Spawalnik

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 38 ocen.

Opinie o Spawalnik

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spawalnik

Spierdolnik

Spierdolnik Praca jako monter gołe 8e za godzine do tego terror Niemców. Istny (usunięte przez administratora) koncentracyjny do tego Polscy prowadzacy Marcinek Fotograf facet absolutnie bez jaj bez charakteru FARMAZON no i Rumun pajac nad pajacami. Teraz biuro nam zrobilo prezent na swieta i wyplate za pazdziernil doataniemy w styczniu Bo kasa musi polezec ba koncie u tych bydlaków.

Zuzanna

@zawiedzionyjeśli zniknęły jakieś wpisy oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszanie zasad regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem komentarza należy zapoznać się z jego treścią. Chętnie dowiemy się o tym jak Ty oceniasz firmę jako pracodawcę, jednak wątek ten nie jest również miejscem na obrażanie pracowników firmy. @ Mirek wspominasz o opóźnieniach w otrzymaniu wynagrodzenia. Czy była to sytuacja jednorazowa, czy też dzieje się to od jakiegoś już czasu? Dotyczy całej firmy, czy tylko niektórych z jej działów?

Spierdolnik
@Zuzanna 02.06.2017 14:04
@zawiedzionyjeśli zniknęły jakieś wpisy oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszanie zasad regu...

Jest to nagminne wyplate za wrzesień dostalem 3 GRUDNIA !!!

Nico

Firme omijac klamcy oszusci burek dorabia sie na cudzej kzywdzie mam nadzieje ze nie bawem upadnie podam ich do telewizji niech duzo ludzi dowie sie o tych oszustach

Mirek
@Nico 29.08.2017 21:11
Firme omijac klamcy oszusci burek dorabia sie na cudzej kzywdzie mam nadzieje ze nie bawem upadnie podam ich do telewizji niech...

Szkoda ze nic nie umiesz robic a taka firme jak pan Burek to powinienes po rekach calowac Mirek

Płoczczanin
@Mirek 06.11.2017 13:34
Szkoda ze nic nie umiesz robic a taka firme jak pan Burek to powinienes po rekach calowac Mirek

Mirek pewnie ten sam co jal wódkę chlał to sie zesrał w spodnie przyy stole stary jestes nikim niedlugo sie zobaczymy. Ja ci nie obiecuje ja ci gwarantuje. Ogólnie firma kpina oszusci (usunięte przez administratora) czlowiek mial wypadek w pracy na TURYSTYCZNYM UBEZPIECZENIU sam musial pokryc koszty szpitala !!!! Firma nie płaci terminowo wystawia jakies lewe faktury do podpisu brak paska z wypłaty telefony milczą ! Ja jestem obecnie w hiszpanii warunki mieszkaniowe baedzo słabe 7e brak diety. Ostatni raz

Zuzanna

@pracownik, widać, że nie oceniasz pozytywnie Spawalnik jako pracodawcy. Mógłbyś jednak rozwinąć swoją opinię i napisać co wpłynęło na negatywne postrzeganie przez Ciebie tego pracodawcy?

pracownik

Omijać szerokim łukiem...

gosc

Jaka umowa Polska czy zagraniczna ? i jaka stawka dla elektryków ?

Marek

Witam ja pracowalem firmie spawlnik 2 mies gdy bym nie musial wrucic do kraju i pozalatwiac pilne sprawy pracowalbym do teraz- co moge napisac zaliczki sa co tydzien ,robia za darmo badania przelot jezeli pracujesz nie pijesz chodzisz robisz swoje to dostsjesz to na co wypracowales,sa ludzie co mysla ze to wakacje jak sa np w barcelonie,pija hlaja sciemnieja nie chodza do pracy lub wkratke.Moze sa male w piurze male nie porozumienia ale pracuje tam sporo ludzi jedni przyjerzdzaja inni wyjerzdzaja ogulnie nie jest zle trzeba robic swoje to na co sie zgodziles to dostajesz- ja bym wrucil jak by chcieli jak ogarnolbym wszystkie sprawy

xyz

Obiecuja kokosy, zaliczki co tydzien. Pozniej nikt w firmie nie odbiera telefonu albo pani z biura mówi: ,, z pustego i Salomon nie naleje". W dzien wyplaty przelewaja czesc wynagrodzenia, co dalej nie wiadomo...

