A-T S.A. PH.

Krotoszyn

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 408 ocen.

A-T S.A. PH.
1 408 6 1

Opinie o A-T S.A. PH.

Nowy

Pracownicy jaka jest podstawa pensji na stanowisku sprzedawcy w sklepie oświetleniowym w AT

filip
@Nowy 08.12.2018 19:45

Gowniana.

Nowy
@filip 09.12.2018 10:40

A jaka konkretnie jestem ciekawy bo jutro jadę podpisać z nimi umowę o pracę ale mam 250 km i nie wiem czy warto

Hmm
@Nowy 09.12.2018 12:16

Zależy gdzie. Nie którzy zarabiają bardzo dobra kasę.

Nowy
@Hmm 09.12.2018 18:59

Chciałem konkretną odpowiedź a tak nadal wiem że nic nie wiem

Szczur
@Nowy 09.12.2018 21:58

Dwójki bez nadgodzin nie zarobisz

Basia
@Szczur 09.12.2018 22:15

Dwójkę to robisz na kiblu ha ha ha:-) zarobisz. Z jaką miejscowości?

Kierowca

Czy ktos może napisac jak jest naprawdę w AT? Czy to prawda że maja nas sprzedać do konca roku? Dyrektorzy zapewniaja ze wszystko ładnie pięknie. RKS milczą jak nigdy. Klienci wiedza wiecej niz my Pracownicy.

Informator
@Kierowca 16.11.2018 14:42

Oficjalnie jest otwarte postępowanie sanacyjne. Jak bedzie dalej to już czas pokaże.

Kierowca
@Informator 25.11.2018 17:58

To czekamy, podobno 15.12 ma się wyjasnic co z nasza zablokowana kasą.

Kasia
@Kierowca 26.11.2018 16:36

Ale jestes palant.

zwolniony
@Kierowca 16.11.2018 14:42

dobrze nie jest ludzie się zwalniają sami, będą redukcje zamykają oddziały, przedstawicieli kierowców, AT tonie to tylko kwestia czasu, konkurencja rozmawia z ludźmi więc chyba dobrze nie jest...upadłość to upadłość kwestia czasu

Kasia
@zwolniony 07.12.2018 07:32

Toniesz to ty w tej swojej obludzie. Nie potrafisz jednego prawdziwego faktu przedstawić tylko jakieś bzdury piszesz. A pracownicy zawsze będą odchodzić i czy ktoś za nimi płaczę. Rynek czeka na was

Paweł

Oddało komuś z was at weksle po rozwiązaniu umowy ???

Adam
@Paweł 02.11.2018 21:52

Po ustaniu stosunku pracy Pracodawca ma obowiązek zwrócić weksle. W wypadku kiedy pracownika obowiązuje umowa o zakazie konkurencji, wtedy pracodawca powinien zwrócić weksle po ustaniu tejże umowy.

Kinga
@Adam 03.11.2018 05:30

To idź sobie odebrać ten weksel...zamiast pisać bzdury. Bo szkoda mi was.

Adam
@Kinga 03.11.2018 23:00

Co uważasz za bzdurę? To że pracodawca musi zwrócić weksle? Ma taki obowiązek.

Marian
@Adam 04.11.2018 06:38

To trzeba było sobie odebrać.. A nie teraz się tu rozpusujesz. Teraz masz problem! I płaczesz....

Adam
@Marian 04.11.2018 13:12

Poziom twojej inteligencji rażąco rzuca się w oczy. Napisałem, że pracodawca musi zwrócić weksle. Moje zostały oddane. Odpisywałem na post Pawła nie wiem po co się udzielanie nie na temat. Opisałem jak wg przepisów powinno to wyglądać.

Edek
@Adam 04.11.2018 13:22

Weź spędź bardziej pozytywnie niedzielę niż pisanie żenujących postów na profilu gdzie wypowiedźi są tak niskie jak te komentarze..nie denerwuj się. A jeżeli tobie oddali to chyba każdemu mogą oddać i nie trzeba się nad tym rozpisywać. Bo nie są one już nikomu potrzebne.

Paweł
@Adam 03.11.2018 05:30

Pisałem z prośbą o zwrot weksli , w końcu to moja własność , ale nie dostałem żadnej odpowiedzi ,w sytuacji jakiej się znajduje firmą raczej jest czego się obawiać

Marianek
@Paweł 04.11.2018 20:28

A w jakiej się znajduje???może wiesz więcej niż my. do kogo pisałeś?? Trzeba było odebrać jak Jeszcze pracowałeś. I uwierz mi ze tym wekslem można se.......

Bartek
@Paweł 02.11.2018 21:52

Mi oddali podziurkowany weksel po ustaniu zakazu konkurencji. P.S. Nie wiedziałem, że jeżeli w okresie wskazanym przez pracodawcę powstrzymuję się od działalności konkurencyjnej, należy mi się odszkodowanie w wysokości min. 25% wynagrodzenia zasadniczego. W uchwale SN z dnia 3 grudnia 2003 r., III PZP 16/2003 (OSNPUS 2004, nr 7, poz. 116): „W razie nieuzgodnienia przez strony w umowie o zakazie konkurencji po ustaniu stosunku pracy odszkodowania za powstrzymanie się od prowadzenia działalności konkurencyjnej (art. 101(2) § 1 k.p.) pracownikowi - zgodnie z art. 56 k.c. w zw. z art. 300 k p. - przysługuje odszkodowanie w minimalnej wysokości określonej w art. 101( 2 ) § 3 k.p.” .

