VIVA PLUS II

Adres: ul. Kosynierów 9, 41-907 Bytom

NIP: 6261722037 REGON: 273238365

VIVA PLUS II
1 423 369 5 1

Opinie o VIVA PLUS II

Filtruj opinie po kryteriach:

Fredi
 Opinia

Firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Wiecie coś w temacie pracy?

Pomocna?
TakNie
Ona
 Opinia

Chętnie się spotkam z An, aby dowiedzieć się więcej na temat pracy.

Pomocna?
TakNie
An
 Opinia

Nie polecam pracy w tym miejscu ,pracowałam na dziale drukarz miałam styczność z chemią pcv tzw chlorek winylu nie dostałam rękawic oraz maski ochronnej , brak szkoleń rodo, BHP

Pomocna?
Tak1Nie
Eroxd
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam , mam pytanko ile tak średnio sie zarabia w akordzie na drukarni ? Z góry dzięki za info !

Pomocna?
TakNie
Angelika ❤
 Opinia

Witam ???? Miło wspominam pracę w viva plus produkcja ???? najlepszy Brygadzista (usunięte przez administratora)???? Pozdrawiam Angelika ????

Pomocna?
TakNie34
Mat
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Witam wszystkich, Zamierzałem aplikować do firmy jakiś czas temu, ale po przeczytaniu komentarzy na jej temat - zrezygnowałem. Paradoksalnie nie chodzi mi tu o negatywne komentarze, bo wiem doskonale że ludzie narzekają wszędzie, tylko riposty na nie, które w podejrzany sposób wydają się przedstawiać niezwykle kolorowy obraz, tym samym odnosząc się z niezwykłą pogardą do osoby komentującej. Uznałem to za bardzo niepokojące i czytając ostatnie komentarze, widzę że trend się utrzymuje. Dość szybko znalazłem zresztą pracę w korpo, więc zamknąłem temat. Ale do rzeczy, rozglądam się powoli za czymś innym (korpo jak to korpo), i wciąż biorę pod uwagę dział eksportu w Vivie - proszę więc, na ile to możliwe, o opis niedawnych doświadczeń z działu eksportu ludzi którzy pracowali bądź pracują w firmie. Przede wszystkim chodzi mi o atmosferę, bo z komentarzy i zwłaszcza rispost wyłania się bardzo nieciekawy obraz. (Osobo z pseudonimów : eligentna, Fakty po Faktach, loka itp - bardzo proszę - nie od Ciebie). W daleszej mierze - jak to wygląda w kwestii możliwości rozwoju, zarobków oraz zakresu obowiązków. Słowem - dać szansę, czy trzymać się z daleka? Będę wdzięczny za wszelkie kulturalne i rzeczowe komentarze, dziękuję!

Pomocna?
Tak1Nie
Mat
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Mat 02.03.2019 14:25

Jakieś niedawne doświadczenia z działu handlowego?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ZBIGNIEW MAGIER
 Opinia

WITAM WSZYSTKICH TYCH CO PRACOWALI I DALEJ PRACUJĄ W VIVIE T AK CZYTAM TE WSZYSTKIE OPINIE O FIRMIE I MNIE SZLAK TRAFIA LUDZIE FACET STWORZYŁ FIRMĘ DAŁ WAM ZATRUDNIENIE ZA MIARĘ DOBRE PIENIĄDZE A WY NA NIM PSY WIESZACIE SPRÓBUJCIE JEDEN Z DRUGIM OTWORZYĆ WŁASNY BIZNES I NIE MIEJCIE NAD NIM ŻADNEJ KONTROLI TO POPŁYNIECIE ZA MIESIĄC PRZEZ 7 LAT KIEDY TAM PRASOWAŁEM MIAŁEM Z SZEFEM BARDZO DOBRY KONTAKT FAKT JEST ŻE JEST OSOBĄ WYMAGAJĄCĄ ALE JAK TRZEBA TO UMI DOCENIĆ PRACOWNIKA JA TEŻ BYŁE WYZYWANY ZA NIE SWOJE BŁĘDY ALE PO KILKU DNIACH WSZYSTKO WRACAŁO DO NORMY PAMIĘTAJCIE NIKT WAM NIE BĘDZIE PŁACIŁ ZA SAME PRZEBYWANIE W PRACY TO NIE TE CZASY TRZEBA COŚ Z SIEBIE DAĆ ŻEBY ZAPRACOWAĆ NA WYNAGRODZENIE MIMO PARU ZŁYCH CHWIL DOBRZE WSPOMINAM PRACE W VIVIE POZDRAWIAM ZBIGNIEW MAGIER CHYBA JAKO JEDYNY PODPISAŁEM SIĘ POD OPINIĄ