Nick

Ktoś w poniedziałek wyjeżdża?

alex

firma krzak Mam niemieckie uprawnienia jako elektryk.na cały Europę.a oni chcą bym robił uprawnienia.jakieś 824. Z kąt oni się urwał??? Biegły Hiszpanski,niemiecki,włoski,posiadam NIE espaniol. I jeszcze mam za kurs zapłacić. Jaja. Hahaha,ta firma wyżej patrzy niźli oferuje. 10eur.w rajchu pomocnik ma więcej. Kpina

Martin
@alex 15.05.2017 09:16
firma krzak Mam niemieckie uprawnienia jako elektryk.na cały Europę.a oni chcą bym robił uprawnienia.jakieś 824. Z kąt oni si...

Co to za uprawnienia 824? Nie slyszalem o takich

volcik
@Martin 02.06.2017 19:34
Co to za uprawnienia 824? Nie slyszalem o takich

Uprawnienia na 1,5 volta!

Mirek

Witam to najgorsza firma w jakiej pracowałem na wypłatę trzeba czekać dwa miesiące a nieraz i dłużej 80 procent pracowników to pijusy od których w prace zionie wódą a tak zwana kadra biurowa nie odbiera telefonów gdy wypłata nie wpłynie na czas i chcesz się dowiedzieć dlaczego.Firma dla ludzi których nikt więcej nie chce zatrudnić.Szczerze odradzam.

zawiedziony

czasami przeglądam te opinie , i zauważyłem że poznikało bardzo dużo wpisów, to mówi samo za siebie o tej firmie. To firma dla meneli , bezdomnych i alkoholików, nikt normalny nie będzie się z nią wiązał. Pracowałem tam rok temu /nie wierzyłem opinią ale jednak prawda to co opisywane/ mam kontakty z paroma znajomymi z tej pożal się firmy - nic się nie zmieniło, jest jeszcze gorzej

NICk

@monter34 skąd taka opinia, firma wygląda na solidną i ogromne projekty przez nich zrealizowane są imponujące, obsługiwać kilka galerii handlowych to jest wyczyn.Też chciałem podjąć prace w firmie o takim zorientowaniu, jakieś info o zarobkach ? atmosfera w pracy ?

monter34

firma nie płaci wynagrodzenia na czas kręcą obiecują i nic z tego dobrego nie polecam

pablo

firma bardzo nie rzetelna , wypłat nigdy na czas nie maja, zaliczek tak samo, a o pasku z wypłaty zapomnij.

monter

Witam , pracowałem w Spawalniku ,byłem zadowolony z pracy jak i z zarobków , kadra ok żadnych problemów , kontrakty na których pracowałem pokończyły się i teraz siedzę w domu , mam nadzieje że w niedługim czasie dostanę nowy kontrakt od nich

kudlaty

Czy ktoś wyjeżdża do Finlandii w ten weekend.

monter

Dno

ozzy

Do Luntka i Allana.17 pln na umowę zlecenie to chyba nie bramy niebios.Wiem że można więcej dostać i warto o to walczyć.

ozzy

LUTES co do kwestii euro to firma Spawalnik pracuje dla Niemców lub Hiszpanów i takowe € dostaje.10 £ to jeszcze nie tak źle jak na Spawalnika.Warto zadzwonić i wszystko będzie jasne.Jedno jest pewne to co utargujesz na początek to twoje-warto się targować.Powodzenia

ozzy

Witam.Na tą chwile mają dużo pracy,jednak stawki jakie oferują tj.10 euro w Anglii,9 we Francji to żadna rewelacja bo to na umowę zlecenie.Kolejną smutna kwestia to zjazdy do domu i brak diety.Takie warunki oferują praktycznie wszystkie firmy i warto ostro się targować.Dyrekcja jeśli nie zapewni obsady na projekt będzie zmuszona dać kilka euro więcej.Powodzenia

Sz-cz

napisz na meila, pogadamy radziuu0708@gmail.com

kudlaty

Sz-cz mozesz podac wiecej szczegołów?

vojasy

Marcin dziekuję za info. Jeżeli możesz to napisz czy jesteś na podobnych zasadach jak napisałem i jak często można przyjechać do Polski

Marcin

Jestem w Czechach, według mnie będę szczęśliwy, jak ta praca nigdy się nie skonczy, Miało być ciągnięcia przewodów itd, a okazało się, że to robi inna ekipa, my tylko podłączamy maszyny.ogólnie ok, tak jak mówili w biurze, i przez telefon, dali auto nowe, wache tez oni płaca, jak nie pijesz, i robisz to nie masz sie czego obawiac. Dzisiaj dzwoniłem do tego goscia w biurze, z pytaniem co po tym kontrakcie, stwerdzil, ze pojedziemy do Francji, Mam nadzieje,ze bedzie jak w Czechach, polecam na ta chwile

vojas

Moje pytanie: mam propozycje jako elektryk do Czech do fabryki VW, forma zatrudnienia umowa zlecenie 8e/godz.Wybiera się ktoś i czy warto???

Sz-cz

Ja rozmawialem dwa razy telefonicznie bo jestem spaza Warszawy, mam przyjechac na 9 w srode na zalatwienie formalnosci i odrazu wyjazd. W poniedzialek bede potwierdzal.

kudlaty

Witam.Jak wszystko pójdzie dobrze tez mam wyjazd w środę.Jutro mam końcową rozmowę.Będę w kontakcie.

Paweł

Jesteśmy w Irlandii, nie jest źle, śpimy w hotelu, bo podobno jest problem z mieszkaniami. Też miałem wątpliwości, ale jak się sam nie przekonasz, to nie będziesz wiedział. Pracować trzeba, więcej się kręcisz, jak pracujesz, na głowę nie leci, bo robota w hali. Paweł

Sz-cz

Witam, wyjezdza ktos z tej firmy w srode do Iirlandii ?

monter

Z tego co wiem płacą teraz 10euro netto, i coraz trudniej u nich o prace, zaczęli być wybredni, jeżeli chodzi o pracowników. Kolega pracuje u nich w Irlandii, i twierdzi, że ok. Ja próbowałem tam się dostać, ale nie chcą poniżej 30, i bez doświadczenia kilkuletniego.

rys

Jedziesz na własne ryzyko. Jak dla mnie to tylko desperaci i to poważni podejmą się pracy dla nich. Firma "krzak" to mało powiedziane. Przy tej firmie firma "krzak" może poczuć się urażona.

nik
@rys 06.09.2015 16:07
Jedziesz na własne ryzyko. Jak dla mnie to tylko desperaci i to poważni podejmą się pracy dla nich. Firma "krzak" to...

nie jest tak żle jak niektórzy pisza kase wyplacaja pracowałem dla nich w hiszpani i Bremen

alto

ta firma to jakiś żart!!! Każdy potrafi zacząć i prowadzić taką firmę. ZERO organizacji! Podejście w stylu " Jedź tam, znajdź sobie mieszkanie, zajmij się wszystkim bo nam się nie chce. Ale pamiętaj żeby iść do pracy i na nas zarabiać" Więcej chyba nie trzeba pisać. Powodzenia

syf

NIE RADZĘ JECHAĆ Z TEJ FIRMY!!!!!!!!! Jeśli macie za dużo swoich pieniędzy, to proszę bardzo, bo za wszystko musicie płacić sami a potem może wam oddadzą. Lubicie spać w samochodach? To własnie firma która to wam zapewni. I oczywiście powrót na własny koszt.

