Diehl Controls Polska

Namysłów

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 520 ocen.

Diehl Controls Polska
5 520 6 1

Opinie o Diehl Controls Polska

Nieznajomy

Pozdrawiam śliczne dziewczyny z vs 3 br 4????

Mag

Co to się tak dcp wycwanil z tą autoryzacją opinii...mamy rodo więc dlaczego mamy komuś udostępniać swoje dane?

Ruda

Praca jest oki. W jak dla kobiet jak i dla mężczyzn. Zaraz będą pisać że faceci mają lepiej, ale nie zapominajcie że mężczyźni też robią jako montezy. Są wolne wakaty ba ustawiaczy jak i brygadzistow więc nie ma napisane lub powiedziane że panowie muszą nimi być. Panie też są i zostają nimi. Przykład 2 vs . Panie są ustawiaczami i Pani jest brygadzistka na 4 i 3 br. Warto się starać. Pozdrawiam 4 br vs2

Ciekawy

Witam. Mam pytanie odnośnie Testerowców w dcp. W jakim systemie pracują i jakie są zarobki? Pozdrawiam

maro
@Ciekawy 18.09.2018 22:45

ty idioti ii myslisz ze tu Ci napiszą???

ciekawy2
@Ciekawy 18.09.2018 22:45

System 4-brygadowy, zarobki nie wiele wyższe niż na produkcji.

Bartek
@ciekawy2 24.09.2018 12:50

4br i jakieś 4-5k netto

alirat
@Bartek 04.10.2018 11:39

hahahahahahahajajajaale to bie w diehlu

Bartek
@alirat 04.10.2018 12:34

Ty, a jak po polsku?

Sterowiec :-)
@Ciekawy 18.09.2018 22:45

Sprecyzuj pytanie o które stanowisko pytasz. Technik w Support, czy inżynier? Zarobki każdy negocjuje w zależności co potrafi i jakie ma doświadczenie. Oczywiście na rozmowie trzeba zdać test z elektroniki. Hydraulików nie szukają.

Szukajca pracy

Kiedy będą przyjęcia dla kobiet do pracy?

Megi

Praca chyba fajna. Na chorobowe mozna chodzidz i nie sprawdzaja co w tym czasie robia ludzie. Mozna w tym czasie na wycieczki z innego zakladu pojezdzidz

Steel
@Megi 09.09.2018 07:00

Spać nie możesz, a może masz 1 zmianę?

Ruda
@Steel 09.09.2018 08:13

Zobaczcie co się dzieje na vs2 br4. Ludzie się zwalniają z smd lider chce uciekać na inny stream. Ale nie jako lider tylko wyżej. Hmmm... ciekaw kto teraz będzie startować na lidera :-)

ala
@Ruda 09.09.2018 09:31

Ruda franco zal ci (usunięte przez administratora) sciska.to sama startuj wszyscy wiedza kim jestes i wujek ci nie pomoze juz

Ruda
@ala 09.09.2018 17:48

Jaki wujek.? Hmmm... jednak to pomyłka hahah Ale możecie obrażać sobie Asie.... Nie zazdroszczę wcale. I ma rację że chce uciekać z tego vs bo tutaj się dzieją rzeczy nie ż tej ziemi. Pracowici są ustawiacze A ich nie chcą promować wyżej. Jeszcze niech wywala Marcina Z . Bo to to dopiero leń. Tylko macha tymi rękoma. A nic nie robi na ustawiacza to.

Inżynier
@Ruda 09.09.2018 18:52

Jak tak czytam te forum to żałuje że nie pracuje na produkcji, bo to by było fascynujące doświadczenie, obserwować te wasze perypetie na żywo:)

Bum bum
@Inżynier 09.09.2018 22:13

U nas nie ma takich akcji...a tam to burdello bum bum

Jo
@Ruda 09.09.2018 18:52

Hahaha machające ręce (usunięte przez administratora) i jego totalne nieróbstwo nawet na SMD dotarło;) Z takim pracować to ponad siły hehe

Lena
@Megi 09.09.2018 07:00

Mieli się brać za tych " chorobowcow " ... I co? I dalej nic.

