A-T S.A. PH.

Krotoszyn

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 393 ocen.

A-T S.A. PH.
1 393 6 1

Opinie o A-T S.A. PH.

MARKSLOJ

Pracowałem w tej firmie 3 lata, przez rok na stanowisku sprzedawcy potem kolejne dwa na stanowisku kierownika salonu, powiem tylko że jednego z aktualnie zamykanych. Z perspektywy czasu rzeczywiście firma A-T S.A. nauczyła mnie tylko tego by mieć twarde cztery litery. Będąc na stanowisku kierownika wyciągnąłem placówkę z bagna i przyjąłem zupełnie inny model sprzedażowy niż w pozostałych punktach, niestety nie spotkało się to z poklaskiem osób wyżej postawionych. Najmniej korzystnie wspominam dyrektorów i pseudo samozwańczych dyrektorów. Ludzie całkowicie bez kompetencji, którzy za wszelką cenę chcieli centralizować zarządzanie tak wielką firmą. Struktur nie ma żadnych, z każdym problemem musisz radzić sobie sam. Ciągłe zwiększanie ciśnienia na wynik, są pewne granic których bez dodatkowego wsparcia np. reklamy nie idzie przekroczyć. Fundusze na reklamę - zapomnijcie. Podsumuję to tylko jednym zdaniem, na święta by ubrać choinkę w salonie dyrektor kazał przynieść bombki z domu. Absurd ! Na spotkaniach dla kierowników bujne frazesy i oczywiście ciśnienie na wynik. Dowodem na brak kompetencji zarządzającej kadry jest między innymi "przebłysk" po 25 latach prowadzenia firmy, i wprowadzenie dopiero od niedawna pojęcia wiekowania zapasu. Firma nie żyjąca w realiach dzisiejszych czasów, są całkowicie wycięci z rzeczywistości. Tylko czekałem na wiadomość o tym aż to wszystko upadnie. W momencie gdy wręczyłem wypowiedzenie nie usłyszałem żadnych słów by mnie zatrzymać, a byłem skłonny do rozmów. Niestety woleli zaangażować niekompetentnych ludzi do wykonywania moich obowiązków i obciążyć firmę roszadami w innych działach niż dać podwyżkę. Podsumowując, po jakimś roku moja dawna placówka upadła i ją zamknięto. Jeśli firma też upadnie nie żałuję was w ogóle. Siedzicie w tym bagnie i tylko narzekacie. Zróbcie coś albo uciekajcie do innych firm ! A i dodam tylko że firma jest mściwa i zakazami straszy po zwolnieniu. To nie komuna !

Paweł
@MARKSLOJ 15.10.2018 13:03

zgadzam się z twoja opinią w 100% , doświadczyłem tego wszystkiego osobiście

Ja
@MARKSLOJ 15.10.2018 13:03

No to chyba fajnie że nauczyła cię i masz teraz twarda (usunięte przez administratora) I oby jak najmniej takich buraków w tej formie jak ty.. I chyba nie myślałeś że ktoś będzie cię prosił o zostanie...chyba się zmieniłeś z czymś na głowy :-)

Ala
@Paweł 15.10.2018 14:58

Olejku ale wy jesteście doświadczeni :-) żal mi was.

MARKSLOJ
@Ja 15.10.2018 16:49

Czytaj ze zrozumieniem czyjeś wypowiedzi, a potem się udzielaj. Nie dyskutuje dalej z Tobą bo jesteś na poziomie ameby. Prawdziwy pracownik A-T. Przewieszaj lampy z innych sklepów bo zamawiać nowych nie możecie hehe

Ja
@MARKSLOJ 16.10.2018 13:11

Ty blaznie masz informacje tak głupie jak ty... Dno jesteś i tyle.

Zdzisław
@MARKSLOJ 15.10.2018 13:03

Szkoda mi ciebie gościu bo po twojej wypowiedzi widać że jesteś glupszy niż instrukcja do młotka. Ale spokojnie takich na świecie też trzeba :-)

At-at
@MARKSLOJ 15.10.2018 13:03

Dokładnie tak jest, warto to wspomnieć o kontrolach Endrju, papy prezesa ktoś kiedyś pęknie... Sam nie wiem czy sie nie ewakuować bo sytuacja pomijając codzienność w firmie o której wspominałeś jest naprawdę nie ciekawa.

Martyna
@At-at 16.10.2018 23:37

Nie zapomnii zabrać spadachronu bo możesz zaliczyć ostra glebę..... Ihhahaa:-)

Fajna

Firma ma się dobrze i nie upadła.plotka która jest tyle warta co te opinie..