Dodo

to firma jeszcze istnieje bo słyszałem ,że się rozpada

ozzy

Pracowałem w tej firmie w Bełchatowie i z tej perspektywy mogę powiedzieć że brak ogólnie dobrych zasad które powinny panować w pracy.Ciągle jakieś małe problemy z Bazą w W-wie.Pieniądze jak na umowę zlecenie małe.Dużo nie jasnych spraw,dość trudna atmosfera na budowie.I na koniec smaczek 7 euro netto dla montera rur do Hiszpanii,to chyba żart.Życzę powodzenia

ñ

i jest nadal wielki przekret

pewniak

Firma dziadowska szkoda czasu i nerwów ,kadra na b.niskim poziomie,płace katastrofa.Odradzam.

tadziorek

Odradzam.Omijać z daleka !Wezwano mnie i kilku innych na rozmowę kwalifikacyjną,Oferta internetowa ,meilowa i telefoniczna była o pracę w Portugalii.Po przyjeżdzie do Warszawy zaproponowano pracę w ...Bełchatowie ! Firma od poczatku nie poważna, marnuje nasz czas i pieniądze obiecując prace za granica a, a po przyjeżdzie nie mają w ogóle takiej oferty KŁAMCY !!!!

aaaI
@tadziorek 18.02.2015 19:58
Odradzam.Omijać z daleka !Wezwano mnie i kilku innych na rozmowę kwalifikacyjną,Oferta internetowa ,meilowa i telefoniczna była...

DZIEKI ZA OPINIE JA MIALEM JECHAC DO PORTUGALII Z KOLEGAMI I TAK BY PEWNIE BYLO W MOIM PRZYPADKU

Ozzy

Firma która tak dumnie nosi nazwę Spawalnik to firma trochę jakby z innej epoki.Standardy na które możemy liczyć to:umowa zlecenie,brak ogólnie dobrego zaplecza socjalnego,dużo obiecanek przy rozmowie wstępnej.Firmę można polecić pracownikom zdesperowanym i szukającym pilnie pracy.Jednak na długi okres czasu to firma z która nie warto współpracować.

ulan

bo Hiszpanie sa glownym wykonawca a spawalnik pod nimi.umowa zlecenie...a kiedy start nikt nie wie

ulan

Kiedy zaczynaja robote w Stalowej Woli?

ulan

Kiedy zaczynaja robote w Stalowej Woli?

monter

nikt z pracownikow nie wyrazi opinii? mamy zaczac na Stalowej,dlatego pytam bo nie wiem czego spodziewac sie po tej firmie

szczery

Uwaga!(usunięte przez administratora)Ostroznie z firma Spawalnik,nie jest tak jak obiecuja.W razie problemow trzeba wynajac adwokata,bo firma nie idzie na reke.

Nico
@szczery 20.03.2014 06:02
Uwaga!(usunięte przez administratora)Ostroznie z firma Spawalnik,nie jest tak jak obiecuja.W razie problemow trzeba wynajac adw...

Masz racje bo sam to przechodze

Fluor

Firma idzie na rękę, wiele lat pracowałem w wielu oddziałach, tej firmy. Zaliczki... Problemy życiowe, wszystko można załatwić!!! Fajna i ładna kadra w Warszawie !!! Tylko chęć do pracy!!!

asiek
@Fluor 05.02.2014 02:32
Firma idzie na rękę, wiele lat pracowałem w wielu oddziałach, tej firmy. Zaliczki... Problemy życiowe, wszystko można załatwić!...

spawalnik to kiedyś burek z hiszpanii nie wiem jak teraz ale burek to był straszny przekręt

arek

Jeśli ktoś pracuje bądź pracował w firmie spawalnik ,może podzieli się swoją opinią

mis
@arek 20.01.2014 12:21
Jeśli ktoś pracuje bądź pracował w firmie spawalnik ,może podzieli się swoją opinią

po prostu jak możesz to omin ta firme same problemy mocne

Zostaw opinię o Spawalnik - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spawalnik