MLEKOVITA

Toruń - MLEKOVITA

3. Opinie o pracodawcach Wysokie Mazowieckie
  5. Opinie o MLEKOVITA

Opinie o MLEKOVITA Wysokie Mazowieckie

Nie przegap nowości o MLEKOVITA!

Miś

19.05.2019 03:09

Szkoda, że ty tyle potraficie wydusić
    Mirasz

17.05.2019 22:15

Nic im nie daje, bo później honią nakręcone
    hum

17.05.2019 08:48

Praca nie jest skomplikowana, więc wszystkiego można się szybko nauczyć. Pamiętam jak zaczynałam. Może nie szło mi najlepiej na początku, ale szybko doszłam do wprawy. Pamiętam jak duże znaczenie miała wtedy pomoc dziewczyn. I tak powinno być, że ludzie sobie pomagają nawzajem, a nie każdy tylko na siebie patrzy. Dlatego nie żałuję, że rzuciłam poprzednią robote
    ralf

16.05.2019 12:00

Każda firma ma jakieś swoje mocne i słabe strony. W zasadzie jakby tak to podsumować to w Mlekovicie nie jest źle. Widać, że firma rozwojowa, to i na pracowników stawiają .
    armani

10.05.2019 15:39

Na magazynie jest git, chłopaki zgrane. To dobra praca i zmiany są okej. Pieniądze sie zgadzają a o to tu chodzi
    Mo

13.05.2019 09:32

No dokładnie, ja to szczerze mówiąc jakbym miał pracować tylko na 1 zmiane to zwariowałbym. Kiedy tu sie wyspać? Tak jak mamy jest w porządku.
    Nowak123

15.05.2019 18:04

Przyjmują tam bez problemu do pracy?
    dobra zmiana

14.05.2019 09:07

Myślałam, że będzie mi ciężej, to duża zmiana w moim życiu, wcześniej pracowałam ponad 10 lat w innym zakładzie. Okazało się, że to nie takie trudne. Znam swoje obowiązki i ich wypełnianie nie sprawia mi problemów.
    Nowak123

15.05.2019 18:01

Przyjmują tam bez problemu do pracy?
    ok

15.05.2019 10:22

Dla mnie najważniejsze jest, że warunki są stabilne, nie muszę się zastanawiać czy za miesiąc będę miał jak zapłacić ratę kredytu. Umowa jest pewna, pieniądze zawsze na czas, nie mam co narzekać, a z doświadczenia wiem, że narzekają ci, którym się zazwyczaj najmniej chce pracować :) ale to moje spostrzeżenie.
    Krzysiek

13.05.2019 13:29

Przeprowadziłem się i nie pracuję w Mlekovicie już od roku, ale chętnie podzielę się opinią. Miałem bardzo ogarnięty zespół to i praca szła sprawnie, a na różnych ludzi można trafić i nie ma nic bardziej denerwującego, jak pracowanie za kogoś.
    Elwira88

12.05.2019 10:40

Moja ciocia z Poznania pracuje w Mlekovicie jako sprzedawca i czasem, jak opowiada historie związane z klientami to po prostu nie wierzę ???? Ale taki zawód, trzeba liczyć się z tym, że ludzie są różni. Mimo wszystko lubi swoją pracę, bo po pierwsze zarabia nieźle, a po drugie firma jest jednak dobrze usytuowana na rynku, więc nie musi się o stabilność. Poza tym nie wyobrażam sobie jej w innym miejscu, jest tak wygadana, jakby urodziła się do pracy z klientem.
    Doświadczona

13.05.2019 11:36

Nie jest to łatwy zawód, ale ktoś sprzedawcą musi być. Ja pracuję dla Mlekovity i nie narzekam. Jeśli potrzebuję coś załatwić, albo zająć się dzieckiem, idzie się dogadać, a i zarobki nie są złe.
    pracoznawca

13.05.2019 10:40

Firma dobrze zarządzana. Można wszystko ogarnąć, z urlopami też nie miałem nigdy problemów. Można się dogadać tylko wiadomo że z głową też z naszej strony bo nie ma co oczekiwać gruszek na wierzbie
    Kluduśka

13.05.2019 08:27

Dobrze mieć doświadczenie, ale i bez tego można się odnaleźć. Ja na początku nie wiedziałem, czego mam się spodziewać, bo nigdy nie pracowałem w takiej firmie na etat, ale gładko poszło. Mam spoko zespół, a i zarobki są dobre.
    Potrek

11.05.2019 17:37

Pracuje w tej firmie od bardzo dawna.. Dobrze wykonuję swoje obowiązki, więc jestem doceniany. Nie zamierzam zmieniać pracy, dobrze się tu czuję
    w zespole

