A-T S.A. PH.

Adres: Zacisze 2, 63-700 Krotoszyn

NIP: 6211685676 KRS: 0000186911

A-T S.A. PH.
1 431 654 5 1

Opinie o A-T S.A. PH.

Filtruj opinie po kryteriach:

ss
 Opinia

AT to tonący okręt, już kilka sklepów przejeła konkurencja, kolejne są szykowane do przejecia, ludzie sie zwalniaja na potęgę, w kilku sklepach całe załogi odeszły, w centrali ludzie odchodzą, at się skończyło, tylko czekać kiedy ogłoszą upadłość, nikt już nie chce pracowac w systemie restrukturyzaji , brak towaru zakazy na zakupy klienci odchodzą ...taka machina poszła na dno zal

Pomocna?
Tak4Nie1
Dr Q
 Opinia
@ss 28.05.2019 18:38

Jako firma była duża, ale jako pracodawca to gorszej chamstwa jeszcze nie poznałem, prezes (usunięte przez administratora),właściciel robi wrażenie duże lepsze , ale nic nie lepszy od prezesa,szkoda tylko że firma padnie , a tym dwóm nic nie zrobią

Pomocna?
Tak3Nie1
Ewa
 Opinia
@Dr Q 28.05.2019 22:05

Napisales ze byla z tego co wiem to jest i ma sie dobrze wiec po co ten hejt? Ciekaw jestem kiedy zrobia porzadek z masa kierowniczkow ktorzy tak naprawde nic nie robia a sa konkretnym obciazeniem dla firmy.

Pomocna?
Tak3Nie1
James
 Opinia
@Ewa 29.05.2019 08:02

Jeżeli uważasz, że firma ma się dobrze, to chyba w innej firmie pracujesz. Ponad połowa pracowników na sklepach szuka sobie innej pracy. Tak realnie to ok. 80%. Uważasz, że jak odejdą to firma zdąży zatrudnić i przeszkolić nowych pracowników (o ile się tacy znajdą) zanim wszystko upadnie? Nie sądzę. Tylko, że właśnie ludziom z centrali wydaje się , że jest wszystko w porządku, tak jakby pracowali właśnie w zupełnie innej firmie. Prawda jest taka, że za chwilę na co drugim sklepie będzie sytuacja jak w Płocku....

Pomocna?
Tak2Nie
Dr Q
 Opinia
@James 02.06.2019 06:20

A co ciekawego jest w tym slynnym Płocku?? Czy tam czasem nie zarzadza gość z Konina ???

Pomocna?
Tak1Nie
Dr Q
 Opinia
@Ewa 29.05.2019 08:02

To masz źle wiadomości

Pomocna?
TakNie
Egon
 Opinia
@James 02.06.2019 06:20

Jak to mowia wolna droga albo nie strasz bo sie zesr..... Firma ma sie dobrze kasa sie zgadza Pracownicy zadowoleni Kierownicy tez (nic nie musza rabic) towar w dobrych cenach szybki serwis i widze to jazdego dnia ! To prawdziwa rzeczywistosc !

Pomocna?
Tak1Nie1
ola
 Opinia
@James 02.06.2019 06:20

dokładnie ludzie się zwalniają na potęgę a nowych pracowników nie znajdą z takim podejściem do ludzi obiecują co innego a wypłaty co innego wystarczy że ludzie poczytaja że AT jest w restrukturyzacji i że okret tonie nikt normalny nie przyjdzie do takiej firmy, która upada, niedługo ludzie z centrali będą pracować na sklepach , bo nie bedzie komu ludzie uciekają bo nie jest dobrze

Pomocna?
Tak2Nie
Jojo
 Opinia
@ola 05.06.2019 06:37

Docenią tych co zostaną ;)

Pomocna?
TakNie2
tonący okręt
 Opinia
@Jojo 05.06.2019 16:20

Tak bo utonięcie wraz z tym okrętem

Pomocna?
TakNie
Oko
 Opinia
@Egon 04.06.2019 19:33

Kasa moze i sie zgadza. Ale czy wogóle widzisz co sie dzieje. O czym ty piszesz na forum. Ze pracownicy kierownicy sa zadowolenie. Co ty wg. Pier. Jak bys znał branze w 50% sam bys sobie zaprzeczyl. Czlowieku zastanow sie TOWAR W DOBRYCH CENACH??? Podsumowujac RZECZYWISTOSC TO CIE OSZUKUJE. HAHAH. cienias jestes i tyle jak tak myslisz.

Pomocna?
Tak1Nie
Oko
 Opinia
@Egon 04.06.2019 19:33

Jaki ty naiwny jestes... jak tak dobrze znasz firme. To pewnie wiesz gdzie kupuja towar. ? Nie no.!!! Napewno wiesz!!! Przeciez jestes tak super jak firama...!!! Gratuluje!!! Musisz byc mega gosciem!!! Napewno kazdy cię zatrudni jak juz cie zwolnia bo wyniku nie generujesz. Ale spoko zyj w nadziejii. Bodz jak oni. Badz super gosciem. Taki jak wlasnie jestes. Jestes mega. Gratuluje podejscia.

Pomocna?
TakNie
Dr Q
 Opinia

Cwaniak z Jarocina zwany ajentem ma gacie już pełne :)

Pomocna?
TakNie
Oko
 Opinia
@Dr Q 28.05.2019 22:09

To nie cwaniak. To businessman. Myslisz ze ma gacie pełne?! Nie sądze. W jarocinie mieli silna ekipę. Kazdy sie na czyms znał. Kazdy miał swoją grupę klientow. Dobrze im sie wiodło do końca ubiegłego roku. Ekipa byla dobra. ......?

Pomocna?
Tak1Nie
Dr Q
 Opinia
@Oko 29.05.2019 21:50

Biznesmen buhahaha , jak tak wygląda i zachowuje się biznesem to nie dziwię się że Polska nadal w ruinie .

