• Produkty i usługi

• Otowo
  • Mrowino
Poznań - EURODRUK - POZNAŃ
Tarnowo Podgórne - Eurodruk
Toruń - Drukarnia EURODRUK-KRAKÓWSp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Tarnowo Podgórne
  5. Opinie o Eurodruk

Opinie o Eurodruk Tarnowo Podgórne

Nie przegap nowości o Eurodruk!

Chuck Noriss

09.03.2022 22:42

Okradacie ludzi z pieniędzy, gdzieś dajecie ochłapy, A z drugiej strony patrzycie gdzie zabrać , podobno jakiś mlody drukarz z kba zdal egazmin na pierwszego drukarza, odrazu wsadzaja go samego na maszynę , a co do umowy i pieniędzy które mu obiecano cisza... brak jakiej kolwiek motywacji do pracy i rozwoju. DRAMAT
    Art

30.03.2022 19:36

Mierni drukarze, mierne wyniki... A Ty kiedy się pochorujesz ? Jutro ?
    Swie

31.03.2022 09:23

W eds jest jeden gość co latem chodzi po zakładzie w japonkach ma schabowe pod pachami jak sie spoci, a poci się zawszę. I na dodatek śmierdzi mu z buzi. JARUS

27.01.2022 09:25

Na jakie benefity można liczyć w Eurodruk?

10.03.2022 13:08

Dzień dobry, każda ze stron umowy o pracę ma prawo ją wypowiedzieć, jeśli uzna to za stosowne, nawet po 1 dniu. Nikt nikogo nie może trzymać na siłę. Zarówno pracodawca i pracownik mają swoje obowiązki. Przykro nam, że pracę wspominasz źle, natomiast był czas na rozmowę i wyjaśnienie ewentualnych niedomówień. Życzymy Ci powodzenia w nowej pracy ! Pozdrawiamy !

10.03.2022 13:10

Dzień dobry, szczegółowo omawiamy benefity na rozmowie rekrutacyjnej. Są również wyszczególnione w treści ogłoszeń o pracę. Zachęcamy do śledzenia bieżących rekrutacji na pracuj.pl, ogłoszeniach lokalnych lub o bezpośredni kontakt z działem kadr e-mail: [email protected] Pozdrawiamy !
    Marta

29.06.2021 14:08

Pojawiają się różne komentarze na temat wynagrodzenia w Eurodruku więc chciałabym dopytać dokładniej i mam nadzieję, że ktoś rzetelnie odpowie :) Ile wynosi (mniej więcej) wynagrodzenie w firmie? Co się na nie składa? Obowiązują jakieś dodatki płacowe, premie?
    Bogdan

10.01.2022 13:28

I stanie się to faktem
    Stary Pryk

15.02.2022 06:03

No i to były prorocze słowa
    Tobiasz

26.12.2021 20:53

Na jakie dodatki do wyplaty można liczyć we firmie ? Czy premie o której piszą pracownicy są wypłacane co miesiąc czy raz na rok ? Zastanawiam się nad złożeniem cv. Przekonuje mnie bliska lokalizacja ale opinie na forum jakoś nieprzekonujące....

29.12.2021 14:49

Dzień dobry, zapraszamy do aplikowania ! Jak już wcześniej napisaliśmy, wszystkie informacje są udzielane na rozmowie rekrutacyjnej. Opinie są często stronnicze, pisane pod wpływem emocji. Nie znając argumentów stron, trudno o prawidłową ocenę sytuacji. Wynagrodzenie zasadnicze, premie, dodatki są wypłacane co miesiąc, zgodnie z zawartą umową o pracę. Wypłacamy również inne świadczenia :-) Do zobaczenia !
    Exar

29.12.2021 15:54

Opinie są bardzo często prawdziwe (negatywne)
    Ukraina

22.12.2021 12:46

Może firma zmieniła by katering i system dofinansowania do posiłków? Płacenie 10 zł za tą zupę to kpina. Bardziej by pasowało poszukać katering gdzie podawane są normalne obiady np 20 zł za porcje i można by było dofinansować w 50% przez firmę . Jestem pewien że ludzi chętnych by nie brakowało. Była by to zmiana na plus dla firmy gdyż obecne zupki to kompromitacja taka której nikt nie chce..

