Centrum Nauki i Biznesu Żak

• Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Centrum Nauki i Biznesu Żak

Opinie o Centrum Nauki i Biznesu Żak Katowice

WebsiteIconCentrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Centrum Nauki i Biznesu Żak!

Maria

15.12.2022 18:29

Hej, szukam dodatkowej pracy i zastanawiam się czy warto tutaj pracować czy jednak lepiej zahaczyć sie w szkole jezykowej? (J. Angielski) . Trzeba tu mieć koniecznie magistra czy licencjat też wchodzi w grę?
    Luka

06.01.2023 12:10

Nie warto. Atmosfera średnia, kierownicy wpieprzają się we wszystko, a stawki uwłaczające godności nauczyciela
    Aniaaian

27.09.2022 19:50

Kurs był super, bardzo przydatny. Z pewnością go wykorzystam w przyszłości,
    Klient

23.09.2022 19:37

Polecam!
    Prokurator

06.02.2021 19:43

Chciałbym dowiedzieć się czy to prawda że można podpisać listy po zajęciach.
    Abka8

18.09.2022 18:18

To chyba stare praktyki, od dwóch lat chodzę do szkoły i nigdy nikt nie wzywał nas do sekretariatu po podpisy
    Dawid

20.09.2022 11:19

Oczywiście idziesz i podpisujesz listy. To coś takiego jak biznes Żak nic więcej.

22.12.2019 09:34

Wiecie czy Centrum Nauki i Biznesu Żak udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?

13.03.2021 08:29

Hahahahahaha w marzeniach firma nie jest w ogóle przygotowana na prace zdalna i niechętnie wysyła pracowników do pracy w domu Laptop ma tylko dyrektor, a telefon 1 na oddział do podziału Zdalnie pracuje centrala bo to przecież oni maja nawiększy kontakt ze słuchaczami
    Nurlight

18.09.2022 18:12

Nie ma kłopotów z praca zdalna
    Wika

09.02.2022 11:24

nie polecam, ciagna kase nic nie ucza , sprawa powinien zajac sie UOKiK
    Prawda

11.09.2022 14:34

Jaki oddzial
    Zola

18.09.2022 18:02

W jaki sposób ciągną kasę jak wszystko jest za darmo(zaświadczenia, legitymacje, egzaminy) Jak się wybiera kierunek płatny to wiadomo że trzeba płacić
    kowalskangela

11.08.2022 16:07

Szczerze polecam kurs, rzetelne i szczegółowo podane informacje. Super prowadzone spotkania oraz super kontakt z wykładowcą.
    Q

11.08.2022 11:02

Czy ktoś wie jak jest w LO w Tychach? Warto iść?
    Anna

03.07.2022 13:32

Polecam szkolenie kazdemu kto ma stycznosc z dziecmi. Przydatne w pracy jak i w zyciu codziennym.
    Klientka

19.05.2022 15:31

Tragedia! Jeśli wybierasz się na kierunek Zoopsycholog, to polecam abyś jednak więcej zainwestował i miał wiedzę, niż tu, zero wiedzy, wydojona kasa, brak organizacji. Sprawą powinien się zająć UOiK.
    Klientka

19.05.2022 15:27

Oferty pracy - Centrum Nauki i Biznesu Żak

Szkoła zatrudni nauczyciela/lkę na kierunku technik bhp

Centrum Nauki i Biznesu Żak

Szczecin

Katarzyna L.

11.06.2020 12:01

Firma wydaje się bardzo ciekawą i rzetelną instytucją. Kilka dni temu złożyłam swoją kandydaturę na stanowisko: Specjalista ds. obsługi klienta. Moje pytanie brzmi, jakie zarobki panują na tym stanowisku? Co prawda, już podczas wypełniania formularza zgłoszeniowego należało podać jakimi zarobkami zgłaszający jest zainteresowany. Jednak chętnie dowiem się nieco więcej od osób zatrudnionych. Pozdrawiam :).

25.03.2021 15:57

Wynagrodzenie na początek to 2800 zł brutto + premie. Szału nie ma NIE WARTO!
    Kasia

10.06.2021 11:09

A w jakiej wysokości sa premie ? Bo jak 2800 brutto to najniższa krajowa

11.05.2021 11:16

Jaki jest styl zarządzania w Centrum Nauki i Biznesu Żak?

