MLEKOVITA

Toruń - MLEKOVITA

3. Opinie o pracodawcach Wysokie Mazowieckie
  5. Opinie o MLEKOVITA

Opinie o MLEKOVITA Wysokie Mazowieckie

Nie przegap nowości o MLEKOVITA!

Ewnow

15.03.2019 13:40

Pracowałem w Mlekovicie jako magazynier i polecam tą robotę. Fizycznie bywało ciężko, ale nikt kto idzie na magazyn nie nastawia się na nic innego :P Dostawałem rekompensatę w formie dobrej wyplaty, hajs się zawsze zgadzal.
    MIMEK

19.03.2019 08:38

Jak wygląda praca na produkcji? Mam doświadczenie, pracowałem kiedyś w Mleczarni i jestem zainteresowany.
    karo3

19.03.2019 10:18

Praca na taśmie jak to praca na taśmie. Ogólnie 8 godzin, ale ludzie są mega w porządku więc myślę, że ci się spodoba i czas leci naprawdę bardzo szybko
    ddd

15.03.2019 09:10

Mój tata tam pracuje i opowiada, jak spędził dzień i tyle wiem, że nie ma tam nudy
    Ewnow

15.03.2019 09:04

Normalny zakład pracy. Mozna się dogadać co do zmian i nie ma z tym problemu. To duży plus jak chce się pozałatwiać jakieś sprawy, czy zająć dziećmi.
    Ktotka

14.03.2019 09:19

Co do pracy jestem bardzo zadowolona zdecydowanie mogę zostawić pozytywa dla tej firmy! Wbijajcie na produkcje, jest naprawdę bardzo fajnie
    nick

14.03.2019 09:05

Możemy się nie zgadzać co do Mlekovity. ale dla mnie to po prostu dobra marka, która nie bez powodu jest w branży tak długi czas
    Kejti

13.03.2019 13:58

Znajomy pracuje w Mlekovicie i mówi, że firma się rozwija. Mówi, że szanują ludzi i ich pracę, więc nic dziwnego, że się im powodzi. Sukces firmy w końcu leży też po części w rękach pracowników. Jeśli się ich docenia, to procentuje. Oby tak dalej ????
    o.n.a.37

12.03.2019 15:32

Pracuję już pół roku i jestem zadowolona. Praca jak praca są plusy i minusy, ale nie zamierzam jej zmieniać, bo pieniążki wpadają dobre i mogę zamieniać się na zmiany.
    antik

13.03.2019 11:05

Na produkcji fajni ludzie pracują. Czas leci szybciutko. ????
    Koredes

13.03.2019 10:52

Bardzo stabilna i zorganizowana firma. Polecam prace w magazynie. Atmosfera ok. Każdy wie co ma robić, nie ma chaosu.
    Jkww

07.03.2019 08:50

Stabilna firma oferująca stabilne zatrudnienie. Nie mogą sobie pozwolić na złe warunki, bo spadłaby im renoma ???? Parę lat temu się zaczepiłem i jest okej, do dziś tam pracuję i nie narzekam. Pieniądze są na czas, wyrabiam premie, a ciężko w Baranowie o prace
    NAJLEPSI

12.02.2019 14:40

U mnie nie było problemu z umową. Na początek jak to zwykle bywa dostałem umowę na okres próbny, a potem już normalnie umowę o pracę. Myślę, że pod tym względem jest to bardzo uczciwy pracodawca.
    Starszy

05.03.2019 20:51

A jak długo pracowałeś na zleceniu? Sami Ci dali umowę o pracę czy składała podanie?
    gość

04.03.2019 12:14

Firma całkiem w porządku, szanuje pracowników a to rzadko się zdarza w takich firmach.
    Starszy

01.03.2019 13:32

Moze ktos napisac o pracy na magazynie mlekovity w Wys-Maz. Jak atmosfera, zarobki na zleceniu itp.
    xx

15.02.2019 13:46

Początki w każdej pracy bywają trudne, ale ja miałam to szczęście, że trafił mi się bardzo fajny zespół. Ludzie młodsi z starsi, ale zawsze jest o czym pogadać z każdym. No i pomocni!
    bezproblemowo

14.02.2019 11:10

Firma docenia tych pracowitych. Z tego co zauważyłem jeśli ktoś ma ambicję i odpowiednią wiedzę to nie robią problemów, żeby rekrutować w strukturach firmy.
    precel

13.02.2019 11:40

To co sobie cenię w pracy w Mlekovicie to na pewno stabilność. Praca nie jest szczytem moich ambicji, ale nie muszę się martwić, że za miesiąc nie będę miał pieniędzy na spłatę kredytu.

