MMP Neupack Polska
4 412 6 1

Opinie o MMP Neupack Polska

JAROSŁAW

Praca na magazynie na wózkach. Jaka płaca jakie zmiany? Dzieki za informacje.

Canon

MMP Premium. Jestem ciekaw kiedy tam zrozumieją, że ryba psuje się od głowy. Zarząd liczy każdą złotówkę co jest zrozumiałe, bo w każdej firmie chodzi o to by minimalizować koszt produkcji, jednak czasami przez zaoszczędzenie kilkuset złotych traci się kilkaset tysięcy, gdy przez skracanie czasu (przez to dokładności) i gorsze materiały, drukowane są same buble. Ostatnio prawie każde zlecenie idzie do sortowania. Klienci odejdą, a na końcu wypowiedzenie dostanie szary pracownik. I jeszcze ten przepływ informacji. Za ASG było z tym słabo, a po przejęciu przez MMP jest jeszcze gorzej.

Mi
@Canon 30.01.2019 20:14

Nie pociesze,sprawdź wpisy z lat wcześniej.tak się na równej,na Petersona robiło i robi.Nikt tego nie wie dlaczego!

Wall
@Canon 30.01.2019 20:14

Oni przez to systematycznie tracą klientów...Ale to Pan dyrektor operacyjny rządzi. Moze w końcu Austria to zobaczy i mu zwrócą uwagę. Tak dalej byc nie moze.Szkoda firmy i ludzi w niej zatrudnionych.OPAMIETAJ SIĘ

Biurowy
@Canon 30.01.2019 20:14

A moze czas przestac skomlec jak zbity pies i ruszyc (usunięte przez administratora) i poszukac sobie lepszej pracy a tu wychodzi brak jaj lub nieudolnosc i zostaje tylko placz na forum

anonim

(usunięte przez administratora)

NaBuraka

A jak chce np robić w godzinach nadliczbowych to też mam żale tu pisać że psia firma mało godzin było ostatnio? Jeszcze z taką agresją jak mości Pan internetu. Pfffuuu.... Na (usunięte przez administratora) i prostactwo w miejscu pracy. Nie pasuje mi, żegnam.

Natalia
@NaBuraka 05.01.2019 22:08

Prowadzone w taki właśnie sposób dyskusje raczej niewiele wnoszą do tematu. Dlatego bardzo Cie proszę, abyś po prostu zaczął skupiać się na opisaniu warunków pracy, na jakie mogą liczyć osoby zatrudnione w MMP Neupack Polska. Jesteśmy ciekawi, czy Ci, którzy dopiero zaczynają pracować w tej firmie, zarabiają na podobnym poziomie, co nieco bardziej doświadczone osoby. Możesz przybliżyć Nam tę kwestię?

True

Jestem Poligrafem z zawodu. Mam doswiadczenie.I proponujecie najnizszą krajową ? W(usunięte przez administratora) mam te dodatkowe ubezpieczenie i wczasy pod gruszą. Do pensji dokładajcie do (usunięte przez administratora) nedzy !

Natalia
@True 08.12.2018 02:40

Bardzo prozę, abyś mimo wszystko na forum zawsze zachowywał spokój. Przypominam także o stosowaniu kulturalnego języka. Może firma MMP Neupack Polska po kilku miesiącach pracy zaproponowałaby Ci trochę wyższe wynagrodzenie. Nie pomyślałeś w ten sposób?

True
@Natalia 12.12.2018 13:49

Ludzie po 30 lat robia w drukarni za te same pieniadze. W bajki o podwyzkach nie wierze. To jest najciezsza robota na swiecie za ktora ludzie chca godne pieniadze! A drukarnie daja taka pensje,ze ochroniarz w biedronce lepiej wychodzi.

Kunta Kinte
@Natalia 12.12.2018 13:49

Nie ma szans na wyższe wynagrodzenie...tylko najniższa krajowa..no i sok z biedronki i do tego pełna inwigilacja -nawet kontrola w trakcie oddawania kału.

Natalia
@Kunta Kinte 12.12.2018 20:02

Chyba jednak trochę przesadzasz. Nie wiem, czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale takie teksty są tu raczej nie na miejscu. Proponuję, żebyś w sposób kulturalny i merytoryczny opisał na niektóre z warunków zatrudnienia w MMP Neupack Polska. Czy wszystkim pracownikom tej firmy przysługuje dostęp do bezpłatnej opieki medycznej?

To_ciekawe
@Natalia 18.12.2018 17:05

Czemu nie na miejscu? Firma zamiast w letnią porę roku chociażby zwolnić tempo pracy lub pozwolić na dodatkowe przerwy woli postawić syrop na stołówce "sok z biedronki" a temperatury sięgają tu w lato od 33-40 stopni a przepisy nie określają max temp. pracy tylko wtedy można odpocząć jak się padnie. Pozatym były takie przypadki że kierownik szukał pracownika po toalecie bo maszyna się zatrzymała i ma przerwać posiedzenie bo praca musi iść. Posiedzi sobie w domu. A opieka medyczna jest w postaci pakietów w połowie pokrywa koszty zakład pracy jak w 90% firm w Polsce.

Kyu
@To_ciekawe 19.12.2018 10:06

Omijać ten (usunięte przez administratora)

:)
@Kyu 19.12.2018 19:18

Tak sobie pozwoliliście tak macie :D

Byly
@:) 19.12.2018 19:46

Masz racje ...ale jak operatorem na sklejarce zostaje koleś który biega skacze a nierzadko porusza się na kolanach .Nawet nie zje śniadania -tylko czasem wymieni pampersa żeby się przypodobać kierowniczce.to tak jest jak jest.mowa o omedze.

To_ciekawe
@Byly 21.12.2018 23:00

To że wybiera taki tryb pracy to już jego interes. Nie lubi jeść-niech nie je. Są lepsi od niego i nie zmieniają pampersa i jedzą normalnie. Wystarczy dobry plan i załoga i jak najmniej na rano w tygodniu. Pozatym był już taki jeden co w kebabie był najlepszy a ktoś inny za niego przyrządy robił na dominie. Może tu jest podobnie- jedno jest pewne nie pisz że sam działa na omedze skoro przy tych wymaganiach to niemożliwe żeby ktoś sam zdziałał cuda to nie "Mikołaj" :)

Kunta Kinte
@Natalia 18.12.2018 17:05

W firmie nie istnieje dostęp do bezpłatnej opieki medycznej. Pracodawca dopłaca cześć a to jest wielka różnica.

Natalia
@Kunta Kinte 22.12.2018 09:57

Dobrze zatem, że wyjaśniłeś Nam tę kwestię. Skoro tak aktywnie uczestniczysz w dyskusji o MMP Neupack Polska, to może opiszesz jeszcze jakieś warunki pracy? Bylibyśmy Ci bardzo wdzięczni. Jak oceniłbyś atmosferę panującą między pracownikami tego przedsiębiorstwa - jest już w miarę dobra, czy raczej tak byś jej nie określił?

eMJot

Czlowiek wraca po weekendzie do pracy i co się dowiaduje?!Pani kierownik nakazuje pracownikowi dzwoniącemu do niej z informacją że spóźni sie do pracy bo po ojca jedzie pogotowie aby załatwił od nich zaświadczenie o takiej sytuacji !!!! Przeciez to juz są jawne kpiny!! Co jeszcze nas czeka? Jak będę chciała urlop letni to zaswiadczenie z biura podróży mam dostarczyc że wakacje wykupione ?i co ty Natalio sadzisz o powyższej sytuacji? Uwazasz ze to normalne?

Głośno_i_rykoszetem
@eMJot 13.12.2018 07:14

O którym zakładzie mowa i jaki dział?

Kunta Kinte
@Głośno_i_rykoszetem 13.12.2018 08:57

Tu cały czas jest mowa o MM Neupack.

Głośno_i_rykoszetem
@eMJot 13.12.2018 07:14

Na.talia to moderator tego forum a nie pracownik firmy neupack jeżeli chodzi o to forum to napewno pomoże a pozatym nie masz pojęcia o tej firmie nic - w bdg są 3 zakłady pod tym szyldem i kilka kierowniczek różnych działów... Precyzji troche.

:)
@eMJot 13.12.2018 07:14

Tak sobie pozwoliliście tak macie :D

Noe

Zastanówmy się.dlaczego od dłuższego czasu wieloletni i nowi pracownicy produkcji,kierownictwa,biurowi,nawet BHP, związków,magazynu itp się zwalniają?

Ja_wiem...
@Noe 18.09.2018 21:35

To proste, ponieważ wymagania są wyższe niż zarobki. Często trzeba wykonywać obowiązki, które wykonywać powinny dwie lub więcej osób a dochody są w wysokości wynagrodzenia jak dla jednej osoby i to jeszcze równoważne z wykonywaniem obowiązków osoby sprzątającej salkę konferencyjną. A najlepsze jest to, że tu nie ma nic za darmo więc jak już dostaniesz podwyżkę 10gr do stawki godzinowej to musisz odpracować jak byś dostał 1zł. I ten pressing.... To już lepiej z dziećmi w domu... Jak człowiek!

Pracownik
@Noe 18.09.2018 21:35

Zwalniają się z Klejenia bo Hanka ma naje.bane w garach i to ostro

Nooe
@Pracownik 21.11.2018 20:59

Trzeba jej donosić wtedy masz układy i możesz wszystko. Tak było jest i będzie.

Bebe
@Pracownik 21.11.2018 20:59

Stare pudło lubi młodych chłopców

Natalia
@Bebe 24.11.2018 10:15

Zupełnie nie jest jasna motywacja Twojego wpisu. Ponadto, powinieneś wiedzieć, że tutaj nie mówimy o nikim w tak obraźliwy sposób. Dobrze byłoby, jakbyś zaczął skupiać swoje wypowiedzi na opisywaniu warunków i specyfiki pracy w MMP Neupack Polska. Może wiesz, na jakie stanowiska prowadzą teraz rekrutację?

Berek
@Natalia 27.11.2018 14:53

Droga Natalio czy nie widzisz czy nie chcesz widzieć problemu w dziale klejenia?Zastanów się -skoro tyle osób pisze o swojej kierowniczce i jej chamskim zachowaniu to coś w tym musi być? ??Czy uważasz ze nie dawanie urlopów jest w porządku? Tylko dlatego ze było się wcześniej chorym? Ludzie proszą o 1dzień urlopu_nie dostają! !!muszą brać l4 i to tak Pani generuje straty dla firmy.W dodatku przez nią nikt normalny nie chce przyjsc tu pracować. U niej liczy się tylko donosicielstwo i wazelina.

Nick
@Berek 01.12.2018 12:03

Zagonić babsko do inspekcji i tyle w temacie bo coraz bardziej jej odp......... Filipek ty nam ja tu podrzuciles więc zabieraj ja ze sobą do Premium A gwarantuję Ci że wyniki na dziale klejenia i atmosfera będą jeszcze lepsze

Bo
@Nick 01.12.2018 12:53

Brakuje pracowników (chyba że ...to na rękę komuś,bo 1 robi za 2-3 i nie ma zmiłuj się).pewni kierownicy stosują to nawet gdy nowy przyjdzie,to tak mu umilają pracę że ucieka . jeśli sam nie ucieknie jak wieloletni przyuczeni to zrobili.szkoda.tanio,bylejak .

Wow
@Bo 01.12.2018 20:02

Zgłoscie to na piśmie do związku zawodowego.taki istnieje w tym zakładzie.To prawda, że wcześniej było zgłaszane,dlatego były zmiany stanowiska tej osoby.Ale teraźniejsze na jeszcze większą ilość podwładnych to bardzo dziwne dla pracowników.jesli osoba nie panuje nad sobą.

Planista
@Noe 18.09.2018 21:35

A jak to udowodnisz bez odpowiednich dowodów? Nagrań, treści z sms ów lub innych? Takie rozmowy toczą się bez świadków a i tak znajdą się ludzie "od śledzia" którzy staną w obronie oferując dobre słowo. Pozostaje tylko l4, uż i nie przejmować się tym technicznym mobingiem.

Kura
@Wow 01.12.2018 20:51

Jak pojawia się wpis o problemach z kierowniczka klejenia to nasza specjalność zakładu NATALIA nagle milknie. Ciekawostka.Może w tej kwestii pomożesz nam rozwiązać ten smierdzacy problem?

Natalia
@Kura 04.12.2018 10:51

Spokojnie - cały czas jestem tu obecna. Nie wiem, za kogo mnie uważasz, ale musisz wiedzieć, że nie jestem w żaden sposób powiązana z firmą MMP Neupack Polska. Moim zadaniem jest aktywna pomoc użytkownikom forum w zebraniu rzetelnych informacji o wyżej wspomnianym pracodawcy. Skoro macie problemy z Kierowniczką, to może należałoby zgłosić tę sprawa wyżej postawionym osobom. Jak to widzisz?

Kura
@Natalia 04.12.2018 14:07

Witaj Natalio.Dobrze ze jesteś. Widzisz -skoro tyle osób narzeka na ta panią to chyba coś jest na rzeczy. Dewizą jej.jest zemsta. Jeśli ktoś idzie na l4 lub ma swoje zdanie to zemsta musi być. Czy tak postępuje kierownik?Owszem ale kierownik nieprzygotowany do kierowania ludźmi. Przykre to ale prawdziwe i to w tak powazanej firmie jaka jest MM

Joy
@Kura 04.12.2018 16:49

Jeśli pracownicy nie zgłoszą na piśmie i nic z tym nie robią,nie dziw się że tyle lat to trwa.kto tu jest głupi?

Kitu
@Wow 01.12.2018 20:51

Spokojnie spokojnie .Zachowanie tej osoby zostanie zgłoszone do prezesa do związków i bezpośrednio do Austrii. Nich wiedzą jak zachowuje się tzw kadra

Mario

Witam Chciałbym dowiedzieć się więcej na temat tej firmy, ostatnio przejezdzałem obok, wisi reklama że szukają do pracy. Pracuje w podobnej firmie na sztancy. Ciężko wywnioskować coś z tych wpisów, tylko lament słychać. Jak wygląda praca na sztancy człowieka z doświadczeniem, jakie maszyny macie, zarobki brutto. Jakie zamowienia czy są duże w przeliczeniu na arkusze. Jaki czas ustawienia maszyny. Podzielę się też informacjami z mojej firmy pracuje na Mastercut Bobsta 145 Per Power Register

Góra
@Mario 23.10.2018 18:48

Jeśli ciężko ci wywnioskować z tych wpisów to co dzieje się w tej firmie to znaczy ze nadajesz się doskonale --takich cepów szukają

Mario
@Góra 23.10.2018 23:38

Witam cep przydatne urządzenie. No dobra ale chciałbym usłyszeć opinie kogoś kto pracuje na sztancy albo drukarni, wykfalikowany pracownik.

Doradca...
@Mario 23.10.2018 18:48

Na sztancy zarobisz i się nie narobisz. Za to omijaj klejenie tam się narobisz i nie zarobisz. I jeszcze będziesz na językach starych bab.

Patryczek Patyczek
@Mario 23.10.2018 18:48

Cześć Mario , czas ustawiania maszyn masz 10 min i jedziesz nie ustawisz trudno po premii.Mastercutt Expert 105 .

Mario
@Doradca... 24.10.2018 17:46

Dobra na sztancy zarobie ile? A na klejarni to wiem bo kobity u mnie też są, na klejarce u mnie są 2 lub 3 osoby zależy kto materiał podaje, jak robot to 2, ustawiacz I przeważnie kobieta z tyłu nadzoruje maszynę czy kartony dobrze się otwierają do których wyjeżdżają klejone pudełka. Dalej robot układa gotowe kartony z klejonym materiałem na palecie a paletę zabiera następny robot

Doradca..
@Mario 23.10.2018 18:48

To na tym klejeniu u Was lepiej. Cięższe pracę wykonują automaty. U nas w firmie jest tak zróżnicowany format i konstrukcję asortymentu że automaty nie wchodzą w grę. Technicznie można lecz czy się opłaci. A na sztancach masz stawkę od godziny plus premie i godzin średnio 192 w miesiącu chyba że urlopy czy l4 to 240 spokojnie.. Stawkę godzinową wszyscy mają równą więc na rozmowie byś się dowiedział dokładnie. Negocjacje nie istnieją. A powiedz w jakiej firmie pracujesz?

Mario
@Doradca.. 24.10.2018 20:25

Pracuje w Niemczech, robimy dla dużych klientów Dr Oetker - Pizza, Müsli Nordgetreide dla Lidla i Aldi itd. Robimy też dla Polski Zott Opole paletki do joghurtu Ale też tekture falistą kascherujemy I stanzujemy

Ytrea
@Mario 24.10.2018 21:25

Ile zarabiasz w Niemczech

Natalia
@Mario 23.10.2018 18:48

@Mario Widzę, że bardzo chciałbyś zmienić swoje dotychczasowe miejsce pracy na rzecz firmy MMP Neupack Polska. Widać ten pracodawca musiał Cię czymś przyciągnąć. Jesteś już zdecydowany na aplikowanie, czy jeszcze pozostaniesz na etapie zbierania informacji?

