ZPU PRAWDA
3 595 6 1

Opinie o ZPU PRAWDA

Karol

JA POLECAM FIRMĘ Inwestuj w Kryptowaluty ;) Dodam,że Banki uświadamiają swoich klientów.Zobacz niżej (usunięte przez administratora)

Stary

Coś nie pasuje to czemu nie odchodzicie tylko plujecie jadem. Się zwolnijcie jeden z drugim i znajdzie se lepsza pracę. Polecam szukać pracy w Suwałkach dobre zarobki warunki kozackie. Ja stąd już dawno odeszlem i już tam nie wruce

Ja

Panie Prezesie na hali Opticutów wyłączono ogrzewanie.To nie jest normalne.Tam nie da się pracować bez kurtek i czapek.Zaczynamy chorować, ale oczywiście nikogo to nie obchodzi.

Wiórowy bubel
@Ja 03.01.2019 13:01

Zapiertego akord macie to będzie ciepło.kurła latem za gorąco zimą za zimno,jak jest zima to musi być zimno

Pracownik roku
@Ja 03.01.2019 13:01

A pozniej będą narzekac,ze ludzi nie ma. Zmarznieci, bedziemy czesciej chorowac i sie zaczną zwolnienia lekarskie.

Swir
@Wiórowy bubel 03.01.2019 13:10

Nie badz taki madry cwaniaczku

Wiórowy bubel
@Swir 04.01.2019 05:23

Jestem mądry bo tam nie pracuje

@
@Wiórowy bubel 04.01.2019 07:47

Wiesz co ty lepiej sie nie odzywaj bo zal mi ciebie za twoja glupote w wypowiedziach

Qwer
@Ja 03.01.2019 13:01

Prezes ma dyrektora od rozwiązywania takich przypadków

Na mchu jadali
@Qwer 11.01.2019 18:43

A dyrektor ma jeszcze 2 dyrektorów, którzy mają pana w i d. A Ci panowie mają liderów. Zastanawiają mnie wypłaty panów dyrektorów bo znając życie są 5cyfrowe. Kiedy ten cyrk się skończy w tej firmie? Ilu jeszcze musi odejść doświadczonych pracowników operatorów, żebyście w końcu przejrzeli na oczy i zobaczyli, że jak dobrze będziecie płacić Polakom na swoich stanowiskach to Polacy będą chętnie przychodzić do pracy w ZPU. Szkoda słów zobaczycie, że zostaniecie z ręką w nocniku może wtedy się obudzicie i zobaczycie, docenicie, ale będzie za późno

ZPC
@Na mchu jadali 12.01.2019 23:35

Widać że bardziej opłaca się szkolić nowego niż tego co kilka lat już pracuje. Dla starego tylko obiecają szkolenie a potem ganiaja z maszyny na maszyne.

Norman krawda

Jak tam klejonka po wypłacie??? Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Lepiej traktować pracowników produkcji. Większą uwagę zwrócić ile osób nic nie robi a pobiera co miesiąc od 3 do 5k

Pracownik roku
@Norman krawda 11.01.2019 07:41

Szału nie ma. Coraz to mniejsze wyplaty

C

Czy w zpu wprowadzono już PPK? miało to wejść od 1.01.19r.ktos coś wie

....

Jak to będzie jak stawka godzinowa poszła w górę to logicznie i stawki akordowe tyle % powinny iść do góry . Czuć się mylę?

Jolek
@.... 02.01.2019 12:45

Mylisz się stawki pójdą w dół, nic się nie zmienia. Szkoda słów i nerwów na tą firme, trzeba się rozglądać za czymś innym, bo niedługo będzie więcej kadry jak robotników. Zostaniecie z Ukraińcami, albo i to nie bo oni już nawet nie wracają jak pojadą do siebie. Cyrk na kółkach

To

Panie ch. Ogarnij się

Pracownik.