Pomocna?
Tak7Nie1
Aga Giri
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@ZBIGNIEW MAGIER 09.09.2017 14:29

Witam wszystkich...czytając po raz pierwszy opinie na temat tej firmy podpiszę się pod Zbyszkiem Magierem -swoim prawdziwym Nickiem. Pracowałam w Vivie ok 5lat I powiem wam wszystkim ,że jak czytam te wszystkie hejty to nie wierzę własnym oczom. 5lat temu zmieniłam pracę odchodząc z vivy,w której spędziłam 5lat ..zaczynałam jeszcze na starym miejscu na skrajnej..na moich oczach budowa nowej lokalizacji rosła. Szef przybiegalal do naszego dzialu pokazując nam jak wyglądają postępy budowy. W dzień otwarcia zaprosił wszystkich pracowników -byl szampan ,dobre jedzenie ,Adele...pokazał nam każdy zakamarek firmy. Grała muzyka ...wszyscy byli szczęśliwi. Szef i szefowa zbudowali tą firmę od podstaw -to bardzo dobrzy ludzie.Zarobki na ten czas były bardzo dobre,jak ktoś się wykazał to dostawał premie ,nagrody ,dla każdego pracownika kasa w kopercie w Wigilię. Ja akurat wygrałam konkurs pracownika roku i wyjechalam do Indii. Każdego roku wyjazd w inne miejsce...zdjecia z wyjazdów publikowane byly na stronie.Przepracowalam tam 5 lat ,bardzo miło wspominam ten czas, to dobra firma ale tylko dla ludzi,którzy chcą pracować i będa lojalni. Niestety rynek pracy sie zmienil i kazdy "mlody" po studiach oczekuje Bóg wie jakiej podstawy...ludzie na to trzeba sobie zapracować. A ci ,którzy w Vivie byli tylko miesiąc nic tak naprawdę nie wiedzą o tym ile szefostwo poświecilo czasu,nerwów, zaufania dla tych, ktorzy przychodzili na chwilę. Jeśli ktoś zna początki tej firmy od podszewki ,nigdy złego słowa by nie powiedział. Pozdrawiam wszystkich bylych pracownikow i GRATULUJĘ szefowi i szefowej ,że nadal są numerem jeden na rynku. Pozdrawiam Aga Giri

Pomocna?
Tak3Nie5
Justyna
 Opinia

Byłam zobaczyłam i podziękowałam pierwszy dzien (usunięte przez administratora) nic kompletnie praca od dzwona do dzwona jak ktoś lubi akort to polecam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Justyna 17.10.2018 19:54

Masakra jakaś. Zero szkolenia, brak BHP i nie wiadomo jakieś wymagania! A mało tego praca za pośrednictwem firmy zewnętrznej.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Drukarzyk
 Opinia
@Iza 24.11.2018 23:31

I najlepiej 10000 długopisów dziennie robić żeby zaspokoić oczekiwania ???? odzieży ochronnej również nie ma, nie wspomnę o chociażby rękawiczkach żeby zapobiec zniszczeniu, poparzeniu dłoni chemikaliami.. Jak nie kupisz swoich to nie będziesz miał.. No jedynie liche foliowki które nie nadają się do takiej pracy :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tosia
 Opinia

mila nie ja trzese (usunięte przez administratora) jak napisałaś tylko firma która myślała że trafiła na głupią naiwną ze jak postraszy policja to się wystrasze. Tu Cię zaskoczę jestem inteligetna wiec sama zrezygnowałam z tej śmieszniej rekrutacji w tej parafialnej firmie. Straszyć kogos policja i prokuratura bo zabrał kartkę z przepisanymi z netu głupimi testami bez firmowej pieczątki czy nawet znaku firmowego. Mój adwokat to wysmial. Zresztą tak jak i moj Nowa szefowa. Życzę powodzenia jak ktoś by chciał poznać pytania z testu na stanowisko biurowe w tej firmie proszę pisać posmiejemy się razem. Mila -zycze szczescia.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Znudzona głupota
 Opinia
@Tosia 30.01.2019 19:07

jednak byłaś u adwokata .......wiec cel firma osiągnęła I nie jesteś inteligentna ! Tylko tak Ci sie wydaje Po co dalej tu piszesz co Ci to da Mam nadzieje ze jednak Cie pociągną do odpowiedzialnosci Bo tak czy owak jesteś zwykła złodziejka i cokolwiek napiszesz nie ma znaczenia Ukradłaś i tyle i nie wazne czy to był papier toaletowy czy jakiś dokument ijeszcze sie tym chwalisz nowej szefowej .... Ty nawet nie słyszałaś co to inteligencja .....daj spokoj i nie ośmieszaj sie dalej Ciekawe co zrobisz jak oni tu napiszą Twoje imie nazwisko i gdzie mieszkasz bo co zrobiłaś wszyscy juz wiemy ...złodziejko moze to bedzie dobra przestroga dla pseudo inteligentnych

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tosia
 Opinia
@Znudzona głupota 03.02.2019 13:29

Haha wiesz co piszesz? U adwokata nie byłam bo mam w rodzinie a Tu nie czytasz ze zrozumieniem. Niech ujawnia moje dane bardzo proszę z tym że oni pewnie są bardziej niż Ty inteligetni i wiedzą czym to grozi. A Ty za takie oskarżenia mnie na forum możesz być oskarżona o stalking i zniesławienie mogę znaleźć Cię po ip. Więc wyluzuj skoro sprawa Ciebie jeszcze nie dotyczy

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ony
 Opinia
@Tosia 07.02.2019 22:05

w rodzinie prawnik a ty taka głupia tym tokiem myślenia to pewnie mama jest prokuratorem a tata sędzią …… hehhehhehe dobre wiec jak ty piszesz to można i dobrze a jak oni napiszą to źle i nie dozwolone ot pokrętna logika jesteś zwykłą szmaciarą i nic tego nie zmieni cha cha cha

Pomocna?
Tak1Nie1
Ola.
 Opinia
@ony 10.02.2019 10:33

Kulturka pierwsza klasa, ale to wynosi się niestety z domu :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tosia
 Opinia

Witam ta firma to parodia . Na stanowisko administracyjno biurowe kazali mi uzupełniać ankietę-test 18 podpunktów. Ile pustaków o wymiarach 24x48miesci sie w 1m2 , i takich matematycznych zadań obliczeń kontów i innych głupot ,uszereguj miasta według zasad i uzasadnij, miałam dość to nie poważne podziękowała i zabrałam test ze sobą bo były tam moje dane osobowe. Facet wybiegł za mną ze mam oddać test powiedziałam że nie bo tam nie ma ich danych firmy tylko zwykła kartka z pytaniami i moimi danymi i pojechałam. Za 40 min zadzwoniła Pani kierownik czy prezes nie przedstawiła sie i kazała mi przywieźć test i oddać bo inaczej dzwoni na policję ma moje nr rejestracyjne samochody ,monitoring haha powiedziałam że tam nie ma ich danych to nie dokumenty firmowe a sa tylko moje dane a jest rodo a ja nie wyrażam zgody na udostępnianie dala mi 1 godz na oddanie a jak nie to straszyła policja . Haha Jak dobrze ze zrezygnowałam tam musi być horror z takimi przełożonymi haha nie polecam.