09.02.2019 16:54

operator

11.02.2019 14:05

Co Ty gadasz. Ja na szkoleniach byłem.
    Bernadeta

11.01.2019 17:15

Jest mi bardzo przykro, że najlepiej przypiąć łatkę mi jako nieobecnej i nieoracujacej. Miło usłyszeć ze po 12 miesiącach pracy z super timem ludzi dowiedziałam się dzisiaj ze te wpisy negatywne to JA pisze. Myślałam że na tyle znamy się i szanujemy Ale każdy ma prawo mówić i pisać co chce. Dziękuję za wszystko. Powód mojej rezygnacji z pracy był jeden. Mój synek. A nie sprawy inne związane tu. Dyrektor zaproponował mi różne możliwości współpracy dostosowane do mojego życia i godz pracy 7 do 15 Ja z każdej propozycji podziękowałam Odejście nie było z powodu kasy ze mało ale odeszłam do innej pracy i mniej kasy mam. Jest mi strasznie przykro ze oceniacie mnie i opowiada się jak mnie nie ma. Nikt z WAS nie miał odwagi zadzwonic i spytać wprost czy to ja. Dziękuję 1 osobie ze mi to dziś powiedziała Nawet nie wiedziałam gdzie tego szukać ale gogle znalazło. Dziękuję za wszystko I każdy niech zacznie od siebie czy taki idealny jest. Ja nie jestem ideałem Zycie zweryfikowalo różne sprawy . Ale jedno nauczyło mnie. Szacunek dla innych. I mówienie prawdy w twarz a nie poza . Ta prawda czasem jest okrutna i boli. Ale to prawda. A nie obgaduje się poza innymi. Dziękuję za 12 super miesięcy pracy. Bernadeta

13.12.2018 23:01

Bardzo dobra praca pewna, wysokie wynagrodzenie wszystkim polecam. Pracuję już 10 lat
    Xxx

16.12.2018 22:42

A w jaki dziale ? Umowa jaka ? Centrala czy inny oddział? Wynagrodzenie wysokie to ile ??? (usunięte przez administratora)

13.11.2018 22:03

Były

20.11.2018 22:44

A po co wątek o Zakopanym ?? Pisze tu (usunięte przez administratora) Kolejny raz dobry pracownik odchodzi! !!
    Poszukuje

23.11.2018 05:56

Tzn ze jak mam oferte tam na przedstawiciel to będę mieć umowę zlecenie i robić 6 dni w tygodniu a jak nie to nie mam kasy ??? Przecież już nie wolno robić na zlecenie tyle lat !! Chore to jest. . A ile godzin pracy? ?
    byczex

11.10.2018 09:24

sa dni, ze jest lepiej, raz gorzej. duzo zalezy od nastroju reszty. tak to ogolnie nie mogę wieszać psow na tej firmie bo to calkiem solidny pracodowca

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MLEKOVITA?

Kontakt - MLEKOVITA

Ludowa 122 18-200 Wysokie Mazowieckie

NIP:7220002329

Branża główna: Mleczarstwo i lodziarstwo

Mambo

08.10.2018 10:07

A mi zalezalo na umowie o prace żeby nie jechać tylko na smieciowkach i się udało.
    ponel

05.10.2018 12:44

Jestem z ta firma zwiazany już od dłuższego czasu i mi sie tu podoba. Wiadomo czasem można się przyczepic do czegos, ale to sa raczej drobnostki i one nie maja większego wpływu na caloksztalt.
    Mikimiki

02.10.2018 13:19

Czy ktoś może powiedzieć jak wyglada sytuacja umów w mlekovicie ? Czy umowy na zlecenie tylko okres próbny czy ciągną się latami ?
    Anons

04.10.2018 06:19

Ja mam zlecenie i nic nie wskazuje o umowie o prace jestes zlewany...
    Rytek

12.09.2018 15:54

Póki co jest dobrze i się tej pracy trzymam.
    bordo

14.09.2018 11:18

Ja tez nie narzekam, jakby faktycznie bylo mi zle to bym sie sam zwolnil. pozdrawiam.
    Redek

01.10.2018 15:53

Potwierdzam. Idac do roboty nie czuje się zestresowany, wiem co mam robic i dniowka leci.
    Marlena

27.09.2018 11:23

Jaki dział w Mlekovicie polecacie a jaki lepiej omijać?
    dorek

25.09.2018 16:11

Dobra atmosfera w robocie to może wydawac sie taka oczywista rzecz dla kazdegfo, ale jak w poprzedniej robocie chciałem cos nawet zazartowac to każdy był taki olewajacy…tu się serio czuje dobrze.
    Clover over Dover

