Air Liquide Polska

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Air Liquide Polska Sp. z o.o.

Opinie o Air Liquide Polska Kraków

Nie przegap nowości o Air Liquide Polska Sp. z o.o.!

Karolina

07.10.2022 17:43

Dzień dobry czy na stażach w Państwa firmie pracuje się w języku angielskim?

21.10.2022 17:34

Dzień dobry, wymagany stopień znajomości języka angielskiego różni się w zależności od danego obszaru stażu. Szczegółowe wymagania są podane zawsze w ogłoszeniu. Aktualne oferty pracy są dostępnie na naszej stornie karier. Link do strony: https://airliquide.pracujunas.pl/ Pozdrawiamy i zachęcamy do aplikowania!
    Karolina

21.10.2022 23:44

Dziękuję bardzo za odpowiedź :)

13.08.2022 11:21

Czy w Air Liquide Polska Sp. z o.o. możliwa jest praca na podstawie B2B?
    Jas

15.09.2022 16:53

Pytałem o to na swojej rozmowie- dostałem info że nie jest możliwa- albo umowa o pracę albo zatrudnię przez agencje (zależy jakie stanowisko)

21.10.2022 17:38

Dzień dobry, szczegółowe informacje dotyczące zatrudnienia, znajdują się zawsze w danym ogłoszeniu o pracę. Listę aktualnych ofert pracy znajdą Państwo na naszej stronie karier. Link do strony: https://airliquide.pracujunas.pl/ Pozdrawiamy serdecznie!
    Miłosz

16.08.2022 13:43

Widziałem firmę na Targach AGH jakiś czas temu i postanowiłem aplikować na stanowisko: ALTEC CE Project Engineer (W&C). Mam 3 letnie doświadczenie, czy język angielski na poziomie B1 przejdzie? Miał ktoś już rozmowę i podpowie czego można się spodziewać?

24.08.2022 11:02

Miałem rozmowę odnośnie tej roli w zeszlym tygodniu, poziom B1 nie wystarcza - dzisiaj dostalem info zwrotne od Pani z HR. Sama rozmowa była bardzo na plus, pytania merytoryczne, konkretne i bez sztucznej atmosfery.

15.09.2022 16:50

B2 to jest minimum

01.08.2022 14:45

Szanowni Państwo, wysłałem swoje CV na stanowisko "Młodszy Specjalista ds. Produktu - International Graduate Development ALLEX Program". Jestem studentem trzeciego roku i chciałem zapytać czy istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin. Z góry dziękuję za odpowiedź.

04.08.2022 12:45

Dzień dobry, jeśli chodzi o powyższe stanowisko szukamy osoby dostępnej w pełnym wymiarze czasu pracy. Większość naszych staży nie przewiduje pełnego wymiaru godzin, zapraszamy do aplikacji. :) Aktualne oferty pracy są dostępnie na naszej stornie karier. Link do strony: https://airliquide.pracujunas.pl/
    Jana

13.07.2022 11:29

Czesc, kilka dni temu aplikowałam na role stażystki w dziale HR. Jak szybko firma się odzywa do kandydatów? Zależy mi na stażu tylko na okres 1 miesiąca, moze to mnie wyklucza?

19.07.2022 10:31

Dzień dobry, w przypadku stażu do działu HR szukamy osoby, która będzie dostępna minimum 3 miesiące, a docelowo zostanie z nami na dłużej. Kontakt z kandydatami zazwyczaj ma miejsce po upływie około tygodnia od publikacji ogłoszenia. Pozdrawiamy! :)
    Jana

21.07.2022 14:47

dziękuję za odpowiedź
    dżemix

23.06.2021 18:44

Proszę czy mogą się wypowiedzieć osoby które zaczynały w tej firmie jako stażysta ? Jaka atmosfera jest w pracy w ostatnim czasie?

17.07.2022 15:52

Jestem nowym pracownikiem i faktycznie wszystko się zgadza, atmosfera świetna firma szanująca ludzi. Jednym słowem POLECAM!

19.07.2022 09:29

Bardzo dziękujemy za opinię! :)
    ??????

28.06.2022 22:50

Witam. Jestem zainteresowany stanowiskiem Przedstawiciela Handlowego. W wymaganiach jest wzmianka o wysokim poziomie języka angielskiego - czy oznacza to pracę głównie z klientami anglojęzycznymi? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Karol

30.06.2022 16:08

Jakiś czas temu miałem rozmowę telefoniczną z HR na przedstawiciela handlowego i dowiedziałem się że głównie pracuje się z klientem polskojęzycznym, ale angielski na pewno jest konieczny, jeśli zależy Ci na dalszym rozwoju zawodowym, ponieważ jest to firma międzynarodowa.
    Karol

07.07.2022 14:37

Oprócz standardowych pytań (doświadczenie, motywacja, oczekiwania, kiedy moge zacząć itp.) sprawdzali tez umiejetności sprzedażowe, angielski, kazali przytoczyć jaką sytuacje problematyczną i czy udało mi się wdrożyć jakieś usprawnienia. Ogólnie rozmowa bardzo sympatyczna i na temat. Bez spiny i zbednych pytan.
    Zainteresowany

06.06.2022 09:05

Po jakim czasie od zakończenia ogłoszenia np. na pracuj.pl zaczynacie Państwo kontaktować się z potencjalnymi kandydatami ?
    Zainteresowany

21.06.2022 21:29

Czy została już może wybrana osoba na stanowisko specjalisty ds. sprzedaży rynek spożywczy i farmaceutyczny na Wielkopolskę i sąsiadujące województwa ? Czy rekrutacja jeszcze trwa ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam

23.06.2022 15:45

Dzień dobry, rekrutacja na to stanowisko jest już zamknięta. Aktualne oferty pracy są dostępnie na naszej stornie karier. Zachęcamy do aplikacji:) Link do strony: https://airliquide.pracujunas.pl/
    Filip

09.06.2022 17:02

Dzień dobry, aplikowałem kilka dni temu na staż w dziale controllingu, w pierwszej rozmowie Pani z HR powiedziała ze kolejnym etapem jest test ze znajomosci excela. Ktoś miał z nim styczność? Czego się mozna spodziewac?
    Kinga

09.06.2022 16:23

Czy jest możliwość pracy zdalnej a stażu?

09.06.2022 16:45

Dzień dobry, większość staży w Air Liquide Polska Sp. z o.o. odbywa się w trybie hybrydowym. Szczegółowe informacje o trybie pracy, zawarte są w treści ogłoszenia w sekcji ,,Oferujemy". Pozdrawiamy i zachęcamy do aplikowania!
    Jan

14.02.2022 11:53

Fajna firma, super ludzie, zarobki ok.

02.06.2022 14:28

Dziękujemy za pozytywną opinię! :)

04.06.2022 13:30

Zarobki dla pracowników z dłuższym stażem są śmieszne. Nowi pracownicy dostają pensję wyższe, niż osoby które są w firmie od lat
    Radek

26.01.2022 15:12

2 tygodnie temu brałem udział w rekrutacji na stanowisko technika. Jestem zadowolony z rozmowy rekrutacyjnej, pani z HR odpowiedziala na moje wszytskie pytania. Firma ma duzo dodatkow, premie, opieke medyczną i auto sluzbowe również do własnego uzytku. Niestety nie zaprosili mnie na ostatnią rozmowe z kierownikiem ale firma wydaje sie ok. Myślę ze bede jeszcze probowal za jakis czas, jesli pojawi sie podobna oferta.

02.06.2022 14:40

Bardzo dziękujemy za opinię i udział w rozmowie rekrutacyjnej. Zachęcamy do śledzenia aktualnych stanowisk pracy na naszej stronie internetowej w zakładce: Kariera. Bezpośredni link: https://airliquide.pracujunas.pl/
    Praktyki

23.05.2022 17:32

Czy istnieje możliwość odbycia praktyk w Air Liqiude Polska w okresie wakacji? Jesli tak to w jakich działach? Nie widzę żadnych informacji na stronie.

