Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

5. Opinie o ProLicht Reklama

Opinie o ProLicht Reklama Ozimek

ReviewUserIconTNT

20.01.2026 13:26

Jakie plusy w firmie? - kawusia za darmo (jak jest) - owocowe czwartki (jak starczy dla wszystkich owoców) - karta multi sport (za którą i tak trzeba zapłacić) - terminowe wynagrodzenie (... no prawie zawsze...) I to tyle. Nie polecam.

ReviewUserIconDarek

11.01.2026 10:43

Moja opinia o moim pracodawcy niestety jest negatywna. Powodem mojej negatywnej opinia jest wykroczenie z Art.282 & 1 Kodeksu Pracy . Po raz kolejny w trakcie mojej pracy w firmie wynagrodzenie za pracę nie zostało wypłacone w terminie. Zgodnie z umową o pracę pensja powinna być wypłacona do 10-tego dnia miesiąca z dołu. Dziś mamy 11 styczeń a pensji za grudzien dalej nie ma na moim rachunku bankowym . Nie rozumiem dlaczego pracodawca nie potrafi wypłacić pensji np.8 -go by pensja spokojnie dotarła na moje konto do 10 -tego. Drogi pracodawco proszę zrozumieć że ludzie mają terminowe wydatki (chociażby raty kredytu ktore Bank rozlicza 10 -tego i za nie terminowe spłaty nalicza odsetki )
    #PracownikFizyczny
    ReviewUserIconMarcin

03.07.2025 11:34

Dlaczego nie podajecie stawek godzinowych w ogłoszeniach o pracę. Wiem że łatwiej jest napisać że stawka ustalana jest indywidualnie z każdym kandydatem w zależności od ego kwalifikacji, doświadczenia i umiejętności ale łatwiej i bardziej przejrzyście byłoby podać widełki płacowe już w ogłoszeniu. Świadczyłoby to o uczciwości i profesjonalizmie pracodawcy. Może kandydaci od początku chcieliby wiedzieć czy woogole warto kontaktować się z firmą w celu podjęcia pracy

ReviewUserIconMarcin

07.07.2025 14:00

A może nie publikujecie stawek dlatego by nie denerwować pracowników z wieloletnim stażem pracy. Nowo przyjęty pracownik otrzymuje lepszą stawkę godzinową aniżeli pracownik z dwunastoletnim stażem

11.07.2025 11:38

Dzień dobry MARCIN. Decyzje dotyczące wysokości stawki nowo zatrudnianego pracownika podejmowane są w oparciu o wiele czynników, jednak jednym z kluczowych jest posiadane doświadczenie oraz staż pracy na stanowisku o które ubiega się kandydat. Pozdrawiamy, Zespół Prolicht Reklama.
    ReviewUserIconZainteresowany

10.06.2025 13:54

Witam serdecznie, Jak wygląda u was praca zaopatrzeniowca? Jako spedytor zastanawiam sie czy składać CV.

12.06.2025 12:10

Dzień dobry ZAINTERESOWANY. Niestety, oferta pracy na stanowisko specjalisty ds. zaopatrzenia jest już nieaktualna. Zachęcamy jednak do zapoznania się z naszymi pozostałymi ofertami pracy. Obecnie prowadzimy rekrutację na stanowiska: - Ślusarz, dział stali; - Pracownik działu utrzymania porządku; - Spawacz konstrukcji stalowych; - Elektryk; - Magazynier - Pilarz. Oferty pracy opublikowane są na portalu GoWork, a w celu uzyskania szczegółowych informacji o konkretnym stanowisku zapraszamy do kontaktu z naszym działem Kadr pod numerami telefonów: 77 400 22 52 lub 77 400 22 55. Pozdrawiamy, zespół Prolicht Reklama.
    ReviewUserIconZainteresowany

13.03.2025 12:23

Witam, z czego wynika ciągłe odświeżanie tych samych ofert pracy? Brak zainteresowanych, ciągła rotacja pracowników czy może poszukiwanie ponadprzeciętnego wyjątku?

17.04.2025 09:17

Dzień dobry ZAINTERESOWANY, Ogłoszenia o pracy w naszej firmie są zamieszczane zawsze zgodnie z aktualną potrzebą w tym zakresie. W związku ze znacznym wzrostem produkcji w ostatnim czasie wzrosło też zapotrzebowanie na Pracowników produkcyjnych. Stąd cyklicznie pojawiające się ogłoszenia na konkretne stanowiska. W chwili obecnej prowadzimy rekrutację na stanowisko MAGAZYNIER. Szczegóły oferty można znaleźć w zakładce "Oferty Pracy" na portalu GoWork, wpisując w okienku wyszukiwania: PROLICHT. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą. Pozdrawiamy, zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconBeti

23.01.2025 22:44

@Pracodawca.Mam pytanie. Czy jest jakaś praca na produkcji dla kobiet ?

16.04.2025 14:16

Dzień dobry BETI, Aktualnie trwa rekrutacja na stanowisko MAGAZYNIERA. To stanowisko w naszej firmie jest odpowiednie zarówno dla Pań jak i dla Panów :) Oferta jest widoczna na portalu GoWork: https://www.gowork.pl/oferta/magazynier,6PFgGxxHN9mQnCCT3N4C9o,ozimek Serdecznie zachęcamy do zapoznania się z ofertą i aplikowania na to stanowisko -za pośrednictwem portalu GoWork, przesyłając CV na adres e-mail: [email protected] lub dostarczając je osobiście do siedziby firmy, do działu kadr. Więcej informacji dotyczących rekrutacji uzyska Pani w naszym dziale kadr pod numerami telefonu: 77 400 22 52 lub 77 400 22 55. Pozdrawiamy, zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconZainteresowana

22.01.2025 10:58

Dzień dobry, Myślę, że moje pytanie kieruje głównie do @Pracodawca, bo kto jak nie on udzieli mi odpowiedzi w tej kwestii :) Jestem zainteresowana pracą w tej firmie w związku z naprawdę pozytywnymi opiniami. Nie ukrywam, że szukam pracy biurowej, związanej z obiegiem dokumentów, organizacją firmy, sekretariatu, kontrolą jakości itp. Mam doświadczenie w pracy administracyjnej jak i produkcyjnej (od zaplecza). Czy jest możliwość aby przyjechać "w ciemno" na rozmowę z rekruterką/HRowcem po wcześniejszym umówieniu się i wtedy stwierdzić jakie stanowisko najbardziej odpowiada moim kompetencjom, czy jednak aplikuje się tutaj na konkretne miejsce i idzie tym schematem? Będę bardzo wdzięczna za informacje.

16.04.2025 11:12

Dzień dobry ZAINTERESOWANA, Cieszymy się, że w związku z pozytywnymi opiniami jest Pani zainteresowana pracą w naszej firmie:) Zachęcamy do sprawdzania na bieżąco naszych aktualnych ofert pracy. W firmie ProLicht aplikuje się na konkretne stanowisko, na które w danym momencie prowadzimy rekrutację. Aplikować można na kilka sposobów: - bezpośrednio przez stronę internetową GoWork, na której zamieściliśmy ogłoszenie; - przesyłając CV na nasz adres mailowy: [email protected] , ze wskazaniem na które stanowisko się aplikuje; - dostarczając CV osobiście do siedziby firmy - do działu kadr. Niestety, nie praktykujemy rozmów "w ciemno", ale w razie jakichkolwiek pytań, bądź wątpliwości, zachęcamy do kontaktu telefonicznego z naszym działem kadr pod numerem telefonu: 77 400 22 52 lub 77 400 22 55. Pozdrawiamy, Zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconPatryk

22.07.2024 20:15

Pracowałem przed laty w Prolichcie i bardzo miło wspominam to miejsce. Pozdrawiam całą za załogę.