Mario
@Ytrea 27.10.2018 10:26

Z zarobkami wygląda sprawa tak że stawki godzinowe są bardzo rozbieżne Na stanzy z zawodem już po 2 latach można mieć 15 Euro, sprytni bardziej rozgarnieci z dużym stażem około 20. Drukarze podobnie, pomocnicy drukarz 14.klejarnia ustawiacze 15-16.ładowacze 12-13.50 Euro, biuro owiele mniej a szef to wiadomo. Pozdrawiam

xyz
@Mario 30.10.2018 13:30

Mario czy mozesz dac jakis namiar do siebie ? Mam kilka pytan odnosnie dukarnii w niemczech .

xyz
@xyz 30.11.2018 15:43

może byc email

vixa

A jak tam sytuacja na toruńskiej??? (usunięte przez administratora) na sklejarkach zostali jeszcze??? co tak wielce mówili że się zwolnią bo im źle??

:)
@vixa 28.10.2018 18:59

ciekawe co napisałeś ze usunięte zostało :D :D

Natalia
@:) 30.10.2018 22:57

@:) Jeśli zauważyłeś, że jakiegoś posta już nie ma, to musiał on, w mniejszym lub większym stopniu, naruszać zasady spisane w regulaminie Gowork. I w związku z tym został usunięty przez administratora. Zapewne jesteś pracownikiem w firmie MMP Neupack Polska. Wiesz może, jak podchodzi się tam do zatrudniania osób z niewielkim stopniem niepełnosprawności?

Nikos Dyzma
@vixa 28.10.2018 18:59

Pewnie wszyscy zostali i daja czadu na klejarkowie twraz pod nowym niemcem Norbercik wymieniony na hitlerka Daras daj im ostro po garach orac karac nie wyróżniać

Natalia
@Nikos Dyzma 13.11.2018 12:59

Zdaje mi się, że Twój wpis nieco odbiega od głównego tematu obecnego wątku. Ponadto muszę Ci przypomnieć, iż nie używamy tu żadnych danych personalnych. Jesteś pracownikiem w MMP Neupack Polska, czy piszesz tu jedynie jako osoba, która obserwuje to, co się tam dzieje?

Nikos dyzma
@Natalia 13.11.2018 14:36

Mój wpis byl do tematu vixa ale Ty lubisz się wcinac z mądrosciami do każdego wpisu jak byś była na smyczy mmp neupack

kadrowa
@Nikos dyzma 14.11.2018 10:50

Przecież to ta miła Pani z kadr ..., czy tego nie widzicie?

Patryczek
@:) 30.10.2018 22:57

Je-ać pis

Natalia
@kadrowa 14.11.2018 13:50

Nie mam nic wspólnego z firmą MMP Neupack Polska. Po prostu mnie z kimś mylisz. Ja tu tylko pomagam użytkownikom forum w dowiedzeniu się czegoś o wyżej wspomnianym pracodawcy. Zatrudniają tam osoby z niedużym stopniem niepełnosprawności?

Nikos Dyzma
@Natalia 20.11.2018 14:53

Widać po Twoich wpisach że zatrudniają takich

Miki

Czy coś się zmieniło? Na pewno czyta to 'gora', związki ,BHP,czy pracownicy mają już poczucie bezpieczeństwa.

chłopiec z batonikiem

Jestem nieśmiały mogę się o coś zapytać?

Worker

Szykują się kolejne zwolnienia grupowe na Toruńskiej?

zorientowany w temacie

Info dla pracowników MMP Premium Wróbelki bardzo głośno ćwierkają, że wykup waszej drukarni miał na celu przejęcie klientów, wykoszenia konkurencji i przeniesienia produkcji do Neupack, co za tym idzie zamknięcia Premium. Metody często stosowane w latach 90-tych. Austria to lubi historie, te z pierwszej połowy 20-go wieku też.

Szept
@zorientowany w temacie 05.09.2018 19:36

Nie musiałeś o tym pisać bo wykupienie firmy robiącej te same produkty czyli opakowania robi się w jednym celu. Wyrobienie sobie monopolu na rynku branży opakowaniowej. Nie muszą nawet wróbelki ćwierkać.

Mani
@zorientowany w temacie 05.09.2018 19:36

Gdy na równej przejęto firmę to po 5latach zabrano -szkodliwe warunki,co rok zabierano masło,soki,proszki, mydła,kremy do rąk,pasty do rąk,obiady regencyjne.itp.a pracownicy w szkodliwych warunkach pracują.

