Asunto Group Sp. z o.o.

Gdańsk

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 586 ocen.

Asunto Group Sp. z o.o.
4 586 6 1

Opinie o Asunto Group Sp. z o.o.

e-commerce manager

(usunięte przez administratora)nie rozlicza się w umów. Moje sugestie dla Asunto Group Sp. z o.o.: Radzę zamknięcie biznesu.

Ireneusz Tucholski
@e-commerce manager 14.11.2018 17:10

e-commerce manager - może Pan/Pani napisać z jakiej Umowy nie wywiązało się Asunto Group Sp.zo.o. ? Jesli jest to jakaś zmyślona historia to proponuję bardzo grzecznie usunąć wpis.

Ireneusz Tucholski

Niniejszym informuję, że w związku z wpisami, które pojawiły się w ostatnim czasie na portalu "GoWork.pl Serwis Pracy" a dotyczącymi mojej osoby oraz reprezentowanego przeze mnie przedsiębiorstwa - skierowałem sprawę na drogę postępowania sądowego, którego celem jest wyegzekwowanie roszczeń przysługujących Asunto Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Gdańsku(„Spółka”) oraz mojej osoby z tytułu naruszania na niniejszym portalu dobrego imienia Spółki oraz moich dobór osobistych zarówno jako osoby prywatnej jak również Właściciela Spółki. Przedmiotowych naruszeń dopuszczają się użytkownicy forum dyskusyjnego „Opinie o Pracodawcach" a formułowane wypowiedzi mają charakter obraźliwy i wulgarny, są nieprawdziwe, naruszające dobre obyczaje oraz godzące w moje dobra osobiste i reprezentowanej przeze mnie Spółki. Czyny te, oprócz wymiaru cywilistycznego, wypełniają znamiona przestępstwa stypizowanego w przepisie art. 212 § 2 kodeksu karnego oraz w przepisie art. 216 § 2 kodeksu karnego zagrożonych karą grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. W związku z powyższym, podjąłem działania w celu ochrony swoich interesów, zarówno na drodze cywilnej jak i karnej, z wykorzystaniem organów ścigania, w celu identyfikacji sprawców opisanych powyżej czynów, kryjących się pod nickami, zapewniającymi - wg. nich - anonimowość. Podjęte działania mają za zadanie ukaranie sprawców na drodze postępowania karnego, jak i stwierdzenie ich odpowiedzialności na gruncie prawa cywilnego. Jednocześnie o podjętych działaniach został poinformowany serwis "GoWork", który dysponuję adresami IP w celu udostępnienia ich organom ścigania.

Ireneusz Tucholski

Dzień dobry, Pani/Panie IP 15001900456 - absolutnie nie jest moim celem straszenie kogokolwiek a jedynie informuję o krokach jakie zostały podjęte.Zawsze mnie zastanawia jak duzo odwagi daje fakt ukrywania sie pod nic nie zanczącymi Nickami.Proszę o więcej odwagi "oszukana" osobo - może warto napisać w jaki sposób zostałeś/ zostałaś oszukana ?

Lidia

@KK osobiście zetknąłeś się z tą firmą czy masz kogoś wśród znajomych, kto mógłby potwierdzić tą informację? Prośba, żeby dodawać opinie mające uwiarygodnienie w rzeczywistości. Wiele osób korzysta z tego forum i chciałoby mieć pewność co do trafności.

Stanley
@Lidia 24.07.2018 13:48

Dokladnie tak jak pisze KK nie ma nic i nie ma co pisać.

