Eco dla Firm

Wrocław

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 61 ocen.

Opinie o Eco dla Firm

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco dla Firm

SeoWizerunek.pl

Współpraca z firmą Eco dla Firm, trwa już od kilku lat. Zdecydowanie jesteśmy zadowoleni. Profesjonalnie i rzeczowo są realizowane ustalone rzeczy. Polecamy i z czystym sumieniem informujemy - wszystko jest ok.

Office_

Współpraca ze spółką " Eco dla Firm" opiera się między innymi na dostarczaniu asortymentu biurowego. Pełen profesjonalizm podejścia do współpracy, najwyższa jakość zamawianych produktów oraz szybkie i bezproblemowe wywiązywanie się z płatności cechuje właścicieli. Rzetelność przedsiębiorstwa nie wzbudza najmniejszych zastrzeżeń. Z zadowoleniem chcę również odnotować najwyższe standardy kontaktów zawodowych. Zaufanie wobec przedsiębiorstwa nie zostało nadszarpnięte w żadnym aspekcie.

Lech

Co takiego dzieje się w firmie, że zupełnie nie piszecie na tym forum?

WitamywStolicy
@Lech 26.10.2017 16:27
Co takiego dzieje się w firmie, że zupełnie nie piszecie na tym forum?

Wspolpracujacy z Eco agenci mają tyle produktów do sprzedaży,ze nie maja czasu pisać na forum;) a tak już zupełnie poważnie to praca w Eco jest dla ludzi którzy chcą w życiu coś osiągnąć. Współpraca z wiarygodnym i uczciwym partnerem daje stabilność i pewność jutra. Wieloletnia praca dla Eco pokazała ze są w stanie walczyć o każdego Klienta i co najważniejsze o lepsze warunki z firmą ee. Jesli chcesz dołącz do Eco i się przekonaj.

m.st.wwa
@Lech 26.10.2017 16:27
Co takiego dzieje się w firmie, że zupełnie nie piszecie na tym forum?

w Eco dla Firm wszystko w jak najlepszym porządku. Wszystkie standardy współpracy na bardzo dobrym poziomie, z pozycji biznes-partnera nie ma żadnych powodów do narzekania. Współpraca z firmą, która z roku na rok osiąga co raz lepsze wyniki i daje poczucie rozwoju całej organizacji jest w tej chwili z naszego punktu widzenia jedną z najważniejszych kwestii.

#Aramis

W firmie pracuje się świetnie. W Eco jestem od 3 lat. Współpraca między szefostwem firmy, a handlowcami jest na świetnym i partnerskim poziomie, przede wszystkim widać, że zależy im na zadowoleniu swojej kadry:) , nigdy nie ma problemów z komunikacją i zawsze można liczyć na pomoc. Nagrody dla najlepszych handlowców- rewelacja. Co do samej pracy, na jej brak nie można narzekać. Wiadomo , nie każdy może być handlowcem ale mamy świetną ofertę i jeżeli się starasz to zarobiasz naprawdę super pieniądze.

ważniak

Każda taka inicjatywa jak Eco dla Firm to dobra alternatywa dla mniejszych firm.

Rozum

Chyba sporo osób musiało wyjechać na wakacje. Tak mało opinii jest na forum? Widziałem że firma ma spore potrzeby kadrowe. Może ktoś wie jak zostać certyfikowanym partnerem biznesowym w firmie, takie są aktualnie oferty. Jakieś konkretne wymagania ma firma?

W.K.
@Admin 01.08.2017 20:32
Eco dla Firm to stały partner Energa Obrót S.A. od blisko 7 lat. Ogłoszenie oczywiście ma na celu zdobycia nowych handlowców or...

Ja wysłałem wiadomość na emalia i już kilka dni minęło, a nikt się nie skontaktował ze mną.

Admin
@W.K. 02.08.2017 10:03
Ja wysłałem wiadomość na emalia i już kilka dni minęło, a nikt się nie skontaktował ze mną.