Pomocna?
TakNie
ELEK
 Opinia

Witam. Pytanko, jest oferta pracy w firmie AT Krotoszyn jako kierowca. Jak wygląda praca na tym stanowisku jaka płaca i ile godzin pracy? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Stanisław
 Opinia
@ELEK 22.05.2019 13:23

nie polecam jeden wielki (usunięte przez administratora) fałsz i obłuda ,przy podpisaniu umowy o prace podsuwają weksle do podpisu, kiedyś żądali jeszcze żyrantów weksla za odpowiedzialność współpracowników :) pracownik jest śmieciem , liczy się tylko kasa , wiem doświadczyłem tego wszystkiego zostali tylko zapatrzeni w AT

Pomocna?
Tak6Nie1
speed
 Opinia
@ELEK 22.05.2019 13:23

będziesz jeździł autami o wątpliwym stanie technicznym , może nawet przeładowanymi , jak będą mieli czym jeszcze handlować , pracuje się do kiedy nie rozwiezie się towaru , wynagrodzenie jak dostaniesz 2200-2500 to raczej max , spodziewał bym się po wszystkich odciągnięciach 1700-1900

Pomocna?
Tak2Nie2
Driv3r
 Opinia
@speed 24.05.2019 07:09

Powiem tak jest jak jest ale ciągle mam po 3000 wypłaty 2900-3200max. Zależy jaki oddział

Pomocna?
TakNie
Adam
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

poszukuje kontaktu do byłego dyra(usunięte przez administratora) zna ktoś lub wie gdzie pracuje ??

Pomocna?
Tak1Nie
Lolek
 Opinia
@Adam 23.04.2019 08:05

Pracuje lub pracował w Jeronimo Martins”Biedronka”. Telefon : brak info

Pomocna?
Tak1Nie1
Cichy
 Opinia
@Adam 23.04.2019 08:05

Nie pracuje już w Biedże.Zalożył sobie swoją firmę i gdzieś w polsce zakłada podłogi :-) telefonu nie posuiadam

Pomocna?
Tak1Nie
Tomasz
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Adam 23.04.2019 08:05

Chyba się Były dyrektor zdenerwował i kazał usunąć swoje Imię. Nawet bez tego wiadomo o kogo chodzi:) pozdrawiam Pana Byłego Dyrektora.

Pomocna?
Tak2Nie
James
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Czy tylko ja mam wrażenie, że firma podwyższa bonus kosztem marży? Róbcie tak, tylko nie bądźcie zdziwieni jak się posypią dziesiątki - jeśli nie setki wypowiedzeń na sklepach. Wesołych Świąt !

Pomocna?
Tak6Nie
Edek
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@James 20.04.2019 07:46

Oczywiście że tak jest i to trwa już conajmniej od początku roku. Pracując tyle samo co kiedyś, zarabiasz mniej.

Pomocna?
Tak4Nie
Kierowca
 Opinia

Fachowcy jakie zarobki mają kierowcy? Ktoś zarabia 3tys?

Pomocna?
Tak2Nie
RKS
 Opinia
@Kierowca 26.10.2018 19:13

Nie zarabia 3000 zarabia 2800 i kończy o 12.00 i co narzeka tak ja Wy .Nie kończymy się ! wszyscy chcą żebyśmy się skończyli ale napiszę prawdę .Wszyscy na nas zarabiają i dzięki AT się rozwijają i tak ma być!! polskie firmy muszą być razem a tu co ??? (usunięte przez administratora) udusić, zaorać ( gdzie my żyjemy to jest Polska niestety :-( AT też zarabia... jakiś US nie chce wypłacić zwrotu VAT 15.000 000 i co musimy iść do piachu bo starczy na 500 + wykończy nas to !!!!! starci 1000 osób pracę w AT mało --pociągnie za sobą małe firmy które dzięki nam zarabiały , wymieniały się towarem dawały zatrudnienie wielu ludziąom.Ludzie zastanówcie się co piszcie? to są tak wielkie obroty i układy ze nie macie pojęcia.Ja w AT bardzo długo pracuję i szkoda mi moich firm,pracowników.układów w terenie :-( Jak to padnie to bardzo dużo ludzi wspaniałych... i firm Upadnie nie tylko AT :-( nie piszcie głupot naprawdę nie jestem wirtualny piszę prawdę i tyrzmam kciuki żebyśmy nie padli US !!! :-(((( szkoda LUDZI WSPANIAŁYCH KTÓRZY TU PRACUJĄ I PRACOWALI DOBRA SZKOŁA ..... KTO BYŁ W AT to wie o co chodzi :-)

Pomocna?
Tak11Nie2
Max
 Opinia
@Kierowca 26.10.2018 19:13

Drogi RKS może kierowcy zarabiają 2800 tylko zapomniałeś powiedzieć że brutto, ale na pewno nie kończą o 12, co do współczucia dla tych firemek jaki ich nazywanie, które przy okazji problemów AT również padną , to się myślicie, sklepikarze oraz kioskrze zaczną robić gdzie indziej zakupy. Przypomnijcie sobie ilu tych drobnych przedsiębiorców dobiliście za drobne opóźnienia, lub problemy wynikające nie z ich przyczyny , teraz pragniecie litości i współczucia. Z pogardą odnosiliście się do pracowników wspòłpracownikòw oraz drobniejszych przedsiębiorców o tzw dostawacach już nie wspomnę, Tak członkowie zarządu to się tyczy przede wszystkim was , prezesi, dyrektorzy, kierownicy i manager produktu. To się nazywa KARMA. Co do blokady zwrotu podatku, nie jest to główna przyczyna problemów i przestańcie modlić oczy .

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Norek
 Opinia
@Kierowca 26.10.2018 19:13

100% , poparcia dla słów RKS, każdy teraz tylko oczernia naszą firmę, jak byliśmy jednym z ich głównych odbiorców wszytko ładnie, a teraz niestety niektórzy o tym zapomnieli ...przykro patrzeć jak państwo rzuca klody pod nogi i patrzy jak położyć w 100% polska firmę, która płaci podatki w Polsce i zatrudnia 1000ludzi ...niestety jak się im uda dotknie to nie tylko AT ale również naszych dostawców i odbiorców. Przykro jest patrzeć na słowa ludzi którzy robią teraz taka otoczke wokół naszej firmy ale jesteśmy i będziemy bo są w tej firmie ludzie którym zależy na przyszłości naszej firmy. Odnośnie zarobków kierowców popieram słowa RKS ...ŁATWO NARZEKAĆ A MOŻE WARTO SIĘ WYKAZAC, tak samo jeśli chodzi o zarobki przedstawicieli naprawdę można w tej firmie dobrze zarobić.

