MLEKOVITA

Toruń - MLEKOVITA

3. Opinie o pracodawcach Wysokie Mazowieckie
  5. Opinie o MLEKOVITA

Opinie o MLEKOVITA Wysokie Mazowieckie

Nie przegap nowości o MLEKOVITA!

NASA

07.07.2026 17:28

Dyrektor oddziału w Baranowie bezdyskusyjnie do zwolnienia, gardźi ludźmi i ludzką pracą, szacunku 0, mściwy do bólu, opryskliwy i "wszechwiedzący" a tak naprawdę nie ma pojęcia jak pracować z ludźmi, nie wiem kto go usadowił na takie stanowisko, widać długo szukał... nie mniej jednak rodzinka i koledzy wysoko pousadowieni na stanowiskach... nie polecam tam pracować kompletnie, wysokie stężenie mobbingu.

08.07.2026 08:41

Nie tylko tam , ja pracuję w innym oddziale to mnie ściągali z urlopu a jak chciałem odmówić to powiedzieli że będą konsekwencje , za nic ludzi mają w dodatku ta śmieszna premia na kartę mlekovity bo przecież na konto bankowe nie dają z pół roku

08.07.2026 16:08

Nie tylko on jest takim Kierownikiem , w Pyrzycach jest to samo albo i gorzej.

03.07.2026 09:33

Nie zapominaj prezesie Sapiński że swój obrót 10 miliardów zawdzięczasz pracownikom którzy zostali pozbawieni bez jakiegokolwiek wyjaśnienia regularnej premii na konto!
    #Aparatowy

06.07.2026 19:07

Co to znaczy być w czołówce regularności wypłat??? No jeszcze tego brakuje, żeby firma jeszcze wynagradzała pracownika kiedy im pasuje hahahaha co ja czytam, tak samo pod względem zarobków? Przeciez starsi pracownicy zarabiają po 3600. Wstydziłbyś się…

06.07.2026 19:09

Czekaj czekaj… co ty napisałeś? Czołówka pod względem regularności wypłat? W każdej firmie człowieku wypłata jest na czas.

03.07.2026 16:05

Idz do Kościoła i pomódl sie o premie. Moze Cie ktos wysłucha Marudoooo

04.07.2026 17:40

Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, a kościół do tego proszę nie włączać.

04.07.2026 17:45

Gdyby ta firma chciała słuchać ludzi nie było by takich opinii, czego można się spodziewać po pracownikach co im pozostaje nikt z wyżej postawionych nie chce wysłuchać ich zdania olewają każdego. Jeśli chcemy naprawić opinie musimy słuchać tych których to boli a nie udawać że wszystko jest ok
    nieposzanowany

26.06.2026 20:03

Rekrutacja bardzo miła, oferta pracy została podkoloryzowana do przygarnięcia na kierowce kat.B ponieważ potrzebują ludzi na już..., (nikt nie chce przyjść do tej pracy bo jest to śmieszna stawka), stawka jaką podano to najniższą, umowa zlecenie na kilka miesięcy na początek, umowa niestety jest u nich podpisywana na koniec miesiąca wraz z godzinami co jest to bardzo dziwne jak w innych firmach gdzie pracowałem co do umowy, po miesiącu pracy godziny się zgadzały lecz stawka której podano mi na początek nie pokrywała się z obecną pod koniec miesiąca. Dostawało się po 8punktów do rozwiezienia na początek gdzie można było wracać o normalnej porze dla świeżego kierowcy żeby nie zniechęcał się (8h), praca się zaczyna od godz 4:00 do 12:00. Po killku miesiącach zaczynały się schody w pracy wychodziły bolączki firmy, nawet pracowało się ponad 8h oraz więcej punktów zostawało przyznawane. Każdy wie w tej firmie ale nikt nie chce się temu sprzeciwić jak jest w tej pracy kierowcy, szkoda widocznie lubią tak pracować i nic z tym nie robić... . Przy umowie o prace jeszcze bardzo jest fajna praca gdzie umowa wyraźnie mówi o 8h pracy ale nie jest tak łatwo jak się piszę na umowie, ponieważ im więcej punktów danego dnia zostały przyznawane kierowcy przykładowo 15-17punktów to praca się przedłużała o kolejne kilka godzin po za godzinami pracy (8h) a nadgodziny nie były liczone do wypłaty lecz trzeba było się dręczyć z logistykiem o dzień wolny za nadgodziny... . Nie ma co zaczynać z taką firmą ponieważ ona ma takie układy z PiP oraz UoKik i innymi urzędami gdzie się wszystko składa pod dywan.