Paweł
@Marian 04.11.2018 13:12

tępa parówa z ciebie

Paweł
@Adam 03.11.2018 05:30

czyli nie zostało nic innego jak podać ich do sądu ??

Sara
@Paweł 13.11.2018 21:42

Szkoda mi was. I takie osoby pracowały. Pożal się boże...obraz rozpaczy. Paczki. do sądu to możesz iść ale jako oskarżony za pisanie takich bzdur!

Wojtek
@Sara 14.11.2018 17:02

Szkoda to Ciebie człowieku, nie masz pojecia nawet o poprawnej polszczyźnie. Pewnie tylko tam pracę znalazłeś/aś. Już niedługo....

xyz
@Bartek 06.11.2018 14:46

Wg mojej wiedzy pobieranie weksli od pracowników na umowę o pracę jest niezgodne z prawem. Inną rzeczą jest drugi żyrant na wekslu... Sugeruję wystawienie pisemnego wezwania do oddania weksla po rozwiązaniu umowy. W przypadku nie oddania weksla proponuję odczekać okres o zakazie konkurencji i wystapić do sądu pracy o odszkodowanie wynikające z zakazu konkurencji

Grażynka

Praca jest żenująca niskie zarobki. Pracowałam w Białymstoku zwolniłam się ze względu na brak szacunku do pracownika i to że pani kierownik Natalia nie potrafi współpracować z innymi ludźmi. Jest arogancka zarówno do pracowników jak i do klientów. Niestety ale standard obsługi jest na niskim poziomie ciągłe popijanie kawy w czasie pracy, wychodzenie na papieroska. Brak szkoleń i rozwoju. Nie polecam

yky 5x10

Lux torpeda

MARKSLOJ

Pracowałem w tej firmie 3 lata, przez rok na stanowisku sprzedawcy potem kolejne dwa na stanowisku kierownika salonu, powiem tylko że jednego z aktualnie zamykanych. Z perspektywy czasu rzeczywiście firma A-T S.A. nauczyła mnie tylko tego by mieć twarde cztery litery. Będąc na stanowisku kierownika wyciągnąłem placówkę z bagna i przyjąłem zupełnie inny model sprzedażowy niż w pozostałych punktach, niestety nie spotkało się to z poklaskiem osób wyżej postawionych. Najmniej korzystnie wspominam dyrektorów i pseudo samozwańczych dyrektorów. Ludzie całkowicie bez kompetencji, którzy za wszelką cenę chcieli centralizować zarządzanie tak wielką firmą. Struktur nie ma żadnych, z każdym problemem musisz radzić sobie sam. Ciągłe zwiększanie ciśnienia na wynik, są pewne granic których bez dodatkowego wsparcia np. reklamy nie idzie przekroczyć. Fundusze na reklamę - zapomnijcie. Podsumuję to tylko jednym zdaniem, na święta by ubrać choinkę w salonie dyrektor kazał przynieść bombki z domu. Absurd ! Na spotkaniach dla kierowników bujne frazesy i oczywiście ciśnienie na wynik. Dowodem na brak kompetencji zarządzającej kadry jest między innymi "przebłysk" po 25 latach prowadzenia firmy, i wprowadzenie dopiero od niedawna pojęcia wiekowania zapasu. Firma nie żyjąca w realiach dzisiejszych czasów, są całkowicie wycięci z rzeczywistości. Tylko czekałem na wiadomość o tym aż to wszystko upadnie. W momencie gdy wręczyłem wypowiedzenie nie usłyszałem żadnych słów by mnie zatrzymać, a byłem skłonny do rozmów. Niestety woleli zaangażować niekompetentnych ludzi do wykonywania moich obowiązków i obciążyć firmę roszadami w innych działach niż dać podwyżkę. Podsumowując, po jakimś roku moja dawna placówka upadła i ją zamknięto. Jeśli firma też upadnie nie żałuję was w ogóle. Siedzicie w tym bagnie i tylko narzekacie. Zróbcie coś albo uciekajcie do innych firm ! A i dodam tylko że firma jest mściwa i zakazami straszy po zwolnieniu. To nie komuna !

Paweł
@MARKSLOJ 15.10.2018 13:03

zgadzam się z twoja opinią w 100% , doświadczyłem tego wszystkiego osobiście

Ja
@MARKSLOJ 15.10.2018 13:03

No to chyba fajnie że nauczyła cię i masz teraz twarda (usunięte przez administratora) I oby jak najmniej takich buraków w tej formie jak ty.. I chyba nie myślałeś że ktoś będzie cię prosił o zostanie...chyba się zmieniłeś z czymś na głowy :-)

Ala
@Paweł 15.10.2018 14:58

Olejku ale wy jesteście doświadczeni :-) żal mi was.