Proszę o podanie adresu z jakiego była wysyłana aplikacja na adres ecodlafirm@ecodlafirm.pl ewentualnie proszę jeszcze raz wysłać w tytule: Współpraca sprzedaż energii i gazu

Anitka

Eco dla Firm ma bardzo dużo ofert pracy dla doradcy klienta, czyżby rozbudowa firmy?

Darek

Co nowego słychać w Eco dla Firm? Czuję ciągły sentyment dla firmy a pracowałem tam kilka lat. Fajnie mi się pracowało a jak jest teraz? Czy ludzie są fajni?

Admin
@Darek 26.03.2017 10:49
Co nowego słychać w Eco dla Firm? Czuję ciągły sentyment dla firmy a pracowałem tam kilka lat. Fajnie mi się pracowało a jak je...

Admin: Zadzwoń Darek, a się przekonasz. Numery pewnie znasz. Pozdrawiamy i zapraszamy do kontaktu

Gregor

Czy coś więcej na temat pracy dla" Certyfikowany Doradca Klienta Energa Obrót S.A." , czyb jest jeszcze aktualna ta oferta.?

Admin
@Gregor 20.03.2017 12:07
Czy coś więcej na temat pracy dla" Certyfikowany Doradca Klienta Energa Obrót S.A." , czyb jest jeszcze aktualna ta o...

Ogłoszenie jest aktualne. Proszę o kontakt poprzez adres email: ecodlafirm@ecodlafirm.pl.

Wiki

Na podstawie swoich doświadczeń nie polecilabym nikomu tej formy pracy.

Stella

Zawsze będą osoby chwalące firmę oraz ganiące. Ja pracuję dla Eco i jestem zadowolona ale jak ktoś nie przykłada się do pracy to ma problemy i później narzeka. Dla mnie to miejsce jest super pod względem finansowym oraz innymi. Fajni ludzie ze man pracują.

igla

Nie polecam

W. K.
@igla 24.02.2017 11:47
Nie polecam

Dlaczego?

W. K.
@igla 24.02.2017 11:47
Nie polecam

Dlaczego?

Wrostek

Z przyjemnością potwierdzam dobrą opinię o Eco dla firm, tu jest super. Trzymajcie tak dalej szefowie.

Mateusz

W firmie EcodlaFirm we Wrocławiu miałem przyjemność pracować niemal rok czasu jako handlowiec. Myślę, że jestem w stanie podzielić się wiarygodną opinią na temat funkcjonowania firmy od podwórka Zacznę od właścicieli do których mam ogromny szacunek. Pełen profesjonalizm, wsparcie na każdym kroku, dobre wprowadzenie do firmy, jeśli czegoś potrzebowałem dodatkowo do wykonywanej pracy zawsze było mi to przełożone. Zawsze dobra atmosfera Kwestie rozliczeń bez zarzutu, wynagrodzenie zawsze wpływało na moje konto w terminie lub przed terminem nigdy nie zdarzyło się błędne lub opóźnione rozliczenie. Szczerze życzę każdemu takich przełożonych Jeśli chodzi o załogę, również miło układała się współpraca, nikt nikomu nie wchodził w drogę, raczej wszyscy skupieni byli na swoich zadaniach i wykonywali je solidnie. Pracę na moim stanowisku polecam szczególnie osobą z doświadczeniem w sprzedaży B2B Firmę zaliczam do jednego z lepszych pracodawców na których miałem okazję natrafić w swoim 6 letnim stażu

Telesystem s.c. Wrocław

Z wielką przyjemnością rekomenduję firmę Eco dla Firm z Wrocławia jako wieloletniego, rzetelnego i uczciwego partnera biznesowego. Właściciele reprezentują wysoki poziom kultury i profesjonalizmu. Bardzo miły kontakt, konkretne decyzje, błyskawiczne płatności. Na płaszczyźnie współpracy cenimy między innymi wiarygodność, profesjonalizm oraz elastyczność a Eco dla Firm to spełniająca najwyższe standardy, nowoczesna, warta polecenia firma.

tomcio

Wiecie jednak czy panuje atmosfera u nich? Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Marcin z Krakowa