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Driv3r
 Opinia
@Max 27.10.2018 10:29

2800zł? Haha z ok 40nadgodzinami i pełną premią. Na 3tys trzeba mieć ok 60 nadgodzin i premie inaczej sie nie da. Są luźne dni ale i są takie gdzie po 12h sie jeździ.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Kierowca 26.10.2018 19:13

Konczenie o 12 i 2800 na reke? Ciekawe gdzie, chetnie tam sie zatrudnie. Fakty sa takie kierowca ma mega duzo na swojej głowie:przyjecie dostawy, zaladowanie busa, zalatwianie zwrotów, braków, reklamacji, rozliczenia z gotówki, wpłaty, ogarnianie magazunu przeładunkowego, o serwisowaniu busa już nie wspominam bo to normalne. I za to wszystko powinno być z 3 tys bez nadgodzin. W żadnej firmie tak nie jest. Bez nadgodzin 2500 sie nie zarobi a nadgodziny są zawsze. Dowali towarem to by trzeba czesc towaru zostawiac by w 8 h robic. I uwazam, ze ciezko o dobrych kierowców wystarczy, ze ktos lata co chwila na l4 i juz jest masakra bo zespół osłabiony.

Pomocna?
Tak2Nie
pele
 Opinia
@RKS 26.10.2018 23:26

Nie pisz poematów. Takich firm są setki jak nie tysiące, jedna firma pada druga się rodzi - taka kolej rzeczy. Rynek sam się poukłada, klienci znajdą innego dostawcę . Ile to już było takich "niezastąpionych" firm, o 99% z nich już nikt nie pamięta. No i byłem w AT, tak wiem o co chodzi i wcale mi nie żal.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
magazynier
 Opinia
@RKS 26.10.2018 23:26

po pierwsze AT nie jest wspaniałą firmą, po drugie US musiał mieć podstawy do zatrzymania pieniędzy widocznie niesłusznie zostały odliczone w co nie wątpię, zapewne znalazło by się kilka rzeczy bezpodstawnie odliczonych :) po trzecie i najważniejsze zapomniałeś wspomnieć o firmach, które przez twoje kochane AT tracą płynność finansową

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Q
 Opinia

zna ktoś jakieś brudy firmy

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aga_28
 Opinia
@Q 05.04.2019 13:18

A może Ty podzielisz się swoimi brudami?? Tak Cię interesują problemy i kłopoty innych?? To podziel się swoimi:-D myślę że z chęcią kilka osób poczyta:-)

Pomocna?
Tak2Nie1
Plumo
 Opinia

To co z tą firmą? Bo szukają do pracy i nie wiadomo czy warto sobie głowę zawracać jeśli się zawiną i jeszcze nie zapłacą.

Pomocna?
TakNie1
Kierowca
 Opinia
@Plumo 29.03.2019 10:55

Narazie placa 10 jak zawsze.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Plumo
 Opinia
@Kierowca 29.03.2019 17:39

Właśnie kierowcy poszukują. A na jakie wynagrodzenie można liczyć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca
 Opinia
@Plumo 30.03.2019 16:05

Zalezy jakich klientów trafisz na trasie 2600 to chyba maks.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Plumo
 Opinia
@Kierowca 30.03.2019 19:37

A co klienci mają do zarobków kierowców?

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
miki
 Opinia
@Plumo 30.03.2019 21:05

Wbrew pozorom w tej firmie bardzo dużo. Dowiedz się (poczytaj niżej w komentarzach) jak są rozliczani kierowcy zanim zadasz dalsze głupie pytania

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kalala
 Opinia

Pomysł nie głupi na biznes w Polsce. Założenia niezłe. Dużo dobrych rozwiązań, dobra franczyza. Ale szybko musza przestawić się na nowe trendy, budowanie marki, musza znaleźć elementy przewagi nad konkurencja i konsekwentnie realizować cel. Mam nadzieję ze nie dadzą się zniszczyć konkurencji i Polskiemu US.

Pomocna?
Tak4Nie5
Jarek
 Opinia
@Kalala 20.03.2019 02:26

nooo faktycznie pomysł nie głupi , cyknąc kogo się da i zasłonić się upadłością

Pomocna?
Tak17Nie1
wawa
 Opinia
@Kalala 20.03.2019 02:26

Wyczytałeś w jakimś poradniku :) ? No to takie proste, zakładaj firmę i wiśta - już wiesz czego nie robić. A na poważnie, to nie US miał wpływ na obecna sytuacje AT ale jej wewnętrzna polityka nastawiona na wzrost nie patrząc na nic. Po drodze pogubili liczenie kosztów i marży.

Pomocna?
Tak8Nie1
za chwilę bezrobotny
 Opinia
@wawa 20.03.2019 11:32

Typowe dla polskich pracodawców Szkoda, że odbija się najbardziej na pracownikach.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krystian
 Opinia

Jak zarobki na stanowisku sprzedawcy?

Pomocna?
TakNie
Sprzedawca
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Krystian 08.03.2019 16:48

2600-2800 na rękę

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jajo
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Sprzedawca 09.03.2019 09:04

Brutto

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
At
 Opinia
@Sprzedawca 09.03.2019 09:04

Chyba 1600-1800

Pomocna?
Tak12Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
atat
 Opinia
@At 09.03.2019 21:18

Z nadgodzinami :)

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Żenada
 Opinia

A gdzie obiecany wyjazd na narty dla najlepszych placówek ? ???? Kolejne kłamstwa ????

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ulala
 Opinia
@Żenada 28.02.2019 12:10

Wyjazd pojechał nowym BMW hehe

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dziadek
 Opinia
@Ulala 28.02.2019 17:55

Będzie wyjazd już niebawem... (usunięte przez administratora) a po niecheblowanej desce.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andzia
 Opinia
@Żenada 28.02.2019 12:10

Zenado chyba pomyliło coś ci się z tym wpisem. Jeżeli jesteś jednym z najlepszym sklepów to wydaje mi się że wiesz kogo zapytać..dno jesteś i tyle.