25.11.2021 12:41

Szanowni Państwo,

jest nam niezmiernie miło powitać wszystkich Użytkowników serwisu GoWork.pl szukających informacji na temat firmy: Eurodruk Poznań Sp. z o. o.

Postaramy się na każde merytoryczne pytanie odpowiedzieć.

Pracowników firmy zachęcamy do bezpośredniej komunikacji lub za pośrednictwem skrzynki pytań do pracodawcy znajdującej się w siedzibie firmy (przy wejściu głównym do budynku A).

Doceniamy Waszą ciężką pracę i zaangażowanie w codzienne obowiązki !

Dziękujemy za poświęcony czas, komentarze i uwagi, które postaramy się przemienić na konkretne działania.

Osoby zainteresowane podjęciem zatrudnienia zachęcamy do śledzenia bieżących procesów rekrutacyjnych na portalu: pracuj.pl lub o bezpośredni kontakt.

Do zobaczenia !
    Lp

12.11.2021 21:36

Pracuje w firmie już prawie 10 lat ... To co się wyprawia to cyrk. Już nawet Ukraina zaczyna narzekać. Korekta grafiku za korektą, wypłata nędzna ... Bałagan na firmie . Nowi pracownicy z PL po jednym dniu już rezygnują. Jeszcze próbują posklejać jakoś to wszystko, ale z marnym skutkiem. Nie ma pani od parzenia kawy fakt , ale za to są jeszcze dwie takie opryskliwe które jak idą hala to nawet dzień dobry nie powie . W tym biurze siedzą poupychani ciekawe ile wytrzymie ta dziewczyna co wrociła. Dziki się już nie zmieni.

25.11.2021 11:10

Dzień dobry, miło nam, że dbasz o dobro firmy. Gilzy z papierem, które są umiejscowione pod dachem są niepełnowartościowe tzn. uszkodzone. Będą przeznaczone do utylizacji. Pozdrawiamy !

25.11.2021 12:11

Dzień dobry, obecna sytuacja gospodarcza w kraju wymusza konieczność przystosowania firmy do działalności w nowych warunkach. Pozdrawiamy !
    Janusz

02.10.2021 17:49

Co to za debilny pomysł z obklejaniem pracowników numerkami? Co będzie następne? Przebranie w pasiaki?

25.11.2021 11:52

Dzień dobry, wspomagają nas pracownicy tymczasowi, którzy są przyporządkowani do obsługi określonej maszyny. Otrzymują naklejkę z nazwą maszyny, aby każdy wiedział, gdzie ma pracować, na jakim stanowisku w dany dzień. Dla pracowników stanowi to ułatwienie. Pozdrawiamy !

25.11.2021 11:54

Dzień dobry, czas pracy dla każdego pracownika jest ustalany zgodnie z normą czasu pracy. Jeżeli występują nadgodziny są wypłacane. Pozdrawiamy !
    Europatola

06.10.2021 15:34

Przeciez oni z gory maja Was wszystkich gleboko w ….. po co tam siedzicie jest tyle pracy za lepsze pieniadze. Sami zamknijcie ten (usunięte przez administratora)

25.11.2021 11:48

Dzień dobry, przykro nam, że tak uważasz. Staramy się o każdego naszego pracownika dbać. Pozdrawiamy !
    Tempo

08.10.2021 10:02

Na Ekspedycji napływ Ukraińców tylko żaden nie potrafi jeździć wózkiem no i + ten stary co chyba nawet uprawnień niema... a rąk do pracy brak. W tej pseudo firmie to normalne zapierdal...asz za wazeliniarzy za te same pieniądze (albo mniejsze). Już niedługo sie to zmieni...