Ireneusz Tucholski

Niniejszym informuję, że w związku z wpisami, które pojawiły się w ostatnim czasie na portalu "GoWork.pl Serwis Pracy" a dotyczącymi mojej osoby oraz reprezentowanego przeze mnie przedsiębiorstwa - skierowałem sprawę na drogę postępowania sądowego, którego celem jest wyegzekwowanie roszczeń przysługujących Asunto Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Gdańsku(„Spółka”) oraz mojej osoby z tytułu naruszania na niniejszym portalu dobrego imienia Spółki oraz moich dobór osobistych zarówno jako osoby prywatnej jak również Właściciela Spółki. Przedmiotowych naruszeń dopuszczają się użytkownicy forum dyskusyjnego „Opinie o Pracodawcach" a formułowane wypowiedzi mają charakter obraźliwy i wulgarny, są nieprawdziwe, naruszające dobre obyczaje oraz godzące w moje dobra osobiste i reprezentowanej przeze mnie Spółki. Czyny te, oprócz wymiaru cywilistycznego, wypełniają znamiona przestępstwa stypizowanego w przepisie art. 212 § 2 kodeksu karnego oraz w przepisie art. 216 § 2 kodeksu karnego zagrożonych karą grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. W związku z powyższym, podjąłem działania w celu ochrony swoich interesów, zarówno na drodze cywilnej jak i karnej, z wykorzystaniem organów ścigania, w celu identyfikacji sprawców opisanych powyżej czynów, kryjących się pod nickami, zapewniającymi - wg. nich - anonimowość. Podjęte działania mają za zadanie ukaranie sprawców na drodze postępowania karnego, jak i stwierdzenie ich odpowiedzialności na gruncie prawa cywilnego. Jednocześnie o podjętych działaniach został poinformowany serwis "GoWork", który dysponuję adresami IP w celu udostępnienia ich organom ścigania.

Lidia

Ktoś z obecnych forumowiczów posiada informacje na temat bieżącej sytuacji w firmie Asunto Group? Jak wygląda sytuacja z zarobkami oraz dodatkowymi benefitami, np. opieką medyczną, karnetem na siłownie? Podzielcie się swoimi doświadczeniami w sposób merytoryczny.

Karolina
@Lidia 18.07.2018 15:36

Dlaczego pytasz o ta firmę? Zapytaj Ireneusza tucholskiego to Ci z przyjemnością powie jaki jest status tej firmy.

KK
@Lidia 18.07.2018 15:36

W tej firmie nie ma podstawowego fundamentu jakim jest wynagrodzenie a co dopiero mowa o dodatkowych benefitach dla pracowników.

anonim

(usunięte przez administratora)

Uwaga

Zawiasy może dostać tylko ten kto nie był skazywany już wcześniej prawomocnym wyrokiem.

anonim

(usunięte przez administratora)

Stanley

Chyba wszyscy znamy odpowiedź.

anonim

(usunięte przez administratora)

Alien

I.T. to kilka osób w jednej jeśli nie kilkanaście.

Rentgen

O...... widzi Pan jakie rady Pan dostał - trzymać się z daleka o jego firm. A pewnie nikt więcej nie chce być okradziony - tylko czemu takiej rady Panu nie dawał kiedy Pana okradał. Oczywiście jak zwykle Pan Ireneusz kłamie pisząc że w końcu spotka się z Panem w Sądzie - kłamstwem jest słowo w " końcu "co by sugerowało że się z Panem jeszcze nie spotkał a spotkał się wiele razy i wynikiem tych spotkań jest wyrok pozbawienia wolności na 3,5 roku z dnia 21,06,2018. Wyroki są dostępne do zweryfikowania kto tu mówi prawdę na stronach sądu. Jednak wszystkim poszkodowanym przypominam że w czasie kiedy Pan Ireneusz uda się na zasłużony wypoczynek swoich należności należy dochodzić od Prokurenta jednej ze spółek oraz partnera w spółce cywilnej - pieniądze są do odzyskania.

?

Czy ktos tutaj pracowal w tej firmie ?

okoń
@? 26.06.2018 21:13

ja pracowałem

Nie jest ci glupio
@? 26.06.2018 21:13

Ja pracowałem, co to za pytanie w ogole

anonim

(usunięte przez administratora)

W kolejce po kasę

Pozdrowienia dla wszystkich którzy walczą z Tą firmą o odzyskanie swoich należności. Pan I.T w sądzie udaje że firma to nie on. On uważa że za długi firmy które sam zaciąga nie odpowiada - to bardzo ciekawy przypadek - to czemu z premedytacją brał towar i go sprzedał a firmom nie zapłacił? Kto odpowiada za długi jak nie prezes i to całym majątkiem aż do śmierci, mało tego dług dziedziczony jest przez spadkobierców i to nie tylko żonę, dziecko, rodziców ale również powinowatych więc ktoś i tak to zapłaci - ważne żeby tych długów nie darować.

Magdalena
@W kolejce po kasę 26.06.2018 19:35

serio? takie rzeczy wygaduje dorosły człowiek, który bawi się w prowadzenie firmy? czy w czasie rozprawy nikt nie zasugerował ekspertyzy specjalisty, stwierdzającego poczytalność owego prezesa Asunto?

Escobar

Pani Magdo - o ile to prawdziwe imie - jak to juz wczesniej ktos napisal - prosze czytac ze zrozuminiem.Napisalem ze Asunto mialo swietne produkty, ktore niestety zniknely ze sklepow.Trzymam kciuki aby wrocily na rynek.Do dnia dzisiejszego nikt tych produktow nie zastapil .Mam nadzieje Pani Magdo, ze teraz wszystko juz jest jasne

Teofil
@W kolejce po kasę 26.06.2018 19:35

No teraz to juz musisz napisac jaki towar bral od Ciebie Wlasciciel firmy ? Jak juz tak perfidnie postepowal !

Teofil 2
@Teofil 26.06.2018 21:16

Nie damy się wkręcić w Pana Gierki.

Teofil
@Teofil 2 26.06.2018 21:26

Brak odwagi ? Czy fakty sa inne ?

Bartek który zna Teofila
@Teofil 26.06.2018 21:16

Czemu nie podajesz swojego prawdziwego imienia?

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

zachecam do czytania ze zrozumieniem Ireneuszu vel Marta, wszystko zostało napisane :)

Justicia y castigo

To juz sąd rozstrzygnął wyrok jest. Miało być Asunto a jest Justicia y castigo

anonymous

wojenka, osobista zemsta? z jakiego powodu? jestem bardzo ciekaw z jakie powodu miałaby się tutaj toczyć osobista zemsta?

Escobar
@Justicia y castigo 26.06.2018 15:11

Trzymam kciuki za Asunto - dobra robota zostala zrobiona - fajne produkty - niech jak najszybciej wroca ! Justicia y castigo ? Nie sadze.

Justicia y castigo
@Escobar 26.06.2018 16:17

Fajne produkty? Przecież Asunto nie ma żadnych własnych produktów ....chyba że ktoś ZNOWU został OSZUKANY.

Escobar
@Justicia y castigo 26.06.2018 16:28

To tylko pokazuje ze nie masz pojecia o tej firmie i wprowadzasz w blad a moze oszukujesz innych udajac oszukanego .Magia.

Justicia y castigo
@Escobar 26.06.2018 16:33

Ilu oszukanych było w sądzie? Tego jakoś nie podważasz. Faktu że jest wyrok też nie ruszasz.

anonim

(usunięte przez administratora)

Escobar

Ktory to Nick ? Kolejny nic nie znaczacy wpis i nie dotyczacy firmy - pisanie o dlugach o dzieciach.To przyklad patologicznego hejtu.Nie wiem co robi oslawiony Ireneusz ale Ty na pewno nie masz nic do roboty.I caly czas nie mozesz sie okreslic z jakiego tytulu firma jest Ci dluzna pieniadze.Mocne.

anonymous
@Escobar 26.06.2018 13:39

osoba zainteresowana wyłacznie produktami asunto nie siedzi na gowork i nie pisze tych przejmujacych wiadomosci :) HAHAHA. Skoro Gowork udostepnia nick "anonymous" oznacza, ze miał w tym swoj cel. To, ze ty sie ochrzcziles "escobar" rownoznaczne jest ze jestes takim samem anonymousem. A i weź sie do roboty bo to Ty masz dlugi, a ten portal stworzony jest dla nas - OSOB, KTÓRE ZOSTAŁE OSZUKANE I PRZESTRZEGAJĄ INNYCH PRZED TOBA IRENEUSZU.

anonim

(usunięte przez administratora)

Justicia y castigo

Idąc Twoim tokiem myślenia to z domu jesteś....Escobar....gratuluję. Pewnie Dostawcyy sami się okradli z towaru...A pracownicy sami sobie nie wypłacili pensji...

Escobar
@Justicia y castigo 26.06.2018 10:52

Mnie rowniez probujesz teraz hejtowac ? Jestes kompletnie niewiarygodny.

Justicia y castigo
@Escobar 26.06.2018 10:55

Kompletnie niewiarygodny jest człowiek który mówi że nie wiedziałem że żeby zrobić przelew pensji czy płatności za towar musi mieć środki na koncie bankowym ....

Escobar
@Justicia y castigo 26.06.2018 11:08

Nawet teraz piszesz o pensji i platnosci za towar.Byles Pracownikiem i Dostawca do firmy? Jestes jeszcze bardziej niewiarygodny.

Justicia y castigo
@Escobar 26.06.2018 11:12

Kompletnie niewiarygodny jest człowiek który otrzymuje towar od dostawcy sprzedaje poniżej ceny zakupu ....Kompletnie niewiarygodny jest człowiek który zamawia usługę i za nią nie płaci

Escobar
@Justicia y castigo 26.06.2018 11:20

Bedac neutralnym moge tylko napisac, ze jestes wyjatkowo nierzetelny i niewiarygodny a do tego jednak przywolujac co chwile zdarzenie z coraz to innego poziomu - Dostawcy, Pracownika, Odbiorcy itd - delikatnie rzecz ujmujac - OSZUSTEM.

Justicia y castigo
@Escobar 26.06.2018 11:27

Oszustem jest człowiek kompletnie niewiarygodny ...który nie dawno stanął przed sądem za swoje przekręty.

Escobar
@Justicia y castigo 26.06.2018 11:32

No widzisz jak to jest - masz jakis osobisty uraz do osoby, ktora hejtujesz a nie miales z firma nic wspolnego.To pokazuje brak Twojej wiarygodnosci i zwykle oszukiwanie ludzi tylko dla satysfakcji.Jak sie domyslam masz tutaj jeszcze inne Nicki.To przynajmniej na koniec napisz kim byles/ jestes Pracownikiem/ Dostawca/Odbiorca - i jak zostales oszukany ?

Escobar

To teraz inny Nick ? 3,4,5,6 ? Powodzenia w hejcie - oby sie nie odwrocilo.Niestety to tylko potwierdza ze nie byles ani Dostawca ani Odbiorca ani Pracownikiem ani Uslugodawca - jestes Alienem - to duzo wjasnia.Tylko ze zalozeniem tego portalu jest zupelnie co innego.Ja trzymam kciuki za firme aby wrocila na rynek.

Bartek

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Justicia y castigo
@Bartek 25.06.2018 11:31

Jesteśmy pewni że nic pozytywnego nie możemy NAPISAĆ.

anonymous
@Bartek 25.06.2018 11:31

Bartek, TY chyba żartujesz z tym pytaniem. Ludzie byli i dalej są oszukiwani przez szanownego Ireneusza. To jest człowiek, który jest odrealniony, obiecuje gruszki na wierzbie, nigdy nie rozlicza się z pracownikami. Broń się przed jakąkolwiek wspołpracą z tym człowiekiem. No chyba, że lubisz być wykorzystywany.

Escobar
@anonymous 25.06.2018 17:13

A Ty współpracowałeś z Asunto Group Sp.zo.o. ? Napisz na czym polegała Twoja współpraca ? byłeś/jesteś Odbiorcą a może Dostawcą ? Byłeś Pracownikiem tej spółki ? znasz produkty tej firmy ?

anonymous
@Escobar 25.06.2018 20:24

Oczywiście, ze współpracowałem a niby jak inaczej mógłbym się odnieść do tych tematów. Jestem jedna z wielu oszukanych osób i dziwi mnie, ze pomimo tylu negatywnych opinii ktoś jeszcze interesuje się ta pseudo firma.

Escobar
@anonymous 25.06.2018 22:08

Pseudo firma, oszukany, wielu oszukanych - podziel sie z nami na czym polegała Twoja współpraca ?

anonymous
@Escobar 25.06.2018 22:22

A czytać potrafisz? Mało tutaj zostało już napisane?

Escobar
@anonymous 25.06.2018 23:27

Z tego co piszesz to nie znasz tej firmy, nie byles ani Dostawca ani Odbiorca, nie znasz produktow a jedyne co robisz to zwykly hejt.

Justicia y castigo
@Escobar 26.06.2018 07:01

Jeżeli napisane opinie i posty to hejt. To czym jest oszukiwanie pracowników dostawców i odbiorców. Czym jest brak zapłaty za usługe, brak opłaty za towar, nie wypłacanie pensji pracownikom i kłamstwa prosto w oczy? Ty doskonale znasz znaczenia słów Justicia y cadtigo Panie IT .

anonim

(usunięte przez administratora)

Zdegustowany

Jaka jest teraz procedura? Wiadomo, ze się odwoła od wyroku. Kiedy uprawomocni się wyrok i jak długo moze sie odwoływac?

anonim

(usunięte przez administratora)

Zdegustowany

Hahaha raczej nie wie co ją czeka, pewni ludzie juz się nie zmienia. Ale warto zapytać u źródła.

HA

Jak nie dostanie kliku pensji -bo to standard -to zaraz otworzy oczy. Ps. Tylko pod tymi nr nikt nie odbiera telefonów.

Jacek

Niepokojące informacje piszecie. czy udało się coś rozwiązać?

Lidia

@Alien, ja nie jestem pracownikiem firmy Asunto Group, jestem moderatorem serwisu gowork, odpowiadam za aktywność w wątkach oraz staram się dbać by inni użytkownicy przestrzegali zasady regulaminu forum. Nowe informacje dotyczące najnowszych rekrutacji w firmie Asunto Group będą w tym temacie bardzo pomocne dla innych, więc jeśli ktoś posiada nowe wieści to zachęcam go do kulturalnego wpisu!

Alein
@Lidia 01.06.2018 06:13

Skoro jesteś moderatorem...Zakończmy więc temat... tej firmy nie ma i mam nadzieję że nie będzie.

xxxx
@Alein 01.06.2018 08:40

Alein czy jak się tam nazywasz to może Ty w końcu przestaniesz wypisywać te wszystkie bzdury ?!

Jan
@xxxx 01.06.2018 11:44

Nie wypłacone pensje to bzdury?!

Ireneusz Tucholski
@Jan 04.06.2018 10:02

Dzień dobry, w sprawie zaległych zobowiązań w imieniu spółki w najbliższym czasie będzie kontaktowała się ze wszystkim wybrana Kancelaria Prawna aby ustalić harmonogram spłat.

Lidia

Proszę was o powrót do tematu, piszemy w tym wątku tylko i wyłącznie na temat pracy w firmie Asunto Group. Więc jeśli ktoś posiada nowe informacje dotyczące zatrudnień w tej firmie oraz wie coś o obecnych postępach tego pracodawcy, to proszę go o nowy komentarz w tym temacie! Wszelkie aktualności dotyczące tego pracodawcy, będą tu bardzo istotne dla wielu osób!

Alien
@Lidia 23.05.2018 18:49

Lidia....pisałaś wcześniej że pracujesz w "tej" firmie...więc nie wiesz co się w niej dzieje..to bardzo dziwne.

Alien

Inwektywami ... (?) frustracji...osobisty uraz... Inwektywa-czy użyłem słów powszechnie uważanych za obelżywe(?) Co najwyżej użyłem przenośni ...może porównania ewentualnie synonimu...rozumiesz...? Frustracja-też źle rozumiesz ...jestem niezwykle spokojny chyba aż za bardzo... Osobisty uraz ...nie za dużo oczekujesz(?)...to jest ludzkie uczucie...Osobnikowi o którym piszemy nie przypisuje takowych- (ludzkich uczuć)...rozumiesz ? Dalej twierdze że nie czytasz ze zrozumieniem w tych postach jest bardzo dużo wiedzy jak to COŚ funkcjonowało . Jak pisał Echo są jeszcze inne portale gdzie zdobędziesz szerszą wiedzę ale ...Ty to już wiesz.

Echo Aliena
@Alien 11.05.2018 13:59

Dalej niczego się nie dowiedziałem jeżeli chodzi o główny watek.Interesował mnie wątek firmy a nie jakieś osobiste urazy. "brak uczuć" , "COŚ" - to jakieś personalne wycieczki a mnie interesuje firma.Alien myślę, że być może to nie jest portal dla Ciebie.Jeśli pozwolisz zakończę już naszą wymianę zdań ale chciałem jeszcze spytać czy jako fachowiec jak rozumiem w branży, w której działa "ta" firma odnalazłeś się w innym miejscu i osiągasz swoje cele ?

Alien
@Echo Aliena 11.05.2018 15:17

Zdecyduj się... to w końcu chcesz wiedzieć czy ja mam sukcesy i osiągam cele? Chcesz zakończyć rozmowę to znowu zadajesz pytanie ...cóż za cudowny brak konsekwencji interesujesz się tylko firmą... no cóż za brak zdecydowania... Sądząc po niezwykle fachowych sformułowaniach i zwrotach Ty jesteś specjalistą w swoim fachu...dużo piszesz a za mało czytasz...ze zrozumieniem.

Głos
@Alien 11.05.2018 16:51

Alien miłego weekendu na Twojej planecie skądkolwiek jesteś.

Alien
@Głos 11.05.2018 18:52

Głos...I.T. ... Twoja planeta musi być nie do zniesienia. Tak się ciągle przemykać szybkim krokiem i ciągle uciekać ... I oglądać się za siebie...nie martw się o moją planetę

Alien

I.T. sam wiesz najlepiej jak to wszystko robiłeś . I masz jakiś niezdrowy fun z tego wszystkiego. Ciągle powtarzasz ...ktoś Cię okradł...ktoś Cię skrzywdził...napisz coś więcej... Mówiłem psychiatra i pokój bez klamek...

Rozczarowany glos
@Alien 10.05.2018 21:23

I dalej niczego sie nie dowiedzielismy - a to jest portal opisujacy rzeczywistosc pracy w firmie.Rozumiem ze niczego sie nie dowiemy a jedyne co Cie interesuje to osoba z inicjalow.Dobrej nocy - po tym co pisales dzisiaj Alienie z blizej niesprecyzowanymi problemami.Dziwna i nie naturalna jest Twoja irytacja i frustracja.Napisz w koncu czy pracowales w tej firnie - co sie wydarzylo ze Tyle jest w Tobie zlej energii.

Alien
@Rozczarowany glos 10.05.2018 21:37

I.T. nie ma frustracji ani irytacji choć robisz wszystko by sprowokować . Wszystko w postach napisał Echo . Nikt tu nie pisze by pobudzać jakieś Twoje chore reakcje. Piszemy tu po to by ludzie wiedzieli że wszystkie co mówisz piszesz jest NIC nie warte ... Matrix... gabinet psychiatry...

Glos
@Alien 10.05.2018 22:15

Alien dalej niczego sie nie dowiedzialem poza kolejnymi inwektywami pod adresem osoby z inicjalow.To moze cos o firmie napiszesz jesli masz tak szeroka wiedze.Nie interesuja mnie Twoj osobisty uraz do jakiejs osoby - choc przyznam szczerze takiego wylewu frustracji (podobno jej w Tobie nie ma) jeszcze nie czytalem a interesuje sie wieloma firmami.Jednak nalegam abys napisal wiecej bo chyba ktos zlamal Ci swietnie zapowiadajaca sie kariere super fachowca.Jesli nim jestes to powinienes dawno zapomniec o tej firmie i bez klopotu realizowac sie w nowej firmie.Na GoWork duzo jest ogloszen dla fachowcow.Zreszta nie musze Tego pisac to jest oczywiste.

Wiktor

Jak przedstawia się sytuacja w firmie? Czy jest poprawa finansów?

Alien
@Wiktor 15.04.2018 21:56

Żartujesz oczywiście.... :-o w firmie? W jakiej? Finansów? Jakich finansów?

W kolejce po pieniądze
@Wiktor 15.04.2018 21:56

Nie mają żadnych pieniędzy. Komornicy po prawomocnych wyrokach nie mają z czego ściągnąć od tego dłużnika - to jest tylko byt internetowy ta firma nie funkcjonuje i nic nie sprzedaje

zaciekawiony
@W kolejce po pieniądze 09.05.2018 08:20

Byłeś dostawcą do tej firmy ? co to jest byt internetowy ?

Komornik po prawomocnym wyroku
@W kolejce po pieniądze 09.05.2018 08:20

No właśnie to ciekawe - co robiłeś dla tej firmy, że Ci nie zapłaciła ?

Glos ludu
@Alien 16.04.2018 14:06

Ty Alien ale Ty masz duzo informacji - pracowales w tej firmie czy na ulicy slyszales ?

Alien
@Glos ludu 09.05.2018 19:33

Miałem to nieszczęście że Pan I.T. stanął na mojej drodze zawodowej znam też ludzi którzy też mieli podobnego PECHA i konsekwencjie tego odczuwają albo będą odczuwać jeszcze długo

Głos ludu
@Alien 10.05.2018 08:37

To dośc interesujące - "Pan I.T. stanął na mojej drodze zawodowej" - zrujnował Twoją karierę zawodową i nie możesz się podnieść ? Ten Pan jakieś złe rzeczy o Tobie gdzieś opowiadał ? a może byłeś w Zarządzie i coś szczególnego zrobił ? "konsekwencjie tego odczuwają albo będą odczuwać jeszcze długo" - napisz coś więcej bo zachodzę w głowę czy masz 100 lat i nie możesz poradzić sobie z odnalezieniem się na rynku pracy - szczególnie, że teraz Pracownicy są rozchwytywani szczególnie Ci dobrzy.A może doznałeś jakiejś krzywdy fizycznej ? Ciekawe to wszystko.

Alien
@Głos ludu 10.05.2018 14:01

Szanowny Panie całe szczęście są też normalne firmy... nie jest istotą sprawy czy ktoś ma 100 lat czy 48 a fakt że ktoś taki funkcjonował i działał z pełna świadomością...no może tu się mylę bo psychiatrą nie jestem.

