zgłosić na policji podejrzenie popełnienia przestępstwa. Policja ustala IP komputera, z którego zostało to wysłane oraz jego właściciela. Materiał dowodowy wystarczy by pójść z tym do sądu i walczyć o swoje dobre imię. Prosta sprawa, zapewniam. Polecam także założyć sprawę w sądzie z postępowania prywatnego bądź z powództwa cywilnego i zażądać np kilku tysięcy na schronisko lub inny cel. Ps To jest niewiarygodne, że ludzie piszący takie bzdury i wyzwiska myślą iż są bezkarni !!!

tak jest

W firmie,az tak źle nie jest tylko ludzie narzekają ze musza robić wiecej akordu a to samo zarabiaja.A to czemu jeden z drugim rywalizują kto wiecej zrobi?Potem przychodzi Pan stoper podwyzsza akord i stawka ciach.Rôbcie wiecej a zarobicie :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Billie Jean

Nie chciało się nosić teczki , trzeba nosić woreczki.

anonymous

Uczciwość i sumienna praca jest i będzie doceniana jeśli będziemy do tego dążyli. Wszystkie niejasności trzeba wyjaśniać u przełożonych aż do skutku.

Kandydat na mistrza.

Witam chce być mistrem jakie trzeba mieć wykształcenie minimalne jakie papiery.???

biały

To się dzieje u tego Romana . Uciekać i tyle 10 lat tam spędziłem i niezaluje odejścia szkoda zdrowia pozdro szczęśliwego nowego

HS

Witam jak tam sytuacja na hs-ach u mistrza Ch. ? Dalej brak operatorow?☺

Ewa

chcesz opinie o zakładzie ok .. Zakład spoko Mistrzowie tylko bardzo chamscy zero szacunku do ludzi chamy ...

Scythe

Mam pytanie do zarządu czemu pobieracie środki z wypłat i kupujecie te świnie ? Mało tego potracacie z wypłat w miesiącu w którym są największe wydatki i człowiek ma dwa problemy na głowie.Gdzie fundusz socjalny ?

ja
@Scythe 08.12.2017 16:13

Uważam że"paczka świąteczna" powinna być cieszącym człowieka prezentem jak bon, premia itp. Uszczęśliwianie na siłę to nie prezent, nikt nie mówi o tym głośno, bo nie wypada, się boi, bo lepsze to niż nic, ale w rzeczywistości ten prosiak to tylko kłopot, z którym wiele osób nie wie co zrobić.

pawel

panie Romanie jak tak dalej mistrzowie,liderzy beda szanowac zwyklych pracownik to ruskie i czeczeny beda tylko pracowac. to my wyrabiamy akordy a zamian nie mamy nawet szacunku

Pawel
@Druga strona 12.12.2017 12:08

Zero szacunku i kultury osobistej gbury zwykłe.

Maniek
@pawel 12.12.2017 10:25

Raz zadzwonilem do majstra,ze potrzebuje na dzis urlop,powiedzialem oczywiscie jaka sytuacja- urlopu nie dal,jeszcze w pracy zjebal,ze to jego czas prywatny...i ze zwolni jak powtorzy sie taka sytuacja.Tak to postepowac nie mozna z pracownikami.

Mistrz

To co tu się dzieje i jest wypisywane to jakieś totalne nieporozumienie. Gdzie tu są opinie o zakładzie? Same żenujące wypowiedzi kilku małolatów, którym mama lub tata kazali iść do roboty i są wkurzeni na cały świat bo kazano im pracować. Nie rozumiem administracji tego serwisu, że pozwala na takie bazgroły i oszczerstwa, bo to psuje całościowy obraz firmy, który jest całkiem inny jak też wpływa ujemnie na opinię o samym serwisie gdyż w mojej opinii jest nierzetelny. Każdy kto pracuje w ZPU Prawda wie jak jest, a wszyscy nowi chętni do pracy otrzymają rzetelną informację w biurze w Olecku przy ul. Gołdapskiej 33.