08.10.2021 22:18

Zgadzam się z wypowiedziami, wózkowi zamiast zarabiać większe pieniądze mają na wypłaty coraz mniejsze. Pracują tutaj i każdy musi dorabiać bo nie jest w stanie wyżywić się i rodziny! Dlaczego ten dział nie ma osobnego magazynu lub chociażby odgrodzony powinien być siatka i Zakaz wstępu na teren magazynu. Ludzie z produkcji i nie tylko chodzą tam jak święte krowy bez kasku i kamizelek nie zważając na wózki które jeżdżą i są niebezpieczne. Kto wdety weźmie odpowiedzialność za takiego człowieka który zostanie najechany wózkiem? Magazynier siedząc w wózku lądując czy cofając nie jest w stanie zobaczyć co się dzieje w koło. Praca 100% odpowiedzialna , odpowiedzialność za załadunki bo jak coś (usunięte przez administratora) to obetnie ci premie, a przede wszystkim za tych ludzi którzy robią sobie spacery. Świeżak nie jest w stanie podołać takim zaladunka co osoby które pracuja po 10 czy 15 lat. Na koniec nie zapominając o tym co pracuje tam bez uprawnień od xxx lat a pieniądze ma te same! Myślę że czas ekspedycji dobiega końca z takimi wypłatami i nie równym traktowaniem.

25.11.2021 11:44

Dzień dobry, każdy pracownik zatrudniony w naszej firmie jest równo traktowany w zatrudnieniu oznacza to, niedyskryminowanie w jakikolwiek sposób. Również każdy wykonując daną prace posiada stosowne uprawnienia. Jako firma staramy się rozwijać kompetencje naszych pracowników i podnosić kwalifikacje, co jest związane z wynagrodzeniem. Każdą nieprawidłowość proszę zgłaszać bezpośredniemu przełożonemu. Pozdrawiamy !

10.10.2021 15:52

Dlaczego pracownicy dojezdzajacy swoimi autami nie maja dodatku do paliwa paliwo coraz drozsze a pensję te same osoby ktore jezdza busem do pracy niech sie dokladaja na busa niech wiedzą ile kosztuje wypad do pracy Dlaczego nie jest płacone w firmie szkodliwe zwiazki zalozone a w tym kierunku nic nie jest robione Miejmy nadzieje ze bony na swieta nie beda okrojone tylko duzo wyzsze niz w tamtym roku
    nikos

12.10.2021 09:40

zlikwidowac busa, beda oszczednosci

25.11.2021 11:28

Dzień dobry, bezpłatny dojazd do firmy jest zorganizowany dla pracowników dojeżdżających z danego rewiru do pracy (większej ilości osób). Jest jednym z benefitów pracodawcy. Kwestie pracy w szkodliwych warunkach regulują przepisy z dziedziny BHP. Definiują one obowiązki pracodawcy i sposób ochrony pracowników przed szkodliwymi czynnikami. Używamy: odzieży ochronnej, nauszników, rękawic itd. Dążymy do minimalizowania szkodliwego wpływu czynników szkodliwych w środowisku pracy. Bony z ZFŚS są przyznawane na tej samej zasadzie, co w ubiegłym roku. Jeśli masz konkretne pytanie zapraszamy do działu kadr i płac :-) Pozdrawiamy !
    Braki

07.10.2021 16:37

Dlaczego na wszystkich stanowiskach są braki kadrowe, co lub kto jest tego powodem ? Dlaczego za wrzesień jest tylko 20% premii gdzie większość pracowała w okrojonym składzie? Hmm bo nie ma pieniędzy na wypłaty by opłacić nadgodziny ?
    Miszczu

11.11.2021 03:18

Bez Jaszczura każdy 200-300 więcej wyliczył jeden drukarz..... No i dlatego jest tylko drukarzem, bo z matematyki słabiutko.