10.05.2019 15:40

U mnie na zmianie atmosfera śpiewająca :D Zawsze idzie z kimś zagadać w międzyczasie. Ludzie się nie spinają, nie ma chorej rywalizacji. Można spokojnie pracować i pójść na przerwę. W zasadzie zawsze się zastanawiam jak szybko ten czas leci. Ledwo zacznę pracę, a już uciekam do domu.
    Lopik

10.05.2019 08:55

Mąż pracuje od wielu lat i nie narzekamy, a pieniędzy wystarcza nam na wszystko czego potrzebujemy
    pnr

09.05.2019 08:37

Uczciwie. Tyle mogę powiedzieć. A w tych czasach różnie bywa. Niby się mówi, że jest rynek pracownika, ale to nie do końca prawda. Trzeba mieć szczęście, żeby trafić na porządnego pracodawcę.
    IzPa

09.05.2019 15:41

Pracowałem już w wielu miejscach w PL i za granicą i tu jest naprawdę ok. Ci co narzekają nie wiedza jakie warunki oferują inni
    Gość

08.05.2019 13:15

Wypłata zawsze na czas, polecam pracę w firmie, z szefem zawsze można się dogadać w sprawie dnia wolnego, oferują szkolenia, z których można dużo się nauczyć. Polecam ! :)
    bettertomorrow

08.05.2019 08:41

Pensja jest w porządku i czas pracy też, ale atmosfera jest największym plusem. Fajny mam ten zespół. Robię swoje i nie planuje zmiany.
    uczciwy

26.04.2019 14:14

Praca na pewno nie dla leniwych bo jednak nie ma jak się „obijać” ale jak komuś się chce to nie ma problemu, zarabia się nieźle, jak na pracę na produkcji to naprawdę jeden z lepszych zakładów.
    Martin2019

29.04.2019 15:17

Nie ma obijania się, ale za to dobrze się zarabia
    Miszkens

07.05.2019 09:30

Było u nas kilku takich, co im się robić nie chciało, ale prawda jest taka, że firma docenia zaangażowanych i zwyczajnie opłaca się dobrze pracować.
    Elvis

06.05.2019 10:55

Praca na produkcji bywa ciężka i każdy o tym wie, ale nikt nie oczekiwał, że będzie inaczej. Płacą mi na czas, robię swoje i dobrze mi z tym.
    Kinga

06.05.2019 15:41

Z tego co widzę sporo osób poleca Mlekovitę, o czymś to świadczy, ale co się dziwić, jak firma od tylu lat już działa na rynku, ostatnio 90-lecie chyba świętowali
    nice

02.05.2019 11:53

Nie ma chorej konkurencji, atmosfera jest w porządku, ludzie pomocni, jak na produkcję to naprawdę fajnie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MLEKOVITA?

Kontakt - MLEKOVITA

Ludowa 122 18-200 Wysokie Mazowieckie

NIP:7220002329

Branża główna: Mleczarstwo i lodziarstwo

Ktoś

30.04.2019 15:13

Firma jest stabilna i dostałem umowę o pracę, a nie śmieciówki, jak u większości. W pewnym wieku już nie chce się podpisywać pod zleceniami. Sama praca jest okej i z przełożonymi też można się dogadać.
    produkcja

30.04.2019 08:14

Lżej niż w mojej poprzedniej pracy (też na produkcji), choc nie można powiedzieć, że roboty malo. Ale było warto zmienić pracę.
    mechanik

29.04.2019 08:28

Pracuje jako mechanik, też jest w porządku. Robota zawsze jakaś jest, zwykle spokojnie daje się radę, gorzej, jak są czasem „gorące” dni. Ale wszystko da się ogarnąć, najważniejsze, że ludzie u mnie są spoko, zawsze można liczyć na jakąś pomoc w razie co. Rozwijać sie też można
    fafi

26.04.2019 11:41

Praca na produkcji nie jest mi obca i byłam gotowa na to, że czasem może być ciężko, ale przyznam szczerze, że jest lepiej niż myślałam. Zobaczymy jak będzie dalej
    bezproblemowo

25.04.2019 08:17

Złego słowa nie powiem. Wiadomo, w każdej pracy raz jest mniej roboty, raz więcej (tu zwykle więcej, ale w końcu firma duża, dużo produkuje) ale nie ma monotonii. Myślę, że jako pracodawcę mogę polecić. Atmosfera też ok.
    morski

24.04.2019 08:39

Dużo słyszałem, ale cieszę się, że mimo wszystko sam zdecydowałem się przyjść i spróbować. Jednak plotki to nie wszystko. Dziś śmiało mogę tą firmę polecać każdemu i zachęcać do wysyłania CV
    Korek

24.04.2019 15:29

Praca, jak praca. Raz lżej, raz ciężej. Wiem jak jest, już trochę pracuję i zauważyłam, że jeśli ktoś lubi narzekać, to każdy powód do tego jest dobry. Tak już jest, wszystkim się nie dogodzi. Ja tam nie widzę powodów do marudzenia.
    Dido

