Diehl Controls Polska

Namysłów

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 443 ocen.

Diehl Controls Polska
4 443

Opinie o Diehl Controls Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diehl Controls Polska

VS3

Pozdrawiam Pana brygadziste z vs3 brygada 2. Mam nadzieję, że wszystko co Pan robi na streamie doszło do Pana żony :) Latanie koło (usunięte przez administratora) jakiejś pustej blondynie z linii 10? Niedorzeczne! Robienie jej kawy na 1 zmianach i przynoszenie na stanowisko pracy, również! Nie wiem czy Panie boją się cokolwiek komuś powiedzieć, czy co, ale jakby się odezwały, to już dawno by go nie było w tym zakładzie. Zepsuje się winda czy nie ma sprzętu ma to za przeproszeniem w 4 literach, a jak już podejdzie to z problemem że wgl musi to naprawić i dlaczego sie zepsuło. Tam gdzie Pani Asia pracuje, jak się coś zepsuje naprawione w 2 minuty i to bez żadnego marudzenia! Wiecznie chodzi z jakimś problemem i czepia się o byle co. Własnych błędów jak zawsze nie widzi. Przykre. Ale może to już taki wiek. Faworyzowanie jednej osoby na całym VS3 nie wróży dobrze. Ale cóż. Życzę szybkiego pójścia na emeryturę!

ona
@Winda końcowa 4 24.06.2018 04:31

może i najlepszy specjalista lecz niestety straszny (usunięte przez administratora) traktujący kobiety jak śmieci z małymi wyjątkami jeśli chodzi o pewną panią

Oburzona

Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tym 3 streamem ? Na 2 jest rygor włosy spięte ,okulary ,zero kolorowych napojów. Idę po magazynki na 3 stream a tam Pani sobie kawkę parzy ,druga przez tel rozmawia ,trzecia paraduje w rozpuszczonych włosach czy tam jest wolność ?? No jak to czy jest to jeden zakład czy inni mają ulgę ?? Może ktoś w końcu popatrzy na to w inny sposób ? Dlaczego tylko my musimy o wszystko dostawać opieprz wąchając woń kawy z 3 streamu ? To jest jakaś kpina proszę zobaczyć np na SMD na 3 stream !!!

Nowa
@Analyst 15.07.2018 23:38

Na górze doskonale wiedzą co się dzieje to są układy i ukladziki rączka rączkę myje dla góry jest ważna ilość liderzy mają do dyspozycji wszelkie możliwości aby był splyw

Ja

44 osoby z tzw dozoru do końca roku...bo tak wyszło, że o nich zapomnieli hehe oczywiście przypomnieli sobie gdy tzw dozór zaczął się masowo zwalniać...panie monterki niech startują na wyższe stanowiska...chyba w veluxie bo na pewno nie tu.

anonymous
@Zaciekawiona 11.07.2018 22:57

Ale jak rozumiem nie przyjeli nikogo innego...i wakat otwarty-to nic straconego-NIE ODPUSZCZAJ!czy rozmawialas z kims o przebiegu rozmowy...jesli wybrali np kogos innego i uwazasz ze wybor zostal dokonany niesprawiedliwie, badx posiadasz lepsze kwalifikacje to dociekaj swojego...przeciez z tego co pamietam panie pracuja na stream-a nie na dzialach czy stanowiskach...jesli masz predyspozycje dlaczego nie zawalczyc o przesuniecie lub zatrudnienie nowej osoby na twoje miejsce. Może zgłos sie z tym do Dziewczyn z BWC moze pomoga i jakos poprą twoja kandydature i akurat sie uda...CZASAMI CHCIEĆ TO ZA MAŁO-zwłaszcza jesli jest sie naprawde DOBRA MONTERKĄ ;-) bo wiedza co stracą ;-P

Witold

Czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

steel
@anonymous 11.07.2018 07:40

wziąć*

Kasia

Pozdrawiam młodego pana z TPM z 4 brygady :)

B4
@Ania 04.07.2018 23:09

Mamy rudego?

Julka

A mi się nadal podoba strasznie Arek z magazynu z 4 brygady hah

anonymous
@Julka 28.06.2018 23:13

To atakuj jak wolny, a nie tu piszesz ;)

Queety

30 stopni na hali , fartuchy z fantastycznego poliestru który nawet potu nie chce chłonąć ,zapiete oczywiście i wymagania by linie szły... Juz wam automaty padają od temperatury a od nas wymagacie w 100% sprawności... Powodzenia

Nikki
@Lol 19.06.2018 23:10

Skoro co dzień tam swoje 4 litery chlodzisz i Ci to nie pasuje to masz dwa rozwiązania... poproś o to by klimatyzacja zwiększyła temperaturę lub wróć na stare śmieci skoro tak Ci źle;)

Zaciekawiony

Witam. Mam pytanie. Zwalniam się z DCP, okres wypowiedzenia mam trzy miesiące czy przysługuje mi jeszcze grusza? Dodam że posiadam kilka dni starego urlopu.

