LFP Sp. z o.o.

Adres: Fabryczna 15, 64-100 Leszno

NIP: 6970010829 KRS: 0000069071

LFP Sp. z o.o.
2 127 196 5 1

Opinie o LFP Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Marcin
 Opinia

Witam jak wyglądają place na początek bo chce złożyć papiery

Pomocna?
TakNie
Iwan
 Opinia
@Marcin 17.07.2019 09:51

Daruj sobie

Pomocna?
TakNie
Marcin
 Opinia
@Iwan 18.07.2019 09:36

Tak źle słyszałem że 2.5 tys na piczatek

Pomocna?
TakNie
Libo
 Opinia
@Marcin 17.07.2019 09:51

1200

Pomocna?
TakNie
Haha
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Powiem krótko z każdym okiem jest coraz lepiej zarbiamy coraz więcej coraz większy socjal bardzo szanują pracowników i mamy wspanialych kierownikow a ręczniki pożądane ubrania kalesony spodnie koszule najwyższej jakości pasty BHP pełno kremy Nivea mydla przydział taki że nie wymyślisz tego nawet z pomocą rodziny, lfp leszno przed ubustwem chroni praca bardzo lekka nawet dla kobit polecam

Pomocna?
TakNie3
Znudzony tym belkotem
 Opinia

Pracuje w tym zakładzie ponad 10 lat i jak czytam te bzdury to krew mnie zalewa. Po co takie idiotyzmy wypisujecie, nie ma wazniejszych spraw jak cieknący dach, brak rekawic, płytek, tylko ciagle do kogos sie dowalacie. Nowy dyrektor dobral sie komus do d*py z biura ze ktos tak ciagle na niego siada? Rozmawialem z facetem 2 razy i wydaje sie rozsadnym człowiekiem, widać ze interesuje sie wydzialem, jako nieliczny cos chce zmienic, , oczywiscie jest stara dobra ekipa CI ktora jest betonowym murem i zycze mu aby wreszcie pogonil to towarzystwo do pracy, czy mu sie uda zobaczymy, czy jak ktos pisal wczesniej nie zawinie ogona za jakis czas. Na dzepetto tez narzekacie, a to chyba najlepszy kierownik jakiego mielismy, goni nierobot ktorzy chyba maja za duzo czasu i pierdoly na forum wypisuja, nie podoba sie to przeniescie sie do Lidla lub Biedrony.

Pomocna?
Tak30Nie16
...
 Opinia
@Znudzony tym belkotem 29.05.2019 20:16

A że maszyny na obróbce stoją bez chłodziwa to kogo wina .

Pomocna?
Tak7Nie
si'n si
 Opinia
@... 31.05.2019 01:53

Uważasz że to wina Pana Drenochrom? Chyba Dariuszek Sz. nie ogarnia tematu, skoro nie moze zamowic chlodziwa, ciekawe czy ktos za tych panow sie zajmie, bo czym oni sie zajmuja skoro nic nie kupuja.. rekawic brak, plytek brak, chlodziwa brak... to co oni kupuja?

Pomocna?
Tak3Nie
Iwan
 Opinia
@si'n si 31.05.2019 20:34

Skody itp....

Pomocna?
Tak3Nie
TZC90
 Opinia
@si'n si 31.05.2019 20:34

A jak myślisz kto za tym stoi -im mniej wydasz tym więcej dla nich

Pomocna?
TakNie
TZC90
 Opinia
@Znudzony tym belkotem 29.05.2019 20:16

(usunięte przez administratora)z lidlu czy biedronie nie zagrzalbyś kwartału bo tam za pracę płacą a nie za (usunięte przez administratora) ,dwa razy rozmawiales ale chyba w godzinie bo latacie jak pieski za sunia

Pomocna?
Tak2Nie
Znudzony
 Opinia
@TZC90 05.06.2019 21:02

Mam nadzieję (usunięte przez administratora) że nie jesteś z mojej zmiany. Czepiasz się ludzi, a co ty w nosisz do naszego zakladu jak tylko hejt na necie, jak przegladam twe posty to zaczynam sie zastanawiam nad iloscia twoich kompleksow... brak kolegow chyba robi swoje, biedny smutny czlowieku... zal mi Ciebie, oprocz wylewania zalu na necie masz jakies inne zajecia? Moze wpadnij na piknik i ujaw sie.. ciekawe co reszta zalogi o tobie pomysli.. anonimowo to niezly kozak jestes. Jak Ci tak zle i uwazasz ze wszystko jest do d..y to moze poszukaj sobie firmy gdzie odnajdziesz swoje szczecie zyciowe...

Pomocna?
Tak3Nie1
Operator
 Opinia
@Znudzony tym belkotem 29.05.2019 20:16

Oj (usunięte przez administratora)już chyba głębiej w(usunięte przez administratora)king kongowi wejść nie dasz rady????

Pomocna?
Tak5Nie1
Znudzony
 Opinia
@Operator 06.06.2019 16:13

Zmień lekarza bo chyba za słabe leki masz przepisane. Jeśli twoim jedynym celem jest tu opisywanie dupska Michała S. to może umów się z nim na randkę, bo chyba twój chłopak Cię rzucił i nie radzisz sobie z samotnością.

Pomocna?
Tak1Nie1
...
 Opinia
@Znudzony tym belkotem 29.05.2019 20:16

Kom jakiegoś przydupasa i wdupowlazcy brawo ty

Pomocna?
TakNie
Gibon
 Opinia
@Znudzony tym belkotem 29.05.2019 20:16

Temat braku srodkow higieny osobistej jest bardzo wazny...podstawy BHP w firmie daja duzo do myslenia.chyba musi znowu wpasc PIP..to co dzieje sie w firmie od roku to jakas porazka!!!firma 21 wieku a zarzad chyba ze srednowiecza...ludzie zwalniaja sie !!!

Pomocna?
TakNie1
MAZAK
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

W Leszczyńskiej Fabryce Pomp pracuje od 12 lat na stanowisku Operatora CNC. Doświadczenie mam, ustawiać umiem. Moje zarobki po tylu latach oscylują w kwocie około 2800 netto - 2900 netto. Plusy pracy w zakładzie to przedewszystkim praca od Pn - Pt. 3 zmiany w przemyśle ciężkim to raczej norma ale przyzwyczaić się nie da. Brak problemów z urlopem. Dość bogaty socjal przyzwoita premia świątecza (dwa powody dla których jeszcze się nie zwolnilem) Minusy to przedewszystkim pensja, która na obróbce nie jest uzależniona od umiejętności. A do tego jak na ten profil zakładu jest dość niska. Premie dla ustawiacza z doświadczeniem a guzikowego takie same. A wymagania odwrotnie. Doświadczony pracownik ma robić najlepiej na 2 maszyny z łapy, przezbrajać a do tego pilnować guzikowego. Kolejny z minusów to długa lista biurowych maratonczykow bez żadnego doświadczenia za to z wybujałym ego i poczuciem swojej wyższości. Dyrekcja i kierownictwo nie ma pojęcia ile zwykły pracownik musi się nakombinowac aby to wszystko szło. Prawda jest taka, że gdyby nie produkcyjni (wszystkie działy) i ich umiejętności robienia z "niczego-czegokolwiek" ten zakład dawno by padł. Nowi dyrektorzy potrafią tylko podkrecać normy i ustawiać na halach coraz to większe tablice z nic nie znaczącymi tabelami. Nie rozwiązując najistotniejszych problemów. Co do szlifierni, odlewni czy rdzeniarni to powiem tylko tyle, że szkoda swojego zdrowia za te marne pieniądze a warunki tam panujące. Jestem ciekaw co na to PIP. Brud Smród i ubustwo. A kasa czasami mniejsza jak na cnc.

Pomocna?
Tak28Nie1
TZC90
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@MAZAK 24.03.2019 15:58

Masz rację kolego misiewicze wchodzą w zad aż (usunięte przez administratora)nowych niby dyrektorków piecze. Tablice juz były za Andrzeja i nic nie wyniknelo. Kong pewnie jeszcze rok i pojdzie sobie gdzie bądź jak to czynił wielokrotnie a drzepetto będzie sciemnial dalej jak wielu do tej pory rzekomych doradców którzy czerpią niezle dochody mamiac zarzad do dziś

Pomocna?
Tak7Nie
maczuga
 Opinia
@MAZAK 24.03.2019 15:58

Gościu narzekasz na wypłatę ale socjal to już chcesz, rezygnując z tych waszych dużych premii świątecznych itp. można mieć parę stówek więcej do wypłaty, ale oczywiście firma wie lepiej jak wydać wasze pieniądze. A jeżeli komuś się nie podoba to niech co miesiąc wpłaca sobie na kasę i na wakacje czy święta jak znalazł

Pomocna?
TakNie
Szybki
 Opinia

Jakość obsługi pracownika w ciągu ostatniego roku bardzo się pogorszyła!!! Brakuje podstawowych środków BHP !! Żenujący dla mnie jest fakt braku podstawowych środków jak rękawice robocze, czy ochronniki słuchu. A żeby brakowało papieru toaletowego w tak rozwojowej firmie to już naprawdę brak słów .