MARKSLOJ
@Ja 15.10.2018 16:49

Czytaj ze zrozumieniem czyjeś wypowiedzi, a potem się udzielaj. Nie dyskutuje dalej z Tobą bo jesteś na poziomie ameby. Prawdziwy pracownik A-T. Przewieszaj lampy z innych sklepów bo zamawiać nowych nie możecie hehe

Zdzisław
@MARKSLOJ 15.10.2018 13:03

Szkoda mi ciebie gościu bo po twojej wypowiedzi widać że jesteś glupszy niż instrukcja do młotka. Ale spokojnie takich na świecie też trzeba :-)

At-at
@MARKSLOJ 15.10.2018 13:03

Dokładnie tak jest, warto to wspomnieć o kontrolach Endrju, papy prezesa ktoś kiedyś pęknie... Sam nie wiem czy sie nie ewakuować bo sytuacja pomijając codzienność w firmie o której wspominałeś jest naprawdę nie ciekawa.

Martyna
@At-at 16.10.2018 23:37

Nie zapomnii zabrać spadachronu bo możesz zaliczyć ostra glebę..... Ihhahaa:-)

XXX
@MARKSLOJ 15.10.2018 13:03

Cześć, opowieść żywcem z mojego życiorysu zawodowego, ja nie podpisałem nowego projektu umowy bo zrobili jeszcze gorzej niż miałem. Odszedłem jak skończyła sie umowa i obecnie sobie chwale. Polecam opuścić ten marny okręt nim zatonie.

D.d
@XXX 18.10.2018 22:19

Nie jest to żaden statek tylko prężnie działająca firma. I polecam pilnować swojego tyłka a nie bawić się w donosy na tej smiesznej stronie :-)

Stokrotka
@D.d 19.10.2018 10:03

To dziwne co piszesz skoro urząd skarbowy się nią zainteresował i wysyła listy do wierzytelnik. Wałek wałkiem popychany. Ale to już zostawmy odpowiednim organom do sprawdzenia. Mydła Wam pewnie oczy ze wszystko w porządku bo co maja mówić :)

No
@Stokrotka 19.10.2018 16:21

Tyle wiesz ile zjesz. Widziałeś List??? To trzymaj mordę na klucz.bo list to ty możesz dostać ale z policji za pisanie nie prawdy......

pracownika trzeba SZANOWAC
@Stokrotka 19.10.2018 16:21

Właśnie zastanawiają mnie ci obrońcy At tutaj :-) trzeba by sprawdzić czy to nie z jednego ip czasem hahah :-)

Klara
@pracownika trzeba SZANOWAC 19.10.2018 17:18

A mnie zastanawia kto cię sprawdzi :-) szanuj siebie a będziesz szanowany.

Artur
@pracownika trzeba SZANOWAC 19.10.2018 17:18

SZANUJĄ BYLE PUPILKÓW ŻAŁOSNYCH CO TYRAJĄ PO 15H I NIE MARUDZĄ. CIEKAWE JAK BY SIE TAK NAGLE WIĘKSZOŚĆ ZESPOŁU ZWOLNIŁA KTO BY TOWAR WOZIŁ PH PUPILEK? A MOŻE RKS?

No
@Artur 10.11.2018 10:14

Szkoda mi ciebie. Na prawdę nie masz co robić chyba że gdybasz co by było...

Miro
@No 12.11.2018 10:25

Stwierdza fakty

Magda
@Stokrotka 19.10.2018 16:21

Wałkiem to chyba cię robili?

Polak
@Magda 16.11.2018 12:45

Kolejny analfabeta, tylko do łopaty. "cię robili" masakra

Balon

Jak sytuacja w at? Pada czy się utrzyma? Na rynku różnie gadają.

Stejfan
@Balon 09.11.2018 09:53

Pewnie nie upadnie, nie wiem jak na innych oddziałach ale sami u mnie fałszywi ludzie, rks ma pupilków i ich docenia tylko.

Ktoś

Nie polecam

Ja
@Ktoś 06.11.2018 14:44

Grubo :-)

krotoszynianin

AT ma upasc, Mahle ma zwalniac. gdzie pracowac w okolicy?

Piotr
@krotoszynianin 29.10.2018 20:11

Tak szybko jak mahle zwalnia, tak po nowym roku szybko będzie potrzebować pracowników znowu. Tylko ciekaw jestem kto przyjdzie? Z Dino widziałem dużo ofert pracy na magazynie. Sprawdź olx

Wesoła
@krotoszynianin 29.10.2018 20:11

At nie upada. Wy za to upadacie na głowę pisząc takie bzdury bez pokrycia.

Kierowca

Fachowcy jakie zarobki mają kierowcy? Ktoś zarabia 3tys?

RKS
@Kierowca 26.10.2018 19:13

Nie zarabia 3000 zarabia 2800 i kończy o 12.00 i co narzeka tak ja Wy .Nie kończymy się ! wszyscy chcą żebyśmy się skończyli ale napiszę prawdę .Wszyscy na nas zarabiają i dzięki AT się rozwijają i tak ma być!! polskie firmy muszą być razem a tu co ??? (usunięte przez administratora) udusić, zaorać ( gdzie my żyjemy to jest Polska niestety :-( AT też zarabia... jakiś US nie chce wypłacić zwrotu VAT 15.000 000 i co musimy iść do piachu bo starczy na 500 + wykończy nas to !!!!! starci 1000 osób pracę w AT mało --pociągnie za sobą małe firmy które dzięki nam zarabiały , wymieniały się towarem dawały zatrudnienie wielu ludziąom.Ludzie zastanówcie się co piszcie? to są tak wielkie obroty i układy ze nie macie pojęcia.Ja w AT bardzo długo pracuję i szkoda mi moich firm,pracowników.układów w terenie :-( Jak to padnie to bardzo dużo ludzi wspaniałych... i firm Upadnie nie tylko AT :-( nie piszcie głupot naprawdę nie jestem wirtualny piszę prawdę i tyrzmam kciuki żebyśmy nie padli US !!! :-(((( szkoda LUDZI WSPANIAŁYCH KTÓRZY TU PRACUJĄ I PRACOWALI DOBRA SZKOŁA ..... KTO BYŁ W AT to wie o co chodzi :-)

