Lewico

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 9 ocen.

Lewico
2 9

Opinie o Lewico

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lewico

Zuzanna

@poszkodowany, czy mógłbyś podesłać link z potwierdzeniem tej informacji? Niestety, nie mogę nic znaleźć o upadłości firmy. Czy byłeś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć, czy zatrudnione osoby otrzymały należne im wynagrodzenie?

Franek

Może słyszeliście coś o nowych ofertach pracy?

poszkodowany
@Franek 10.06.2018 17:55

Nowych ofert nie ma bo firma nie istnieje. Okradli ludzi i po przegranych procesach się zawinęli. Teraz Przemysław L. działa na nazwisko ojca. Odradzam

Zainteresowana

Podpowiedzcie jak się tu pracuje i czy warto starać się o pracę?

Head Hunter
@Zainteresowana 24.03.2018 23:36

@Zainteresowana NEVER!!!!!!!!!!!!!

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy w Lewico jest podobnie? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat! Może to być cenna wskazówka dla osób rozważających pracę w tej firmie.

Tomasz

Podpowiedzcie jakie wyposażenie dostaje przedstawiciel?

Administrator

Wasze wpisy pomogą osobom, które są zainteresowane rozpoczęciem pracy w Lewico, dlatego ważne jest to, żebyście pisali tu jak najwięcej merytorycznych opinii.

Sławek

Lewandowski miał racje że w (usunięte przez administratora) zrobił Baiera!!!! Ktoś już wiedział że kierownik Baiera miał 3 skarki o pedofilie w sądzie w Stuttgarcie?!?!?!? Baiera pada na ryj, to zresztą widać.......super gość z Kliszewskiego......każdy uciekł!

Miro

Czy może ktoś napisać co aktualnie dzieje się w firmie? Chciałbym tu pracować.

do Miro
@Miro 05.12.2017 18:43

Firma Lewico nie istnieje. Po tym jak oszukali pracowników i przegrali w sądzie zlikwidowali działalność pod nazwą Lewico (zarejestrowaną na żonę P. Lewandowskiego) i założyli na jego ojca. Pod nową nazwą dalej doją "naiwnych". To jest tylko moje zdanie, sam decyduj czy chcesz pracować u oszusta i przestępcy.

Zuzanna

Jak aktualnie wyglada sytuacja terminowych wypłat dla pracowników? Każda obsuwa w wykonaniu przelewów jest bardzo nieprzyjemna sytuacja dla każdego pracownika, a jeśli pojawia się dość regularnie - skutecznie go zniechęca. Czy w tej materii wszystko działa sprawnie?

oszukani

Dać zarobić a wypłacić .......... to różnica i DUŻY problem nadal dla Lewandowskiego Przemysława ...

kto

O awans teraz wcale nie trudno @siajk, zwłaszcza, że i tak w pełni doceniają pracowników skoro dają im takie zarobki.

Kolega

Widać jak to wszystko się odbywa?!

klient zTorunia

Tak tak, pana Sławka jeszcze pamiętam jak w Remsie pracował.....teraz to wielki pissness men, sorry business men!!! Ale pomysły na interes nie ma w ogóle, jak patrze na to co robi, to tylko kopia tego co Lewandowski wprowadzał na rynek!!!! Jak ma pomysłu z tej grupy wynika to widać po zmianie nazwy firmy z Flexmann na Wolfmann?! Resztę to chyba nie warto wymieniać Gdzie nie poszedł to brud zostawił............

Karol Domanski

Sławku, proszę o podwyżkę, jak obiecałeś ale nie dotrzymałeś słowa!!! Pracuje teraz już w Wolfmannie ponad rok i nic wiecej nie zarabiam!!! 1800 Brutto to trochę małe!!!! Proszę o dotrzymania obietnicy!!!

Adam

Witam bardzo serdecznie. Jestem klientem firmy lewico i zwyczajnie czuję się oszukany. To firma licząca wyłącznie na zysk kosztem dobra klienta. Złodzieje i oszuści!!

anonim

(usunięte przez administratora)

oszukany

Widzę "panie" Przemysławie, że w dalszym ciągu wstydzisz się przedstawić i piszesz jako(usunięte przez administratora) podszywają się pode mnie. Wszyscy, którzy mnie znają wiedzą, że nie korespondowałbym w tak prymitywny sposób. Tylko się ośmieszasz (i jeszcze te błędy na poziomie szkoły podstawowej, wstydź się). Ludzie czytający to forum są zdecydowanie inteligentniejszy i mądrzejszy od ciebie i doskonale wiedzą kto to pisze ciągle przedstawiając się nowymi nickami. Coraz bardziej martwi mnie twój stan psychiczny. Cała Polska widzi jaki poziom sobą reprezentujesz. Ciekawe czy z prokuratorem i komornikiem rozmawiasz w ten sam sposób. A... Zapomniałem, że firmy rejestrujesz na członków rodziny i tym samym to oni mają problemy. Tchórzostwo (i nie tylko) wychodzi z ciebie w każdej dziedzinie. Do zobaczenia (mam nadzieję, że niedługo) na sali sądowej. Może dojrzejesz do tego aby w końcu się pojawić i znajdziesz w sobie odrobinkę odwagi cywilnej aby spojrzeć mi w oczy i odpowiedzieć za to co robisz. Skoro masz problemy ze swoją rodziną to nie wciągaj w to mojej. Ja, w przeciwieństwie do ciebie, z moją żyję w doskonałych stosunkach. (usunięte przez administratora)

klient zTorunia

Ja nie pracowałem dla LewiCo ale chciałem z nimi współpracować. Jezdził wtedy u nich taki chłopak który wcześniej pracował w Remsie, ten pań nas olał. Biuro LewiCo ale było ale całkiem ok.

klient z Torunia

Pomyśl kochany klient, czy może to nie pisze akurat tylko jedna osoba?!

klient

Witam wszystkich jestem klientem jak każdy inny znający markę lewico, baier i ich ludzi. I tak sobie czytam i czytam i jeszcze raz czytam i nie wieże w to co widzę. Jedni na drugi psioczą, wyzywają, podają się za drugie osoby ,oczerniają masakra. Ludzie dorośli, którzy mają swoje rodziny , dzieci czyli ludzie wydawało by się mądrzy, rozsądni, zajmujący dobre stanowiska , wyedukowani ale po tym co tu piszecie mam wrażenie, że wasze dzieci są na wyższym poziome emocjonalnym i edukacyjnym. Ludzie zachowujecie się jak stado bydła, wymyślacie coraz bardziej wymyślne przezwiska bluzgi, zachowujecie się jak bydło z gimnazjum, jako wasz klient miałem was za fajnych ludzi ale się myliłem. Widzę , że żadnemu z was nie można zaufać bo na każdym kroku będziecie ściemniać i oczerniać drugiego. Ludzie ogarnijcie się bo swoim poziomem zniechęcacie klientów i przede wszystkim zmieniacie o osobie zdanie na niekorzystne. Życzę wszystkim miłego dnia i powodzenia w dalszej karierze obyście zmądrzeli

zorro
@klient 19.02.2015 10:54

Leszku nie masz pojęcia o czym piszesz

Grzegorz Gruska

Że jestem palantem to już mój tata mówił i pół Piły!!! Przepraszam Przemku, naprawdę. Mója mama też nie chciała mnie ale trudno, urodziłem się. Mama zawsze o mnie mówiła....przyczepiło się główna do statku i mówi płyniemy...

oszukany
@Grzegorz Gruska 10.02.2015 18:40

Pięknie piszesz o sobie panie Przemysławie, tylko dlaczego podajesz się za mnie. Rozdwojenie jaźni? Początki schizofrenii paranoidalnej? Ośmieszasz się przed całą Polską. Proponuję zgłosić się do lekarza. Może jeszcze nie jest tak źle, w końcu sam siebie przepraszasz. Jest nadzieja, że niedługo dojrzejesz do tego aby przeprosić wszystkie osoby przez ciebie oszukane i okradzione. Dajesz nadzieję wszystkim debilom, kretynom i idiotom, że jest ktoś głupszy i o mniejszym IQ od nich. Pozdrawiam i powodzenia w leczeniu. Grzegorz Gruszka

XXX

Ciekawa sprawa, wydaje mi się ze jesteście zwykle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] które się Lewandowskiego boja aż wala pod siebie. Tyle ludzie boi się jednego!!! Śmiech na sali! Jak wasze żony mogą na takie główna tylko spojrzeć!!! Grucha nie gryź pazurów!!!

oszukany
@XXX 06.02.2015 11:43

Widzę panie Przemysławie, że utrzymujesz swój poziom (poniżej dna). W dalszym ciągu wstydzisz się przedstawić, język rynsztokowy. Myślę, że ty już swoje paznokcie obgryzłeś. Ja nie mam się czego bać. Sąd już rozstrzygnął kto ma rację. Żal mi tylko twojej żony, na której konto robiłeś przekręty. Dzięki tobie to ona ma nabrużdżone w papierach (przegrane sprawy sądowe). Teraz z następnej osoby, która firmuje sobą BT, chcesz zrobić być może przestępcę. Grzegorz Gruszka

Piła

Ty Grucha, jesteś tylko taki zwany w Pile? Zapraszamy do reklamy kolegę. Miejsce znasz.........

oszukany
@Piła 31.01.2015 16:01

Kto zaprasza, do jakiej reklamy i jakie miejsce? Grzegorz

Piła

Ty Grucha, jesteś tylko taki zwany w Pile? Zapraszamy do reklamy kolegę. Miejsce znasz.........

anonim

(usunięte przez administratora)

oszukany

???????????? Może napiszesz coś konkretniej i się przedstawisz. Grzegorz

anonim

(usunięte przez administratora)

oszukany

Tak jak myślałem panie Przemysławie, nie dość, że kultura biznesowa na niskim poziomie, to jeszcze kultura osobista poniżej zera. Widzę, że szlag cię trafia, że ktoś nie dał się okraść na więcej pieniędzy. Teraz uciekłeś do Bydgoszczy przed prokuratorem i komornikiem? Nie wiedziałem, że byłeś przy moim porodzie. Jak jesteś taki odważny to uzasadnij swoje twierdzenia. Chociaż twierdzę, że jesteś takim malutkim człowieczkiem (nazywanie ciebie człowiekiem to obraza dla innych ludzi) i tego nie zrobisz. Najlepiej ukrywać się pod różnymi nickami i obrażać innych (myślisz, że w sieci jesteś anonimowy). Brakuje ci na tyle odwagi żeby się przedstawić? Pewnie tak. Twoja odwaga cywilna jest na tak samo niskim poziomie jak twoja wiedza, kultura, inteligencja i uczciwość. Pomimo wszystko życzę ci powodzenia w UCZCIWEJ pracy, bo jak będziesz miał powodzenie to szybciej mnie spłacisz. Grzegorz Gruszka

Kolega z BYD.

Spójrz w lustro kutasie a zobaczyś główno. Myśle że wszystko już jasne.

oszukany
@Kolega z BYD. 26.01.2015 15:48

Kogo masz na myśli Kolego z BYD.? Grzegorz

Doktor

Ciekawa sprawa, ale myślę ze jednak boją się tego L...........,albo kłamią. Innej możliwości nie ma.

Pio

OJEJKU PIOTRKU< ROSNĄ TRUSKAWKI JUŻ W SZWEDZI?!

Piotr Narbut

No Panowie. Widzę,że 12 stycznia firma BT miała spotkanie w Poznaniu. Szkoda tylko, że próbujecie podawać się za innych.(Między godz. 20.42 a 21.46, aż 9 osób (nicków) siedziało i wymyślało głupie hasełka. Trochę myślcie Panowie). Przemo łatwo odgadnąć twoje wpisy bo dużo błędów orto. Pracowało się bardzo dobrze , atmosfera też była ok., zarobki też. Szkoda tylko,że nie do końca Lewy stanął na wysokości zadania (nie potrafi rozliczyć się za uczciwą pracę z pracownikami i musimy bezsensownie wydawać kolejną kasę na prawników i pozwy)). Wydaje mi się,iż wszyscy starali się ciągnąć ten wózek do przodu (wykładanie kasy na paliwo, hotele, czekanie na wynagrodzenie, itp.). Na pytanie dlaczego okręt zatonął znamy chyba wszyscy odpowiedź! Proszę nie podawajcie się za mnie pod jakimś nickiem Piotek (na marginesie-ja się nikogo nie boję bo mam czyste sumienie). Uważam,że pracowałem uczciwie i rzetelnie!! Życzę wszystkim zdrowego rozsądku!!!

klient z Torunia

Witam, pamiętam pana Sławka jak pracował w LewiCo, chciałem tarcze kupić to olał mnie jak.... Szkoda mówić o nim. Jak tak wygląda współpraca z tym panem.......lepiej gdzieś indziej kupować.

Zostaw opinię o Lewico - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lewico