Pomocna?
Tak8Nie1
Ciekawy
 Opinia

Czy ktoś ma dane czy beda jakies nowe atrakcje na pikniku... Gorniakowa bis?

Pomocna?
Tak1Nie1
Iwan
 Opinia

No to mamy przykład jak misiewicz i reszta holoty z kręgu szczerości wykazała się na nowej hali przy ustawianiu maszyn. Po prostu ludzie którzy nie mają pojęcia o niczym a wychodząc na produkcje panoszą się i opowiadają jakie to oni mają doświadczenie. Ciekawe kto teraz za to beknie...

Pomocna?
Tak13Nie
nowelas
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

no zakład fajny jak kolega w ciasnych spodniach nie dopilnował metalu kolorowego który zostawił na dworze zamiast zdać na magazyn i zginął to co miał zrobić??? Jak co najlepiej potrącić pracownikom odlewni z pensji by zakład i on nie był stratny. SZKODA GADAĆ

Pomocna?
Tak23Nie2
Anon
 Opinia

Pracuje na szlifierni (odlewnia) i powiem szczerze tragedii nie ma. Jeżeli komuś chce się pracować to zawsze będą pieniądze. Ostatnio była podwyżka 6% (dla młodszych stażem) i 4% dla starszych. Ostatnia wyplata 2700 netto także nie jest najgorzej. Wiadomo, że ludzie będą cały czas chcieć więcej kasy. Jedynym minusem jest tutaj pył, który wdychasz i na koniec pracy wygląda się trochę jak górnik. Ogólnie atmosfera jest w miarę okej gdyby nie kilka osób wyżej stanowiskiem. Duży nacisk na wydajność, jak robisz mało to ucinają Ci premie. Moim zdaniem jest to jedna z lepszych firm w Lesznie oferująca mimo wszystko dobre warunki finansowe. Większość pracowników "płacze" bo od niedawna są kamery i jest większy rygor. Kiedyś można było lecieć w ch.. i ludzie przyzwyczajeni do tego są niezadowoleni. Zakład jak każdy inny, ma swoje plusy i minusy.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były mistrz odlewni
 Opinia
@Anon 25.07.2018 15:39

Według mnie szlifiernia to njgorszy wydział zaraz po niej rdzeniarnia - szkoda zdrowia (jak za te pieniądze)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Karol
 Opinia

Jeśli nie będzie podwyżek od nowego roku to znów będą zwolnienia

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia
@Karol 13.12.2018 20:18

A czy temat podwyżek był w jakiś sposób w ogóle podejmowany z pracodawcą? Jeśli tak, to jaka była jego odpowiedź? Jakie kwoty byłyby satysfakcjonujące dla pracowników i adekwatne do wykonywanej pracy? Napisz też proszę, czym się zajmujesz w LFP.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jaś
 Opinia
@Karol 13.12.2018 20:18

Bez przesady. Co ty tak pesymistycznie nastawiony? Może będzie lepiej, a nie zaraz tam gorzej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia
@Jaś 02.01.2019 18:49

Po Twojej wypowiedzi wnoszę, że Ty również tak samo, jak użytkownik @Karol, pracujesz w LFP. Jak Ci się pracuje w tym miejscu? Czy jesteś zadowolony z oferowanych przez tego pracodawcę warunków? Ciekawi mnie, jak wygląda ścieżka rozwoju pracowników w LFP - może napiszesz coś na ten temat. Zachęcam!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
All
 Opinia

Witam. Mam kilka pytań ;) Po pierwsze czy oprócz ofert pracy ze strony internetowej firma przyjmuje na inne stanowiska np. do UR? Czy firma przyucza do stanowiska np. operatora CNC? Czy LFP przyjmuje do pracy bo widać z ulicy, że firma się rozwija? Jaka panuje atmosfera wśród pracowników i na zakładzie !?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Karol
 Opinia

Jakiś czas temu kolega został wezwany na rozmowę kwalifikacyjną.Na miejscu przy stole siedziała nasza pani kadrowa a razem z nią pseudo dyrektor.Ten nasz kmiotek z brzuszkiem zadawał tak głupie pytania jakby chciał żeby ktoś prosił go o zatrudnienie.Prezes już dawno powinien go spuscic jak wodę w kiblu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia
@Karol 17.11.2018 20:23

Rozumiem, że piszesz z perspektywy osoby obecnie zatrudnionej w LFP. Piszesz o jakiejś rozmowie rekrutacyjnej, w której nie brałeś udziału, obrażającym przy tym także inne osoby - proszę o niepisanie w takim tonie. Zachęcam do napisania natomiast merytorycznej i rzeczowej opinii o pracy w LFP.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Karol
 Opinia
@Alicja 17.11.2018 23:40