Max
@Kierowca 26.10.2018 19:13

Drogi RKS może kierowcy zarabiają 2800 tylko zapomniałeś powiedzieć że brutto, ale na pewno nie kończą o 12, co do współczucia dla tych firemek jaki ich nazywanie, które przy okazji problemów AT również padną , to się myślicie, sklepikarze oraz kioskrze zaczną robić gdzie indziej zakupy. Przypomnijcie sobie ilu tych drobnych przedsiębiorców dobiliście za drobne opóźnienia, lub problemy wynikające nie z ich przyczyny , teraz pragniecie litości i współczucia. Z pogardą odnosiliście się do pracowników wspòłpracownikòw oraz drobniejszych przedsiębiorców o tzw dostawacach już nie wspomnę, Tak członkowie zarządu to się tyczy przede wszystkim was , prezesi, dyrektorzy, kierownicy i manager produktu. To się nazywa KARMA. Co do blokady zwrotu podatku, nie jest to główna przyczyna problemów i przestańcie modlić oczy .

Norek
@Kierowca 26.10.2018 19:13

100% , poparcia dla słów RKS, każdy teraz tylko oczernia naszą firmę, jak byliśmy jednym z ich głównych odbiorców wszytko ładnie, a teraz niestety niektórzy o tym zapomnieli ...przykro patrzeć jak państwo rzuca klody pod nogi i patrzy jak położyć w 100% polska firmę, która płaci podatki w Polsce i zatrudnia 1000ludzi ...niestety jak się im uda dotknie to nie tylko AT ale również naszych dostawców i odbiorców. Przykro jest patrzeć na słowa ludzi którzy robią teraz taka otoczke wokół naszej firmy ale jesteśmy i będziemy bo są w tej firmie ludzie którym zależy na przyszłości naszej firmy. Odnośnie zarobków kierowców popieram słowa RKS ...ŁATWO NARZEKAĆ A MOŻE WARTO SIĘ WYKAZAC, tak samo jeśli chodzi o zarobki przedstawicieli naprawdę można w tej firmie dobrze zarobić.

Driv3r
@Max 27.10.2018 10:29

2800zł? Haha z ok 40nadgodzinami i pełną premią. Na 3tys trzeba mieć ok 60 nadgodzin i premie inaczej sie nie da. Są luźne dni ale i są takie gdzie po 12h sie jeździ.

Pracownik
@Kierowca 26.10.2018 19:13

Konczenie o 12 i 2800 na reke? Ciekawe gdzie, chetnie tam sie zatrudnie. Fakty sa takie kierowca ma mega duzo na swojej głowie:przyjecie dostawy, zaladowanie busa, zalatwianie zwrotów, braków, reklamacji, rozliczenia z gotówki, wpłaty, ogarnianie magazunu przeładunkowego, o serwisowaniu busa już nie wspominam bo to normalne. I za to wszystko powinno być z 3 tys bez nadgodzin. W żadnej firmie tak nie jest. Bez nadgodzin 2500 sie nie zarobi a nadgodziny są zawsze. Dowali towarem to by trzeba czesc towaru zostawiac by w 8 h robic. I uwazam, ze ciezko o dobrych kierowców wystarczy, ze ktos lata co chwila na l4 i juz jest masakra bo zespół osłabiony.

olo

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: jezdzic normalnymi autami a nie prowokowac pracownikow swoim bogactwem dowody widac na parkingu

ZzTop
@olo 24.10.2018 21:01

Wystarczyłyby social jak w normalnej firmie, godne zarobki, mniej kar a lambo nikomu by nie przeszkadzało.

Ryszard
@ZzTop 25.10.2018 08:29

Jaki model ?

Marian
@ZzTop 25.10.2018 08:29

Social masz w państwowych spółkach a nie prywatnej.....zle ci... Droga wolna... Szkoda że ci helikopter nie przeszkadza.

Marian
@olo 24.10.2018 21:01

Coś ci w autach przeszkadza! Dobra rada. Załóż firmie która będzie działać 27 lat a może też czymś lepszym polatasz.

Kierowca
@olo 24.10.2018 21:01

Oj dałby bączki aventadorem pokręcić i też było by ok. Socjalu brak bo lambo też swoje pali, a jeszcze bentlejek też wypije.

Max
@Marian 26.10.2018 09:28

Panie Adamie nie chodzi o aut i zazdrość, tylko nigdy na nic nie było kasy , podwyżki , poprawienie warunków pracy , nawet sprzęt ułatwiający pracę ,a na samochody zawsze

Stefan
@Max 27.10.2018 10:36

Jak coś chcesz więcej niż dostajesz to zatrudni się w spółkach państwowych. Naprewno dostaniesz. Nie zadowolenie pracowników piszących na tym profilu jest pełno. Tyle ile pracowników tyle opinii. Każdy by zmieniał. Polepszal i Bóg co jeszcze. Nie zadowolisz wszystkich...i pan Adam tu nie pisze. Nawet tego nie czyta. Ma od tego swojego maila na którego można zawsze napisać.

