3.9/5

• Szczedrzyk

3. Opinie o pracodawcach Ozimek
  5. Opinie o ProLicht Reklama

Opinie o ProLicht Reklama Ozimek

Nie przegap nowości o ProLicht Reklama!

Karol

30.10.2022 21:31

Jestem zainteresowany jedną z ofert pracy czy mogę prosić o opinie aktualnych pracowników?

02.11.2022 19:01

Witaj, serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszym działem rekrutacyjnym, który udzieli wszelkich odpowiedzi na każdy temat. Zachęcamy również do wizyty na naszym Facebooku i Instagramie celem lepszego poznania życia w naszej firmie. Pozdrawiamy Zespół Prolicht Reklama.
    Plastiiiiiikkkkkkk

25.10.2022 13:02

Całkiem całkiem. Trochę brygadziści się zachowują jak by mieli okres co dwa dni ale tak to w porządku. Nie można oceniać firmy poprzez jej pracowników bo cała reszta jest ok.
    DjWontroba

25.09.2022 13:15

Ale jazda była wczoraj, dobra impreza jedzenie za fri procenty za fri mega co roku jak zwykle niezawiodlem sie. Ale tu prozba do szefostwa CZENSCIEJ tak na odstresowanie. pzdr.
    Praca

11.09.2022 18:02

Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się o pracodawcy? Ktoś pracował? Jakie zarobki? Jaka atmosfera? Opinie dość przedawnione, czy jest lepiej?

16.09.2022 06:22

Dziękujemy za Twoją opinię. Jeśli przychodząc do pracy oczekujesz czegoś innego niż "praca(...)" to zapraszamy do dyrekcji w celu omówienia obowiązków. Na pewno dojdziemy do porozumienia gdzie wszystkie strony będą zadowolone z rezultatu. Pozdrawiamy. Zespół Prolicht Reklama.

23.09.2022 09:52

Witaj Ryzy, dziękujemy za Twoją opinię, pozwól, że wyjaśnię kilka kwestii, które być może błędnie zostały odebrane. Premie te były za osiągnięcie celów produkcyjnych - jeśli nie są osiągane nie są niestety wypłacane kwestia chorobowego była jednym z kryteriów do spełnienia natomiast sprzedaż posiada miano głównego. Przykro nam, że jesteś niezadowolony z decyzji mamy nadzieję, że dzięki pracy zespołowej to się wszystko zmieni. Chcielibyśmy by każdy pracownik był zadowolony ze swojej pracy ale to działa na zasadzie wymiany. Mamy nadzieję, że wyjaśniliśmy wszystko i dojdziemy do porozumienia dzięki współpracy. Pozdrawiamy. Zespół Prolicht Reklama.
    Landrynka

20.09.2022 23:24

A ja jestem zadowolona z pracy. Czasem jest ciężko czasem lżej ale gdzie tak nie ma? A za darmo nic się nie dostanie no chyba, że 500+ :) Czasem wkurzają mnie niektórzy faceci ale jak kto z domu wyniesie tak potem ma. Ogólnie firma całkiem całkiem. No może jak by podnieśli nam wypłaty bo karzeł nam inflacje zrobił to było by jeszcze lepiej a co się dzieje w kraju pracodawcy winić nie można.

19.09.2022 14:49

Bardzo fajne firemka niestety musiałem odejść ze względu na zmianę miejsca zamieszkania bardzo szkoda.

02.09.2022 13:04

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w ProLicht Reklama?

05.09.2022 09:24

Witam. Dziękujemy za zapytanie, już śpieszę z odpowiedzią: Brak doświadczenia nie stanowi żadnego problemu, każda osoba może zostać przyuczona do aplikowanego stanowiska. Wielu z naszych pracowników dziś są specjalistami w swojej dziedzinie mimo, że nie wszyscy zatrudniając się w naszej firmie posiadali odpowiednie umiejętności. Zapraszamy do aplikowania i rozmowy wstępne. Pozdrawiamy Zespół Prolicht Reklama
    Anna

02.09.2022 06:49

Widzę, że kilka lat temu nie było szkoleń. Jak jest teraz? Coś się zmieniło? Ktoś może rozmawiał z szefostwem na ten temat?

05.09.2022 09:13

Witam. Dziękujemy za zainteresowanie, postaram się odpowiedzieć na Pani pytanie: Kwestia szkoleń w głównej mierze zależy od stanowiska na jakim się pracuje oraz od posiadanych już umiejętności. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie dla osób ambitnych. Pozdrawiamy Zespół Prolicht Reklama

Kontakt - ProLicht Reklama

Dworcowa 1 46-040 Ozimek

Branże: Instalacje elektryczne

Ewelina

24.06.2021 16:28

Przeżyjemy :) aktualne są dostawcy sprawiedliwości ? :P
    Włodek

27.11.2020 09:21

Jeśli on to współczuje tyle finansowej pracy nad lepszym. A firmę polecam :P jako (usunięte przez administratora)
    md

04.09.2020 14:59

Nie polecam absolutnie nikomu, cały czas praca pod presją brygadzistów z wykształceniem podstawowym, nawet kiedy jest mało zleceń trzeba udawać zarobionego, w innym przypadku od razu będziesz miał wizytę kierownika/brygadzisty.
    Vogo

20.10.2020 16:19

Ten majster co sie perfumuje wcpickerem jrst po podstawowce niepolecam tez

07.09.2020 16:58

Czy firma ProLicht Reklama w całości finansuje szkolenia dla pracowników?
    p

08.09.2020 13:18

Jakie szkolenia? Tam nie ma żadnych szkoleń, masz biegać 8 godzin + nadgodziny i siedzieć cicho.

29.05.2020 16:42

Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w ProLicht Reklama. Czy taka w ogóle w niej istnieje?

21.06.2020 13:49

Szansa rozwoju zależy od posiadanej wiedzy i kwalifikacji. W części administracyjnej jak nabardziej mozliwa. W części produkcyjnej raczej mniej, inna sprawa że trzon kadry pracowników produkcyjnych to sprawdzeni fachowcy - więc cieżko mówić o jakimkolwiek awansie. Ale na pewno mozna zdobyć nowe umiejętności i doświadczenie - ale jest to uzależnione gdzie i na kogo się trafi. I od własnych chęci oczywiście.
    Szlifierz

27.03.2018 18:11

Firma porażka lata jakiś pijany rudi i wyzywa czuć to perfumami nie Wiem czy je pije albo żeby nie było czuć alkoholu
    Zept

14.12.2019 17:51

Porażka to mało powiedziane ten majster to by się nadawał do obory A nie do pracy z ludzmi

08.05.2018 09:50

Czy ktoś z Was aktualnie zatrudnionych w ProLicht Reklama mógłby przedstawić konkretnie warunki zatrudnienia jakie mogą zostać zaproponowane nowemu pracownikowi?
    Baro

21.12.2018 00:57

Zapytaj dwóch chleb. Z szlifierni oni wiedzą jak zarobić A nie narobić się w sobote

26.05.2016 13:11

Ta umowa na 5 lat nie jest taka stabilna,moga zwolnic po miesiacu jak nie bedzie roboty ;)
    nowy

22.01.2016 22:58

Ja pracuje od paru mieięcy i zarabiam(usunięte przez administratora)złotych na ręke,umowa na 5 lat,

Zostaw merytoryczną opinię o ProLicht Reklama