Obserwator

Drewno podpisuj się swoim pseudonimem a nie jakiś jaro mlonie ty haha

Malarz

Najlepiej to chyba u Sławka . ogólnie lakiernia czy to sosna czy brzoza to najgorszy dział,już wolę traki tak tak.plus że ciepło ale aż za ciepło .fajne laski można popatrzeć na spoconego cyca i wrzynające się stringi

Chłopiec
@Wielki 06.11.2017 08:50

Tez pamietam Gosie. Fajna dziewczyna była. Też pozdrawiam

Znajomy
@Wielki 06.11.2017 08:50

Pozdrowienia dla Gosi D. Wracaj Słońce do nas

anonim

(usunięte przez administratora)

_x

dostaje (usunięte przez administratora) od operatora to wtedy winny koń bo materiał za wolno dojeżdża hahaha może by sie z nim zamienił i troche pobiegał

anonim

(usunięte przez administratora)

Zirytowana

A może Mistrz po prostu nie mógł przewidzieć tego jaki jest i jaki mógłby być? Skąd mógł wiedzieć, że jak przedłuży umowę to pokaże rogi? To jakaś nowość, że ludzie potrafią perfekcyjnie grać dopóki nie dostaną umowy? ...

Koko

Też się zastanawiam jak to z nim było, ale jeszcze bardziej nurtuje to co on jeszcze tu robi.. Jak tak to za byle (usunięte przez administratora) można wylecieć.

anonim

(usunięte przez administratora)

Zły

Najpierw trzeba chcieć!!!! Tłumaczone po 10 razy to samo a efektu nie ma więc i żaden mistrz z wiedzą wam nie pomoże!

Były pracownik

Nie polecam tego zakładu pracy! Dla swoich nie ma nic, dla obcokrajowców wszystko!! Dwa lata chodzę po szafkę i słyszę że nie ma wolnych a ruscy od ręki dostali. Buty na podeszwie pękają ale nowe mogę dostać w swoim terminie, ruskie przychodzą i na dzień dobry dostają.

Obserwator

No i co z tego, że Wy piszecie tutaj te swoje wypociny skoro Drewno ma to i tak głęboko w poważaniu. Chodzi, się śmieje się z przełożonych, cytuję: "Janek i Szymon mogą mi naskoczyć". Ten człowiek - o ile tak go można nazwać, nie ma za grosz szacunku do przełożonych jak i swoich kolegów. Jednym słowem: drwi sobie ze wszystkich i ma z tego satysfakcję.

Kolega ze strugarki

Zostawcie drewno w spokoju. Nawet mistrz go na paleniu/jaraniu przyłapal i mu darowal więc nie róbcie wielkiego zamieszania bo jak widać po takiej sytuacji to nikomu to nie przeszkadza!

Jaro
@Kolega ze strugarki 07.12.2017 15:07

Idź w w (usunięte przez administratora)hehe

Noemi
@Kolega ze strugarki 07.12.2017 15:07

Weź pało co ty piszesz (usunięte przez administratora) go z pracy jak by taka sytuacja miała miejsce..

M.C

Jak ktos zajara to przeszkadza, ale jak do łazienki wejść się nie da tyle dymu z papierosów to już nikomu nie przeszkadza.

Omami

Boże co tu się dzieje...

Swój

Widzę Joseph że nic nie czaisz co się pisze. Drewniak powinien jeszcze na amfetaminę przerzucić to wszystkie skrzynki na Suwałki zaciągnie. He

Antyfan
@Swój 07.12.2017 17:16

Jak taki jesteś "ortograficzny" to "jest napisane" a nie pisze. Nie ma czegoś takiego w słowniku więc nie oceniaj kogoś po okładce. I następnym razem radzę zastanowić się nad sensem wypowiadania się na owym forum. Dziękuję za uwagę.

Joseph

Ten Swój to też pewnie ćpun od drewna jego chłopak ..

Onn
@Joseph 07.12.2017 16:38

No raczej. Inaczej by go nie bronił...

Swój

Co do drewniaka to się zgadzam ale co za inteligent z hs-a ten text pisał? Chyba na ortografii się nie zna i z polaka kiblował

Antyfan
@Swój 07.12.2017 15:00

Do "swój": Gdybyś Ty był na tyle inteligentny żeby zrozumieć przekaz to nie czepiałbyś się do ortografii. Widocznie na tyle Cie stać skoro bronisz ćpuna.