W d...e byłem i g...o widziałe
@Fajna 08.10.2018 17:48

Nie wiem czy to plotaka, ale pracuje obecnie u producenta oświetlenia i w naszej firmie jak i wielu innych mi zaprzyjaźnionych zabronili handlu z AT S.A. Wszyscy się obawiają, że nie zapłacą. Może jednak coś jest na rzeczy. Dodam jeszcze, że poprzednio pracowałem w AT i zwolnilem się ze względu na słabe podejście do pracownika oraz słabe zarobki. Jedno co mogę zawdzieczać tej firmie to mega twarda szkola zycia i przygotowanie. Nauczyłem się jak uodpornic się na stres i mieć twardą (usunięte przez administratora) Raczej już trudniej nie moze być - wyjątkiem będzie chyba tylko praca w chińskiej fabryce za miske ryżu :) Chciałbym jeszcze tylko przekazać tym co tam nadal tam tkwią żeby w końcu zaczeli walczyć o swoje. Większość nawet nie jest swiadoma ile mogłaby by zarobić za takie poświęcenie w innej firmie. Jak będziecie siedzieć cicho to nic nie wywalczycie. Wszystki życzę z serca powodzenia!

Sonia
@Fajna 08.10.2018 17:48

Dziwne bo dostałam pismo z Urzędu Skarbowego o wszczęciu postępowania upadłościowego względem firmy AT Krotoszyn. I jako wierzyciel mam czekać na rozstrzygnięcie sprawy.

Norbert
@Sonia 12.10.2018 11:16

Postępowanie sanacyjnym nie upadłościowym!!!! To dwie różne sprawy !!!

Gaba
@W d...e byłem i g...o widziałe 11.10.2018 22:44

Kolego dowiedz się dokładnie a nie pierd....bzdury.... Masz teraz pole do popisu i opierd... Te swoje chińskie lampy komuś innemu..

Gaba
@Sonia 12.10.2018 11:16

Oj chyba ktoś czytać nie potrafi.... Upadlas to ty.

Sonia
@Norbert 12.10.2018 12:17

Sorrki powinnam napisać postępowanie upadłościowe z opcją układową. Bo tym jest właśnie postępowanie sanacyjne.

Norbert
@Sonia 12.10.2018 14:15

Powiedz czemu takie wystąpiło i nie siej fermentu! Firma przynosi ciągle zyski i sie rozwija ! Więc wasza nie doczekanie że jej nie będzie! Radzę trochę poczytać bo wniosku upadłościowego nie ma i nic na to nie wskazuje że taki będzie złożony! Firma normalnie funkcjonuje! Konkurencja za szybko chciała otwierać szampana że firma AT SA zniknie. Radzę pomyśleć o prawie 1000 osób które pracują w tej firmie i dzięki głupim kłamstwa przeżywają stres i nerwy !

Ela
@Sonia 12.10.2018 14:15

W d.. Wsadz sobie te twoje sorrki idioto!

Anka
@W d...e byłem i g...o widziałe 11.10.2018 22:44

Producent lamp powiadasz....hm...tylko że do Polski jest wszystko z Chin sprowadzane.. Czyli pracujesz za miskę ryżu :-))jesteś dno totalne gościu. Byle co jesz i byle co piszesz!

Mefistofeles
@Sonia 12.10.2018 11:16

Dziwne, to jest to , że tutaj o tym piszesz! Nazywasz siebie wierzycielem, czyli do niedawna Firma w ktorej pracujesz korzystala na współpracy z AT. Czyli co ? Jak zarabialiscie dzieki AT to bylo super, a jak chwilowo ma AT ma problemy to oczerniasz na forum ... życie jeszcze zweryfikuje kto wrogiem a kto partnerem w biznesie! Woli wyjaśnienia: postepowanie restrukturyzacyjne!!!

Paweł
@Anka 12.10.2018 18:14

a firma trans-kabel to w Kaliszu miała kablownie buhahahaha

Ja
@Paweł 15.10.2018 15:02

Szarp za miskę ryżu a nie w komentarzach się udzielać.

Ja
@Paweł 15.10.2018 15:02

Masakra.nie wstydz się że robisz u chińczyka :-) i pamiętaj nie (usunięte przez administratora) w swoje gniazdko.