Stefan
@Kierowca 26.10.2018 19:16

Tankuje swoje auta za swoje pieniądze a nie za twoje. A ty za kogo tankujesz?? Za socjal małżonki!!!!!!

Driv3r
@olo 24.10.2018 21:01

Choć paczki na święta by dali, mają pełny asortyment drobny upominek byłby pozytywnie odebrany, firma biedna nie jest i to nie podlega żadnej dyskusji.

Egon

Nikt nie wie co się wydarzy najbliższa przyszłość pokaże oczywiście nie życzę A-T niczego złego firma jakich wiele korporacja skierowana na zysk zysk i jeszcze raz zysk ! Kto nie chce nie musi przecież w niej pracować ! Można zarobić ale za darmo na pewno pieniędzy nikt tu nie rozdaje ! Jeśli by się coś złego wydarzyło najbardziej piszczeć i jęczeć będą Kierownicy i RKSi już drugiej takiej firmy nie znajdą oni mają tu jak u Pana Boga za piecem ! Zwykli Pracownicy (magazyn, kierowcy, biura, przedstawiciele) no cóż nie ta to inna będzie albo tak samo albo lepiej nikt kto ZAPIERDZIELA nic nie straci w żadnej innej Firmie do której trafi ! POWODZENIA A-T !!!!

Fajny

Wporządku macie kierowników regionalnych? Faktycznie tak różne są zarobki na oddziałach jako kierowcy?

ben

dzieje się źle tracimy inwestycje, firma wcale nie dostała zgody sądu na sanację więc zaraz zaczną windykowac at , kasy starczy pewnie do końca roku i koniec, konkurencja zabiera wszystkie duze tematy, klienci odchodzą bo na towar czeka się dwa tygodnie,,,długo ta sielanka nie potrwa, ludzie odchodzą bo konkurencja daje im lepsze możliwości, tonie titatnic

Trytytka

Zimno jest w AT

Trytytka
@Trytytka 21.10.2018 21:16

Zima jest ciężka w AT

Ela
@Trytytka 21.10.2018 21:16

To se kup ciepłe skarpetki :-)

Ela
@Trytytka 21.10.2018 21:21

Zima to dopiero będzie. Radzę kupić ciepłe gabloty żebyś w nocy nie byl złoty :-)

Szczur
@Ela 21.10.2018 23:27

Jest napewno ciekawie. Najlepszy jest trol który pod każdą opinia atakuje, was w tej centrali zdrowo pogrzało. Jesli jest tak różowo to proponuje jakieś merytoryczne dementi a nie chamski atak.

Papa Pablo

Pojawiło się dużo ogłoszeń o pracę , czyżby pracownicy zaczęli odchodzić :) Nie zakłamujcie rzeczywistości jest z wami kiepsko. Do odchodzących nie zapomnijcie zabrać weksli.

Bogdan
@Papa Pablo 20.10.2018 00:25

Dużo ogłoszeń jest ponieważ idzie firma do przodu. Nie upadła. Nie zawaliła się. Nie zatonela. Jest. Stoi i ma się dobrze. I można ją podziwiać..... Wiec kiepsko to jest z wami ludzie. Zakamani. Obłudni. I (usunięte przez administratora) wiedzący :-)

Nicky
@Papa Pablo 20.10.2018 00:25

At płaci słabo za to w dino mozna dobrze zarobić

Marian
@Nicky 21.10.2018 10:14

nikt ci w at nie każe pracować. Zapraszamy do dino....

Adam

Do wszystkich obrońców AT nie jest tak jak wam wmawiają , skoro są problemy finansowe to znaczy że nie jest dobrze , a skoro twierdzicie że jest to skąd się wzięła problem ?? Pewno to wina złego urządu :).

Boga
@Adam 14.10.2018 19:08

A kto powiedział że ma problemy finansowe??? Masz na to dowody!!! Informacja dla wszystkich! Klapki nosimy na nogach a nie oczach!

Andzia
@Adam 14.10.2018 19:08

I gdzie obsrusie masz te problemy??? Problem to masz ale z głową.

Fajna

Firma ma się dobrze i nie upadła.plotka która jest tyle warta co te opinie..

W d...e byłem i g...o widziałe
@Fajna 08.10.2018 17:48

Nie wiem czy to plotaka, ale pracuje obecnie u producenta oświetlenia i w naszej firmie jak i wielu innych mi zaprzyjaźnionych zabronili handlu z AT S.A. Wszyscy się obawiają, że nie zapłacą. Może jednak coś jest na rzeczy. Dodam jeszcze, że poprzednio pracowałem w AT i zwolnilem się ze względu na słabe podejście do pracownika oraz słabe zarobki. Jedno co mogę zawdzieczać tej firmie to mega twarda szkola zycia i przygotowanie. Nauczyłem się jak uodpornic się na stres i mieć twardą (usunięte przez administratora) Raczej już trudniej nie moze być - wyjątkiem będzie chyba tylko praca w chińskiej fabryce za miske ryżu :) Chciałbym jeszcze tylko przekazać tym co tam nadal tam tkwią żeby w końcu zaczeli walczyć o swoje. Większość nawet nie jest swiadoma ile mogłaby by zarobić za takie poświęcenie w innej firmie. Jak będziecie siedzieć cicho to nic nie wywalczycie. Wszystki życzę z serca powodzenia!