Głos ludu
@Alien 10.05.2018 16:25

istotą sprawy jest fakt, że dalej niczego się nie dowiedzieliśmy z Twojego wpisu Alien - poza "fakt że ktoś taki funkcjonował i działał z pełna świadomością".Jednak może rozwiniesz się bo jak na razie to piszesz w tak niezrozumiały sposób wplatając w to jeszcze właściwie nie wiadomo po co psychiatrę.Czy możesz opisać wątek "Miałem to nieszczęście że Pan I.T. stanął na mojej drodze zawodowej znam też ludzi którzy też mieli podobnego PECHA i konsekwencjie tego odczuwają albo będą odczuwać jeszcze długo" ? Z tego wpisu wynika, że Pan I.T. złamał Tobie i innym bliżej niezidentyfikowanym osobom kariery - to jest interesujący wątek - szczególnie dla tych, którzy myślą o pracy w tej firmie.Czy to po prostu jest jakaś bliżej niesprecyzowana frustracja ?

Alien
@Głos ludu 10.05.2018 17:07

Tu jest cała masa postów i opinii które doskonale opisują dokładnie standardy działania...wystarczy czytać ze zrozumieniem.

Głos ludu
@Alien 10.05.2018 17:27

No i niczego się nie dowiedzieliśmy

popieram Alien
@Głos ludu 10.05.2018 17:59

To nie ma czego się dowiadywać - Firma Asunto i jej wszelkie odmiany z Jaj Prezesem na czele to wyłudzacze towarów i usług nie uregulowali nawet należności wobec swoich pracowników. Jeśli interesuje cię sytuacja firmy to wpisz w necie długi Asunto to dostaniesz odpowiedż jeszcze więcej interesujących informacji ma KRD. Od tej firmy należy trzymać się daleko lub stracić pieniądze - I.T tylko umie tylko fantazjować poza tym to dno, jego pamięć sięga co najwyżej dnia dzisiejszego.

Glos ludu
@popieram Alien 10.05.2018 18:50

I znowu niczego sie nie dowiedzielismy z glownego watku wypowiedzi - nikt nie broni firny czy osoby z inicjalami - ciekawe jest to o co pytalem.Co do dlugow zapewne sa ale ciekawy jest watek z wyludzaniem towaru - moze cos wiecej o tym ?

Echo ludu
@Glos ludu 10.05.2018 18:59

A jak nazwiesz proceder dostawy towaru i nie zapłacenia za niego -?????? Firma o której tu piszemy nie posiada nawet adresu w KRS zachęcam do sprawdzenia - z tego jasno wynika że jej już nie ma.

Alien
@Glos ludu 10.05.2018 18:59

Wszystko wiesz...ale i tak najbardziej nerwowo zareagowałeś na psychiatrę i sam fakt że zaprzeczasz że nie jesteś I.T.

Glos ludu
@Echo ludu 10.05.2018 19:14

Sprawdzilem w KRs - ta firma ma adres ? To firna kupila od Ciebie czy I.T. na wlasne potrzeby do domu ? Nie rozumiem mozesz to wyjasnic Echo ludu ?

Echo ludu
@Glos ludu 10.05.2018 19:18

No to wklej kopie tego aktualnego adresu z nazwą ulicy i nr.

Glos
@Alien 10.05.2018 19:18

Alien no wlasnie nic nie wiem a chcialbym sie dowiedziec

Glos
@Echo ludu 10.05.2018 19:22

Wkleilem i wyswietla sie adres

Echo
@Glos 10.05.2018 19:22

Tu nie ma co się dowiadywać - zapomnij że pytałeś i daj sobie spokój zapomnij o tej nazwie, wymaż ją z pamięci szkoda czasu na dowiadywanie się i zadawanie pytań - znalazłeś adres to idż tam bezpośrednio lub zadzwoń i dowiesz się więcej (dobra rada nie bierz ze sobą na spotkanie nic wartościowego a i nagrywaj rozmowę bo twój rozmówca z zasady też to będzie robił)

Glos
@Echo 10.05.2018 19:30

cos tu nie gra - piszesz ze firmy nie ma w KRS a jest z adresem, napisales ze osoba z inicjalami ukradla Tobie towar a z tego co rozumiem kupila go firma a do tego piszesz ze zostales okradziony z osobistych rzeczy jednoczesnie bedac nagrywanym - kompletnie to sie nie trzyma kupy - napisz cos wiecej