Nieznajoma
@Megi 09.09.2018 07:00

@Megi Ty jesteś naprawdę brakuję Ci piątej klepki skoro tak piszesz.

Ja
@Ruda 09.09.2018 09:31

Może Ty CV złoż:)

Ada
@Inżynier 09.09.2018 22:13

Praca na produkcji nie jest fascynująca a co najwyżej żenująca proszę Pana wyżej postawiobego

Agent

Hehhess pewnie chodzi o tą żyrafę

Bartek
@Agent 29.09.2018 12:28

Dokładnie. znasz nazwisko?

Beduin

Jak się nazywa ta śliczna wysoka dziewczyna w blond włosach z vs3 br 4 z SMD ? Mam na Nią chrapkę

XD
@Beduin 28.09.2018 20:51

Podejdź i się zapytaj

Maja

Widzę że nasz magazyn cieszy się dużym wzięciem. Muszę się tam wybrać na przerwie:) Którą zmianę polecacie???

4567
@Maja 03.09.2018 23:34

1szą jak jest byly kierownik

Maja
@4567 04.09.2018 00:06

A kto tam był kierownikiem???

12345
@Maja 03.09.2018 23:34

Niech się lepiej za robotę wezmą, bo po zmianie brygadzisty panuje tam tzw : "wolna amerykanka" . Poprzedni miał cohones i był porządek, a ten teraz to delikatnie mówiąc ciepła klucha :D

Zripostuje cie dzi*ko
@12345 07.09.2018 15:44

Sama sie wez za robote tempa dzido. A co do cohones to nikt ci ich nie pokaze bo pewnie ważysz 110 kg i jestes pasztetem drobiowym:)

Edek
@12345 07.09.2018 15:44

Akurat ich brygadzista jest jednym z bardziej kumatych tam i nie załatwia spraw pod***rdalaniem na okrągło, jak to bywalo kiedyś

Jeż
@Maja 03.09.2018 23:34

Polecam zrobić uprawnienia na wózek widłowy przyjąć się na magazyn i wówczas tam sobie szukać tego jedynego;) Się kobiety ogarnijcie przychodzicie tu pracować czy nogi rozkładać bo ktoś się wam strasznie podoba...

Szukajca pracy

Czy i kiedy będą przyjęcia? Na stronie ranstad nic nie ma.. Ani żadnych ofert w necie..

Heheszek
@Szukajca pracy 14.09.2018 12:31

Beda zwalniac a nie zatrudniac

Gryf
@Heheszek 15.09.2018 07:58

Chyba ciebie tylko

huehue
@Heheszek 15.09.2018 07:58

Dzban!

XdXdXd
@Szukajca pracy 14.09.2018 12:31

Spokojnie napewno beda przyjecia ...zgodnie z kolejnoscia rzeczy nastapi selekcja-zwolnia "chorobowiczow" i "najsłabsze ogniwa" ..gdzie na ich miejsce zatrudnia "świerzynkę" ;) Cierpliwosc cnota bogow..;)

Misia

Cześć. Potrzebuję się dowiedzieć jak nazywa się taki wysoki chłopak z magazynu z brygady 1 no i oczywiście czy jest zajęty. Pozdrawia P-a z brygady 4

Steel
@Misia 29.08.2018 19:27

Z brodą czy bez?

Magazynier
@Steel 30.08.2018 12:35

Tam wysokich jest paru :D

Misia
@Steel 30.08.2018 12:35

Bez!

Steel
@Misia 30.08.2018 14:02

Dominik ;)

@ngel
@Steel 30.08.2018 12:35

To ja się nazywa ten z brodą?