Aga_27

Do tych,którym jest tak źle i w ogóle....zamiast wypisywać swoje żale i smuty jak jest źle w tej firmie to się zwolnijcie. Każdy przy podpisywaniu umowy miał wyjaśnione co i jak. Nie był ubezwlasnowolniony. Wypłata zalezy od sprzedaży i tego jak sprzedajemy proste. Wyplaty płacone terminowo. 10 to 10 i nie ma ani dnia później..ewentualnie jak 10 wypada na weekend wypłata jest zawsze w piątek. Co do traktowania ludzi...pokażcie mi firmę w której jest wszystko okey. Mi się krzywda nie dzieje. A co do ludzi,którzy sieją ferment i plotki że AT upada...firma powinna wytoczyć proces. (usunięte przez administratora) w swoje gniazdo?? Ludzie puknijcie się w czambul ... przez wasze ploty ludzie tylko nerwy mają. Sensacji szukacie i tyle. Moje sugestie dla A-T S.A. PH.: Wszystko jest super:-) Lubię atmosferę w A-T S.A. PH. za: Terminowe wyplaty i szkolenia rozwijające pracownika

Lidka

Czyżby koniec latającego cyrku Adama T.? Postępowanie sanacyjne charakteryzuje się największym rygoryzmem oraz największym zaangażowaniem organów władzy publicznej spośród wszystkich postępowań restrukturyzacyjnych. Jest ono podobne do dawnego postępowania upadłościowego z opcją układową.

Fiona
@Lidka 14.10.2018 23:28

Chyba ktoś lekcji nie odrobił. Lidka do książek zapraszam bo twoja wiedzą jest streszczenie marna. Lidko a pan T. Nie ma latajacego cyrku :-) ha ha. Wy nim jesteście ha hahaaaaaa

Adam

Do wszystkich obrońców AT nie jest tak jak wam wmawiają , skoro są problemy finansowe to znaczy że nie jest dobrze , a skoro twierdzicie że jest to skąd się wzięła problem ?? Pewno to wina złego urządu :).

Boga
@Adam 14.10.2018 19:08

A kto powiedział że ma problemy finansowe??? Masz na to dowody!!! Informacja dla wszystkich! Klapki nosimy na nogach a nie oczach!

Adam

Przestańcie ciągle powoływać się na tysiące pracownik , że ktoś im krzywdę robi, AT nigdy nie dbało o pracownika , traktowani byli jak niewolnicy , teraz możecie sobie te wszystkie wyróżnienia biznesu wsadzić w buty buuuhahahaha

piotr

Moje sugestie dla A-T S.A. PH.: Jak kazda firma

Roza

A slyszeliscie juz cos ze AT ogłasza upadłość ?

Afro
@Roza 05.10.2018 15:10

Interesuje mnie, kto rozpuszcza błędne informacje??????

Norbert
@Roza 05.10.2018 15:10

Jedna wielka bzdura !

Ja
@Roza 05.10.2018 15:10

Tak jak pisze Norbert totalna bzdura! Przez takie wypisywanie głupot można zrobić krzywdę 1000 osobom które pracują w AT

Klemens
@Roza 05.10.2018 15:10

Chodzą takie pogłoski , że już ogłosiła :) jednak jest jakaś sprawiedliwość , jeszcze skarbówka powinna zkonfiskować majątki . Teraz byłych pracowników których nazwali zlodziejami, a są tacy powinni przeprosić .

Hubert
@Roza 05.10.2018 15:10

Wielcy obrońcy firmy , jeżeli za kilka dni okaże się to prawdą powinniście przeprosić ten 1000 zastraszanych pracowników.

Norbert
@Klemens 07.10.2018 20:27

Pokaz papier gdzie firma złożyła wniosek O upadłość! Oczerniac łatwo ale ludzie prawdy nie znają i mówią kłamstwa i psują opinie firmy ! Kubel zimnej wody ! Mam nadzieję że firma wytoczy postępowanie osobą które puściły fame o bankructwie AT SA!

Ja
@Norbert 08.10.2018 13:53

A GoWork na takie coś pozwala? To jest jawne szkodzenie firmie!!!!

Boga
@Roza 05.10.2018 15:10

Ty upadła i to ostro.

Ja
@Roza 05.10.2018 15:10

A ty wiesz co to jest upadłość??? Radzę poczytać i może wkoncu się trochę doksztalcic.

No
@Klemens 07.10.2018 20:27

Zkonfiskowac to mogą tobie za nie słuszne oczernianie... Dla jasności jest na to paragraf i możesz mieć za to problemy.

Wkurzony
@Roza 05.10.2018 15:10

Żeby firma upadła musiałaby najpierw źle funkcjonować przez dłuższy czas a AT ciagle się rozwija. Co za plotki!!!!

Marian
@Hubert 07.10.2018 20:32

Straszysz to ty ludzi na ulicy

Vladek

Nie polecam nikomu, praca od rana do wieczora za 1800zł. Najgorsza firma w jakiej pracowałem, kierowniczka kompletnie się niczym nie interesuje Moje sugestie dla A-T S.A. PH.: Po ustaniu zatrudnienia nie zwracają pracownikom weksli z podpisem "inblanco" które podpisują przy zatrudnianiu. Tym faktem powinna się zająć prokuratura. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zacząć szanować ludzi

Zdzichu
@Vladek 09.10.2018 19:16

Polecam zadzwonić do prokuratury i zgłosić ten fakt..tylko po co ci ten dokument jak jesteś zwolniony.?polecam przeczytać Pana Tadeusza.

ja
@Vladek 09.10.2018 19:16

MASAKRA - takie rzeczy jeszcze sie dzieja w firmach? Wspolczuje ......