Życzę prezesowi oraz tym którzy wymyślili 29.12 Do odrobienia wszystkiego dobrego obyście wy ludzie przerywali święta i przychodzili do roboty pomimo iż można było odpuścić ten dzień dwa tak jak zrobili to inni pracodawcy silvan Delphi.. Oby z tego pazerstwa wam się spokojnie spało... Gardze wami tfu

Pracownik.
@Pracownik. 19.12.2018 23:29

Ludzie mają po 15 dni urlopu po co jest ten urlop? Właśnie na takie okazje a nie wy zakaz jakiś dawania urlopu wprowadzacie hamstwo i tyle(usunięte przez administratora)narzryjcie się tymi dniami oby ten zakład upadł (usunięte przez administratora)

Pracownik
@Pracownik. 19.12.2018 23:29

Bo produkcja spadnie , a pół bańki wypracować trzeba. Chyba tylko z trocin z podłogi , bo w tym tygodniu już widać braki w materiale do produkcji . Plac świeci pustkami , drewna prawie nic nie ma tam.

Dxv

Podobno Mirek z TM jest gnębiony.

Bsjs
@Dxv 14.12.2018 19:50

Przez kogo?

Bolo
@Dxv 14.12.2018 19:50

Kto gnębi Mirka? Cały zakład za Mirkiem murem stoi.

PA.N
@Dxv 14.12.2018 19:50

Sprawa jest rozwojowa i niebawem zostanie wszczęte postępowanie.

Cza.
@Dxv 14.12.2018 19:50

A kto go ciśnie i gdzie? On by nie dał sobie tak jechać to stary pracownik bzdury tu piszecie... Znam Mirka i by nie pozwolił żeby ktoś go gnebił...

myy
@Dxv 14.12.2018 19:50

A może w końcu ktoś mu powiedział żeby wziął się wreszcie do roboty. Każdy wie po ile on pracuje i każdy wie , że przez to nie ma z niego pożytku na żadnej zmianie.

Dxb
@Dxv 14.12.2018 19:50

Ludzie! On jest gnębiony przez byłej żony ciotkę - Gienię.

Ono

Starzy pracownicy zwalniają się albo zmieniają zmianę. Co się dzieje?

Ktos uv
@Ono 16.12.2018 19:03

Wypłaty godne (usunięte przez administratora) jak maszyna ;)

Jolek

Prezes prosił ale od góry powiedziano że jak ktoś nie przyjdzie 29 to traci premię . Ciekawe

Emmm
@Jolek 14.12.2018 15:47

To oni zamkną ta budę bo nikt nie jest ich niewolnikiem (usunięte przez administratora),, a. Ludzie zwalniajcie się i apel do tych co szukają pracy nie szukajcie tu pracy cyrk tu jest i za grosze.

Talony

Co sądzicie o talonach do samych i chemia?

Talony
@Talony 12.12.2018 15:39

Samu i chemixa

Kolo

Dziękuję za piękną wypłatę dwa tysiące w miesiącu grudniu to wynagrodzenie godne prawdy dziękuję kierownictwu i zarządowi za piękne święta i nowy rok

Zm 2
@Kolo 11.12.2018 13:51

Trzeba było pracować i być w sobotę to byś zarobił a nie w (usunięte przez administratora) Ja z jedną sobota mam 2800 wiec weź się za pracę i nie narzekaj... Wesołych świąt legacie

Prawda
Zweryfikowany użytkownik
@Zm 2 11.12.2018 21:57

To gratulacje! Bo niektorzy z nas zarobili z 3 bądź 4 sobotami tyle co ty z jedną. Więc nie bądź taki mądry...

Ktos uv
@Zm 2 11.12.2018 21:57

No ja tak samo... Lajzy, może zróbmy wkoncu jakiś strajk... Gdzie kur. A rozum święta i 2k wypłaty z 4 sobotami.... (usunięte przez administratora) zyski maja w milionach a innych okradaja zamiast dać, jak by firma stanęła na 24h to by zauważyli straty. Kto jest za łapka w góre i zbieramy się!

Były Pracownik
@Kolo 11.12.2018 13:51

Kolo 3tysiące zarobisz pracując kiedy chcesz 2-3godzinki dziennie siedząc przed komputerem. ZAPRASZAM https://marketingzagorski.wixsite.com/bezinwestycji ????