30.06.2026 23:48

Oni mają swoje prawa i swój kodeks pracy , razem z pip trzymają się za ręce

25.06.2026 21:08

500 zł na kartę mlekovity , zastanawiam się na co mam wydać tą premie , wiem kupię sobie jogurty i mleko

25.06.2026 15:08

To jest poprostu paranoja, ale oczywiście powiedzą Ci jak nie pasuje to się zwolnij. Jak można (usunięte przez administratora) w 2026 roku zarabiać śmieszne 3600zl, przecież to jest jakieś nieporozumienie. Człowiek takie pieniądze to w półtorej tygodnia wydaje i to na podstawowe rzeczy. W jakim my (usunięte przez administratora) kraju żyjemy.

15.04.2026 00:56

Nie czarujmy się to co przedstawia (usunięte przez administratora)a co jest naprawdę to dwa różne światy...taka prawda,że 90%pracownikow pracuje za najniższą krajową(usunięte przez administratora) Czemu nikt o tym nie mówi?Na sponsorowanie sylwestra w Zakopanem,Opola i wielu innych imprez kasa jest...dla ludzi jej nie ma. Brak słów co oni wyprawiają...możesz być świetnym pracownikiem ale ta firma Cię niedoceni - wręcz przeciwnie.. jeśli wiesz i umiesz więcej od nich to zrobią tak, żeby Cię niedopuścić do tego,żeby wyszło,że jesteś lepszy od nich. O podwyżce możesz zapomnieć...jeśli już się ,,coś,, pojawia to są to wyrównania narzucone np.przez inspekcję pracy, bo Mlekovita woli dopłacić pracownikowi do najniższej krajowej niż dać godne pieniądze. I możecie sobie usuwać wszystkie niekorzystne komentarze i tak wszyscy wiemy jak jest....przemiał ludzi jaki przewala się przez zakłady MV o czymś świadczy. W ramach świadczeń socjalnych dostajesz przelew na kartkę do sklepu firmowego-warto tutaj dodać,że ceny w tym sklepie są nienormalne...np.pomidory po 28zl za kg, salceson po 40zl-wszystko jest tak zrobione,żebyś jak najmniej jako pracownik mógł skorzystać z tych,,danych,,przez nich pieniędzy...nie wspomnę już o tym,że wstydem jest tak żerować na własnych pracownikach. Dobrze,że jeszcze nie mogą Ci zapłacić miską ryżu bo tak by zrobili. Zakłady produkcyjne oprócz tego na Wysokim wyglądają jak skanseny,nie wspomnę o tym,że bez taśmy klejącej i trytki żadna maszyna nie dałaby rady.MV nawet szkoda kupić uszczelki za 2zl,a co dopiero mówić o godzinach wypłatach dla pracowników...szkoda... a jeden gość dalej mówi,że jest dumą polskiej gospodarki-wstyd!!
    Pracownik70

11.06.2026 22:09

Ciekawe z tymi paskami od wypłaty .Pracuję ponad siedem lat i jeszcze ani jednego nie dostałam,

15.06.2026 08:30

Ostatnio się dowiedziałam, że nawet świstki od premii są osobne ale kadrowej nie chce się ich dawać " bo po co"

14.06.2026 09:25

Chyba właśnie na tym polega handel – klient ma wybór. Jednego dnia kupuje nabiał, drugiego chemię, a trzeciego przychodzi tylko po kawę. 😉
    #PracownikSklepu