Madzialena
@Zdzichu 09.10.2018 19:24

Po to że w dalszym ciągu mogą Ci wytoczyć sprawę na podstawie tego weksla i zarządać zapłaty pomimo że tam nie pracujesz, tak zrobili z jedną dziewczyną w Warszawie która odeszła do konkurencji. Nie polecam Pana Tadeusza, polecam zacząć myśleć.

Ela
@Madzialena 09.10.2018 20:22

Zapoznaj się dokładnie z zasadami jakie są w każdej firmie. Jak byś trochę poczytala to byś takich bzdur nie pisała.

Xenie
@ja 09.10.2018 20:17

Takie rzeczy są tylko w opowieściach nie zadowolonych byłych pracowników......

Ja
@Xenie 09.10.2018 21:43

Zawsze najwiecej szumu robią pojedyncze jednostki

anonymous
@Xenie 09.10.2018 21:43

a takie odpowiedzi od ludzi którzy wylizują poślady zarządowi AT, albo tam pracują za żałosne pieniądze tak jak Ty

Hahah
@Xenie 09.10.2018 21:43

Ja na przykład jestem bardzo zadowolonym byłym pracownikiem :D, wręcz szczęśliwym nawet, że się uwolniłem od firmy-pasożyta. Każdemu polecam!!!

Hahah
@Xenie 09.10.2018 21:43

Ja na przykład jestem bardzo zadowolonym byłym pracownikiem :D, wręcz szczęśliwym nawet, że się uwolniłem od firmy-pasożyta. Każdemu polecam!!!

Ihhahaa
@anonymous 10.10.2018 08:35

Spokojnie poślsdy zarządu są nie tkniete :-)

No
@Hahah 10.10.2018 08:46

I chwała ci za to :-) każdemu polecam a nie pierd...... Jak każdemu jest źle. Zacznij porządnie zarządzać swoją d...a nie marnujsz czasu.

J23
@Madzialena 09.10.2018 20:22

Takich przypadków jest wiele , gdzie wyciągnęli kasę , albo próbowali wyciągnąć

Marian
@J23 10.10.2018 23:09

Wyciągnąć to możesz babola se z nosa :-)

Zniesmaczonaplotkami
@Vladek 09.10.2018 19:16

Trzeba zabrać się do roboty to będziecie więcej zarabiać. W tej firmie jest praca na akord, więc ile dasz z siebie tyle zarobisz. 1800? Śmieszne... Jeśli ktoś się obija i ma wszytko gdzieś to będzie tyle zarabiał ???? Pracuje w firmie At już od dawna i owszem kiedyś było ciężko praca czasami od rana do wieczora ale teraz to się zmieniło! Pracujemy góra 9 godzin jeśli jest dużo pracy a zarobki zwiększyły się dwukrotnie! Śmieszy mnie to co niektórzy tutaj piszą... Chyba żyjecie tylko plotkami bo mało wiecie ????Pozdrawiam ????

ja

Chcialem zlozyc do at ale czytam komentarze i mnie juz zniecheciliscie... Gratuluje "atmosfery" w pracy :-) to w koncy jest kryzys w firmie czy nie ?

Jo
@ja 09.10.2018 19:11

Kryzys? To firma krzak, wiecej zarobisz zbierając aluminium hahaha

Marian
@Jo 10.10.2018 08:37

A ty jesteś chwastem :-) jak by co mam dużo puszek :-)

Tom

Co za wysyp komentarzy , jak nigdy do tej pory , wszystkim zachwyconym firmą proponuje maść na ból du..py, że inni potrafili się zwolnić i znaleźć lepszą pracę, bo groszej na pewno już nie znajdą, a wam na to brakuje odwagi.

Asik
@Tom 10.10.2018 23:03

Mam nadzieję że byłeś pierwszy który użył maści... I trzymaj spięte pośladki...

Tomekkrol

Witam pracowałem w firmie AT wiele lat i na początku kiedy firma raczkowała było ok ale jak się rozrosła to zaczoł się (usunięte przez administratora) na Maxa brak szacunku dla pracowników nękanie pracowników odchodzących z pracy obcinanie pensji z byle powodu i traktowanie wszystkich jak złodziei

Zadowolony

Bardzo uprzejmi i uczynni ludzie, nigdy nie było problemu z załatwieniem niestandardowych spraw. Wszelkie bzdury pewnie są pisane przez tonącą konkurencję, która chwyta się już wszystkich możliwych sposobów w swojej agonii. Moje sugestie dla A-T S.A. PH.: Róbcie dalej to co robicie! :) Lubię atmosferę w A-T S.A. PH. za: Podejście do ludzi.

