Dimar Polska Sp. z o.o.

Łódź, Piłsudskiego 135

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 43 ocen.

Dimar Polska Sp. z o.o.
2 43 6 1

Opinie o Dimar Polska Sp. z o.o.

Ostra

Pracuję tu jakiś czas i nie kojarzę kiedy były stosowane kary. ??? Co do sprzątania -to mamy od tego osobę która dba o czystość. Jeśli sobie sami brudzimy to w brudzie siedzimy. !!! Są nowe projekty i jeśli pracujemy - po prostu zarabiamy. Większość odchodzi z krzykiem , a potem do nas wraca z uśmiechem. Należy wyjaśniać pewne sytuacje by nie było niedomówień, to i atmosfera będzie lepsza. Tworzymy dobra atmosferę, lecz zawsze znajdzie się ktoś -kto knuje, wymyśla niepotrzebne i kłamliwe historie. My sami siebie Polaków nie rozumiemy, a co dopiero szefa Holendra:) Pozdrawiam i zachęcam przyjdźcie i się przekonajcie jak tu jest naprawdę- nikogo nie słuchajcie -jak ja.

ninja
@Ostra 13.09.2017 17:26

toPolacy mają się dostosować do mentalności holendra, który traktuje ludzi jak roboty , rzeczy delikatnie mówiąc a on tutaj na ludzkiej krzywdzie zbija kokosy

Ty
@ninja 14.09.2017 14:01

Ninja 100% prawda

Karol

Sprawdziłem stawki i to chyba jest nie porozumienie. Tak płaciły firmy 5 lat temu

ciekawa
@Karol 02.03.2018 13:12

Był Pan na rozmowie? Jak wyglądają stawki?

pracownica
@ciekawa 02.03.2018 13:22

2100 brutto. Minus odejmuja z wyplaty czas pracy w ktorym wypisuke sie papiery. Wychodzi tak ze z 8h dnia pracy wychodzi 7h...

Ciekawa
@pracownica 07.03.2018 10:58

Jak wszędzie. Ale to umowa o pracę? Czy zlecenie? 2100 za ile godzin?

Dimar
@Karol 02.03.2018 13:12

Zapraszam na rozmowę, w celu uzyskania szczegółowych informacji na temat płac oraz prowadzonych obecnie projektów. Pozdrawiam

gtr
@Dimar 13.03.2018 11:55

Przecież się tym chwalicie na stronie: "Zarobki naszych najlepszych telemarketerów: 1 osoba: 2156 zł netto 2 osoba: 1948 zł netto 3 osoba: 1623 zł netto" tak się zarabiało nie 5, ale 15 lat temu.

Dimar
@gtr 16.04.2018 15:30

Witam, dane które Pan/i wkleił odnośnie pensji, są danymi od dawna nieaktualizowanymi. Zapraszam na rozmowę w celu uzyskania obecnych stawek oraz prowizji. Pozdrawiam

Ja
@gtr 16.04.2018 15:30

Dokładnie,zarobki tam są niskie.

Iza

Jaka macie atmosferę w pracy? Warto aplikować?

Dimar
@Iza 12.05.2018 21:47

Cześć, zapraszam do aplikacji. Atmosfera u nas jest bardzo pozytywna :)

Były pracownik Tomek
@Dimar 12.06.2018 12:37

Atmosfera jest nieprzyjemna.Ciągle pretensje prezesa.O wszystko się czepia.Szczerze nie polecam

Tom
@Dimar 12.06.2018 12:37

Tragiczna

M

Sorry,ale ta firma nie ma racji bytu.Każdy kto tam pracował to wie.Zarobki są żadne chyba,że nie ma skę wymagań.Wykształcenie?wymień mi 5 osób chociaż z imienia,które mają tam wykształcenie.Nie polecam,nie warto.Chyba,że ma się 0 wymagania.

NihilNovi
@M 06.03.2018 16:54

Rzeczywiście, do call center ida osoby po specjalistycznych studiach....

m
@NihilNovi 09.03.2018 07:03

Ale na kierownika to wypada mieć wyższe wykształcenie...

T.
@m 06.07.2018 12:23

Może nie wiem co wypada, ale o wiele bardziej liczy się doświadczenie oraz sposób przekazywania swojej wiedzy.

Mała
@T. 13.07.2018 12:09

Hahahah ???? śmieszne to jest, szkoda że osoba która to pisze sama pewnie tam pracowała ???????? bez komentarza ????

M
@T. 13.07.2018 12:09

Doświadczenia to tam nie ma nikt,sorry taka prawda-w zakresie sprzedaży,motywacji,współpracy,można by wymieniać bez końca

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w Dimar Polska Sp. z o.o.? Napiszcie, co sądzicie na ten temat!