14.06.2026 20:34

Po nabiał to idą do biedronki bo tam masło jest po 1 zł.
    Nalewak

24.05.2026 18:39

Czytam te Wasze wypociny i dochodzę do wniosku, że niektórym to się chyba mleko rozlało... i to prosto na mózg. Narzekacie na wszystko, a prawda jest taka, że jak się komuś robić nie chce, to mu nawet klimatyzacja na hali będzie przeszkadzać. Ja tam nie narzekam, kasa się zgadza, sery się kręcą, a hejterom życzę udanego wieczoru – napijcie się maślanki na uspokojenie nerwów, bo Wam żyłka pęknie. Fascynuje mnie ta sekta narzekaczy na GoWorku. Codziennie rano wchodzę tu z kawą (i mlekiem z Mlekovity, a jakże!), żeby poczytać, jak bardzo macie ciężko w życiu. Tymczasem ja idę do pracy, robię swoje w normalnych warunkach, zgarniam premię i wracam z czystą głową do domu. Współczuję Wam, że tracicie tyle energii na wylewanie żalu zamiast znaleźć sobie normalne zajęcie. Pozdro dla pracowitych
    Byly Laborant

12.06.2026 19:07

Rozumiem że ta premia to faktycznie poszla ale do ludzi ktorym zaplacili za to żeby próbowali ich jakkolwiek obronić, calkiem mądra decyzja w końcu to pieniądze rządzą wami wszystkimi jednak jeżeli coś się obiecuje to nawet kupowanie pozytywnych opinii temu nie zaradzi
    Kapelusz Darka

14.06.2026 18:02

Idź na el Quatro dzbanie.

13.06.2026 23:52

Fajna obserwacja. Pracownicy są tak zażenowani postawą Centrali, że mając pieniądze na złotej karcie kupują wszystko tylko nie nabiał. Gratulujemy! I życzymy powodzenia!
    Ppp

09.06.2026 08:44

No i jak będzie ta premia? Może razem z wypłatą przyjdzie, a jeśli nie to czy to jest zgodne z prawem wogóle?

11.06.2026 16:58

Tak ci wmówili żeby ciemnogród uwierzył.

13.06.2026 22:26

Miałem więcej o 100 zł więcej niż miesiąc temu , chyba tylko możliwe że wybranym dali premię
    Kapelusz Darka

13.06.2026 17:51

Mlekovitka jest jak Darek , im starsza tym bliżej końca.
    #AsystentPrezesa
    Daniel

13.06.2026 16:57

Jeżeli są pracownicy którzy pracują na umowy zlecenie Conajmniej kilka miesięcy to śmiało złóżcie skargę do Pip w sprawie umowy o pracę. Mlekovita w Sądzie się poddaje ... Na własnym przykładzie tego zaznałem. 4 miesiące pracy przed rozprawą nie chciała dać umowy o pracę i nagle bum... Nakaz przekształcenia umowy zlecenie na umowę o pracę.
    Byly Laborant

12.06.2026 19:03

Syf, alkoholizm, (usunięte przez administratora) zero logicznego myślenia jeżeli dostaleś się tutaj nie przez znajomosci to bedziesz robic wszystko i dodatkowo bedziesz za to szkalowany, w tej pracy jest jedna zasada reka reke myje a co jest nie tak to zwalamy na innego. Wyplaty niby na czas ale nigdy nie sa takie jakie powinny byc, slowo premia istnieje tylko i wylacznie zeby przedstawic chociaz jeden plus ale Ona i tak jest uznaniowa a kazdy na wyzszym stanowisku uznal ze tylko oni ja dostana, kazdy dzien w tej pracy to byla mordega brak jakiejkolwiek iniciatywy zeby cokolwiek zmienic i podejsc do wszystkiego na spokojnie i porzadnie ale nie ma czego oczekiwac skoro na kazdej zmianie kierownik chodzi pod wplywem alkoholu. Najlepszym momentem tej pracy bylo rzucenie wypowiedzenia w dziale Hr i wyjscie z tego (usunięte przez administratora) Dalej jak przejezdzam obok mam odruch wymiotny i polecam każdemu uciekać stamtąd i nigdy tam nie wrócić
    #Laborant
    Franz