Swój

Drewniak jakby oberwał porządnie to by nie wiedział co się stało.

anonim

(usunięte przez administratora)

szaman

Witam to nie jest takie proste ,pracodawca nie ma prawa zbadać pracownika pod wpływem narkotyków. Juzeli macie takie podejrzenie musicie to zgłosić przelozonemu on jedynie może wezwać policję żeby pracownika zbadala pod kontem narkotyków . Zglaszajcie takie coś dla Janka S. ,Szywona W.,lub Darka G.

Pracownik

Panie Prezesie kolejny miesiąc gdzie wypłata wpłynie na nasze konta po weekendzie.Albo bank w którym ma Pan konto przetrzymuje nasze pieniądze albo ktoś w księgowości robi to opieszale i pieniążki wpłyną nam na konta dopiero czwartego grudnia po południu.

anonymous
@Pracownik 01.12.2017 19:29

placa 10-tego dla PRAWDZIWYCH roboli ciezko pracujacych.

Ojg
@Pracownik 01.12.2017 19:29

O co ci chodzi wyoka jest 10 tak jak w umowie

Johny

Panowie Ch. i M. dajcie premie dla tego chłopaka co materiał ma dowozic. On ma na godziny, my na akord a musimy sami to robić bo on nie ma czasu

Xxx
@Johny 02.09.2017 16:53

Postawić go na jakieś maszynie to nie będzie miał czasu na zabawę telefonem

Beng
@Johny 02.09.2017 16:53

Jak taki kozak jestes podaj swoje dane to zostaniesz szybko wyjasniony. Kozak w necie (usunięte przez administratora) w świecie.

Ja

Na święta więcej zostanie

Jajami
@Ja 02.12.2017 03:47

Jak ci zostaje to przelej na biednych

Pracowniiik

Pracując na klejonce, mam tylko jedno spostrzeżenie: mistrz mistrzowi nie równy. Jeden mistrz wymaga, pilnuje, gani. Zmiana robi pełne normy akordowe. Na kolejną zmianę przychodzi mistrz który niczego nie pilnuje, niczego nie wymaga, pracownicy nie wyrabiają nawet połowy normy a zostawiają taki (usunięte przez administratora) i maszyny z którymi potem nie można dojść ładu.. Porażka.

A skąd

Od kiedy stanie przy maszynie i sianie płot to są prace zlecone?

jelcyn

Witam wszystkich.Najlepiej jest na klejonce bo jak nocki to G.Ch. ciężko znaleźć bo śpi w najlepsze.hahahha

bbb
@jelcyn 22.11.2017 20:06

GRZESIU DOBRY MAJSTER TYLKO CZASEM MA CIEZKIE DNI JAK KAZDY.MOZE ZONA NIE DAJE hehe Wtedy nie podchodz

M

nie patrz piotr k. tak moj tylek bo jeszcze kiedy sobie krzywde zrobisz, po za tym jestes dla mnie za mlody. myslisz ze nikt tego nie widzi, to sie mylisz. i wzialbys sie za robote a nie piszesz smsy.

pracownik2w2www

uwaga osoby szukajace pracy! zdecydowanie ten zaklad to dno 1. nie licza sie z pracownikiem jesteśmy ponizani np. odeslac was do przedszkola 2. zarobki marne z 3sobotami ledwo 2400 śmiech na sali !! 3. ukraina wazniejsza od polaczka który pracuje minimum 5lat tzw. swiete krowy serdecZnie nie pozdrawiam pana prezesa czarnych ps. wyzej glowy umiesc sie nie da? hahah

PRACOWNIK
@pracownik2w2www 07.11.2017 18:20

WŁAŚNIE KIEROWNIK WÓJCIK TO SUPER GOŚCIU.JAK TRZEBA TO I URLOP DA A MAJSTER ZAWSZE NIE MA URLOPU ,BO LUDZI NIE MA...WIECZNIE TA SAMA WYMÓWKA.

Zostaw opinię o ZPU PRAWDA - Olecko

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPU PRAWDA