Taki on
@Ktos uv 12.12.2018 01:33

Trzy osoby na strajk... widac reszczcie pasuja zarobki

Alkapone
@Kolo 11.12.2018 13:51

Super wyplata naprawde 1700 ;)

Taki on

Jak wam sie podboa odrabianie 31?

Swiety mikolaj
@Taki on 06.12.2018 06:59

To sa poprosru kpiny znow zadecydowali sami nikt nas nie pytal co o tym myslimy , ciekawe czy gora tez bedzie odrabiac czy tylko my robole

Taki on
@Taki on 06.12.2018 06:59

Tak gora tez bedzie. Nocki beda mieli z soboty na niedziele

Śnięty Mikołaj
@Taki on 06.12.2018 06:59

Jak zwykle oni wiedzą lepiej co jest dobre dla nas. I jak zwykle wszyscy przyjdą , bo nikt nie odezwie się. Mnie tam lotto , jak nie dostanę wypoczynkowego , to na żądanie i tyle mnie zobaczą na 3 zmianę w sobotę.

Pracus
@Śnięty Mikołaj 06.12.2018 18:36

I wlasnie zeby wszyscy sie sprzeciwili i nie przyszli.. ale gdzie co nie ktorzy to zeby mogli to i w swieta by pracowali... zero zgrania

Xyz
@Taki on 06.12.2018 06:59

To chyba plotka,zawsze wigilia i sylwester byly to dni wolne w ramach urlopu wypoczynkowego.

Pracus
@Xyz 06.12.2018 18:57

Chyba nie plotka. Chyba naprawde. Skoro maistrzowie o tym mowia

Ela
@Taki on 06.12.2018 06:59

Jaki dzień odrobić trzeba i kiedy?

Makro
@Ela 08.12.2018 23:46

W sobote 29-tego odrabiamy za sylwestra, wszystkie trzy zmiany . Także pracujemy w tym dniu w systemie trzy-zmianowym.

Ktos uv
@Makro 09.12.2018 21:27

Mocne hahahahahahahhaha

MISTRZ

W tym tygodniu na hali klejonka obeszła pracowników smutna nowina a mianowicie rezygnacja z pracy jednego z najlepszych mistrzów z całego zakładu Pana Rafała S. Jak to możliwe ze kierownictwo słabo się tym przejęło. Dlatego pytam jak można pozwolić takiemu człowiekowi tak łatwo odejść to jak strzelić sobie w głowę. Cala hala aż wrze po tej informacji jeśli nic się nie zmieni cala klejonka się posypie jeden po drugim.

Burak
@MISTRZ 07.12.2018 20:35

Odchodzi przez was bo ma was dość

Mistrz 190
@MISTRZ 07.12.2018 20:35

Odchodzi bo w Forte lepszą ofertę pracy otrzymał.

Barbara g

Witam kiedy dadzą te bony i do jakiego sklepu? Mam nadzieję że nie tyg przed świętami gdzie będą największe kolejki wszędzie.

Informator
@Barbara g 03.12.2018 19:50

Bony sa do samu i chemixa

Pan Kleks

Co taka cisza? Co słychać na firmie ?

Łysy Janusz
@Pan Kleks 28.11.2018 19:09

Szału nie ma.(usunięte przez administratora) urywa.

dzony dzons
@Łysy Janusz 30.11.2018 23:14

I gra gitara

Mrowka z
@Pan Kleks 28.11.2018 19:09

Wyplaty dobre to i cisza???? po ostatnich wyplatach widac ze kazdy szczesliwy to nie pisza

Choracy
@Mrowka z 02.12.2018 11:43

Nie chwal nie chwal bo jeszcze coś się zmieni i zaczną płacić grosze. Jest dobrze jak jest

Ciemnogród
@Choracy 02.12.2018 23:23

Gdzie jest dobrze? Ludzie!! w październiku przepracowaliśmy 23 dni plus 2 soboty w sumie 25 dni, 5 dni więcej niż w większość miesięcy= 5 dniówek więcej. Zobaczymy jak będziecie się cieszyć po dziesiątym stycznia- w grudniu mamy 19 dni pracy plus 1 sobota. Dotyczy 3 zmianowych, reszta niech sobie sama policzy. Cieszyć się będziemy jak w styczniu dostaniemy tyle co w listopadzie.

Mistrz
@Ciemnogród 04.12.2018 23:28

No właśnie nawet nie macie 100zl dniowki średnio hahahha a wy zadowoleni. Żal mi was.

Hwdp

Krzywy konfident ściemniacz największy ze zmiany J.S ... Sam kombinujesz jak możesz a innych podpier...asz pamiętaj że i ty będziesz podjeba**y raz a porządnie zbiorę dowody i zaniosę na górę wylecisz z roboty... (usunięte przez administratora) ty ..już nie wspomnę o tym jak obgadujesz Mistrza i brygadziste...

Ooooooo

Proszę zwrócić uwagę dla wózkowego od suszarni,niech przestanie oglądać telewizor w pracy.w wózku.Nie wiem skąd takie pozwolenie, tylko czekać, aż kogoś rozjedzie.

12222
@Ooooooo 15.11.2018 16:16

I niech przestanie palić papierosy w wózku...

Janina65

W jakiej kwocie ma być ten bon i do jakiego sklepu ?

BonTrawolta
@Janina65 07.11.2018 01:32

Bon w kwocie 49,90 zł do wykorzystania w sieci sklepów Ikea na terenie całego kraju. Oferta dotyczy ozdób choinkowych i stroików Wielkanocnych.

Ktosisk
@Janina65 07.11.2018 01:32

140zl nie wiadomo jeszcze do jakiego sklepu

Ja

Żenująca firma!!!!! Nie inwestuje i nie szanuje swoich pracowników!!!!!!!!

NN
@Ja 05.11.2018 20:04

Przecież inwestuje w nowe chale kosztem pracownika xd

ignorant
@NN 05.11.2018 20:52

Jak nie będzie inwestowała, to firma może w przyszłości stracić konkurencyjność i tyle będziecie mieli z waszej pracy. Czasem warto myśleć dalej niż koniec własnego nosa. To nie jest gra o sumie zerowej, szkoda że mało kto to rozumie.

Nn
@ignorant 05.11.2018 23:17

Człowieku ale nie kosztem zwykłego pracownika rozumiesz to ? Tobie wypłatę obcinaja? Czy spokojnie siedzisz w kadrach i zarabiasz 4500tyś co ? Pamiętaj karma wraca ...

Teoria i praktyka nie idą w pa
@ignorant 05.11.2018 23:17

Dobra firma to taka,która dba o pracownika.Motywacją dla pracownika są dobre zarobki i wtedy taki "ktoś "nie potrzebuje nadzoru,bo dobre zarobki mobilizują do lepiej wykonywanej pracy i większej ilości wyprodukowanego asortymentu.W ten sposób można zmniejszyć biurokrację i zainwestować w ludzi,którzy napędzają ten biznes.Sposob w jaki funkcjonuje ta firma jest przerażający.Ilosc pieniędzy,która idzie na premie obibokom,którzy tylko chodzą i w rzeczywistości utrudniają pracę ludziom,jest chorym zjawiskiem.Ludzie zwalniają się, ale pytanie brzmi:firma zyska więcej szanując i inwestując w stałych pracowników czy jeżeli ciągle zmieniają się?

robol

Może u nas zainteresuje się ktoś jak jest ze szczepieniami u "naszych" ukraińców i gruzinów, a nie tylko sprowadzać byle kogo i do roboty, bo niektórzy to wyjątkowo (usunięte przez administratora)

Nn
@robol 06.11.2018 16:24

Na nasz koszt firma zaszczepi imigrantów z Ukrainy Gruzji i nie wiem z kad oni tam ich jeszcze ściągają.