15.04.2025 15:20

Dzień dobry Patryku. Cieszymy się, że miło wspominasz pracę w naszej firmie :) Pozdrawiamy, Zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconanonim

21.01.2024 04:10

Wszyscy zgodzą się z tym, że nie ma tu dobrej atmosfery? oferta dla programista SQL zwróciła moją uwagę. Sęk w tym, że nie wiem na jakim poziomie dokładnie należy znać język niemiecki, piszą jedynie o jego znajomości. Czy myliście, że dadzą szansę by na jakimś kursie moc się podciągnąć z niego?
    ReviewUserIconXX

01.02.2024 11:45

Raczej sam angielski też wystarczy. Ci co nie potrafią po niemiecku rozmawiają po angielsku. To nie problem na stanowisku związanym z IT.

01.02.2024 13:16

Witaj AQ, jeśli chodzi o ofertę pracy i wymagania, to na stanowisku programista SQL wystarczy język angielski. Możliwe jest również doszkolenie w tym zakresie. Zapraszamy do udziału w rekrutacji, bo być może to właśnie Ciebie szukamy. Więcej szczegółowych odpowiedzi dostaniesz kontaktując się z naszym działem kadr pod numerem +48 77 400 22 52, +48 77 400 22 53 Pozdrawiamy Zespół ProLicht Reklama.

11.01.2024 10:15

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w ProLicht Reklama?
    ReviewUserIconAJ

01.02.2024 10:23

Ja nie narzekam. Nie ma według mnie miejsca idealnego z tęczą, garncem złota i jednorożcami :-P , ale myślę, że w Prolichcie ogólnie jest ok... W sumie, gdyby było tutaj tak źle to nie pracowałoby nas tutaj tyle przez tyle lat :) Są tacy co odchodzą, a później wracają z innych firm znowu - i gdzie???? Do Prolichtu. Każdy wybiera to miejsce gdzie mu najlepiej...
    ReviewUserIconZniesmaczony

31.01.2024 19:52

Ostatni dzień miesiąca a wypłaty w administracji brak. Oj chyba trzeba się z PIPem skontaktować… smutne że firma która zarabia miliony nie płaci na czas.
    ReviewUserIconKinia

14.10.2023 11:29

Hej, dobrze patrzę, że niedawno szukali sekretarki? :) Stanowisko już jest objęte, dostał ktoś pracę lub był na rozmowie i wie nieco więcej na temat warunków? Najbardziej interesuje mnie stawka i zakres obowiązków, jak atmosfera w biurze?
    ReviewUserIconWieloletni Pracownik

17.12.2023 17:56

Kokosów w prolichcie nie zarobisz, chyba że zrobisz z 40 nadgodzin. Benefity to jedynie raz w roku świadczenie świąteczne wypłacane na trzy dni przed świętami :). Nie ma czegoś takiego jak wczasy pod gruszą lub inną dodatkowa kasa. Co do podwyżek to ile sobie wywalczysz tyle dostaniesz
    ReviewUserIcon;-)

19.12.2023 14:43

Słyszałem, że już kogoś podobno mają, choć nie widziałem...
    ReviewUserIconEmila

15.12.2023 12:47

Co z lakiernikiem? Zauważyłam te niedawne odradzające komentarze, pani akurat pytała o ofertę dla sekretarki, a my od wczoraj z partnerem zastanawiamy się nad ta oferta dla lakiernika. Nie ma podanych aktualnych przedziałów płacowych… czy one docelowo maja ulec zmianie wraz z nowym rokiem?

15.12.2023 13:53

Witaj Emilio, Obecnie firma ProLicht poszukuje lakierników. CV można złożyć na trzy różne sposoby: - osobiście w dziale kadr firmy ProLicht - poprzez stronę załączając CV- oferta zamieszczona na stronie GoWork https://www.gowork.pl/oferta/lakiernik,084Jzj2GpMeXjWAVXRoi4o,ozimek - lub wysyłając swoje CV na adres [email protected] (Płaca uzależniona od umiejętności pracownika )
    ReviewUserIconAdministrator

28.09.2023 14:39

Poszukuje obecnie pracy jako: Spawacz w mieście Ozimek. Czy wiecie coś na temat dostępnych ofert pracy?
    ReviewUserIcon;-)

28.09.2023 15:46

Obecnie firma @PracodawcaProLicht poszukuje spawaczy. CV można złożyć na trzy różne sposoby: - osobiście w dziale kadr firmy ProLicht - poprzez aplikację - oferta zamieszczona na stronie GoWork https://www.gowork.pl/oferta/spawacz,0f7Zb3mADBfjEmzko5Kfve,ozimek - lub wysyłając swoje CV na adres [email protected]

05.10.2023 13:24

Witaj WM, Jeśli chcesz aplikować na inne stanowisko, to prosimy o ponowne skontaktowanie się z nami w tej sprawie.

