Jak wygląda rozmowa w D&K Technology na stanowisko Project Manager? Z iloma osobami się rozmawia? 27 marca pojawiło się ogłoszenie.
Zamówiłem 30 szaf, bezproblemowy kontakt z doradcami, którzy wytłumaczyli wszystko od A do Z. Ceny są dobre, jakość szaf też dobra. Na szafy czekałem 1,5 tygodnia więc termin realizacji też ok.
W życiu nie spotkałam lepszego kierownika niż niżej wspomniany Pan Paweł „mobbingowiec”. Pełne wsparcie, zrozumienie i szacunek. Praca jak praca - swoje trzeba zrobić choćby czasem ASAP i nie powinno być to dla nikogo zaskoczeniem. Trzeba działać. Dla mnie zespół i atmosfera niezastąpione. Brak owocowych czwartków. W D&K na pewno nie da się nudzić. Będę mile wspominać. Serdeczne pozdrowienia dla całego teamu.
Jaka atmosfera w pracy? A warunki pracy? Czy polecacie firmę?

Może mi ktoś podpowie czy firma rekrutuje ewentualnie coś co warto wiedzieć zanim złożę cv?
Czy pracownicy D&K Technology chętnie uczestniczą w różnych formach integracji?
Witam serdecznie. Jak wygląda praca w firmie? Mam tu na myśli oferty na montera, spawacza. Chodzi wiadomo o zarobki ale i o atmosferę w pracy. Myślę o zmianie pracy i nie chciałbym w ciemno startować.
Witam. Jak wygląda praca w firmie? Jestem zainteresowany pracą. Jak wyglądają zarobki, godziny pracy no i atmosfera. Z góry dziękuję Pozdrawiam
Ja też chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej na temat pracy w D&K Technology. Obecnie poszukują osób na stanowisko Spawacz i Konstruktor/Technolog: http://dktechnology.pl/praca/. Jaka oferta Cię interesuje?
Zdecydowałeś się finalnie aplikować do pracy w firmie D&K Technology na stanowisko magazyniera-zaopatrzeniowca? Nie napisałeś, jak skończyło się Twoje zainteresowanie tym pracodawcą.
Kobiety chcące mieć dzieci nie mają szansy utrzymania się w tej firmie. Umowy są nie przedłużane. Sprawdzone źródło. Ale jeśli chodzi o wypłaty to nie słyszałem złej opinii, na tyle ile się umowisz tyle dostaniesz.
Czy p. Paweł mobbingowiec jeszcze pracuje??
Generalnie firma ma dobrą opinię i do tego to jest dobry pracodawca, cóż więcej można chcieć?
Ile można zarobić na rękę pracując po 8h
D&K Technology to fajna firma, pracuję tu już dość długo aby wyrobić sobie takie zdanie. To nie jest praca dla każdego ale jeśli człowiek pracuje sumienne to zapewniam będzie miał super robotę. Źle maja lenie!!
@Klient czy poza opisem dotyczącym realizacji usługi możesz podzielić się z nami opinią dotyczącą D&K Technology w zakresie rekrutacji na stanowiska w firmie? Forum służy głównie do dzielenia się opiniami na temat D&K Technology, jako pracodawcy. Czy w ostatnim czasie słyszałeś o rekrutacjach do tej firmy?
Generalnie polecam firmę. Boks wykonany na czas i solidnie, dobrze. Tylko na początku nie moglem sie tam dogadać przez telefon jak sie tam dzwoni na główny numer chyba sekretariat. Najlepiej dzwonić bezpośrednio na dzial zamówień.
Na stronie internetowej firmy znalazłam aktualne oferty pracy. Poszukiwani są kandydaci do pracy jako Specjalista ds. sprzedaży oraz Spawacz. Praca w różnych działach firmy to bardzo różne doświadczenia. Jak to jest w D&K Technology? Ktoś z Was może powiedzieć coś więcej o pracy właśnie na tych stanowiskach? A może rozważacie aplikację i macie jakieś pytania do obecnych pracowników? Zawsze warto takie pytanie tu zostawić, a być może osoby obecnie w firmie zatrudnione będą mogły pomóc w podjęciu decyzji.
@DawnaPracownicajednak może warto wiedzieć coś więcej o tym co inni myślą o firmie jako pracodawcy. Zmiana miejsca pracy to jednak dość poważna decyzja, warto przed jej podjęciem choćby poznać opinie pracowników firmy, czy też poszukać w internecie dodatkowych informacji. Może jednak możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy w D&K Technology? Merytoryczne opinie będą bardzo pomocne.
Wszyscy bardzo chętnie udzielają rad i pouczają innych jak mają postępować, mówić . Zamiast tego może lepiej założyć swoją firme i postępować jak się tylko chce? D&K Technology jest nastawiona na ciągły rozwój i to jest koło napędowe dla firmy a przyszłość dla ludzi.
Powiem tak nie wyrażając "za" ani "przeciw": nie dowiesz się jak jest i nie wyrobisz sobie zdania o firmie jeśli w niej nie popracujesz. Nic nie daje pytanie na forum typu" a jak tam jest?", "a jak płacą?", "a jaka jest atmosfera?" itd,itp.. Idź i się przekonaj jeśli akurat potrzebują takich ludzi jak "Ty". Opinie tutaj w internecie może napisać każdy tylko na ile wiarygodną?. Jeśli "ktoś" od początku jest nastawiony "anty" do roboty jakiejkolwiek to w (_:_) zawsze będzie źle, bez względu na to czy warunki, klimat i wynagrodzenie odpowiadały czy nie. Pozdro
Jak się pracuje w D&K Technology?
Zobacz opinie na temat firmy D&K Technology tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.