Asunto Group Sp. z o.o.

Gdańsk

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 557 ocen.

Asunto Group Sp. z o.o.
4 557

Opinie o Asunto Group Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asunto Group Sp. z o.o.

Zdegustowany

Pytacie i pytacie o Asunto , a wystarczy zajrzec na ich fejsbooka i sie dowiecie , ze jednak zatrudnia. Dołączyła do nich nie jaka pani Krawczyk , wystarczy zadzwonic i zaczerpnąc informacji , podane są az dwa numery - powodzi sie , biuro w Wawie, ciekawe na jak długo. Napiszcie jak cos ustalicie?

   
Alien
@Zdegustowany 17.06.2018 20:38

Krawczyk...znaczy z bogatego domu musi być...skoro ją stać na pracę w Asunto

   
Jacek

Niepokojące informacje piszecie. czy udało się coś rozwiązać?

   
Lidia

@Alien, ja nie jestem pracownikiem firmy Asunto Group, jestem moderatorem serwisu gowork, odpowiadam za aktywność w wątkach oraz staram się dbać by inni użytkownicy przestrzegali zasady regulaminu forum. Nowe informacje dotyczące najnowszych rekrutacji w firmie Asunto Group będą w tym temacie bardzo pomocne dla innych, więc jeśli ktoś posiada nowe wieści to zachęcam go do kulturalnego wpisu!

   
Ireneusz Tucholski
@Jan 04.06.2018 10:02

Dzień dobry, w sprawie zaległych zobowiązań w imieniu spółki w najbliższym czasie będzie kontaktowała się ze wszystkim wybrana Kancelaria Prawna aby ustalić harmonogram spłat.

   
Lidia

Proszę was o powrót do tematu, piszemy w tym wątku tylko i wyłącznie na temat pracy w firmie Asunto Group. Więc jeśli ktoś posiada nowe informacje dotyczące zatrudnień w tej firmie oraz wie coś o obecnych postępach tego pracodawcy, to proszę go o nowy komentarz w tym temacie! Wszelkie aktualności dotyczące tego pracodawcy, będą tu bardzo istotne dla wielu osób!

   
Alien
@Lidia 23.05.2018 18:49

Lidia....pisałaś wcześniej że pracujesz w "tej" firmie...więc nie wiesz co się w niej dzieje..to bardzo dziwne.

   
Alien

Inwektywami ... (?) frustracji...osobisty uraz... Inwektywa-czy użyłem słów powszechnie uważanych za obelżywe(?) Co najwyżej użyłem przenośni ...może porównania ewentualnie synonimu...rozumiesz...? Frustracja-też źle rozumiesz ...jestem niezwykle spokojny chyba aż za bardzo... Osobisty uraz ...nie za dużo oczekujesz(?)...to jest ludzkie uczucie...Osobnikowi o którym piszemy nie przypisuje takowych- (ludzkich uczuć)...rozumiesz ? Dalej twierdze że nie czytasz ze zrozumieniem w tych postach jest bardzo dużo wiedzy jak to COŚ funkcjonowało . Jak pisał Echo są jeszcze inne portale gdzie zdobędziesz szerszą wiedzę ale ...Ty to już wiesz.

   
Alien
@Głos 11.05.2018 18:52

Głos...I.T. ... Twoja planeta musi być nie do zniesienia. Tak się ciągle przemykać szybkim krokiem i ciągle uciekać ... I oglądać się za siebie...nie martw się o moją planetę

   
Alien

I.T. sam wiesz najlepiej jak to wszystko robiłeś . I masz jakiś niezdrowy fun z tego wszystkiego. Ciągle powtarzasz ...ktoś Cię okradł...ktoś Cię skrzywdził...napisz coś więcej... Mówiłem psychiatra i pokój bez klamek...

   
Glos
@Alien 10.05.2018 22:15

Alien dalej niczego sie nie dowiedzialem poza kolejnymi inwektywami pod adresem osoby z inicjalow.To moze cos o firmie napiszesz jesli masz tak szeroka wiedze.Nie interesuja mnie Twoj osobisty uraz do jakiejs osoby - choc przyznam szczerze takiego wylewu frustracji (podobno jej w Tobie nie ma) jeszcze nie czytalem a interesuje sie wieloma firmami.Jednak nalegam abys napisal wiecej bo chyba ktos zlamal Ci swietnie zapowiadajaca sie kariere super fachowca.Jesli nim jestes to powinienes dawno zapomniec o tej firmie i bez klopotu realizowac sie w nowej firmie.Na GoWork duzo jest ogloszen dla fachowcow.Zreszta nie musze Tego pisac to jest oczywiste.

   
Wiktor

Jak przedstawia się sytuacja w firmie? Czy jest poprawa finansów?

   
Glos
@anonymous 10.05.2018 20:29

anonymous - Ty tez masz zle doswiadczenia z ta firma - napisz cos wiecej - to co piszesz rozumiem ze odnosi sie do osoby z inicjalami ? Firma Cie oszukala , okradla ? A co to jest to „cos” z tym „czyms” ? Napisz cos wiecej - z Twojego wpisu nic nie wynika poza jakims zbitkiem slow.

   
Alien

Fikcja i wirtualny byt ... Panie I.T. Wystarczy czytać opinie . Nie pozdrawiam.

   
Glos ludu
@Alien 10.05.2018 18:45

Rozumiem ze fikcja i wirtualny byt byl inispiracja do pseudonimu Alien ? Nie mam inicjalow z Twojego wpisu ale nie ma to znaczenia .Dalej nic konkretnego nie napisales a to co jest w glownym watku jest ciekawe.

   
Alien

Lidia... (?) czy kim tam jesteś ...pisałaś(eś) że pracujesz w firmie... "od niedawna"... więc o co chodzi z tymi pytaniami?

   
Madzia M
@Alien 09.05.2018 14:21

Lidka no dawaj o co Ci chodzi ?

   
Lidia

Jak aktualnie przedstawia się sytuacja w Asunto Group w Gdańsku? Czy firma normalnie funkcjonuje? Czy ktoś posiada jakieś informacje na ten temat? @Wiktor, pytasz, bo jesteś zainteresowany pracą w tym miejscu? Aplikowałeś już? @Alien, czy możesz powiedzieć coś więcej osobom, które nie znają sytuacji firmy?

   
John Rambo

Tu nie ma co pisać.

   
Stanley
@John Rambo 09.01.2018 11:54

Gdzieś zapodział się główny bohater Sir I.T.

   
Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. A jak to wygląda w Asunto Group Sp. z o.o.?

   
Stella

Podpowiedzcie czy warto startować do pracy w firmie?

   
lekarz

z tego co słyszę z rynku , to rzeczywiście firma miała dość spore problemy ale wychodzi już na prostą i sprzedaje.Mają dobre i ciekawe produkty ale jak na razie nie widać ich znowu w sklepach.

   
analfabetka grarzynka
@lekarz 29.07.2016 13:08

firma ta istnieje w głowie psełdo własiććela tyj firmy, a tak to nie istnieje

   
****

Mogę podzielić się opinią na temat Asunto ponieważ pracuję w tej firmie od niedawna.Czytałam i słyszałam dużo różnych opinii na temat tej firmy przed podjęciem pracy - dobrych i złych - o niezamkniętych zaległych sprawach jednak mogę napisać, że firma ma ogromny potencjał i interesujące produkty.Jest dużo jeszcze do zrobienia i poukładania ale wierzę, że to się uda.

   
Ferdynand Kiepski
@**** 25.08.2017 09:50

Jest to nie możliwe gdyż firma nie istnieje, panie Tucholski.

   
Lidia

Atut - czy to ładnie tak głupoty wypisywać ? napisz prawdę czy pracowałeś w tej firmie czy nie ? jeżeli nie to są to pomówienia a to jest już karalne. Odpowiadając na Twoje pytanie zaczynam pracę w tej firmie od września i mam wiedzę na temat tego co się działo przez ostatnie 2 lata i niestety to co piszesz to są wyssane z palca bzdury a tego nie lubię.

   
Lidia

Atut jeśli mógłbyś napisać kiedy pracowałeś w tej firmie to byłoby wszystko jasne .Z tego co mi wiadomo to Asunto Group Sp.zo.o. od września 2015 roku nie zatrudniała żadnych pracowników. Jeśli masz inną wiedzę na ten temat to podziel się nią w przeciwnym razie to co napisałeś jest nieprawdziwe. "Bo nie płaci pensji bo ma dziesiątki wyroków zasądzonych nakazów zapłaty zaległych wynagrodzeń a nie wypłacił ani grosza. Bo obiecuje wszystko a nie realizuje nic. Bo łamie życie pracownikom i ich rodzinom którzy mu zaufali. Bo wg. niego wszystko to jest normalne." Dziesiątki wyroków również brzmi dość poważnie ale również ciekawe jest skąd posiadasz tą wiedzę ? Podziel się z nami szerzej wiedzą, którą posiadasz - jest intrygująca.

   
Atut

Lidia czy Lidia 1 a może Ireneusz....

   
Lidia 1

Atut a kiedy pracowałeś w tej firmie ? złożyłam aplikację chociaż słyszałam o problemach ale dość odległych bo chyba w 2015 roku.

   
Lidia

@atut - dlaczego? Mógłbyś podzielić się z innymi użytkownikami forum swoim doświadczeniem z pracą dla Asunto Group Sp. z o.o.? Opinie na temat pracodawcy są bardzo potrzebne osobom chcącym być może aplikować na podobne stanowisko, które Ty obejmowałeś.

   
atut

Pod żadnym pozorem nie podejmować pracy w w/w firmie.

   
rd

jest tez u nich potrzebny pracownik na stanowiski front- end wizard tylko mnie cieawi to jak zarobki na takim stanowisku wygladaja na ile można liczyc?

   
takejn

Gdzie można składać do nich aplikację wiecie ? Czy nie lepiej byłoby przyjść do nich i osobiście im wręczyć CV i jak to ewentualnie jest przez nich odbierane, bo widzę, że stanowiska koordynatorskie w potrzebie.

   
Witold

OJCZE DYREKTORZE WIECEJ SPOKOJU.MNIEJ KRYTYKI .

   
Witold

Szczesc Boze.Szczery pacierz to najmocniejsza modlitwa.Tej modlitwie zawdzieczam to ze pokusy zle ze zlymi duchami mnie oposcily. To ze trzydziesci lat nie bylem w szpitalu.To ze dziesiatki lat nic mnie nie boli.W dzien i nocy.Dobrze ta modlliwe odmawiac w intencjach ogolnych.Mozna jechac sutobusem tramwajem autobusem i gdziekolwiek odmawiac pacierz.

   
bravo ja

czy mi się wydaje czy znikają wpisy?

   
brawo Ty

"brawo ja" = Ja, Irena i ja

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
bravo ja

no i o to chyba chodzi, Irek teraz jesteś kobietą?

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
bravo TY

dowiesz się w swoim czasie

   
xy

Best Bakery - Facebook https://www.facebook.com/BestBakeryPoland/ Szanowni Państwo,. z przyjemnością pragniemy poinformować wszystkich Klientów, którzy zainteresowani są zakupem Ciasta do Pizzy, że od stycznia 2016 ...

   

Zostaw opinię o Asunto Group Sp. z o.o. - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asunto Group Sp. z o.o.