Dimar
@Administrator 12.06.2018 10:34

Witam. W naszym biurze panuje sympatyczna, rodzinna atmosfera. Nasi pracownicy tworzą zgrany zespół, w którym każdy może na siebie liczyć. Każdy nowy pracownik, jest krok po kroku wprowadzany w struktury firmy poprzez niezbędne szkolenia, na każdym etapie zatrudnienia może również liczyć na wsparcie kierowników oraz kolegów z większym stażem. Zapraszamy :)

Były pracownik
@Dimar 12.06.2018 12:21

Stek kłamstwo.W tej firmie ciężko jest pracować właśnie ze względu na bardzo złą atmosferę.Nie polecam nikomu.

Zainteresowany

Zastanawiam się dlaczego pracownicy nie piszą?

Julita

@Stefan, dlaczego uważasz, że firma jest jak napisałeś "spoko"? Co konkretnie na to ma wpływ? Napisałeś jeszcze, że firma aby utrzymać pewien poziom musi dyscyplinować pracowników. Co zatem rozumiesz przez dyscyplinowanie pracowników. Każda firma ma swoje zasady i wymagania, jednak warto by było jakbyś napisał co dokładnie masz na myśli.

Sprawiedliwa

Nie wierzcie w te kłamstwa odnośnie kar i małych zarobków. Jeżeli ktoś pracował uczciwie i regulaminowo bez szkody dla projektu to dlaczego miałby z tego tytułu ponieść karę. Taki piszący (krzyczący tchórz )- to powinien przedstawić się z imienia i nazwiska skoro był taki niedoceniony i karany. Uważam, że nie należy obrażać osób pracujących ,FIRMA rekrutuje osoby z odpowiednim wykształceniem . Za to osoba rzucająca takie oszczerstwa- zapewnie wykształcenia nie posiada i lubi tak dla zasady sobie popaplać zamiast zająć się czymś konstruktywnym. Ja jestem zdania - przekonaj się osobiście. Za siedzenie i nic nie robienie-nie znam pracodawcy ,który chętnie i dobrze by płacił.

Karol
@Sprawiedliwa 07.02.2018 08:25

Dziękuję za jakieś pozytywy- bo dziś idę na rozmowę do Dimaru, słyszałem od kumpla, że nie jest wcale tak źle. On już pracuje 2 tygodnie i jest całkiem zadowolony.Jest jakiś dobry projekt na którym można zarobić . Pozdrawiam wszystkich piszących.

gtr
@Karol 07.02.2018 08:29

noo super, aż serce rośnie. Pytanie tylko dlaczego opinia i odpowiedź na nią, pojawiły się w odstępie 4 minut :) ?

Stefan

Normalna spoko firma. Chcąc utrzymać pewien poziom muszą dyscyplinować pracowników.

Mala mi

Firma Dimar .... Powiem tak atmosfera fajna ale szef jest tragiczny ... Dal mi wypowiedzenie w Dzien Kobieta do niego nie dociera jak ktos mowi mu prawde czepia sie kazdego !!!

Pedro

Dobrze zostało powiedziane, że jak się ma chęci do pracy to będzie dobrze!!!!

NN
@Pedro 06.01.2018 18:32

dokładnie!

Ostra

W firmie o której piszecie takie brednie, również zaakcentujcie dobre informacje. Takie jak , że wynagrodzenie wypłacane jest na czas , są nagrody rzeczowe nagradzające wyniki sprzedażowe Jeśli chce się pracować -można zarobić. Kadra jest różna owszem- jak i wszędzie, nie każdemu więc każdy ma odpowiadać.

smutny
@Ostra 13.09.2017 17:08

Nagrody rzeczowe? Ha, ha ..... latarka lub kubek , albo autko dla dziecka

INformator
@smutny 14.09.2017 13:56

Pracujemy dla zysku.Prowizja jest twoją wydajnością, jeśli się nie starasz nie masz- prosta rzecz. Mamy także bony pieniężne do wygrania, bilety do kina 2D. , a także inne gadżety - to bardziej dla smaku .Przyjdź i przekonaj się. Masz więcej możliwości, lecz czy masz chęci ?

Pytajacy

W jakich godzinach pracujecie w Dimar?w jakie dni?Szukałem godzin pracy i nie ma napisane nigdzie!

Informator
@Pytajacy 14.12.2017 14:02

DIMAR pracuje w godzinach 9.00-19.00 projekt UPC na którym można fajnie zarobić działa w godz 11,00-19.00

Surowy

Bawią mnie komentarze ludzi niedouczonych którzy wypowiadają się nie mając wiedzy w temacie. Jeśli już piszecie o nowym projekcie to jest to UPC a nie jakieś ups :-) Pozdrawiam i życzę więcej rozumu na nowy rok :-)

Eliza

Co za bzdury pisze Ostra. To juz w takiej jesteście desperacji że piszecie dobre komentarze żeby ktokolwiek przyszedł. Żenada. Pracowałam tam pół roku. PKO BP wycofalo sie wiec masowo zwalnianio ludzi. Teraz zostały ubezpieczenia alior i telewizja UPS. Mobbing i nie ludzkie warunki pracy sa na porządku dziennym. Brud. Została garstka ludzi. Niektórzy nie znają podstaw komputera. Ciagle sie słyszy od holendera że musi dokladac od pracownikow. Wieczne narzekanie i zła atmosfera. Zostali tylko z grupą inwalidzka i desperaci. Śmieszne pieniadze i złodziejstwo, żeby tylko nie dac zarobic. Uciekajcie z tamtad i omijajcie to szerokim kolem. Od holendra dostaniecie co najwyżej herbate zaparzana w słoiku po ogorkach z cytryną, bo szkoda mu kasy na butelkę wody z marketu. To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie firma i złodziejstwo z wyzyskiem

Snowden
@Eliza 08.10.2017 19:28

Niestety ale muszę pani przyznać rację, pani Elizo. Firma się stoczyła na dno. Stres cholerny. Nie dla ludzi taka praca.

Eliza

to co napisala Ostra to stek klamstw. Jedynie to wrócila teresa bo nie dała rady w melonie. I jaki uśmiech. Placz i stres jest na porządku dziennym. Widziałam na własne oczy. I to co czytam to az się zsgotowalam. Jesli to ty Ewka to gratuluje sięgnięcia dna.

Eliza

Kary są finansowane ktore sa zawarte w umowie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Jajajaja

Po żadnym uwierz mi-pracowałam tam.

Oranje

Jasja to stara wajcha od roweru. Warunki pracy - beznadziejne. Ledwo uchylające się okna. Brak wody do picia. System premiowy stworzony Tak, by żadnej premii nie dostać. Ludzie uciekają stamtąd z krzykiem.

Ja

Najgorsza firma w jakiej pracowałam.Atmosfera jaką wprowadza prezes jest nie do wytrzymania.Za wszystko kary FINANSOWE.Nawet jak system informatyczny nie działa to też jest wina pracownikow,którzy nie mają na to wpływu.Poza tym w dimarze jest brudno.To nawet nie jest firma na przeczekanie,szkoda zdrowia.

Feliksa

Obecnie nie da się tam pracować. Stres towarzyszy non stop. Naciski kierowników i dyrektora. Jeden z kierowników stosuje mobbing. Płace niskie. Praca dla osób o mocnych nerwach i odpornych.

Julita

@Snowden a jakaś możliwość awansu jest? Fakt na początku w większości pracy nie zarabia się dużo, natomiast po jakimś czasie pojawiają się podwyżki i awanse. Co sądzicie o stanowisku Kierownik projektu telemarketingowego?Właśnie rekrutują.

Snowden

Postaram się opisać jak najrzetelniej. Pracuję tu ponad 2 miesiące i faktycznie jak ktoś tu napisał jest 'freakshow'. Zarobki: hm... no nie spodziewajcie się tu kokosów. Fakt są różne gratsy za np najwięcej poł, czy sprzedanie czegoś, ale jeśli chodzi o samą pensję, to mało. (To mogła by być dobra praca ale bardziej pod względem dorywczym) Atmosfera: Ludzie są na prawdę przyjaźnie nastawieni. Bynajmniej większość. Czasem puszczają kieronikom nerwy, no ale to też ludzie. Szef za to (najgorszy minus firmy)... każdy go przeklina (serio, nie znam choćby jednej osoby, która by go lubiła). wprowadza stresową atmosferę i jest sknerusem jakiego mało. Niekiedy trzeba mu się postawić inaczej wyssie z nas całą ochotę do pracy i kasę. Jak tylko może, tak wyzyskuje ludzi. Już nie raz doprowadził do płaczu nie jedną osobę. Czy polecam? Nie. Nigdy bym nikomu nie polecił tej firmy, no chyba że wrogowi, albo osobom lubiącym stres psychiczny.

