Lewico

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 9 ocen.

Opinie o Lewico

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lewico

Sławek

Lewandowski miał racje że w (usunięte przez administratora) zrobił Baiera!!!! Ktoś już wiedział że kierownik Baiera miał 3 skarki o pedofilie w sądzie w Stuttgarcie?!?!?!? Baiera pada na ryj, to zresztą widać.......super gość z Kliszewskiego......każdy uciekł!

Miro

Czy może ktoś napisać co aktualnie dzieje się w firmie? Chciałbym tu pracować.

do Miro
@Miro 05.12.2017 18:43

Firma Lewico nie istnieje. Po tym jak oszukali pracowników i przegrali w sądzie zlikwidowali działalność pod nazwą Lewico (zarejestrowaną na żonę P. Lewandowskiego) i założyli na jego ojca. Pod nową nazwą dalej doją "naiwnych". To jest tylko moje zdanie, sam decyduj czy chcesz pracować u oszusta i przestępcy.

Zuzanna

Jak aktualnie wyglada sytuacja terminowych wypłat dla pracowników? Każda obsuwa w wykonaniu przelewów jest bardzo nieprzyjemna sytuacja dla każdego pracownika, a jeśli pojawia się dość regularnie - skutecznie go zniechęca. Czy w tej materii wszystko działa sprawnie?

oszukani

Dać zarobić a wypłacić .......... to różnica i DUŻY problem nadal dla Lewandowskiego Przemysława ...

kto

O awans teraz wcale nie trudno @siajk, zwłaszcza, że i tak w pełni doceniają pracowników skoro dają im takie zarobki.

Kolega

Widać jak to wszystko się odbywa?!

klient zTorunia

Tak tak, pana Sławka jeszcze pamiętam jak w Remsie pracował.....teraz to wielki pissness men, sorry business men!!! Ale pomysły na interes nie ma w ogóle, jak patrze na to co robi, to tylko kopia tego co Lewandowski wprowadzał na rynek!!!! Jak ma pomysłu z tej grupy wynika to widać po zmianie nazwy firmy z Flexmann na Wolfmann?! Resztę to chyba nie warto wymieniać Gdzie nie poszedł to brud zostawił............

Karol Domanski

Sławku, proszę o podwyżkę, jak obiecałeś ale nie dotrzymałeś słowa!!! Pracuje teraz już w Wolfmannie ponad rok i nic wiecej nie zarabiam!!! 1800 Brutto to trochę małe!!!! Proszę o dotrzymania obietnicy!!!

Adam

Witam bardzo serdecznie. Jestem klientem firmy lewico i zwyczajnie czuję się oszukany. To firma licząca wyłącznie na zysk kosztem dobra klienta. Złodzieje i oszuści!!

anonim

(usunięte przez administratora)

oszukany

Widzę "panie" Przemysławie, że w dalszym ciągu wstydzisz się przedstawić i piszesz jako(usunięte przez administratora) podszywają się pode mnie. Wszyscy, którzy mnie znają wiedzą, że nie korespondowałbym w tak prymitywny sposób. Tylko się ośmieszasz (i jeszcze te błędy na poziomie szkoły podstawowej, wstydź się). Ludzie czytający to forum są zdecydowanie inteligentniejszy i mądrzejszy od ciebie i doskonale wiedzą kto to pisze ciągle przedstawiając się nowymi nickami. Coraz bardziej martwi mnie twój stan psychiczny. Cała Polska widzi jaki poziom sobą reprezentujesz. Ciekawe czy z prokuratorem i komornikiem rozmawiasz w ten sam sposób. A... Zapomniałem, że firmy rejestrujesz na członków rodziny i tym samym to oni mają problemy. Tchórzostwo (i nie tylko) wychodzi z ciebie w każdej dziedzinie. Do zobaczenia (mam nadzieję, że niedługo) na sali sądowej. Może dojrzejesz do tego aby w końcu się pojawić i znajdziesz w sobie odrobinkę odwagi cywilnej aby spojrzeć mi w oczy i odpowiedzieć za to co robisz. Skoro masz problemy ze swoją rodziną to nie wciągaj w to mojej. Ja, w przeciwieństwie do ciebie, z moją żyję w doskonałych stosunkach. (usunięte przez administratora)

klient zTorunia

Ja nie pracowałem dla LewiCo ale chciałem z nimi współpracować. Jezdził wtedy u nich taki chłopak który wcześniej pracował w Remsie, ten pań nas olał. Biuro LewiCo ale było ale całkiem ok.

