KAMPOL-FRUIT

Milejów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 123 ocen.

KAMPOL-FRUIT
3 123 6 1

Opinie o KAMPOL-FRUIT

Weronika

@Anita Wiadomo - przyczyn małej aktywności na forum może być bardzo wiele. Już jakiś czas temu brałaś udział w dyskusji - jesteś w dalszym ciągu zainteresowana tym pracodawcą? @1234 Co to konkretnie oznacza? Proszę, podaj nam jakieś szczegóły dotyczące warunków i specyfiki pracy w KAMPOL-FRUIT. @Labana Miesiąc temu byłaś tu aktywna - postanowiłaś zatem tam aplikować?

Labana

A jak praca w laboratorium? Jaki jest zakres analiz? Na ogłoszeniu brak wymagan procz doświadczenia? Jak wyglądają zarobki ma stanowisku laborant?

pomocny

Widzę, że straszne warunki panują w tej firmie. Przypomnę więc kilka ważnych rzeczy: - Upominaj się o umowę o pracę, nie pracuj na zleceniu ani na czarno - Umowa o pracę daje prawo do zachorowania, pójścia do lekarza i otrzymywania zasiłku chorobowego (80% wynagrodzenia), nie daj się nabić w butelkę - Jeśli jesteś w ciąży, nie kryj się z tym. Należy Ci się PŁATNY urlop chorobowy! - Kobieta w ciąży jest chroniona przed zwolnieniem z pracy - Nadgodziny nie są obowiązkowe! Nadgodziny są płatne, upominaj się o to. - Obowiązuje Cię okres wypowiedzenia, nie można Cię zwolnić z dnia na dzień Więcej informacji i bezpłatna pomoc: - zlyszef.pl (cała Polska) - facebook.com/zsp.wroclaw (Dolnośląskie, dostępny telefon kontaktowy + facebook + mail) - zsp.net.pl/kontakty (cała Polska)

gość1
@pomocny 27.07.2018 10:11

Przecież Ukraińcy pracują po 12 godzi ,sobota,niedziela bez odpoczynku a co niektórzy nawet po 16 godzin bo chcą zarobić. Jaka jakość pracy po tylu godzinach ,pewnie żadna stanowi sztukę przy pasie ,-więc jak mają nie rodzić przy taśmach. Nadgodziny ?kto w Kampolu płaci nadgodziny nie ośmieszajcie się.

Xz

Uwaga na tych oszustow. Proponuja umowe uzgadbiaja stawke a tydzien po rizpoczeciu pracy podsuwaja nowa umowe z kwota o 1000 zl nizsza. O warunkach pracy juz nie wspomne.

gość1
@Xz 29.05.2017 14:32

nie tylko ciebie oszukali już nawet z alkomatami nie latają bo nie ma kto pracować-a warunki nie są takie złe

Jaaaaa
@Xz 29.05.2017 14:32

To prawda, Milejów się kłania

Jurek
@Jaaaaa 18.07.2018 14:32

I zatrudniają kobiety w ciąży

Anita

Czy jest tak dobrze , że nikomu nie chce się pisać?

1234
@Anita 18.07.2018 22:06

Nie jest.

Administrator

Znaczenie atmosfery w miejscu pracy jest coraz większe. Czy tak samo jest w KAMPOL-FRUIT? Dajcie znać, co o tym myślicie. W ten sposób możecie ułatwić innym osobom podjęcie decyzji związanej z pracą w przedsiębiorstwie.

Weronika

@zzz może jednak warto polubownie porozmawiać między sobą w firmie KAMPOL-FRUIT zanim wejdzie się na drogę prawną? Myślisz, że takie rozwiązanie nie mogłoby pomóc? Myślę, że warto od tego zacząć i zobaczyć jakie będą efekty.

gość
@Weronika 06.10.2017 11:31

A z kim tam rozmawiać? Z fałszywą panią "kierownik"??? Ona posunie się do każdego kłamstwa, żeby obronić swoje "cztery litery" i stanowisko. Z takimi kompetencjami nikt już jej nie przyjmie na takie stanowisko.

Weronika

@ddd teraz każda firma poszukuje rąk do pracy. Z takimi sytuacjami trzeba walczyć. Każda firma ma obowiązek przestrzegać zasad BHP. Czy masz pomysł jak tą sytuację rozwiązać?

zzz
@Weronika 27.09.2017 15:18

Osądzić kierownictwo za łamanie prawa, a szczególnie tych nakłaniających do fałszywych zeznań oraz zacierających ślady przed przyjazdem prokuratora. Może zakaz zajmowania stanowisk kierowniczych nauczy ich szacunku do ludzi...

Weronika

@były a jaki był wypadek? W jaki sposób pracownicy są zastraszani? Czemu się godzicie na takie warunki, które zagrażają waszemu zdrowiu? Czemu nikt nie próbował tego zgłaszać? Jesteś w stanie odpowiedzieć pracownikom na te pytania?

ddd
@Weronika 18.09.2017 14:07

W Nasielsku ludzie boją się stracić pracę i dlatego się godzą i zeznają to, co każe pani kierownik chłodni M.G. Tylko potem na rynku opowiadają, jak było naprawdę. Ktoś stracił życie, bo musiał pracować na wysokości bez barierek. A przecież ktoś wydał polecenie, żeby je zdjąć..... Kamery też pewnie przestały akurat działać......... Zresztą szczegółów można się dowiedzieć na rynku w sobotę, o ile ludzie nie muszą harować za półdarmo w sobotę.....

były

Nadal nie szanują pracowników, łamią BHP, o czym świadczy ostatni wypadek. Przed przyjazdem prokuratora zakładają barierki a Pani M.G. zastrasza pracowników i nakazuje fałszywie zeznawać. Ciekawe czy wie ile za to grozi?

Weronika

@Zniewolona chyba wiesz czym były obozy koncentracyjne, więc to nietakt pisać tak o pracy w firmie jaka ona by nie była, szczególnie ze względów historycznych. @gość1 czyli oprócz zarobków wszystko w porządku z firmą KAMPOL-FRUIT? Jesteś zadowolony z pracy? Mógłbyś opowiedzieć więcej o swoich obowiązkach? Powinno zainteresować to niektóre osoby.

anonim

(usunięte przez administratora)

gość1

o co chodzi jaki obóz tu jest w miare normalnie zarobki słabe ale atmosfera spoko,ten nowy dyrektorek jest rygorystyczny ,ale znośny

mala

Jeśli naprawdę zależy Ci na pracy to nie nie będziesz szukał głupich wymówek Praca jak każda inna. Ja już 5lat mam za sobą. Raz bywało lepiej raz gorzej -ale mi wszystko odpowiada.

Anka

Slyszalam ze tam sie pracuje z wiezniami, czy to prawda? Warto tam isc?

beti
@Anka 22.06.2017 23:03

tak, pracują więźniowie ale praca z nimi jest przyjemna ponieważ słuchają się i są bardzo pracowici. Nie można na nich narzekać, co niektórzy mogliby się od nich uczyć

Lidka

Oceniam na poziomie 0. Lepiej swieze truskawkizbierac jak zgnile przegladac. Moja stopa w tejlodownijuz nigdt nie postanie.

Weronika

Zauważyłam tutaj dwie sprzeczne ze sobą opinie. @gość1 uważa, że w firmie nastąpiły zmiany na lepsze, natomiast @Adam wspomina o tym, że nie zauważa żadnych zmian. @Adam według Ciebie w firmie można spotkać się z poniżaniem. Co masz na myśli? W jaki sposób się to przejawia?

Adam

Nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i chamstwo tyle w temacie ....

Wezyrjusz

Witam, chciałbym przestrzec przed współpracą z firma Kampol-Fruit Sp.z o.o. w Milejowie oraz ich drugiej firmy Kampol w Nasielsku, zalegają z płatnościami od kilku miesięcy, jedyną informacje jaką można było uzyskać to iż prezes postanowił spłacić jakiś swój kredyt w związku z czym wstrzymał wszystkim kontrahentom płatności, właściciel obu firm ignoruje wszelakie próby kontaktu, kwota zadłużenia na dzień dzisiejszy wynosi ponad 67 tysięcy, sprawa w sądzie

Weronika

@gość1 dzięki, że podzieliłeś się swoją opinią. Długo już pracujesz w firmie?

Adam
@Weronika 08.03.2017 15:55

Ciekawe ktory kierownik to wpisal. Wogle nie odczulem zadnej zmiany. Dalej jest dziadostwo ucinanie dniowek. Ciagla kontrola i ponizanie nawet rekawiczek co chwile brakuje.

gość1

nic już nie jest po znajomości zwłaszcza u kierowniczki pogoniła próżniaków i lizusów ,atmosfera w miare spoko ten nowy kierownik też się wyrabia tak,że da się tu pracować uważajcie na alkohol ona rewiduje szafki

lol

Uważasz że atmosfera nie jest ważna a ja się z tym nie zgodzę,czakra ma racje jeżeli wszyscy wokoło cie wnerwiają to co to za praca,a jeżeli jeszcze biorą te same pieniądze a opierdzielają się a ty robisz jak głupi to jeszcze bardziej irytuję,nie wiem kogo mial/a na myśli czakra bo to jest nieistotne liczy się teraz a niektórzy nic nie robią i nic im nie zrobisz bo mają wyrobione chody i tu nie ma znaczenia płeć.

czakra

Jeszce rok,2,3 lata temu było inaczej,zwłaszcza na mojej zmianie,była zgrana ekipa,zwłaszcza kilku chłopaków było niesamowicie sprytnych i szybkich,trochę tęskno za tymi czasami.

Jadzia

A jak się mają laboranci w tej firmie? jak wyglądają zarobki i atmosfera?

ja

pracowałam w tej firmie na szczęście bardzo krótko, bardzo ciężka praca, ludzi mają za nic, ludzie przez agencję pracy zarabiali więcej niż student zatrudniony przez sam Kam-Pol, co lepsze dziwnym trafem zawsze w miesiącu okazywało się że jednej dniówki brakuje, i nie można tego udowodnić, mimo tego, że są tam kamery - ale nie, "nie było Cię tego dnia słyszałam " . podziękuję tej firmie więcej nie zamierzam pracować za free dla kogos w takich warunkach

Peyo

Do użytkownika "pejo" : Szkolenia? Zapomnij!Podpisujesz tylko papierek aby wszystko grało w papierach do ewentualnej kontroli!Najniższe stanowiska?Człowieku tam się stawia na maszynę kogo popadnie stąd też awarie...Druga rzecz masz podobną ksywę do mojej :) a mnie kojarzą w okolicy Milejowa.Pracowałem tam Masakra...Za nadgodziny nie masz płaconych 50% i 100% jak Ci się należy z KP, ewentualnie pod stołem na lewo ale bez dodatków.Albo Ci jakąś wyimaginowaną karę wstawią i sobie te nadgodziny "odbiorą". Do : Bafsk :ten użytkownik to pewnie z firmy aby poprawić reputację :)Na co i tak za późno!Bo człowiek który tym syf.. zarządza nie ma pojęcia o zarządzaniu ludźmi...może o handlu ma pojęcie ale w innych sprawach to prostak!Taki łysy :)

gośc22

co zarobki dobre .he he najnisza krajowa praktycznie i człowieka za nic mają szkoda gadać

ruskij

pracowniku - co złego robi wspomniane przez ciebie kierownictwo?

pracownik

Nie idźcie pracować do Kampola w Nasielsku. Kierownictwo to jedna wielka śmieszna sprawa, na czelę z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Klockiem i równie dobrze porobioną Marzenką. Ku*rwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

anonim

(usunięte przez administratora)

Jack

Omijajcie tą firmę szerokim łukiem Nikomu nie polecam pracy ani współpracy z tą firmą Traktują ludzi jak niewolników i nie płacą dostawcom za sprzedany towar ta firma to jeden wielki SYF

pracownik

Jesteśmy na skraju wyczerpania, pracujemy w atmosferze zastraszania, gnębienia i poniżania. Nie mamy już siły na pracę w tak nieludzkich warunkach!!!

Jack
@pracownik 27.05.2015 17:26

Ludzie zbuntujcie się przecież wszystkich nie zwolnią jeszcze chwilę to będą z wasz szkielety przy tak wyczerpującej pracy a GRUBAS będzie ważył ponad 200 kg nie dajcie się sobą pomiatać

mia
@Jack 09.06.2015 13:27

O ile już nie waży...

Swojak
@mia 01.11.2016 19:39

A jakim autem teraz pomyka prezes Piotr, jeszcze ma AUDI a łysy dyrek ma TOYOTE?

Zostaw opinię o KAMPOL-FRUIT - Milejów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAMPOL-FRUIT