Aleksandra
@Snowden 24.07.2017 13:32

Tak dokładnie jest a nawet gorzej. Zmieniła się na niekorzyść pani Ewa , ma problem z kontaktem z pracownikami. Straszy , krzyczy. Może ta praca tak ją zmieniła. Jeśli ktoś jest bardzo odporny na krzyki , stres to niech tam pracuje. Ale długo nie wytrzyma. Też nawet wrogowi nie życzę pracy w Dimarze.

freakshow

tam się odbywa freakshow, ludzie, którzy nie wiedzą, że są ludźmi, ledwo wysławiający się i te dyskusje - a macie "łindołsa 10, czy 7"? xD

Łukasz

Pracuję od 3 tyg przez agencję Mirth. Jak na razie jest wszystko ok, dużo gadania, no ale przecież o to chodzi w pracy w call center. Nie mamy targetów narzuconych z góry, ile wydzwonię, tyle zarobię. Mamy stawkę za godzinę i do tego prowizję. Praca jak praca.

maxoff

Czytam Wasze opinie i.... powiem tylko tyle że ten kto myśli że praca w call center to siedzenie w wygodnym fotelu ze słuchawką na głowie i w zasadzie nic nie trzeba więcej robić to się grubo myli... Stąd pewnie tyle złych komentarzy. Niestety w call center trzeba mieć smykałkę do gadania z ludźmi i ich namawiania, a przede wszystkim trzeba mieć duże chęci do takiej pracy, bo choć praca nie jest fizyczna to dość stresująca. Ja kiedyś spróbowałem i nie ma dla mnie teraz lepszej pracy od call center, ale jak mówię trzeba mieć to coś i przede wszystkim zapał do pracy. Jak jesteś w tym dobry to spokojnie zarobisz dodatkowe i niemałe pieniądze z prowizji, a jak nie to tylko jakaś minimalna podstawa - tak niestety działają tego typu firmy, bo jeśli płacili by samej podstawy 3 tyś. lub więcej to było by wielu chętnych by sobie odbębnić 8h pracy siedząc w fotelu i wziąć za to niezłą kasę - a tak to moi drodzy nie działa. Ale zachęcam Wszystkich którzy się wahają i nigdy nie pracowali w call center - spróbujcie, a nóż taka praca przypadnie Wam do gustu i będziecie mogli nieźle zarobić (jak ja to mówię pierdząc w stołek ;-) ), a jeśli Wam to nie przypadnie do gustu to pracę zawsze można zmienić...

mela

Wiesz @garret jednak to praca typowo biurowa a nawet można ją określić mianem telemarketingowej. Widziałem ogłoszenia teraz na pozyskiwanie i nawiązywanie kontaktów z klientami banku. Powiedz czy od ich ilości nie ma żadnej premii?

Garret

Dla kogoś kto potrzebuje pracy na pełen etat zdecydowanie odradzam, bardzo dużo osób pracuje bardzo krótko, przychodzą i zaraz skladaja wymówienie, jeśli pracujesz na pełen etat to nie jest tak źle jeśli chodzi o pieniądze ale rewelacji tez nie ma, takie minimum (da się wyciągnąć 2 tys ale trzeba być naprawdę dobrym). Osobiście odradzam, ciężko jest przepracować pełen wymiar godzin (czasami po prostu każą ci iść do domu) kierowniczki są naprawę fajne ale szef jest beznadziejny ( to największy minus tej firmy dużo osób odchodzi ze względu na jego sposób zarządzania, atmosfera czasami ok ale ogolenie raczej słaba. Jak jesteś w tym zielony to nie ma co liczyć na prowizje. trzeba bardzo dokładnie czytać umowę. Stawki są ułożone tak żeby zapłacić Ci jak najmniej. Jeśli chcesz tam pracować potrzebujesz masę cierpliwości, dużo samozaparcia i chęć życia na minimalnej pensji. Jeśli jesteś bezrobotnym to polecam ale jeśli chcesz zarobić i masz już jakieś doświadczenie to strata czasu, lepiej poszukać czegoś lepiej płatnego. Ale lepsze to niż praca fizyczna.

Luluś

Tragiczna firma,ciągły krzyk i pretensje.Na każdym kroku łamane prawa pracownikow.Zarobki koszmarne,za wszystko kary finansowe.Tragedia-nie dajcie się zwieść tym pochlebnym komentarzom to prezes je pisze!!!

Aleksandra
@Luluś 01.08.2016 21:16

Prawda , nie da się tam pracować. Pani Ewa nie nadaje się na kierownicze stanowisko , cały czas krzyczy i straszy. Pani Beatka bardzo sympatyczna , dużo empatii , pomaga , jest spokojna ale sama nic nie zrobi w "takim towarzystwie". Prezes antypatyczny , traktuje Polaków jak parobków , zero szacunku.

Korna

Praca jak praca, trzeba się trochę postarać i przede wszystkim nie słuchać szefa co gada.

Zostaw opinię o Dimar Polska Sp. z o.o. - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dimar Polska Sp. z o.o.