Cayman Grzegorz Sypniewski

Ostróda

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 105 ocen.

Opinie o Cayman Grzegorz Sypniewski

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cayman Grzegorz Sypniewski

Agnieszka

@Miaauu, a Ty pracujesz w Cayman Grzegorz Sypniewski?

przy może

ty się nie podszywaj wiem co piszę bo tam pracowałam i kazali sprzątać i jeszcze obsługiwać ,a jak można robić jedno i drugie co oni sobie myślą tylko( usunięte przez administratora )mi chciała pomóc i nie była taka ostra a póżniej mnie zwolnili to co to normalne ?

anapaula88

Hej jak wyglada sprawa z likwidacją sklepu???? Może ktoś wie:) Czy nalezy się jakas odprawa czy coś??:) pozdrawiam

Mini

czy ktoś wie jak wygląda praca w tym sklepie w Gdańsku? Jakie warunki, jaki kierownik, czy klienci dużo kradną itp? Chciała bym tam złożyć CV ale nie wiem czy warto :-)

Mix
@Mała 07.02.2017 18:25
Nie warto w Gdańsku są lepsze firmy

Pracujesz w tej firmie i mówisz że nie warto w niej pracować? Ha ha ha :-) oby nikt z przełożonych się nie dowiedział :-)

Miaauu
@Mała 07.02.2017 18:25
Nie warto w Gdańsku są lepsze firmy

Widziałam że szukają do Gdańska. Możecie składać cv :-P

alicja887

witam czy w tej firmie pracuje sie na umowe o prace czy tylko zlecenie? pozdrawiam:)

alicja887
@Piip 25.01.2017 16:51
Różnie, jedne mają umowę o pracę a inne tylko zlecenie.

Dziekuje za info;) Ale wiekszość pracuje na normalnej umowie? może jesteś w posiadaniu takiej wiedzy:) z góry dziękuje

Piip
@alicja887 01.02.2017 12:39
Dziekuje za info;) Ale wiekszość pracuje na normalnej umowie? może jesteś w posiadaniu takiej wiedzy:) z góry dziękuje...

Niestety nie wiem. Wydaje mi się, że większość ma raczej umowę o pracę, ale to tylko takie moje domysły :-) już tu nie pracuję więc też mogło się coś już zmienić :-)

Puf puf

Jak od października to nie za długo bylaś tą stałą klientką :-) Moim zdaniem sklep wygląda jak burdel już jakoś od wakacji więc może trafiłaś te kilka razy jak akurat czysto bylo :-P :-P A moźe Cię zwolnili i teraz obsmarowujesz nowe dziewczyny żeby się zemścić? :-)

Beata

Polecam wybrać się do Gdańska. Byłam stałą klientką w tym sklepie od połowy października. Nie wiem co się stało teraz, ale sklep od jakiegoś tygodnia wygląda jak lumpeks... totalny bałagan, a Pani pracująca była bardzo zajęta komputerem. A jak chciałam się o coś zapytać, to powiedziała mi tylko że jest jeden rozmiar i poszła "za ladę". Mieliście takie fajne dziewczyny, które dbały o porządek i klientów. Szkoda, już tam nie zawitam.

Szanujący

Praca w tym sklepie jest wyzyskiem. Zero szacunku dla pracowników, wywalają po krótkim okresie pracy (MIESIĄC PRZED KOŃCEM UMOWY), tylko dlatego, że znasz swoje prawa i nie dasz sobie w kaszę dmuchać. Nie doceniają pracowników, na rozmowie mówią, że warto się starać, bo są liczne premie. Gówno prawda- premii prawie nikt na oczy nie widział, ponieważ osoby, które pracują ,,wyżej'' robią wszystko, aby remanent wychodził zawsze na minusie (wgrywają źle dostawy, zamiany, rozchody). Ogólnie o jakąkolwiek odpowiedź było bardzo ciężko się doprosić. Plotki na temat tego sklepu w całym mieście są jedne: WYKORZYSTUJĄ I ZWALNIAJĄ. Nikomu nie polecam tam pracy. Pani Iwona zamiast namiętnie botoksować sobie twarz, niech w końcu weźmie się do prawdziwej pracy, bo pracowników będzie coraz mniej, a o nich trzeba się jednak postarać. Poza tym klienci na głos mówią, że w sklepie są ubrania z taniego rynku i nikt nie kupi za 60 zł bluzki, którą można nota bene zmywać podłogę. NIE POLECAM!!!

