Gerpol-Office

Szczecin

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 75 ocen.

Opinie o Gerpol-Office

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gerpol-Office

Dominika

@dino rozumiem, że Ty na weekendy wolne nie możesz liczyć. Możesz powiedzieć z czego wynika ta różnica? W jakim dziale firmy pracujesz?

Dominika

@jaco sprawia, że tak negatywnie oceniasz Gerpol-Office? Szczegółowe wpisy, które zawierają zarówno mocne, jak i słabe strony pracodawcy mają największą wartość dla osób, które na wątek trafiają w poszukiwaniu dodatkowych informacji o firmie. Co możesz im doradzić?

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

nie radzę współpracy z tą firmą,(usunięte przez administratora)

Paula

@ M. Też dostaliście umowę zlecenie ???? Zastanawiam się czy pracodawca płaci w tym przypadku ubezpieczenie.

Driver

Witam, jestem kierowcą w Gerpol Logic i jak czytam niektóre opinie zastanawiam się, czy pracuję w tej samej firmie. Owszem- umowa polska, wynagrodzenie czasem jest z opóźnieniem (ale zawsze jest!) i nikt nigdy mnie nie oszukał. Praca nie jest lekka, ale stabilna. Nie ma nocowania w aucie- mieszkania służbowe są w normalnych,schludnych warunkach, a nie jakichś kontenerach lub jak to często bywa po 10 osób na mieszkaniu. Najbardziej narzekają Ci, którzy tylko patrzą co by tu zrobić, żeby nic nie robić, a pieniądze będą spadały z nieba.

MsDos
@Driver 06.12.2016 09:11
Witam, jestem kierowcą w Gerpol Logic i jak czytam niektóre opinie zastanawiam się, czy pracuję w tej samej firmie. Owszem- um...

Witam zastanawiam się nad tą firmą. Mój kolega jeździ tam od niedawna i jeszcze nie narzeka :). Nie wiem czy to prawda ale niektórzy jak się zepną to i 8 tyś mają. Pozdro

gość

Wiadomo jakich zarobków można się teraz spodziewać będąc kierowcą? Pewnie dorzucają odpowiednie premie do podstawy co znacznie urozmaica zatrudnienie.

ania

( usunięte przez administratora )to dajcie namiary na rzetelną firmę Praca Pokojówka .Ponieważ jaka firma by się nie ogłaszała to ma złą opinie i sama już nie wiem co mam robić .

anonim

(usunięte przez administratora)

xxx
@ania 05.10.2016 19:35
Pracowałaś w tej firmie że znasz stawki wynagrodzeń ?? Możesz napisać więcej mi na e-mail. lub tu to jaką firmę wybrać która ni...

pracowałam, aktualnie wybieram sie do pracy w innym państwie wiec nie bede porównywać ale ogolnie to jak jest sie dzieciakiem i nie ma sie obowiązków to super praca jak za takie pieniądze, ale dla osoby ktora ma cos na utrzymaniu to szkoda zachodu:) ogolnie nie polecam, no ale co jak co- wypłaty mimo ze odpoznione to dochodziły

ania
@xxx 05.10.2016 21:45
pracowałam, aktualnie wybieram sie do pracy w innym państwie wiec nie bede porównywać ale ogolnie to jak jest sie dzieciakiem i...

dziękuje za odpowiedz ,ja nie jestem dzieciakiem ma 3 dzieci w gim. i ciągle dziury w budżecie domowym i zdecydowałam o wyjeździe aby odbić finansowo??? napisz mi na maila : kotania1980@wp.pl do ciebie tel . to zadzwonię jeżeli to nie problem i porozmawiamy .

NaMa

Czy ktos pracowal /pacuje w Lubece jako pokojowy/ pokojowa?

Ka Sia

czy pracował ktos z gerpolu jako pokojówka w Lubece lub Walow , albo aktualnie pracuje? zastanawiam sie nad wyjazdem, prosze o info

NaMa
@Ka Sia 22.08.2016 00:27
czy pracował ktos z gerpolu jako pokojówka w Lubece lub Walow , albo aktualnie pracuje? zastanawiam sie nad wyjazdem, prosze o...

Kasiu cos siee dowieedzialas ?

ania
@Ka Sia 22.08.2016 00:27
czy pracował ktos z gerpolu jako pokojówka w Lubece lub Walow , albo aktualnie pracuje? zastanawiam sie nad wyjazdem, prosze o...