Pomocna?
TakNie
Żenada
 Opinia
@Andzia 02.03.2019 17:41

Zamknij morde bo nie moge czytac tych obronnych wpisow. Ty jesteś dno broniac oszustów. Co mi sie pomylilo? Nic nie jest napisane o tym ze jestem z najlepszych oddziałów ale jak ktos obiecuje oglosic wyniki konkursu to niech ogłosi a nie udaje, ze znowu nic nie obiecal. Co mam do dyrektorow sie plaszczyc gdzie obiecany wyjazd w gory? ŻENADA

Pomocna?
Tak14Nie
Adam
 Opinia
@Żenada 28.02.2019 12:10

czyli wszystko po staremu :)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andzia
 Opinia
@Żenada 02.03.2019 23:03

Mordę żenado masz ty. Jesteś dnem.. Pustakiem nic nie wartym...kup sobie młotek i nim się (usunięte przez administratora)I to tyle z mojej strony.

Pomocna?
TakNie
Żenada
 Opinia
@Andzia 04.03.2019 16:15

Brawo ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Żenada
 Opinia
@Andzia 04.03.2019 16:15

Jestem ciekaw czy to góra placi za tak wulgarne komentarze. Jak mozna wyzywac ludzi za to ze wypowiadaja sie zgodnie z prawdą.

Pomocna?
Tak4Nie
Andzia
 Opinia
@Żenada 04.03.2019 16:48

No właśnie jak można kogoś obrażać na tej stronie tylko za to że ma inne zdanie nim wszyscy przeciwnicy. I tylko za to za nie pisze tych bzdur na temat swojego pracodawcy. Nikt mi nie płaci za to że mi jest w firmie dobrze ale ty za to zapłacisz. Proszę Pana. Miłego dnia. I mam nadzieję że nie piszesz tego w godzinach pracy.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nick
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Andzia 04.03.2019 17:09

Andzia nie strasz bo się ze..asz. A teraz biegusiem do biurka...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ATos
 Opinia
@nick 04.03.2019 17:52

Skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andzia
 Opinia
@nick 04.03.2019 17:52

Ha ha ha. Normalnie jak by trafione. :-)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Żarówka
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Góra mówi, że nic złego się nie dzieje....kolejny sklep...W Rawiczu idzie do zamknięcia....wszystkie fabryki światła,oprócz tej we Wrocławiu są zlikwidowane....nie ma tygodnia żeby nie była zamykana kolejna placówka....brak możliwości zatowarownia sklepu lampami....wszystko robione po cichu a pracownicy dowiadują się o wszystkim na końcu lub w.momencie otrzymania wypowiedzenia....które trzymane jest w tajemnicy do końca tak aby czasami nie moc pójść na L4....

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca
 Opinia
@Żarówka 18.02.2019 17:34

Jak ktoś coś wie o zwolnieniach to niech coś zdradzi. U nas narazie wszyscy pracują.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tusz
 Opinia
@Kierowca 18.02.2019 19:56

Poczytaj o postępowaniach sanacyjnych. Z grubsza chodzi o to aby nie wyprowadzić majątku firmy na zewnątrz, ciąć koszty aż do momentu uzyskania płynności. Będą zamykali co nierentowne, sprzedawali co niepotrzebne i zwalniali kogo mogą.I w tym ostatnim punkcie uwaga, pracodawcy w postępowaniu sanacyjnym przypadają szczególne prawa, może skrócić okres wypowiedzenia przy umowie na czas nieokreślony do 1 miesiąca !!! Tych niekorzystnych dla pracowników punktów jest dużo więcej - obecni pracownicy koniecznie poczytajcie !!!

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Żarówka 18.02.2019 17:34

Poprostu zamykają sklepy nie rentowne do ktorych trzeba dopłacać. A zwalniają tylko tych co zamiast pracować zajmuja się czymś innym albo wiecznie na chorobowym siedzą a takich pracowników firma nie potrzebuje

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wawa
 Opinia
@Kierownik 21.02.2019 11:25

No tak ale takie rzeczy robi się wcześniej aby nie dopuścić do kłopotów. A nie płacz potem.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ZagubionyWczasie
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Kierownik 21.02.2019 11:25

Ze 130 sklepów zamknęli 40 i zamykają dalej kierowcy co dowożą towar śmieją się że nowy magazyn jest w połowie wynajmowy innym firmom nie ma towaru na półkach i wszystko trzeba prosić inne sklepów które same już nie chcą oddawać a ty bronisz tych co i ciebie mogą zwolnić i zamknąć twój sklep

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wawa
 Opinia
@ZagubionyWczasie 26.02.2019 18:54

Kierownik pisał że zamykają nierentowne placówki i zwalniają tych, którzy się obijają. To co mają sobie pomyśleć uczciwie i rzetelnie pracujący ludzie, którzy tracą pracę z powodu zamknięcia placówki - że są leserami ??? Kierowniku zero szacunku dla ludzi pokazałeś w swoich wpisach, i zapewne zero szacunku okazujesz podwładnym. Jeśli tam maja takich kierowników to naprawdę nie szkoda mi takiej firmy.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@ZagubionyWczasie 26.02.2019 18:54

Liczby całkowicie niezgodne z prawdą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator
 Opinia
@Pracownik 28.02.2019 09:48

To ciekaw jestem co jest tutaj w ogóle zgodne z jakąkolwiek prawdą? Ile osób tyle opinii. To, że zamykają nierentowne punkty słyszałem i rozumiem to, ale również nie chce mi się wierzyć, że 40 punktów już zostało zamkniętych.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
w punkt
 Opinia

AT znajduje się w postępowaniu sanacyjnym, dla wszystkich obrońców - całkiem niedawno takie postępowanie mieli w Almie i Piotrze i Pawle. Ktoś tam robi zakupy? - nie bo tych sklepów już nie ma. Ocena na tym forum pewnie nie jest obiektywna ale 1/6 daje do myślenia. Czy źle życzę tej firmie? - absolutnie nie natomiast gdzieś zostały podjęte złe decyzje biznesowe zapewne o ogromnym ryzyku a rynek nie wybacza błędów. Obecną sytuację muszą zaakceptować obie strony, zwolennicy jak i przeciwnicy tej firmy.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pp
 Opinia
@w punkt 17.02.2019 20:39