Witaj. Rekrutuje na stanowisko Certyfikowany Doradca Klienta Energa Obrót. Jestem dobrej myśli. Aha właściwa rozmowa trwała około 50 minut, potem były już ćwiczenia. Wszystko oceniam bardzo pozytywnie i chcę współpracować z Eco. Pozdrawiam

Marcin z Krakowa

Witam. Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej i jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu obu Prezesów, przy jednoczesnym ludzkim i serdecznym podejściu. Przez prawie 3 godziny poruszyliśmy wszystkie interesujące nas aspekty. Na rozmowie polecam po prostu być sobą. No i właśnie z tą firmą chce zacząć nowy rozdział w swoim życiu. I jestem pełen pozytywnej energii ;-) P.S. Jestem też pod pozytywnym wrażeniem miasta, które się rozbudowuje i zaskakuje nowoczesnymi, odważnymi projektami architektonicznymi. I teraz mam dylemat - które miasto jest ładniejsze Wrocław czy mój rodzinny Kraków? Pozdrawiam

K.R

Rafał i Bartek to uczciwi ludzie . Nic bardziej nie motywuje jak zaufanie . Wynagrodzenie przy dużym zaangażowaniu spełnia oczekiwania wszelkie . Sam produkt jest unikatowy jak powietrze / każdy potrzebuje . Polecam firmę dla ludzi którzy chcą wiecej od życia .

Neon

Darek, puść im CV na adres firmowy ecodlafirm@ecodlafirm.pl lub rekrutacja@ecodlafirm.pl. Jak będą zainteresowani to zadzwonią do Ciebie. Jeżeli nie to również dadzą Ci znać. Poza tym na stornie masz zakładkę współpraca.

Allan

Ponad 4 lata pracuje w Eco dla Firm i na przestrzeni tych lat mogę zaliczyć moją współpracę z Eco dla Firm do udanych. Jestem zadowolony z zaangażowania właścicieli w rozwój całego biznesu. Nadal są rzeczy które trzeba poprawiać i rozwijać ale uważam że przy takiej komunikacji i wsparciu uda się osiągnąć każdy cel. Administracja i wsparcie sprzedażowe cały czas się zmienia i z każdym rokiem jest coraz lepiej. Osobiście uważam że możliwość szybkiego rozwoju firmy a w tym mojej osoby jest ogromna. Zdarzają się zgrzyty z administracją i z szefostwem ale to jest nieuniknione w takim zawodzie (przedstawiciela handlowego). Mimo chwilowych spięć wysoko cenię sobie współpracę z administracją i szefostwem. Najważniejsze że daje się wyczuć ogromne zaangażowanie całego zespołu we wspólną pracę i wzajemną motywację do dalszego lepszego działania a wszelkiego rodzaju kłótnie i wpadki idą w niepamięć. Do płatności (prowizji) nie mam żadnych zastrzeżeń zawsze była sumiennie wypłacana. Istnieje również możliwość negocjacji stawek prowizyjnych właściciele są otwarci na propozycje. Zaznaczyć mogę że wynagrodzenie przychodzi w ostatnich dniach miesiąca i może być to dla niektórych kłopotliwe choć nadmienię że nie wynika to w przyczyn leżących po stronie Eco dla Firm lecz ich płatnika. Warto wspomnieć również o kilku próbach podkupienia mnie przez konkurencyjne firmy. Na spotkaniach z szefami konkurencyjnych firm dowiadywałem się że ich wiedza na temat rynku energii jest mniejsza od mojej a administracja dopiero raczkuje. Jedyne co mogli mi zaproponować to "WIZJA" wielkiej przyszłości która znacznie odbiegała od rzeczywistości. Po tych spotkaniach przekonałem się jak wielką i tytaniczną pracę wykonało szefostwo i zespół Eco dla Firm aby znaleźć się na tak wysokim etapie rozwoju firmy w rynku energii. Polecam.