Ponton ust
@Piiiip 04.12.2016 20:01
W tej firmie pracownicy się nie liczą, tylko utargi są ważne. Premia jest tylko jak nie ma braków w remanentach ha ha ha. Czy k...

Zgadzam się z twoim postem. To co piszesz to prawda. Firma prowadzona jest głupio . Zero zachowań jak poważna korporacja.A z tymi ustami jak pontony -rozwaliłes mnie

Mix
@Szanujący 29.11.2016 18:02
Praca w tym sklepie jest wyzyskiem. Zero szacunku dla pracowników, wywalają po krótkim okresie pracy (MIESIĄC PRZED KOŃCEM...

Ze wszystkim się zgadzam co napisałaś, poza jednym, nikt ci specjalnie tych dostaw itp. źle nie wgrywa. Wszyscy są tylko ludźmi i każdy ma prawo się mylić, a twoim obowiązkiem jest sprawdzanie czy plik który wgrywasz zgadza się ze stanem rzeczywistym.

.o.

Czy coś się zmieniło? Czy teraz jest jakieś nowe forum pod linkiem Olika? Bo coś cisza

marcinek

ta firma to sklep odzieżowy wysokiej jakości. Punkt oferuje niezwykle obszerną gamę produktów - modnych elementów odzieży, wiec wydaje mi się, że tutaj jest szeroki wybór, a poza tym można dobrze zaeobić, bo firma ma naparwde stabilne warunki.

Elza

Sklep caymam galeria na jeziorem w Koninie- ceny niezgodne tym o skanuje obsługa, nie przyjmuje reklamacji po godzinie od zakupu wadliwego produktu,nitki wisiały przy dwóch tych samych bluzach i nie można było zamka przez to rozsunąć aby przymierzyć

Daisy

W tej firmie owszem nic nie jest dobrze zrobione.Jednym wielki wałkiem można to nazwać.Made in china podpięte pod metką "Olika". Kopia,kopia, kopia.

Daisy

Pani sie cieszy z tej dobrej wypłaty i premii a w innych miastach dziewczyny pracują na premie innych pracowników z obrotów mc.

?

Szkoda , że nie pracuje Krzysiek i Staszek.

anonim

(usunięte przez administratora)

Olika pracownik

Ciekawe dlaczego k r z y s i e k nie pracuje. Co tam znów się wyrabia. Nie mógł wytrzymać w magazynie. ??? Nie dzieje się!

Ania

Chyba jakaś "życzliwa" osoba ma jakieś swoje ale do tej obsmarowanej Pani. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że stała Pani całymi dniami w sklepie i obserwowała jak sprzedawczynie są ubrane, jak obsługują klientów i co ile i na ile wychodzą. No i skoro poświęciła Pani tyle czasu, uwagi i energii na obserwowanie tych Pań to kiedy miała Pani czas obserwować inne sklepy? Kiedyś pracowałam w tej firmie i nie wiem czy Pani wie, ale są przeprowadzane kontrole (tajemniczy klienci) na których wychodzi wszystko. Pracownik może starać się na oficjalnej kontroli. Ponadto nie wiem jak teraz, ale kiedyś były służbowe ubrania więc nawet gdyby ktoś chciał to nie miał jak cycków pokazać. Jeśli ma Pani nadal nadmiar wolnego czasu i miałaby Pani ochotę pobawić się kolejny raz w podglądacza- konfidenta to proszę o kontakt szelma2013@wp.pl postraszę Pani osobą swoich pracowników:)

Klientka

OPINIA NA TEMAT OBSŁUGI Nie polecam zakupów w Caymanie w Puławach (CH Carrefour) u niskiej szczupłej brunetki. Kompletnie olewa klientów, nie potrafi doradzić w niczym (jeżeli już oderwie się od telefonu oczywiście), sklep puszczony samo-pasem. Niejednokrotne wyjścia na przysłowiową "fajkę" przeciągają się tej Pani z 5 minut do prawie pół godziny. To że tam pracuje to chyba kompletna pomyłka - albo myli sklep z polem ( tłuste włosy- ubiór rodem z epoki średniowiecza)albo próbuje kreować się na 16 letnią laleczkę w mini z cyckami na wierzchu. Baba ok 40 - to już jest niesmaczne niestety. Mimo że ewidentnie nie polecam sprzedawczyni, polecam zakupy w tej sieci ( super ubrania i każdym innym sklepie - Lublin obsługa rewelacja.