klient z Torunia

Pomyśl kochany klient, czy może to nie pisze akurat tylko jedna osoba?!

klient

Witam wszystkich jestem klientem jak każdy inny znający markę lewico, baier i ich ludzi. I tak sobie czytam i czytam i jeszcze raz czytam i nie wieże w to co widzę. Jedni na drugi psioczą, wyzywają, podają się za drugie osoby ,oczerniają masakra. Ludzie dorośli, którzy mają swoje rodziny , dzieci czyli ludzie wydawało by się mądrzy, rozsądni, zajmujący dobre stanowiska , wyedukowani ale po tym co tu piszecie mam wrażenie, że wasze dzieci są na wyższym poziome emocjonalnym i edukacyjnym. Ludzie zachowujecie się jak stado bydła, wymyślacie coraz bardziej wymyślne przezwiska bluzgi, zachowujecie się jak bydło z gimnazjum, jako wasz klient miałem was za fajnych ludzi ale się myliłem. Widzę , że żadnemu z was nie można zaufać bo na każdym kroku będziecie ściemniać i oczerniać drugiego. Ludzie ogarnijcie się bo swoim poziomem zniechęcacie klientów i przede wszystkim zmieniacie o osobie zdanie na niekorzystne. Życzę wszystkim miłego dnia i powodzenia w dalszej karierze obyście zmądrzeli

zorro
@klient 19.02.2015 10:54

Leszku nie masz pojęcia o czym piszesz

Grzegorz Gruska

Że jestem palantem to już mój tata mówił i pół Piły!!! Przepraszam Przemku, naprawdę. Mója mama też nie chciała mnie ale trudno, urodziłem się. Mama zawsze o mnie mówiła....przyczepiło się główna do statku i mówi płyniemy...

oszukany
@Grzegorz Gruska 10.02.2015 18:40

Pięknie piszesz o sobie panie Przemysławie, tylko dlaczego podajesz się za mnie. Rozdwojenie jaźni? Początki schizofrenii paranoidalnej? Ośmieszasz się przed całą Polską. Proponuję zgłosić się do lekarza. Może jeszcze nie jest tak źle, w końcu sam siebie przepraszasz. Jest nadzieja, że niedługo dojrzejesz do tego aby przeprosić wszystkie osoby przez ciebie oszukane i okradzione. Dajesz nadzieję wszystkim debilom, kretynom i idiotom, że jest ktoś głupszy i o mniejszym IQ od nich. Pozdrawiam i powodzenia w leczeniu. Grzegorz Gruszka

XXX

Ciekawa sprawa, wydaje mi się ze jesteście zwykle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] które się Lewandowskiego boja aż wala pod siebie. Tyle ludzie boi się jednego!!! Śmiech na sali! Jak wasze żony mogą na takie główna tylko spojrzeć!!! Grucha nie gryź pazurów!!!

oszukany
@XXX 06.02.2015 11:43

Widzę panie Przemysławie, że utrzymujesz swój poziom (poniżej dna). W dalszym ciągu wstydzisz się przedstawić, język rynsztokowy. Myślę, że ty już swoje paznokcie obgryzłeś. Ja nie mam się czego bać. Sąd już rozstrzygnął kto ma rację. Żal mi tylko twojej żony, na której konto robiłeś przekręty. Dzięki tobie to ona ma nabrużdżone w papierach (przegrane sprawy sądowe). Teraz z następnej osoby, która firmuje sobą BT, chcesz zrobić być może przestępcę. Grzegorz Gruszka

Piła

Ty Grucha, jesteś tylko taki zwany w Pile? Zapraszamy do reklamy kolegę. Miejsce znasz.........

oszukany
@Piła 31.01.2015 16:01

Kto zaprasza, do jakiej reklamy i jakie miejsce? Grzegorz

Piła

Ty Grucha, jesteś tylko taki zwany w Pile? Zapraszamy do reklamy kolegę. Miejsce znasz.........

anonim

(usunięte przez administratora)

oszukany

???????????? Może napiszesz coś konkretniej i się przedstawisz. Grzegorz

anonim

(usunięte przez administratora)

oszukany

Tak jak myślałem panie Przemysławie, nie dość, że kultura biznesowa na niskim poziomie, to jeszcze kultura osobista poniżej zera. Widzę, że szlag cię trafia, że ktoś nie dał się okraść na więcej pieniędzy. Teraz uciekłeś do Bydgoszczy przed prokuratorem i komornikiem? Nie wiedziałem, że byłeś przy moim porodzie. Jak jesteś taki odważny to uzasadnij swoje twierdzenia. Chociaż twierdzę, że jesteś takim malutkim człowieczkiem (nazywanie ciebie człowiekiem to obraza dla innych ludzi) i tego nie zrobisz. Najlepiej ukrywać się pod różnymi nickami i obrażać innych (myślisz, że w sieci jesteś anonimowy). Brakuje ci na tyle odwagi żeby się przedstawić? Pewnie tak. Twoja odwaga cywilna jest na tak samo niskim poziomie jak twoja wiedza, kultura, inteligencja i uczciwość. Pomimo wszystko życzę ci powodzenia w UCZCIWEJ pracy, bo jak będziesz miał powodzenie to szybciej mnie spłacisz. Grzegorz Gruszka

Kolega z BYD.

Spójrz w lustro kutasie a zobaczyś główno. Myśle że wszystko już jasne.

oszukany
@Kolega z BYD. 26.01.2015 15:48

Kogo masz na myśli Kolego z BYD.? Grzegorz

Doktor

Ciekawa sprawa, ale myślę ze jednak boją się tego L...........,albo kłamią. Innej możliwości nie ma.

Pio

OJEJKU PIOTRKU< ROSNĄ TRUSKAWKI JUŻ W SZWEDZI?!

Piotr Narbut

No Panowie. Widzę,że 12 stycznia firma BT miała spotkanie w Poznaniu. Szkoda tylko, że próbujecie podawać się za innych.(Między godz. 20.42 a 21.46, aż 9 osób (nicków) siedziało i wymyślało głupie hasełka. Trochę myślcie Panowie). Przemo łatwo odgadnąć twoje wpisy bo dużo błędów orto. Pracowało się bardzo dobrze , atmosfera też była ok., zarobki też. Szkoda tylko,że nie do końca Lewy stanął na wysokości zadania (nie potrafi rozliczyć się za uczciwą pracę z pracownikami i musimy bezsensownie wydawać kolejną kasę na prawników i pozwy)). Wydaje mi się,iż wszyscy starali się ciągnąć ten wózek do przodu (wykładanie kasy na paliwo, hotele, czekanie na wynagrodzenie, itp.). Na pytanie dlaczego okręt zatonął znamy chyba wszyscy odpowiedź! Proszę nie podawajcie się za mnie pod jakimś nickiem Piotek (na marginesie-ja się nikogo nie boję bo mam czyste sumienie). Uważam,że pracowałem uczciwie i rzetelnie!! Życzę wszystkim zdrowego rozsądku!!!

klient z Torunia

Witam, pamiętam pana Sławka jak pracował w LewiCo, chciałem tarcze kupić to olał mnie jak.... Szkoda mówić o nim. Jak tak wygląda współpraca z tym panem.......lepiej gdzieś indziej kupować.

Kolega z BYD.

Cześć Sławku, teraz jesteś dyrektorem,szkoda tylko że w HTI nie miałeś tego tytułu. Dlaczego tylko?

jeden jedyny

UWAGA FLEXMANN SPRZEDAJE DO KOŃCOWYCH A ZAPRZECZA TEMU!!!!!!

jeden z wielu

Powiem tylko tak...............jesteście tak nudni że aż szkoda to czytać. Zawsze ludzie którzy wypadają z gry są tacy jak właśnie wy,panie S,M itd. Szkoda czasu na takich. Sławny to Ty jesteś ale tym lepiej się nie chwal........... Monar czeka!Kwestia czasu.

Maciej

Pracowałem w Lewico prawie do końca jej istnienia,jak w każdej pracy były dobre i złe momenty,handlowcy naprawdę z wysokiej półki,dawali radę nawet w ciężkich chwilach dla firmy.Ale losy firmy potoczyły się inaczej,to nie przypadek że większość handlowców odeszła z firmy.Ze mną Pan Lewandowski do tej pory się nie rozliczył i z tego co wiem nie tylko ze mną.Jeżeli chodzi o Pana Sławka to Ci którzy tu mają najwięcej do powiedzenia jakim to jest złym i słabym pracownikiem,to tylko jedno pytanie gdzie teraz byście byli, bo gdyby nie on to Lewico w ogóle nie zaistniałoby na rynku.Ja i część handlowców Lewico nadal pracujemy ze Sławkiem w firmie FLEXMANN i wiemy że to jest dobry kierunek naszej kariery zawodowej,co do kolegów którzy zostali w nowej firmie BT Beton Technik i Przemka Lewandowskiego życzę Wam powodzenia w nowej firmie.

W-wa klient Adam

Znam naszego kolegę z góry, jest z Białegostoku. Nie wypowiadam się na jego temat. Lewy , wymagający ale dla mnie był w porządku. Pomóg mi jak miałem komornika na d......

jeden z wielu

Pracowałem tam, było więcej niż ok. Duże oczekiwania, ale zarobki więcej niż bardzo dobre. Nie wiem jak inni ale ja miałem kartę płatniczą.

Hubert

Szkoda że ma LewiCo, pracowałem tam i było wesoło. Ze mną jak i z większością normalnie się rozliczył. Pozdrowionka

Michał

Akurat Darek zadzwonił że tutaj się coś dzieje. Ja wiem dlaczego Lewandowski zerwał z Baierem współprace............ Popieram jego czyń , powiem tylko że dowiedźcie się jakie oskarżenie kierownik Baiera w Niemczech od 10 lat ma w sądzie!!!! Macie sami dzieci i wspieracie takiego który własne...............

Paweł K.

Beż żalu chłopacy. Lewandowski był ok Ale uważacie na S.........a

Paweł N.

Potwierdzam Darka słowa. Myślę że teraz kiedy i ja tutaj pisze to rodzinka LewiCo jest znów w komplecie. Brakuje tylko jeszcze głównego aktora Lewandowskiego. Zadzwonię do niego , może coś napisz? Charakter może ciężki ale gość w porządku.

Darek

Powiem tylko, szkoda że tak się dzieje. Pracowałem tam i wiem jak było. Potwierdzam zarobki i każdy o tym w Polsce może potwierdzić. Warunki były w umowie,i każdy chyba wie co podpisywał. Miałem od czasu do czasu starcia z Lewandowskim , ale ogółem był w porządku.

Mickołaj

Kurde Piotek,chyba Piotrek ale to mniej ważne. Znasz tego Lewandowskiego? Co to za gość jak tyle ludków go się aż tak boji? Chyba mają lekki strach przed tym panem,albo jest tak jak piszesz.....tchórze. Ale miałem też handlowców , i wiem że są zmieni jak chorągiewki. Ale jak tutaj widać to mamy do czynienia z KREM de la KREM!!!! Aby ich było jak najmniej . Musze zobaczyć tą stronę Flexmanna, dzięki za rade.

Piotek

Jak widzę to Lewandowski miał jednak racje co dotyczy byłych pracowników. Szkoda mi tylko właściciela Flexmanna, ponieważ jeszcze nie wie kogo mma pod swoim dachem. Dobrzy handlowcy, nie zachowują się jak wy------baby!!!!Chłopy bez jaj. Potraficie tylko z daleka pisać!!! Jak mącie odwagę to jedzcie po swoje---------tchórze!!!!! Ludzie ręce precz od tych handlowców ,ponieważ następnych których sprzedadzą jesteście WY!!!! Imiona i Nazwiska są jak sami ogłosili na stronie Flexmanna Toruń. Co z idioci!

Adam

Pań który ma 2o lat pracy za sobą, zmieniał w ciągu ostatnich 6 lat , 6 razy prace. Obecnie pracuje w 7!!!!!!!! W Remsie ktoś mu dobrze powiedział ......panie Sławku, niech pań się nie mądrzy bo od tego pan tu nie jest..........

oszukany
@Adam 12.01.2015 20:55

Widzę szanowny Panie Adamie (a może Przemysławie), że masz spore problemy z dedukcją. W ciągu ostatnich 6 lat pracowałem aż w dwóch firmach, wliczając w to sławną firmę (oszusta i złodzieja) Lewico. Pierwszy wyrok już mam na swoją korzyść, następne pozwy w przygotowaniu. Jeżeli chcesz podyskutować to zapraszam. Grzegorz

Paweł

Trochę szkoda koledzy ze nie mówicie jak zarabialiście po 15-25 000 zł netto miesięcznie!!! Nigdy w życiu takich zarobków nie znaliśmy. Tak się nie robi panowie. Pracowałem tam 5 lat i był bardzo dobrze.

Wawa klient

Oszuści jakich mało. Powstała już kolejna firma na kolejnego słupa. Uważajcie na firmę BT Beton - Technik z Poznań ul 28czerwca 1956r nr 159. Kupujących u nich ostrzegam że może wpaść policja i zająć towar jako dowód w sprawie.

Jeden z Wielu

Firmy właściwie już nie ma. Państwo Lewandowscy to klasowi oszuści. Handlowcy, w tym ja byliśmy na własnej działalności. Lewy nie rozliczył się z nikim z prowizji, benzyny itp. Wiele spraw w sądzie. Kilka osób próbuje na własną rękę swoich sił. Kadra była dobra więc znalazła prace w firmach konkurencyjnych. Baier przejeła firma Flexman z Bydgoszczy, a jeśli chodzi o Technikę Diamentową to polecam Adimax Wrocław, Midan Warszawa i Midan Gdańsk.

znajomy z lewico
@Jeden z Wielu 03.10.2014 12:05

Sławek, przyszedł czas aby wydoić Urbańskiego z Flexmanna?. Powodzenia.

Sławek
@znajomy z lewico 17.01.2015 10:51

Cześć Przemku widzę że dzięki tobie i twoim wpisom jestem sławny !. Jak dzwoniłeś ostatnio do mnie to życzyłeś Mi powodzenia i tego się trzymam . Żaden wpis na tej stronie za wyjątkiem tego nie pochodzi o de mnie . A skąd wiem że te złe na mój temat pochodzą od Ciebie ? bo o tej treści wysyłałeś je do innych ale tam były podpisane kto wysyła a tu nie . Szkoda , mino wszystko życzę Ci aby dalsza droga była prosta, rozliczył się z wszystkimi i cieszył się życiem

oszukany

LEWICO - zdecydowany lider wśród oszustów-pracodawców w mojej dotychczasowej pracy zawodowej(20 lat). Proponuję unikać szerokim łukiem jeśli nie chcecie mieć problemów. Jeżeli macie za dużo pieniędzy to idealne miejsce, żeby się ich pozbyć (w skrócie: żeby pracować w tej firmie trzeba wykładać swoje pieniądze na wykonywanie obowiązków służbowych, takich jak: wyjazdy w teren do klientów, hotele, organizowanie prezentacji). Rozliczenie następuje po kilkudziesięciu prośbach, jak szef ma dobry humor. Pensja za przepracowany miesiąc wypłacana w bliżej nieokreślonej przyszłości, a jak za bardzo się upominasz to zapraszają cię do siedziby po wypowiedzenie.

Zostaw opinię o Lewico - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lewico