11.06.2026 11:33

Bez prawdziwego , niezależnego od Pracodawcy związku zawodowego nie jesteście stroną do rozmów. Nie ma Was przyjaciele kto reprezentować a jeśli się odezwiesz to wylecisz. Daremne wpisy , popatrzcie na Dino 3 stówki już zyskali a dostaną więcej!
    Mlekovita

10.06.2026 19:51

No i dupa premi brak jak zawsze

10.06.2026 17:13

Czy są dodatkowe benefity dla podpierdalaczy ?
    Oszukani

10.06.2026 14:49

Żenada, piszą ze bedzie premia a nic nie dali,niech nikt tu nie składa nawet podania o pracę bo tu syf taki ze głowa mała. Umowy ci dadzą 1500 podstawy i jeszcze twierdzą ze do nas dopłacają.....jeszcze takiego czegoś to tu nie było.....nie polecam nikomu tej firmy

10.06.2026 14:29

Zobaczyliśmy premię jak świnia niebo
    Nalewak

30.05.2026 20:31

Czytam te niektóre opinie i mam wrażenie, że pracujemy w innych firmach. Jak komuś się nie chce robić, to każda praca będzie dla niego 'za ciężka'. Prawda jest taka: pracujemy na nowoczesnym sprzęcie, m.in. liniach SIG Combibloc, gdzie liczy się ogarnianie tematu i pilnowanie procesu, a nie bezmyślny zapieprz fizyczny. Kasa jest dobra, zawsze na czas, warunki stabilne. Swoją drogą, na SIG Combibloc trafiają ludzie naprawdę ogarnięci, którzy wiedzą, co robią. Reszta to często zwykła hołota, która tylko narzeka pod nosem. A sorki bardzo – nikt nikomu nie zabrania się wykazać, iść na SIG i się dostać. Drzwi stoją otwarte, tylko trzeba mieć coś w głowie i chcieć pracować

09.06.2026 08:27

Serwis 🤣🤣 chyba jak maszyna padnie do końca. W tym zakładzie nawet na uszczelki nie ma, jak zepsuje się maszyna to dyrektorzy z góry " każą radzić sobie samemu"

09.06.2026 08:48

Nic dodać nic ująć.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MLEKOVITA?

Kontakt - MLEKOVITA

Ludowa 122 18-200 Wysokie Mazowieckie

NIP:7220002329

Branża główna: Mleczarstwo i lodziarstwo

Jonny

02.05.2026 00:27

Praca jak praca, nie licząc toxiku z strony przełożonych to nawet przyjemna. Niestety narracja jest taka, że lepiej czegoś nie potrafić zrobić i nie robić niż wyjść z inicjatywą i dany temat ogarnąć. I tak niestety jest na każdym etapie od magazynu do handlu - najlepiej mają Ci co nic nie robią, więc się od nich nic nie wymaga i też się nie mylą bo na czym xd
    Ppp

03.06.2026 11:46

To, że ktoś zarabia więcej od starszych pracowników to nie jest niczyja wina, a to że ktoś robi powoli to już powinien na to patrzeć kierownik, brygadzista. Skoro robią powoli to za nich nie składaj, a jeśli zarabiasz 3500 to dziwię, się że jeszcze tu pracujecie.

05.06.2026 12:49

Jeśli nie ma pracy, a trzeba gdzieś robić to i za najniższą krajowa sie pracuje. Moze w glównej siedzibie zarabia sie więcej niż 4 tysiące, lecz w filiach mlekovity to nie realne.
    Pan Jan

29.05.2026 11:47

I co można panie prezesie zadbać o ludzi no można, jest motywacja do pracy

02.06.2026 19:52

U nas powiesili informacje o premii a za chwilę biegim musieli ściągać bo kadrowa sie niby pomyliła🤣🤣

03.06.2026 11:02

Już nie mają co wymyśleć żeby się ludziom wytłumaczyć, przecież to prezes podpisał premie że będzie a później niby się wycofał z tego . Tam gdzie pracuje kartka wisiała kilka dni już jej nie ma . Jesli to prawda że premia jest wycofana to tragedia jak się tu starać....
    Zrezygnowany

