FAMM ZABOROWSKI Marcin Zaborowski
3 47 6 1

Opinie o FAMM ZABOROWSKI Marcin Zaborowski

Kat

Szkoda ze tu zdjęć nie można wstawiać bo by się wydało jak kocha księżniczkę swoją a dumą inne w hotelach ale na priv mogę wysłać

Monia:)
@Kat 02.04.2018 21:38

Widzę że są tu zazdrosne dziewczynki:) och jak mi przykro:) heheh Pozdrawiam M.J.

Artur
@Kat 02.04.2018 21:38

Wiram,czy jest możliwość otrzymania tych zdjęć, wybieram się do TUPA po moja kasę przy okazji cisnołbym nimi na stół przy jego kobiecie

Monia:)
@Artur 12.04.2018 15:48

Kamienna 10, Czarna Woda. zapraszam:)

Monia:)
@Artur 12.04.2018 15:48

Marcin czeka z niecierpliwością na Państwa;) Proszę wziąć ze sobą dokumenty potwierdzające zadłużenie. Pozdrawiam;)

Fiona
@Monia:) 13.04.2018 22:57

Mało tego że czeka nawet sam odpisuje na wiadomości z tego forum. Jak można mieć potwierdzenie zadłużenia od firmy która nigdy nie istniała i wystawia fikcyjne dokumenty.

Ha ha
@Monia:) 03.04.2018 14:22

Może pomysł nad tym gdzie wyjeżdża na noce i jak tam święta Bożego Narodzenia? Czy był na misji?

Monia:)
@Ha ha 28.04.2018 11:44

Święta;) ? Piękne u moich rodziców:) a noce.. aj... chciałabyś/chciałbyś mieć takie upojne ;***

Monia:)
@Fiona 26.04.2018 13:21

576048875:) moj numer:) skoro twierdzicie ,ze moj romeo bawi sie w Wasze opinie. Zawiść ludzka nie zna granic;) prawda w oczy kole co? Pozdrawiam..!

Xxxx
@Kat 02.04.2018 21:38

Tak samo mogę wysłać zdjęcia jak obraca inne

Kar
@Monia:) 13.04.2018 22:57

Nie bądź taka cwana tylko lepiej pilnuj swojego amanta pożal się Boże

Monia
@Kar 12.08.2018 20:58

Dawno tu nie zagladalam ;) patrze? A tutaj nowe wpisy.. hehe.. Droga Kar , ja nie musze pilnowac mojego męża. Pobzykal Was? No trudno.. zabawil sie jak to mezczyzna. Naiwne dziewczyny sie na to pisaly. Ja bym sobie na to nie pozwolila. Moze dlatego dzisiaj Wy placzecie z tęsknoty a ja przytulam go kazdej nocy? Pozdrawiam;)M.J.

Kolejny oszukany

Mogę się tylko podpisać pod negatywnymi opiniami. Oszukanym radzę dochodzić pieniędzy drogą prawną. Możemy się zastanowić nad pozwem zbiorowym. W tej chwili gość ma zarejestrowaną działalność w Szwajcarii jako Bau-Komplettservice Zaborowski Dufourstrasse 195, 8008 Zürich.

ADWOKAT
@Kolejny oszukany 18.09.2016 16:31

WSZYSCY PISZA GLUPOTY ;TYLKO KLAMIA I NIC WIECEJ JAKBY WISIAL KOMUS KASE TO NAPEWNO BY JE ODDAL PROSZE WSZYSTKICH NIBY POSZKODOWANYCH O NR TEL NAPEWNO ZADZWONI DO WAS PRZYGOTUJCIE DOKUMENTY STWIERDZAJACE KWOTE DO ZAPLATY I UMOWE Z P ZABOROWSKIM LUB JEGO FIRMAMI A NIE PISZCIE OBELG ,OSOBY KTORE TO NAPISALY NIEDLUGO ZNAJDA SWOJE 5 MINUT W SADZIE ;ROBCIE WSZYSTKO ZGODNIE Z PRAWEM BO NARAZIE JE LAMIECIE W TEJ CHWILI CO NAPISALISCIE TO POSZKODOWANA JEST TYLKO JEDNA OSOBA ORAZ JEGO RODZINA :NAPEWNO BEDZIEMY WALCZYC Z OSZUSTAMI TAKIMI JAK WY KTORZY TO PISZECIE OPINIE NIE MAJAC ZADNYCH PODSTAW DO TEGO: POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA NA SALI SADOWEJ