23.04.2019 11:55

Nigdy nie spóźnili się z płatnościami, a w poprzednich firmach różnie z tym bywało. No, ale jak już się prowadzi firmę, którą każdy kojarzy, to trzeba trzymać się określonych standardów.
    ponczek

19.04.2019 08:44

Jestem osobą z dużym doświadczeniem, kilka firm już się przerobiło w życiu i gdybym napisał, że jest tu źle to musiałbym zwyczajnie skłamać. Każdy robi co do niego należy i jest za to uczciwie rozliczany.
    JanuszD2

17.04.2019 15:32

U nas na produkcji różnie bywa, raz lepiej, raz ciężej, mamy system zmianowy. Najlepiej przyjść, jak beda zatrudniać i samemu się przekonać. Myślę ze można spróbować swoich sil
    dorado33

18.04.2019 12:14

Czasem jest więcej pracy, ale to normalne. Ja lubię tą robotę, bo najważniejsze, że można się normalnie z ludźmi dogadać. Wtedy nawet najcięższe zadania łatwiej przetrwać.
    dumny

18.04.2019 08:23

Produkty znane i lubiane, każdy Polak chyba przynajmniej raz miał w domu coś od mlekovity. Myślę, że jako pracownik mogę czuć dumę bo miałem w tym swój mały udział. Pracuję w świetnym zespole, nasza praca nie idzie na marne. Czego chcieć więcej?
    Arti389

17.04.2019 09:54

Warunki pracy stabilne, zero stresu. Czasami bywa ciężko fizycznie, ale ogólnie jest ok.
    look

16.04.2019 15:17

Pracuje od niedawna i nie nabrałem jeszcze 100% wprawy, ale mimo tempa ekipa jest pomocna. Nie spodziewałem się , ze mogę na to liczyc. Dobrze się zapowiada, zobaczymy jak będzie dalej.
    Elles

12.04.2019 15:40

Atmosfera to duży plus tej pracy, bo można i pożartować i popracować. Nie wiem, jak u was, ale u mnie jest całkiem zgrany zespół, a i zarobki dobre.
    Lanek289

16.04.2019 10:53

Szukają może kierowców?
    well

16.04.2019 10:28

Myślałem, że na produkcji będzie ciężko, ale nie jest tak źle. Wiadomo, bywa monotonnie, bo codziennie robisz właściwie to samo, bywa i szybko, ale poznałem tą pracę z bliska i całkiem mi się podoba. Teraz nie zmieniłbym jej na inną, raczej ciężko będzie dostać gdzie indziej takie warunki.
    dobra firma

15.04.2019 15:10

Większość pracowników ma już niemały staż i doświadczenie, ale pracują ludzie w każdym wieku. Jeśli ktoś chce pracować to na pewno znajdzie tu dla siebie miejsce ????
    K....

12.03.2019 12:18

Pracowałam jako sprzedawca w Mlekovicie i mogę powiedzieć, że zarobki są bardzo fajne. Często wyrabiałam premie, bo założenia były realne. Ale ja lubię kontakt z klientem
    Marek33

12.04.2019 09:11

Jestem zainteresowany pracą. Możecie powiedzieć, jak wygląda praca na magazynie?
    Anonimek22222

12.04.2019 11:45

Praca jest okey gdy jesteś nastawiony na 8 godzin w fabryce. Jeżeli nie to nie masz po co iść do takiej pracy, bo się będziesz męczył.
    patriota

12.04.2019 08:48

Cieszę się, że mogę pracować w tej firmie. Polska firma, nie jakaś zagraniczna. To nie tylko znana firma, to firma, której zależy na pracownikach i która o pracowników dba!
    Kama

14.03.2019 20:20

Hej.Czy orientujecie sie czy nie potrzebuja sprzedawcow w Łodzi?
    marek

21.03.2019 12:07

Zawsze możesz wejść na ich linkedina i sprawdzić (usunięte przez administratora)wiem, że na magazyniera chyba szukają

05.01.2019 13:13

Niemamocny

20.03.2019 08:42

Pracuję od 4 miesięcy na produkcji i jestem zadowolony. Chodźcie dobrzy ludzie hehe! ;))
    ktos

21.03.2019 08:28

Racja. z Kierownikiem nie raz się dogadałem jak miałem problem. Człowiek człowiekiem wiadomo i zrozumie. Miałem problemy zdrowotne , normalnie pogadałem, dał mi wolne. Można?
    baltuniak12

14.03.2019 13:17

Byłem tam magazynierem przez półtora roku i warunki zatrudnienia naprawdę nie pozostawiały nic do życzenia. Praca była spoko, wiedziałem za co pracuje, bo (usunięte przez administratora) miałem dobre. Pozdrawiam ekipę z Białej Podlaskiej!!
    ktotek

20.03.2019 11:42

Zgadzam się co do płacy w Mlekovicie. Na spokojnie można się utrzymać

Zostaw merytoryczną opinię o MLEKOVITA