CATAPULT INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Cieszyn

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 76 ocen.

Opinie o CATAPULT INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CATAPULT INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Z

I z tego nic nie wynika że -ja wiem Po prostu oddaj pieniądze i sprawa skończona .

Asioczek 1876

Budmax ciepło szef oszust klamca, i nie płaci mam czekam pół roku i ciągle nie ma,,, uciekać z daleka od tej firmy

budmax
@Asioczek 1876 15.03.2017, 20:20
Budmax ciepło szef oszust klamca, i nie płaci mam czekam pół roku i ciągle nie ma,,, uciekać z daleka od tej firmy...

Prosze przedstaw sie. Jak czekasz pol roku na pieniądze?

Z
@budmax 16.03.2017, 08:28
Prosze przedstaw sie. Jak czekasz pol roku na pieniądze?

A ja czekam przeszło 3 lata na pieniądze , Pracowałem dla Krzysia na jeleniu ,robiłem ogrodzenia wyjeżdżałem do Wałbrzycha na delegację robić naświetlenia na halach przemysłowych ,kostka brukowa ,kanalizacja deszczowa, studzienki. Ponosiłem koszty wyjazdów i do dzisiaj nie widzę pieniędzy Sprawę dałem do Sądu Pracy , mam wyrok z klauzulą na prawie 8000 tyś i nic wielkie nic. Pan prezes na to głęboko w d..... myśli że się zapomni .NIGDY ....... A poza tym w opisach jest wiele prawdy. Żebyś Krzysiu nie pytał przedstaw się to nazywam Z, Staniśławczuk nr tel ,jest Ci zapewne znany. Pozdrawiam .i czekam. i

A

Może ktoś wie gdzie teraz mieszka Krzysio D. Szukamy gościa od paru miesięcy . Jest winien sporo kasy ,no i w swoim stylu uchyla się od płacenia . Będziemy wielce zobowiązani za namiary na człowieka, Za ewentualną pomoc w odzyskaniu pieniędzy istnieje możliwość zapłaty .

bu...
@A 20.02.2017, 18:52
Może ktoś wie gdzie teraz mieszka Krzysio D. Szukamy gościa od paru miesięcy . Jest winien sporo kasy ,no i w swoim stylu uch...

Kto tak bardzo szuka? napisz na budmaxcieszyn@wp.pl

Manitu
@A 20.02.2017, 18:52
Może ktoś wie gdzie teraz mieszka Krzysio D. Szukamy gościa od paru miesięcy . Jest winien sporo kasy ,no i w swoim stylu uch...

Ja wiem

A

Może ktoś wie gdzie teraz mieszka Krzysio D . ? Szukam gościa od paru miesięcy ,jest winien sporo kasy no i w swoim stylu uchyla się od płacenia .Będę wielce zobowiązany za namiary ,a za ewentualną pomoc w odzyskaniu pieniędzy jestem w stanie podzielić się kwotą .

Tated
użytkownik zarejestrowany

W tym momencie BUDMAX CIEPŁO Sp. z o.o. poszukuje ludzi na Operatora Koparki do Ustronia, kasa jest zdecydowanie do dogadania i można coś z tym zrobić, no wydaje mi się, że lepiej już nie będzie w tej firmie

Pracownik

Praca ok. Dobrze płatna. Szefowie traktuja nas jak czlowieka a nie jak smiecia i to sie ceni. Pracuje juz 3 rok i nie narzekam.

a.....

Wiemy że Dąbrowiecki z Budmax to krętaczem i oszustem był ,jest ,i będzie zawsze .SZKODA CZASU NA TAKIEGO PAJACA

a.....
@a... 25.09.2016, 16:32
A moze pajacu sie przedstawisz?

Wystarczy poszukać w necie temat długów ,niepospłacanych należności ,faktur . niezapłaconych wynagrodzeń za pracę ogólnie rodzinka przekrętaczy. A oto namiary na uczciwe długi; długi.info- 251,000,00zł Mecenat ; Giełda wierzytelności-12 ,702.64zł rudy braciszek;- 2791,64zł i wiele ,wiele pokrzywdzonych osób prywatnych

a.....
@a... 25.09.2016, 16:32
A moze pajacu sie przedstawisz?

Wystarczy poszukać w necie temat długów ,niepospłacanych należności ,faktur . niezapłaconych wynagrodzeń za pracę ogólnie rodzinka przekrętaczy. A oto namiary na uczciwe długi; długi.info- 251,000,00zł Mecenat ; Giełda wierzytelności-12 ,702.64zł rudy braciszek;- 2791,64zł i wiele ,wiele pokrzywdzonych osób prywatnych

a.....