25.11.2021 11:13

Dzień dobry, atmosfera w pracy jest ważna, sami swoim postępowaniem wpływamy na nią. Nie mamy żadnych negatywnych informacji od naszym pracowników odnośnie niewłaściwych zachowań w pracy. Jeżeli takie sytuacje występują, prosimy o podanie konkretnych zdarzeń. Każdą przeanalizujemy i jeżeli będzie taka potrzeba, wprowadzimy działania naprawcze. Pozdrawiamy !
    Zainteresowany

22.11.2021 21:16

Witam. Szukam pracy. Jeśli zarobki wynoszą 17 zł na godzinę + zakładam 30% premii to pensja wynosi około 4.000 zł brutto. To wszystko? Są jakieś dodatki?
    Praca

24.11.2021 04:14

Max dostaniesz 21 %. 30 procent było rok temu w grudniu.
    Zdzisław Skibiński

21.11.2021 09:04

Kto mnie jeszcze tutaj pamięta ?

23.10.2021 09:16

Ukraińcom daliscie podywzki maja po 17zl na godzinę Stawki miedzy nimi a nami juz się zrownaly tylko chyba zapomnieliscie ze to my nadganiamy najgorsza robote Z takim zarzeniem to za dlugo ukraincami się nie odepchniecie oni chcieli wiecej bo wszystko idzie do gory ale to my jestesmy u siebie powinnismy zarabiwc się więcej my tez mamy oplaty rodziny musimy placic za dojazdy do pracy a pensja od dwoch lata taka sama
    Tuba

06.10.2021 10:56

Czy ten kolorowy kwiat z 2 moze umyc te kieły? Straszny smród
    Ais

06.10.2021 10:01

Najwiekszy obóz pracy w jakim pracowałem, mydlenie oczu wszystkim,wg tych z gory jest dobrze i kolorowo a czy te skody tankowali za swoje czy firmowe pieniadze? Niezle wam sie tam odkleilo dajac takie pieniadze ludziom po poligrafii i z checia do pracy. Cala zarzad do wymiany na zime razem z oponami
    Eds

06.10.2021 10:51

Dlaczego ludzie godzą się pracować w pojedynkę gdzie stanowisko jest dla dwóch osób?
    Robaczek

06.10.2021 10:55

Bo maja kredyty a nie pojda nigdzie indziej bo z takim nastawieniem i przyzwyczajeniem do pracy zaraz ich zwolnia.
    WWO

09.03.2021 15:49

To prawda ze wiara sie zwalnia z europatodruku?
    masa

07.05.2021 15:33

tak na 2 a jeden leb na 1 dzien
    Ktoś

29.09.2021 20:45

Prawda

10.03.2021 20:55

Totalny błąd że podpisaliście umowę na busa do końca roku. Powinien być zabrany osoby które nim dojeżdżają mają prawko i własne samochody tylko takie (usunięte przez administratora) że nie. A po drugie skoro chcą żeby jeździł niech się do niego dokładają. Pracownicy dojeżdżają po kilkanaście kilometrów bez dodatku na kilometrówkę paliwo idzie do góry a pensja jest obniżana. Może czas najwyższy coś z tym zrobić dać nam dodatek lub zabrać busa albo niech wiara też placi za busa. Najlepiej do pracy zawiezie po pracy też i to za darmo tak żeście się nauczyli myślę że ten czas dobiegnie końca i to szybko. Skoro oszczędności to proponuję na to też spojrzeć.
    Euro

01.08.2021 16:20

Jaszczur prawa nie przestrzega ale jego czas już się kończy, nikt się go już nie boi nikt od niego telefonu nie odbiera bo po prostu każdy ma go gdzieś... Powiem też wiecej większość śmieje mu się w twarz a jego To bardzo boli .... Pytanie czy w tym roku odeszło więcej ludzi niż w przeciągu kilku lat ? Jeśli tak to może pani M od robienia kawy z góry by się zainteresowała dlaczego ? Bo jak tam dalej pójdzie to sama bedzie szukać pracy.
    Johnny Depp

06.09.2021 22:00

Już szuka
    Z mlekiem

06.09.2021 18:54

A gdzie sie podziala pani od kawy?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eurodruk?