Mały edit do tego co napisałeś. Alma już nie istnieje ale Piotr i Paweł tak. Cały czas mają postępowanie restrukturyzacyjne i cały czas zamykają kolejne sklepy. Mówi się o sprzedaży pozostałych innej sieci.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@w punkt 17.02.2019 20:39

Proszę przestać siać zamęt. Pracuje tam ponad 10 lat i wiekszych bzdur nie czytałem. Każda firma moze miec chwilowy kryzys! Sanacja jest po to aby firma mogła dalej dzielac. I jak narazie idzie ku dobremu bo firma wychodzi z problemów. Czemu nikt nie powie o mahle?? Tam sie dzieją cyrki i sa w gorszej sytuacji

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wawa
 Opinia
@Kierownik 21.02.2019 11:16

Obracanie kota ogonem, jakie bzdury tu wyczytałeś? Bo ktoś pisze prawdę? Zrozum człowieku nikt przy zdrowych zmysłach nie życzy firmie źle ale ocenia co się teraz dzieje w firmie. A że dzieje się nie najlepiej to piszą. Ale tym mahle to pokazałeś klasę kierowniku hipokryto .

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Józef
 Opinia

Jak widać po komentarzach wielcy zwolennicy firmy nie zawierzają faktom, bezgranicznie za to wierzą w to co im się powie. Natomiast prawda jest taka , że jest źle, że to nie zły fiskus niszczy firmę, i że to nie źli dostawcy się odwrocili.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ania
 Opinia
@Józef 12.02.2019 20:50

Zastanów się troche co piszesz bo przez takie bzdury rodzą się tylko plotki..i o jakich dostawach tu mowa bo chyba mylisz fakty.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
baca
 Opinia
@Ania 13.02.2019 16:52

Wpisy w KRS to plotki? Zamykane punkty to plotki? Raczej ty się zastanów po co wprowadzasz ludzi w błąd.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mama
 Opinia
@baca 13.02.2019 20:36

Nie oszukujmy sie jest coraz gorzej. Ajenci uciekają, w miastach gdzie jest prawdziwa konkurencja robi się dno. Coraz gorsze warunki z firmami, niedlugo buda w piwnicy bedzie miala lepsze. Do tego kazde zamowienie z zalkuczką... Orkiestra gra... Na gowork...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hmmm
 Opinia
@Mama 13.02.2019 22:34

Ale za to jakie samochody mają i jaki biurowiec! :-) To wkońcu jest źle czy nie? :-D

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ehhh
 Opinia
@hmmm 15.02.2019 10:16

Nikomu w kieszeń nie zaglądam ale przy takim rozmachu to bez kredytu się nie obejdzie. No i zawsze można sprzedać. Wpiszcie w googl'a "at krotoszyn" bez wciskania enter i zobaczycie jakich treści szukają internauci.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
No
 Opinia
@baca 13.02.2019 20:36

A co masz w KRS???? Samacja!! To jest coś złego! Poczytaj trochę i może takich bzdur pisać nie będziesz!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
No
 Opinia
@Mama 13.02.2019 22:34

Z czym każde zamówienie??? O takie coś pracuje. Xd

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marian
 Opinia
@hmmm 15.02.2019 10:16

Radzę kupić maść za ból d..y.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@No 15.02.2019 21:42

Czy wpis w KRS w restrukturyzacji to coś złego. To bardzo dobry punkt zaufania dla wszystkich..i przestańcie pisać te bzdury jak wam jest źle. Zamiast płakać może poszukajcie inne pracy i tam na pewno będzie wam lepiej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zdzichu
 Opinia
@Józef 12.02.2019 20:50

A skąd ty masz takie informacje?? wiesz więcej niż wszyscy.no proszę może ty jesteś wrozbita maciej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hmmm
 Opinia
@Marian 16.02.2019 08:52

Dziękuje za poradę lekarską. Na razie kupiłem akcesoria imprezowe i szampana - niedługo świętujemy !!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
No
 Opinia
@No 15.02.2019 21:42

Masz rację, jest tak świetnie że otworzyli sądownie postępowanie sanacyjne aby było jeszcze lepiej :)

Pomocna?
Tak3Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Henry
 Opinia

Wiecie może jak wysoka była kaucja za ...... ;)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
No
 Opinia
@Henry 15.02.2019 20:12

Gościu nie było cię stać :-) kup sobie młotek ???? i się nim j...i.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Morgan
 Opinia
@Henry 15.02.2019 20:12

Za kogo kaucja? Komuś postawili zarzuty?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
.
 Opinia

Zapomniaiaś dopisać połamania nóg i ze normalny szef był... lubię, nie wiedzą jak się zachowywać

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fajna
 Opinia

Firma ma się dobrze i nie upadła.plotka która jest tyle warta co te opinie..

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
W d...e byłem i g...o widziałe
 Opinia
@Fajna 08.10.2018 17:48

Nie wiem czy to plotaka, ale pracuje obecnie u producenta oświetlenia i w naszej firmie jak i wielu innych mi zaprzyjaźnionych zabronili handlu z AT S.A. Wszyscy się obawiają, że nie zapłacą. Może jednak coś jest na rzeczy. Dodam jeszcze, że poprzednio pracowałem w AT i zwolnilem się ze względu na słabe podejście do pracownika oraz słabe zarobki. Jedno co mogę zawdzieczać tej firmie to mega twarda szkola zycia i przygotowanie. Nauczyłem się jak uodpornic się na stres i mieć twardą (usunięte przez administratora) Raczej już trudniej nie moze być - wyjątkiem będzie chyba tylko praca w chińskiej fabryce za miske ryżu :) Chciałbym jeszcze tylko przekazać tym co tam nadal tam tkwią żeby w końcu zaczeli walczyć o swoje. Większość nawet nie jest swiadoma ile mogłaby by zarobić za takie poświęcenie w innej firmie. Jak będziecie siedzieć cicho to nic nie wywalczycie. Wszystki życzę z serca powodzenia!