Wiemy że Dąbrowiecki z Budmax to krętaczem i oszustem był ,jest ,i będzie zawsze .SZKODA CZASU NA TAKIEGO PAJACA>

były pracownik

BUDMAX-CIEPŁO. Może i dobrze płacą ale nie na czas! Nigdy nie ma wypłaty na czas, zawsze są nerwy od 10-tego do 18-tego. dzisiaj jest 15 wrzesień, początek roku szkolnego, mnóstwo wydatków a ten nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji! Dla niego ludzie sie nie liczą! Kolejny j..any prywaciarz, któremu tylko nowe samochody w głowie. Jest na tyle bezczelny, że nawet nie może się określić "kiedy" będzie wypłata! Miesiąc w miesiąc to samo.

Anonim

BUD-MAX to jest BUD-MAX Konkretna Firma :)

Staszek
użytkownik zarejestrowany

A tam, nie zgadzam sie z tymi opiniami, przecież są generalnie dośc dobre warunki, a kasa jest, więc naprawdę jak tu rozmawiacie to jestem mocno zdziwiony

xyz

proszę o informację gdzie aktualnie Budmax Ciepło realizuje jakieś kontrakty? dla kogo?

multi
użytkownik zarejestrowany

hmm ja nie słyszałem nic na temat zmiany nazwy firmy, a całkiem mnie ona interesuje, ciekawe w takim razie czy faktycznie coś takiego miało miejsce, jak ktoś wie, niech da znać :) pozdrawiam pracowników :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Bob
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)Czy firma zatrudnia jeszcze nowe osoby do pracy czy już nie bardzo jest już miejsce dla pracy dajcie proszę znać jak jest w tej firmie z zarobkaami mało dużo średnio dobrze czy źle? Jak wyapda ona w porównaniu z konkurencją która jest dość duża.

zoe

W firmie Budmax zatrudniają, i z tego co powiedzieli na rozmowie to stawki zaczynają się od 8zł w góre. Wszystko zależy od tego co kto umie. Pewnie na początku trzeba się wykazać a póżniej będzie lajtowo. Tylko że dużo chętnych było i nie wiem, mam zgłosić się we wtorek to będę wiedział.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

sommer
użytkownik zarejestrowany

jeśli zlecenie Ci się nie opłaca to chyba nie będziesz miał za bardzo czego w Budmaxie szukać. Przynajmniej z tego co się orientuje. W branzy budowlanej co raz trudniej o oferty pracy na umowę o pracę dla nowych pracowników. Musisz najpierw się wykazać i pokazać , że jesteś przydatny dla firmy. Także decyduj

zoe

Przerwy o 10, 30min, potem zalezy kaj robisz to albo o 14 15min,albo o 16 obiad

jacek
użytkownik zarejestrowany

jak kasa się zgadza, to wszystko się zgadza - dla mnie jednak zarobek w pracy to podstawa, a reszta jest do przeżycia, jak to mówią. Z rzeczy których jeszcze chciałbym się dowiedzieć to to jak wyglądają u Was przerwy, wiesz coś o tym @do zoe? macie jakieś wyznaczone czy każdy kiedy chce to wychodzi?

kori

Nie wiem kto to, ale wiem ze wsYstko zalatwia. Wszystko kupuja, i kasa jest do 7 dni.

okradziony

Witam. Ktoś wie gdzie BUDMAX w tej chwili wykonuje roboty?( usunięte przez administratora )

kori
użytkownik zarejestrowany
@okradziony 09.06.2014, 21:49
Witam. Ktoś wie gdzie BUDMAX w tej chwili wykonuje roboty?( usunięte przez administratora )

napisz może w jaki sposób postąpił z Tobą ten gość z Budmaxa. W jakiej kwestii "nie porozumieliście się" ?

anonim

(usunięte przez administratora)

buser

Faktycznie jest tam ? bo coś tam widziałem, niektórych kojarzę za moich czasów.

prozak
użytkownik zarejestrowany

jak to nie nie istnieje. W internecie można przeczytać, że budmax w sumie nieźle sobie nadal radzi

anonim
@prozak 21.02.2014, 16:50
jak to nie nie istnieje. W internecie można przeczytać, że budmax w sumie nieźle sobie nadal radzi

A gdzie o nich można poczytać? Podaj linki na strony.

anonim
użytkownik zarejestrowany

Czy w budmaxie zatrudniaja osoby fizyczne, czy tylko na podwykonawstwo? Trzeba miec zalozona wlasna dzialalnosc..?

a13

Czy w tej firmie coś ostatnio sie zmienilo?

Zostaw opinię o CATAPULT INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Cieszyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CATAPULT INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