KAMPOL-FRUIT

Milejów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 122 ocen.

Opinie o KAMPOL-FRUIT

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAMPOL-FRUIT

Weronika

@zzz może jednak warto polubownie porozmawiać między sobą w firmie KAMPOL-FRUIT zanim wejdzie się na drogę prawną? Myślisz, że takie rozwiązanie nie mogłoby pomóc? Myślę, że warto od tego zacząć i zobaczyć jakie będą efekty.

gość
@Weronika 06.10.2017 11:31
@zzz może jednak warto polubownie porozmawiać między sobą w firmie KAMPOL-FRUIT zanim wejdzie się na drogę prawną? Myślisz, że...

A z kim tam rozmawiać? Z fałszywą panią "kierownik"??? Ona posunie się do każdego kłamstwa, żeby obronić swoje "cztery litery" i stanowisko. Z takimi kompetencjami nikt już jej nie przyjmie na takie stanowisko.

Weronika

@ddd teraz każda firma poszukuje rąk do pracy. Z takimi sytuacjami trzeba walczyć. Każda firma ma obowiązek przestrzegać zasad BHP. Czy masz pomysł jak tą sytuację rozwiązać?

zzz
@Weronika 27.09.2017 15:18
@ddd teraz każda firma poszukuje rąk do pracy. Z takimi sytuacjami trzeba walczyć. Każda firma ma obowiązek przestrzegać zasad...

Osądzić kierownictwo za łamanie prawa, a szczególnie tych nakłaniających do fałszywych zeznań oraz zacierających ślady przed przyjazdem prokuratora. Może zakaz zajmowania stanowisk kierowniczych nauczy ich szacunku do ludzi...

Weronika

@były a jaki był wypadek? W jaki sposób pracownicy są zastraszani? Czemu się godzicie na takie warunki, które zagrażają waszemu zdrowiu? Czemu nikt nie próbował tego zgłaszać? Jesteś w stanie odpowiedzieć pracownikom na te pytania?

ddd
@Weronika 18.09.2017 14:07
@były a jaki był wypadek? W jaki sposób pracownicy są zastraszani? Czemu się godzicie na takie warunki, które zagrażają waszemu...

W Nasielsku ludzie boją się stracić pracę i dlatego się godzą i zeznają to, co każe pani kierownik chłodni M.G. Tylko potem na rynku opowiadają, jak było naprawdę. Ktoś stracił życie, bo musiał pracować na wysokości bez barierek. A przecież ktoś wydał polecenie, żeby je zdjąć..... Kamery też pewnie przestały akurat działać......... Zresztą szczegółów można się dowiedzieć na rynku w sobotę, o ile ludzie nie muszą harować za półdarmo w sobotę.....

były

Nadal nie szanują pracowników, łamią BHP, o czym świadczy ostatni wypadek. Przed przyjazdem prokuratora zakładają barierki a Pani M.G. zastrasza pracowników i nakazuje fałszywie zeznawać. Ciekawe czy wie ile za to grozi?

Weronika

@Zniewolona chyba wiesz czym były obozy koncentracyjne, więc to nietakt pisać tak o pracy w firmie jaka ona by nie była, szczególnie ze względów historycznych. @gość1 czyli oprócz zarobków wszystko w porządku z firmą KAMPOL-FRUIT? Jesteś zadowolony z pracy? Mógłbyś opowiedzieć więcej o swoich obowiązkach? Powinno zainteresować to niektóre osoby.

anonim

(usunięte przez administratora)

gość1

o co chodzi jaki obóz tu jest w miare normalnie zarobki słabe ale atmosfera spoko,ten nowy dyrektorek jest rygorystyczny ,ale znośny

mala

Jeśli naprawdę zależy Ci na pracy to nie nie będziesz szukał głupich wymówek Praca jak każda inna. Ja już 5lat mam za sobą. Raz bywało lepiej raz gorzej -ale mi wszystko odpowiada.

Anka

Slyszalam ze tam sie pracuje z wiezniami, czy to prawda? Warto tam isc?

beti
@Anka 22.06.2017 23:03
Slyszalam ze tam sie pracuje z wiezniami, czy to prawda? Warto tam isc?

tak, pracują więźniowie ale praca z nimi jest przyjemna ponieważ słuchają się i są bardzo pracowici. Nie można na nich narzekać, co niektórzy mogliby się od nich uczyć

Lidka

Oceniam na poziomie 0. Lepiej swieze truskawkizbierac jak zgnile przegladac. Moja stopa w tejlodownijuz nigdt nie postanie.

Xz

Uwaga na tych oszustow. Proponuja umowe uzgadbiaja stawke a tydzien po rizpoczeciu pracy podsuwaja nowa umowe z kwota o 1000 zl nizsza. O warunkach pracy juz nie wspomne.

gość1
@Xz 29.05.2017 14:32
Uwaga na tych oszustow. Proponuja umowe uzgadbiaja stawke a tydzien po rizpoczeciu pracy podsuwaja nowa umowe z kwota o 1000 zl...

nie tylko ciebie oszukali już nawet z alkomatami nie latają bo nie ma kto pracować-a warunki nie są takie złe

Weronika

Zauważyłam tutaj dwie sprzeczne ze sobą opinie. @gość1 uważa, że w firmie nastąpiły zmiany na lepsze, natomiast @Adam wspomina o tym, że nie zauważa żadnych zmian. @Adam według Ciebie w firmie można spotkać się z poniżaniem. Co masz na myśli? W jaki sposób się to przejawia?

Adam

Nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i chamstwo tyle w temacie ....

Wezyrjusz

Witam, chciałbym przestrzec przed współpracą z firma Kampol-Fruit Sp.z o.o. w Milejowie oraz ich drugiej firmy Kampol w Nasielsku, zalegają z płatnościami od kilku miesięcy, jedyną informacje jaką można było uzyskać to iż prezes postanowił spłacić jakiś swój kredyt w związku z czym wstrzymał wszystkim kontrahentom płatności, właściciel obu firm ignoruje wszelakie próby kontaktu, kwota zadłużenia na dzień dzisiejszy wynosi ponad 67 tysięcy, sprawa w sądzie

Weronika

@gość1 dzięki, że podzieliłeś się swoją opinią. Długo już pracujesz w firmie?

Adam
@Weronika 08.03.2017 15:55
@gość1 dzięki, że podzieliłeś się swoją opinią. Długo już pracujesz w firmie?

Ciekawe ktory kierownik to wpisal. Wogle nie odczulem zadnej zmiany. Dalej jest dziadostwo ucinanie dniowek. Ciagla kontrola i ponizanie nawet rekawiczek co chwile brakuje.

gość1

nic już nie jest po znajomości zwłaszcza u kierowniczki pogoniła próżniaków i lizusów ,atmosfera w miare spoko ten nowy kierownik też się wyrabia tak,że da się tu pracować uważajcie na alkohol ona rewiduje szafki

lol

Uważasz że atmosfera nie jest ważna a ja się z tym nie zgodzę,czakra ma racje jeżeli wszyscy wokoło cie wnerwiają to co to za praca,a jeżeli jeszcze biorą te same pieniądze a opierdzielają się a ty robisz jak głupi to jeszcze bardziej irytuję,nie wiem kogo mial/a na myśli czakra bo to jest nieistotne liczy się teraz a niektórzy nic nie robią i nic im nie zrobisz bo mają wyrobione chody i tu nie ma znaczenia płeć.

czakra

Jeszce rok,2,3 lata temu było inaczej,zwłaszcza na mojej zmianie,była zgrana ekipa,zwłaszcza kilku chłopaków było niesamowicie sprytnych i szybkich,trochę tęskno za tymi czasami.

Jadzia

A jak się mają laboranci w tej firmie? jak wyglądają zarobki i atmosfera?

ja

pracowałam w tej firmie na szczęście bardzo krótko, bardzo ciężka praca, ludzi mają za nic, ludzie przez agencję pracy zarabiali więcej niż student zatrudniony przez sam Kam-Pol, co lepsze dziwnym trafem zawsze w miesiącu okazywało się że jednej dniówki brakuje, i nie można tego udowodnić, mimo tego, że są tam kamery - ale nie, "nie było Cię tego dnia słyszałam " . podziękuję tej firmie więcej nie zamierzam pracować za free dla kogos w takich warunkach

Peyo

Do użytkownika "pejo" : Szkolenia? Zapomnij!Podpisujesz tylko papierek aby wszystko grało w papierach do ewentualnej kontroli!Najniższe stanowiska?Człowieku tam się stawia na maszynę kogo popadnie stąd też awarie...Druga rzecz masz podobną ksywę do mojej :) a mnie kojarzą w okolicy Milejowa.Pracowałem tam Masakra...Za nadgodziny nie masz płaconych 50% i 100% jak Ci się należy z KP, ewentualnie pod stołem na lewo ale bez dodatków.Albo Ci jakąś wyimaginowaną karę wstawią i sobie te nadgodziny "odbiorą". Do : Bafsk :ten użytkownik to pewnie z firmy aby poprawić reputację :)Na co i tak za późno!Bo człowiek który tym syf.. zarządza nie ma pojęcia o zarządzaniu ludźmi...może o handlu ma pojęcie ale w innych sprawach to prostak!Taki łysy :)

gośc22

co zarobki dobre .he he najnisza krajowa praktycznie i człowieka za nic mają szkoda gadać

ruskij

pracowniku - co złego robi wspomniane przez ciebie kierownictwo?

pracownik

Nie idźcie pracować do Kampola w Nasielsku. Kierownictwo to jedna wielka śmieszna sprawa, na czelę z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Klockiem i równie dobrze porobioną Marzenką. Ku*rwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

anonim

(usunięte przez administratora)

Jack

Omijajcie tą firmę szerokim łukiem Nikomu nie polecam pracy ani współpracy z tą firmą Traktują ludzi jak niewolników i nie płacą dostawcom za sprzedany towar ta firma to jeden wielki SYF

pracownik

Jesteśmy na skraju wyczerpania, pracujemy w atmosferze zastraszania, gnębienia i poniżania. Nie mamy już siły na pracę w tak nieludzkich warunkach!!!

mia
@Jack 09.06.2015 13:27
Ludzie zbuntujcie się przecież wszystkich nie zwolnią jeszcze chwilę to będą z wasz szkielety przy tak wyczerpującej pracy a...

O ile już nie waży...

Swojak
@mia 01.11.2016 19:39
O ile już nie waży...

A jakim autem teraz pomyka prezes Piotr, jeszcze ma AUDI a łysy dyrek ma TOYOTE?

Jasiek

Witam, jak wyglądają praktyki w Milejowie i czy lepiej je zrobić na mrożonkach czy na produkcji koncentratów?

booooom

Czasami się zapierdziela a czasami odwrotnie zależy co robisz niestety nie wszyscy pracują tak samo.Jak trzeba podgonić wysyłkę to brygadzistki wiedzą kogo brać z dziewczyn i chłopaków do takiej roboty tylko że wszyscy pracują za te same pieniądze a są osoby sprytniejsze i mniej sprytne i takie co prawie nic nie robią. Pracuje tam stosunkowo niedługo i mniej więcej trochę osób znam i nie powiem są tu osoby naprawdę sprytne i pojętne fajne i mniej fajne jak wszędzie.

gość

dokładnie, nie polecam tej firmy,pracowałem przez jakiś czas ale zrezygnowałem ze względu na atmosferę i traktowanie pracowników przez kierownictwo i dyrekcję. A co do kar pieniężnych to jakiś absurd. Pracodawca nie może obciążać pracownika karą pieniężną, co najwyżej może wlepić naganę, a ludzie nieświadomi godzą się na to.

lbn2

sam tam pracowałem i nie polecam tej firmy kierownictwo jest do bani a w szczególnośći jedna osoba chyba każdy wie o kim mowa.brgadzistki też nie lepsze.żeby brygadzistka muwiła mistrzyni co ma robić? a nie odwrotnie.co do samych pracowników ze zmiany nie mam zastrzeżeń chłopaki i dziewczyny w porządku można pogadać.ale są też ludzie co jak się odwrócisz to wbiją CI nóż w plecy. najlepsza praca tam jest przy pasie bo się nie zmęczysz.zatrudnią 9chłopa na zmianie a 30 kobiet i trzeba sobie radzić.Co do kierownictwa w zakładzie jest zakaz palenia to dlaczego jak gruby wchodzi na produkcjie to to pali i rzuca peta gdzie mu się podoba. OSOBIŚCIE NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!!!!!!!!

Slavek

jakie są obecnie warunki pracy i czy warto tam pracować czy tylko w ostateczności ? kobitki chętne na zabawy ? jest co pobzykać czy to już nie te czasy ?

gość
@Slavek 30.12.2014 11:17
jakie są obecnie warunki pracy i czy warto tam pracować czy tylko w ostateczności ? kobitki chętne na zabawy ? jest co pobzykać...

A ty chcesz tam pracować czy bzykać ? Bo może Ci się instytucje pomyliły,to zakład pracy a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A kobiety przychodzą tam pracować w ciężkich warunkach za minimalne wynagrodzenie i należy im się szacunek.

lbn

Witam mam pytanie o wynagrodzenie i jak bym chciał z dziewczyná tam pracowac to dalo by rade na 1 zmianie zeby razem dojezdzac ? pozdrawiam

Fajny koleś

Powiem tak większość tego typu zakładów działa podobnie a ludzie dają się doić żeby góra spijała śmietankę, kogo z was stać na perfumy za kilka setek albo alkohol także za kilka setek, obiad za tysiaka!!!! Oni mówią zawsze to samo że dostają to za swoją prace i kto Wam nie kazał być właścicielem lub dyrektorem naczelnym????? Brak w naszym kraju jest taryfikatora płacowego zawodu/stanowiska demokracja jest dla ludzi bogatych reszta ma tyle żeby nie umrzeć z głodu!!!!!! Porażka pamiętajcie nie wychylać się bo i tak nie docenią tego ile byście nie zrobili to tyle samo zarobicie!!!!!!!!!!!

ByłyPracownik

Brak dodatku za prace w warunkach(- temperatury), brak dodatku za weekend i nocki, norma że w każdej wypłacie muszą oszukać przynajmniej o dniówkę, ta firma to jeden żal.

ricy

ta firma to jakas masakra ludzi traktuja jak niewolnikow i ta pryzmusowa praca w weekendy pod grozba zwolnienia za psie pieniadze po prostu horror

ja

ten kampol to wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Liza

Jak oceniacie p. (usunięte przez administratora)?

Fajny koleś

ale cisza zapadła, ja się ustawiłem na zmianie i mogę ściemniać ale widzę że innym z mojej zmiany trudno posiedzieć na słońcu i mają strach przed naczelnym ;););) ja posiedze i na nocce pośpie

Fajny koleś

Słyszałem że kupili jeszcze jedną chłodnie wie ktoś może gdzie?

Turysta

A ja tam wolę dziewczyny z OCHRONY w Dawtonie

Podrywacz serc

Kocham te firmę bo można podrywać starsze panie i nie tylko

Karol

Chciałbym znać imiona PIĘKNYCH PAŃ bo wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną

Karol

Sympatyczni panowie Podajcie IMIONA NAJSYMPATYCZNIEJSZYCH PAŃ które sprawują KIEROWNICTWO w tej firmie.

kris

no i po robocie , myślę że dobrze. Są tu ludzie z którymi można pogadać ale i tacy co wbiją nóż w plecy. Nauka na przyszłość - żadnych chłodni. I ta praca w po 12 godz. przez 7 dni - masakra. Pozdrawiam normalnych pracowników Kampolu.

efezesz

to prawda, ze w nasielsku wózkowy dostaje minimalną krajową? bo to, że jest pełno ukraińców to wwiem

gosc

No wreszcie ktoś się odważył to powiedzieć.Taka prawda.To widać i czuć kto stosuje te ,,praktyki''.Coś trzeba z tym zrobić.Ekolodzy pomóżcie!!!

nova

chce poruszyc na tym forum(poniewaz nie ma innego aktywnego)sprawe spalania plastikow w piecach a co sie z tym wiąże szkodliwy smrod... Czy mozna jakos wplynac na tych bezmyslnych ludzi,ktorzy tak uprzykrzaja zycie :(

bb

styyya tak o zwiazane z praca, bylam nowa, pierwszy dzien i zero pomocy, idziesz i nie wiesz za co sie zabrac bo nikt ci nie chce pomoc, kazdy dba tylko o siebie.

beznazwy

mialam pracowac w tej firmie i chcialam, bo praca na tasmie nie jest trudna, wyskrobywanie lyzeczka szypulek od truskawek i wyrzucanie zgnilych, zadna filozofia ale nie podejme sie tej pracy ze wzgledu na pracownikow, zero pomocy, pytasz o cos to odwroci glowe w druga strone albo tylko sie gapi, nie mam cierpiwosci do takich ludzi, a atmosfera w pracy to wazna rzecz, trzeba sie dogadywac.

gość

Najlepsza fucha w kampolu tzw."prace remontowe" :D kawusia papierosek i macanko z żonatymi mężczyznami :D

robol

na dzień dzisiejszy nie wygląda to ok, prezes gbur który nie odpowiada na dzień dobry, kierownictwo obs..ane system praco do du.py kasa na pewno mniejsza jak w binder, każdy czeka do 10tego jednym słowem szambo itd.

Zostaw opinię o KAMPOL-FRUIT - Milejów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAMPOL-FRUIT