Edek
@@ngel 01.09.2018 15:35

Przemek, albo ich brygadzista Tomek

Vs2
@Edek 01.09.2018 17:08

Mi osobiscie podoba sie ten wysoki z vs1:)

Robert i Ola

Witamy wszystkich zainteresowanych naszym związkiem , ja rozumiem ludziom żal (usunięte przez administratora) ściska ,trudno jeżeli komuś nie pasuje i tak dobrze nas zna to prosimy to powiedzieć w czetery oczy . Ogólnie to zapraszamy na wesele i chrzciny resztete dodacie i tak sami. Nas to naprawdę nie interesuje , a jeżeli wam się nudzi to zajmijscie się swoim życiem i problemami bo pisanie o innych nie jest ucieczka od swoich problemów z pozdrowieniami Robert i Ola

Karma
@Robert i Ola 02.08.2018 12:26

Pozdrawiam Cię gorąco Olu, karma wraca wiec ogarniesz temat sama. Ostrzegać przed nim można na okrągło ale i tak żadna nie słucha bo „wie lepiej” lub „zna go z innej strony”.mam tylko nadzieje ze poznasz go z każdej strony i tego Ci życzę.

Niki
@Karma 02.08.2018 14:57

Karma chyba bylas za cienka a teraz tu sie użalasz nad swoim losem.wstyd.miej choć gram honoru

Kumpel
@Karma 02.08.2018 14:57

Czy wy ludzie nie macie zajęcia? To jest dwoje dorosłych ludzi i to ich sprawa co robią, jeśli są ze sobą szczęśliwi to co wam do tego? Żal wam du..pe ściska? Znam ich oboje I to naprawdę mega pozytywna para, liczę na zaproszenie na wesele i chrzciny a (usunięte przez administratora) ami się nie przejmujcie, ludzie zawsze gadają zwłaszcza jak komuś jest lepiej niż im samym, pozdrawiam was serdecznie i dużo szczęścia życzę:)

Paula
@Kumpel 02.08.2018 19:23

Szukam samca ,bo mnie swędzi brocha

....
@Paula 12.09.2018 23:51

To się podrap

Steel

Pozdrawiam 1 brygade vs3, od SMd po same testy, to co się tam dzieje śmiech na sali...

123
@Steel 11.09.2018 00:20

A Ty co sensacji szukasz.... wszędzie się coś dzieje, więc po co szczujesz. Sam/A pewnie z telefonem siedzisz zamiast pracować i prowokujesz. Polecam zająć się sobą i swoimi czterema literami, bo te twoje wypociny nie są nikomu potrzebne! Nie podoba się coś, to zawsze można zmienić pracę - więc do roboty, bo na jej brak narzekać nie można!!! pozdrawiam

Steel
@123 12.09.2018 09:39

Nie, nie szukam tak siedzę z telefonem moimi czterema literami ma kto się zająć Nie pociłam się tego pisząc Tak mam w planach zmienić pracę Buziaczki :D

123
@Steel 12.09.2018 11:39

To super:) POWODZENIA Buźka :D

Aldona

No ten z brodą też fajny, jestem ciekawa jak się nazywa =) pozdrawiam z vs2

Magazynier

Za robotę się weźcie, a nie wam romanse w głowie :p

Zocha

Ja osobiście wolę tego Pana z brodą :D

starman83

Ludziska poda ktoś adres e-mail na który mogę wysłać swoje CV w sprawie pracy w Diehl Namysłów. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam :) :) :)

zolza
@starman83 21.08.2018 13:07

Dzwon do agencji Randstad...

Aaa
@starman83 21.08.2018 13:07

rekrutacja@diehl.com

Agata

Ktoś się orientuje czy jutro jakiś lekarz medycyny pracy jutro tak do 16przyjmuje? Przepraszam muszę lecieć

Hshhshs
@Agata 28.08.2018 23:34

Łącki od 8 do 13

Magazynier

Dawno się tak nie ubawilem czytając komentarze tutaj ???? Nasz zakład niczym Moda na sukces

zaciekawiony
@Magazynier 21.08.2018 02:49

pytasz, czy twierdzisz?