Pomocna?
Tak34Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jogi
 Opinia
@Tosia 13.12.2018 16:18

Ja tam nie wiem co to za firma i jakie tam maja procedury ,przeglądam wiele potencjalnych miejsc pracy ale jedno jest pewne że ukradłaś jakiś dokument , nie znalazłaś go na ulicy tylko go zabrałaś to zrobiłaś to wręcz definicja kradzieży ,jesteś złodziejką i tyle nie ważne co to było, nie było to Twoje …. mało tego Sama się do tego tu przyznajesz i szokuje mnie że 19 osób dało Ci kciuk do góry taka jest teraz etyka moralność? chyba tak .. smutne ! dopisze tylko tyle że naprawdę masz coś nie tak w głowie o jakim RODO Ty piszesz ? przecież im wysłałaś swoje CV z danymi więc co co chodzi ? po prostu nie rozumiesz co to jest to RODO ,poczytaj uzupełnij wiedze głównie chodzi o przetwarzanie danych osobowy i bezpieczeństwo przechowywania obawiam się że nie wiesz sama co robisz jeśli oni oddadzą to na Policje jako kradzież ( a sama tu się przyznajesz że zabrałaś jakieś dokumenty i facet biegł za Toba żebyś je oddała ) to czekają Cię małe kłopociki już tłumacze nie ważne jaki będzie tego koniec ale czeka Cie napewno wizyta na Policji w celu złożenia wyjaśnień a potem prawdopodobnie u Prokuratora na dywaniku jestem o tym przekonany bo nam się troche na tym znam może to umorzą a może nie ale stracisz dwa dni wolnego z ewentualnej nowej pracy na wizyty czeka Cie "mały stresik " plus być może będziesz musiał wydać pieniążek na poradę adwokata ciekawe czy beczysz taka mądra wtedy :-) pozdrawiam jogi

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pip
 Opinia
@Tosia 13.12.2018 16:18

jogi ty hooju, masz jeszcze tupet tu pisać, jeszcze tam ktoś u ciebie pracuje w ogóle? Jacyś desperaci i nieudacznicy chyba (normalni już dawno odeszli). To ty jesteś (usunięte przez administratora) bo (usunięte przez administratora)ludzi i państwo płacąc pod stołem, ludzi z emerytur a Bytom z podatków!

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawski
 Opinia
@Tosia 13.12.2018 16:18

#Tosia i jak tam sprawa się rozwiązała? Oddałaś te papiery? Bo ciekawość zżera ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ona

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia
@pip 31.12.2018 20:21

pip to przerażające że są tacy ludzie jak Ty też uważam jak jogi że (usunięte przez administratora)jest zwykła złodziejka jestem pracownikiem mam swoje zdanie ale trzeba być człowiekiem publicznie znieważyłem tego faceta a za to są już paragrafy to czyta tez jego rodzina jak byś się czuł jak ktoś tak by Ciebie nazywał ? jesteś świnią jak masz ochote i odwage to powiedz to w face to face nie schowasz się za byle Nickiem Policja łatwo Cie namierzy po IP które udostępni forum zastanawiałam się czemu firma nie zablokują możliwości pisania takich głupot i obelg … ale może czekali aż ktoś będzie na tyle mało rozumny i da się ponieść "swojej " fantazji" z tego co wiem to obydwie sprawy sa już na Policji i teraz wystarczy poczekać... kibicuje i mam nadzieje że podadzą Cie tu z imienia nazwiska i będzie wstyd siema

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tosia
 Opinia
@jogi 30.12.2018 00:39

Jogi jeśli firma poda to na policję czy do prokuratury to tylko sama się osmieszy bo nie udostępniła mi dokumentów firmowych jak to nazwali tylko zwykła kartka z testami pytaniami bez nazwy firmy i znaku zastrzezonego firmowego żeby miało jakikolwiek dokument ze to jest ich własność a uzupełnione były moje dane osobowe wiec nie miałam podstaw do pozostawienia testu. Taka kartkę może wydrukować sobie każdy w necie więc podajesz zle argumenty do zastraszenia mnie. Straszenie policja czy innym wymiarem sprawiedliwości jest śmieszne i bezpodstawne i wszyscy o tym wiemy. Jeśli chodzi o RODO na cv nie wyraziłam zgody dla tej danej firmy o przetwarzanie moich danych jeśli to zrobią to ja mogę ich oskarżyć nie oni mnie. Mam rodzinie w prokuraturze i prawnika wiec wiem co i jak. Sprawa może być naglosniona Jeśli firma będzie sobie tego życzyła ale czy warto robić sobie o nic antyreklame?Ja stracę jak to napisałeś 2 lub 3 dni a firma? To już sam sobie odpowiedz.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tosia
 Opinia
@Ciekawski 03.01.2019 00:47

