IMPEL

Gdańsk

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 25 ocen.

Opinie o IMPEL

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMPEL

Nataniel
użytkownik zarejestrowany

Mogę potwierdzić, że też słyszałem sporo dobrego o firmie. Zastanawia mnie ta duża ilość ofert pracy?

adam

Do Gdańska przeniosłem się z Wawy. Dzięki fajnemu szefowi wet nie musiałem zmieniać firmy. Nie było problemu abym dalej pracował w Impelu, a w firmie już wypracowałem sobie pozycję. Szkoda by było rozstawać się ze stabilną robotą

miłosz

jeśli chodzi o rekrutację to naprawdę spokojnie.. zadadzą ci podstawowe pytania, będą chcieli dowiedzieć się czegoś o tobie, ale naprawdę jest bardzo miło, więc idż na luzie ;)

miłosz

jeśli chodzi o rekrutację to naprawdę spokojnie.. zadadzą ci podstawowe pytania, będą chcieli dowiedzieć się czegoś o tobie, ale naprawdę jest bardzo miło, więc idż na luzie ;)

Natalia
użytkownik zarejestrowany

Podpowiedzcie mi coś w temacie pracy dla specjalisty ds. umów. Jak przebiega rekrutacja, jakie mogą być wymagania?

bymo

to fajny pracodawca. moge powiedziec, ze wczesniejsi moi pracodawcy byli duzo gorsi. wiec z moich doswiadczen to jest bardzo dobrze

patrycja

Świetnie odnalazłam się w Impelu w firmie obsługującej dokumentację finansową, praca na wykonanie zadania, elastycznie godzinowo i zdalnie też od czasu do czasu, wygoda.

franek

ja jestem bardzo zadowolony z pracy w impelu, poszedłem tutaj na staż i już zostałem na stałe

Norbert
użytkownik zarejestrowany

Bardzo dobra prace mam w Impel-u, i zastanawiam się w jakim celu niektórzy piszą te pseudo "opinie"?

szymon80

W impelu na pewno plus jest elastyczne godziny pracy, jak ktoś chce można robić godziny i dzięki temu dobrze się zarabia. Konkretne terminy wypłat, nie ma z tym problemu. Dobra firma, dobrze trafiłem.

Mrozu

Teraz Impel szuka pracowników na dworce. Haha ale z orzeczeniem i inwalidów. Dobre? Do utrzymania porządku na dworcach trzeba silnych i wysportowanych ludzi a nie dziadygów z orzeczeniem. Impel chyba zapomniał jakie kryteria są uwzględniane w umowie z PKP.

moto
@Mrozu 3 tygodnie temu
Teraz Impel szuka pracowników na dworce. Haha ale z orzeczeniem i inwalidów. Dobre? Do utrzymania porządku na dworcach trzeba s...

Masz też przecież ludzi na kamerach co siedzą chociażby. Tam nie musisz być pudzianem

Najeźdźca
użytkownik zarejestrowany

Narzekanie to najlepiej niektórym wychodzi. Gdyby premiowali takie biadolenie ludzie mogliby zarabiać dużo kasy

Nikos
użytkownik zarejestrowany

Szukam pracy i tak czytam różne informacje. Dowiedziałem się, że IMPEL należy do grupy bardzo dobrych pracodawców! Myślę sobie, że można spokojnie składać cv. Na tym forum też firmę chwalicie to chyba nie ma naciągania i wpuszczania nowych w kanał!

wojas
@Nikos 29.08.2017, 18:47
Szukam pracy i tak czytam różne informacje. Dowiedziałem się, że IMPEL należy do grupy bardzo dobrych pracodawców! Myślę sobie,...

no raczej że jest ok. gdyby tak nie było to ludzie by nie zostawali tylko szukali dalej, a znam wiele osób które są zadowolone z impela. mają różne oferty, to jest duża firma, więc można uderzać do nich.

Arek
użytkownik zarejestrowany

Aż miło się czyta te opinie, same pochwały. Może mi ktoś podpowiedzieć czy formalności z firmą trwają długo?

Mirek
@Arek 17.08.2017, 21:33
Aż miło się czyta te opinie, same pochwały. Może mi ktoś podpowiedzieć czy formalności z firmą trwają długo?...

impel to rzetelny pracodawca, fajnie sie pracuje. formalnosci poszly mi gladko i raz dwa

albert222

to jest jeden z lepszych pracodawców z jakim miałem do czynienia i dobrze mi sie pracuje tutaj. przełożony ok gość, kasa na czas i git

zadowolony
użytkownik zarejestrowany

IMPEL to sprawdzona i dobra firma. Jak się ktoś tu dostanie do pracy ma dobrze.

Napalm
użytkownik zarejestrowany

Czy IMPEL planuje coś nowego? Pytam ponieważ widziałem bardzo długą listę ofert pracy, może ktoś coś wie?

melon
@Napalm 19.06.2017, 09:38
Czy IMPEL planuje coś nowego? Pytam ponieważ widziałem bardzo długą listę ofert pracy, może ktoś coś wie?...

cały czas sie pojawiają jakieś nowe obiekty czy projekty, więc może coś być na rzeczy

melon
@Napalm 19.06.2017, 09:38
Czy IMPEL planuje coś nowego? Pytam ponieważ widziałem bardzo długą listę ofert pracy, może ktoś coś wie?...

cały czas sie pojawiają jakieś nowe obiekty czy projekty, więc może coś być na rzeczy

elon

Ja nie miałem problemów z dostaniem się do pracy. Pracuje już rok i jestem mega zadowolony.

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@wald to znakomicie, że jesteś zadowolony. Jakie stanowisko piastujesz? Co więcej możesz napisać nam o swoich doświadczeniach z IMPEL? Jakie jeszcze plusy dostrzegasz w swojej pracy?

wald

Dla mnie spoko praca w Impelu. Kasa zawsze na czas nie ma na co się skarżyć

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@anetka, dobrze to słyszeć. A na jakim stanowisku jesteś zatrudniona?

anetka

@Weronika chyba szacunek jakim darzy się pracownika, poza tym nie spotkałam się z sytuacją kiedy ktoś miałby mnie oszukać np. w kwestii wypłaty. Mam świadomość, że jest to na tyle duża firma, że nie muszę obawiać się nagłego stracenia pracy

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@anetka, a co najbardziej cenisz sobie w pracy?

anetka

nie rozumiem tylu negatywnych komentarzy, pracuję w impelu juz dobre pare lat i ani ja ani moje koleżanki nie narzekamy, wiadomo - może i nie jest to praca marzeń, ale byłyśmy świadome na co się piszemy

anetka

nie rozumiem tylu negatywnych komentarzy, pracuję w impelu juz dobre pare lat i ani ja ani moje koleżanki nie narzekamy, wiadomo - może i nie jest to praca marzeń, ale byłyśmy świadome na co się piszemy

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@amelia, @madzia cieszę się! To się ceni, a możliwość awansu to rzeczywiście często kluczowy aspekt dla większości pracowników.

madzia

fajne jest to, że mimo przeprowadzki do innego miasta nie stracilam pracy, tylko przenieśli mnie do innego miasta :)

amelia

mi się chyba najbardziej podoba to, że w impelu łatwo o możliwość awansu - to działa bardzo motywująco + wypłaty są zawsze na czas, co jest super

Weronika
użytkownik zarejestrowany

Dziękuję za Wasze opinie. A co podoba Wam się w firmie najbardziej?

Impel dworce Gdańsk
@Weronika 14.03.2017, 10:30
Dziękuję za Wasze opinie. A co podoba Wam się w firmie najbardziej?

Nic. Pracujesz, szmal jest ale to przecież nie jest najważniejsze. Stosunek do ludzi jest na poziomie 19 wieku. Wyzysk ,brak szacunku do pracowników, szantaż, groźby, dowodzą ludzie tzw kierownicy bez znajomości rzeczy. Gadają takie bzdury i nie dają dojść do słowa. Jak w sekcie.

iwo

Opinie zawsze podzielone. Dostałem pracę 3 lata temu i długo się przyglądam branży, miałem parę pomysłów i część nawet została wzięta pod uwagę. Faktem jest że firma ma wypracowaną koncepcję co też jest siłą Impela

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@rękojeść proszę, rozwiń swoją wypowiedź. Co sądzisz o IMPEL?

rękojeść

Kto wypisuje te opinie? Bo na pewno nie pracownicy a tzw. "słupy"... Zatrudnij się a przekonasz sam!

Edyta
@rękojeść 09.03.2017, 10:40
Kto wypisuje te opinie? Bo na pewno nie pracownicy a tzw. "słupy"... Zatrudnij się a przekonasz sam!...

ile osob tyle opini jak zawsze i wszedzie... ja pracuje u nich juz od kilku lat i nie zamierzam zmieniac. pewna praca i placa to dla mnie, przy malych dzieciach bardzo wazna sprawa

Weronika
użytkownik zarejestrowany

Wiedzieliście, że 10 stycznia we Wrocławiu odbyła się konferencja dla branży HR zorganizowana przez Impel Business Solutions? W wydarzeniu wzięło udział ponad 250 uczestników! Ktoś z Was uczestniczył?

hanna

Dywagacje o "usunięciu" kogoś z Impela pozamerytoryczne. W pracy liczą się wyniki a nie intencje i miazmaty.

Weronika
użytkownik zarejestrowany

Bardzo dobrze czytać takie opinie! Również uważam, że najważniejsze jest to, żeby się nie denerwować. Jeżeli ktoś jeszcze ma wątpliwości - zapraszam na naszego bloga, z którego dowiecie się jak najlepiej wypaść na rozmowie kwalifikacyjnej http://www.praca.blog.gowork.pl/rozmowa-kwalifikacyjna-czego-unikac/

hiacynt

Indywidualne przypadki zwolnień zdarzają się wszędzie , nie ma co robić problemu. Saldo Impela jest na plus.

zosia

Ile ludzi tyle opinii, zawsze z pracodawcą jest zgrzyt jak nie wywiązujemy się z zaakceptowanym zakresem obowiązków. To działa tak najpierw euforia z roboty potem wąty i fochy.Szkoda, więcej pokory.

Weronika
użytkownik zarejestrowany

Jak najlepiej przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej do IMPEL? Macie jakieś rady? :)

Oliwka
@Weronika 28.02.2017, 10:08
Jak najlepiej przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej do IMPEL? Macie jakieś rady? :)

Rozmowa kwalifikacyjna generalnie jak w każdej firmie. Pytania różne, o doświadczenie, jak się widzisz za parę lat....Najważniejsze moim zdaniem nie stresować się, ludzie z Impel są naprawdę profesjonalni, nie ma się czego bać. Ja pracę tu bardzo sobie chwalę, ludzie fajni, możliwość rozwoju, dobre pieniądze...

Benia
@Weronika 28.02.2017, 10:08
Jak najlepiej przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej do IMPEL? Macie jakieś rady? :)

moja rozmowa byla taka sama jak wszedzie nie ma co specjalnie sie stresowac. mi trafila sie bardzo mila rekruterka, spokojna rozmowa w milej atmosferze. fajna firma, mozna sie rozwiajac i przeskakiwac na wyzsze stanowiska wraz ze zdobywanym doswiadczeniem

Wroc

Ńie polecam, Niska jakość procesu rekrutacyjnego, brak informacji zwrotnej. Skoro tak i poziom reprezentują na wejściu, nie mam pytań o dalsze etapy

Napalm
użytkownik zarejestrowany
@Wroc 10.11.2016, 07:15
Ńie polecam, Niska jakość procesu rekrutacyjnego, brak informacji zwrotnej. Skoro tak i poziom reprezentują na wejściu, nie...

Pomyśl zanim coś powiesz złego. Ludzie IMPEL chwalą.

ach
użytkownik zarejestrowany

No to skoro jest zapewniona odpowiednia atmosfera, to nie jest tak źle, bo kazdy dba o pozytywne relacje między pracownikami. Nie ukrywam, że chętnie mógłbym się załapać, zwłaszcza, że dbają o stabilne zatrudnienie.

marika

umowy o prace sa,jest ciekawie, czasami stresujaco, ale ogolnie fajna atmosfera panuje

wiktor

swietnie, daja mozliwosc ludziom, ktorzy gdzies nauczyc sie musza, popieram

wiktor

swietnie, daja mozliwosc ludziom, ktorzy gdzies nauczyc sie musza, popieram

anita

ja sie tez zastanawiam nad taka praca, a przyjmuje ludzi bez doswiadczenia?

malwina

ja bym w biurze nie wytrzymala, zawsze mialam prace mobilna i niektorzy na prace przedstawiciela handlowego narzekają, a dla mnie to idealny wybor

mateusz

na pewno, przedstawiciele handlowi zawsze niezle zarabiaja, praca latwa nie jest, ale warta poswiecenia

nina

z tego co slyszalam umowy maja tutaj normalne o prace i atmosfera tez spoko, kolezanka pracuje chyba juz ze 3 lata i jest bardzo zadowolona

oli

wiesz najlepiej isc na rozmowe i sie osobiescie przekonac jak jest, zawsze mozna probowac zarobki negocjowa, tak jak w kazdej firmie pytaja ile sie chce zarabiac przeciez

magda

u mnie kilka osobo pojawilo sie takich,ktorzy przychodzili do pracy po to zeby sie poobijac, jednak nasz kierownik szybko to zauwazyl i dobrze, trzeba przyznac ze sprawiedliwie sie tutaj pracuje

karolina

tezmi sie wydaje ze to zalezy od tego czy ktos ma predysspozycje do danej pracy czy nie, atomiare szybko widac

Zostaw opinię o IMPEL - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMPEL