MLEKOVITA

Toruń - MLEKOVITA

3. Opinie o pracodawcach Wysokie Mazowieckie
  5. Opinie o MLEKOVITA

Opinie o MLEKOVITA Wysokie Mazowieckie

Nie przegap nowości o MLEKOVITA!

korcu

14.08.2018 14:26

jak sie należycie pracuje to zawsze docenia
    Grubbi

13.08.2018 15:11

Ponawiam pytanie Łukasza, czy można w tej chwili dostać pracę w Mlekovicie w Wysokiem?
    Tylus

13.08.2018 14:54

Codziennei chodzi się do tej roboty i tyle moża że praca jak praca. zrobisz swoje i wracazs do domu do rodziny. zmeczony ale za to wszysko jest na swoim miejscu i wszystko się zgadza i to mi leży.
    Precel

10.08.2018 13:21

moje zdanie o tym pracodawcy jest neutralne . nie jest ani strasznie ani wow , moje podstawowe wymagania są spełnione , nie szukam na razie pracy w żadnym innym miejscu , niech to starczy jako recenzja .
    tubisek

08.08.2018 12:29

jak patrze po ludziach i jak ich znam to raczej zadowolonych jest sporo. praca może nie zawsze lekka i przyjemna ale firma zapewnia bardzo porządne warunki do pracowania więc nic dziwnego.
    ŁukaszW

07.08.2018 22:31

Jest teraz możliwość aby dostać pracę w Mlekovicie w Wysokiem?
    Elza

07.08.2018 12:41

Lubię tu pracować, może to głupie, ale cieszę się z tej pracy. Zarabiam, dla mnie jest dogodna lokalizacja. Mam też sympatyczne koleżanki na zmianie, więc praca idzie tym lepiej. Nie gadamy za dużo, ale zawsze to milej się pracuje jak się ludzi lubi. Polecam w każdym razie.
    karmel

06.08.2018 14:01

stabilnie tu sie pracuje. bez nerwów niepotrzebnych. czasem pogonią z robotą ale nie znowu tak żeby człowiek się stresowal.
    Jacek

02.08.2018 10:11

Ktos coś powie o Warszawie i magazynie na przedpolu 1? Jak z atmosfera? Placa czy kombinuja
    noki

24.07.2018 13:09

Firma na mocną piątkę. Pracuje się bardzo fajnie.
    krabi

23.07.2018 11:42

ech no można coś tam powiedzieć na mlekovitę, ale na pewno nei to że źle traktują pracownika bo co to to nie. pod tym względem inne firmy powinny się od nich uczyć.
    wenus

20.07.2018 14:11

Poznałam tu wiele osób, bardzo dobrze się pracuje, przyjemnie. Przefajna atmosfera serio, bardzo ludzka. Praca bywa monotonna, ale ja się cieszę, bo długo pracy szukałam i tu mnie przyjęli. Dobrze mi się wiedzie.
    spoxik

19.07.2018 09:57

W sumie to robota jest spoko. Z ludźmi to jest jak się niestety człowiekowi trafi. Teraz mam bardzo zgraną załogę i dobrze się dogadujemy.
    spoxik

19.07.2018 09:51

Erytrea

17.07.2018 12:21

Nie widzę żadnych ofert pracy.
    oprahh

18.07.2018 14:47

może nie być teraz, bo firmie wiedzie się bardzo dobrze, ale cv nie zaszkodzi wysłać na ogólnego maila albo po prostu obserwuj dokładnie Internet.
    zadwa

16.07.2018 15:21

nie wiem jak jest na produkcji, bo pracuję jako przedstawiciel handlowy, to nie potwierdzę ani nie zaprzeczę tym opiniom, które są odnośnie produkcji. ze swojej strony zawsze wypowiadam się bardzo dobrze o firmie. zapewniają porządne przeszkolenie i dzięki temu potem się dobrze pracuje. można zarobić dobre pieniądze i oczywiście są premie.
    czo oni

13.07.2018 11:16

jeśli miałbym jakoś ocenić tę firmę to raczej oceniłbym ją pozytywnie. na produkcji nie jest to może praca gdzie się jakoś niesamowicie dużo nauczysz, bo raz się nauczysz i pracujesz, ale można sobie spokojnie popracować w świetnym towarzystwie. są dodatki i premie, więc warunki zapewniają na wysokim poziomie.
    Aljonka

12.07.2018 14:08

Wcześniej robiłem w podobnym miejscu, też produkcja, ale nie powiem żebym był wtedy zadowolony. Dlatego zmieniłem robotę i przeszedłem do Mlekovity i jest okej. Standardowa kasa i propracownicza atmosfera.
    jar jar

11.07.2018 11:08

stawki przyzwoite dla takiej roboty.
    pozz

10.07.2018 14:31

nie jestem z takich co to gadają o firmie ledwo się zatrudnia dlatego czekałem z opinią aż zobacze jak jest i troche popracuje. cóż mogę powiedzieć? jest całkiem znośnie jak na produkcje, czasem monotonnie ale idzie przeżyć. ze strony firmy są fajne benefity i są terminowi jeśli chodzi o wypłaty wynagrodzenia. nastroje na zakładzie w większości dobre, nie powiem za wszystkich. także ogółem warto pracować.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MLEKOVITA?

Kontakt - MLEKOVITA

Ludowa 122 18-200 Wysokie Mazowieckie

NIP:7220002329

Branża główna: Mleczarstwo i lodziarstwo

Poszukuje

05.07.2018 22:49

A jak praca w Zakopanem? ? Umowa o pracę? Zlecenie. Bo czytam ale inne oddziały się wypowiadają a szukam pracy tu . Proszę o informację

25.05.2018 20:18

Nie znajoma

24.06.2018 17:30

To co piszesz o magazynie w Koszalinie to bzdura.
    Gość

20.06.2018 13:17

A jak wygląda praca w sklepach firmowych ? Rekrutację częste są ? Po jakimprostu czasie umowa o prace jest ?
    Nie znajoma

12.06.2018 16:52

Witam a po jakim czasie dają umowę o pracę ? Jak wygląda urlop na umowę zlecenie ?
    Pytający

05.06.2018 09:19

Witam , jakie zarobki na magazynie ?
    propaganda sukcesu

24.05.2018 22:06

Przez dwa latanie miałem umowy o prace tylko zlecenie. Takich ludzie jest tam mnóstwo. Żenada, że trzeba o takie coś się nieskutecznie dopraszać.
    ?

28.02.2018 11:33

Dają rzeczywiście umowę o pracę czy tak tylko ludzie gadajom?
    malarzz

28.02.2018 14:24

tak, umowa jest. w obecnych czasach to ciężko by było bez, ale faktycznie w wielu zakładach teraz próbują kombinować, to się pytaniu nie dziwię.
    zawodnik

24.05.2018 21:52

Ależ oczywiście, że nie. Jak się bedziez dopraszał ze 2 lata to może dostaniesz o ile prezes bedzie miał humor danego dnia. Propagande sukcesy to zasuwają tutaj pewnie panie z kadr i po godzinach panie ze sklepiku. Przez 2 lata nie miałem tam umowy i znam ludzi co od kilku lat na zleceniu siedzą.
    Kaja

24.05.2018 20:44

Wie ktos czy w Brzesku są przyjecia na magazyn?
    starzec

24.05.2018 11:53

różnie bywało, czasem dobrze, czasem źle, ale mlekovita przetrwała niełatwe czasy i teraz jest bardzo dobrze. myśle że w tej firmie to do emerytury spokojnie dorobię.
    Reptilianin

23.05.2018 15:43

Czytałem opinie z tej strony i widziałem, że ludzie to raczej chwalili niż krytykowali, więc zdecydowałem się wysłać cv i nie żałuję, bo pracuje mi się dobrze.
    Deseń

22.05.2018 10:34

Robota jest nie najgorsza. Towarzystwo jak się trafi to jest okej. Ogólnie robota na plus.
    Ono

18.05.2018 12:15

Jakieś przyjęcia?
    rrrrrrrr!

21.05.2018 14:52

co jakiś czas są, bo rozszerzają sie musisz sprawdzać.
    Sławek

21.05.2018 13:20

Mógłby mi ktoś odpowiedzieć czy w Mlekowicie wypłacane są pracownikom grusze wypoczynkowe, talony lub deputaty?
    Rasmusen

17.05.2018 15:08

Rozmawiałem ostatnio z kolegą, który pracuje w Mlekovicie od trzech lat i mówił, że to bardzo porządny pracodawca. Polecał mi, żebym sobie zmienił pracę z tej co teraz jestem na Mlekovitę jak tylko będzie okazja. Pomyśle o tym, bo się dobrze o tym pracodawcy wypowiadał.
    Kukurydza

15.05.2018 14:42

Tu większość pisze o stanowiskach produkcyjnych, niewiele jest o pracy PH. Czy ktoś pracuje teraz dla Mlekovity jako PH i mógłby się podzielić wrażeniami?
    Dzicior

16.05.2018 11:15

Ja pracuję od roku. Zapewniają dobre warunki, roboty sporo, ale warto.
    nicku

14.05.2018 10:12

nie ma tak, żeby mi ktoś niepotrzebnie stał nad głową. nie muszę się martwić czy mnie wywalą czy nie bo jest w stabilnie. praca fajna.
    Youla

11.05.2018 15:35

Pracuję długo i chociaż czasem miałam problemy, to można je było załatwić na spokojnie, bez nerwów. Teraz już długo jest ok. Spokojnie pracuję i trzymam się tej firmy, bo jest dla mnie w sam raz.
    forint

10.05.2018 11:30

patrząc na wpisy z tej strony to chyba dobrze się dzieje w firmie.
    Oponk

09.05.2018 14:14

Mlekovita jest solidnym pracodawcą. Zatrudniłem się jakiś czas temu i dobrze, że się zdecydowałem. Jest umowa o pracę, przyzwoite warunki, które spełniają wszystkie normy. Bardzo profesjonalnie wszystko wygląda, muszę powiedzieć. Oprócz tego pracuję z ludźmi, którzy znają się na tym, co robią i rzeczywiście chcą pracować. Bardzo dobrze rozwijające się miejsce pracy.
    Grzyp333333

08.05.2018 10:50

Zarobki niezłe, dodatki różne, atmosfera konkretna ale sympatyczna, do mnie wszyscy zachowywali się fair. Marudzić nie mam na co. Pozdrawiam.

Zostaw merytoryczną opinię o MLEKOVITA