ZPU PRAWDA

Olecko

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 511 ocen.

ZPU PRAWDA
3 511 6 1

Opinie o ZPU PRAWDA

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Ktoś

Jak tam urlop?

K.Zagórski

Nie narzekac,bo wiecej w Olecku gdzie zarobisz jak nie u Prawdy :) Wiadomo wszystko drozeje...ale kto chce 1500zl doro ic I poswiecic 1godz.na prace online zapraszam na fb-ogladnij I zobacz ze mozna ???? e mail Karol.zagorski56@gmail.com 165ludzi dolaczylo do mnie a Ty nie wiezysz,ze mozna??pozdrawiam ????

Woon
@K.Zagórski 05.08.2018 01:27

Idzcie ludzi do delfi albo obok szpitala i gimnazjum wisi reklama dla stolarzy kto chce swoje zarobki podwoic niech tam aplikuje

Jestem szczery"

I tylko akord dawaj akord ku****** parobków robicie z ludzi a tych majstrow w h..j wyjebac..chamstwo cebulaki.zobaczymy jak więcej ludzi odejdzie jak będziecie piszczeć a ciapak czy rusek za 2tys długo nie porobi .Nie polecam (usunięte przez administratora)...Brak szacunku do człowieka ...

Była

K***A żałosne po paru latach pracy dają umowę na 3mce ha won...

dawny pracownik
@Była 31.07.2018 09:42

Żadna strata , niedługo zamiast (usunięte przez administratora) w swoje stołki , to będą musieli zejść na dół i zarabiać na siebie. Odkąd zmieniłem pracę , to zauważyłem , że moje życie stało się bardziej zrównoważone , mam więcej czasu dla rodziny , znajomych. A po pracy w tym kołchozie człowiek przychodził zmęczony i czasem agresywny . Bo tam tylko pogoń za pieniądzem , a i tak zapłacą jak chcą i nigdy nie doliczysz się ile tak naprawdę powinieneś wziąć wypłaty. Także , jak macie możliwość , to omijajcie to miejsce szerokim łukiem, szkoda waszego zdrowia.

Natalia

@Nataliusz, niestety nie mogę spełnić Twojej prośby, ponieważ aktywne uczestnictwo w dyskusji prowadzonej przez użytkowników i pilnowanie jej merytorycznego toku należą do moich obowiązków jako moderatora tego forum. I nie działam z polecenia ZPU PRAWDA.

jasne
@Natalia 31.07.2018 15:16

hahahhahahah

Natalia

Na stronie internetowej ZPU PRAWDA znalazłam ofertę pracy na stanowisko kierowcy transportu wewnętrznego. Jeżeli wśród Was są osoby, które pracują w tej firmie w podobnym charakterze, to bardzo proszę o napisanie tutaj na forum swoich wrażeń dotyczących zatrudnienia. Warto aplikować? Każda Wasza uwaga będzie cenna dla osób szukających pracy jako kierowcy.

Jaa
@Tykiesamncf 27.07.2018 02:54

Nie warto aplikowac . Wrazenia ? Walka o przezycie zeby wystarczylo do 10.

Natalia

Rozumiem, że jesteście niezadowoleni z niektórych aspektów pracy w ZPU PRAWDA. Jednak musicie mieć świadomość, że decydując się na opublikowanie postu na forum zobowiązaliście się do przestrzegania regulaminu w oparciu, o który forum funkcjonuje. Niektóre Wasze wpisy łamią jego zasady i decyzją administratora mogą zostać zarchiwizowane lub zmoderowane. Proszę Was o przestrzeganie wszystkich zasad forum, aby było ono wartościowym źródłem informacji dla osób rozważających współpracę z tym pracodawcą.

Antoni wzywa do broni
@Natalia 09.07.2018 13:48

Niektórych? ???? my jesteśmy niezadowoleni z całokształtu prawdy a nie tylko niektórych aspektów

Wdzięczny

Panie Romanie,nocna zmiana dziękuje że znów jak co roku mogliśmy bawić się na 25 Przystanku Olecko .W podziekowaniach damy z siebie wszystko w pracy i będziemy zasówać w pocie czoła także we wszystkie soboty ????

Pan Roman
@Wdzięczny 20.07.2018 19:50

Napijmy się za to z Panasem i Burmistrzem. :D

Natalia

@2w1, oczywiście każda osoba ubiegająca się o zatrudnienie nie tylko w firmie ZPU PRAWDA chciałaby dokładnie znać swoje przyszłe wynagrodzenie. Jednak na każdym stanowisku obowiązują inne warunki zatrudnienia, dlatego nie warto i nie powinno się szerzyć informacji o potencjalnym wynagrodzeniu, żeby nikogo nie wprowadzać w błąd. Takie kwestie szczegółowo zostaną zapewne omówione na rozmowie kwalifikacyjnej u tego pracodawcy.