Witam czy pani pracuje już w tej firmie jako pokojówka ???? to prosze napisac czy kwestia umowy i kasy jest ok ...? mail: kotania1980@wp.pl

carpi

Bronek skoro jest czy było tak źle to jakim cudem rok przepracowales... mnie interesuje sytuacja na magazynie przy załadunku, ktoś coś? Czy ciągle zero konkretów...

anonim

(usunięte przez administratora)

Pani JC

Lügner und Diebe mają się zawsze dobrze :). A jak! Ludzi na świecie cała masa - jest więc komu wciskać ciemnoty. Starzy odchodzą, nowi przychodzą....a potem tylko niespodzianka z ZUS, bo sooooro składek brakuje. Jak chcecie pracować u uczciwego pracodawcy, to NIE TA FIRMA!

Chyba?

Chyba? Skoro pewne ta skąd to chyba? Jakaś wątpliwość? A może znowu pani z biura na polecenie szefa wpisuje opinie? To jak tam panie lub pani? Chyba?

anonim

(usunięte przez administratora)

Kropla

ktoś - zgadzam się i również odradzam. !!!

menda10

Kara swoją drogą, a zaległe pieniądze od maja swoją. Nie mają zamiaru wypłacić pieniędzy których zarobiłem. To podlega już pod kradzież należności.

gggerpol

Ta firma to jakaś pomyłka NIE WYJEŻDŻAJCIE tutaj chyba że chcecie powdychać jodu nad morzem i zarobić kieszonkowe.....

Arek

Pracowal ktos u nich jako pokojowy/pokojowka ? Jakies info ?

pokojówka

Dlaczego negatywne opinie są usuwane? Ludzie powinni wiedzieć że nie powinni wyjeżdżać do pracy z Gerpolem

Janek
@pokojówka 29.05.2016 01:13
Dlaczego negatywne opinie są usuwane? Ludzie powinni wiedzieć że nie powinni wyjeżdżać do pracy z Gerpolem...

co masz na mysli usuwane posty i odradzanie pracy z gerpol ? moze jakies konkrety w koncu bo ja zastanawiam sie na wypad na magazyn z ta firma i sam nie wiem...

essa

ktos* odezwij sie na maila lzab87@o2.pl bo tez mam zamiar wyjechac i tez mam pewne kwestie

Ktos

Witam Zastanawiam sie nad wyjazdem do niemiec z tej firmy na stanowisko magazyniera co sadzicie o tej firmie? sa wypłacalni, jak to wyglada? Bo przez telefon wszystko pieknie wyglada.

kolo

Dzieki za namiary a wlasnie mialem tam isc do pracy z kolega do tego calego Gerpolu ....Dzieki kolo za info (usunięte przez administratora)

pokojówka K.

Dziewczyno, patologia????!!!! Obrażasz w tym momencie mnie i osoby z którymi mieszkałaś..Ja pracuję u nich już ponad rok, zarabiam więcej niż Niemcy na godz.i wszystko mam podstawione pod nos: samochód, mieszkanie, transport do Polski.. Muszę tylko wykonać robotę za te 3,5-6 tys. I uwierz, że takie kwoty co miesiąc mam na koncie.. Widocznie kopciuszek do pałacu chciał...

KWINTO

ZŁYCH OPINI TU NIE ZNAJDZIECIE MOJE USUNELI

as

firma solidna jak na początek wojaży ,jest zus,umowa,jak sie nawali wypłata będzie pracowałem tam,lepiej niż w polsce ,gorzej niż na umowie niemieckiej,a kasa jest

Piotrek P

A ja odszedłem i dostałem kase, kaucje i premie :). Chociaż się zastanawiałem.

kuchar

Czy ktoś mógłby podać to jest miejscowość lub dzielnica berlina,lub jakas ulice gdzie mniej więcej znajdują się bloki mieszkalne.

Lider
@kuchar 15.01.2015 21:06
Czy ktoś mógłby podać to jest miejscowość lub dzielnica berlina,lub jakas ulice gdzie mniej więcej znajdują się bloki mieszkaln...