Piotr

Z pozycji partnera biznesowego współpracującego z Eco Dla Firm wystawiam najwyższą notę. W aspekcie finansowym, wszystko w jak najlepszym porządku, realizacja płatności zawsze w terminie, a samo merytoryczne podejście do tej kwestii również na wysokim poziomie. Właściciele i kierownictwo tworzące firmę dbają o aspekt ludzki i elastyczne podejście co w mojej opinii na dzisiejszym rynku jest niezmiernie ważne.

Ewa

Pełne wsparcie dla handlowców. W biurze wsród administratorek przyjazna atmosfera. Profesjonalna praca Pan w biurze ułatwia szybkie sprawne przygotowanie umów, podpisanie i przeprocesowanie.

Ewa

Pełne wsparcie dla handlowców. W biurze wsród administratorek przyjazna atmosfera. Profesjonalna praca Pan w biurze ułatwia szybkie sprawne przygotowanie umów, podpisanie i przeprocesowanie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Neon

Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz przy założeniu, że chcesz uczciwie sprzedawać. Wiem, że podstawą w tej firmie jest uczciwość wobec Klienta ponad wszystko, a kasa to drugo planowa sprawa. Jeżeli chcesz zarabiać mega kasę kosztem Klientów to nie jest dla Ciebie odpowiednie miejsce. Warto się wtedy mocno zastanowić czy pracować u nich. Większość firm energetycznych obiecuje mega kokosy finansowe, tylko nie dodają, że jest to tylko możliwe przy mega wysokiej marży. Czyli słabo uczciwe wobec Klienta - mistrzowie pierwszego kontaktu: sprzedać i zapomnieć. W eco nie mam miejsca dla takich działań i nie jest to akceptowane.

Kamila

Eco dla Firm to rzetelna i prężnie rozwijająca się firma, a właścicieli cechuje ogromna wiedza i doświadczenie. Stworzyli solidne fundamenty, są siłą napędową biznesu i z pewnością liderem w branży energetycznej o czym może świadczyć status Złotego Partnera Energa Obrót S.A. Firma oferuje pełne wsparcie i pomoc w całym procesie sprzedażowym. Posiada wykwalifikowany zespół administracyjny, który zapewnia wiedzę merytoryczną, zajmuje się przygotowaniem i procesowaniem umów. Wszystko odbywa się w miłej i przyjaznej atmosferze. Pracuję w tej firmie ponad 4 lata i mogę z czystym sumieniem ją polecić :)

Kamila

Eco dla Firm to rzetelna i prężnie rozwijająca się firma, a właścicieli cechuje ogromna wiedza i doświadczenie. Stworzyli solidne fundamenty, są siłą napędową biznesu i z pewnością liderem w branży energetycznej o czym może świadczyć status Złotego Partnera Energa Obrót S.A. Firma oferuje pełne wsparcie i pomoc w całym procesie sprzedażowym. Posiada wykwalifikowany zespół administracyjny, który zapewnia wiedzę merytoryczną, zajmuje się przygotowaniem i procesowaniem umów. Wszystko odbywa się w miłej i przyjaznej atmosferze. Pracuję w tej firmie ponad 4 lata i mogę z czystym sumieniem ją polecić :)

Kamila

Eco dla Firm to rzetelna i prężnie rozwijająca się firma, a właścicieli cechuje ogromna wiedza i doświadczenie. Stworzyli solidne fundamenty, są siłą napędową biznesu i z pewnością liderem w branży energetycznej o czym może świadczyć status Złotego Partnera Energa Obrót S.A. Firma oferuje pełne wsparcie i pomoc w całym procesie sprzedażowym. Posiada wykwalifikowany zespół administracyjny, który zapewnia wiedzę merytoryczną, zajmuje się przygotowaniem i procesowaniem umów. Wszystko odbywa się w miłej i przyjaznej atmosferze. Pracuję w tej firmie ponad 4 lata i mogę z czystym sumieniem ją polecić :)

Łódka

Współpracowałam z wieloma firmami o podobnym charakterze i w żadnej umowy nie były tak sprawnie procesowane. Dodatkowo (co niestety nie jest zwyczajem) każdy problem klienta bez względu na to czy posiadał duże czy małe zużycie był rozwiązywany poprzez indywidualne podejście do sprawy dzięki czemu każdy problem rozwiązywany był naprawdę sprawnie i nie musiałam później świecić przed klientem oczami. Gdyby nie przeprowadzka na pewno dalej współpracowałabym z tą firmą. Zdecydowanie na plus!