Głojda
Zweryfikowany użytkownik

Drodzy Opiniodawcy nie rozumiem ile w Was złości i nienawiści. Piszecie jakieś bzdury poprzekręcane, niesprawdzone, jak to bywa w plotkach. Po co tworzycie takie zamieszanie? Czerpiecie z tego przyjemność? Polecam zatrudnić się w wymarzonej firmie, aby być w pełni zadowolonym! Pracuję w firmie od wielu lat i się z nią utożsamiam. Tak, utożsamiam się z nią i zależy mi, jak i dziesiątką a nawet setką moich kolegów i koleżanek, aby wszystko wróciło do normy. Jedna bezsensowna decyzja fiskusa narobiła zamieszanie. Firma działa jak widać, nie ogłosiła upadłości. Czy ktoś nas zmuszał do pracy w A-T? Przecież mamy wolny wybór, rynek pracownika, niskie bezrobocie, zatem w demokratycznym kraju to ja, Ty mamy możliwość wyboru pracy. Wy, którzy umieszczacie tak kąśliwe wpisy, robicie to pewnie od zawsze pisząc opinie o A-T i o swoich poprzednich pracodawcach również, bo ogólnie jesteście niezadowoleni. Od jakiegoś czasu firma nagradza osoby z długoletnim stażem (a takich osób są tutaj dziesiątki), zatem coś w tym chyba musi być, skoro pracujemy w A-T nadal tak licznie. Zawsze znajdzie się jeden, czy drugi… niezadowolony z pracy, ale to normalne. Rozumiem, że opinie negatywne były, są i będą, ale piszcie chociaż prawdziwe informacje a nie wysnute z palca. Ps: Dla jasności , nikt mi nie kazał tutaj tego pisać, jak to niektórzy sadzą . To moje subiektywne odczucie. Pozdrawiam i życzę wszystkim wszystkiego dobrego!

Rudy

Tak zawzięcie bronicie tyloma wpisami swojej firemki , że coś w tym prawdy musi być , pozwolili wam z firmowych komputerów dokonywać wpisów w godzinach pracy ???? Nie potracą za to z premii :) , co było gwoździem ?? Farmacja, czy Elektryka?? Czy może ktoś się odważył powiedzieć prawdę w US ?? Wszyscy chcielibyśmy być tak bogaci jak zarząd bankrutem :)

Jac
@Rudy 09.10.2018 17:10

Rudy ty chyba zimna w klapkach chodzisz:-)

Spejson
@Rudy 09.10.2018 17:10

Rudy Żal Ci poslady ściska że coś może w Polsce fajnie funkcjonować :))Nie zazdrość nikomu. To może i Ty się dorobisz kiedyś. Lepszego Nicka wybrac nie mogłeś:))))

Wojtas
@Rudy 09.10.2018 17:10

Rudy donosi na milicje :-)

Spejson
@Wojtas 09.10.2018 18:51

Cyk i Kucde zaraz dzwoni do pcokucatucy;)))

Andzej

Powien tylko tak.Jak nasz kochany premier już z góry zapowiada że w przyszłym roku wzrośnie o 60 mld sciagalnosc vatu tzn że zaszczuje kontrolami kazda polska firmę.I wszyscy jesteśmy dla niego zlodziejami. Więc Ci co się cieszą że jakiejś firmie dzieje się źle....spokojnie .Jutro będą u Ciebie w fabryce.No w końcu muszą komuś zabrać żeby dac swoim ????

Andzia
@Andzej 08.10.2018 18:24

Dobrze napisane.. Każdy jest (usunięte przez administratora) dla premiera i Pana Jarka.. Niszczą kontrolami przedsiębiorstwa które uczciwie pracują..

Marian
@Andzej 08.10.2018 18:24

Brawo wkoncu ktoś odważył się napisać prawdę o tym co rząd wyprawia.

Bogus

Nie jest to jedyna firma w okolicy. Przecież mamy mahle gdzie za kilka lat będziemy padać jak muchy od metali które unoszą się w powietrzu. Mamy Dino gdzie można zawsze wskoczyć po wino... Od koloru do wyboru..oferty pracy w posrednisku co nie miarą.

Pami

Jeżeli tak bardzo życzyć źle tej firmie to uspokajam. Żyjemy :-) i nie idziemy na dno..

Bogdan 22

Firma ma się dobrze. I nie ma żadnej upadłości. Totalna bzdura bez pokrycia. Ludzie byle co gadają żeby tylko gadać i mylą pojęcia.

Bogini

Nie ma co się denerwować głupia plotka....ihhahaa..

Bogdan

Dla wszystkich zainteresowanych "firma ma się dobrze i upadłość jej nie dopadła" współczuję tym którzy się zawiedli. Ale jedno wiem...macie dobrze z głową.

Cortes

Jak tam na nowym magazynie? Słyszałem ze wzrosły wymagania godziny ale oczywiscie nie zarobki????

BEN
@Cortes 01.01.2018 21:21

zdziwił bym się jak by było inaczej ;)

Jak
@Cortes 01.01.2018 21:21

Nowy magazyn tragedia firma upada jeszcze trochę będą tam pracować sami dyrektorzy i kierownicy . Wypłaty brak słów .....

Max
@Jak 12.05.2018 21:51

też mi się coś na ten temat obiło o uszy , że za ciekawie to nie jest

PH
@Jak 12.05.2018 21:51

Ale głupoty wypisujesz...

Zadowolony
@Cortes 01.01.2018 21:21

Po podwyżkach jakis czas temu najlepsze zarobki i warunki w takiej pracy w Krotoszynie!

Ela
@Cortes 01.01.2018 21:21

Zarobki wzrosły dwukrotnie na magazynie. Teraz każdy chce tam pracować

Julita

@ciekawy, czy nie widzisz żadnych pozytywów pracy w tym miejscu? Może są oferowane jakieś benefity pozapłacowe? Powiedz proszę, jaka atmosfera panuje w firmie? @happy man, przypominam, że wypowiadasz się na forum publicznym, na którym obowiązuje regulamin: https://www.gowork.pl/regulamin Według regulaminu niedozwolone jest obrażanie innych i używanie wulgaryzmów więc Twój komentarz zostanie usunięty.

Ciekawy
@Julita 12.07.2018 17:15

nie widzę nic pozytywnego , co mogło by choć troszkę poprawić wizerunek firmy, proszę porównać oferty pracy firm podobnej wielkości , at oferuje służbowy samochód , tablet oraz telefon ,poszukując pracy widziałem oferty gdzie dodatkowo jest ubezpieczenie zdrowotne, istnieje fundusz pomagający pracownikom, dopłaty do wakacji , wyprawki do szkół dla dzieci itp, w zamian za 8h pracy , at oferuje tylko 10-12 h pracy, kary finansowe , masę bezsensownych rozporządzeń, brak odzieży roboczej , napojów , brak nawet jest odpowiedniego zaplecza socjalnego w 80% punktów sprzedaży wymieniać mógłbym bardzo dużo , ale to nic nie zmieni . Tym którzy uwolnili się od firmy życzę powodzenie , może być już tylko lepiej, tym którzy się wahają nad odejściem, mogę tylko życzyć szybszego podjęcia słusznej decyzji , a jest tylko jedna ODEJŚĆ z toksycznego miejsca pracy , natomiast tym którzy zastanawiają się nad podjęciem w tym zakładzie pracy proszę o rozważenie wszystkich za i przeciw , tych za nie jest wiele , i proszę się nie sugerować tym co usłyszą na rozmowie , od osób niekompetentnych.Proszę poczytać umieszczone tu opinie 99,9% to same negatywy. Zatrudnić się jest łatwo , ale odejść w zgodzie już będzie niemożliwe

rere
@Julita 12.07.2018 17:15

ADMINI - przez te wasze captcha marnuje się wiele czasu. Nie dziwcie się że ludziom się nie chce pisać. Zróbcie coś z tym bo inaczej będzie tu i w innych tematach pustynia. O REKRUTACJI: Firma ma trochę niewłaściwe podejście do rekrutacji. Proponuję trochę poprawić procedury jeśli zależy Wam na pozyskiwaniu pracowników. Ja kandydowałem na stanowisko kierownika. Zadzwoniła do mnie Pani z działu HR i chciała zaprosić mnie na rozmowę w sprawie pracy. PPrzed samym zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną pracownik działu HR powinien odbyć rozmowę wstępną (zapoznawczą) trwającą ok 15-30 minut. Tak robią od dawna poważniejsze firmy. Dzięki temu kandydat dowiedziałby się czegoś o potencjalnym pracodawcy (upewniłby się czy warto kandydować - czas pracy, zarobki, wymagania, zakres obowiązków itp) a rekruter o kandydacie (upewniłby się czy warto zapraszać na rozmowę rekrutacyjną). A tak kandydat musi się zastanowić czy warto poświęcać urlop na rozmowę. Jeśli ktoś decyzyjny to czyta to Weźcie to pod uwagę.

RKS
@rere 30.07.2018 00:20

Ok przyjąłem do wiadomości RKS

Marek

Witam, Pracuje w tej firmie już prawie 2 lata. Jestem kierowcą. Odniosę sie również do komentarzy pozostałych. Bardzo cenie sobie prace w tej firmie. Praca kierowcy bezstresowa, nikt nie truje glowy, wystarczy robic swoje. Wstawanie raniutko, załadunek w miłej atmosferze, z klientami bywa różnie :). Czasami trzeba dłużej pojezdzić, ale zwykle mieszcze się w 8 godzinach pracy. Taką mam trase :). Przełożony w porządu, nie stoi z batem. Choć wadomo, że na człowieka trzeba trafić. Flota nowa, rocznik 2017. Wypłata -uwazam ze jak za taką robote jest uczciwa i zawsze na czas. Rzeczywiście jest pare minusow. Niska podstawa umowy co sprawia, że odkładasz mało na utopijną emeryturę. Miejsca przeładnku są różne, ale spędza się tam do 2 godzin, a potem jazda. Czasem niezorganizowanie. Przedstawiciele mają według mnie gorzej, targety targety a wypłata nie dużo większa i wiecej stresu. Kierowcy Ciężarówek nie narzekają specjalnie, zazwyczaj laduja sie w nocy i jadą, żeby rano dojechać do dwóch, trzech punktow. Zawsze twierdzilem ze piszą tylko niezadowoleni wiec postanowilem to zmienić. Pozdrawiam hejterów.

Marek
@Marek 30.07.2018 22:52

Apropo Weksli. Firma w cale nie korzysta z każdej sutuacji żeby Was wydoić. Bywają stłuczki, wypadki z winy pracownika i nie slyszalem nigdy o problemach z wekslami.

adam
@Marek 30.07.2018 22:52

jakoś nie mogę w to wszystko co piszesz uwierzyć ,Marku pracuję znacznie dłużej i nie słyszałem jeszcze tak słodkiego pierdzenia :) powiedz na jakiej trasie jeździsz?? i czy nie czasem pomarańczowym lambo hahaha

Marek
@adam 30.07.2018 23:57

To nie ja mam na imie Adam.

hahaha
@Marek 08.08.2018 19:18

to może paweł

Marek

Pracuje w firmie od roku jako kierowca. Zarobki smiesznie male mimo tego, ze obiecywali wiecej i wiecej. Kierownik ucina premie przez co zdarzaja sie miesiace w ktorych ciezko wyzyc do konca miesiaca. Szkoda nerwow. Szczerze bardzo nie polecam, lepiej poszukac czegos innego. Pozdrawiam

Bateryjka

Pracuje w firmie AT już prawie 2 lata. Jedynym plusem tej firmy jest terminową wypłata...A co jej wielkości hmm...dzięki kierownikowi,który oddaje towar praktycznie za pół darmo na najmniejszej marży,tłumacząc się konkurencja i samymi znajomościami w naszej miejscowości...z zapewnień na początku dyrektora o zarobkach 2000zl w wzwyż...owszem wyplaty miałam 2200zl może że 3 razy. Ucinanie 200zl za remanent na którym było wymiatanie 15 letnich staroci o których kierownik nie umiał się postarać o oddanie...niska podstawa. Za tydzień L4 wypłata równa 1200zl...pomniejszanie wypracowanego zysku i zabieranie premii...karanie pracownika za to że śmiał się rozchorowac...zachowanie kierownika wobec pracownic czasem daje wiele do myślenia. Jak dla mnie ta firma jest okey ale kiedy jest jedynie przerywnikiem w znalezieniu innej lepszej pracy. Za dużo nerwów i stresów dla lipnej wyplaty. W falach upałów nie jest zapewniona woda dla pracowników. Jeżeli chcesz pić idź i sobie kup. Temperatura powyżej 30 stopni na sklepie i uzeranie się z debilami.

adaś
@Bateryjka 08.08.2018 17:11

i w taki opis rzeczy jestem w stanie uwierzyć , a nie w cudowne warunki i wspaniałych szefów wielki (usunięte przez administratora) obłuda i cwaniactwo panuje w tej wiejskiej firemce

Robert32
@adaś 09.08.2018 22:17

Nowy biurowiec i magazyn wybudowali za ciężki hajs to muszą z kads kasę brać. Pierwsza firma w której pracowałem gdzie prędzej poczujesz kary niż nagrody. Niby premie dostaniesz a tak Ci upierdziela z innej strony i w sumie człowiek wychodzi na zero. Konstrukcja umowy chora...dziwię się niektórym pracującym od np 1998r....chciałbym zobaczyć później wasze emerytury...ja bym skrót AT potraktował bardziej jako Agencja Towarzyska. Pracownik wymiany jest na każdym kroku i (usunięte przez administratora) z tego ma

Robert 32
@Robert32 13.08.2018 14:01

Miał być dymany:-D

Stróż

Czy miał ktoś z was sprawę w sądzie z at , coś powiecie jak to wygląda

renia
@Stróż 18.07.2018 15:40

chcą Cię pociągnąć z weksla?