Zaciekawiony
@Gajowy 27.06.2018 18:32

Jak nie wiesz to nie pisz. Może ktoś się znajdzie co wie. Ale dzieki ????

Maja

@VS3 Pamiętaj, że na forum nie można posługiwać się danymi personalnymi konkretnych współpracowników - pamiętaj o tym. To, że w Diehl Controls faworyzuje się niektóre osoby niezbyt dobrze świadczy o tym pracodawcy. Jak długo tam pracujesz? Czy mógłbyś napisać coś jeszcze o nim, jakieś szczegóły odnoście warunków pracy, premii, itp.? @Eee tam... Po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że już jakiś czas masz do czynienia z firmą Diehl Controls. Co zatem mógłbyś jeszcze dodać odnośnie pracy w tym miejscu - są możliwości rozwoju i awansów? Jednocześnie upominam wszystkich, iż na forum należy wypowiadać się w sposób stosowny, pozbawiony wulgaryzmów. Zabronione jest także obrażanie i wyzywanie.

anonymous
@Maja 24.06.2018 14:22

Pewnie dla wybranych , a w szczególności dla KABLI , którzy brak wiedzy i zajmowania sie tym co powinni, nadrabiają kapowaniem zawsze awans itp jest możliwy. Choćby nie wiadomo jak się angazujesz w pracę to i tak możliwości zależą od relacji zdanej tu i tam przez kabla :( Taki pożyje i zrobi karierę.... ohyda.... .

Plotka

nie tylko na 2 brygadzie wiadomo co się dzieje na vs3 ale na innych też. Zakład duży więc i plotki szybko się rozchodzą. Co do postu zgadzam się w 100%.

Eee tam...

Najbardziej śmieszą te bzdurne wizje i zapewnienia tzw "góry " co aktywności i rozwoju pracowników. Zgłaszajcie się na takie i inne stanowiska a de facto, od razu w razie pytań do odpowiednich osób dają one do zrozumienia : ZAPOMNIJ i głupie śmiechy... To samo dotyczy wszelkich grup Zumba, srumba itd, o drużynie piłkarskiej nie wspomnę - zapraszamy chętnych tere fere ,a faktycznie to co : zamknięta ekipa się trzyma bez zmian i każdy udaje głupiego. Tego niestety nikt nie widzi albo nie chce. Wycieczki zakladowe cóż, dziwnym trafem zawsze Ci sami odpowiednio wiedzą kiedy, co i jak itd itd itd.... Szkoda,że nikt nie widzi problemów w zespołach, gdzie potrzeba coś zmienić na lepsze i niektórzy już pewni swego ROBIĄ CO CHCĄ bo im nic nikt nie powie... Miłej pracy bo sama w sobie jest ok. Pozdro

tajemnicza

Pozdrawiam gorąco Patryka z 2br vs1 smd :)) jesteś bardzo przystojny, masz piękny uśmiech :) i mam nadzieję, że nie masz dziewczyny

hahaahah
@tajemnicza 28.05.2018 22:57

@qest widziałam/em na własne oczy ;) @haha wolny? z tego co wiem ma dziewczynę a blondynę z vs2 targał równo :) pozdrawiam

Maja

@Querty Szanuję Twoje zdanie, ale uważam, że nie do końca tak jest. Bardzo często się zdarza, że właśnie dzięki takiemu portalowi osoby zainteresowane danym pracodawcą dowiadują się sporo. Oczywiście, to zależy również od podejścia i intencji ludzi biorących udział w dyskusji. @OLA Widzę, że jesteś bardzo zainteresowana pracą w firmie Diehl Controls Polska. Jesteś już zatem zdecydowana na aplikowanie tam?

OLA

Czesc wam ;) Chciała bym zapytać o ta Firmę bo jetem jej ciekawą słyszałam że są dobre zarobki ale szczerze nie wiem nawet czym ta firma się zajmuje może mógł by ktoś powiedzieć coś o tej firmie jakie zarobki ile zmian co tam się robi jaka atmosfera była bym wdzięczna;)

Rachel
@OLA 17.06.2018 12:46

Witam, praca na 4 brygadowce, zarobki od 2000-2200,z atmosfera w pracy bywa różnie,ale ogólnie praca ok

Maja

@Querty Chodzi o aktywną pomoc użytkownikom tego forum w zaczerpnięciu informacji o pracodawcy, jakim jest Diehl Controls Polska. Jeśli w związku z tym posiadasz jakieś aktualne wiadomości związane z kondycją w firmie, to zachęcam do podzielenia się nimi. Twoje uwagi mogą okazać się pomocne dla osób poszukujących tam pracy.

Querty
@Maja 12.06.2018 16:19

Maja nie uwazam by ten portal byl dobrym miejscem by szukac informacji o pracy.Same ploty i mamuski sfrustrowane narzekajace,ze wszysyko jest nietak

Qyz

Witam.. Czy może ktoś nie znalazł palbo nie zabrał na festynie na błoniach przed przypadek różowej marynarki z kluczami w środku? Bardzo zależy mi ja tych kluczach bo są to klucze od domu, pracy itd :( zależy mi na nich bardzo... jeśli ktoś przez przypadek wziął bądź znalazł proszę o zwrot.. klucze miały żółtą minke i breloczek z imieniem

LoloBolo
@Qyz 10.06.2018 01:19

Dobrze,ze majtek nie zgubilas:))

big brother

na kamery jest kasa, na klime nie . Oczywiście pracodawca tłumaczy to ochroną majątku tylko że z biura też można wynosić majątek zakładowy.

Pytanie

Czy zrobią coś z tam wysoką temperatura na starej hali?

Peer
@Przepocona 07.06.2018 02:15

Ja nie wiem my sie Was nie czepiamy,a tu podbijasz z biurem.to nie naszz wina ze nie macie klimy i szkoda.jednak jest tyle ogloszen ostatnimi czasem-do biur uogólniając-zapraszam ja sie moge zamuenic i wychodzic z pracy po 8 h i miec wszystko w nosie a nie wisieć na tel do wieczora

Maja

@Hahahaha @qest Wasze komentarze w dalszym ciągu mają mało wspólnego z głównym tematem tego wątku - czyli z opiniami na temat pracy w Diehl Controls. Jeśli zatem posiadacie aktualne informacje o tym pracodawcy, to bardzo proszę abyście przekazali je nam w sposób merytoryczny.

Querty
@Maja 06.06.2018 12:20

@Maja nie rozumiem co Ty szukasz i co chcesz wiedziec?!zadaj konktretne pytanie a nie szukasz dziury w calym,a jak chcesz wiedxiec to idz na rekrutacje i sie zatrudnij to sama sie przekonasz

Maja

@tajemnicza @Ania Czy pracujecie w firmie Diehl Controls Polska? Co zatem mogłybyście dodać coś od siebie na temat tego pracodawcy? Warto do nich aplikować? Zachęcam Was do wyrażenia swojej opinii, gdyż może ona okazać się pomocna dla osób, które byłby zainteresowane pracą tam.

Maja

@Nowa Pragnę Cię zapewnić, że nikt nie usuwa na forum zarówno pozytywnych, jak i negatywnych komentarzy na temat danego pracodawcy - w tym przypadku o firmie Diehl Controls. Zatem rozwijanie tematu ma jak najbardziej sens i to jest głównym celem tego forum - dzielenie się informacjami o konkretnym pracodawcy. Możesz śmiało podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami o Diehl Controls.

Maja

@Nowa Twierdzisz, że podejście do nowozatrudnionych pracowników w firmie Diehl Controls Polska pozostawia wiele do życzenia? Jak długo jesteś zatrudniona u tego pracodawcy? Dobrzy by było, gdybyś nieco rozwinęła swoją wypowiedź, wzbogaciła ją o jakieś szczegóły. To niewątpliwie mogłoby pomóc osobom, które zastanawiają się nad pracą dla nich.

Nowa
@Maja 21.05.2018 13:12

Posty na tym forum są usuwane, rozwijanie tematu w takim wypadku nie ma sensu.

Nowa

Gratuluję podejścia do nowozatrudnionych pracowników. Widać że faworyzowani są sąsiedzi zza granicy,a Ty sobie radź skoro umiesz mówić po polsku

Asia

W końcu będzie porządek na smd vs2. Mamy brygadziste. Tzn. Brygadzistke :-) gratulacje Monia!!!

Lubudu
@Asia 29.04.2018 20:59

Taaa... pożyjemy zobaczymy,! Marnie to widzę, ale niech próbuje szczęścia:) z całym szacunkiem, ale dopiero będzie roz..... l . Połowa brygady się zwolni bo nie wytrzyma - ale cóż jak na siłę się pcha niekompetentne osoby. Na układy nie ma rady ... pozdro

Żezimieszek

VS2 masakra....... Czyja to wina ze ludzie sie z stamtąd zmywaja, liderzy rezygnują ze stanowiska itp.? Może ktoś wie.? Może dyrektor w końcu zada sobie to ppytanie wyciągnie jakies wnioski Oco tam chodzi?Dziwna sytuacja Czy kierownik może mieć na to jakiś wplyw? Hmmm .Hehe

Monika

Dawid, czy mógłbyś zwrócić uwagę liderowi i Pani ustawiacz z tht z 4 br. Vs2 że kadego obowiązują przerwy jednakowe czyli 5, 15, 5 minut A nie po 40 min. Wymaga od ludzi wielu rzeczy A sam nie przestrzega zasad! Panie szukają to po hali A on na stołówce! BRAWO

Dawid
@Monika 24.04.2018 06:39

A co ma Dawid do wiatraka?!naczy ...piernik do wiatraka?

jestem

miau miau

Franek
@jestem 23.04.2018 19:24

Do Lwa kur.. Do Lwa?

:)

Kici Kici

Alojzy

Sprzydam rower na 4 kolach co by mog kto jezdzic do roboty

Zdzisław

Kupię pociąg z oponami

grzesiu
@Zdzisław 20.04.2018 10:43

pociąg mam ale do kaźmirza ;)

Zostaw opinię o Diehl Controls Polska - Namysłów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diehl Controls Polska