CRL Sp. z o.o.
4 507

Opinie o CRL Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CRL Sp. z o.o.

Julita

@Podaministrator ten wątek ma dotyczyć firmy CRL, warunków, jakie można tam zastać oraz odczuć pracowników i przyszłych kandydatów. Jeśli nie zgadzasz się z odczuciami innego użytkownika, uargumentuj to w sposób obiektywny i merytoryczny. Na tym polega wolność słowa, dyskusja z poszanowaniem innych na pewno będzie przydatna dla wszystkich zainteresowanych.

   
Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w CRL Sp. z o.o.? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

   
Podadministrator
@Administrator 15.06.2018 09:16

A jaka atmosfera jest w GOWORKU. SŁYSZAŁEM ŻE NIE CIEKAWA

   
Andrzej

Odpowiedzcie jakie wyposażenie otrzymuje w firmie przedstawiciel handlowy?

   
pierwszy skretarz
@Kasia 13.05.2018 15:12

opinie jak za PRL ups :)))) crl ?

   

Szukasz pracy?

Czarek

Może ktoś wrzuci jakieś nowinki?

   
foczka
@Czarek 15.04.2018 18:39

cenzura !!!!!!!!!!!!!!!

   
Sylwia

Byłam ostatnio w firmie CRL na rozmowie rekrutacyjnej . Wszystko było rzeczowo i w miłej atmosferze , niestety nie przeszłam dalej . Dodaję opinię pozytywną , ponieważ jest to pierwsza firma w Radomiu w której profesjonalnie i z szacunkiem potraktowano potencjalnego pracownika . W pozostałych firmach nawet nie raczyli zadzwonić lub wysłać mail odnośnie angażu .

   
Julita

@Antje a czy jak już będziesz po tej rozmowie to opowiesz nam na forum jak wyglądała? Możesz teraz przy okazji wspomnieć o dwóch pozostałych etapach rekrutacji w firmie CRL? Poszło Ci na nich wszystko bez problemu?

   
Magdalena
@Julita 08.03.2018 09:00

Jesteś moderatorem GOWORKA. Dlaczego tendencyjnie oceniasz że skoro ktoś nie zdaje to materiał musi być ciężki? Można spojrzeć inaczej. Silną stroną firmy jest to że chce szkolić i inwestować w pracowników. Nie zaskakuje nikogo tylko już podczas spotkań uczciwie informuje że trzeba będzie się uczyć.Podają materiały i zakres wiedzy.Jeśli ktokolwiek nie jest w stanie przyswoić sobie kilkudziesięciu stron w ciągu miesiąca to o czym mówimy. Skoro płacą za naukę to normalne że wymagają. CRL daje szanse rozwoju nie tylko w zakresie wiedzy produktowej ale także ogólnej przydatnej w życiu zawodowym niezależnie od stanowiska.Niewiele jest takich na rynku. Odeszłam od nich parę lat temu bo wydawało mi się że gdzie indziej będzie lepiej.Niestety rzeczywistość zrewidowała wyobrażenia.Nie podoba mi się styl wypowiedzi z góry zakładający złą wolę tego pracodawcy. Najlepszym przykładem jest to że wypowiedzi są tylko anonimowe.

   
Iza

czy firma wychodzi poza granice Polski?

   
foczka
@Iza 22.03.2018 22:10

Dzień dobry, można już dodawać prawdziwe opinie?

   
Antje

Za dwa dni mam 3 etap rekrutacji na stanowisko obsługi klienta. Ktoś coś podpowie? Z kim ta rozmowa? Na co się szykować? Czy te stosy dokumentów i książek oraz późniejsze testy sprawdzające tyczą się w/w stanowiska pracy?

   
Robert
@damian 22.03.2018 22:08

To załuż firmę rekrutacyjną skoro wszystko widzisz po 1-nym spotkaniu.

   
marek

czy firma zamierza mieć swoją placówkę w Warszawie?

   
Julita

@Wspominająca, @Zadowolona czyli uczycie się o firmie czy o swoim stanowisku? @Zadowolona ile dostałaś czasu na naukę? Ciężko było sę tego nauczyć? Jak wspomina @Wspominająca można mieć poprawkę. Czyli materiał musi być ciężki. Możecie zdradzić coś więcej o tym egzaminie? Jak wygląda? Pomogłoby to chętnym do pracy w CRL Sp. z o.o.

   
Julita

@Tomek na jakie stanowisko aplikowałeś w firmie CRL? Czy podczas rekrutacji zgłosiłeś, że w ogłoszeniu nie była konieczna obsługa tego programu? Może warto było próbować porozmawiać, czy po zatrudnieniu można liczyć na doszkolenie w tym kierunku? Aktualnie poszukują specjalistę ds. Obsługi Klienta, może ktoś chciałby powiedzieć coś więcej na temat tego stanowiska w firmie CRL? Będzie to przydatne dla wszystkich aplikujących.

   
adrian
@Julita 04.08.2017 09:49

specjalista ds obsługi klienta tzn robisz wszystko według zakresu obowiązków i wszystko to czego nie chcą robić inni

   
kottler

Genialne są te nowe opinie o firmie- pamietam jednak jak wygladaly kiedys, ajjj to sie dzialo w komentarzach! :) Zalujcie ze nie ma nigdzie screenów.

   
tomek

Bardzo wymagająca firma, tylko szkoda że nie napisali o wszystkich wymaganiach w ofercie pracy, zaoszczędzili by czas ludziom. chcieliby aby obsługiwano super ich program konstrukcyjny a tak naprawdę , pisza mile widziana obsuga tego programu, mile widziana??

   
Gosc

Zakwalifikowalem się do drugiego etapu na stanowisko serwisanta. Powiedzcie proszę coś więcej o firmie. Czy warto ? Jakie zarobki, obowiązki , atmosfera w pracy? Jakie auto służbowe?

   
Gosc

Dziękuję za odpowiedź, coś więcej ? Zgadzam się, pierwsza rozmowa była bardzo miła. Coś więcej o stanowisku, warunkach płacowych, i samej pracy ?

   
Petitka

Plus za możliwość ustalenia godziny spotkania dogodnej dla obu stron. Do rozmowy nalezy się przygotować, przypomnieć sobie tytuły ostatnio przeczytanych książek z zakresu obowiązków i zabrać certyfikaty ze szkolen. Bardzo przyjemna i sympatyczna pani kadrowa.

   
Petitka

Plus za możliwość ustalenia godziny spotkania dogodnej dla obu stron. Do rozmowy nalezy się przygotować, przypomnieć sobie tytuły ostatnio przeczytanych książek z zakresu obowiązków i zabrać certyfikaty ze szkolen. Bardzo przyjemna i sympatyczna pani kadrowa.

   
Gosc

Witam. Aplikowalem na stanowisko serwisant. Jestem juz po pierwszej rozmowie z kadrowa i jakaś panią dyrektor. Czy jest ktoś kto może mi coś wiecej powiedzieć o firmie, jaka atmosfera w firmie, jakie warunki płacowe, jakie auto służbowe? Teren mojej pracy obejmowały kilka województw. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.

   
Gosc

Witam. Aplikowalem na stanowisko serwisanta. Jestem po pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej z kadrową i jakas Panią dyrektor. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć coś więcej nt. Tego stanowiska? Jaka atmosfera, jakie warunki, jakie auto i zarobki. Wszystko co wiecie. Prace mialbym miec na terenie kilku wojewodztw. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

   
Gosc

Witam. Aplikowalem na stanowisko serwisanta. Jestem już po pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej z kadrową i jakąś Panią dyrektor. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć coś więcej o stanowisku? Jaka atmosfera pracy, jakie auto służbowe, jakie zarobki, podstawa Plus premia? Jakie są możliwości zarobienia premii. Ogólnie wszystko co wiecie ☺ pracę miałbym mieć na terenie kilku województw. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.

   
Lusis

Sul, rozwin proszę co masz na myśli że ludzie sie zatrudniają cały czas. To znaczy że taka jest rotacja czy firma tak bardzo się rozwija?

   
Suł

Tak, ludzie się zatrudniają do nich cały czas, nie jest to problem

   
Bogusława

W mojej ocenie coś jest nie tak skoro ciągle szukają pracowników....to trochę dziwna sprawa spotkałam się z tym ogłoszeniem już kilkukrotnie. Jeśli jest tak dobrze to czemu jest tak źle i ciągle szukają? @potrencjalna popieram to co mówisz atmosfera ma wielkie znaczenie ciekawe czy w CRL jest , skoro jest ciągłe poszukiwanie i rotowanie pracowniakami bo tak to rozumiem. Skoro by były super warunki to by ciągle tak poszukiwali?

   
Nowozatrudniona
@Bogusława 17.10.2016 15:33

Niestety ale mają wysokie wymagania co do zaangażowania,nauki , robią po szkoleniach sprawdziany wiedzy. Monitorują rozwój. Łatwiej się dostać niż utrzymać ale zdecydowanie warto. Jak ktoś chce się rozwijać to będzie zadowolony. Z leniwymi szybko się rozstają. Dużo wymagają ale też bardzo dobrze płacą. Nawet na produkcji najniższa jest podstawą i od tego premie za wyniki. Zdecydowanie polecam. Wszystko na umowę o pracę

   
lewckisezerp

jak sie postarasz to pewnie tak

   
potencjalna

Z tego co można przeczytać wyżej CRL jawi się jako solidna firma, oferująca wiele pracownikowi ale i wymagająca dużo. Mam tylko nadzieję, że to nie jedna z tych firm, w których wysokie wymagania oznaczają mobbing i terror psychiczny. Bo zdarzają się firmy w których właściciele są megalomanami i cholerykami i wyżywają się na pracownikach traktując ich jak przedmioty. Ale na szczęście tutaj chyba tak nie jest bo nikt o tym nie pisze. Poprzednicy pisali o tym, że jeśli się dużo osiąga to odpowiednio się zarabia. To mogłoby świadczyć że w firmie są przyjęte jasne i klarowne systemy premiowania, co nie wszędzie jest regułą bo w Polsce niektórzy menedżerowie nadal stosują bezmyślnie coś co nazywa się powszechnie „premią uznaniową” która nie tylko jest sprzeczna logicznie, ale również demotywuje pracowników którzy pracują tylko po to by „błysnąć” przed premiowaniem. Oby tu tak nie było bo to jest bez sensu. Niewiele wspomniano o atmosferze, a to dla mnie na przykład (i dla ogromnej rzeszy ludzi) bardzo istotny czynnik. W tak poukładanej firmie to chyba nie trzeba się o to martwić. Bo przecież zdarzają się firmy, w których panuje atmosfera donosicielstwa i ogólnie pojęty lęk przed humorami pracodawcy, gdzie człowiek człowiekowi wilkiem. Ba, bywają nawet firmy gdzie szef wtrąca się w życie prywatne pracowników i to co robią po pracy, byle tylko się nie kolegowali za mocno. Tak się zastanawiam nad tym wszystkim, bo mam złe doświadczenia u poprzednich pracodawców a chciałam aplikować.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Zdziwiona

Ja od roku widzę to ogłoszenie tylko zmienia się jakieś słowo w nazwie, na stanowisko na stronie OLX...musisz głębiej poszukać jeśli jesteś aż tak zainteresowana...Ale czy warto???

   
Były

Witam. Super szkoła życia. Doświadczenia niezapomniane. Mimo rozstania super wspominam. Wiele się nauczyłem. (usunięte przez administratora) dzięki Miałeś rację: zapamiętam Cię do końca życia. Pozdrawiam

   
zdziwiona

widać, zę z firmą jest coś nie tak, skoro od kilku miesięcy szukają osoby na stanowisko Specjalista ds. obsługi klienta...chyba wymagania mają z kosmosu!!!

   
Siostra

To zatrudnij się tam i nie zaśmiecaj forum

   
Brat

Kolego i po co ta złośliwość? W ogłoszeniu na Wielkopolskę możesz sobie przeczytać. Ja właśnie aplikuję

   

Zostaw opinię o CRL Sp. z o.o. - Radom

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CRL Sp. z o.o.