Jedziesz do pracy czy do bloków :). To normalne bloki - jak mieszkasz w mieście, to takie same jak u nas. A co?

grzegorz

sory pomylilem sie, nowy numer to j00mpptwa

grzegorz

numer telefonu usunęli to nowy ; j00pmptwa

marian90

widzę na ich stronie internetowej, biednej nieco, że szukają ochotnika na stanowisko pracy Pomocnik budowlany w niemczech. brzmi intrygująco. może już ktoś z was ma doświadczenia na takim stanowisku przez tą firmę?wiem jak jest z takimi ofertami dlatego wolę najpierw was zapytać zanim pojadę, ufam wam kochani

anonim

(usunięte przez administratora)

Kierowca

Lepiej powiedz czemu zwiałeś. Może to ty jesteś ten co go ostatnio złapali na hlaniu? A potem sie dziwią że na prostym cofaniu po rampe robią unfale i ciogna z naczepa pol bramy...He, he...kierowcy. Kto dał takim prawko.

Pracujący

Czytając te wpisy mam wrażenie ze są tu sami ,,kosmici" i bajkopisarze oraz tacy co szukają Tego co stworzył prace a nie szukają pracy i prawdy .

anonim

(usunięte przez administratora)

Ringo

(usunięte przez administratora)Przecież za mieszkanie nikt nie płaci. Ja tu jestem już pół roku i nikt nie przychodzi. Ty mówisz o tej firmie czy tej transportówce z wybrzeża? Ja mówie o pracy pod Berlinem.

druid

unfala żadnego nie zrobiłem.Ani jednego.Za to w kantynie nasłuchałem się jak to wszyscy biadolą na gerpolową rzeczywistość.98 procent ekipy szuka innej pracy.Co to ma być,obciążenie za ubezpieczone mienie do wysokości 10 dniowych zarobków??!! no co?

ja

Siema co wy gadacie normalnie masakra pracuje w tej firmie i nie jest zle wyplata na czas spanie ok a ze ktos robi unfale non stoper no to jego brocha po prostu trzeba uwazac i to wszystko a nie szalec nikt cie nie goni niema tragedi chociaz spie w domu a nie w tej pieprzonej budzie dla mnie ok

druid

jak to co??to,że obciążają za wszystko,więc z drugiego etatu to pokryjesz,bo po 500 euro w plecy za cokolwiek.

seba

Byłem w tej firmie na rozmowie. W trakcie rozmowy wyszło, że powinienem mieć jakąś dodatkową pracę żeby im płacić. Tragedia, nie polecam ;(

Arbeiter

czy możecie napisać coś jeszcze na temat płacy i warunków zatrudnienia. jakie są stawki czy chociaż trochę przypominają to co oferują Niemcy czy GerPol zabiera 2/3 dla siebie. Jakie są umowy i czy dużo jest z nimi problemów? Jak wygląda opieka i współpraca ze strony pracowników biura w szczecinie?Proszę o w miarę obiektywne opinie.

nikt

Witam zainteresowanych, nie wypowiadam sie ani pozytywnie ani negatywnie. Pracuje tam i powiem tyle: wiekszosc kierowcow to cwaniacy i kombinatorzy. Zwalaja robote na kolegow. Kombinuja zeby jak najmniej zalatwic i placza jak male chlopcy. Narzekaja na wszytsko i wszytskich. Uzaleznieni od wielu nalogow. Maja klopoty finansowe i nic dziwnego ze nie zagrzeja miejsca, odchodza i krytykuja firme. Ten kto robi swoje nie ma zle. Nawet podwyzki sie zdazaja. Ja osobiscie nie dostalem. Blisko do domu i mieszkania sluzb. Pienadze jako tako. Jak ktos dostatecznie dlugo pracuje moze postwaic sobie nawet hotel z oszczednosci. Duzo pracy. Oragnizacja slaba ale typowa dla spedycji. Niech kazdy sprobuje sam i sie przekona. Nic prostszego. My Polacy lubimy sie skarzyc i stac w miejscu. Pozdrawiam

Bolo

A ja pracuje juz kilka miesiecy. Placa niezle, roboty duzo, ale jestem blisko domu. No nie mialem jeszcze szkody. Robilem tez gdzie indziej u niemca - wszedzie tak samo. Tu mam przynajmiej wolne weekendy i kasa moze byc. A robota jak wszsedzie.

dino
@Bolo 01.05.2014 22:37
A ja pracuje juz kilka miesiecy. Placa niezle, roboty duzo, ale jestem blisko domu. No nie mialem jeszcze szkody. Robilem tez g...

jakie wolne wekendy bzdura robię tam 6 miesięcy sory chyba że pracujesz od poniedziałku do piątku

anonim

(usunięte przez administratora)

