Hmm...Chcialabym wyrazic swoja opinie na temat tej pracy. A mianowicie pracowalam tam nie jeden sezon , a cztery wiec chyba najlepiej wiem jak wyglada tam praca:) Jak dla mnie praca fajna trzeba tylko chciec pracowac wiadomo ,ze czasami jest sie zmeczonym ,ale to mozna odpoczac :) Najlepiej byc sumiennym , usmiechac sie do klientow i byc milym :) Ja ogolnie lubilam tam pracowac ... Jezeli chodzi o gofry jak tutaj wyzej ktos napisal ...gofry nie sa odgrzewane ,dlatego sa tak pyszne , smietana jest prawdziwa :) ( wiem ,ze w niektorych punktach dodaja amoniaku do gofrow i jajka z proszku w Kawiarni " JEDYNA" takie cos nie mialo miejsca i miec nie bedzie ,poniewaz przepis na gofry ma swoja dlugoletnia tradycje ktora sie nie zmienia ) Osobiscie polecam prace w tym punkcie , jezeli chodzi o wynagrodzenie jest odpowiednie do wykonywanej pracy, jezeli ktos chce liczyc na wieksze napiwki poprostu musi byc mily dla klientow , a swinkia szybko sie napelni ) hmm... A jezeli chodzi o "SZEFOSTWO" to duzo by tutaj pisac... napisze w skrocie ... Szef i Szefowa sa jednym slowem zajebisci ... rozumia pracownika , sa mili i uczciwi , atmosfera w pracy jest swietna mozna sie posmiac pozartowa w granicah rozsadku :) Wiec jezeli ktos jest chetny do pracy to polecam , ale osoba uczciwym , pracowitym pelnym pozytywnej energii :)