Alien
@Echo ludu 10.05.2018 19:14

Echo my cały"gadamy" z I.T. albo z kimś z jego bliskich a myślałem że jest zamknięty bez dostępu do Internetu.

anonymous
@Alien 10.05.2018 20:17

Kiedyś tam i tak trafi - za dużo pokrzywdzonych - nie wszyscy odpuszczą. Naszym obowiązkiem jest przestrzegać innych aby nawet przez myśl nie przeszło komuś że to coś funkcjonuje i można z tym czymś pracować lub współpracować. Pozdrawiam Alien. Pa

Glos
@anonymous 10.05.2018 20:29

Alien no i dalej niczego sie nie dowiedziellismy na temat glownego watku .Wyglada na to ze to co pisales na poczatku ma sie nijak do rzeczywistosci.

Glos
@anonymous 10.05.2018 20:29

anonymous - Ty tez masz zle doswiadczenia z ta firma - napisz cos wiecej - to co piszesz rozumiem ze odnosi sie do osoby z inicjalami ? Firma Cie oszukala , okradla ? A co to jest to „cos” z tym „czyms” ? Napisz cos wiecej - z Twojego wpisu nic nie wynika poza jakims zbitkiem slow.

Alien

Fikcja i wirtualny byt ... Panie I.T. Wystarczy czytać opinie . Nie pozdrawiam.

Glos ludu
@Alien 10.05.2018 18:45

Rozumiem ze fikcja i wirtualny byt byl inispiracja do pseudonimu Alien ? Nie mam inicjalow z Twojego wpisu ale nie ma to znaczenia .Dalej nic konkretnego nie napisales a to co jest w glownym watku jest ciekawe.

Alien

Lidia... (?) czy kim tam jesteś ...pisałaś(eś) że pracujesz w firmie... "od niedawna"... więc o co chodzi z tymi pytaniami?

Madzia M
@Alien 09.05.2018 14:21

Lidka no dawaj o co Ci chodzi ?

Lidia

Jak aktualnie przedstawia się sytuacja w Asunto Group w Gdańsku? Czy firma normalnie funkcjonuje? Czy ktoś posiada jakieś informacje na ten temat? @Wiktor, pytasz, bo jesteś zainteresowany pracą w tym miejscu? Aplikowałeś już? @Alien, czy możesz powiedzieć coś więcej osobom, które nie znają sytuacji firmy?

John Rambo

Tu nie ma co pisać.

Przestroga
@John Rambo 09.01.2018 11:54

firma zadłużona od lat, nikomu za nic nie płaci pracownikom również. Wirtualny byt

Stanley
@John Rambo 09.01.2018 11:54

Gdzieś zapodział się główny bohater Sir I.T.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. A jak to wygląda w Asunto Group Sp. z o.o.?

Stella

Podpowiedzcie czy warto startować do pracy w firmie?

lekarz

z tego co słyszę z rynku , to rzeczywiście firma miała dość spore problemy ale wychodzi już na prostą i sprzedaje.Mają dobre i ciekawe produkty ale jak na razie nie widać ich znowu w sklepach.

analfabetka grarzynka
@lekarz 29.07.2016 13:08

firma ta istnieje w głowie psełdo własiććela tyj firmy, a tak to nie istnieje

****

Mogę podzielić się opinią na temat Asunto ponieważ pracuję w tej firmie od niedawna.Czytałam i słyszałam dużo różnych opinii na temat tej firmy przed podjęciem pracy - dobrych i złych - o niezamkniętych zaległych sprawach jednak mogę napisać, że firma ma ogromny potencjał i interesujące produkty.Jest dużo jeszcze do zrobienia i poukładania ale wierzę, że to się uda.

Ferdynand Kiepski
@**** 25.08.2017 09:50

Jest to nie możliwe gdyż firma nie istnieje, panie Tucholski.

Lidia

Atut - czy to ładnie tak głupoty wypisywać ? napisz prawdę czy pracowałeś w tej firmie czy nie ? jeżeli nie to są to pomówienia a to jest już karalne. Odpowiadając na Twoje pytanie zaczynam pracę w tej firmie od września i mam wiedzę na temat tego co się działo przez ostatnie 2 lata i niestety to co piszesz to są wyssane z palca bzdury a tego nie lubię.

Zostaw opinię o Asunto Group Sp. z o.o. - Gdańsk

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asunto Group Sp. z o.o.