K
@zorientowany w temacie 05.09.2018 19:36

Nie trzeba być alfą i omegą aby to stwierdzić, wiadomo, że od dawna nie za ciekawie się dzieje w mmp i budżet trzeba wyrobić, mmp premium po to było, kupić, pozwalniać, przejąć klientów, dowalić obowiązków bo optymalizację trzeba robić, komu się nie podoba narty..

Robi

Żart? W Niemczech najniższa krajowa brutto to 8,85 euro.a pan Mario udaje że chce tu pracować? przecież tu po wielu latach pracy z premią nie dostanie tyle co tam- najnizsza

Ciekawski

No i jestem bardzo ciekawy, jak zostanie rozwiazane wolne 12 listopada....

Reporter

Co się dzieję z surowcem który ma byc utylizowany ? Czy on trafia do kontenera czy jest komuś odsprzedawany ? Ktoś to kontroluje ? ? ?

Dzik
@Reporter 15.10.2018 08:34

Nie wiem , nie znam się zarobiony jestem XDDDDDD

Natalia
@Reporter 15.10.2018 08:34

@Reporter Niestety, nie za bardzo wiem, co chciałeś przekazać poprzez swój wpis. Proponuję jednak, abyś skupił się jedynie na szeroko pojętym opiniowaniu pracodawcy, jakim jest firma MMP Neupack Polska. Jesteś w ogóle zatrudniony w tym przedsiębiorstwie, czy tylko zainteresowany nim?

Natalia

@Kiku Rozumiem Twój sposób rozumowania, ale nie mogę aplikować do MMP Neupack Polska, bowiem jestem już moderatorem tego wątku. I jak już wspomniałam - jestem tu po to, by pomóc Wam z zebraniu sprawdzonych informacji o tym pracodawcy. Może dodasz coś od siebie na jego temat: jak z Twojej perspektywy wygląda specyfika i warunki pracy w tej firmie?

Marek

Pozdrowienia dla pana D.C jeszcze się pucujesz z kierownictwem poza pracą? Ty koński zwisie, zapomniałem jesteś typowe ucho od śledzia.

Natalia

@Ytrea Nikogo tu nie pouczam ani tym bardziej nie oceniam. Jestem tu po to, aby pomóc Wam uzyskaniu zadowalającej ilości informacji o MMP Neupack Polska. A jeśli Ty takie wiadomości posiadasz, to może podzielisz się nimi? Jesteś tam zatrudniona? @Edward Chodzi o to, jak w rzeczywistości wyglądają tam warunki pracy, a nie o to, jak wyglądać powinny - ale i tak dziękuję Ci za podzielenie się opinią. Pracujesz tam jeszcze, czy już postanowiłeś odejść?

Ytrea
@Natalia 08.10.2018 12:14

Przecież ty nawet nie wiesz ułamka tego co my wiemy o tej naszej firmie. Może to i lepiej i niech tak zostanie. Nie jesteś nikim ważnym wiec czytaj z uwagą to co ludzie piszą i MILCZ

Kiku
@Natalia 08.10.2018 12:14

Ytrea ma rację. (usunięte przez administratora) jak chcesz wiedzieć więcej to aplikuj do MM. Myślę że wtedy naprawdę poznasz firmę.

Sucz

KALAFIOR DO HYWO

Natalia

@Noe Dziękuję Ci za odpowiedź. Może zatem należałoby zacząć realnie działać, żeby sytuacja mogła ulec zmianie. Nie myślałeś o tym? Może ktoś jeszcze posiada jakieś aktualnie informacje o MMP Neupack Polska i chciałby się z nami podzielić? Na ich stronie widziałam, że chcą zatrudnić nowych pracowników: http://www.mmp-poland.com/praca/oferty-pracy/ Na jakie warunki mogą liczyć pracownicy z małym stażem?

Ytrea
@Natalia 02.10.2018 13:14

Piszesz ...z nami podzielić. ..a kim ty jesteś ze zbierasz takie informacje?może ty rusz tylek i zaczynij działać a nie tylko mącisz na tym forum.Proponuje żebyś się przedstawiła jak jesteś taka mądra ze tylko pouczasz i oceniasz