obecna

Jak wam sie nie podoba praca to sie zwolnijcie po co wypisywać głupoty ,jak to ą kłamstwa .Pracuje już tyle lat i mogę cos powiedziec na ten temat zawsze mam premię i suuper wypłatę .Moi szefowie są bardzo dobrymi ludzmi .Więc odczepci sie od nich .BOLi was dom ,firma ? tez otwórzcie sobie i zobaczcie co to za chleb.Tylko narzekacie i fałszywie pewnie sie usmiechacie jak sa przy was .Pani Karolina tez jest bardzo mila osoba .Pracuje mi sie pozytywnie .P.KAROLINO niech pani sie nie przemuje tymi głupotami :) A WYYYY SIE ZAAA ROOOBOTĘ WEZCIEEE FAŁSZYWCY

?

Wesołych Świąt

Jan

Czytam i czytam te opinie - jestem rozbawiony do łez :) - "Prawdziwy Mateusz W." straszy nieprawdziwego kodeksem karnym i że zlokalizował ip (pewnie 127.0.0.1) :) - Zapomniał że wszystkie jego wypowiedzi da się podciągnąć: - pod naruszeniu przez autora wpisu dóbr osobistych firmy - art. 23. Kodeksu cywilnego; - popełnieniu przestępstwa zniesławienia (art. 212. k.k.) lub znieważenia (art. 216. k.k.); Dziwie się że właściciele do tej pory nie zgłosili tego do odpowiednich służb - przecież znają Mateusza W i jego partnerkę osobiście - nie trzeba ustalać IP wystarczy podać imiona nazwisko i adres

S

Dla uściślenia - Artykuł 190 a kk odnosi się do kradzieży tożsamości oraz stalkingu, którego częścią może być właśnie kradzież tożsamości. Ustawa precyzuje, iż osoba która podszywa się pod inną osobę, wykorzystuje jej wizerunek lub inne jej dane osobowe celem wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3 oraz karze finansowej.

Prawdziwy Mateusz W.

Dla przypomnienia artykuł 190- za kradzież tożsamości. GRATULUJE!

anonim

(usunięte przez administratora)

była pracownica kutno

witam proponuję podpisywać się .. pracownica np. kutno. czyli wpisujemy miasto z którego jesteśmy. a ta miła to masakra - widać ,że to centrala lub Pani Iwona. ja nie polecam tej firmy -pracowałam w kutnie.tragedia. Pan Grzegorz to faktycznie nie ma nic do gadania. Żal chłopa.

MIŁA;))

CO CIĘ TAK BOLI MOJA PREMIA, WIDOCZNIE ZASŁUŻYŁAM SKORO DOSTAJĘ...NIKOGO NIE OBSMAROWUJE I NIE OBGADUJĘ,A LIZUSEM TEZ NIE JESTEM GDYBY TAK BYLO TO BYM SIE PODPISAŁA, PONIEWAŻ NIKOGO TUTAJ NIE OBRAŻAM, A TO ŻE JESTEM ZADOWOLONA Z PRACY TO TEŻ NIC ZŁEGO....CO MAM NARZEKAĆ TAK JAK TY..?

agnieszka świecie
@MIŁA;)) 27.03.2015 08:12
SKORO NIE PRACUJESZ TO SKĄD MOŻESZ WIEDZIEĆ JAK JEST? WYPISUJESZ NA TEMAT FIRMY W KTÓREJ NIE PRACUJESZ .WEJDZ NA STRONE FIRMY...