26.05.2026 16:31

O

23.05.2026 22:31

Warto też sprawdzić niektórych kierowników hurtowni. Którzy prawie wogole nie pojawiają się w pracy, klienci uciekają, kierownik podpisuje sobie listę obecności w pełni. Wieloletni pracownicy pracują za najniższą krajową, premia to też za każdym razem nowe wytyczne i zawsze jest powód żeby ją obciąć.
    Trzeba się zwalniać

24.05.2026 12:33

Przedstawiciele, kierownicy dyrektorzy od spraw handlu, najwidoczniej to nie są osoby na właściwym miejscu skoro obroty tak drastycznie spadają z roku na rok.
    Wyzwolony

23.05.2026 14:06

Panie Prezesie i dyrektorzy wszelkiej maści, którzy macie swoje stanowiska tylko i wyłącznie po znajomości lub po rodzinie! We wszystkich mediach chwalicie się sukcesami firmy, wspaniałym rozwojem, nagrodami, rekordowymi obrotami, a co najśmieszniejsze, dbaniem o dobrostan pracowników (jakie piękne i mądre określenie 🤣). W wywiadach podkreślacie, że sukcesy firmy to zasługa wszystkich pracowników, że każdy pracownik jest dla was ważny, że szanujecie i doceniacie każdego! Jak to wszystko pięknie się czyta, słucha, ogląda. A prawda jest taka, że dbacie tylko o swoje kieszenie, o swoją wygodę i swoje stołki! Zwykłym pracownikom, od lat ciągle wciskacie kity, że jest ciężka sytuacja, że jest niestabilnie na rynku, że firma nie może sobie pozwolić na żadne podwyżki! Nie szanujecie ludzi! Zastraszacie! Nie można mieć własnego zdania, bo zaraz kary, groźby, niewypłacanie,i tak nędznych, premii! Temat premii i zapomóg też jest bardzo ciekawy. Gdzie są regulaminy według których je przyznajecie? Odpowiem: można zapoznać się z nimi w centrali. Serio? Z Zakopanego albo z Kamiennej Góry pracownik ma jechać żeby móc je przeczytać? Wiecie, że każdego pracodawcę obowiązuje Kodeks Pracy i mnóstwo innych aktów prawnych? Mlekovitę też! A wy tworzycie swoje prawo, bo to ogólno obowiązujące jest dla was niewygodne! Nigdy nie pochwalicie! Dla was zawsze jest źle: za mała sprzedaż, za małe zaangażowanie, za duże koszty, za duże wymagania! Może zaczniecie najpierw wymagać od siebie?! Każecie ciągle szukać oszczędności! A może tych oszczędności poszukajcie w swoich kieszeniach? Ile zarabiacie miesięcznie???? Bądźcie tak odważni i powiedzcie swoim podwładnym! Nie umiecie zaplanować produkcji, nie umiecie zaplanować potrzeb materiałowych, nie umiecie przeprowadzić analizy rynkowej, nie umiecie zorganizować akcji promocyjnych, marketingowych. Tony produktów idą na zmarnowanie, bo jak zaczynacie coś produkować to bez opamiętania. Jakość też leży! Co się dzieje z mlekiem w pecie, że ciągle kiśnie, a sery pleśnieją na potęgę albo są miękkie jak plastelina? To co zalega wam na magazynach wciskacie hurtowniom w całej Polsce. Myślicie, że jak nie ma tego u was pod nosem, to problem zniknął! A jak na magazynach są niedobory, bo te wasze prezenty z krótkimi datami się terminują, to każecie płacić za to pracownikom, bo mają odpowiedzialność materialną! Za te wszystkie źle zaplanowane produkcje sami powinniście ponosić odpowiedzialność, za to bierzecie grube pieniądze! Zatrudniacie jakieś podejrzane osoby, jak dyrektor do spraw wizerunku - Adam P! Jakie wynagrodzenie ma ten pan? 30 tys zł, a może 40 tys? Jak dobrze ten pan zna firmę? Pojawił się taki nie wiadomo skąd i od razu DYREKTOR!!! Szeregowym pracownikom ciągle każecie się wykazywać, udowadniać, że zasługują na premie czy podwyżki. A ten pan czym się do tej pory wykazał? Obiecał cuda na kiju, a wy łyknęliście wszystko bez zapijania! Dla pracowników w oddziałach nie macie na podwyżki, ale dla siebie w centrali macie na nagrody, macie na podwyżki! Podajcie do ogólnej wiadomości wszystkich oddziałów, ile w ciągu 10 ostatnich lat było podwyżek w centrali? Wstyd! Hańba! Jesteście dwulicowi i zakłamani! Ta firma to jedna, wielka porażka. Z każdym rokiem jest bliżej do jej zagłady. Wraz z odejście prezesa ta firma przestanie istnieć, bo ją zniszczycie żrąc się o władze! Niech żyje Mlekpol i Piątnica!