Sonia
@Fajna 08.10.2018 17:48

Dziwne bo dostałam pismo z Urzędu Skarbowego o wszczęciu postępowania upadłościowego względem firmy AT Krotoszyn. I jako wierzyciel mam czekać na rozstrzygnięcie sprawy.

Norbert
@Sonia 12.10.2018 11:16

Postępowanie sanacyjnym nie upadłościowym!!!! To dwie różne sprawy !!!

Gaba
@W d...e byłem i g...o widziałe 11.10.2018 22:44

Kolego dowiedz się dokładnie a nie pierd....bzdury.... Masz teraz pole do popisu i opierd... Te swoje chińskie lampy komuś innemu..

Gaba
@Sonia 12.10.2018 11:16

Oj chyba ktoś czytać nie potrafi.... Upadlas to ty.

Sonia
@Norbert 12.10.2018 12:17

Sorrki powinnam napisać postępowanie upadłościowe z opcją układową. Bo tym jest właśnie postępowanie sanacyjne.

Norbert
@Sonia 12.10.2018 14:15

Powiedz czemu takie wystąpiło i nie siej fermentu! Firma przynosi ciągle zyski i sie rozwija ! Więc wasza nie doczekanie że jej nie będzie! Radzę trochę poczytać bo wniosku upadłościowego nie ma i nic na to nie wskazuje że taki będzie złożony! Firma normalnie funkcjonuje! Konkurencja za szybko chciała otwierać szampana że firma AT SA zniknie. Radzę pomyśleć o prawie 1000 osób które pracują w tej firmie i dzięki głupim kłamstwa przeżywają stres i nerwy !

Ela
@Sonia 12.10.2018 14:15

W d.. Wsadz sobie te twoje sorrki idioto!

Anka
@W d...e byłem i g...o widziałe 11.10.2018 22:44

Producent lamp powiadasz....hm...tylko że do Polski jest wszystko z Chin sprowadzane.. Czyli pracujesz za miskę ryżu :-))jesteś dno totalne gościu. Byle co jesz i byle co piszesz!

Mefistofeles
@Sonia 12.10.2018 11:16

Dziwne, to jest to , że tutaj o tym piszesz! Nazywasz siebie wierzycielem, czyli do niedawna Firma w ktorej pracujesz korzystala na współpracy z AT. Czyli co ? Jak zarabialiscie dzieki AT to bylo super, a jak chwilowo ma AT ma problemy to oczerniasz na forum ... życie jeszcze zweryfikuje kto wrogiem a kto partnerem w biznesie! Woli wyjaśnienia: postepowanie restrukturyzacyjne!!!

Paweł
@Anka 12.10.2018 18:14

a firma trans-kabel to w Kaliszu miała kablownie buhahahaha

Ja
@Paweł 15.10.2018 15:02

Szarp za miskę ryżu a nie w komentarzach się udzielać.

Ja
@Paweł 15.10.2018 15:02

Masakra.nie wstydz się że robisz u chińczyka :-) i pamiętaj nie (usunięte przez administratora) w swoje gniazdko.

Aga_27

Do tych,którym jest tak źle i w ogóle....zamiast wypisywać swoje żale i smuty jak jest źle w tej firmie to się zwolnijcie. Każdy przy podpisywaniu umowy miał wyjaśnione co i jak. Nie był ubezwlasnowolniony. Wypłata zalezy od sprzedaży i tego jak sprzedajemy proste. Wyplaty płacone terminowo. 10 to 10 i nie ma ani dnia później..ewentualnie jak 10 wypada na weekend wypłata jest zawsze w piątek. Co do traktowania ludzi...pokażcie mi firmę w której jest wszystko okey. Mi się krzywda nie dzieje. A co do ludzi,którzy sieją ferment i plotki że AT upada...firma powinna wytoczyć proces. (usunięte przez administratora) w swoje gniazdo?? Ludzie puknijcie się w czambul ... przez wasze ploty ludzie tylko nerwy mają. Sensacji szukacie i tyle. Moje sugestie dla A-T S.A. PH.: Wszystko jest super:-) Lubię atmosferę w A-T S.A. PH. za: Terminowe wyplaty i szkolenia rozwijające pracownika

Lidka

Czyżby koniec latającego cyrku Adama T.? Postępowanie sanacyjne charakteryzuje się największym rygoryzmem oraz największym zaangażowaniem organów władzy publicznej spośród wszystkich postępowań restrukturyzacyjnych. Jest ono podobne do dawnego postępowania upadłościowego z opcją układową.

Fiona
@Lidka 14.10.2018 23:28

Chyba ktoś lekcji nie odrobił. Lidka do książek zapraszam bo twoja wiedzą jest streszczenie marna. Lidko a pan T. Nie ma latajacego cyrku :-) ha ha. Wy nim jesteście ha hahaaaaaa

Adam

Przestańcie ciągle powoływać się na tysiące pracownik , że ktoś im krzywdę robi, AT nigdy nie dbało o pracownika , traktowani byli jak niewolnicy , teraz możecie sobie te wszystkie wyróżnienia biznesu wsadzić w buty buuuhahahaha

Vladek

Nie polecam nikomu, praca od rana do wieczora za 1800zł. Najgorsza firma w jakiej pracowałem, kierowniczka kompletnie się niczym nie interesuje

Zdzichu
@Vladek 09.10.2018 19:16

Polecam zadzwonić do prokuratury i zgłosić ten fakt..tylko po co ci ten dokument jak jesteś zwolniony.?polecam przeczytać Pana Tadeusza.

ja
@Vladek 09.10.2018 19:16

MASAKRA - takie rzeczy jeszcze sie dzieja w firmach? Wspolczuje ......

Madzialena
@Zdzichu 09.10.2018 19:24

Po to że w dalszym ciągu mogą Ci wytoczyć sprawę na podstawie tego weksla i zarządać zapłaty pomimo że tam nie pracujesz, tak zrobili z jedną dziewczyną w Warszawie która odeszła do konkurencji. Nie polecam Pana Tadeusza, polecam zacząć myśleć.

Ela
@Madzialena 09.10.2018 20:22

Zapoznaj się dokładnie z zasadami jakie są w każdej firmie. Jak byś trochę poczytala to byś takich bzdur nie pisała.

Xenie
@ja 09.10.2018 20:17

Takie rzeczy są tylko w opowieściach nie zadowolonych byłych pracowników......

Ja
@Xenie 09.10.2018 21:43

Zawsze najwiecej szumu robią pojedyncze jednostki

anonymous
@Xenie 09.10.2018 21:43

a takie odpowiedzi od ludzi którzy wylizują poślady zarządowi AT, albo tam pracują za żałosne pieniądze tak jak Ty

Hahah
@Xenie 09.10.2018 21:43

Ja na przykład jestem bardzo zadowolonym byłym pracownikiem :D, wręcz szczęśliwym nawet, że się uwolniłem od firmy-pasożyta. Każdemu polecam!!!

Hahah
@Xenie 09.10.2018 21:43

Ja na przykład jestem bardzo zadowolonym byłym pracownikiem :D, wręcz szczęśliwym nawet, że się uwolniłem od firmy-pasożyta. Każdemu polecam!!!

Ihhahaa
@anonymous 10.10.2018 08:35

Spokojnie poślsdy zarządu są nie tkniete :-)

No
@Hahah 10.10.2018 08:46

I chwała ci za to :-) każdemu polecam a nie pierd...... Jak każdemu jest źle. Zacznij porządnie zarządzać swoją d...a nie marnujsz czasu.

J23
@Madzialena 09.10.2018 20:22

Takich przypadków jest wiele , gdzie wyciągnęli kasę , albo próbowali wyciągnąć

Zniesmaczonaplotkami
@Vladek 09.10.2018 19:16

Trzeba zabrać się do roboty to będziecie więcej zarabiać. W tej firmie jest praca na akord, więc ile dasz z siebie tyle zarobisz. 1800? Śmieszne... Jeśli ktoś się obija i ma wszytko gdzieś to będzie tyle zarabiał ???? Pracuje w firmie At już od dawna i owszem kiedyś było ciężko praca czasami od rana do wieczora ale teraz to się zmieniło! Pracujemy góra 9 godzin jeśli jest dużo pracy a zarobki zwiększyły się dwukrotnie! Śmieszy mnie to co niektórzy tutaj piszą... Chyba żyjecie tylko plotkami bo mało wiecie ????Pozdrawiam ????

piotr

Moje sugestie dla A-T S.A. PH.: Jak kazda firma

Roza

A slyszeliscie juz cos ze AT ogłasza upadłość ?

Afro
@Roza 05.10.2018 15:10

Interesuje mnie, kto rozpuszcza błędne informacje??????

Norbert
@Roza 05.10.2018 15:10

Jedna wielka bzdura !

Ja
@Roza 05.10.2018 15:10

Tak jak pisze Norbert totalna bzdura! Przez takie wypisywanie głupot można zrobić krzywdę 1000 osobom które pracują w AT

Klemens
@Roza 05.10.2018 15:10

Chodzą takie pogłoski , że już ogłosiła :) jednak jest jakaś sprawiedliwość , jeszcze skarbówka powinna zkonfiskować majątki . Teraz byłych pracowników których nazwali zlodziejami, a są tacy powinni przeprosić .

Hubert
@Roza 05.10.2018 15:10

Wielcy obrońcy firmy , jeżeli za kilka dni okaże się to prawdą powinniście przeprosić ten 1000 zastraszanych pracowników.

Norbert
@Klemens 07.10.2018 20:27

Pokaz papier gdzie firma złożyła wniosek O upadłość! Oczerniac łatwo ale ludzie prawdy nie znają i mówią kłamstwa i psują opinie firmy ! Kubel zimnej wody ! Mam nadzieję że firma wytoczy postępowanie osobą które puściły fame o bankructwie AT SA!

Ja
@Norbert 08.10.2018 13:53

A GoWork na takie coś pozwala? To jest jawne szkodzenie firmie!!!!

Boga
@Roza 05.10.2018 15:10

Ty upadła i to ostro.