Pracowałam w tej firmie (jako studentka) stąd wyrażam swoje opinie :)Mam inne ambicje stad w niej już nie pracuje! A Twoje komentarze są charakterystyczne - pisane wielkimi literami i proszę bardzo Twoje obraźliwe słowa: (chyba,że w Twoim słowniku to nie obraza:)-to gratuluje)"A WIADOMOŚCI Z ŁÓŻKOWEJ KOCHANKI", "A JEŚLI CHODZI O SPRZĄTANE TO NAWET DO TEGO SIĘ NIE NADAJE "itp.Piszesz...."PISZĘ JEDYNIE JAKIE MAM ZDANIE NA TEMAT FIRMY"- jakoś w Twoich postach obsmarowujesz osoby, które mają inne zdanie na temat tej firmy i komentujesz wpisy takich osób. Jak Ty masz prawo wyrażać swoja opinię (pozytywną) -DAJ WYRAŻAĆ JA INNYM ,nawet jeśli jest negatywna!a nie jak ktoś wystawi negatywną opinie to wkraczasz do akcji by tylko tą osobę "zjechać" i się podpisuj -bo moda na tchórzy się zakończyła.

kaśka
@MIŁA;)) 27.03.2015 08:12
SKORO NIE PRACUJESZ TO SKĄD MOŻESZ WIEDZIEĆ JAK JEST? WYPISUJESZ NA TEMAT FIRMY W KTÓREJ NIE PRACUJESZ .WEJDZ NA STRONE FIRMY...

A Ty do roboty a nie siedzisz na internecie! Nie za to Ci płacą!

agnieszka świecie

A kto powiedział, że to Pani Iwona? ;) Nie pisałam tego:) Nie ujawnisz się? a w postach wyżej obsmarowujesz równo pewne osoby. To co z Ciebie za tchórz? Łatwo obgadywać innych w ukryciu? Wstyd i żal:) Ale pewnie rozgrzeszenie dostaniesz i tą premie:)W końcu premia jest uznaniowa:)Pozdrawiam wszytskich którzy są na tyle odważni by się podpisać pod postami, które tu umieszczają!:) p.s.Dla zainteresowanych:)- lizus -«osoba schlebiająca komuś wyżej postawionemu dla pozyskania jego względów

oburzona

bluźnierstwa! WSTYD!

doradca Iwony

Pani Iwon często pani pisze ,ze ktoś ma problemy ze sobą , jest taki owaki itp. Wszyscy wiemy ,że to Pani pisze posty. często ktoś pisze ,że to centrala odpowiada. moja rada to Pani powinna iść do specjalisty. proszę się nie ośmieszać więcej. i radze nauczyć się przyjmowania krytyki. to forum dla pracowników i opinii dla GSyp. śMIECH NA SALI co tu się wyprawia. po co pisać ze się jest dobrym, po prostu trzeba się zmienić :) doradzam. A te Pani oczy faktycznie ....

MIŁA;))
@agnieszka świecie 26.03.2015 07:50
Czy zauważyliście, że wszystkie komentarze "pochlebne" są napisane w tym samym stylu tj. wielkimi literami, z błędami...

WCALE NIE PANI IWONA PISZE TE POSTY....NIE DAM SIĘ SPROWOKOWAC I NIE UJAWNIE SIĘ KIM JESTEM, BO BYSCIE MNIE TUTAJ ZJEDLI, A JESLI CHODZI O PISOWNIE TO NIE PRZYWIAZUJE DO TEGO WAGI ...JESLI CHODZI O ZAROBKI TO TEŻ NIE NARZEKAM, A PRACUJEMY W TEJ SAMEJ FIRMIE....A I PREMIE MAM CO MIESIAC NIE TYLKO NA ŚWÌĘTA...POZDRAWIAM...;))

MIŁA;))
@MIŁA;)) 26.03.2015 17:05
WCALE NIE PANI IWONA PISZE TE POSTY....NIE DAM SIĘ SPROWOKOWAC I NIE UJAWNIE SIĘ KIM JESTEM, BO BYSCIE MNIE TUTAJ ZJEDLI, A JE...

ZAPOMNIAŁM DODAĆ, ŻE JAK JESTESCIE TACY MĄDRZY I CHCECIE ZARABIAĆ WIELKIE PIENIADZE, TO OTWÓRZCIE WŁASNY BIZNES I ZOBACZYCIE JAK TO JEST A NIE KOMUŚ MÓWICIE CO MA ROBIĆ..NIC NIE STOJI NA PRZESZKODZIE...ZOBACZYMY ILE LUDZI ZATRUDNICIE I ILE IM ZAPLACICIE...;))

zniesmaczona

te forum to żenada. dobrze ,że mamy swoje forum.

AnetaZ

Mateuszek W tak broni "skrzywdzonej" bliskiej mu osoby, która musiała sprzątać u szefowej a potem została zwolniona. Przypomnę mu że sprzątała również u poprzedniej szefowej p. A - i donosiła jej wszystko co działo się w sklepie i co powiedziały jej koleżanki z pracy. To był od zawsze sposób bliskiej mu osoby żeby zostać "kimś" w tej firmie - donosić na wspólpracowników.

; D

DLA MARUDZACYCH JEST ROBOTA W INNEJ FIRMIE .....MOŻNA MANEKINY WYPROWADZAĆ NA WYBIEGU...;DDD KTO CHĘTNY...? ; D

ble ble

TRZEBA ROZMAWIAC*

Piotr

Dla byłych pracowników mam propozycję pracy marzeń ( szansa zostania "kimś" ). Praca marzeń - słońce, woda, piach .... Praca przy betoniarce !!!

Inna Baśka z innym biznesem

Moi drodzy no cóż jeśli ktoś się nie sprawdzi w sklepie w tej firmire( ja go też do siebie nie wezmę) ale może będę miała mniejsze wymagania w posprzątaniu domu (mam mniejszy metraż) ewentualnie jak ktoś jest tak mocno niezadowolony i ma ochotę się przewietrzyc to zapraszam do pracy na wolnym powietrzu (strasznie duuuuuuużżżżżżżżżżaaaa dziaka do adaptacji) zamierzam "sadzic" thuje i inne roślinki. Może ganianie z taczka gnoju od zaprzyjaźnionego gospodarza wam pomoże się realizować i zdobywac nowe doświadczenie. ZAPRASZAM i Pozdrawiam I&G

do Mateusza

Możesz pisać co chcesz...tak naprawdę każdy ma swoje zdanie na temat szefów i tego nie zmienisz...ci ludzie dają nam pracę i dla nas SA super..a co ty z nimi miałeś to zachowaj dla siebie... skoro się uważasz za takiego dobrego to nie wywlekaj bo to nic ci nie da tylko z szarpie nerwy wszystkim do okoła

PRACOWNIK

Widzę że zabolał komentarz Mateusza od obserwatora daj spokój moim szefom .To uczciwi i dobrzy ludzie . Może żeczywiśćie przeczytaj 8 przykazanie zanim coś znowu wypocisz

pracownica

A CO CIEBIE TAK BOLI, ŻE TAK BARDZO CHCESZ OCZERNIĆ MOICH SZEFÓW....ZAZDROŚĆ PRZEZ CIEBIE PRZEMAWIA CHŁOPAKU....IDŹ SPAĆ LEPIEJ BO..NIECH CI MAMA ZROBI BUTELKE Z MLEKIEM I IDŹ SPAĆ NIE PISZ JUŻ WIĘCEJ, BO NIKT NIE CHCE TEGO CZYTAĆ.IDŹ SIĘ ŻALIĆ GDZIE INDZIEJ.MIŁYCH SNÓW.★★★

MAŁA

Jak się cieszę wróciła macieżyńskiego moja ulubiona pani

do mateuszka przyszlego dziennikarza

Czytając te twoje wypociny mogę stwierdzić że twoja polszczyzna nie przynosi zaszczytu twoim wykładowcom :). Starałeś się że używać różnych mądrych zwrotów, ale mam wrażenie że nie do końca znasz ich znaczenie i wyszedł bełkot. W mojej ocenie byłeś mniej niż przeciętnym studentem i dlatego realizujesz się w innej branży :)

sara

Jestem tu drugi raz i uważąm, że te forum to jeden wielki żart w którym prawie nikt nie podpisuję się. zbędne anonimowe forum w którym każdy może podszyć się pod kogoś i wypisywać prawdę lub bzdury Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. pozdrawiam

magda

Piszecie że najniższa i premiaa czego można spodziewać po naszym mieście wszędzie płacą w sklepach to samo . Powinnismy się cieszy i byc wdziędzni za pracę przynajmiej wszystkie składki są opłacane i wypłata na czas

OBSERWATOR

HA HA PRZYSZŁY DZIENNIKASZ A PISZE TAKIE BZDURY OCZYWISCIE NIE SPRAWDZONE . CZEGO UCZA CIĘ W TEJ SZKOLE ŻEBY COŚ NAPISAC TO TRZEBA TO SPRAWDZIC A WIADOMOSCI Z LÓŻKOWEJ KOCHANKI NIE POTWIERDZAJA SIE A JEŚLI CHODZI O SPRZATANE TO NAWET DO TEGO SIĘ NIE NADAJE . PODARUJ SOBIE TEN FAŁSZ OSOBA KTÓRA SŁÓŻY I JEST TAK BLISKO BOGA TAK OCZERNIA UCZCIWYCH LUDZI DROGI LEKTORZE TY I TWOJA DZIEWCZYNA NIE ZNACIE 10 PRZYKAZAŃ BOSKICH PRZECZYTAJ SOBIE 7 I 8 TO SIE TYCZY WAS OBOJGA

anonim

Moja opinia jest bardzoooo negatywna , mialam stycznosc pracowacw tej firmie i jestem niezadowolona , nie wiem jak mozna robic komus pod gorke , zwlaszcza jesli chodzi o jedna osobe ktora jest niezlym donosicielem , duzo pracy w caymanie , jak na taki duzy sklep jedna osoba na sklepie... Czlowiek nie wie co ma robic , pani Iwonka na poczatku wydawala sie bardzo zyczliwym czlowiekiem , ale z czasem zmienilam zdanie ... Nie polecam , mala stawka , duza liczba godzin , a co najgorsze spotkalam sie z szantazem..

zyczliwy

taka moja przestroga proszę uważać na Baśkę to gumowe ucho Anki .. ,a kto się przyjażni z baśką wszyscy wiemy .. Pozdrawiam szefostwo

do mateusza

Ktoś cie chyba kiedyś krzywdzil co odbija się teraz w twoim zyciu...idz do psychologa się wyrZalic...a może zazdroscisz komuś ze cos w życiu osiagnal ciężką praca a ty możesz tylko u niej sprzatac...skoro ta bliska ci osoba jest taka mądra to dlaczego nie stać ja na lepsza robotę jak sprzątanie u innych...niech rozkreci swój interes może...pozdrowienia dla pani I. proszę się nie przejmowac

pracownica

Co wy ludzie wypisujecie.....nikt nie jest idealem...spojrzcie na siebie jacy wy jesteście jako pracownicy.czy tak wszystko robicie idealnie? a dopiero później oceniajcie innych...każdy ma różne doświadczenia....ja pracuje w tej firmie 2 lata i póki co mam dobre zdanie...może to zależy tez od tego jacy wy jesteście dla kogoś to dziala w 2 strony...a tak wogole gorsze dni ma chyba każdy z nas...nie wierze ,ze wy codziennie uśmiechnieci....najlepiej się widzi u kogoś ja wiem....

byla pracownica

Czesc. Pracowałam w tej firmie krótko.Ale nie trzeba długo aby wiedzieć jak jest. Nasz sklep był nowo otwarty jak się zatrudnilam.lecz szybko odeszlam , znalazłam nową pracę ,lepiej płatna. Ta wzięłam tylko po to aby mieć ciągłość jakiegokolwiek dochodu. Szefowa żyje w swoim świecie , myśli że najniższa krajowa + mała premia wystarczy.to nie te czasy... Zachowanie tej pani I wszyscy znają. Te oczy... Dobrze ktoś z was napisał. Nie polecam tu pracy. Opinni Mateusza mówi wszystko. Ja akurat nie sprzatalam u niej. Ale pod reszta podpisuje się. Ci ludzie nie potrafią zarządzać firmą.widać że są z łapanki i odrobili się fartem...

anonim

(usunięte przez administratora)

anka28

urlop macierzyński chyba nie służył tej Pani jednak, bo była bardzo roztargniona jak byłam tam w sklepie. Tak czy siak współczuje wszystkim pracującym tam dziewczynom (tym które sa, były i będą). Maja tam niesamowitą ..orkę i zapi...l!Jedna dziewczyna na zmianie w takim sklepie przy takim ruchu- powinien ktoś tam wysłać kontrolę by sprawdzono warunki pracy tych dziewczyn.

Zostaw opinię o Cayman Grzegorz Sypniewski - Ostróda

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cayman Grzegorz Sypniewski