24.09.2018 11:47

Czy ktoś usuwa niepochlebne opinie czy ludzie zmienili zdanie. Było ich tu trochę i wszystkie zniknęły.
    Poszukuje

09.09.2018 23:50

Szukam opinii o Zakopanem Pracuje tu ktoś? Bo z tego co słysze to niby spoko. Ale umowy zlecenia mają od kilku miesięcy do lat ludzie pracujący tu. I nie ma szans na normalne umowy? ??
    Ag

24.09.2018 11:21

Wszędzie tak jest w tej firmie. Trzeba się naprawdę nachodzić za umową.
    arturrro

20.09.2018 16:04

Kazdy wie co ma robic i robi swoje. Zmiana leci jak z bicza strzelil i to jest na plus. Nie mam jakichs zarzutow bo w sumie jest tak jak było mowione na poczatku.
    Krecik

21.09.2018 16:03

to była moja pierwsza robota i nie wiedziałem czego się spodziewac. Jak czegos nie ogarnialem to mi pomagali, nikt raczej nie był dla jakiś niemily czy cos...
    Solo

18.09.2018 15:14

Ta firma jest już tak długo na rynku, ze każdy o niej słyszał. W moich stronach się dobrze o Mlekovicie mówi no i myślę podobnie.
    Adri

19.09.2018 15:06

No..u mnie w rodzinie to nie tylko ja robie w Mlekovicie. Z tego co gadamy to raczej kazdy wyraza sie wlasnie dobrze.
    Ella

18.09.2018 10:49

Czy są jakieś ogłoszenia o przyjęcie do pracy w Wysokim Mazowiecku???
    Bolco

11.09.2018 13:23

Kasa terminowo, nie mialem jeszcze sytuacji żeby ktos mi z czyms zalegal. Sama pensja tez nie najgorsza. Wiadomo, ze w tych czasach to się głownie na to patrzy…
    Patrycja

04.09.2018 14:05

@Robson, może rozwiniesz swoją wypowiedź? Co masz na myśli pisząc o pracy, w której jest wszystko jasne? Czy chodzi tu o to, że stawiane warunki zatrudnienia są zgodne z tymi oferowanymi na rozmowie o pracę? Co w firmie SM MLEKOVITA oceniasz pozytywnie?
    Robson

10.09.2018 16:06

Chodzi mi o to, ze dla mnie stabilnosc jest najwazniejsza. Rodzina do utrzymania, wiec i praca musi być pewna. Pod tym względem polecam Mlekovite.
    JIK

16.08.2018 15:08

po prostu praca, nic nadzwyczajnego. dobre warunki i normalni ludzie.
    trabak

05.09.2018 13:28

No bez szalenstw, ale tak to jest ok.
    dyrki

24.08.2018 12:42

miejsce pracy - spoko. doceniam.
    Robson

03.09.2018 15:53

Noo zalezalo mi żeby isc do jakiejs sprawodzonej roboty zeby wszystko było jasne i się nie zawiodlem.
    kredka

29.08.2018 15:44

Jak się mnie pytają czy mi się podoba praca tutaj to zawsze mówię że mogę znaleźć lepszą, mogę też znaleźć gorszą, ale Mlekovita jest równa. Wiesz czego się spodziewać, raczej idzie do przodu niż się cofa, no i zawsze na koniec miesiąca jest wypłata. Ja więcej nie potrzebuje, a ludziom mówie, że jak potrzebują więcej to mogą sobie szukać i jak znajdą to fajnie, a jak nie to i tak wrócą do Mlekovity.
    Osia

27.08.2018 14:53

Pozdrawiam wszystkim, z którymi pracowałam!! Nie mam uwag do tego pracodawcy.
    Gzylu

21.08.2018 15:25

Czy ktoś znalazł może jakieś ogłoszenia o pracę? Albo wie gdzie się dowiedzieć?
    Kobka

22.08.2018 13:08

najlepiej spytać w kadrach, tam zawsze wiedzą. ludziom się dobrze pracuje to ogłoszeń może nie być dużo…
    wergi

20.08.2018 15:37

Nie znałem tego portalu wcześniej. Gdybym go sprawdzał to pewnie szybciej trafiłbym do Mlekovity, a nie innej firmy. Zdecydowałem się wczesniej na inny zakład pracy i było koszmarnie. Tutaj jest koleżeńska atmosfera, przełożeni są do pracownika i pieniądze są całkiem porządne. Polecam!
    Portia

17.08.2018 12:21

bardzo długo tu pracuję, sporo lat. widziałam dużo jak firma się zmieniała i cieszę się, że dotarłam do tego momentu bo jest naprawdę bardzo dobrze. mam nadzieje, że będzie jeszcze lepiej.

Zostaw merytoryczną opinię o MLEKOVITA