jeb na stos

Jeżeli (usunięte przez administratora) dalej będą (usunięte przez administratora) za marne grosze to wypłaty dalej będą coraz gorsze. Prezers burak tylko siedzi i się cieszy że znalazł bande (usunięte przez administratora) wiernie mu oddanych dla których płaci grosze. Wystarczyło by zatgrzymać wszystkie maszyny na jeden dzień a wypłaty były by dużo wieksze, w przeciwnym razie prawda mogła by upaść i dyrekcja o tym wie, ale wie też że ma wiernych dupolizów którzey będą na nich robić z nadzieją że będzie lepiej, spinając (usunięte przez administratora) żeby zrobić więcej niż w tamtym miesiącu bo przecież "akord". Dla tych ciemnych mas którzy się jeszcze nie zorientowali: Każda maszyna ma ustalony przeciał w jakich pieniądzach ma zarabiać i tyle im zostaje wypłacone. Najczęsciej jest to najniższa krajowa plus dodatki.AKORDU ŻADNEGO NIE MA!!!

Nikt ważny
@jeb na stos 10.07.2018 17:24

Tutaj się zgodzę. Mam akord większy o 15 -20% od swoich zmienników (rozmawiam z nimi o wypłatach) a zarabiam 100zl więcej i nie licząc stażowego. W tej firmie lepiej włazić w (usunięte przez administratora) bo masz lepiej lepszy materiał urlop kiedy chcesz tylko trzeba strzelać z ucha. Niestety ja nie z tych ludzi. Niedługo zostaną tylko (usunięte przez administratora) i Ukraińcy wtedy zobaczycie jak produkcja wzrośnie ???????? zróbcie w końcu coś z tymi wyżej na palarni bo niektórzy Liderzy Mistrzowie czy KJ więcej czasu spędzają na palarni niż na pełnieniu swoich obowiązków. Moim zdaniem palenie w pracy powinno być zakazane, ale wiadomo, że zarząd ma to w (usunięte przez administratora) Lepiej przejść się po halach raz na miesiąc i szukać jakiegoś kozła ofiarnego. Podoba mi się praca w ZPU tylko nie podoba mi się to że ok 30 osób chodzi sobie po zakładzie bo są wyżej postawieni ( mistrzowie liderzy KJ ) a zarząd nic z tym nie robi. Pomyslcie o oszczędnościach na pracownikach biurowych nie produkcyjnych bo to właśnie dzięki pracownikom produkcyjnym istnieje ta firma i z pracowników produkcyjnych ma najlepsze pieniądze a nie z tych co siedzą i pierdzą w stołki aby hajs był na koncie co miesiąc

Stanisław 5562190

Brak Social brak stawek tu jest Akord. P.Natalio słaba firma szanuja bardzej ukraińca niz starego zasłużonego pracownika oczekujemy poprawy pozdrawiam serdecznie. Młodzi jedzcie za granicę tu nie zrobicie .

Pl

"Wołyń "pamietamy.

Pracuje 06.07 00;38

Kiedy nowa hala startuje? Kotos coś wie?

h.u.j.e
@Pracuje 06.07 00;38 07.07.2018 00:40

jak nazbierają ukaińców to ruszy hehe

eryk 0981

nie polecam słaba kasa brak pakietu socjalnego...

Sama prawda

Tak jak koledzy poniżej również stwierdzam że nie warto szukać pracy właśnie w zpu.Polecam delfia silvan przynajmniej szanują stałych pracowników płaca dobrze a w zpu lepiej mają przyjaciele z Ukrainy,zresztą sami mówią ze tak jest ŚMIEJĄ się z polaczków w oczy...Tak być nie może .NIE e POLECAM TEJ PRACY.SZUKAJCIE GDZIE INDZIEJ LUDZIE.

OUT THE DOOR SOON
@Sama prawda 04.07.2018 01:16

To prawda. Śmieją się gnoje że my musimy zapieprzac a oni mają-jak to mówią: "wy.je.ba.ne". Bo po co się przeciążać skoro oni mają dobre pieniądze i bez tego a my zapier.da.la.my żeby mieć tą normę. Cyrki!!! Jak można traktować tak SWOICH ludzi ja się pytam?! Ukraińcy i Rusaki lepsze od Polaków? Nosz kur***.. brak słów i szkoda nerwów. Jak macie wybierać-nie wybierajcie ZPU Prawda.

Jak to jest??

Witam .Proszę podać wszystkie stawki akordowe na paskach od wypłat za ile my pracujemy ? Wszystko ma być jasno opisane w przeciwnym razie Zostaną poinformowane odpowiednie instytucje zajmujące się prawami pracownika oczekujemy tego od m-ca lipca 2018. Dziękuję i proszę o podanie stawek wszystkim pracownikom.

Zły
@Hmm 26.06.2018 12:36

Z czego wyliczać głupie ?jak stawki brak idź **mądralo tam z ucha strzelać.

Tdi

Zobaczcie ile delphia płaci 3200z jedna sob ą nie 2400 z 2 sob przeniosłem się tam z zpu i jest spoko na montażu a wy róbcie dalej na rusków haha żałosna firma

456et
@Uciekac 03.07.2018 17:36

Zpu to s-f nie polecam ..Nędzne zarobki

Natalia

Część dyskusji, z którą się przed chwilą zapoznałam skupia się wyłącznie na stawce godzinowej obowiązującej w ZPU PRAWDA. Czy ze względu na osoby odwiedzające ten wątek zainteresowane zatrudnieniem w tej firmie, proszę Was o kilka słów w kwestii formy zatrudnienia, atmosfery i pakietu socjalnego.