Stróż
@renia 25.07.2018 15:31

Tak coś mówią

Julita

@Ciekawy, nie pracuje w firmie A-T S.A. PH. Jestem moderatorem forum Gowork.pl. Poszukuje informacji na temat pracy w A-T S.A. PH, więc jeśli posiadasz takowe to zachęcam do podzielenia się nimi na forum. @anonymous, to co piszesz to poważne zarzuty. Jeśli nawet takie sytuacje miały miejsce to myślę, że forum nie jest dobrym miejscem na ich zgłaszanie. @Driww, pracujesz w A-T S.A. PH? Jeśli tak to zachęcam Cię do wyrażenia opinii o pracy w tej firmie.

ciekawy
@Julita 03.07.2018 13:23

skoro nie jesteś pracownikiem AT to powinnaś być zadowolona, nie spotkałem takiego pracodawcy , który zatrudnia tak duża ilość pracowników, traktuje ich jak niewolników , i uchodzi mu to bezkarnie , zapewne to szczęście zbudowane jest na zastraszeniu pracowników , którzy maja podpisane weksel , których żyrantami są jeszcze najbliżsi, w takim zakładzie który jak widać z wcześniejszych wpisów lewituje na krawędzi prawa zawsze coś się znajdzie nie tak i byli pracownicy nie powinni się zbyt obawiać , wystarczy się dobrze przygotować .

ciekawy
@Julita 03.07.2018 13:23

trochę odbiegłem w poprzednim wpisie od twojego pytania , w zadnym przypadku nie polecam tej firmy, wykorzystują pracownika , nie dając nic w zamian , argumentacja , że płaca na czas , dostaje się auto służbowe oraz tablet to nie są żadne profity to obowiązek zapewnienia narzędzi pracy , zarząd firmy bezczelny i chamski , większość dyrektorów i kierowników to zarozumiali i pyszni , a tak naprawdę to osoby, które zostały osunięte z swoich stanowisk w poprzedniej pracy lub ci których jedynym miejscem pracy jest AT i żyją w przekonaniu ,że są niezastąpieni , a tak naprawdę to życiowi nieudacznicy, na oddziałach jeszcze gorzej dostając wizytówkę z stanowiskiem kierownik uważają się za niesamowitych ważniaków , a to tylko takie małe oszustewko , bo zarabiają marne grosze , posiadając dużą odpowiedzialność i robiąc wszystko. Ludzie ocknijcie się czy 2000-2500 to szczyt waszych marzeń . NIE POLECAM NIKOMU TEJ FIRMY, I NIE MAM DOBREGO ZDANIA O ZARZĄDZIE JAK I O CAŁEJ FIRMIE PANUJE FAŁSZ I OBŁUDA

happy man
@ciekawy 11.07.2018 09:31

ciekawy dobrze to określiłeś. banda brzychatuch peda...ów. ciekawe czy wiedzą ich żony co robią na imprezach integracyjnych ???? Jeba...e cioty bez szkoły i kur...y w najgorszym ludzkim wydaniu. pozdro. jeba...ć cwe...i z at

anonymous

W A-T kierowcy ciężarówek którzy doworzą towar na tak zwane oddziały ( parkingi stacji benzynowej) zmuszani są do oszukiwania tachografów .Trasa np.s Szczecinek Kołobrzeg 870 km wyjazd 2.30 powrot jak najszybciej i nad ranem kolejana trasa krótka jakiś 450 km szybki powrót i na 22.00 trasa długa jakiś 1100 km.Rezultat wypadek na S7.A-T pewnie umywa ręce bo to wina kierowcy podwykonawcy. Na miesiąc robi się 9500 do 11000 km starym gruchotem na papierowe tarczki. Nowsze pojazdy na kartę nie są brane pod uwagę.

Driww
@anonymous 30.06.2018 01:58

Jaki wypadek ?

Julita

@Norbert, możesz powiedzieć jeszcze jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych dla pracowników oraz wynagrodzeń prowizyjnych? Czy firma oferuje możliwość rozwoju i szkoleń? Jaka jest atmosfera w firmie?

Ciekawy
@Julita 25.06.2018 11:07

Julia jakie stanowisko zajmujesz w firmie a-t ??

Zostaw opinię o A-T S.A. PH. - Krotoszyn

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A-T S.A. PH.