Czesiek

Z tymi mieszkaniami to stary nizle wyleciales. A w Polsze to gdzie ty mieszkasz, jak nie w blokach porouskich? Za darmo mieszkania i niemcy tez ta mieszkaja i nie jakies same patole czyli jest ok. (usunięte przez administratora)

byly pracownik

ta firma to smiech na sali, wymagania olbrzymie, nieadekwatne do wynagrodzenia!!! l( usunięte przez administratora )rzemial ludzi w firmie ogromny, nie ma osoby, ktora pracuje dluzej niz rok. teraz widze nowych szukaja ale juz stazystow co by ich wyskubac na maxa a pewnie odpowiedzialnosc finansowa beda mieli jak zwykli pracownicy. uciekac i nie ogladac sie za siebie. NIE POLECAM.

pracowalem

w rzeczywistosci jest tak samo jak w umowie. szukajcie czegos innego, ofert jest wiele.

Perszing

Siemka no wlasnie umowa obwarowana podkazdym punktem i tak jak pisze kolega wyzej co bys nie robil to za wszystko Cie mogą obciązyc najgorszejest to ze niema szans pogadac z kims kto tam pracuje bo Ja oczywiscie powiedzialem ze chcialbym pogadac jakims kierowcą ktory pracuje w tej firmie przez telefon ale Pani w biurze w Szczecinie tlumaczy sie ze nie moze mi dacdo nikogotelefonu gdyz obowiązują Ja tajemnica jakby co to moj nr. dzwoncie to pogadamy przez telefon na ten temat( usunięte przez administratora )

Koks

Mi też przysłali tą umowę poszukują kierowców od zaraz na szybko ale nie wiem czy się z nimi dogadam bo ta umowa jest tak(usunięte przez administratora) jak lato z radiem

kazimierz

perszing mam tak samo jak ty umowe przysłaną do podpisania i same obciazenia za wszystko. co robic w ciemno sie pchac?

Perszing

Witam mam propozycje pracy w tej firmie w Niemczech jako kierowca i Pani z ktora rozmawialem z biura w Szczecinie to zapewnia mnie ze wszystko jest ok w tej firmie nawet przyslal mi juz umowe zlecenie oczywiscie do podpisania i jest Ona obwarowana wieloma obciazeniami wiec prosze kogos konkretnego o informacje czy wogole warto sie tam pchac i jak warunki mieszkaniowe z góry dziekuje!

A to nie wszystko. Mam jeszcze asa w rekawie szefi

Witam, ostrzegam wszystkich przed ta firma. Odpowiedzialnosc finansowa za wszystko co tylko mozliwe. ( usunięte przez administratora )Praca ok 12-14 godz. Duzo walki o najdrobniejsze szczegolny wpisane w umowe! W odwrotnej sytuacji, sprobujcie nie dotrzymac waraunkow. Zgadzam sie rowniez z przedmowca jesli chodzi o podejscie do pracownika. ( usunięte przez administratora ) . Niemieccy przelozeni doskonale wspolpracuja z tymi operujacymi w PL. Gra pozorow, jedna wielka ciemnia. Warunki miekszalne dosc srednie. Mieszkanie w blokach na osiedlu postawionym przez radzieckich zolnierzy podczas stacjonowania w Niemczech, wiec dosyc stare;) Bez umeblowania. Pierwszy tydzien spanie na plazowym materacu dmuchanym, po ponad tygodniu proszenia a pozniej w wyniku frustracji nakazania wrecz, dowieziony materac wraz z lozkiem z Ikeii. Nadmienie, ze reszta pracownikow miala, ja dojechalem pozniej i sie nie znalazlo dla mnie, po rozmowach, nie czulem sie osamotniony w tej sytuacji.,( usunięte przez administratora )Reasumujac, zdecydowanie nie polecam, lepiej siedziec w PL i miec te pewne 2000zl albo znalezc cos innego poza PL.

kazimierz
@A to nie wszystko. Mam jeszcze asa w rekawie szefi 14.03.2014 20:54
Witam, ostrzegam wszystkich przed ta firma. Odpowiedzialnosc finansowa za wszystko co tylko mozliwe. ( usunięte przez administr...

koks witam, wlasnie ja studiowalem caly dzien i wychodzi ze cokolwiek zrobie to bede bulił kasiore,

magazynier

Własnie przeczytalem ich ogloszenie na infoludku. szukaja magazyniera do pracy w niemczech. wymagania: znajomosc niemieckiego, wykształcenie wyzsze techniczne! HAHa!!!!!!!!! Powodzenia!

Zostaw opinię o Gerpol-Office - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gerpol-Office