Hej niczego nie muszę oddawać bo to nie były ich dokumenty firmowe. I chyba to wkońcu zrozumieli że nie mają podstaw do zaskarżenia. Chyba że chcą się ośmieszyć i nagłośnić sprawę.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Warunki na drukarni skandaliczne, gdyby BHP-owiec tam wpadł myślę, że chwycił by się za głowę..

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.
 Opinia

Praca nie jest zła moze troche monotonna ale ujdzie jedyne co mi przeszkadzalo ze czlowiek prosi sie sie o swoja umowę a powinna byc juz pierwszego dnia przy podjeciu pracy. Fajni ludzie pacuja na drukarni i to byl duzyyyyy plus.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klaudia
 Opinia
@K. 06.01.2019 20:54

A możesz powiedzieć coś więcej? Czy praca jest od poniedziałku do piątku po 8h, czy sa nadgodziny? Umowa od poczatku jest o prace?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawski
 Opinia
@Klaudia 15.01.2019 20:14

Praca po 8h, jak trafisz na "sezon" to i weekendy nie Twoje :) pierwsze 3 umowy to zlecenie, taki okres ochronny z fajną kasą, potem umowa o prace i ile zrobisz tyle zarobisz. Faktycznie, ludzie fajni. Gorzej ze środkami ochronnymi, ubrań roboczych też możesz sie nie doczekać ;p

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Napoleon
 Opinia

(usunięte przez administratora) mnie boli Lubię atmosferę w VIVA PLUS II za: Filoki

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Solidarni

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Wszystkie firmy poszkodowane przez portal gowork zachęcamy do dołączenia się do pozwu grupowego przed Sądem . Wszystkich zainteresowanych z całej polski zachęcamy do kontaktu na nieprawdziwe12[małpa]gmail.com .Jedynie ruch solidarny położy kres tym kłamstwom i kalumniom Piszcie będziemy się wspólnie bronić

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Drukarzyk
 Opinia

Mógłbym prosić o jakieś informacje o pracy przy grawerowaniu? Na czym deukujecie, jakie zarobki, czy jest jakaś odpowiedzialność za popełnione błędy itd. z góry dzieki

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia
@Drukarzyk 19.04.2018 15:59

Hm.. Grawer, siedzisz przed laserem całe 8 godzin i grawerujesz, czasami dochodzą jeszcze dwie maszyny do obsługi przez jedną osobę i kilka innych rzeczy w tym czasie, czyli ustawienie maszyn itp. A po okresie próbnym jeżeli wróci reklamacja to płacisz za to Ty.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Anonim 05.08.2018 13:23

Niekompetentna firma.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Iza 24.11.2018 23:33

Iza, czy swój komentarz dodałaś z pozycji klienta, czy pracownika firmy VIVA PLUS II? Jeśli piszesz jako jej pracownik, to będę bardzo wdzięczna, jeśli rozwiniesz swój komentarz i jakoś się do tego odniesiesz. Dlaczego tak sądzisz? Jaka sytuacja spowodowała, że masz takie, a nie inne zdanie o tej firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Pracowałem tam kilka miesięcy. Fajne zarobki, aczkolwiek wszystko zależy od pracownika, jego szybkości (praca na akord) i oczywiście zleceń które są różne. Można zarobić 3 tyś zł, ale może trafić się miesiąc że zarobimy 1,5 tyś zł. Na plus miła atmosfera (drukarnia), na minus(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Były pracownik 04.11.2018 20:15