ADWOKAT
@Kolejny oszukany 18.09.2016 16:31

SPOTKAMY SIE W SADZIE Z PANEM KTORY TAK LADNIE KLAMIE JUZ NIE DLUGO MAM NADZIEJE ZE WIESZ DLACZEGO PRZYGOTUJ DOKUMENTY BO BEZ NICH BEDZIE TOBIE CIEZKO JAK I DLA INNYCH P ZABOROWSKI WYSTAPIL ODSZKODOWANIE OD LUDZI KTORZY GO SZYKANUJA I TO PODCHODZI POD WIELE PARAGRAFOW NIE MOZEMY SIE DOCZEKAC KIEDY SIE SPOTKAMY

jank
@Kolejny oszukany 18.09.2016 16:31

jego numer tel 00 4178 825 6790

Bol
@ADWOKAT 30.10.2016 14:31

Jak on nie ma rodziny każdą żona to kopnela w (usunięte przez administratora) Nie licząc panienek do zabawy które wydał kupę kasy. Łamać prawo to on łamie

Oszukany
@Bol 12.08.2018 21:03

Żaden szanujacy sie adwokat nie wchodzi w potyczki słowne na forum dwa nie użyłby sformułowania "wisi kase" litości czlowieku. Przestań się podawać za adwokata.

Konrad

Podpowiedzcie jaką macie atmosferę w pracy? Może ktoś podpowie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Mietek

Same pozytywne opinie mam na temat firmy, nie mam żadnych negatywnych doświadczeń... Zachęcam do pracy w Swiss Komplett...

Oszukany
@Mietek 21.05.2018 21:48

Zal mi ciebie. W życiu bym nie podjął się współpracy z nim i w firmie krzak. On tylko zakłada nowe firmy jak nie on to partnerki aby nabrać kredytów oszukać innych ludzi.w jakim ty świecie żyjesz chyba długo to nie znasz. Poczekamy dluzej i się przekonasz jak oszuka cie. Potrafi nawet uciekać z miejsc zamieszkania bo nie płaci za wynajem

Wiki

????????????

Daria

Skąd takie rewelacje macie?

tomek

Witam mam pytanie zbieram osoby które pracowały M&M CONSTRUKCION u Zaborowski w roku 2013 w niemieckiej firmie Beddgens chodzi tu o elektryków gdzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zaborowski oszukał ponad 30 osób gdzie nie wypłacił ludziom żadnych pieniędzy za cały miesiąc to jest około 60000 euro.TO JEST ZAJEBISTY ZŁODZIEJ I JAK DO TEJ PORY NIKT NIC NIE MOŻE MU ZROBIĆ.LUDZIE KOMU KASĘ JEST WINIEN ZBIERZMY SIĘ I ZRÓBMY MU KOLO PIÓRA POZDRAWIAM.

anonymous
@tomek 15.04.2016 19:44

witam oszukał nas na 50 tys załozyłem sprawe umozona

anonymous
@tomek 15.04.2016 19:44

oszukani na 50 tys t693017925, 6 os .

Robol..

Piszą Państwo o naborze do firmy FAAM ZABOROWSKI a tak firma już nie istnieje...

On
@Robol.. 07.06.2018 19:57

Przecież on sobie sam te komentarze pisze.

Beata

@Brawo, ile ludzi tyle opinii, dlatego na forum poszukujemy obiektywnych oraz rzetelnych opinii na temat FAMM ZABOROWSKI Marcin Zaborowski. Może ktoś z obecnych pracowników się wypowie na temat atmosfery oraz samego zatrudnienia w tej firmie?

Beata

Witam, chciałabym otrzymać informacje dotyczące zatrudnienia. Zwracam się też z prośbą do obecnych jak i byłych pracowników o wyrażenie opinii na temat tego pracodawcy? Czego możemy się spodziewać? Warto składać swoją kandydaturę? Będę wdzięczna za każdą informację. Pozdrawiam!

Brawo
@Beata 27.05.2018 14:29

Składaj kandydaturę na 100 %negatywnych komentarzy na temat pracodawcy ty jeszcze zadajesz takie pytania. Takich ludzi szuka

Gregor

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

136
@Gregor 20.05.2018 16:51

FAMM ZABOROWSKI ? Nie ta firma nie potrzebuje pracowikow.

Remik

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Może ktoś napisze jaka macie atmosferę?

Ciekawy
@Remik 24.04.2018 23:10

Jakiego dobrego?

Oszukany

Oby tylko na myjnie różne stanowiska. A nawet sprzedaż aut.tez jestem ciekawy czy coś ruszyło się w sprawie M.Z i jego już nowej pani M.J

Famm zaborowski
@Oszukany 29.03.2018 20:37

Jestem ciekawy ile z tych wystawiających opinie tutaj ludzi znam bo przecież byłem jego bardzo dobrym pracownikiem i przypuszczam też że dobrym świadkiem w sądzie

Karolina
@Famm zaborowski 02.04.2018 12:57

Witam. Moglby Pan napisac wiadomosc prywatna? Szukam swiadkow.

Monia:)
@Oszukany 29.03.2018 20:37

A ruszylo ruszylo;) zapraszamy na myjnie:) pozdrawiam. M.J :)

Fiona

Zaborowski w Szwajcarii 5 gwiazdek a tu tylko 2 nie no zmobilizujcie sie

Oszukany1

http://swiss-komplett-monika-janicka.business.site/ Poszukują nawet pracownika biurowego

Famm zaborowski
@Oszukany1 29.03.2018 20:41

Lubie pracować społecznie także pisze się na to

Pracownik. Roku

Znowu ma ogłoszenie że potrzebuję na myjnie he he ktoś chętny? Miesięczne wynagrodzenie.

Filip

Trochę smutne to co piszecie. Czy wyjaśniła się już sytuacja?

Oszukany

Każdy pisze o sprawach a on dalej chodzi cwaniakuje i dalej oszukuję ludzi.czy doszło do spotkania i osadzenia go w więzieniu gdzie na to zasłużył.on nigdy uczciwie nie pracował tylko na krzywdzie ludzkiej dorabia się Ale i tak nic z tego nie ma no wszystko idzie na dzi.......każdą partnerkę czy żonę oszukiwał i wolał wydać na zakrapiane imprezy

Adam

Niestety próbowałem znaleźć nowa firme w krs i nic nie znalazlem.

Oszukana

A jego nowa partnerkę mozna znakezc na fb pod danymi (usunięte przez administratora) z miejscowosci czarna woda. Aktualnie teraz tam przesiaduje.

Oszukana

Witam. Moja sprawę o oszustwo prowadzi prokuratura jezeli jest nas wiecej proponuje zlozyc grupowe zawiadomienie. Mnie oszukal na 11 tysiecy. Pozdrawiam.

Karolina

Witam!!! Chciałabym się spotkać z grupą oszukanych. Czy wszystkim pasuje np. Restauracja pod Ikrą Feliksa Stamma 2, Pruszcz Gdański 83-000, Polska 17.02.2018r. Godz 14.?????

Karolina
@Karolina 15.02.2018 09:43

Cieszę się że spotkanie udane!

Oszukany

UWAGA!!!!!Zgadza się, teraz firma nazywa się SWISS KOMPLET MONIKA.J.Firma zarejestrowana na nową partnerkę.

Karolina
@Oszukany 12.02.2018 19:25

Proszę o kontakt. Lub zostawic numer telefonu. Chcialabym sie spotkac i porozmawiac

Roman

Witam mam namiary na pana marcina jego adres oraz miejsce zamieszkania prosze o wiadomosc. Vanillevampire94@onet.pl

Karolina
@Roman 07.09.2017 13:15

Proszę o kontakt. Lub zostawic numer telefonu. Chcialabym sie spotkac i porozmawiac

Adwokat

Jrgi oferta....pani marcin https://www.olx.pl/i2/oferta/malowania-szpachlowania-wysoki-standard-super-ceny-od-8-zl-m2-cala-pol-CID619-IDm4ZtE.html?ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=answers&ref%5B0%5D%5Bparams%5D%5Bfrom_answer%5D=1&ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=in&ref%5B1%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=4054991037&ref%5B1%5D%5Bparams%5D%5Bref%5D%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B1%5D%5Bparams%5D%5Bref%5D%5B0%5D%5Bmethod%5D=answers&ref%5B1%5D%5Bparams%5D%5Bref%5D%5B0%5D%5Bparams%5D%5Bfrom_answer%5D=1&ref%5B1%5D%5Bparams%5D%5Bref%5D%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=in&ref%5B1%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B1%5D%5Bmethod%5D=answer

Oszukany
@Adwokat 18.11.2017 16:20

Tu właśnie jest już pod nową nazwą i nowej partnerki.firma nowo otwarta i gotowa do dalszych oszustw

Oszukany

Proszę uważać teraz ma nową partnerkę na którą jest otwarta nową firmą.i teraz z tej będzie oszukiwał ludzi.

Eryk

Jestem zaskoczony tym co piszecie.

Adwokat

To jegoktualby numer 796696280...oszukuje i wykorzystuje nadal ludzi

Oszukany
@Adwokat 18.11.2017 16:22

Zgadza się. Do niedawna wynajmować mieszkanie w Gdańsku na Chmielniej. Prokuratura się nim już zajmuje

Greno

Oszust i krętacz jakich mało. Podawanie się za osobę, którą się nie jest i zastraszanie ludzi również jest karalne(tudzież ,,prawnik,,)Oszukuje i wymyśla niestworzone historie. Oby prokuratura w koncu sie wzięła za recydywiste. Jak najdalej od jego pseudo firm.

wróżbita

marcin i agnieszka zaborowscy to polscy oszuści mieszkający w szwajcari ich firma to firma pt.pucuj dziada.a pan marcin już niedługo zmieni te swoje zlote kiety na metalowe.

Zostaw opinię o FAMM ZABOROWSKI Marcin Zaborowski - Starogard Gdański

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAMM ZABOROWSKI Marcin Zaborowski