Agu
@Magazynier 21.08.2018 02:49

Wesoła gromadka tu pracuje ;)

Ta ładniejsza
@Agu 24.08.2018 19:05

Ja bym rzekła,że patologia.takich ludzi jeszcze nie widzialam.tu szczerzy sie ktos do ciebie obracasz die a tu nóż w plecy.a zawisc wśród kobiet jest najgorsza...wystarczy,ze ktos ma wiecej pieniędzy,ladniesza jest,zgrabniejsza.nie daj Bóg jak Cie lider lubi to te pasztety tak cie obgadaja,tak ci utrudnia zycie ze zaraz okaze sie ze masz romans z liderem.zazdrosne przebrzydle babskababole

Apokalipsa
@Ta ładniejsza 24.08.2018 20:09

Powiem tak:jak ktos jest spelniony szczęśliwy doceniony przez partnera to nie szuka potwierdzenia u innych gosci????Taka prawda???A te "babole"mają nudne i smutne zycie,są slabe i jedynie tu maja odwage cywilna pisac swoje plotki i psuc komus opinie.karma wraca.najpierw popatrz na siebi babo a potem pisz o faktach a nie fakenewsy zlosliwy trollu

Mądrala
@Apokalipsa 24.08.2018 20:14

Co ty masz z tymi znakami zapytania, jesteś niedorozwinięty czy co? Kolejny post gdzie wstawiasz je bez ładu i składu.

Don juan
@Mądrala 25.08.2018 12:31

Fakaj sie trolico

anonymous
@zaciekawiony 23.08.2018 23:56

Twierdze. Tych znaków zapytania miało nie być, nie wiem czemu się pojawily

Agu
@Ta ładniejsza 24.08.2018 20:09

Oj tam patologia od razu... może po części...w większości to kobiety które nie mają po co do domu wracać bo mąż woli z kumplami czas spędzić lub ciągnąć nadgodziny w pracy by byle w domu nie siedzieć a dzieci mają w nosie matkę której i tak większość czasu nie ma bo w pracy siedzi... trochę smutna sytuacja bo defakto ona sama nie jest temu winna że w takim systemie pracuje...co nie zmienia jednak faktu że pracą nie można się ciągle zasłaniać ...

Grzegorz

Słyszałem, że firma ma opinię świetnego pracodawcy. Może ktoś słyszał czy potrzebują ludzi? Ciężko się dostać?

Inżynier
@Grzegorz 16.08.2018 19:42

Składaj śmiało, dobra firma. I nie sugeruj się tymi śmiesznymi komentarzami na forum

Steel
@Grzegorz 16.08.2018 19:42

Nie, nie ciężko, przyjmują już wszystkich jak leci. Dobry pracodawca powiadasz? Jak dobrze d*pke liżesz to pewnie świetny pracodawca...

D.

Wasz poziom inteligencji wynosi poniżej zera ???? bo nie sądzę, by takie rzeczy pisaly osoby inteligentne ????, a co do Oli i Roberta to nie przejmujcie sie tymi oszczerstwami tylko miejcie wylane na te zazdrosne pizdeczki które serdecznie pozdrawiam środkowym palcem ????????Usmiechajcie sie mimo wszystko! To najbardziej wkurza ludzi ???? Mam nadzieję ze Was też ktoś zacznie mieszac z błotem publicznie w sieci i zobaczycie czy to jest takie fajne???? KARMA PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ WRACA pozdrawiam gorąco D ????

Mądrala
@D. 06.08.2018 01:05

Co oznaczają te wszystkie znaki zapytania? Pytasz czy oznajmiasz?

Agu
@Mądrala 06.08.2018 18:25

Wykrzykniki powyżej 3 oznaczają osobę nie zrownazona psychicznie ????????