Mistrz 5
@Natalia 03.07.2018 12:12

Nie ma nic średniowiecze..

KAROL

Witam Pracowników,którzy ciężko pracują....znam temat ale robić trzeba.Kto chce dorobić do wypłaty bez inwestycji 1000-2000zl zapraszam/zacząłem zarabiać online i niedługo otwieram swoją działalność gospodarczą.pisać karol.zagorski56@gmail.com Pozdrawiam

Natalia

@Ktoś a czego ten strajk miałby dotyczyć dokładniej? Możesz przedstawić w kilku słowach, jakie widzisz plusy i minusy zatrudnienia w ZPU PRAWDA? Dla osób, które nie są zatrudnione w tym miejscu, bardzo ciężko jest zrozumieć, co dokładniej opisujecie. Wszystkie więc skompresowane w zestawienie tych dobrych i złych stron zatrudnienia opinie, będą rozjaśniały sytuacje firmy.

Ktoś

A może strajk? Ktoś jest za?

Ona
@Ktoś 16.06.2018 16:19

Idzcie wszyscy na zwolnienie!

Natalia

@zły a jak w ZPU PRAWDA jest naliczana premia (nagroda)? Od czego ona każdorazowo zależy? W większości zakładów pracy istnieje jakiś wymierny system, który pozwala każdemu na uczciwe i transparentne podejście do tematu. Możesz napisać o tym trochę więcej? To temat będący zawsze w centrum zainteresowania potencjalnych pracowników firmy.

Fds
@Natalia 11.06.2018 17:43

Premia 20%od akordu czyli hu** wie ile i tak zapłacą 2 tyś i stawek nie podają tajemnica wielka nic tylko to zgłosić inspektorowi pracy..

Elcztery rzadzi

Pozdro dla tych co pracuja cały miesiac w ten upał za 200 zl wiecej wypłaty . Na wakacje nikt wam urlopu nie da . Nie rozumiem ludzi co jeszcze na zwolnienie nie poszli.

Dzik

I teraz powiem tak czemu osoby nie upoważnione włączają sobie ciepły nawiew i stoi i się śmieje że gorąco ludziom chodzi tu o konia który robi 6 lat i poczuwa się za bardzo zmiana Jan .S do wyciagow moga miec dostep tylko brygadzisci zapamiętaj to (usunięte przez administratora) M.z.

To ty
@Kto? 01.06.2018 19:53

Weź lustro to zobaczysz

Lakiernia <3

Pozdrawiam lakiernie sosne mrrrrr

Ruda

A przestój będzie kiedy ?

Xxxx
@Ruda 02.06.2018 00:12

Jak co roku o tej samej porze

Pracownik 39

No drogi zarządzie zpu zobaczymy jak teraz wyjdą wypłaty mam nadzieję że dobrze bo jeżeli słabo to słychać od ludzi o nowej fali zwolnień i zmianach miejsca zatrudnienia .Przykro mi ale wszystko idzie w górę to i należy pomyśleć o podniesieniu stawek ,W przeciwnym razie będzie problem z obsadą maszyn zresztą już jest .Apeluję zadziałajcie coś WRESZCIE ZPU..

Zly
@Pracownik 39 29.05.2018 12:39

Wyplata taka jak w poprzednim miesiacu a akordy wieksze niz poprzednio razem z sobota 2200. Ja rozumiem że jest 20 dni pracujacych ale skoro wiecie ze wypłaty beda male to moze wypadalo by dac wieksza premie a nie jesscze ja zabierac?? Chyba bedzie kolejne zwolnienie..

Natalia

Musicie pamiętać, że na forum gowork.pl funkcjonuje regulamin, który jasno określa zasady, jakie na nim funkcjonują. W myśl jego zapisów nie można umieszczać wpisów, które obrażają i uderzają w imię innych osób. Warto się z nim zapoznać i mieć świadomość, że wpisy niezgodne z regulaminem forum mogą zostać skasowane.

Mistrzu za dyche

Pewnie że Robert lepiej się sprawdził i to on powinien być brygadzistą Kamil się nie nadaje niema tygodnia żeby chociaż Jednego dnia wolnego nie wzioł ...Idź na Hsa lepiej tam twoje miejsce ...Ps: żadne nazwiska nie zostały podane.

Cyla

Kamilek wielki brygadzista więcej go nie ma niż jest oby Tobie mistrzu urlopu nie zabrakło haha na próbie starał się teraz wywalne????

BIO
@Benek 29.05.2018 12:31

No faktycznie.. Krzywy dawal material tylko swoim a jak zapytales co robić to "To Ty nie Wiesz??".. taki jest pomocny i potrzebny..... mądrzyć się moze u siebie w domu a nie w pracy

Zostaw opinię o ZPU PRAWDA - Olecko

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPU PRAWDA