02.06.2022 14:26

Dzień dobry, obecnie firma nie prowadzi programu praktyk, jednakże jest możliwość ich zrealizowania w ramach stanowiska stażowego. Listę aktualnych rekrutacji znajdzie Pan/Pani na naszej stronie internetowej w zakładce: Kariera. Zapraszamy do aplikowania! Bezpośredni link: https://airliquide.pracujunas.pl/

Oferty pracy - Air Liquide Polska Sp. z o.o.

Staż w Dziale Zarządzania Energią

Warszawa

Specjalista/ka ds. Sprzedaży - Rynek Przemysłowy

Gdynia

Employee Data Management Specialist (German speaker)

Kraków

Młodszy Specjalista/ka ds. IT

Poznań

Specjalista / Specjalistka ds. Rozwoju Rynku Spawalniczego i Technologii Laserowych

Katowice

Lider/ka Projektu EIM

Białystok

Xxx

27.05.2022 09:41

Z firmą miałam do czynienia tylko na rozmowie kwalifikacyjnej. Dzień przed rozmową wysłano do mnie zagadnienia, które mogą się przydać na rozmowie. Pracowałam w innej branży, więc wcześniej ich nie znałam. Na rozmowie była osoba z HR, oraz spózniona osoba z działu w ktorym miałabym pracowac (osoba z hr zadała kilka pytań podczas nieobecnosci kierownika działu, przez co musiałam 2 razy odpowiadac na te same pytania kiedy kierownik się pojawił).Rozmowa odbyła się w 80% po angielsku, o czym nie zostałam uprzedzona wcześniej. Aplikowałam na stanowisko juniora, jednak wymagano na rozmowie specjalistycznej wiedzy i rozmowy o niej w jezyku angielskim. Na rozmowie nie czułam sie komfortowo, przypominala bardziej przepytanie z wiedzy branzowej, z ktorą wczesniej nie mialam do czynienia jak mozna bylo wywnioskowac z mojego cv. Ponadto osoba z hr swoje "last question" zadawała około 10 razy. Po rozmowie zostałam zapewniona ze niezaleznie od wyniku dostane informacje zwrotna do dwoch tygodni. Minal juz miesiac zadnej wiadomosci jak nie bylo tak nie ma. Podsumowujac rozmowa jedna z gorszych jakie miałam. Spóznienia mogą się zdarzyć jednak wypada się dopytac jakie pytania juz padly a nie powielac je bez wczesniejszego rozeznania. Ciężka atmosfera na spotkaniu, szukanie specjalisty z wiedzą branżową na stanowisko juniora, 0 odpowiedzi po spotkaniu.

02.06.2022 14:20

Dzień dobry, bardzo nam przykro, że spotkało Panią takie doświadczenie, jednakże powyższy komentarz nie dotyczy spółki Air Liquide Polska. W przeciągu ostatniego roku nie prowadziliśmy rekrutacji na stanowiska juniorskie w języku angielskim. Dodatkowo nie wysyłamy mailowo zagadnień, które będą poruszane na spotkaniu, wspominamy o nich podczas rozmowy telefonicznej. Prosimy o informację, na jaką dokładnie rolę Pani aplikowała?
    Monika

01.06.2022 18:14

Dzień dobry, chciałabym dowiedzieć się jak zmienić pielęgniarkę, która w ramach projektu przychodzi do taty na wizyty domowe, niestety jest bardzo nie kompetentną osobą i nie wywiązuje się ze swoich obowiązków, co doprowadziło tatę do bardzo ciężkiego stanu.

02.06.2022 14:05

Dzień dobry Pani Moniko, jest nam niezmiernie przykro z zaistniałej sytuacji, jednakże w Air Liquide Polska Sp. z o.o. nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko: Pielęgniarka. Komentarz zapewne dotyczy jednej ze spółek grupy Air Liquide: VitalAire bądź NZOZ Medyk Sp. z o.o. W celu rozwiązania problemu prosimy o kontakt z Państwa opiekunem.
    Kajetan

06.05.2022 13:38

W zeszłym tygodniu miałem rozmowę na program rozwojowy Alex czekam na info czy dostane się do kolejnego etapu. Na rozmowie było kilka pytań po angielsku, myślicie ze mocne B1 wystarczy, aby dostać sie dalej? Sam program wydaje sie byc bardzo interesujący, a rozmowa na plus.
    Studentka