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sonia
 Opinia
@Fajna 08.10.2018 17:48

Dziwne bo dostałam pismo z Urzędu Skarbowego o wszczęciu postępowania upadłościowego względem firmy AT Krotoszyn. I jako wierzyciel mam czekać na rozstrzygnięcie sprawy.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Norbert
 Opinia
@Sonia 12.10.2018 11:16

Postępowanie sanacyjnym nie upadłościowym!!!! To dwie różne sprawy !!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gaba
 Opinia
@W d...e byłem i g...o widziałe 11.10.2018 22:44

Kolego dowiedz się dokładnie a nie pierd....bzdury.... Masz teraz pole do popisu i opierd... Te swoje chińskie lampy komuś innemu..

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gaba
 Opinia
@Sonia 12.10.2018 11:16

Oj chyba ktoś czytać nie potrafi.... Upadlas to ty.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sonia
 Opinia
@Norbert 12.10.2018 12:17

Sorrki powinnam napisać postępowanie upadłościowe z opcją układową. Bo tym jest właśnie postępowanie sanacyjne.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Norbert
 Opinia
@Sonia 12.10.2018 14:15

Powiedz czemu takie wystąpiło i nie siej fermentu! Firma przynosi ciągle zyski i sie rozwija ! Więc wasza nie doczekanie że jej nie będzie! Radzę trochę poczytać bo wniosku upadłościowego nie ma i nic na to nie wskazuje że taki będzie złożony! Firma normalnie funkcjonuje! Konkurencja za szybko chciała otwierać szampana że firma AT SA zniknie. Radzę pomyśleć o prawie 1000 osób które pracują w tej firmie i dzięki głupim kłamstwa przeżywają stres i nerwy !

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ela
 Opinia
@Sonia 12.10.2018 14:15

W d.. Wsadz sobie te twoje sorrki idioto!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anka
 Opinia
@W d...e byłem i g...o widziałe 11.10.2018 22:44

Producent lamp powiadasz....hm...tylko że do Polski jest wszystko z Chin sprowadzane.. Czyli pracujesz za miskę ryżu :-))jesteś dno totalne gościu. Byle co jesz i byle co piszesz!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mefistofeles
 Opinia
@Sonia 12.10.2018 11:16

Dziwne, to jest to , że tutaj o tym piszesz! Nazywasz siebie wierzycielem, czyli do niedawna Firma w ktorej pracujesz korzystala na współpracy z AT. Czyli co ? Jak zarabialiscie dzieki AT to bylo super, a jak chwilowo ma AT ma problemy to oczerniasz na forum ... życie jeszcze zweryfikuje kto wrogiem a kto partnerem w biznesie! Woli wyjaśnienia: postepowanie restrukturyzacyjne!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia
@Anka 12.10.2018 18:14

a firma trans-kabel to w Kaliszu miała kablownie buhahahaha

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@Paweł 15.10.2018 15:02

Szarp za miskę ryżu a nie w komentarzach się udzielać.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@Paweł 15.10.2018 15:02

Masakra.nie wstydz się że robisz u chińczyka :-) i pamiętaj nie (usunięte przez administratora) w swoje gniazdko.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Archanioł
 Opinia
@Mefistofeles 13.10.2018 07:48

To jest biznes wieśniaku nie bajka. Jak każą bezwzględnie podpisywać weksle to jest ok ale jak wierzyciel puka po pieniądze to jest be. Pogódź się z tym, w interesach nie ma kompromisów, kto uważa inaczej może i jest romantykiem ale musi mieć twardą (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ciekawy
 Opinia

Czy ktoś ma informacje jak teraz wygląda sprawa ewentualnej upadłości AT? Słyszałem o postępowaniu sanacyjnym i cięciach.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andzia
 Opinia
@ciekawy 05.02.2019 18:06

Ciekawy upadles to ty na głowę...a ja słyszałam że ostry (usunięte przez administratora)jesteś.. Hm poproszę o informację czy to prawda.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ciekawy
 Opinia
@Andzia 07.02.2019 09:32

Ja się opieram na wpisach w KRS, najpierw ustalenie zarządcy sanacyjnego, potem wyznaczenie sędziego. W mieście gdzie mieszkam zamykają placówki. Ale Andzia wie lepiej, szuka gdzie indziej problemu. To jest forum gdzie ludzie szukają informacji o potencjalnym pracodawcy, co jest w tym złego że piszę prawdę opierającą się na wpisach sądowych w KRS???

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ciekawy
 Opinia
@Andzia 07.02.2019 09:32

Ja się opieram na wpisach w KRS, najpierw ustalenie zarządcy sanacyjnego, potem wyznaczenie sędziego. W mieście gdzie mieszkam zamykają placówki. Ale Andzia wie lepiej, szuka gdzie indziej problemu. To jest forum gdzie ludzie szukają informacji o potencjalnym pracodawcy, co jest w tym złego że piszę prawdę opierającą się na wpisach sądowych w KRS???

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sanek
 Opinia
@ciekawy 05.02.2019 18:06

Cześć, nie przejmuj się matołami jak andzia. Pracuję tutaj bo w mojej miejscowości niedużo miejsc pracy. Firma rzeczywiście ma problemy, o których nie chce głośno mówić. Z tego co wiem od kierowców firma rzeczywiście ma otwarte jakieś postępowanie sądowe-naprawcze. Co będzie zobaczymy. Z moich obserwacji mogę tylko powiedzieć że będzie ciężko gdyż ostatnio na całym rynku zastój, małe sklepy upadają a nowe praktycznie się nie otwierają. Sprzedaż kuleje wszędzie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xsentio
 Opinia

Jak najbardziej polecam firmę! Idzie zarobić dosyć fajne pieniążki Moje sugestie dla A-T S.A. PH.: Polecam. Idzie zarobić całkiem dobre pieniążki

Pomocna?
Tak1Nie1
Jajo
 Opinia
@Xsentio 30.01.2019 13:58

Ktoś na centrali widzę że mocno się nudzi. Do roboty bo robi sie coraz gorzej.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stefan
 Opinia
@Jajo 30.01.2019 14:57