anonim

(usunięte przez administratora)

Neon

Panowie rotacja to naturalna rzecz. Z tego co się orientuję to jest ogłoszenie, które ma również charakter wizualizacyjny dla tych co szukają profesjonalnego i sprawdzonego modelu współpracy w branży energetycznej i nie ma nic wspólnego z rotacją. Jest to firma sprawdzona i nie przez przypadek współpracuje od blisko 6 lat tylko z jedną spółką energetyczną Skarbu Państwa - Energa Obrót S.A. mając status Złoty Partner Energa. Przy tym wsparciu jakie proponują w ramach współpracy bez żadnych dodatkowych kosztów to określenie rotacja dotyczy znikomej grupy potencjalnych handlowców, którzy prawdopodobnie nie udźwignęli tematu sprzedaży energii i gazu. Jeżeli już ktoś załapie to zakotwiczy się na czas nieokreślony na wysokim poziomie satysfakcji i zadowolenia.

anonim

(usunięte przez administratora)

sarra

czasami nadgodziny są wręcz obowiązkowe, ale to już kwestia czy godzisz się na takie warunki pracy. oczywiście są dodatkowo płatne, ale czasem to że pracownik chce wyjść o normalnej porze z pracy jest ważniejsze od pieniędzy

aabb

To zalezy od ilosci pracy, jak jest duzo to zostajesz zeby nadrobic i tak w kolko

kajot

Co do tych nadgodzin to popieram was ale nurtuje mnie jedna rzecz, jest w ogole jakiś limit nadgodzin w miesiącu ? Bo gdybym przykładowo chciał zostawać codziennie dwie godziny dłużej w pracy to czy nie było by z tym żadnego problemu ? A no i właśnie, czy te godziny są jakoś premiowane wyższą stawka ?

handlowiec

czyli jak nie mam doświadczenia i poszukuję pracy jako handlowiec to tak właściwie ile może zostać mi zaproponowane. Mam właściwie nikłe dośiwadczenie w pracy, ale mega dużo zaangażowania i chęci do rozszerzania swoich kompetencji.Mam nadzieje, że ktoś mi udzieli odpowiedzi, było by mi miło bardzo.

anonim

(usunięte przez administratora)

sylwiusaka

a o jakie stanowisko Ci chodzi? nadgodziny w administracji sa płatne

ghandi

zarobki są uzależnione od stanowiska pracownika i czasu przepracowanego w firmie

ghul

Polecam jak najbardziej. Otrzymujemy wszelką pomoc, począwszy od materiałów, na wiedzy oraz umiejętnościach skończywszy. Jeśli wykonujesz swoją pracę to płacą, za udawanie tutaj nie płacą ;-)

Basia

O czym wy tu piszecie. Jakieś totalne bzdury. Eco jest we Wrocławiu na Wiśniowej. Tam nie ma i nie było sekretarki ani sekretarza czy coś równie podobnego, jest nie potrzebna. Właścicieli jest Dwóch.

Ciekawy

Zainteresowało mnie ogłoszenie i postanowiłem wybrać się na rozmowę. Czy może ktoś podać jakieś KONKRETY związane z tą pracą? Nie chodzi mi o informacje jak wyżej wymienione ogólniki typu, bajzel, niefajnie itd. Konkrety: -jak wygląda praca -jaka stawka godzinowa -jaka prowizja itd... Z góry dziękuję i pozdrawiam

gość

witam, czy ktoś opowie coś o prowizjach jestem zainteresowana współpracą, pozdrawiam wszystkich zapracowanych

ciekawa

a jak wyglądają te prowizję ? mi zaproponowali 7,5 zł na godzine... chciałabym wiedzieć ile rzeczywiście mogę zarobić, bo nie ukrywam, że 1200 zł miesięcznie to wg mnie śmieszne pięniądze...