20.04.2022 13:29

Szukam stazu w HR i widzialam, ze szukaja dwóch osób. Warto? Zależy mi na zdobywaniu nowej wiedzy i doswiadczenia by po jakimś czasie objąc samodzielne stanowisko. A ze stażami bywa różnie..
    Kacper P

31.03.2022 15:57

Tydzień temu na targach pracy miałam okazję rozmawiać z Paniami z Air Liquide odnośnie programów rozwojowych w firmie. Ciężko się tam dostać? Ma ktoś jakieś info?
    Nowy

17.03.2022 13:08

Dołączylem własnie do firmy na staz. Narazie jestem zadowolony. Zobaczymy jak będzie w kolejnych miesiącach. Jakie sa szanse na umowe o prace po stazu?
    Kostek

28.02.2022 15:48

Byłem ostatnio na rozmowie stanowisko do działu obsługi klienta, ale mam chyba jeszcze za malo doświadczenia. Czekam na ich odpowiedz. Niemniej rozmowa na plus i maja dobre benefity. Czy ktoś może potwierdzić bo nie wiem czy dobrze to zrozumiałem, ze w pakiecie medycznym sa jakies znizki do dentysty?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Air Liquide Polska?

Marta

28.02.2022 15:14

Czy może ktoś powiedzieć ile zarabia Asystent projektanta na samym początku oraz ile może zarabiać docelowo?
    XYZ

10.02.2022 18:22

W tym tygodniu brałem udział w rozmowie na Przedstawiciela Handlowego. Wrażenie po rozmowie bardzo pozytywne. Czekam jeszcze na informację czy zaproszą mnie do kolejnego etapu. Brał ktoś udział w rekrutacji na to stanowisko? Czego można się spodziewać na ostatnim etapie?

24.07.2021 10:59

Czy w Air Liquide Polska Sp. z o.o. występują paczki/bony świąteczne?

03.12.2021 23:22

Tak, co rok jest wypłacany bonus świąteczny dla wszystkich pracowników. Paczki są dla dzieci na mikołaja. Dla pracowników były paczki w zeszłym roku zamiast wigilii, bo nie można było się wtedy spotykać

26.01.2022 15:13

Tak, w tym roku była świetna paczka! Ledwo doniosłam do domu :)
    Laboratorium

22.01.2022 12:28

Jakie zarobki w laboratorium?
    Darek

11.01.2022 12:17

Natknęłam się na ofertę pracy w tej firmie na Pracuj.pl, 'Talents for the future', program ALLEX, skierowany do w miarę świeżych absolwentów. Z ogłoszenia niewiele można wywnioskować poza tym, że będę się rozwijać i same takie ogólniki. Żadnych konkretnych obowiązków. Czy ktoś mógłby się na ten temat wypowiedzieć?
    Laboratorium

04.01.2022 09:24

Dzień dobry, chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca w laboratorium, na stanowisku specjalisty ds kontroli jakości. Jakich zarobków można oczekiwać i jaki jest rozkład czasu pracy. Pozdrawiam

Kontakt - Air Liquide Polska Sp. z o.o.

Jasnogórska 9 31-358 Kraków

Branża główna: Przemysł chemiczny i surowce

Królik

31.12.2021 22:05

Na jaka podstawę może liczyć PH jaki samochód narzędzia premie Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi
    Bum

03.01.2022 22:01

9000 netto, Passat, iPhone ipad, premie co miesiąc, paczki, pączki co tylko chcesz.

02.11.2021 10:09

Czy w firmie Air Liquide Polska Sp. z o.o. są regularne szkolenia pracownicze?
    Aneta

02.12.2021 22:49

Nie!

03.12.2021 23:25

Firma ma zasady organizacji szkoleń, chętni na brak szkoleń nie narzekają. W pandemii jest z tym trudniej, bo długo nie można było brać udziału w szkoleniach nie wirtualnych.
    tłumacz 2

21.06.2021 15:45

dokładnie taka sama opinia jak użytkownika "tłumacz". Ogólnie prowadzący rozmowę sami nie mieli pomysłu czego tak naprawdę chcą, na obu rozmowach zadawali takie same pytania, najlepszy Pan z HR który próbował wmówić że chce zarabiać mniej :D szkoda czasu
    Abcd

15.06.2021 01:18

Witam, Czy wie ktoś może z ilu etapów składa się rekrutacja na stanowisko specjalista ds. dystrybucji gazów, jakie wynagrodzenie w przybliżeniu, jaki samochód oraz jakieś inne przydatne informacje (woj. Mazowieckie)? Pozdrawiam

27.03.2021 10:14

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Air Liquide Polska Sp. z o.o.?
    Dzas

18.04.2021 09:36

Pierwsza umowa na pół roku, kolejna na czas nieokreślony
    tłumacz

23.03.2021 18:03

na rozmowie niezbyt przyjemny team leader zadaje pytanie ogólnie jakby w ogóle się nie przygotował. Traktują ludzi jak idiotów, myślą, że im bardziej jest ktoś uległy tym lepiej zdecydowanie odradzam.
    kd

23.02.2021 14:29

Aplikował ktoś na staż w dziale controllingu? Czego się można spodziewać?
    kontrolerro

24.02.2021 12:54

ja. robią test z excela online. trzeba ogarniać excela, ale test mi nie poszedł więc ciężko powiedziec
    Pani

21.01.2021 15:36

Rozmowa kwalifikacyjna mało profesjonalna. Odniosłam wrażenie, jakby ktoś mi robił łaskę, że ze mną rozmawia. Oczywiście po rozmowie zero feedbacku - tak/nie/spadaj.
    Pracownik administracji w ALP

16.01.2021 22:26

Podstawa wynagrodzenia - 2000 m-c, starczy na (usunięte przez administratora) ale przecież jest samochód i praca w (international corporation - You Know) - przecież to prestiż wśród znajomych, a to jest bezcenne .. - żenujące podejście ze strony HR ALP. Przecież reszta idzie na wynagrodzenia dla słabo-wykształconej dyrekcji i "wiano" do Francji ,,,,

08.10.2019 10:03

Czy można w Air Liquide Polska Sp. z o.o. liczyć na jakieś dodatki?
    aktualny pracownik

15.01.2020 11:57

W zależności od stanowiska, ale ogólnie są dodatki socjalne, premie świąteczne dla wszystkich pracowników, dofinansowanie do wczasów, do planów emerytalnych, prywatna opieka zdrowotna.

09.09.2020 17:44

zalezy jakie stanowisko, na handlowym mozesz liczyc na dodatkowy target
    Jonas

27.07.2020 07:18

Bardzo czesto pojawiają się ogłoszenia o pracę dla przedstawicieli Duża rotacja jest spowodowana? Planami nie so osiągnięcia? Kiepską atmosferą? Warunkami ogólnymi?
    Tolek

18.03.2020 00:11

Witam, Proszę o słowo komentarza na temat Program rozwoju kariery dla absolwentów ALLEX (Air Liquide Leading EXcellence) Logistyka
    Padawan

21.08.2019 18:30

Witam! Mam pytanie do osób pracujących w DH: - czy 5000 zł netto jest osiągalne dla osoby z doświadczeniem w b2b? - jakie są samochody służbowe? - czy tryb pracy to home office? - jak wygląda dostęp do materiałów marketingowych i podstawowych narzędzi informatycznych? Da się z tym pracować? - jak wyglądają relacje z bezpośrednimi przełożonymi?
    Padawan

26.08.2019 07:47

Na razie czekam, z nadzieją że uzyskam pytania na moje odpowiedzi. Szanuję czas innych (swój również) i nie chcę robić zamieszania, jeśli okazałoby się że są duże rozbieżności pomiędzy warunkami a moimi oczekiwaniami.
    handlowiec

03.06.2019 16:40

Jak wygląda praca na stanowisku przedstawiciel ds. Sprzedaży? Z tego co wiem jeśli chodzi o premie to jest tylko kwartalna. Co do samej podstawy to 5k netto jest osiągalne ? Jakie ogólnie wrażenia jeśli chodzi o pracę ?

Zostaw merytoryczną opinię o Air Liquide Polska Sp. z o.o.