Edek

Czy 12.11 będzie dniem wolnym od pracy w zpu? Ktoś coś wie ?

john

Co się w Prawdzie dzieje takiego że kadra czyli mistrzowie szukają pracy bo mają dość tego kołchozu ,hahahha

Edek
@john 01.11.2018 19:56

O ciekawe a jacy mistrzowie ? Z jakich chal?

pracownik

Jak chce ktoś 2 wypłatę dorobić ??ok można wejść na moją stronę wszystko dokładnie jest wytłumaczone www marketingzagorski.wixsite.com/bezinwestycji No niestety czasy się zmieniają i teraz zakłady pracy chcąc utrzymać ludzi muszą w kolejności zadbać o to,żeby płaca była zadawalająca...a nie życie od 1 do 30tego Pozdrawiam

Pliy
@pracownik 25.10.2018 20:59

Co to za praca?

Pracownik
@Pliy 25.10.2018 23:25

Praca online.Jest w czym wybierac.zobacz na mojej stronie www W razie pytań napisać mozna do mnie poprzrz Facebooka

.n

Nie polecam nędzne pieniądze płacą s-f harówa ...

Jolek
@.n 15.10.2018 10:16

Słyszałem że na lakierni sosnowej 40 osób się zwalnia

Xyz
@Jolek 15.10.2018 23:26

Plotka,na lakierni na trzech zmianach pracuje okolo 15 osob,wiec skad te 40?

JUSTA123
@.n 15.10.2018 10:16

pracuję już 10 lat i nie powiem złego słowa na ZPU PRAWDA. LUBIĘ SWOJĄ PRACĘ I JESTEM ZADOWOLONA Z ZAROBKÓW I CAŁOKSZTAŁTU ZAKŁADU

PrawdziAnka

"... pracownicy się denerwują bo chcą zarabiać...'' "... większe zarobki, pracujemy nad tym...'' "...jeszcze 2 miesiące i poradzimy sobie z tym...'' "...takiego mięsa nigdzie nie kupicie za 5 zł za kilogram!!!" "...dostaniecie najwyżej jakieś bony do sklepu i co za to kupicie?" Pracwnicy chcą zarabiać większe pieniądze i tu nie ma co nad tym pracować tylko trzeba to zrealizować. Za 2 miesiące umowa mi się kończy i bd dobrze nie bd trzeba wypowiedzenia pisać. Mina kadrowej jak nie podpisze umowy która nie zmieniła sie od dekady, bezcenna. Za wszystkie inne rzeczy zapłacisz kartą MasterCard jak bd mieć coś na koncie. Niektórzy nie chcą mięsa prosze pana, pomysł jest bardzo dobry tylko sam pan powiedział, że zrodził sie jak na półkach w sklepie nie było niczego, lecz kilka lat minęło i można trochę pójść do przodu. Każdy rozumie, że musi pan sprzedać "SWOJE" świnie ale bez przesady. Btw. Tak mnie jakoś boli, że dziś biskup zarobił więcej niż ja przez miesiąc :( Przepraszam jak kogoś urziłam i za błędy lecz gdybym umiała pisać to nie pracowałabym tu:)

Janus
@PrawdziAnka 18.10.2018 14:15

Szczera wypowiedź popieram

Jolek
@PrawdziAnka 18.10.2018 14:15

Tak trzymać popieram

rudy

lepiej gotowka niz bony jaieś

Kołek

Będzie dobrze wszystkim godne pieniądze wszystko będzie jak wybory wygra PO

anonim

(usunięte przez administratora)

15 lat w firmie

Jestem pracownikiem i przeraża mnie to, co piszesz. Anonimowo obrażasz człowieka, któremu nie dorastasz do pięt. Zwolnij się, wygląda na to, że wszędzie będzie Ci lepiej. Wstyd mi za takich współpracowników.

Xxc
@15 lat w firmie 16.10.2018 22:18

To tylko stwierdzenie jak się postępuje ludzmi jeśli tobie to pasuje ok .nazwisko nie zostało podane...opis jest ogólny nikt nie został obrażony.

Jolek

Zostałeś bohaterem zakładu brawo ty

Zostaw opinię o ZPU PRAWDA - Olecko

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPU PRAWDA