30.05.2021 15:12

Brak stylu zarządzania. KORPO-szczury. Wyłącznie ciśnienie na sprzedaż nic więcej!

30.01.2021 10:02

Jak długo trwa proces awansu w Centrum Nauki i Biznesu Żak?

12.03.2021 11:57

W tej firmie brak możliwości awansu dla szeregowego pracownika. Tylko znajomości!
    Nazwa

07.06.2019 09:34

Porządny pracodawca, praca bardzo stabilna, polecam
    Absolwentka

10.01.2020 22:22

Tak jest możliwość odbycia praktyk w Żaku.
    Paweł

21.12.2019 13:19

Miałem przyjemność uczestniczyć w niemiłej rozmowie rekrutacyjnej w tej firmie dodam również, że dostałem inf. zwrotną,że są zainteresowani współpracą ale odmówiłem. Zaznaczam,że zawsze warto samemu się przekonać ale chętnie podzielę się własnym doświadczeniem. Pan, który mnie rekrutował był po prostu chamski wobec mnie. Często mi przerywał, nie pozwalał dokończyć zdania. Miałem wrażenie, że nie ma on zielonego pojęcia co to jest rozmowa rekrutacyjna. Wtrącał niemiłe komentarze. Najbardziej zapadło mi w pamięci jak niemiło odniósł się do moich zainteresować sportowych i dietetyki. Od lat trenuje zapasy. Uważam,że takie zainteresowania nie odbiegają od żadnych norm i każdy ma swoje hobby i nikt nie ma prawa komentować czy są one dobre czy złe. Odmówiłem bo stwierdziłem,że skoro Pan, który mnie rekrutował był na dość wysokim stanowisku to jak może traktować pracowników na niższych stanowiskach w firmie?
    Paweł

21.12.2019 13:18

Ash22

21.11.2019 11:43

Czy sekretarze pracuja w kazda sobote ?czy np 2 soboty w miesiacu?
    Hektor

03.12.2019 07:44

To zastępca ważniejszy od dyrektora?
    Santa Suzana

04.12.2019 23:33

No taki układ. Ciekawe czy dla nowego klanu wystarczy odpowiednio wynagradzanych stanowisk.
    Gość

06.05.2019 14:31

Atmosfera w pracy fajna, wiadomo, że czasami ktoś może mieć gorszy dzień, ale to jest tak wszędzie, ogólnie polecam pracę w Żaku. Można dzięki temu zdobyć nowe doświadczenie.
    Iza

13.10.2018 10:13

@Gosia Bardzo dziękuję Ci za tak merytoryczną i wyczerpującą wypowiedź, która obrazuje nam to, jak funkcjonuje Centrum Nauki i Biznesu Żak. Dobrze, że dają tam szansę dla osób bez doświadczenia - to bardzo istotne. Nadmieniasz, iż o premię jest trudno, a czy macie jakieś dodatki pozapłacowe?
    Gosia

13.10.2018 10:40

Co Ty piszesz? Dobrze że dają szansę osobą bez doświadczena? Jak pójdziesz do szpitala na operację to wolisz do studenta pierwszego roku czy profesora z 20 letnim doświadczeniem? Może to nie medycyna ale doświadczenie jest tu bardzo ważne.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Centrum Nauki i Biznesu Żak?

Iza

06.09.2018 11:36

@Anabel Bardzo dobrze, że zechciałaś wziąć udział w dyskusji o Centrum Nauki i Biznesu Żak. Skupiasz się na osobie Pani Dyrektor. Jednak nie piszesz dokładnie, jakie masz względem niej zarzuty - może w związku z tym dasz nam parę słów wyjaśnienia? @Bartosz Firma działa w sposób normalny. Jesteś zainteresowany wzięciem udziału w rekrutacji? @Madzia Wrocław Na jaki wymiar godzin można liczyć?
    anonymous

02.10.2018 14:10

Nie tylko znają.... ;-) zresztą pani B pozostawiła w żaku sporo "uszu" - nigdy nie wiadomo kiedy przyda się informacja.
    Gosia

07.10.2018 18:20

Atmosfera jest ogólnie w porządku, ale zależy z kim przyjdzie pracować. Jak do wsparcia dostaniesz dobrego dyrektora nadzoru i kierownika to jest w porządku, chociaż oni wiedzy to raczej żadnej nie mają. Nasza pani dyrektor nadzoru nie ma za bardzo czasu nas odwiedzać więc dzwoni tylko czy jest to i tamto my cośtam naściemniamy ale ona się potem nie czepia. Ona ma dobre wyniki że była i poogarniała my możemy spokojnie robić swoje. Trzeba być człowiekiem. Gorzej jak coś się wydarzy i potrzeba nam pomóc to jej telefon nagle niedostępny się robi ale wtedy się włącza centrala i najlepiej jest dodzwonić się do pana ŁK albo AŻ bo przynajmniej wytłumaczą. A jak trzeba to nawet kilka godzin przegadać i nie krzyczą. Do dydaktyki nie ma po co dzwonić bo i tak umieją tylko odesłać do nich. Albo mieszają w głowie sprzecznymi informacjami więc lepiejjakby ich nie było oprzynajmniej spokój. Kierownik podobnie ale nie wiem dokładnie po co on jest bo on nic nie wie i tylko przekazuje nasze maile dalej a sama nic nie odpisuje nigdy. Trochę nie za duże mamy stawki dla nauczycieli ale teraz wszędzie są takie raczej. Firma się ostatnio zmieniała bo jest nowy prezes i on nie chce mieć szkoły tylko korporację handlową więc to nie za bardzo pasuje do szkoły bo brakuje tego co w szkole powinno być czyli przekazywania wiedzy no to na tym prezes się nie zna i jakoś to dziwnie jest. Pozwalniali starych dyrektorów wielu i pozatrudniali nowych bez doświadczenia ale może kiedyś się nauczą. Wynagrodzenia płacą na czas tylko z premiami to krucho raczej bo bardzo trudno wypracować warunki.

18.02.2018 23:30

Jak jest we Wrocławiu z pracą i zarobkami ?
    Magda

17.03.2018 15:34

Też jestem ciekawa bo właśnie widzę ze szukają kogoś do pracy. Kiedyś gdzieś czytałam, że marne są wynagrodzenia 1 6 z l nie na rękę i jestem ciekawa czy coś się zmieniło czy nie...
    Madzia Wrocław

04.09.2018 08:42

ja na stanowisku nauczyciela, nie narzekam, wiadomo nie jest to praca na pełen etat, a raczej dorywcza, to i tak jest nieźle :)

Kontakt - Centrum Nauki i Biznesu Żak

Katowice

Bartosz

21.08.2018 12:51

Zastanawiająca jest ta sytuacja, że rzadko tu piszecie. Czy firma normalnie działa?
    Beata

04.09.2018 08:35

U mnie, we Wrocławiu wszystko jest ok :) właśnie zaczynamy nowy rok :)
    Anabel

25.07.2018 00:40

Poprzednia pani dyrektor osiągnęła już "szczyty" więc wolała się zwinąć na inne stanowisko. Jak swój "model działania" spopularyzuje teraz także gdzie indziej to za troche śląsk można będzie zamknąć i zgasić światło :-(
    Ewa

17.08.2017 23:04

Dziękuję nie.Koleżanka miała kiedyś uwagi dotyczące zachowania pana dyrektora PT.Zgłosiła je ipo dwóch tygodniach jużnie pracowała.

18.08.2017 09:12

Pani Ewo, gwarantuję Pani dyskrecję. Niestety zatajając konkrety działa Pani wbrew interesom firmy i przyzwala na ewentualne niestosowne zachowania. Ponownie bardzo proszę o kontakt Monika Ostrowska Pszczyńska Centrum Nauki i Biznesu Żak Sp. z o. o.
    Marta

12.08.2017 22:06

Ojtam oj tam ;-) Ale pieniędzy nie pożycza no coś za coś.
    Ewa

11.08.2017 01:04

jeśli to nie dział dydaktyczny to próbuj - może przynajmniej tam dyrektor działu nie molestuje seksualnie swoich pracownic.

17.08.2017 13:05

Pani Ewo, jeśli to, co Pani zarzuca jest prawdą, proszę o szczegóły pod adresem mailowym [email protected] Jesteśmy firmą przestrzegającą standardów zachowań, dlatego z całą stanowczością wyjaśnimy sprawę. Z wyrazami szacunku Zespół HR Centrum Nauki i Biznesu Żak. Sp. z o. o.
    sluchacz

23.06.2017 17:32

Szkoła daje naprawdę wiele możliwości.Jest ogólnie fajna atmosfera,zajęcia na pewno nie są nudne.Można przede wszystkim zdobyć cenny zawód,który potem jest ceniony u pracodawców.idzie wiele wynieść z tej szkoły,można dużo się nauczyć.To daje satysfakcje z nauki i z tego,że potem można zrobić z tym jakiś pożytek.Ogólnie poleca się Szkołę Żak.Pozdrawiam.
    aaa

31.01.2017 13:31

Witam. Byłam dziś w firmie. Facet przede mną czekał 45 minut, ja kolejne, a po mnie kolejna Pani. Szefowa jak nie przyszła na rozmowe tak nie przyszla. Przy okazji dziewczyna, która była na dwóch etapach rozmowy też zrezygnowała. Chamstwo i prostactwo :)
    niedoszla pracownica

15.12.2016 18:59

NAJGORSZY PRACODAWCA NA ŚWIECIE!!! WYOBRAŹCIE SOBIE, ŻE PRZESZŁAM DWUETAPOWĄ ROZMOWĘ KWALIFIKACYJNĄ NA SEKRETARZA SZKOŁY, NASTĘPNIE PRZEZ 2 TYGODNIE ZWODZILI MNIE ZAPEWNIAJĄC, ŻE PRACA NA MNIE CZEKA (DZIĘKI TEMU ODMÓWIŁAM W DWÓCH INNYCH MIEJSCACH, GDZIE RÓWNIEŻ CHCIANO MNIE ZATRUDNIĆ), AŻ W KOŃCU PO MOICH KILKU KOLEJNYCH NIEODEBRANYCH TELEFONACH I UNIKANIU ROZMÓW, KIEDY W KOŃCU ZADZWONIŁAM Z INNEGO NUMERU, DOWIEDZIAŁAM SIĘ, ŻE REKRUTACJA JEST JUŻ NIEAKTUALNA I MI DZIĘKUJĄ. SZOK!!! I ONI CHCĄ UCZYĆ CZEGOKOLWIEK LUDZI??? POWINNI ZACZĄĆ OD UCZCIWOŚCI I KULTURY U SIEBIE, A DOPIERO POTEM BRAĆ SIĘ ZA NAUKĘ INNYCH. UNIKAJCIE JAK OGNIA TEJ PSEUDO SZKOŁY, BO WAS TEŻ MOGĄ WYKIWAĆ JAK NIE W TAKI TO INNY SPOSÓB - ŻENADA!!!
    norig

12.05.2016 18:17

Jeśli ktoś nie jet przekonany do opinii to najlepiej jest samemu sprawdzić, udać się na rozmowę o pracę, poszukują specjalistów do spraw promocji produktu, z tego co wiem to umowa o pracę jest, a także i premie

16.10.2015 13:36

MK

27.11.2015 20:31

@alan na ten marketing szeptany to jest jakieś osobne stanowisko czy jest to dodatkowy obowiązek przy byciu np. pracownikiem sekretariatu, nauczycielem, itp ?

18.01.2012 10:21

Czy byłęś już może na rozmowie? i coś się wyjasniło?
    dudek

14.12.2011 21:06

ciekaw jestem opini jakie macie na temat pracy na roznych stanowiskach w tej firmie
    potencjalny pracownik

14.12.2011 21:05

Witam Czy ktos moze pracował na tym stanowisku Centrum Nauki i Biznesu Żak SPECJALISTA DS. ROZWOJU KURSÓW I SZKOLEŃ w firmie Żak Centrum Nauki i Biznesu? Jak wyglądają warunki pracy? Forma zatrudnienia? (słyszałem że nie od razu dają umowę o pracę) Nie dają samochodu (trzeba korzystac z własnego i oddają tylko część kasy nie tak jak jest ustawowo - prawda to?) Jaki rząd wielkości podstawowej pensji i na jakiej formie zatrudnienia? Pytam bo zaprosili mnie na rozmowę a żeby dojechać muszę zeobić prawie 300km bo jestem u rodziny i nie wime czy warto. Pani przez telefon powiedziała że nie może powiedziec... Dla mnie to kpina - zapraszają na rozmowę to mogli by chociaż podstawowe informacje podać. Jak mi dadzą 1500zl netto to niech sobie to wsadzą... ehh... Arogancja niektóych pracodawców poraża! Pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o Centrum Nauki i Biznesu Żak