BAĆ-POL S.A.
2 85 6 1

Opinie o BAĆ-POL S.A.

Aneta

@Anonim, czy mógłbyś napisać coś więcej o warunkach pracy w Bać-Pol? Co masz na myśli pisząc, że w tej firmie panuje "chora atmosfera"? Czy możesz podzielić się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniem z pracy w tej firmie z innymi użytkownikami forum?

gall
@Aneta 29.05.2018 07:58

Złe traktowanie pracownika, ciągle śledzenie pracy, każdy sprzeciw budzi wrogość i zastraszanie. Dyrektor CUF nie umie zarządzać ludźmi, dba tylko o to żeby zastraszyć, aby każdy siedział cicho o robił najlepiej szybko, dużo i perfekcyjnie. Nie polecam!

Ana
@gall 20.07.2018 12:59

W pełni sie zgadzam!

Aneta
@gall 20.07.2018 12:59

Czy próbowaliście jakoś rozwiązać problemy, o których piszesz? Być może na początek rozmowa z przełożonymi byłaby dobrym krokiem w kierunku poprawy warunków pracy w firmie BAĆ-POL.

anonim

(usunięte przez administratora)

Marbo

Syndyk już zaciera ręce !

Martina

Czy ktoś coś wie jakie oddziały maja być zamknięte w najbliższym czasie?

Włodek
@Martina 30.07.2018 22:02

Ma zostać tylko południowy wschód - reszta out !!!

vvv
@Włodek 01.08.2018 13:22

To raczej było do przewidzenia niestety :(

Aneta

@Wiktor co dokładnie masz na myśli? Tak ogólne stwierdzenie nie wnosi zbyt wiele informacji istotnych dla osób zainteresowanych pracą w firmie BAĆ-POL. @gall Może możesz przytoczyć jakieś konkretne sytuacje, które obrazowały by zarzuty, które wymieniłeś. Tak nieuargumentowane stwierdzenia brzmią mało wiarygodnie, dlatego dopytuję o szczegóły.

Wiktor

Idealnych firm nie ma ale pracownicy też pozostawiają wiele do życzenia

Aneta

@Zbigniew piszesz, że firma BAĆ-POL upada? Możesz napisać czym to się objawia ? Może to być cenna informacja dla osób, które chcą starać się pracę w tej firmie. Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź również o informacje na temat nowych pracowników, o których wspominasz ? BAĆ-POL według niektórych opinii chyli się ku upadkowi. Byłoby wspaniale, gdyby te wypowiedzi zostały rozwinięte i opisane bardziej szczegółowo. Chciałabym również zaznaczyć, że na forum cenimy sobie prywatność i szanujemy prywatność innych osób, dlatego prosiłabym o nie używanie cudzej tożsamości. Zawsze można zachować anonimowość.

Anonim
@Aneta 10.04.2018 13:25

Nie chyli się ku upadkowi tylko może zmienić właściciela. Nie polecam prace CUF chora atmosfera i warunki pracy.

Stella

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Ewa

Czy wie ktoś coś na temat pracy jako specjalista ds kadr i rekrutacji? Stanowisko w Rzeszowie. Chciałam wyslac aplikacje ale po tym co tu czytam nie jestem pewna..

Teresa G

Na chwilę obecną (a ta już trwa od lipca 2017 r.) nie ma sensu zatrudniać się w Bać-Polu. Wszystko pada, towaru nie ma, klienci jak widzą PH z tej firmy to zamykają drzwi. Polecam Specjał z Krakowa.

anonymous
@Teresa G 02.02.2018 20:51

NIE ZYCZE SOBIE PODSZYWANIA SIE POD MOJA OSOBE,JESLI NIE MASZ ODWAGI ZEBY PISAC W SWOIM IMIENIU DUPKU TO SIE NIE ODZYWAJ TERESA G.

ccc

Bać Pol pada??? jest oferta pracy ale po co iść na rozmowę jak lada moment może firma nie istnieć..

Zbigniew
@ccc 20.03.2018 22:10

Pada top mało powiedziane - leci na łeb na szyje ! Kto mądry ten za wczasu ucieka i szuka sobie lepszej pracy a w to miejsce przychodzą na razie nowi (magazynierzy czy PH) ale już za dużo niższe pieniądze

Administrator

Czy może ktoś posiada wiedzę na temat rekrutacji w BAĆ-POL S.A. i może wspomóc osoby poszukujące pracy?

Roberto

Witam,a jak z towarem ,dostawcy realizują dostawy?

były pracownik

jak widać przegląd opinii jest bardzo duży od bardzo dobrych po bardzo negatywne. ale..tak jest w całym życiu. nigdy nie jest idealnie. w Bać-Polu też. po pierwsze . nikt tam nie każe nikomu pracować na siłę. pensje jakie są to są i jest to zawsze pochodna możliwości firmy , położenie jednostki , zaangażowania pracownika , stanowiska , wyników w pracy. nic w życiu nie ma za darmo. po drugie. każdy właściciel musi otaczać się ludźmi zaufanymi czyli też tzw. dupo lizakami. ale są to decyzje właściciela i on odpowiada za firmę swoim majątkiem więc ma do tego pełne prawo. po trzecie. zamykanie lokalizacji. w każdej firmie nie ma 100% trafnych decyzji i niektóre placówki są deficytowe. nie znam na polskim rynku firmy która nie zamykała oddziałów/sklepów. tak się po prostu dzieje że czasem jest to najlepsze wyjście . po czwarte. traktowanie pracowników. oczywiście są sytuacje że panowie J.G , P.P są pozbawieni kultury i są po prostu chamscy ale z tym trzeba walczyć i pomimo tego że pracują od lat to nie znaczy że są nie do ruszenia. w ostateczności można ich oskarżyć o mobbing. ale takie marginesy są w każdej firmie. po piąte. kierowanie firmą. przy takiej skali firmy śmieszą opinie czy właściciel wie jak dana kierowniczka sklepu go prowadzi. to nie ta skala. można było wiedzieć na początku jak firma była na PTHW to właściciel miał czas żeby wszystko nadzorować. teraz jest to niemożliwe . po szóste. byłem kiedyś pracownikiem tej firmy to fakt. jak wszędzie były dobre i złe chwile. ale tych pierwszych zdecydowanie więcej. później pracowałem w kilku innych firmach i mam swoje porównanie. nie jest tam idealnie ale jest zdecydowanie więcej plusów niż minusów. kto chce dobrze pracować to każdy ma szansę na fajną karierę, trzeba chcieć i w to wierzyć . pokażcie mi firmę idealną . takiej nie ma. więc mam dwie rady. pierwsza do obecnych pracowników piszących negatywne opinie. jak tak bardzo jest tam Wam źle to co tam jeszcze robicie? ja jak nie do końca byłem zadowolony to złożyłem wymówienie czego i Wam życzę. nie płaczcie w internecie tylko albo starajcie się to firmę zmieniać albo idźcie do kadr z wypowiedzeniem. druga dla osób szukających opinii na temat pracy w Bać-Polu. nikt nie da Wam w życiu nic za darmo. i nigdzie nie jest idealnie. tam też i możecie trafić np na bardzo złych przełożonych jak bardzo dobrych . to taka trochę loteria. ale znając tą firmę sprzed lat jestem raczej pewien że jest dla nowych pracowników więcej szans niż zagrożeń. trzeba po prostu brać byka za rogi i realizować swoje cele zawodowe nawet te bardzo odległe. ta firma mimo wszystko daje na to szanse.

Noteć
@były pracownik 05.11.2016 13:15

Fajnie że tak obszerna opinia się tu znalazła. Tyle dobrych słów o Baćpol-u świadczy, że firma jest solidna.

rozczarowana
@były pracownik 05.11.2016 13:15

Pracowałam w Bac polu i z miesiąca na miesiąc było gorzej. Najgorsze jest to ze "góra" osoby z magazynu traktuje bardzo zle, nie licza się z ich zdaniem przy każdej okazji są traktowani z góry, Oddzial w Lublinie po zmianie kierownika upada coraz bardziej a kierownik dostal się tylko i wyłącznie do pracy po znajomościach z kierownictwem z głównej siedziby.... przykre ponieważ obecny kierowik nie zna się kompeltnie jak zarzadzac ludzmi obiecuje gruszki na wierzbie .... mi nie przedluzyli umowy mimo wielu prób dopytywania się byłam zbywana głupimi tekstami.. ludzie pracujący tam są super, jednak sposób zarządzania potęguje wiele konfliktów, już nie wspomnę o tym ze w zimie na magazynie nie dalo się wytrzymać bo było tak zimno..... nie polecam tej firmy trzeba się nadźwigać nadgodziny robić mimo że nie ma obowiązku się godzić na nie. można tylko odberać godziny nie ma płacenia nawet jeśli będzie obiecane...

Damian

Bać - Pol jest obecnie w trudnej sytuacji finansowej. Zwalniają pracowników (nie przedłużają umów). Towaru nie ma, atmosfera w firmie jest tragiczna.

Anonim
@Damian 12.01.2018 22:19

Jeżeli chodzi o atmosferę w pracy to muszą wiele zmienić. Traktować współpracownika jak partnera nie jak konieczność. Menadżerowie muszą zmienić tok myślenia, bo wpłynie to niekorzystnie na całą firmę.

Edek

Oddział w Nowym Sączu został zlikwidowany?

Cotette
@Edek 13.01.2018 19:43

Tak z dniem 31.01.2018 cały oddział przestanie istnieć

bolo12

A kim Pani Aneto jest Pani w firmie Baćpol ????? Po ostatnich wpisach widać że jest tajny wywiad,wewnątrz magazynu. Co do rotacji nie będziemy jechać po nazwiskach czy statystykach ,wykresiki ,tabelki to sobie w biurach robią ,a kto ?? Pani dobrze wie......

Aneta

Chętnie dowiemy się więcej o warunkach pracy i zatrudnienia w firmie, jednak bardzo proszę o przestrzeganie zasad regulaminu i zachowanie kultury wypowiedzi. Opinie zawierające wulgaryzmy są niedopuszczalne. Nie jest to również miejsce na wpisy, które w obraźliwy sposób opisują osoby z firmą związane.

PP

Tak sie rozdawalo,to teraz sie trzeba zamknac haha

Aneta

@fabsjesteś już po rozmowie kwalifikacyjnej. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach i pierwszych doświadczeniach odnośnie firmy? Jakie informacje udało Ci się zdobyć? Każda dodatkowa informacja będzie bardzo pomocna.

Noteć

czy na stanowisku przedstawiciela handlowego można w firmie zarobić jakieś godziwe zarobki? Jak sie wam pracuje, z tego co słyszałem to firma jest dobra i warto starać się o pracę. Może podpowiecie mi coś jeszcze?

fabs

Witam , Mam jutro rozmowę na stanowisku pracownika biurowego w oddziale w Częstochowie . Czy ktoś może coś powiedzieć o tym lub podobnym stanowisku ? Jak wyglądają zarobki i system pracy ?

Aneta

@bolo12czy dobrze rozumiem, że w firmie obecnie występuje duża rotacja? Jaka jest jej skala? Ile osób z firmy odeszło w ciągu ostatnich kilku miesięcy? Piszesz również o zmianach. Jakie zmiany w firmie zaszły w ostatnim czasie?

bolo12

Po kilku wizytach w firmie - na C&C klientów na palcach policzyć coraz mniej,zmiany-zmiany na sklepie między pracownikami i nic. Na magazynie kto przyjdzie do pracy zaraz ucieka,strach przy spotkaniu z Guber........em mianowanym kierownikiem.

Rysiek

Czy BAĆ-POL potrzebuje aktualnie pracownika na stanowisko przedstawiciela handlowego? Nie mogę znaleźć żadnej oferty a chciałbym bardzo dostać się do firmy. Jakie warunki trzeba spełniać startując? Jakie wyposażenie ma ph?

Przemo

Spara w Jarosławiu dawno nie ma bo nikt nie umiał zarządzać takim sklepem. Była tak świetna ekipa,jednak była bardzo niedoceniana.Kierownicy,kierownicy regionalni,dyrektorzy,itp w tej firmie to kpina,widać to po tym ile sparów utrzymuje się na rynku... Pozdrawiam Przemko

Aneta

Firma BAĆ-POL S.A. szuka właśnie kandydatów na stanowisko Specjalista ds. Systemów BI. Co myślicie o oferowanych warunkach? Jak wygląda praca na tym stanowisku?

Arso

Dowiesz sie na rozmowie ile ci zproponuja zazwyczaj nie podają w ofertach stawek, chciaciaz ty jak aplikujesz na kupca to dostaniesz około 7 tysięcy tak myśle, przedstawiciel tez raczej złe nie ma bo zarabia tez na premiach

B.

Ludziom zatrudnionym w BP to chyba chociaż ZUS płacą, bo osobom zatrudnionym na umowę o pracę w spółkach powiązanych to nawet tego nie..

bolo 111

To co opisuje ..modan..to najprawdziwsza prawda.Są wolne miejsca pracy ale nikt nie chce tam pracować,,kończą fizycznie i psychicznie,,wielki kierownik logistyki w Rzeszowie Gubernat J.który nie ma pojęcia z logistyki po zawale nie mieli co znim zrobić zrobili z niego kierownika,nie wiadomo czy ma jakąś szkolę po podstawówce,chodzi i tylko kontroluje czy wszyscy pracują,straszy zwolnieniami i naganami,dzwonią z jego polecenia o każdej godz.żeby przyjechać do pracy bo niewyróbki ,cały dzień przesiedzi w biurze i piepszy głupoty i przeszkadza tylko tym co tam pracują,nie umie zrobić grafika tylko wymieszać i narobić burdelu a potem to musi poprawiać jego p.....a Adam L.... z tego co widzieli to sobie internet przegląda bo nie umie wiele co robić,z budowlańca sie zrobił kierownik który nie ma szkół w tej dziedzinie-jeśli się mylę niech to potwierdzi .Dla Gubernata,,wójka"nie ma takiego czegoś jak kodeks pracy,on tego nie uznaje..Sam tego doświadczyłem.Już raz był w piekle ale drzwi były zamknięte ale się tam o niego pytają.To jest osoba taka sama jak kapo w oś.....u tyle tylko że narazie nie bije.Jeśli ktoś by chcial tam pracować to lepiej popytać bo bedziesz charować cały tydzień za marne .Tam w większości pracuje tania siła robocza ,,dety",Ryk....y i inni z Niechobrza za marne grosze..!!!!!!!!!

modan

To najgorsza firma w jakiej miałem nieprzyjemność pracować. Nie polecam nikomu. Co raz więcej ludzi się zwalnia. Każdy ma dość takiego traktowania i takich niskich zarobków. Robisz wszystko a i tak zarobisz najniższą. Dyrektor tylko po hali chodzi i czepia się o wszystko - ty ledwie wyrabiasz, robisz za dwóch bo brakuje pracowników. Gubernat on jest najgorszy. Największy nierób w firmie. Kierownik od niczego. Chodzi obserwuję cię i tylko wydziera się na ciebie, a jak mu podpadniesz to nie da ci spokoju i będzie czepiał się o wszystko. To jest chora firma. Jest więcej kierowników niż pracowników. Każdy ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e się nie wyrabiasz. Oni tylko pensje biorą i to nie małe. Dla nas starczają tylko jej resztki (pensji). Ba! Obserwowanie przez dyrektora. Nie tylko w realu ale także przez monitoring. Obserwuje, nagrywa i później ma dowód żeby ci premii nie dać. To terror. Donosicieli w tej firmie jest więcej niż klientów. Piotrowski - kierownik hali - donosi do dyrektora na każdego. A sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi. Bywa i tak że potrafi się na klienta wydrzeć. Ale wiadomo - pupilek prezesa. Zresztą takich w firmie nie brakuje. Właściwie większość to dupo lizaki prezesa. Trzeba uważać z kim rozmawiasz i o czym. Nie polecam nikomu. Praca na magazynie to dramat. Zresztą teraz i tak nie ma przyjęć bo firma się sypie, sprzedaż spadła dramatycznie zresztą co się dziwić. Ale jakby co to wybierzcie inną firmę bo ta jest fałszywa i nie da wam dobrze zarobić. Rzeszów - magazyn/sklep

Zostaw opinię o BAĆ-POL S.A. - Rzeszów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BAĆ-POL S.A.