Ja
@Agu 10.08.2018 22:19

A znaki zapytania to emotki których ta strona nie akceptuje...i znakami je zamienia Proste

Ruda
@D. 06.08.2018 01:05

Zawsze możecie iść na l4 w okresie letnim, jak to robią inni od wielu lat. Przychodzi lato i bach... oj coś mnie kręgosłup boli i mam apogeum bólu.... hahah i jest 2 miesiące na chorobowym jest. ! Śmiech na sali. A kierownictwo tego nie widzi. Pozdrawiam Pania z 4 br. z montazu.

Jo
@Ruda 12.08.2018 15:12

To że dostałaś operatora ewentualnie ustawiacza nie uprawnienia Cię do takich ocen;) Zajmij się swoją pracą i obowiązkami Na innych działach Proszę Pani też l4 się posypały;) własna dupka w obrzędzie a dobrze będzie ????

Ruda
@Jo 12.08.2018 23:28

Oj oj oj ... może najpierw naucz się pisać. Przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś, ale tym razem ze zrozumieniem. I dlatego Ty nie awansujesz bo się wyslowić nie potrafisz. A co do l4 to cały czas są jedne i te same Panie. Pozdrawiam

Ja
@Ruda 13.08.2018 10:54

Napisałeś dla poprawki;) To chyba Pani ma lekki problem ze zrozumieniem tej wiadomości ;) Wszystko widzicie u innych ...widać jakieś androidy na produkcji w Dcp pracują które wiernie dzień w dzień nawet w chorobie w pracy się stawiają ;) Pozdrów swoje życie po za tym zakładem bo chyba Ci gdzieś uciekło ;)

Ja
@Ruda 13.08.2018 10:54

A Pani z 4 brygady niech i sobie i pół roku na L4 siedzi...kontroli jej dziewucho przecież nie zrobisz ;) Masz starszego montara to montuj a nie się cudzym życiem zajmujesz ;) Pozdrawiam kolejną rudą co ma dużo do powiedzenia a w efekcie końcowym są to informacje tak nie istotne jak to ile w 1968 spadło śniegu w Kairze :D

Pup

Jak mam tyłka nie wystawiać jak jest 36 stopni na chali? Mam się popisywać jak ci z biur i chodzić w jeansach i szalikach? Żeby ugotować się i zemdlec? Jeśli ci tak te tylki przeszkadzają to schudnij 20 kg i tez wystawiaj

Halowicz Kacper
@Pup 08.08.2018 11:25

Kto tutaj pisze o wystawianiu tyłka? Jest gorąco ale bez przesady ;) Da radę wytrzymać

Ja

Ten zakład naprawdę na produkcji zatrudnia w większości Panie nie do końca zdolne władać rozsądkiem skoro tu takie wpisy i to w jakiej ilości umieszczają...Biedne kobiety nie mające życia prywatnego a żyjące jedynie czyimś w tym zakładzie...jasno jest chyba napisane, że to forum o pracodawcy a nie o jego pracownikach;) Czytajcie ze zrozumieniem bidulki, ewentualnie proponuję jakieś douczenie się choć by na poziomie podstawówki ;) Pozdrawiam ;)

Unegunda

Wy downy afrykańskie co wy swego żywota nie mata tylko czyjegoś członka się czepiata że wkłada i zmienia?

anonim

(usunięte przez administratora)

Xxx

Aleksandra Sokołowska, nie ma za co. Dziewczyna tez z historia niedawno się rozwiodła..być może dla Robercika.

Lojalna jola

Ale z Ciebie kumpel nie ma co...pewnie mu zazdroscisz,ze taki obrotny chlopak,a Ty sie meczysz przed tv

Bonzaj

(usunięte przez administratora) teoretyk

Pozdro dla Mai

Podziwiam brak profesjonalizmu tej strony i admina.komentarze z danymi osobowymi powinny byc blokowane.na miejscu tych kobiet i roberta zalozylabym sprawe w sadzie o znieslawienie.a ci madrzy co pisza zaplaciliby mi odszkodowanir

O&R

Moja droga sąsiadko pierwsze słyszę o czymś takim więc poproszę o rozmowę w cztery oczy bo chętnie usłyszę te brednie z Twoich ust raz jeszcze, może więcej się dowiem bo mnie bardzo to zainteresowało, oczy w końcu otworzyłam ja a nie mój były mąż dlatego odeszłam więc jeśli nie wiesz jaka jest cała historia to się nie wypowiadaj i zajmij się swoim życiem no chyba że Twoje własne jest tak nudne i byle jakie więc interesujesz się życiem innych. Pozdrawiam Cię serdecznie "sąsiadko" ;)

Rudy rudy lis
@O&R 02.08.2018 17:59

Porażka r&o co to w ogole jest za tlumaczenie?!nie robcie sobie obciachu naprawde.żalosne po co to odpowiadac na komentarze?!to na policje zglosic a nie

Agu

Ale ten magazyn ma rwanie , bardziej niż produkcja hehe

Agu
@Agu 05.08.2018 00:39

Tu parka na 2 i wielkie halo, na 4 jakaś rozpacza że jej obiekt westchnień z magazynu nawet konta na fb nie ma ...bo tak trudno w pracy zagadadac...mega problemy Mi na linii ciagle jedynym elementem sypie i kierownik nie pocieszony ze spływu nie ma hihi

Galimatias

Zajmij się sobą... Może postaraj się stracić kilka kilogramów, bo żaden samiec do d.....zajrzeć ci nie chcę.. Powodzenia????

Kinga

(usunięte przez administratora) nie da pies nie weźmie Pozdro Ola

Hybryda
@Kinga 01.08.2018 23:30

Masz babo rozdwojenie jaźni toż ty kinga czy ola

1000+
@Kinga 01.08.2018 23:30

Uwaga uwaga wkrótce tysięczny komentarz na stronie.dobijajcie

Haha
@Kinga 01.08.2018 23:30

Ta....... Daje i pies bierze????a ty nastawiaszi i pies z kulawą nogą nie chce.. I dlatego tak ci szkoda ????

Oburzona

Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tym 3 streamem ? Na 2 jest rygor włosy spięte ,okulary ,zero kolorowych napojów. Idę po magazynki na 3 stream a tam Pani sobie kawkę parzy ,druga przez tel rozmawia ,trzecia paraduje w rozpuszczonych włosach czy tam jest wolność ?? No jak to czy jest to jeden zakład czy inni mają ulgę ?? Może ktoś w końcu popatrzy na to w inny sposób ? Dlaczego tylko my musimy o wszystko dostawać opieprz wąchając woń kawy z 3 streamu ? To jest jakaś kpina proszę zobaczyć np na SMD na 3 stream !!!

steel
@Oburzona 12.07.2018 13:20

żal Ci du*e ściska? Jak tak Ci źle na 2 streamie to się przenieś. U was jest taki rygor, że panie z Lini potrafią więcej siedzieć na kontroli niż chodzić na lini.

Nowa
@Oburzona 12.07.2018 13:20

Tą różnicę widać zaskakująco, jest to tak bo liderzy/liderki sobie na to pozwalają. Chodzą przy paniach które piją sobie kawkę, siedzą na telefonach i zamiast zastosować jakiś środek zapobiegawczych to się śmieją z nimi, to nie jest normalne. Dwa światy w jednej firmie, czy niektórzy posiadają immunitet czy o co chodzi? Wszystko jest wbrew wszelkim zasadą panującym w tej firmie jakaś kpina, paranoja.

Niestety
@Nowa 14.07.2018 02:53

Dokładnie tak jest i dziwne bo nawet kiedyś słyszałam że jakąś panią ktoś z jakości przyłapał jak sobie zupkę parzyła i co dalej tak jest ? U nas to od razu byłaby nagana !