23.05.2026 22:22

Nie zapominajmy o młodych wilczkach, którzy jakimś cudem dostali stanowisko kierownicze, a nie potrafią kompletnie niczym zarządzać. Przez których obroty spadają na łeb na szyje, których nie ma w pracy, a podpisy na listach obecności są zawsze. Którzy robią co chcą i nikt ich nie sprawdza i nie kontroluje.. który stosuje (usunięte przez administratora) i zastraszanie.. a zwykły szary pracownik musi się wykazać, bo od tego zależy premia. Firma to porażka i długo tak nie pociągnie.

24.05.2026 11:41

Dokładnie proszę posprawdzać kierowników na hurtowniach potrafi nie być takie trzy dni w pracy a na koniec miesiąca podpisy na karcie obecności za cały miesiąc.

19.05.2026 19:19

Panie prezesie, kiedy możemy oczekiwać zmiany umów i jakiejś podwyżki? Bo za takie pieniądze to nie da się żyć.

19.05.2026 08:31

Czy jakaś premia będzie w tym miesiącu?
    Trzeba się zwalniać

19.05.2026 19:17

Ta będziesz miał premię w postaci 200zl na kartę na jogurciki i skyry nowe. A wypłata dalej taka jak 10 lat temu. Porażka

26.04.2026 17:12

Nicki

28.04.2026 20:14

Nie firma tylko platforma GoWork na polecenie firmy lub gdzie naruszają zasady współżycia społecznego - czyli jeżeli nie na rękę komuś tam.
    Rozżalony pracownik

27.04.2026 21:21

Szkoda, że w firmie, w której zatrudniałem się ponad 10 lat temu i do której było trudno się dostać teraz panują takie warunki… robić za dwóch lub za trzech za śmieszne premie 300zł raz na rok czy wieczne bezużyteczne wpłaty na zielone karty. Myślałem, że będę pracować w tej firmie do emerytury, ale niestety. Źle się dzieje. Jak mam pracować za takie pieniądze to wolę dać wypowiedzenie i iść do nowego dino, Lidla czy biedronki…. I tak też zrobię. Panie Prezesie, proszę zmienić swoich doradców, którzy mówią Panu wyłącznie to co chce Pan usłyszeć. Prawdziwy doradca ma doradzać i mówić nawet coś sprzecznego z Pana przekonaniami!!! To są dopiero wartościowi ludzie.

28.04.2026 12:09

Taka jest prawda że nie licząc wpłaty na kartę mlekovity ,to człowiek zarabia tak jak w innych firmach które mają wolne święta i weekendy , teraz dobrze że dają premie na konta bankowe ale pytanie czy będą dawać teraz co miesiąc czy co kilka miesięcy . Pracując w tej firmie mam wrażenie że firma wymaga od pracowników jak najwięcej dając od siebie jak najmniej mam nadzieję że to wszystko się poprawi
    Magazynier

21.04.2026 23:54

Zgłaszam się do zarządzających tą firmą. Dlaczego nam nie możecie zmienić umów na normalne, tylko ludzie pracują na śmieciowych umowach mając 1950 brutto, przecież to jest śmiechu warte, niedość że zarabiamy mało to tracimy podwójnie. Naprawdę nie możecie być ludźmi i liczyć się ze swoimi pracownikami? Jak wam nie wstyd.
    Bartek