Kontakt - Eurodruk

Wierzbowa 17/19 62-080 Tarnowo Podgórne

Branża główna: Materiały reklamowe
    Friend

17.08.2021 20:59

Pani Magda z góry, jak na swoje lata to niezła atrakcyjna babka , meee gusta langusta
    Dobra Zmiana

04.09.2021 20:00

Szef jak na swoje lata też się dobrze trzyma...
    Friend

17.08.2021 21:01

Pani Magda z góry jak na swoje lata to niezła atrakcyjna babka , meee gusta a langusta mniam
    Dobra Zmiana

04.09.2021 19:47

Szef się też dobrze trzyma jak na swoje lata...
    ?

03.09.2021 18:50

Może jakies pieniadze na karty przeslecie z socjalnych naszych , biletow do kina juz od roku tez nie ma

31.08.2021 12:53

Czy jest możliwość palenia papierosów?
    Palpitacja

01.09.2021 13:30

Na terenie zakładu jest całkowity zakaz palenia wyrobów tytoniowych oraz papierosów elektrycznych.
    Bogdan

01.09.2021 15:16

W tej firmie nie ma absolutnie nic co by przyciągnęło nowego lub zatrzymało starego pracownika. Kasa mala wyzysk duży plus praca za 3 w soboty niedziele i święta.
    Stary Orzeł

18.08.2021 13:07

Słyszałem że firma szuka drukarzy w całej Polsce bo z okolicy Wlkp !!! Nikt już nie chce przyjść a przypomnę że pensja 2 drukarza na start to 3600 brutto czyli 2600 zł na rękę. Praca po 12h w niedzieie i święta. No panie to bardziej już się opłaca isc na magazyn. A mówią że w Eurodruku jest tak dobrze. Niby macie ta premie ale ona jest dzisiaj a jutro jej nie ma @ Inflacja idzie do góry a w eds wypłaty z roku na rok są coraz niższe. Ale Skody maja juz wszyscy
    ?

16.08.2021 21:50

Czy zgodnie z prawem można pracować na niesprawnych maszynach ?
    BHP

17.08.2021 09:58

Praca na niesprawnej maszynie jest niedopuszczalna, należy niezwłocznie powiadomić bezpośredniego przełożonego, odciąć maszynę od zasilania.
    Ukraina

16.08.2021 21:27

Dlaczego pracownicy z Ukrainy poniżej 26 roku życia nie mają odciąganego podatku ? Prawo jest równe dla wszystkich ?

14.08.2021 16:56

Roman Herzog

16.08.2021 10:01

Witam, tak masz racje - dzisz jest Wlodek, kolejny tyzden bede Aneta i probujemy dopinac ten temat :-) Roman Herzog

09.08.2021 17:14

Zaraz w Piątkę w DKJ czyżby nie było ich tam za dużo
    Praca

13.08.2021 09:07

Aktualnie przyjmujemy wszystkich kulawych niewidomych ludzi niepełno sprawnych więc będzie miejsce dla cb. Jak umiesz czytać choć troszkę po Polsku to będziesz miał szkolenie na maszynistę. Albo zostaniesz mechanikiem lub elektronikiem Pamiętaj bracie mój tu jest zakaz palenia i brak nadgodzin jest.
    Don Diego

11.08.2021 23:13

Całe zło w tej firmie to Jaszczur. Przez niego odeszło z tej firmy wielu znakomitych fachowców. To klamczucha i socjopata. Do klasyki jego zachowań należy notoryczne zapomniane naliczania dodatków za pracę samemu na maszynach drukarskich, introligatorskich i na odwijaku. Jeżeli ktoś zabiera ci to na co zapracowaleś to kim jest???? (usunięte przez administratora) Pracuję w tej drukarni od wielu lat i widzę tylko zniszczonych przez niego ludzi. Tych, którzy już odeszli i tych, którzy odejdą. To tchórz który dba tylko o własną (usunięte przez administratora) Panie od grafików straciły premię bo gość podkulił ogon i wszystko na nie zrzucił. Nam drukarzom i prowadzącym na intro każe się pracować samemu na kilku maszynach A jak przyjdzie reklamacja to wielkie pretensje. Mam nadzieje ze powstanie u nas związków zawodowych coś zmieni. A przede wszystkim wyślę tego gościa w kosmos. Bo jest w tej firmie niepotrzebny.

13.08.2021 08:51

Ten Jaszczur jest psychicznie chorym człowiekiem który ma dwu biegunowość i rozdwojenie jaźni. Jak można traktować cudzą firmę jak swoją? On nie przejmuje się ludźmi na odbiorach mimo iż jest ich tylko 2 ? Może w końcu te związki zrobią z tym narkomanen to co nalezalo zrobić od dawna czyli wyjazd na taczce... A teraz hit w firmie nie ma nadgodzin lecz nie ma ludzi to będziesz pravowal cale wakacje jak beduin zamiast spędzić czas z rodziną... a zamian na to będziesz mieć wrzesień wolny .. Lub będziesz sam na maszynie, a wszystko po to by nie zapłacić ludzia nadgodzin. Jedynym działem bez nadgodzin jest kopia Ale nikt też nie mówi że pracują sami zamiast jak kiedyś w dwie osoby czyli wykonują podwójna pracę za te same pieniądze... Nie polecam tego kołchozu gdzie nawet papierosa na przerwie nie można zapalić...
    Pracownik na medal

04.07.2021 14:03

Pozytywnym aspektem likwidacji busów jest to, że więcej osób zaczęło dojeżdżać do zakładu pracy rowerem, promując przy tym zdrowy tryb życia, ekologię, więc jako zachętę dla obecnych oraz przyszłych rowerzystów proponuję "dodatek rowerowy" Pozdrawiam
    Parszywa

13.06.2021 12:45

Jarvonszczu zrozum że nikt nie odbiera od Ciebie telefonu ponieważ nie wnosisz nic co mogło by się przydać a wręcz przeciwnie przeszkadzasz. Zauważ że kiedy tu jesteś to nic nie idzie I to nieważne jaka maszyna. Dam Ci radę zajmij się czymś ciekawszym niż tylko myśleniem o pracy 24/7 Bo kto zaznaczę NORMALNYj est cały czas w pracy.

28.05.2021 10:22

Czym w Eurodruk zachęcają przyszłych pracowników? Jakie mają dodatki?
    Dyrektor

30.05.2021 05:36

Zachęcam ich w prosty sposób, stoję z zegarkiem w ręku i mówię że tiry czekają
    Jarek

17.03.2021 18:42

Wiecie że w EuroDruku są najniższe zarobki w okolicy ? By firma wyszła na prostą musi pozbyć się Jaszczura i Krecika wtedy ludzie z przyjemnością będą robić wyniki. Bo z takim podejściem do ludzi to nikt nawet palcem nie kiwnie.
    Kkkk

10.05.2021 13:29

Jak byś pomógł wyrobić premie to było by 30 %
    Kows

10.05.2021 15:21

Oczywiście że zarabiamy coraz mniej. Ale co tutaj dużo mówić nam zabierają a dawaja tym co są najbardziej nadgorliwi i podpiepszaja innych. Nigdy nie wiecie kogo macie za plecami.
    Dziadek

11.12.2020 23:22

Odnoszę nieodparte wrażenie że ktoś stosuje tutaj ubecką prowokacje.Dziel i rządź .... niech psy się pogryzą a my kręcimy lody dalej
    Gość

23.02.2021 18:18

Szary tak czytam twoje posty i myślę że Ty kolaż jesteś. A jeśli nie to nadajesz się na przedstawiciela załogi :)

27.04.2021 13:26

Gdzie masz Polaków nie umiejących liczyć? Na której zmianie? Bredzisz. Bywali tacy z serwisu personalnego, co nie nadążali pakować i mieli problemy z liczeniem, ale na stałe nikogo takiego nie ma, a z serwisu już nikt nie przychodzi.
    Tak poprostu

31.03.2021 09:45

Totalny wyzysk, zero perspektyw, mnostwo wymagan i zle zarzadzana firma, omijac bokiem!
    Zik

01.04.2021 22:50

Kolos na glinianych nogach
    Ale jak to ?

21.04.2021 19:50

Zapraszam na piętro niżej, tam znajduje sie odp
    Nadzór

17.02.2021 13:07

Ostrzegam osoby które mimo zakazu palą w pobliżu kontenerów lub za zapleczem ,jest to ostatni miesiąc ulgowy Od 1 marca każdy pracownik przyłapany na paleniu wylatuje Dotyczy to szczególnie zmiana C drukarz z lithomana 2 ,oraz z odbioru lithoman 3 zmiana B drukarz z trójki i z odbioru Zmiana A odbiór z dwójki i drukarz Zmiana D drukarz z dwójki ,oraz ustawiacz trójka mam was na oku
    Szeregowy

05.04.2021 09:38

On nie ma nic do gadania jest jak dowódca wykonujący rozkazy generała , który nie liczy się ze skutkami i konsekwencjami rozkazu .
    Pro

05.04.2021 10:16

Od 20 lat robi co chce, ta firma marnuje potencjał. Zobaczcie ilu dobrych fachowców przez te wszystkie lata uciekło przez Jaszczura
    Pro

02.04.2021 10:35

Jak widać polityka firmy idzie we właściwym kierunku, Ukraińskie buldożery z magazynów już robią swoje a to zasługa tego że Polacy już nie chcą pracować za marne grosze na magazynie i nie ma co się im dziwić jak ma ktoś pracować w soboty niedzielę i święta za 2600zł . 95% bram już jest zniszczonych są dziury w ścianach. Teraz są braki w drukarzach to pewnie też będą tam ludzie z Ukrainy to można być pewnym że te maszyny nie dotrzymają sezonu 2022 . Ale z drugiej strony nasz wódz umie wszystko to sam pojedzie maszyną drukarską lub introligatorską. Swoją drogą sprawdził by się jako prowadzący bo jest bardzo lubiany.
    Alf

03.04.2021 22:24

Tam niema pracowników z PL wiec nie pierd... Nasi jak coś uszkodzili to musieli za to zapłacić. Ukraina przejeżdża przez ściany i sa bezkarni. Ciekawe że ta firma jeszcze przechodzi UDT.
    Pianka do mycia rąk

04.04.2021 12:06

Za nowoczesne wozki trzeba sie nauczyc jezdzic jakos, a w ED maja pole treningowe wiec kosza nawet sciany, plac manewrowy ????
    Adwokat diabła

02.04.2021 08:34

Fakturki popłacone?
    Wypłata

10.06.2020 14:43

Firma w Maju zrobiła prawie 100milionow obrotów I miała makulatury 3.6% co jest rekordem a zarazem najlepszym wynikiem w spółce, a mimo to i tak zabrali 5% z podstawy ponieważ twierdzą że jest mało pracy .... To jest nie poważne by tak ludzi (usunięte przez administratora).. Wykorzystują sytuację z wirusem by móc legalnie ludzi (usunięte przez administratora).... Stanowczo nie polecam tej firmy nawet nsjwielszemu wrogowi...
    robol

26.02.2021 20:48

pytanie na jakiej robocie
    ktos

15.03.2021 18:31

pracuje tu rok i nie narzekam na prace raz bywa ciezko raz jet luzniej.....praca jak praca swoje trzeba zrobic. najgorzej jest z wózkami ale jak dbaja tak maja.

Zostaw merytoryczną opinię o Eurodruk