Hehe
@Oburzona 12.07.2018 13:20

Zależy od jaką brygadę chodzi na vs3 na czwartej to tylko gołe (usunięte przez administratora) i sztuczne rzęsy takie ,że miotły mniej włosia mają niż ich oczy ;)

Hit
@Hehe 14.07.2018 21:22

Po jakiego grzyba robicie sensację ? Płaci ktoś wam za to ? Zapraszamy serdecznie do Nas. Myslicie, ze u nas jest tak kolorowo ? Nie wiem jak na innej brygadzie ale u nas wszystkie panie mają spięte włosy i nikt kawy nie pije u nas na stanowiskach hahah. To co się dzieje u innych to proszę innych brygad się nie czepiać, a z tego co wiem to na 3 brygadzie jest jeden wielki (usunięte przez administratora) panie nic nie robią mają w poszanowaniu wszystko co się do nich mówi, wymalowaje, rzęsy do całego czoła i jeszcze mają pretensje jak się im uwagę zrwoci! I od***cie się księżniczki z vs2 bo tylko ferment siejecie, narazicho zazdrosne (usunięte przez administratora)

xXx
@Hit 14.07.2018 23:01

od której księżniczki i z której brygady :D

Analyst
@xXx 15.07.2018 22:16

Śmieszne jest to jak Wy się tam wszyscy traktujecie za 2,5 tys zł, żeby tylko. Ciężka praca na 3 zmiany a jeden na drugiego jedzie jak po gnoju, dajcie sobie spokój. Jest jak jest a jak komuś nie pasuje to ma kilkanaście sklepów do wyboru w Namysłowie aby zmienić pracę. Wszystkie problemy w tej firmie idą od samej góry, bo oni nie wiedzą co dzieje się na produkcji

Nowa
@Analyst 15.07.2018 23:38

Na górze doskonale wiedzą co się dzieje to są układy i ukladziki rączka rączkę myje dla góry jest ważna ilość liderzy mają do dyspozycji wszelkie możliwości aby był splyw

Nick
@Oburzona 12.07.2018 13:20

A po co Ci to wiedzieć? Tak jest i juz. Pilnuj swojej roboty.

Nick1

Jeszcze jedno. Takie oczernianie tych wszystkich "zakładowych związków" tylko je umacnia. Wasze złośliwe komentarze to tylko wasza zazdrość. Weźcie się do roboty

Nick1

Te komentarze to jakaś kpina. Co to kogo interesuje kto z kim sypia.. Chce to niech sobie ma co tydzień inną. Czy to takie ważne? To jest praca. Czemu tak bardzo chcecie kogoś tak publicznie oczerniac? Zeby stlumic swoje grzeszki? Jedyne co mnie w tym zakładzie interesuje to pieniądze, spokój, na przerwie wypić kawe, dbać o swoj porządek na stanowisku, uśmiechać się, byc miła i tyle. Po co wam czyjeś życie? Eh.. Co poradzić.. Skonczcie proszę te brednie. Cieszcie się ze macie taką pracę. Naprawdę.. Ludzie mają nie takie problemy, choroby, dlugi.. Uwierzcie mi, ze w końcu i tych co są tacy "święci" i "grzeczni" tez coś ich w życiu spotka. Wtedy zobaczą czy to tak miło jak wszyscy nagle będą się interesować i wysmiewac. PROSZĘ SKONCZCIE I ZAJMIJCIE SIE PRACĄ I TROCHĘ POKORY!!!!! Myślę ze wypowiadają się tu same osoby poniżej 28 lat. Dojrzały człowiek nie zajmuje się takimi pierdolami. Dzieci..

Ja

Tak sobie czytam od dłuższego czasu te wypociny pracowników... jeśli nie potraficie poprawnie pisać to może nawet się nie kompromitujcie anonimowo Bo wychodzi na to , że ten zakład zatrudnia debili...nie chcę mieć może w przyszłości pralki zrobionej przez idiotę Prywatne sprawy załatwiajcie między sobą a nie tu ;) Popłakały bo ich nie chciał szukajcie kolejnego Te baby... Nie to nie biuro pisze a produkcja jako starszy monter:)

Zostaw opinię o Diehl Controls Polska - Namysłów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diehl Controls Polska