Sabina

Pracuje w tej firmie od pierwszego dnia jej utworzenia, i wiem że to nie jest Call Center. Faktycznie w firmie jej wielu byłych pracowników ORANGE ale nie call centra, oraz nie rozumie w czym jest problem że pracowaliśmy wcześniej w ORANGE. Wydaje mi się to tylko plusem bo pracując w takiej firmie nabyliśmy dużego doświadczenia. Zastanawiam się po czym stwierdzasz że w firmie jest bałagan? Miło byłoby przedstawić się to byśmy porozmawiali czy u Nas był bałagan czy twoja praca była kiepska.

Magda

Pracuję tu od niedawna i złego słowa nie mogę powiedzieć o firmie. Świetna atmosfera, jasne warunki pracy. W razie wątpliwości mogę liczyć na pomoc z każdej strony. Każdemu życzę takiej pracy!

T

Powyższy komentarz nijak ma się do rzeczywistości. Pracuję w tej firmie już prawie rok i jestem w 100% zadowolony ze współpracy. Kasa zawsze się zgadza i jest na czas, a nawet przed czasem. Szefowie są mega uczciwi i dbają o pracowników. Atmosferka w biurze bardzo pozytywna. pozdrawiam.

Natalia

Szkoda, że gall anonim boi się podpisywać pod swoimi wypocinami. Czyżby nie spodobało mu się to, co sam napisał? To nie jest firma dla leni i krętaczy, ani dla ludzi, którzy myślą, że za samo przyjście do pracy zgarną krocie. Myślę, że tutaj zasady są proste: pracujesz-masz, folgujesz- wylatujesz. Ale chyba na tym polega praca ? Nie mogę powiedzieć niczego złego ani o firmie, ani o szefach, a na pewno nie o atmosferze- życzę takiej każdemu pracującemu. Jeśli któregoś dnia usłyszysz zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną z tej firmy- lepiej się dobrze przygotuj, bo warto !

?

Moim zdaniem firma daje ogromne szanse na rozwój. Każdy dostaje odpowiednie warunki do tego aby zarobić fajną kasę. Wypłaty zawsze są na czas, szefowie bardzo uczciwi. Atmosfera w biurze rewelacja. Pracują z nami ludzie jasno nastawieni na cel. Jeżeli ktoś wypełnia prawidłowo swoje obowiązki, jest ambitny i chce pracować na pewno będzie bardzo zadowolony ze współpracy z ECO.

A. z Wrocławia

Z mojego punktu widzenia Eco dla Firm to bardzo dobra firma dla każdego człowieka który po prostu chce. Nie zgodzę się z powyższymi opiniami - dziewczyno/kolego - burdelu w firmie nie widziałaś, tutaj wszystko jest logistycznie dobrze rozwiązane. Pokaż mi CRM w którym nie ma błędów. Właściciele są bardzo pomocni i wyrozumiali, trudno jest spotkać dzisiaj firmę w której właściciele posiadają w sobie aspekt ludzki, nie natomiast bezdusznego wyzyskiwacza który jedynie oczekuje nie dając nic w zamian poza śmiesznym hajsem. Ta firma ma tylko jedną zasadę - chce Ci się? masz wszystko podane na tacy i możesz zarobić, nie chce Ci się to nie zarobisz ale skoro Ci się nie chce to nie powinno się narzekać.

Mariusz

Witam, pracował ktoś w oddziale we Wrocławiu, bo dzwonili do mnie na rozmowę kwalifikacyjną i się zastanawiam. Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedzi. :)

Mati

Witam, czy jesteście w stanie mi powiedzieć jakie są średnie zarobki ?? Tak mniej więcej jak się czlowiek stara :) Jak to jest jakaś podstawa i premia czy na jakiej zasadzie jest wynagradzana praca >?

Przemek

Coś Ci się gi pomyliło, może zmiana we wpisie była w lipcu 2012 bo ja mam umowę na pewno od stycznia 2012 roku i jak do tej pory wszystko jest jak najbardziej ok :)

Zostaw opinię o Eco dla Firm - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco dla Firm