Byłam tam na stażu - ponad dwumiesięcznym. Dzień w dzień przychodziła, starałam się, robiłam wywiady, pisałam artykuły - jest ich sporo na portalu Dzidziusiowo.pl. Ludzie mi mili, spoko, imprezy firmowe - szef stawia. Wszystko wyglądało bardzo fajnie - oczywiście przy przyjęciu mnie na staż powiedziano, że jeśli będę dobrze pracowała to jest możliwość zatrudnienia na stałe. Heh byłam pewna, że mnie tam przyjmą. Nikt z praktykantów, oprócz mnie były dwie inne osoby - nie był tak systematyczny i nie poświęcał portalowi tyle czasu co ja. Ostatniego dnia moja przełożona podziękowała mi ładnie, jak to się wspaniale razem pracowało i na koniec dodała: ,,Niestety nie możemy zaproponować Ci współpracy(..) zabrakło zapału, starań, za mało byłaś dokładna''. Wspominając o byciu dokładnym - w nazwie portalu na funpage'u na facebooku mają literówkę, ha ha ha!!! A i dostałam jeszcze list referencyjny, ze złą datą sprzed trzech miesięcy - prawdopodobnie poprzednia praktykantka dostała taki sam list, dla mnie zmienili imię i nazwisko - zapomnieli o dacie, haha.
Praktyki w All Fine, BIURO Fine ART Media portal Dzidziusiowo = nie polecam.