Edward
@Natalia 02.10.2018 13:14

Witam cię Natalko .Chcesz wiedzieć dokładnie jakie powinny być warunki tej pracy , otóż takie ze praca powinna być adekwatne do zarobków , bo te pieniądze które oni oferują są tyle warte jak słowa rzucane na wiatr, ale musi chyba się grunt palić pod nogami całemu zakładowi z tego względu ze brak zainteresowanych co do tego zakładu .Powiedzmy sobie szczerze , mamy internet , różne fora dyskusyjne oraz pełne wsparcie informacji dotyczących co się dzieję w danym miejscu i czasie .Pani Natalio z całym szacunkiem co tu zmienić to już za póżno .Sami nawarzyli piwa a teraz gorycz i kwasicy posmak , niestety czas leci starzy pracownicy niedługo na emeryturę pójdą , i co wtedy ? a wtedy trza będzie samemu ruszyć tyłek z tych ich stanowisk i zasuwać żeby mieć swoje wynagrodzenie na poziomie większym niż pracownik fizyczny taka prawda . A jeśli chodzi co tu polepszyć (pogorszyć ) zacznijcie słuchać a nie te wasze wykresiki psie siki.

Natalia

@Gawron Myślę, że to powinno mniej Cię interesować. Jesteś już na etapie aplikowania do MMP Neupack Polska, czy jeszcze z tym czekasz, aż zdobędziesz pewną wiedzę o tym pracodawcy? @Noe Rozumiem. Czy zatem uważasz, iż coś mogłoby wpłynąć na znaczną poprawę sytuacji i warunków pracy w tej firmie - jeśli tak, to co?

Noe
@Natalia 26.09.2018 15:07

Szacunek do pracowników od kierownictwa,godne wynagrodzenie,i jeszcze raz ,!!!normy pracy godzin, dźwigania są przekraczane.

Muli

Mam pytanie? Czy ktoś ( pracodawca,BHP, związki, społeczny inspektor pracy,inspekcja pracy) pomyślał ile godzin (8-12) pracownik dźwiga ponad normy .a normy są przekroczone .tlumaczenie- brak ludzi-a nowi uciekają.a kto odpowie za to?

Haha
@Muli 25.09.2018 10:06

Może "ukryty pracownik?"jak w sieciowa h?

Informator

Co mogę powiedzieć o pracodawcy? Prawie wszystko zostało tu już napisane j chociaż wpisy są obraźliwe i niezgodne z regulaminem to wszystkie te henry to niestety prawda.Najgorzej jest oczywiście na klejarkach nie dość że stawki małe to jeszcze narobisz się tyle że po powrocie do domu nie masz już na nic sił. Do tego kierowniczka która ludzi ma za nic ale wie że ze stołka nie spadnie bo Filipek na to nie pozwoli więc jest jak jest. Starsi pracownicy jeszcze trochę i odejdą na emeryturę A młodzież nie bedzie tu pracować za te śmieszne pieniądze na dodatek w systemie.pojdziesz do biedronki czy ma ochronę to nawet jeśli zarobisz ciut mniej nie będziesz tak wykończona po pracy. Kiedyś ta firma to naprawdę było coś teraz zmieniła się nie do poznania

Saba
@Informator 26.08.2018 09:27

Mamy teraz związki zawodowe oraz inspektora pracy.nowe osoby.moze te nie będą podpisywały jak wcześniej wszystkiego co im dają do podpisywania.tylko pracownicy muszą być za.

MadIa
@Informator 26.08.2018 09:27

Co do pani kierownik.pracowala w kontroli jakości.kierownik zmianowy itp wiele w tej firmie funkcji . wszędzie problemy z kontaktami z ludźmi.to może osoba co ją ze sobą ciągnie niech weźmie ja do siebie.biurko osobne z dala od pracownikow.

Zombi
@Informator 26.08.2018 09:27

Tak samo na rownej typowy (usunięte przez administratora) dla roboli

Natalia

@Noe Przyczyn dużej rotacji może być bardzo wiele. A jak długi jest Twój staż pracy w firmie MMP Neupack Polska? @Młody Czy na taką kwotę mogą liczyć również nowo zatrudnieni pracownicy, czy raczej niekoniecznie? @Ja_wiem... Sporo wiesz na temat funkcjonowania w tej firmie, a to ważne. W jakim charakterze jesteś tam zatrudniony?

Noe
@Natalia 19.09.2018 11:27

Kilkanaście lat pracy.ale od kilku lat to się psuje w zakładzie.zle zarządzanie.nikt wcześniej nie narzekał w tej firmie na pracę,zarobki, współpracowników, warunki.

Gawron

Z innej beczki, sa.jakieś fajne laski w pracy?:)))

Ale_dociekliwy
@Gawron 19.09.2018 12:39

O gustach się nie dyskutuje... :)

Kako

Witam. Proszę niech ktoś się wypowie na tenat pracy jako pomocnik maszyn tych drukujących bądź jako operator. Ile można zarobić czy jest te 2000zl na rękę .wzwyż?? Proszę o odpowiedź pozdrawiam

Xxxn
@Kako 10.09.2018 14:02

Ta firma nie szuka pracowników...szuka niewolników...

Młody
@Kako 10.09.2018 14:02

Z nadgodzinami zarobisz 2000 wzwyż jako pomocnik. Na operatora bez doświadczenia nie masz szans.

@
@Młody 14.09.2018 22:07

2000 zł czy euro??

Ale_dociekliwy
@@ 16.09.2018 20:05

Za 2000€ to byś tu złego komentarza nie zobaczył. Logiczne że PLN'y

Burn
@Ale_dociekliwy 17.09.2018 11:49

Za 2000 złotych to chyba same debile ćpuny kryminalisci i matołki tam pójdą pracować...niech się pukna w łeb.Takich firm jest mnóstwo.

Ale_dociekliwy
@Burn 17.09.2018 19:09

Ja to wiem, Ty to wiesz, a firma woli sok kupić na stołówkę niż zapłacić dodatkowe pieniądze za trudne warunki pracy. Postraszyć, że jak będziecie marudzić to Wam zabiorą to czy tamto to jak najbardziej. Pośmiać się z nowego prezesa związków, że się chcę popisać bo jest świeży chętnych mnóstwo. Ale przyjść i samemu na własnej skórze się przekonać co to znaczą ich wygórowane normy prędkości. Samemu spróbować wyrobić się żeby ekrany były na zielono a na koniec miesiąca gdy ktoś z powodu tylu obowiązków popełni jeden mały błąd zabrać Panu czy Pani z biura całą premię to brak chętnych. By ruszył tyłek na halę a nie tylko w kamerkach Panie z produkcji podziwiać. Można by tu naprawdę o sposobie zarządzania firmy i dziwnym normom, osiąganym w dziwny sposób bardzo wiele opisać. Ale każdy wiadomo zawsze będzie narzekał i wymyślał jak chcesz ludku sprawdzić swoją pracowitość to składaj CV. Ludzie są tu potrzebni.

Natalia

@Dawca Muszę Ci przypomnieć, że nie wolno tutaj posługiwać się danymi personalnymi konkretnych osób - dotyczy to w równym stopniu samych imion. Rozumiem, że Twoje współpraca z MMP Neupack Polska nie przebiegła pomyślnie. Jednak z Twojej poprzedniej wypowiedzi nie wynika za wiele. Mógłbyś ją zatem doprecyzować? @czosnek Zapewniam Cię, iż nikomu "nie donoszę". Moim zadaniem jest aktywna pomoc użytkownikom forum w zasięgnięciu informacji o danym pracodawcy. Czy chciałbyś dodać coś na ten temat?

Hanks
@Natalia 06.09.2018 12:21

Niedługo Natalio będzie można pisać o MM tylko dobrze albo wcale-prawda?skoro tyle jest niekorzystnych dla MM wpisów to może jest w tym troszkę prawdy?Jak sądzisz???masz swoje zdanie czy tylko działasz na czyjeś polecenie??

Ytrea
@Natalia 06.09.2018 12:21

Droga Natalio zajmij się sobą...nie musisz nikomu pomagac-NIEPROSZONA.

Stara gwardia
@Hanks 06.09.2018 17:59

Natalia działa na moje polecenie HA HA HA. Bo już słuchać nie idzie narzekania ciagle tych samych osób jak się źle na stołówce trafi.

Natalia

@Hanks Oczywiście, zgadzam się z Tobą. Ale trzeba pamiętać, że ile ludzi, tyle rozmaitych opinii, które warto poznać i szanować. Dodasz coś odnośnie pracodawcy, jakim jest firma MMP Neupack Polska? @Klecha @Tyki @Tuniu Zupełnie nie rozumiem motywacji Waszych wpisów. Jeśli macie coś do powiedzenia na główny temta tego wątku - zapraszam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Tyki

Natalka to chyba siedzi w kebabie...i maluje wary na czerwono...

Tuniu
@Tyki 07.09.2018 11:10

I biega z różową nerką...

anonim

(usunięte przez administratora)

darek K

Oj fakt lata leca a wspomnienia pozostaja

Zostaw opinię o MMP Neupack Polska - Bydgoszcz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MMP Neupack Polska