02.04.2023 10:53

Czy ProLicht Reklama organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
    ReviewUserIconHans

21.08.2023 07:53

Taa tylko jesli jestes spokrewniony z dyrektorem albo znajomym.

21.08.2023 09:33

Witaj, w zależności od stanowiska i potrzeb są organizowane w naszej firmie szkolenia pracownicze. Jeżeli czujesz ich braki i chciałbyś się doszkolić w swoim obszarze, to prosimy o kontakt poprzez kierownictwo, lub poprzez naszą skrzynkę, do której można wrzucać swoje spostrzeżenia i pomysły mogące polepszyć, lub usprawnić Twoją pracę... Pozdrawiamy Zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconPRACOWNIK

29.05.2023 13:21

Czy państwo dopłacacie do wypoczynku pracownika, np : wczasy pod gruszą czy świadczenie urlopowe z ZFŚS?

01.06.2023 06:10

Witaj, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Owszem posiadamy ZFŚS i jest wypłacany przed Świętami Bożego Narodzenia. Zapraszamy na odwiedziny naszej firmy w mediach społecznościowych aby dowiedzieć się nieco więcej, Pozdrawiamy Zespół ProLicht Reklama.

22.07.2023 10:38

Jakich pytań można się spodziewać podczas procesu rekrutacyjnego w ProLicht Reklama na stanowisko Projektant CAD?

28.07.2023 09:26

Witaj, podczas procesu rekrutacyjnego na stanowisko Projektant CAD są zadawane typowe pytania/zagadnienia/zadania z projektowania. Jeśli czujesz się na siłach i chcesz dołączyć do naszego zespołu, to serdecznie zapraszamy do aplikowania na to stanowisko. Pozdrawiamy Zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconMarek

21.06.2023 15:11

Hej, rozważam aplikację do waszej firmy na stanowisko specjalisty do spraw kalkulacji. Proszę odpowiedzcie mi szczerze jak się tam pracuje? Zależy mi nad spokojną atmosferą, oczywiście nie będę mamił oczu, że wynagrodzenie nie jest istotne ale zawsze można przymknąć oko jeśli jest warto, czy to w przypadku ciężkiej pracy ale dobrych zarobków lub lekkiej pracy lecz gorszym wynagrodzeniem. Dziękuję za szczere opinie. Pozdrawiam.

10.07.2023 13:05

Witaj Marek. Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Zapraszamy do kontaktu. Mamy nadzieję, że poznasz odpowiedzi na wszystkie pytania. Pozdrawiamy i życzymy udanej rekrutacji. Zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconKtoś

07.07.2023 08:13

Nawet ujdzie praca jak praca
    ReviewUserIconP jak Prolicht

07.05.2023 12:53

Popieram świetne miejsce z masą możliwości do nauki. Dobrze, że tu trafiłam… zachęcam do startu życia właśnie w tym miejscu.

01.06.2023 06:16

Witaj P. Dziękujemy za opinię i trzymamy kciuki za kolejne lata w naszych szeregach. Pozdrawiamy Zespół ProLicht Reklama.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ProLicht Reklama?