Ja
@Roza 05.10.2018 15:10

A ty wiesz co to jest upadłość??? Radzę poczytać i może wkoncu się trochę doksztalcic.

No
@Klemens 07.10.2018 20:27

Zkonfiskowac to mogą tobie za nie słuszne oczernianie... Dla jasności jest na to paragraf i możesz mieć za to problemy.

Wkurzony
@Roza 05.10.2018 15:10

Żeby firma upadła musiałaby najpierw źle funkcjonować przez dłuższy czas a AT ciagle się rozwija. Co za plotki!!!!

Marian
@Hubert 07.10.2018 20:32

Straszysz to ty ludzi na ulicy

ja

Chcialem zlozyc do at ale czytam komentarze i mnie juz zniecheciliscie... Gratuluje "atmosfery" w pracy :-) to w koncy jest kryzys w firmie czy nie ?

Jo
@ja 09.10.2018 19:11

Kryzys? To firma krzak, wiecej zarobisz zbierając aluminium hahaha

Marian
@Jo 10.10.2018 08:37

A ty jesteś chwastem :-) jak by co mam dużo puszek :-)

Tom

Co za wysyp komentarzy , jak nigdy do tej pory , wszystkim zachwyconym firmą proponuje maść na ból du..py, że inni potrafili się zwolnić i znaleźć lepszą pracę, bo groszej na pewno już nie znajdą, a wam na to brakuje odwagi.

Asik
@Tom 10.10.2018 23:03

Mam nadzieję że byłeś pierwszy który użył maści... I trzymaj spięte pośladki...

Tomekkrol

Witam pracowałem w firmie AT wiele lat i na początku kiedy firma raczkowała było ok ale jak się rozrosła to zaczoł się (usunięte przez administratora) na Maxa brak szacunku dla pracowników nękanie pracowników odchodzących z pracy obcinanie pensji z byle powodu i traktowanie wszystkich jak złodziei

Zadowolony

Bardzo uprzejmi i uczynni ludzie, nigdy nie było problemu z załatwieniem niestandardowych spraw. Wszelkie bzdury pewnie są pisane przez tonącą konkurencję, która chwyta się już wszystkich możliwych sposobów w swojej agonii. Moje sugestie dla A-T S.A. PH.: Róbcie dalej to co robicie! :) Lubię atmosferę w A-T S.A. PH. za: Podejście do ludzi.

Głojda

Drodzy Opiniodawcy nie rozumiem ile w Was złości i nienawiści. Piszecie jakieś bzdury poprzekręcane, niesprawdzone, jak to bywa w plotkach. Po co tworzycie takie zamieszanie? Czerpiecie z tego przyjemność? Polecam zatrudnić się w wymarzonej firmie, aby być w pełni zadowolonym! Pracuję w firmie od wielu lat i się z nią utożsamiam. Tak, utożsamiam się z nią i zależy mi, jak i dziesiątką a nawet setką moich kolegów i koleżanek, aby wszystko wróciło do normy. Jedna bezsensowna decyzja fiskusa narobiła zamieszanie. Firma działa jak widać, nie ogłosiła upadłości. Czy ktoś nas zmuszał do pracy w A-T? Przecież mamy wolny wybór, rynek pracownika, niskie bezrobocie, zatem w demokratycznym kraju to ja, Ty mamy możliwość wyboru pracy. Wy, którzy umieszczacie tak kąśliwe wpisy, robicie to pewnie od zawsze pisząc opinie o A-T i o swoich poprzednich pracodawcach również, bo ogólnie jesteście niezadowoleni. Od jakiegoś czasu firma nagradza osoby z długoletnim stażem (a takich osób są tutaj dziesiątki), zatem coś w tym chyba musi być, skoro pracujemy w A-T nadal tak licznie. Zawsze znajdzie się jeden, czy drugi… niezadowolony z pracy, ale to normalne. Rozumiem, że opinie negatywne były, są i będą, ale piszcie chociaż prawdziwe informacje a nie wysnute z palca. Ps: Dla jasności , nikt mi nie kazał tutaj tego pisać, jak to niektórzy sadzą . To moje subiektywne odczucie. Pozdrawiam i życzę wszystkim wszystkiego dobrego!

Rudy

Tak zawzięcie bronicie tyloma wpisami swojej firemki , że coś w tym prawdy musi być , pozwolili wam z firmowych komputerów dokonywać wpisów w godzinach pracy ???? Nie potracą za to z premii :) , co było gwoździem ?? Farmacja, czy Elektryka?? Czy może ktoś się odważył powiedzieć prawdę w US ?? Wszyscy chcielibyśmy być tak bogaci jak zarząd bankrutem :)

Jac
@Rudy 09.10.2018 17:10

Rudy ty chyba zimna w klapkach chodzisz:-)

Spejson
@Rudy 09.10.2018 17:10

Rudy Żal Ci poslady ściska że coś może w Polsce fajnie funkcjonować :))Nie zazdrość nikomu. To może i Ty się dorobisz kiedyś. Lepszego Nicka wybrac nie mogłeś:))))

Wojtas
@Rudy 09.10.2018 17:10

Rudy donosi na milicje :-)

Spejson
@Wojtas 09.10.2018 18:51

Cyk i Kucde zaraz dzwoni do pcokucatucy;)))

Zostaw opinię o A-T S.A. PH. - Krotoszyn

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A-T S.A. PH.