Ten komentarz mogłeś zostawić dla siebie bo tobie też się chyba ostro nudzi. Gorzej jest tylko przez takich jak ty.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowcaat
 Opinia

opinie nie oddają rzeczywitości praca od poniedziałku do piątku zarobisz 2400-2700 netto za ok 170-210 godzin miesięcznie w zależności ile u was jest zamówien od PH

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
At
 Opinia

Witam. Zadzwonili do mnie i zapraszają na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko kierowcy. Po przeczytaniu opinii o tej firmie jestemu zszokowany. Może ktoś podzielić się swoim doświadczeniem? Oddział Gniezno

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca
 Opinia
@At 23.01.2019 20:00

Ja mam gwarancje premie i nadgodziny, niestety aby w miarę jako tako zarobić RKS musi daą pełną premie i musze mieć ok 50 nadgodzin a te same pieniądze powinny być za pracę po 8h. Nie ma szans nie mieć nadgodzin, różne są trasy raz dłuższe raz krótsze. A jak ktoś na L4 lub urlob to masakra sie robi np 3 trasy spadają na 2 kierowców.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Siwy
 Opinia

Ludzie jedne sklepy się zamykają drugie otwierają tak było cały czas i będzie nie znacie od środka a opinie piszecie. Jak się komu nie podoba to do Dino gdzie jak wszędzie jak zapier.... I bierzesz nad godziny to ci zapłacą a jak ich nie ma to pieniądze też liche. A to nie wina Firm tylko podatków i całej reszt jak ci biorą z wypłaty

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca
 Opinia

Kiedy podwyżki? Nowy rok więc czekam bo kierowcy pouciekają.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bogdan
 Opinia
@Kierowca 18.01.2019 16:37

A kto ma ci je dać? Osoby które tu hejtuja?? Bo takie tu piszą!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca
 Opinia
@Bogdan 20.01.2019 09:46

Firma byle kurier u mnie w mieście ma po 3tys. Chyba czas na podwyżki.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dobrarada
 Opinia
@Kierowca 20.01.2019 18:21

W DPD szukają zapierdzielaj !!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca
 Opinia
@Dobrarada 21.01.2019 07:28

Lepiej niech podniosą pensje bo rksi będą towar wozić, moje stanowisko pracy jest bardziej wymagające niż kurier.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LYSY
 Opinia

NAJLEPSZE JEST TO ŻE CI CO PRACUJĄ MAJĄ PIENIĄDZE ZAWSZE DO 10. OSTATNIO DOSTALEM NAWET PODWYZKE. TAKI TITANIC :D

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@LYSY 04.01.2019 16:40

To że wynagrodzenie jest do 10 każdego miesiąca wynika z umowy o pracę. Nikt nie pracuje za darmo. Co do podwyżki to może napisz ile zarabiałeś wcześniej. Sytuacja na rynku pracy znacznie się zmieniła, nie ma problemu ze znalezieniem pracy za wynagrodzenie jakie jest wypłacane w AT.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nobody
 Opinia
@Marek 05.01.2019 10:21

Czuc że to idzie na dno, jak 1/3 sklepów zostanie to będzie dobrze. Pogadamy za jakieś pół roku.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marian
 Opinia
@Marek 05.01.2019 10:21

A co cię to obchodzi ile zrobiłem. Książkę piszesz! Omin ten rozdział!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
......
 Opinia
@LYSY 04.01.2019 16:40

A jak po ostatniej wyplacie? Odczules swoja podwyzke? Bo pomimo podwyzki, lepszych utargow wypłata bez zmian a co u niektorych nawet slabsza w porownaniu do zeszlego roku czy zeszlych miesiecy.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andzia
 Opinia
@...... 12.01.2019 00:42

Dać Ci chusteczek żebyś sobie popłakał. Zawsze możesz się zwolnić i przestać pisać swoje żale na tej stronie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Norbert
 Opinia
@Andzia 12.01.2019 18:15

A Tobie ktos płaci za te obronne komentarze? Po to jest ta strona zeby pisac jaka jest prawda. Szkolenia, podwyzki ktorych nie ma tak naprawde. Niedługo wszyscy sie zwolnia albo zostana zwolnieni jak dalej beda zamykane oddziały.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lala
 Opinia
@Norbert 15.01.2019 21:53

Podwyżki? Chyba podwyżki kolejnych kar. To jest tak żałosne ze juz przestało być śmieszne. Co na to mi odpiszesz etatowy obrońco?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
No
 Opinia
@Norbert 15.01.2019 21:53

No masz tyle firm w całej Polsce nikt ci tu nie każe pracować....nienawiść nie zniszczy firmy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Haha
 Opinia
@No 16.01.2019 19:12

Nienawiść nie ale ... zarządzanie już tak. Trochę pokory bo ludzie sobie znajdą pracę ale w waszym CV będzie porażka.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Norbert J.
 Opinia
@Lala 16.01.2019 07:46

Myślę że w firmie AT nie pracuje tylko jeden Norbert , ale jeśli ktoś się podszywa pod moja osobe po wcześniejszych moich wypowiedziach to pozdrawiam serdecznie . Firma jest była i będzie;) Zdania nie zmieniam i nie zmienię każdemu serdecznie polecam :) Fima dla ludzi którzy chcą pracować, a firma wzamian oferuje bardzo dobre zarobki.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia
@Norbert J. 17.01.2019 09:03

Szczerze w mojej opinii to firma dla ludzi, którzy są na początku kariery zawodowej i nie mają za dużych wymagań. Niestety taka jest prawda. Ciężko znaleźć jakieś konkretne pozytywy na temat pracy tutaj. Jedyne jakie ludzie obecnie tam pracujący wymieniają to wynagrodzenie do 10 na czas. Ludzie przecież to jest normalne, że pieniądze muszą trafić na konto według zawartej umowy o pracę. Widać dla niektórych tutaj to wielki wyczyn pracodawcy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PH
 Opinia

Czytają te wpisy zastanawiam się jakim cudem ja tu wytrzymałem 6 lat ? Pamiętajcie ze za darmo to żadna firma wam pieniędzy nie da ! Nie mogę powiedzieć złego słowa na AT. Pieniążki zawsze ba czas , zarobki nie najgorsze . . A to ze firma nastawiona jest na zysk to chyba nikogo nie powinno dziwić ?l. Chyba żadna firma nie nastawia się na straty . Nie pozdrawiam podjudzaczy

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krotoszyn ski Janusz
 Opinia
@PH 16.01.2019 08:22

Dobrze powiedziałeś,, cudem wytrzymalem'' Brawo Ty.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JA
 Opinia

Może ktoś kupi (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stefek
 Opinia
@JA 06.01.2019 21:51

Ha ha ha...dobrze ci tak:-)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia

Oddało komuś z was at weksle po rozwiązaniu umowy ???

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@Paweł 02.11.2018 21:52

Po ustaniu stosunku pracy Pracodawca ma obowiązek zwrócić weksle. W wypadku kiedy pracownika obowiązuje umowa o zakazie konkurencji, wtedy pracodawca powinien zwrócić weksle po ustaniu tejże umowy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kinga
 Opinia
@Adam 03.11.2018 05:30

To idź sobie odebrać ten weksel...zamiast pisać bzdury. Bo szkoda mi was.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@Kinga 03.11.2018 23:00

Co uważasz za bzdurę? To że pracodawca musi zwrócić weksle? Ma taki obowiązek.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marian
 Opinia
@Adam 04.11.2018 06:38

To trzeba było sobie odebrać.. A nie teraz się tu rozpusujesz. Teraz masz problem! I płaczesz....

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@Marian 04.11.2018 13:12

Poziom twojej inteligencji rażąco rzuca się w oczy. Napisałem, że pracodawca musi zwrócić weksle. Moje zostały oddane. Odpisywałem na post Pawła nie wiem po co się udzielanie nie na temat. Opisałem jak wg przepisów powinno to wyglądać.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Edek
 Opinia
@Adam 04.11.2018 13:22

Weź spędź bardziej pozytywnie niedzielę niż pisanie żenujących postów na profilu gdzie wypowiedźi są tak niskie jak te komentarze..nie denerwuj się. A jeżeli tobie oddali to chyba każdemu mogą oddać i nie trzeba się nad tym rozpisywać. Bo nie są one już nikomu potrzebne.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia
@Adam 03.11.2018 05:30

Pisałem z prośbą o zwrot weksli , w końcu to moja własność , ale nie dostałem żadnej odpowiedzi ,w sytuacji jakiej się znajduje firmą raczej jest czego się obawiać

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marianek
 Opinia
@Paweł 04.11.2018 20:28

A w jakiej się znajduje???może wiesz więcej niż my. do kogo pisałeś?? Trzeba było odebrać jak Jeszcze pracowałeś. I uwierz mi ze tym wekslem można se.......

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek
 Opinia
@Paweł 02.11.2018 21:52

Mi oddali podziurkowany weksel po ustaniu zakazu konkurencji. P.S. Nie wiedziałem, że jeżeli w okresie wskazanym przez pracodawcę powstrzymuję się od działalności konkurencyjnej, należy mi się odszkodowanie w wysokości min. 25% wynagrodzenia zasadniczego. W uchwale SN z dnia 3 grudnia 2003 r., III PZP 16/2003 (OSNPUS 2004, nr 7, poz. 116): „W razie nieuzgodnienia przez strony w umowie o zakazie konkurencji po ustaniu stosunku pracy odszkodowania za powstrzymanie się od prowadzenia działalności konkurencyjnej (art. 101(2) § 1 k.p.) pracownikowi - zgodnie z art. 56 k.c. w zw. z art. 300 k p. - przysługuje odszkodowanie w minimalnej wysokości określonej w art. 101( 2 ) § 3 k.p.” .

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia
@Marian 04.11.2018 13:12

tępa parówa z ciebie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia
@Adam 03.11.2018 05:30

czyli nie zostało nic innego jak podać ich do sądu ??

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sara
 Opinia
@Paweł 13.11.2018 21:42

Szkoda mi was. I takie osoby pracowały. Pożal się boże...obraz rozpaczy. Paczki. do sądu to możesz iść ale jako oskarżony za pisanie takich bzdur!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtek
 Opinia
@Sara 14.11.2018 17:02

Szkoda to Ciebie człowieku, nie masz pojecia nawet o poprawnej polszczyźnie. Pewnie tylko tam pracę znalazłeś/aś. Już niedługo....

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xyz
 Opinia
@Bartek 06.11.2018 14:46

Wg mojej wiedzy pobieranie weksli od pracowników na umowę o pracę jest niezgodne z prawem. Inną rzeczą jest drugi żyrant na wekslu... Sugeruję wystawienie pisemnego wezwania do oddania weksla po rozwiązaniu umowy. W przypadku nie oddania weksla proponuję odczekać okres o zakazie konkurencji i wystapić do sądu pracy o odszkodowanie wynikające z zakazu konkurencji

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jjjsilje
 Opinia
@Adam 04.11.2018 13:22

Szacunek dla Twoich opinii Adam. Nie rozumiem skąd ta zajadłość i ignorancja internautów na Twoje wypowiedzi. Przykro mi, że pracownicy A-T pewnie nie są dość świadomi mocy wydanych weksli. Proponuję poczytać o abstrakcyjności weksla i poprosić o ich zwrot, to w ich interesie....pracowników oczywiście...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klemens
 Opinia
@Jjjsilje 23.12.2018 16:16

To tylko świadczy o firmie i wylewających swój jad na takich forach już nie pracowników tylko niewolników, bo jak można określić osoby , które zaprzeczają faktom i cały czas twierdzą ,że nic się nie stało i tylko zły urząd skarbowy dopatrzył się wielkich nieprawidłowości ,a wszyscy którzy stwierdzają fakty są kłamcami i oddadzą ich do sądu :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@Klemens 23.12.2018 20:51

Co ty za bzdury piszesz!!!! (usunięte przez administratora) się w głowę.byle co piszesz żeby tylko pisać.jad to ty wylewasz i obyś nim się udlawil bo nic nie wiesz a (usunięte przez administratora) madrosciami.