Kontakt - ProLicht Reklama

Dworcowa 1 46-040 Ozimek

Branże: Instalacje elektryczne

ReviewUserIconPracownik

06.05.2023 12:33

Super firma, jestem bardzo zadowolony ze swojej pracy. Z czystym sumieniem polecam prace przyszłym kolegom. Fajni ludzie zgrany zespół super atmosfera. Zapraszamy do teamu ☺️
    ReviewUserIconPracownik

07.05.2023 18:47

Atmosfera dużo robi jeżeli jest dobra ekipa i dobra atmosfera to, aż chce się chodzić do pracy nikt nie przychodzi tutaj za karę. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie napewno można być zadowolonym prócz samego wynagrodzenia dostaje się miesięczna premie i można sobie zrobić nadgodziny. Z umową od razu na stałe raczej może być ciężko z tego co wiem dostaje się najpierw umowę na czas określony.

01.06.2023 06:14

Witaj Pracownik. Dziękujemy Ci za opinię. Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia. Zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconSerwus

11.05.2023 12:22

Firma od początku przeszła niesamowitą metamorfozę. Na każdym etapie przechodziła zmiany mniejsze i większe zauważalne i trochę mniej. Sam osobiście bardzo doceniam pracę dyrekcji i wkład całego zespołu do wprowadzanych obecnie zmian. Również uważam, że przejście na cyfryzację bardzo odmieni to miejsce. Szczególnie, że może to zakończyć zastój pracowników, którzy usiedli na laurach i niczego już w życiu nie oczekują poza wypłatą ostatniego. Taki reset przyda się tym szczególnie starym wyjadaczom, do którego gorąco zachęcam. Oczywiście zawsze ktoś znajdzie coś do czego można się przyczepić no ja na przykład mogę ponarzekać na ciągłe błędy projektantów nie ma tygodnia by coś nie pasowało McDonald czy Cupra czasem brak już cierpliwości. No ale tak już jest, nie mamy osób kompetentnych, często to młodzi niedoświadczeni nie mający pojęcia o bożym świecie ludzie ale na ich obronę mogę powiedzieć, że uczyć się też gdzieś muszą. Wg mnie powinni być szczegółowo sprawdzani przez doświadczonych pracowników zanim coś dostaniemy na dział i będzie coś do (usunięte przez administratora) Mam nadzieję, że to też się zmieni. Ale pomijając takie aspekty codziennego dnia uważam że lepiej nie będzie, nie w tej okolicy, nie w Ozimku.

01.06.2023 06:12

Witaj Serwus. Dziękujemy Ci za opinię. Życzymy wielu miłych lat w naszych kręgach. Pozdrawiamy Zespół ProLicht Reklama.

17.03.2023 15:04

Lepsze jutro to już był, .i to tak parę lat do tyłu. Kadra kierownicza nadal jest głucha na pomysly i ulepszenia proponowane przez pracowników. Pełen zakres zainteresowania da się zauważyć jedynie w kwestii " nie swojego życia prywatnego". Firma z ogromnym potencjałem, który został zakopany, zaorany. Ciągła dyfuzja odpowiedzialności. Przekaż informacji nie istnieje. Brak konkretow. Brak rozwiązywania problemów technologicznych, poprostu chaos. Naganne podejście przełożonych do pracowników. Próba pokazania kto jest większym burakiem. No i oczywiście full nasmiewanie sie z czyich problemow. Z bycia już nie tyle innym, co sobą. Żenada jest wszędzie.
    ReviewUserIcon100xTY

11.04.2023 23:12

Nie chcę nikogo bronić ale firmy rozwijają się przez całe życie swoje na rynku. Adaptacja do ciągle zmieniających się warunków to normalna rzecz. Sam sobie zaprzeczasz to albo coś się dzieje w firmie albo nie? Każdą zmianę wprowadzenie ktoś musi wziąć na siebie ktoś musi odpowiadać jeśli pójdzie coś nie tak, Ty chcesz to zrobić? Często coś nie wychodzi i nie tylko tu a wszędzie i w każdej firmie potem żaden z was marudów za problemy odpowiadać nie chce! Najlepiej wypowiadać się na sprawy o których pojęcia się nie ma. Co do obelg czy pogardy toś ty chyba obelg w życiu nie przeżył. Weź się za robotę zamiast głupio marnotrawić czyjś czas. Co do unikania skoro tak się dzieje dlaczego ciągle nas przybywa? Masz kiepski dzień i wylewasz pomyje, jak Ci nie pasuje zabieraj się z firmy i zatrudnij się gdzieś gdzie będzie Ci lepiej. Prawda jest taka, że jesteś nieszczęśliwy ze swojego życia które w pewnym momencie okazało się totalną klapą i przelewasz swoje złości na swoje gniazdo w którym przebywasz przez większość swojego życia. Nawet zwierzęta posiadające statystycznie mniejszy rozum wiedzą, że we własnym gnieździe się nie robi kupsztala.
    ReviewUserIconXxx

11.05.2023 23:34

Widać, że ta firma musiała Cię bardzo skrzywdzić, że wylewasz swoje żale na goworku. Zapewne mój komentarz nie zmieni nic w twoim toku myślenia, ale jeżeli uważasz, że pisanie obraźliwych komentarzy jest w porządku to gratuluje wychowania

06.04.2023 20:00

Zapraszamy do wizyty na naszym Facebooku
    lub Instagramie
    W celach poznawczych.
    Pozdrawiamy zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconHello

02.03.2023 14:20

Czy firma przyjmuje także osoby z innego województwa, którym bardzo zależy by nauczyć się zawodu malarza proszkowego?

02.03.2023 21:55

Witaj, Nie mamy żadnych ograniczeń co do miejsca zamieszkania czy poziomu umiejętności. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, prosimy o kontakt z naszym działem kadr, numer znajdziesz w ogłoszeniu. Pozdrawiamy Zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconNostradamus1

26.02.2023 18:27

Wieści o zmianach roznoszą się szybko niestety trwa to długo po tylu latach nie spodziewam się wywrotu a co za tym idzie pewnie skończy się tak samo jak zawsze. Zostawię pozytywa w nadziei na lepsze jutro. Pozdrawiam tych co wiedzą.
    ReviewUserIconMateusz

06.02.2023 11:17

Na jaki adres email wysłać Cv?

06.02.2023 12:39

Cześć Mateusz, za pomocą portalu klikając w "aplikuj teraz" bezpośrednio wyślesz CV lub alternatywnie [email protected] Powodzenia w aplikowaniu. Zapraszamy również na nasz portal społecznościowy na Facebooku i Instagramie. Pozdrawiamy, Zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconTomasz

08.01.2023 14:30

Nie no firma jak firma nie ma co się czepiać. Osobiście mi się podoba.

19.01.2023 07:50

Witaj Tomasz, Dziękujemy za opinię. Życzymy sukcesów w karierze pod naszymi skrzydłami. Pozdrawiamy zespół ProLicht Reklama.

17.01.2023 09:47

Da się zauważyć, że pozytywne opinie na temat firmy są mocno podpicowane. Piszą to raczej osoby które dostały jako zadanie napisanie pozytywnej opinii. Subiektywna ocena jest zupełnie inna. Firma z roku na rok prowadzi się coraz gorzej. Chcesz mieć pieniądze, karierę itp,itd... To nie w Prolicht.

18.01.2023 09:01

Witaj Andrzej, Bardzo nam przykro, że masz takie doświadczenia. Kwestie wynagrodzeń są zależne od umiejętności, doświadczenia i zaangażowania. Mimo wszystko dziękujemy za opinię i jeśli chciałbyś porozmawiać o szczegółach zapraszamy. Zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconZuzanna

17.01.2023 22:35

W ogłoszeniu na programistę SQL, które wstawili, jest mowa o elastycznym czasie pracy. A czy przykładowo jest opcja pracy z domu? Czy kategorycznie odpada? W sumie to takie stanowisko, że nie jest to niemożliwe, więc wolę dopytać, bo lokalizacja dla mnie słaba.

18.01.2023 07:48

Witaj Zuzanno, Co do szczegółów ofert najlepiej proszę dzwonić do działu HR, tam udzielą wszelkich niezbędnych informacji. Pozdrawiamy zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIcon123Ozimek

08.01.2023 22:35

Jeśli zaczynasz swoją życiową karierę ProLicht jest jak najbardziej miejscem stworzonym dla Ciebie. Masz wiele możliwości do kształtowania umiejętności jakie one by nie były a także własnego charakteru. W miarę ambicji również rośnie wynagrodzenie. ProLicht jest świetnym miejscem jak i dla młodych tak i dla starszych pracowników w różnych etapach swojej kariery.

17.01.2023 22:36

Witaj 123Ozimek, Dziękujemy za Twoją opinie, w pełni zgadzamy się z takim podejściem do sprawy. Zachęcamy do składania CV jeśli jest taka potrzeba, każdy znajdzie tu miejsce dla siebie. Ludzie z ambicjami również tu pracują i są zadowoleni. Chętnie wspieramy pracowników na wielu płaszczyznach jak w jednej dużej rodzinie. Pozdrawiamy i życzymy sukcesów. Zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconNowy

12.01.2023 10:17

Bardzo mi sie tu podoba. W porownaniu do poprzedniej firmy to niebo i pieklo. Co prawda jestem nowy ale mam pozytywne wrazenie. Jest tu masa pracownikow z dlugim stazem i narzekaja ale skoro jest im tam tak zle dlaczego nadal tu pracuja? No wlasnie. Polacy maja to do siebie ze lubia narzekac. Jeszcze raz firma bardzo dobra polecam.

17.01.2023 22:31

He Nowy, Dziękujemy za opinię. Witamy na pokładzie. Życzymy również wielu zadowolonych lat w ProLicht. Pozdrawiamy zespół ProLicht Reklama.

01.01.2023 09:49

Nie polecam. Odradzam.

17.01.2023 22:28

Witaj Andrzej, Chcielibyśmy wiedzieć co sprawiło u Ciebie takie nastawienie. Podziel się z nami, może będziemy w stanie zmienić Twoją opinię. Koniec końców wszyscy jesteśmy tu aby osiągnąć podobny cel. Czekamy na odpowiedź. Pozdrawiamy zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconanonim

19.12.2022 17:31

27.12.2022 06:26

Witaj Wąski, Świadczenia zostały wysłane w zeszłym tygodniu więc prawdopodobnie jak pisałeś opinie dostałeś je na konto, prosilibyśmy o dotrzymanie gentelmeńskiej postawy i sprostowanie wypowiedzi. Mamy świadomość, że są pracownicy w gorszej sytuacji od innych lecz nie możemy działać indywidualnie z pewnych ograniczeń prawnych czy podatkowych. Staramy się aby każdy z pracowników był zadowolony i chcielibyśmy aby przyszłość była jeszcze lepsza. Co według nas i nie tylko, już widać. Jeśli nadal chciałbyś porozmawiać serdecznie zapraszamy w tej sprawie do dyrekcji naszej firmy, aby zostawić negatywne emocje wyjaśnić konflikty i wejść w nowy rok z pozytywnym i serdecznym nastawieniem. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. życzy Zespół ProLicht Reklama

27.12.2022 14:47

Witaj Paweł, W takich kwestiach prosimy o kontakt bezpośrednio z działem kadr, wynagrodzenie jest zależne od kilku czynników jak na przykład doświadczenie czy inne dodatkowe umiejętności, które mogą być cenne w przyszłości. Życzymy powodzenia. Zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconPRACOWNIK

23.12.2022 13:57

Ludzie nie narzekajcie na prolicht. Prolicht jest jedną z najlepiej rozwijających się firm w regionie. Prolicht daje pracę wielu ludziom z Ozimka i okolicy. Firma dba o pracowników, zmieniła swój wizerunek. Nie narzekajcie, jest dużo dużo lepiej niż było kiedyś. Pracuje tu ładnych parę lat i mogę szczerze powiedzieć że jest dobra firmą

27.12.2022 06:10

Dziękujemy za pozytywną opinię. Pozdrawiamy. Szczęśliwego Nowego Roku. życzy zespół ProLicht Reklama.

19.12.2022 09:24

Wiecie może, czy w ProLicht Reklama szukają chętnych na staż?

20.12.2022 08:37

Dziękujemy za zainteresowanie. Bardzo chcielibyśmy odpowiedzieć na te pytanie lecz składa się to z wielu pytań poprzedzających w związku z tym, że to forum publiczne bardzo proszę o kontakt z kadrami w celu omówienia szczegółów. Pozdrawiamy serdecznie. Zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconMateusz

17.11.2022 11:00

Jakie godzinny pracy w tej firmie?

18.11.2022 06:37

Cześć Mateusz, odpowiedzi na Twoje pytanie jest kilka gdyż jest to podyktowane wyborem stanowiska a mianowicie: Administracja - 7.00 - 15.30 (Piątek 7.00 - 12.30) Produkcja i to zależy od działu - jedna, dwie i trzy zmiany a start zaczyna się od 6.00 Czy masz jeszcze jakieś pytania? Zapraszamy do kontaktu z naszym działem HR tam dostaniesz szczegółowych informacji. Numer to +48 77 400 22 52 / +48 77 400 22 53 Pozdrawiamy Zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconObserwator

12.11.2022 01:48

Moja opinia będzie krótka, Nie przekupi mnie kasa, nie przekupi wódka, Szukasz dobrego miejsca pracy? Tu w Prolichcie będzie cacy. Fajna kadra, fajne ludzie, Lecz nie ma co mówić o cudzie. Z każdym da się tu pracować, ale są i tacy przed, którymi trza się chować. Ale nie przejmuj się tym wcale, Bo życie w Prolichcie to taniec na karnawale. Gdy przychodzi dzień wypłaty, Każdy piękny i bogaty. Każdy hula, każdy śmieje, takie to są Prolichtowskie dzieje. Więc nie marnuj czasu swego, i aplikuj koleżanko czy kolego!

16.11.2022 23:12

Witaj Obserwatorze dziękujemy za miły wierszyk :) Pozdrawiamy Zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconBAH 2500

07.10.2022 10:40

Pracuję w firmie przeszło 17 lat. Po tym czasie z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to dobra, uczciwa firma w której pracownik ma możliwość rozwoju i awansu. Zdecydowanym plusem jest też terminowe wypłacanie wynagrodzenia. Jest możliwość robienia nadgodzin, które są dobrowolne i moim zdaniem zdecydowanie się opłacają. Są również premie a przed świętami dodatkowa premia świąteczna.Raz w roku organizowany jest grill firmowy, na którym można świetnie spędzić czas. Z planowanym urlopem też nie ma problemu. Oczywiście trzeba uczciwie podchodzić do swoich obowiązków i z pełnym zaangażowaniem je wykonywać. Jeśli ktoś myśli, że przyjdzie do pracy i będzie leżał brzuchem do góry przez całą zmianę to życzę powodzenia w szukaniu pracodawcy, który będzie takie zachowanie tolerował.

16.11.2022 23:11

Dziękujemy BAH 2500 za opinię, życzymy kolejnych 17 lub więcej. Pozdrawiamy Zespół ProLicht Reklama.
    ReviewUserIconKKK

06.11.2022 15:13

Jeśli szukasz pracy na okres kilku lub kilkunastu lat to mogę śmiało polecić Policht. Firma ma specyficzną rodzinna atmosferę, wiadomo, ilu ludzi tyle opinii ja odnalazłem się w tej firmie i sobie chwale. Oczywiście jak to w rodzinie są wzloty i upadki, każdy ma prawo mieć kiepski dzień itd. nie ma co się zastanawiać. Wielu pracowników po decyzji szukania przygód w innych "barwach branżowych" wraca a firma jak to w rodzinie nie odwraca się plecami tylko przyjmuje z otwartymi rękoma. Każdy z pracowników jest życzliwy ja osobiście nie spotkałem się z przeciwieństwem wcale. Pozdrawiam wszystkich pracujących za wytrwałość i lojalność, których próżno szukać dziś w świecie.

16.11.2022 23:10

Dziękujemy za Twoją opinię KKK. Pozdrawiamy Zespół ProLicht Reklama.

Zostaw merytoryczną opinię o ProLicht Reklama

Nie przegap nowości o ProLicht Reklama!