24.04.2026 11:07

Jak mają zmienić umowy i dać podwyżki jak sprzedają masło po 88 gr. i mleko 1,49 zł. Skąd na wypłaty przy takich cenach. Nie rozumiem skąd te ceny.
    Nicki

24.04.2026 18:11

Poczytaj lub posłuchaj ekonomistów. To jest jak kurczak w promocji za 100 zł. Podwyżki są tylko trzeba się o nie upomnieć.i zmienić pracę.

18.04.2026 13:38

To raczej wścibskie pytanie niż temat oparty na faktach. Firma nie informowała o żadnych zmianach.

17.04.2026 13:52

Kiedy będzie nowy prezes?
    Wózkowy bez uprawnień

15.04.2026 08:41

Wstyd i hańba, za 3900 robić, a i tak nie mają żadnego szacunku.
    Poiuyt123

13.04.2026 13:22

Pracuję kilka lat w jednym z oddziałów i również dostałam jedną, niewielką podwyżkę podstawy. Chcemy wyższe wypłaty? Trzeba zwiększyć sprzedaż - tak raczej twierdzi góra. Jak to zrobić szczególnie na terenach podmiejskich, gdzie królują markety i dyskonty z promocjami na masło po 0,99zł?

10.04.2026 10:55

#InspektorBhp

12.04.2026 10:07

Nie, nikt mi nie płaci za „bronienie firmy”. Po prostu w przeciwieństwie do niektórych potrafię spojrzeć na sytuację obiektywnie, a nie tylko przez pryzmat własnej frustracji. Łatwo jest rzucać uszczypliwościami i żartami o „(usunięte przez administratora) i kartach”, trudniej natomiast przyznać, że każda firma – w tym Mlekovita – działa w określonych realiach i musi podejmować decyzje, które nie zawsze wszystkim się spodobają. Jeśli komuś warunki nie odpowiadają, MA PEŁNE PRAWO ZMIENIĆ PRACĘ-NIKT NIKOGO NIE TRZYMA NA SIŁĘ. Ale robienie z tego taniej sensacji i wycieczki personalne naprawdę niewiele wnosi. Trochę poziomu w dyskusji by się przydało.
    Mleczarz

13.04.2026 07:30

W innych firmach jest brany pod uwagę wzrost podstawy wynagrodzenia wynikający z inflacji...jak długo tu pracuje podwyżkę pamiętam jedną ... o 100 zł w 2021... Za każdym razem słychać tylko, że (usunięte przez administratora)się nie zgadza na podwyżki. A premie na kartę ( kiedyś na konto) są tylko po to żeby właśnie uciszyć nastroje i odwlekać temat podwyżek jak najdalej od siebie ....

24.03.2026 19:08

Premie znowu na kartę mlekovity , człowiek nie może decydować na co wydaje pieniądze , szkoda gadać
    Zirytowany

21.02.2026 10:35

Czy będąc na L4 nalezy sie premia ze funduszu socjalnego bo ostatnio to co robią to porażka

25.02.2026 19:46

Na premierę firmę nie stać no chyba że mowa o premii na kartę mlekovity

19.02.2026 21:32

Super robota , jest praca czasem ciężka ale.dobtze płatna, nie ma co narzekać, wszystko płacą i jeszcze premie są. Polecam.
    #AsystentPrezesa
    Ciechanów

20.02.2026 10:16

Bardzo smaczne masło. Dobrze się rozsarowuje na chlebku bułkach i innym rodzaju pieczywa
    Rzepka

18.02.2026 18:34

Witam, wie ktos może czy zaczęli przyjmować pracowników na weekendy?
    Anna

17.02.2026 20:31

Wie ktoś może jak zatrudnić się jako pracownik biurowy w Mlekovicie bo nie ma żadnych ogłoszeń a ciągle słyszę że ktoś nowy dochodzi.
    #PracownikBiurowy

Zostaw merytoryczną opinię o MLEKOVITA