FAMM ZABOROWSKI Marcin Zaborowski

Starogard Gdański

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 46 ocen.

FAMM ZABOROWSKI Marcin Zaborowski
3 46

Opinie o FAMM ZABOROWSKI Marcin Zaborowski

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAMM ZABOROWSKI Marcin Zaborowski

Daria

Skąd takie rewelacje macie?

   
Robol..

Piszą Państwo o naborze do firmy FAAM ZABOROWSKI a tak firma już nie istnieje...

   
On
@Robol.. 07.06.2018 19:57

Przecież on sobie sam te komentarze pisze.

   
Beata

@Brawo, ile ludzi tyle opinii, dlatego na forum poszukujemy obiektywnych oraz rzetelnych opinii na temat FAMM ZABOROWSKI Marcin Zaborowski. Może ktoś z obecnych pracowników się wypowie na temat atmosfery oraz samego zatrudnienia w tej firmie?

   
Beata

Witam, chciałabym otrzymać informacje dotyczące zatrudnienia. Zwracam się też z prośbą do obecnych jak i byłych pracowników o wyrażenie opinii na temat tego pracodawcy? Czego możemy się spodziewać? Warto składać swoją kandydaturę? Będę wdzięczna za każdą informację. Pozdrawiam!

   
Brawo
@Beata 27.05.2018 14:29

Składaj kandydaturę na 100 %negatywnych komentarzy na temat pracodawcy ty jeszcze zadajesz takie pytania. Takich ludzi szuka

   
Mietek

Same pozytywne opinie mam na temat firmy, nie mam żadnych negatywnych doświadczeń... Zachęcam do pracy w Swiss Komplett...

   
Gregor

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

   
136
@Gregor 20.05.2018 16:51

FAMM ZABOROWSKI ? Nie ta firma nie potrzebuje pracowikow.

   
Kat

Szkoda ze tu zdjęć nie można wstawiać bo by się wydało jak kocha księżniczkę swoją a dumą inne w hotelach ale na priv mogę wysłać

   
Monia:)
@Fiona 26.04.2018 13:21

576048875:) moj numer:) skoro twierdzicie ,ze moj romeo bawi sie w Wasze opinie. Zawiść ludzka nie zna granic;) prawda w oczy kole co? Pozdrawiam..!

   
Remik

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Może ktoś napisze jaka macie atmosferę?

   
Ciekawy
@Remik 24.04.2018 23:10

Jakiego dobrego?

   
Oszukany

Oby tylko na myjnie różne stanowiska. A nawet sprzedaż aut.tez jestem ciekawy czy coś ruszyło się w sprawie M.Z i jego już nowej pani M.J

   
Monia:)
@Oszukany 29.03.2018 20:37

A ruszylo ruszylo;) zapraszamy na myjnie:) pozdrawiam. M.J :)

   
Fiona

Zaborowski w Szwajcarii 5 gwiazdek a tu tylko 2 nie no zmobilizujcie sie

   
Oszukany1

http://swiss-komplett-monika-janicka.business.site/ Poszukują nawet pracownika biurowego

   
Famm zaborowski
@Oszukany1 29.03.2018 20:41

Lubie pracować społecznie także pisze się na to

   
Pracownik. Roku

Znowu ma ogłoszenie że potrzebuję na myjnie he he ktoś chętny? Miesięczne wynagrodzenie.

   
Filip

Trochę smutne to co piszecie. Czy wyjaśniła się już sytuacja?

   
Oszukany

Każdy pisze o sprawach a on dalej chodzi cwaniakuje i dalej oszukuję ludzi.czy doszło do spotkania i osadzenia go w więzieniu gdzie na to zasłużył.on nigdy uczciwie nie pracował tylko na krzywdzie ludzkiej dorabia się Ale i tak nic z tego nie ma no wszystko idzie na dzi.......każdą partnerkę czy żonę oszukiwał i wolał wydać na zakrapiane imprezy

   
Adam

Niestety próbowałem znaleźć nowa firme w krs i nic nie znalazlem.

   
Oszukana

A jego nowa partnerkę mozna znakezc na fb pod danymi (usunięte przez administratora) z miejscowosci czarna woda. Aktualnie teraz tam przesiaduje.

   
Oszukana

Witam. Moja sprawę o oszustwo prowadzi prokuratura jezeli jest nas wiecej proponuje zlozyc grupowe zawiadomienie. Mnie oszukal na 11 tysiecy. Pozdrawiam.

   
Karolina

Witam!!! Chciałabym się spotkać z grupą oszukanych. Czy wszystkim pasuje np. Restauracja pod Ikrą Feliksa Stamma 2, Pruszcz Gdański 83-000, Polska 17.02.2018r. Godz 14.?????

   
Karolina
@Karolina 15.02.2018 09:43

Cieszę się że spotkanie udane!

   
Oszukany

UWAGA!!!!!Zgadza się, teraz firma nazywa się SWISS KOMPLET MONIKA.J.Firma zarejestrowana na nową partnerkę.

   
Karolina
@Oszukany 12.02.2018 19:25

Proszę o kontakt. Lub zostawic numer telefonu. Chcialabym sie spotkac i porozmawiac

   
Roman

Witam mam namiary na pana marcina jego adres oraz miejsce zamieszkania prosze o wiadomosc. [email protected]

   
Karolina
@Roman 07.09.2017 13:15

Proszę o kontakt. Lub zostawic numer telefonu. Chcialabym sie spotkac i porozmawiac

   
Adwokat

Jrgi oferta....pani marcin https://www.olx.pl/i2/oferta/malowania-szpachlowania-wysoki-standard-super-ceny-od-8-zl-m2-cala-pol-CID619-IDm4ZtE.html?ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=answers&ref%5B0%5D%5Bparams%5D%5Bfrom_answer%5D=1&ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=in&ref%5B1%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=4054991037&ref%5B1%5D%5Bparams%5D%5Bref%5D%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B1%5D%5Bparams%5D%5Bref%5D%5B0%5D%5Bmethod%5D=answers&ref%5B1%5D%5Bparams%5D%5Bref%5D%5B0%5D%5Bparams%5D%5Bfrom_answer%5D=1&ref%5B1%5D%5Bparams%5D%5Bref%5D%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=in&ref%5B1%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B1%5D%5Bmethod%5D=answer

   
Oszukany
@Adwokat 18.11.2017 16:20

Tu właśnie jest już pod nową nazwą i nowej partnerki.firma nowo otwarta i gotowa do dalszych oszustw

   
Oszukany

Proszę uważać teraz ma nową partnerkę na którą jest otwarta nową firmą.i teraz z tej będzie oszukiwał ludzi.

   
Eryk

Jestem zaskoczony tym co piszecie.

   
Adwokat

To jegoktualby numer 796696280...oszukuje i wykorzystuje nadal ludzi

   
Oszukany
@Adwokat 18.11.2017 16:22

Zgadza się. Do niedawna wynajmować mieszkanie w Gdańsku na Chmielniej. Prokuratura się nim już zajmuje

   
Greno

Oszust i krętacz jakich mało. Podawanie się za osobę, którą się nie jest i zastraszanie ludzi również jest karalne(tudzież ,,prawnik,,)Oszukuje i wymyśla niestworzone historie. Oby prokuratura w koncu sie wzięła za recydywiste. Jak najdalej od jego pseudo firm.

   
Kolejny oszukany

Mogę się tylko podpisać pod negatywnymi opiniami. Oszukanym radzę dochodzić pieniędzy drogą prawną. Możemy się zastanowić nad pozwem zbiorowym. W tej chwili gość ma zarejestrowaną działalność w Szwajcarii jako Bau-Komplettservice Zaborowski Dufourstrasse 195, 8008 Zürich.

   
jank
@Kolejny oszukany 18.09.2016 16:31

jego numer tel 00 4178 825 6790

   
wróżbita

marcin i agnieszka zaborowscy to polscy oszuści mieszkający w szwajcari ich firma to firma pt.pucuj dziada.a pan marcin już niedługo zmieni te swoje zlote kiety na metalowe.

   
tomek

Witam mam pytanie zbieram osoby które pracowały M&M CONSTRUKCION u Zaborowski w roku 2013 w niemieckiej firmie Beddgens chodzi tu o elektryków gdzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zaborowski oszukał ponad 30 osób gdzie nie wypłacił ludziom żadnych pieniędzy za cały miesiąc to jest około 60000 euro.TO JEST ZAJEBISTY ZŁODZIEJ I JAK DO TEJ PORY NIKT NIC NIE MOŻE MU ZROBIĆ.LUDZIE KOMU KASĘ JEST WINIEN ZBIERZMY SIĘ I ZRÓBMY MU KOLO PIÓRA POZDRAWIAM.

   
anonymous
@tomek 15.04.2016 19:44

oszukani na 50 tys t693017925, 6 os .

   
tola

Piszę do wszystkich ,którzy jeszcze chcą lub próbują współpracować z Marcinem Zaborowskim. Jezeli chcecie zarabiać pieniądze, to napewno nie u niego.To cham i prostak i jeszcze nikt przy nim nie wyszedł dobrze.Poprostu przekręt jakich malo.Znam osobiście go i jeszcze mam czkawke po tej znajomości.I pewne jest,że takich osób jak ja, jest duż wiecej.

   
draem

Haahaaa, .liczy sie tylko kasa , u glownej ksiegowej ,czyli pani prezes na waciki. Potem dobre jedzenie,tluste, papierosy .ta osoba ma -marcin ma problemy emocjonalne, uwazajcie.

   

Zostaw opinię o FAMM ZABOROWSKI Marcin Zaborowski - Starogard Gdański

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAMM ZABOROWSKI Marcin Zaborowski