Napisałem tak bo ta osoba która była rekrutowana to mój znajomy.Przedstawil mi jak ta rozmowa kwalifikacyjna przebiegała, poczuł się tak jakby ktoś chciał żeby prosić się o tą pracę.Nikogo nikt tu nie obraża takie są fakty.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Koleś z cnc
 Opinia
@Karol 17.11.2018 20:23

Jeśli piszesz o osobie o której myślę to ten facet nie jest dyrektorem, a poza tym po jaka cholerę robisz za adwokata? Jeśli twemu kolesiów się nie podobało to niech spada na drzewo. Przez takich maruderow jak ty nic się nie zmienia. Poczytaj kilka postów niżej, kilku frustratów wylewa swoje żale. Ja robię swoje i źle nie mam i na mojej zmianie pracuje się spoko.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia
@Koleś z cnc 21.11.2018 02:43

Cieszę się, że zdecydowałeś się zabrać głos na forum i wypowiedzieć się na temat tego, jak z Twojej perspektywy wygląda praca w LFP. Mógłbyś napisać jeszcze coś więcej o tym pracodawcy? Interesują mnie takie kwestie jak forma umowy, relacje między współpracownikami.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Karol
 Opinia
@Koleś z cnc 21.11.2018 02:43

Ja też wiem że to nie jest dyrektor ale jego zachowanie nie odbiega od tego żeby go tak nazywać.Moglbym nie dawać wiary że tak było ale kolega nagrał cała rozmowę kwalifikacyjną.A ty zapewne jesteś jednym ze smarowidel których trochę tam pracuje.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hub
 Opinia

Jakie są stawki na numeryku?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
On
 Opinia

Wszystko ładnie pięknie. A jak wygląda sprawa chorobowego? Jak ktoś jest naprawdę chory?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia
@On 24.10.2018 11:01

@On, dlaczego uważasz, że kwestia L4 miałaby wyglądać jakoś inaczej niż w innych firmach? Rozumiem, że chciałbyś podjąć pracę w LFP. Jakie stanowisko Cię interesuje w tej firmie? Napisz nam, jeśli zdecydujesz się aplikować i zostaniesz zaproszony na rozmowę rekrutacyjną.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Smutno
 Opinia

A jak wyglądają warunki pracy i zarobki w przypadku inżynierów? Warto rozważyć ofertę pracy na stanowisku technologa?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia
@Smutno 21.10.2018 22:37

@Smutno, a orientowałeś się już, czy firma prowadzi obecnie rekrutację na interesujące Cię stanowisko? Jestem też ciekawa, jakie warunki zaoferowane Ci przez pracodawcę skusiłyby Cię do podjęcia pracy w LFP. Mam też nadzieję, że ktoś odpowie Ci na zadane pytania!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia

@Chcę pracować, piszesz, że chciałbyś podjąć pracę w LFP. Orientowałeś się już, czy firma prowadzi obecnie rekrutacje na interesujące Cię stanowisko? Wszystkie aktualne oferty znaleźć możesz na stronie internetowej firmy, w zakładce "Praca": http://www.lfp.com.pl/web/home.nsf/info/praca

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Abc
 Opinia

W moje miejsce czeka kolejnych 20 muszę ciężko konkurować ale podobno są potrzebni nowi

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Chcę pracować
 Opinia

Czy są ludzie potrzebni do pracy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia

@wilo, nie mam żadnego problemu z odpowiedzią na Twoje pytanie - jestem moderatorem forum GoWork.pl, a moja rola tutaj nie jest żadną tajemnicą. Na forum obecnych jest wielu moderatorów, a zawsze użytkownicy mogą nas poznać po szarych nickach. Zadajemy pytanie, tak, aby udzielone przez pracowników odpowiedzi były przydatne potencjalnym kandydatom do pracy. Rozumiem, że pytasz, bo pracujesz w LFP, tak? Co możesz powiedzieć o tym pracodawcy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wilo
 Opinia

alicja kim ty jestes???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia

@krzychu, na forum dzielimy się opiniami na temat pracodawców. Rozumiem, że pracujesz w LFP w Lesznie, tak? Co możesz powiedzieć o pracy w tym miejscu? @Haha, dziękuję za tak istotną informację! Czy mógłbyś jeszcze dodać, na podstawie jakiej umowy pracuje się w LFP oraz czy pracownikom tej firmy przysługują jakieś benefity socjalne?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Haha
 Opinia

Firma jest elastyczna, za pracę w weekend pracownik wybiera wynagrodzenie za dzień z dodatkiem 100% lub wybiera 1 dzień w tygodniu. żadnych problemów z tym ani z planowaniem urlopu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
TZC90
 Opinia

Macie rację Paweł D i Henryk K to sprzedajne buraki które za wszelką cenę chcą zaistnieć i brylowac,nie mają żadnego szacunku i poważania.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
LuX
 Opinia
@TZC90 22.06.2018 18:24

A na jakim dziale pracują ww.? Bo nie ogarniam o kogo chodzi.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
krzychu
 Opinia
@LuX 04.07.2018 19:46

ty już dobrze wiesz na jakim

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia

@Lump, rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Planujesz związać się na dłużej z LFP? Co jeszcze możecie dodać na temat pracy w LFP? Na stronie internetowej firmy widziałam wiele aktualnych ofert pracy: http://www.lfp.com.pl/info/praca . Aplikował ktoś z Was ostatnio?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lump
 Opinia

Pracuje juz 15 lat i wiekszych zastrzezen nie mam zatrudnilem sie do pracy to staram sie uczciwie pracowac wiadomo ze zaklad pracy to nie urodziny u babci,a te narzekania w poprzednich komentarzach ze tego niema czy tego,to tak jakby górnik sie zatrudnił w kopalni a potem narzekał ze nie ma okien.pozdrowienia dla klasy robotniczej.Amen

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia

@Operatorrrrrr, kilka już dobrych lat pracujesz w LFP. Czy na przestrzeni tego czasu spędzonego w tym zakładzie pracy, zachodziły w nim jakieś istotne zmiany? Możesz coś napisać na ten temat? @Haha, długo już pracujesz w LFP? Wspominasz o nieobowiązkowych nadgodzinach - a czy możesz powiedzieć, jak są później odbierane przez pracowników, w postaci dni wolnych czy wynagrodzenia? @Lump, proszę o nieobrażanie nikogo. Rozumiem, że też pracujesz w LFP - jak oceniasz tego pracodawcę i oferowane przez niego warunki?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lump
 Opinia

(usunięte przez administratora)nygusyi lewusy sie zala biez katane i spadac jak wam tak zle.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lolo
 Opinia
@Lump 12.09.2018 19:35

Do Lump. Wreszcie komentarz z sensem. Drewniak do boju

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Haha
 Opinia

Umowa na czas nieokreślony wypłata zawsze na czas, urlop udzielany bez problemów. Umowa na czas nieokreślony podpisują dopiero po maksymalnym czasie jaki jest możliwy prawnie, choroby oznaczają utratę pracy, formalnie wszystko ok. Godzinowo również, pracą 8 godzin, 5 dni w tygodniu nadgodziny nie są obowiązkowe. Duży plus, nie dla każdego wyścig szczurów każda sobota w pracy to priorytet.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
MMA
 Opinia

Praca na rdzeniarni przypomina raczej pracę w kopalni... Brak narzędzi, brud, smród, a za wykonywaną pracę dostaniecie śmieszne pieniądze. NIE POLECAM!!!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Operatorrrrrr
 Opinia

Witam! Pracuje na wydziale obrobki ponad 8 lat. Jestem doswiadczonym pracownikiem. Pod koniec roku zwalniam sie tylko z tego wzgledu ze za prace na trzy zmiany oraz obowiazki i presje kierownictwa otrzymuje nie adekwatne wynagrodzenie do wykonywanej pracy. Moze to ludzi dziwi, ale nie szanuje sie pracownika, gdy cos wie lub umie zrobic bez pomocy technologa, a jest takich osob wiele w tej firmie jak ja. Po prostu mam dosc wysysku, dawania wiekszej premi kosztem reszty pracownikow, np. Praca na dwoch maszynach z robotem gdzie wymiary , odlewy to kosmos itd, nie wspomne o tym ze niema czasem czym obrabiac . Stawka, grupa ta sama co inny pracownik na jednej maszynie ,ale ten co robi na dwie dostaje wieksza premie kosztem tych pozostalych pracownikow, to wlasnie jest wyzysk, oszukiwanie, wlasnie nas wszystkich, a to przeciez my wykonujemy ta prace z ktorej wszyscy maja profity , a jednak mamy najmniej. Za duzo nie potrzebnych ,,biurowych łazikow'' a planowanie to jedne wielkie nie porozumienie. Co do odlewni, rdzeniarni to wole sie nie wypowiadac...

Pomocna?
Tak26Nie

Zostaw opinię o LFP Sp. z o.o. - Leszno

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej