Opinie o Renault Zdunek w Gdańsk

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Renault Zdunek. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Renault Zdunek o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Renault Zdunek w Gdańsk

baner wywiady
Anna

Coś w tych opiniach jest. Kilka razy wysylalm cv na kierownika kadr i plac ale ogloszenie nadal sie pojawia, widocznie kwota 7000 tys na reke jest tu zawysoka. Nie wiadomo kogo szukaja ale niepokojące jest to że ciągle szukają na te same stsnowiska. Szfankuja Hr albo atmosfera i pensja to kitu.

Braliście udział w rekrutacji na stanowisko Recepcjonista w Renault Zdunek i zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami związanymi ze spotkaniem z przedstawicielami firmy. Informacje, które przekażecie mogą okazać się przydatne dla innych użytkowników.

@Roman

przede wszystkim drogi panie od kiedy jestemy na ty,a zuzel,a szczegulnie od kilku dni wybrzeze interesuje mnie tak jak polska pilka nozna ma pan dostep do internetu,a polska nie jest taka duza jak moja ukochana australia i prosze sie dowiedzec,a ja centrum informacji nie jestem do nie zobaczenia

Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 37 dni.

Czy braliście udział w rekrutacji na stanowisko Kierownik Sprzedaży w Renault Zdunek? Jak wyglądało spotkanie z przedstawicielem firmy?

Teresa Nowy wpis

Cześć, czy ktoś z was brał udział w rekrutacji na stanowisko magazyniera? Jak poszla rozmowa, jakie warunki wam przedstawili? :) Po jakim czasie można spodziewac się feedbacku?

Anna Nowy wpis

praca

ludzie w firmie fajni ale godnie zarobić się nie da. Pracownicy nie są doceniani ani przez zarząd ani przez przełożonych. A jakby nie było to właśnie dzięki pracownikom firmy mają z czego żyć. Jednak nie tutaj. Kariery też się nie zrobi. Zamiast awansować długoletnich pracowników wolą przyjmować znajomych królika i nic nie warte spady z rynku, które musiały uciekać z poprzednich miejsc pracy za nieróbstwo, a tu dostają pracę. Kompletnie niezrozumiała polityka.Generalni nie polecam jeżeli ktoś liczy na przynajmniej dobre zarobki. Praca dobra jeżeli ktoś chce złapać doświadczenie w motoryzacji.

Danuta Nowy wpis
@praca

A ile to "godnie" dla ciebie wynosi? Pytam, bo to jednak kwestia subiektywna ;) Awansować ciężko, ale regularne podwyżki są? Pytam, bo teraz wisi w necie oferta dla recepcjonistki, więc jakoś awans mniej by mnie nie dotyczył, ale właśnie zależy mi aby była możliwość wyższej pensji po czasie.

Jak oceniasz przebieg rozmowy kwalifikacyjnej w firmie Renault Zdunek? Które pytanie uznajesz za najciekawsze, a które za najtrudniejsze? Które z zaproponowanych warunków na stanowisku Doradca serwisowy / Pracownik biura obsługi klienta wydawały Ci się najkorzystniejsze?
logo firmy Doradca Klienta Biznesowego
SYNAGO MACIEJ JANKOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA
(27 opinii)
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert

Czy kwota 11500 to dobra stawka w firmie Renault Zdunek?

ssdafgyj
@Administrator

hahaha...w Zdunku to mało realna stawka xd Chyba, że 11500 -ZUS-dochodowy-najem biurka. Z 11500 zostanie Ci może siedem, ale to i tak jedna z wyższych twoich pensji

Marta
@ssdafgyj

To tak średnio, ile tu płacą? Stawki w miarę zadowalające są? Macie system premiowy?

Czerepak

Dziwne miejsce pracy, czuć(usunięte przez administratora) Kierownik Adi al'a szef podwórka, opryskliwy, krzykliwy nieudacznik. W innym miejscu czyli nie "u siebie" by przepadł.

Roman
@Czerepak

Widziałem ogłoszenie z robotą dla zbrojarza. Idzie tu z ludźmi ułożyć sobie współpracę? A co do pieniędzy, to te 4100-6100 zł dają na rękę?

odradzam te firme

Iwona
@super sernik

jak tak czytam te poprzednie opnie to się zastanawiam czemu aż tak Ci zależy, żeby ich w ten sposób odradzać? Jedna porządna opinia nie wystarczy?

super sernik

skapstwo dzalaczy zawodnikuw i calej firmy

super sernik

witam wszystkich powiem wam wprost,z tak znieczulcia,z jaka sie ostatnio spotkalem nigdzie indziej na swiecie sie nie mozna spotkac,a majac wieksze mniejsze pieniazki kazdy duzy maly biznesmen wszedzie na swiecie orpucz polski pomaga potrzebujacyma,ale nie w poslce,a zdunki szkoda sluw nie polecam zegnam

@Administrator

mysle,a nawet jestem pewien,ze rozmowy kwalifikacyjne przebiegaja tak jak jezdzi antek kawczynski wielki talent polskiego zuzla slodko snij najukochanszy aniolku

Roman
@super slodki sernik

Nie oglądam speedwaya. Napisz więc wprost o co pytają podczas rekrutacji, bo zainteresowało mnie ogłoszenie dla specjalisty ds. elektronicznego obiegu dokumentów księgowych? Chętnie się też dowiem, ile mógłbym zarobić?

@Roman

super sernik

prosze zapytac w firmie,z nie tutaj pisac powodzenia

super sernik

super swietna firma pan prezes ma naprawde nerwy,ze stali jak wytrzymuje tyle bzdurnych komentarzy i nie dotrzymywanie danego slowa przez zuzlowca wszyscy wiedza o kim mowa,a zdunki sa super swietne powodzenia

Karolina

To prawda, co ktoś pisał w 2020 roku, że soboty są pracujące i niepłatne? A umowę ma się nie z tą firmą, tylko podwykonawczą? Próbuję się połapać, kogo to dotyczy, pracowników salonu czy serwisu?

JS

Pierwsza gwarancyjna wymiana oleju. Czas wymiany 5 godz. Po wyjeździe z serwisu auto w drodze powrotnej zgłaszało dużo błędów. "Awarie" były celowo przygotowane przez Serwis do wymiany części na kolejnym przeglądzie, który to Serwis proponował za tydzień. Potwierdzeniem "przygotowania" części do "podmiany" były informacje z innego ASO, np. wyjęte wtyczki modułów, by te "zgłaszały" awarie. Występowały też bardzo poważne awarie, np. dot. skrzyni biegów. Generalnie po wizycie w ASO w Gdańsku naprawa w innym, uczciwym kosztowała 48 tys. zł. (na gwarancji). To już nie pierwsze moje doświadczenie z podmianą części na tzw. przeglądzie, w nowym aucie ale pierwsze w serwisie BMW w Gdańsku. ASO Zdunek Premium Olsztyn polecam serdecznie. Gdańsk omijać, szczególnie Pana Włodzimierza i jego ekipę.

kazzaj1@wp.pl

Wielkie podziękowania za miłą i profesjonalną obsługę w salonie Renault Gdynia (dla pana Mateusza Paczkowskiego) za doradztwo i pomoc w załatwieniu formalności przy zakupie nowego samochodu. Przez cały okres załatwiania formalności profesjonalny kontakt, komunikatywność oraz wysoki stopień życzliwości i zrozumienia godny pochwały. Solidność, profesjonalizm, wysokie kompetencje, komunikatywność i życzliwość to cechy salonu Renault Zdunek w Gdynii. Gorąco polecam K.Zając

jurekba@onet.eu

Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę ( Pan Damian Siwek) w ramach realizacji w dn.21.IV.2022r. umowy serwisowej i badania technicznego mojego samochodu Clio nr rej. GD773TK. Jak zawsze w Waszej Firmie solidnie i sympatycznie ! Dziękuję! Jerzy Bako

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Renault Zdunek?

Beznadziejne
@Pytanie

Jest podejscie samouwielbienie i zapatrzenie w wynik pracownik to narzedzie do uzyskania przychodu obecnie panuje trend jak ci sie warunki nie podobaja mozesz sie zwolnic do niedawna soboty nie płatne zatrudnienie przez jakaś dziwną firmę pracuś na smieciowki i opowiadali ze tak jest najlepiej

Tamk
@Beznadziejne

Chyba piszesz o firmach sprzątających. Soboty zawsze są dodatkowo płatne chyba że jesteś na działalności no ale wtedy to i tak pracujesz na swój zysk. Firma nie zatrudnia nikogo na podstawie umów zlecenie.

Aaaa
@Tamk

Oczywiście że zatrudnienia na umowy zlecenia sama pracowałam ponad 2 lata na zleceniu.

On

Byłem, widziałem. Zarobki bardzo dobre ale zależne od Twoich wyników. Podstawa mizerna a premia możliwa do zarobienia rekompensuje wszystko. Kierownictwo w Gdyni jest wyśmienite, czy to działa handlowy czy serwis. Każdemu życzę takiego fajnego i miłego środowiska jakie jest stworzone w Gdyni. Polecam pracę w Renault Zdunek w Gdyni.

Karolina
@On

No dobra, to załóżmy że w miesiąc nic nie sprzedasz. To jaka ta podstawa na rękę będzie?

Stachu

Blacharnia-Lakiernia Zdunek Gdańsk to relikt postkomuny, (usunięte przez administratora) w dosłownym znaczeniu. Zarobisz ile przerobisz, ale najlepsze jest to, że tej roboty ostatnio nie ma. Stawki mocno średnie do obecnych w branży. Firma nie kusi potencjalnego pracownika niczym szczególnym.

Maly
@Stachu

Wybacz stary ale chyba nie wiesz co mówisz. Ja pracuje tutaj już ładnych kilka lat i nie narzekam. Wiadomo że są lepsze i gorsze miesiące ale wypłata jest na czas ubezpieczenie i składki od tego co zarabiasz. Jeśli oczekujesz złotych gór to powiedz gdzie takie są? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma prawda?

Szlif
@Maly

Mały ile Ci dali?

@Stachu

Skoro administrator usuwa to tylko potwierdza to co napisałeś dodam tylko a jak zarobisz za dużo to ci normy zwiększą a słup dalej patrzy w ziemię Biedny Tadeusz..

Tamk
@Stachu

I jeb, trzy tygodnie po tym komentarzu luty okazał się rekordowym miesiącem w historii tego działu a pracownicy zostawali po godzinach żeby przerobić wszystkie zlecenia... :)

Jarosław
@Tamk

Widzę, że aktywnie uczestniczysz w tym wątku, dlatego pozwolę sobie zapytać, czy wiesz coś na temat ewentualnej pracy w firmie Renault Zdunek? Szukam rzetelnych informacji związanych z tym pracodawcą, dlatego też liczę, że dzięki Tobie uda mi się to ustalić. Będziesz tak miły i napiszesz, czy masz jakieś doświadczenia związane z nimi pod tym kątem?

on

W firmie zaczely się grupowe zwolnienia ,nie spodziewał bym się takiej pochopnej -moim zdaniem,-reakcji na obecną sytuację od takiego dilera samochodów.................

5L
@on

Tak jak czułem ta firma nigdy nie miała pieniędzy wystarczyło 2 tygodnie kryzysu i jest już bankrutem

Myjczy
@on

Poważnie? Ile osób straci pracę?

Abcd
@Myjczy

Przeszło 100 osób a zatrudnionych było około 400 w całej Grupie Zdunek

Majka
@5L

Chyba to nie jest prawda, skoro otwiera kolejne salony. Obecnie w planach kolejny. Myślę że to dobra zagrywka

@Abcd

Było 500. Zwolnili 200

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Renault Zdunek - Gdańsk

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Renault Zdunek?

Zobacz opinie na temat firmy Renault Zdunek tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Renault Zdunek?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)