Opiszesz proszę parę zleceń jakie miałeś do wykonania pracując w VIVA PLUS II? Tego typu informacje mogą przygotować osoby, które to przeczytają i zastanawiają się czy podołają obowiązkom firmy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
drukmistrz
 Opinia

pracownik drukarni i graweru normalnie w innych firmach zarabia 2800 zł netto, choc bywają firmy które z nagodzinami płacą 3200-3400. Takie zarobki sa w tej firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grawernik :-)
 Opinia
@drukmistrz 15.09.2018 18:05

Zarobki wygladają tak, że przez pierwsze 3 miesiące jesteś na zleceniu, na umowie najniższa krajowa, do ręki 2100. Po tych trzech miesiącach przechodzisz na akord i już nie jest tak kolorowo. Możesz wyjść więcej lub nawet poniżej najniższej kr. Czasami trudno coś zarobić, jak masz do zrobienia masę innych rzeczy, typu ustawianie, latanie po handlowcach i ciągłe uczenie nowych. A i niektóre zlecenia są takie, że bardzo długo robi się jedną rzecz, więc wyrobienie większej ilości jest po prostu niemożliwe. Plus za klimat bez spin w załodze (przynajmniej na grawerze)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
drukmistrz
 Opinia
@Grawernik :-) 05.10.2018 10:57

no to podziękował bo na produkcji zarabiam teraz 3200

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bb
 Opinia

Witam może ktoś powiedzieć mniej więcej jakie zarobki są w tej firmie jako Pakowacz...i coś więcej na temat tego stanowiska co pakujecie po ile godzin pracujecie itd ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dobresłowo
 Opinia

Witam czy jest to firma godna polecenia chciałbym zacząć prace w tej firmie na stanowisku drukarza ale nie wiem czy sie opłaca ???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KUKASZENKO
 Opinia

Ile zarobi pracownik drukarni i graweru...?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Tomasz, dziękuję za Twoją odpowiedź. Zgadzam się z tym co napisałeś - za starania w pracy można dostać lepszą pensję. Niestety nie każda firma praktykuje tego typu nagrody stąd było moje pytanie - czy w VIVA PLUS II za starania w pracy dostaje się lepsze wynagrodzenie, z tego co rozumiem tak. Mam racje? Jeśli tak, to będę wdzięczna za informacje co wchodzi w skład benefitów: wakacje pod gruszą? Premie? Dodatki do płac? Nagrody?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Spanish_Girl
 Opinia

patrząc po historii ogłoszeń (jest kolejne) pracowników działu eksportu pracuje kilkunastu/kilkudziesięciu. Czy związane jest to z dynamicznym rozwojem firmy czy z rotacją?Czy zarobek w wysokości 7 tyś netto jest osiągalny?

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Janusz, a czy istnieją w firmie VIVA PLUS jakiekolwiek systemy zachęcające pracowników do solidnej pracy? Mówię tu o dodatkach do płacy takich jak benefity czy też inne formy wynagrodzenia. @Anonim, w jakich godzinach wykonuje się pracę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomasz
 Opinia
@Iza 20.08.2018 16:52

Jeżeli solidnie się pracuje, to praca zawsze jest dobrze wynagradzana.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janusz
 Opinia

To faktycznie jest problem bo firma za odpoczywanie nie płaci tylko za pracę a tu akurat takie czynności trzeba robić!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. A jak to wygląda w VIVA PLUS II?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartosz
 Opinia

Czy jest jakiś powód tej ciszy?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Praca na drukarni -Akord !!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Irek
 Opinia

Może firma nie jest idealna ale ja nie znam takiej!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mdma
 Opinia

Prezes firmy to strasznie egocentryczny człowiek, który uwielbia się chwalić tym co ma i co osiągnął.

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomasz
 Opinia

Nie wiem co można powiedzieć o pracodawcy, dla którego problemem jest przesłanie maila z adresem, bo przecież to oni szukają pracownika. Bytom to stan umysłu byłam tam już raz na rozmowie i tylko tam są ludzie gdzie mail stanowi problem. Po takim wstępie nie mam ochoty jechać na żadną rozmowę.

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o VIVA PLUS II - Bytom

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej