Personnel International BPO Sp. z o.o.
3 1142 6 1

Opinie o Personnel International BPO Sp. z o.o.

Nowypracownik

Cześć ???? Czy ktoś z Was pracował na sortowaniu paczek w DHL Börnicke obok Berlina? Proszę o opinie czy warto się tam wybrać Łapka :)

anonymous

Czy praca jako komisjoner jest ciężka fizycznie?

Lidia

Czy są na wątku osoby, które pracują, jako koordynatorzy pracowników tymczasowych w Personnel International BPO? Na forum można spotkać wiele opinii o pracy przez agencję, jednak przydałyby się także informacje, jakie wymagania trzeba spełnić, aby zostać pracownikiem koordynującym zatrudnienie.

Lidia

@Gruby czy możesz określić czy stawka, która została Ci zaproponowana jest dla Ciebie satysfakcjonująca? Jakie masz obowiązki i w jakich godzinach pracujesz? Jak oceniasz pomoc Personnel International BPO w znalezieniu pracy i zorganizowaniu przyjazdu? @Marek możesz opisać swoje doświadczenia związane z tą agencją pracy? Możesz liczyć na pomoc koordynatora na miejscu? Jak z językiem - jest wymagany czy nie ma tu bariery?

Marek

Firma ma opinię dobrego pracodawcy i dziwię niektórym wpisom!!

Gruby

Firma jak firma, ja na magazynie lidla pracuje, warunki mieszkaniowe- no coz nie jest to ritz ale trzeba ze soba miec troche majdanu (posciel, sztucce, garnki, patelnie) co do opieki koordynatora (pan Wojciech Z.)to akurat na tym magazynie jest taka jak by jej wcale nie bylo, ogarnialem sobie niemal wszystko sam tak ze bez znajomosci zadnego jezyka obcego to nie radze sie nigdzie ruszac

Lidia

@anonymous, piszesz w swoim komentarzu o kwaterach, a jak wyglądały warunki pracy? Chętnie dowiemy się więcej, zapraszam Cię do kolejnego wpisu w tym wątku. Jeśli ktoś z Was może udzielić nam informacji o aktualnych postępach firmy Personnel International BPO, to zachęcam go do podzielenia się tym na forum! Nowe wieści będą tu bardzo przydatne dla innych!

MinerVa

Witam. Pracował ktoś z Państwa przy obrócę metali przy CNS? Jak opinie?

Poki

NIE POLECAM

anonymous

Odradzam współpracę z tą firmą!!! Nie wypłaca wynagrodzeń!!!! Brak jakichkolwiek opiekunów na miejscu. Warunki zakwaterowania na miejscu, gorzej (usunięte przez administratora)a jak już się zdecydujesz to weź ze sobą sztućce, talerze, garnki, patelnie. (usunięte przez administratora)

German Logistic GmbH

Poszukujemy kandydatów na stanowiska funkcyjne w różnych rejonach Niemiec: * Kierownik Regionalny * Kierownik Projektu * Brygadzista Wymagamy : -doświadczenia w pracy na magazynie, -obsługi komputera / programów z grupy Microsoft Office -znajomości j. niemieckiego w stopniu komunikatywnym -prawo jazdy kat. B -doświadczenie na stanowisku kierowniczym mile widziane Oferujemy: -samochód służbowy -telefon służbowy -Laptop -Niemiecka umowa -Stała stawka wynagrodzenia -Premie -Zarobki od 1800 do 3500 euro na rękę CV proszę wysyłać na adres email dortmund@german-logistic.de Zastrzegamy prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.

anonymous
@German Logistic GmbH 26.02.2018 11:54

nie prawda

dd

W ostatnim czasie dostalem ciekawą ofertę pracy przez firmę Personnel International. Wyjazd i inne formalności zostały dogadane z pewną przedstawicielką owej firmy czyli data wyjazdu,adres mieszkania itd. W pewnym momencie otrzymałem tel. z tej firmy, że wyjazd się przedluży o kilka dni. Zapewniano mnie że to nic nie zmienia i wyjazd dojdzie do skutku! Podsumowując wyżej wymieniona przedstawicielka na telefon odemnie co z datą wyjazdu nie potrafiła mi nic powiedzieć i na dodatek poszła na urlop(brak profesjonalizmu a przecież firma zarabia na takich pracownikach jak ja nie małe pieniądze)Mało tego nie zostałem wogóle pionformowany że jednak nie wyjadę, ponieważ niemiecki pracodawca w ostatniej chwili zrezygnował z pracowników. Zostalem na lodzie i przestrzegam innych przed tą firmą w doborze pracy!!!Straciłem czas,z innych ofert musiałem zrezygnować i nerwy.To wszystko wydaje mi się że grubymi nićmi jest szyte a pracownicy tej firmy mało rzetalni!Pozdrawiam

Kam

Jesli ktos zamierza wyjechac w najblizszym czasie przez ta agencje to pisac:pracazagranica12@gmail.com

Personnel International BPO Sp. z o.o.
pracodawca
..........................................................................................................................................................


Przyłącz się do Akcji KREDKA

I pokoloruj razem z nami świat dzieci ze śląskiego Domu Dziecka!

Do 25 maja w naszych siedzibach zbieramy kredki, mazaki, kleje, kolorowe papiery, bloki rysunkowe oraz farby i wszystko inne, czym da się tworzyć prace plastyczne!

A to wszystko w Dzień Dziecka przekażemy wychowankom jednego ze śląskich Domów Dziecka!

Przyłącz się do nas i pamiętaj, że razem możemy WIĘCEJ!

Jeśli chcesz wiedzieć więcej napisz do nas!

Adresy zbiórek znajdziesz na https://german-logistic.pl/oddzialy


...........................................................................................................................................................
   
HalinaU

Niestety wielu pracobiorców to typowa roszczeniówka. Więcej chcą niż mają do zaoferowania. Wyjazd za pracą to nie to samo co wczasy z basenem i drinkami. Poza tym szukając prostej pracy, często bez znajomości jakiegokolwiek języka obcego, nie można więc oczekiwać poziomu jak dla wysoko specjonalizowanego zawodu, wymagającego wiedzy i fachowości. Firma jest naprawdę w porządku.

Personnel International BPO Sp. z o.o.
pracodawca
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Dziś Święto Kobiet !


Świat bez kobiet nie byłby taki sam- to jedna z tych rzeczy, których jesteśmy pewni!
Dlatego kochane Kobiety w dniu Waszego święta, życzymy Wam aby na Waszym niebie zawsze świeciło słońce dające Wam wciąż nową energię do spełniania marzeń!


Personnel International


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
   
German Logistic GmbH

Atrakcyjna oferta pracy dla Panów ! Praca w grupie 3 osobowej jako komisjonerzy na terenie calych Niemiec. Polegajaca na wsparciu nowych naszych projektów w róznych rejonach Niemiec. W kazdym miesiacu inna miejscowosc - umozliwia zwiedzenie wielu atrakcji - nie wydajac dodatkowych pieniedzy na podróze - oplacamy wszystkie przejazdy i noclegi. Wymagamy: - doswiadczenia w pracy na systemie sluchawkowym - prawo jazdy kat. B - mile widziana znajomosc j. niemieckiego w stopniu komunikatywnym - brak nalogów Oferujemy: - 11 eur /h - Umowa niemiecka na okres 2 lat. - samochód sluzbowy - paliwo na dojazd do pracy - darmowe noclegi - dodatki telefoniczne - odziez robocza - Premie wydajnosciowe CV prosze wysylac na adres email dortmund@german-logistic.de Zastrzegamy prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.

Groszek

Może mi ktoś podpowiedzieć czy praca na magazynie przy zbieraniu zmówień jest w miarę dobrze płatna? Trochę martwią mnie te opinie o mieszkaniach, czy to tylko sporadyczna sytuacja? Jak ze znajomością języka?

zzz
@Groszek 06.10.2017 10:28

ja pracuje na netto , po opłaceniu mieszkania firmowego zostaje mi około 1000 eur. pracuje dopiero 3 miesiąc. mieszkam w pensjonacie więc jest ok. nie wiem jak sytuacja z ich mieszkaniami.

Dawny pracownik
@Groszek 06.10.2017 10:28

Pracowałem dla personelu 16 miesiecy , na poczatku było ciezko ale z biegiem czasu dawalo sie zyc .W moich czasach mozna bylo zarobic nawet 2000 tys euro brutto w zqleznosci od tego jakie ma sie ruchy :-) to nie jest praca dla maslakow i spacerowiczow .... Trzeba zapiepszać za "ojro" trzeba ciepać kole i tyle sluchaweczki na ucho i cisnąć osobiscie zjechalem do polski z powodow rodzinnych , minelo jiz chyba 4 lata i nadszedl czas chyba powrotu do zentrallager :-D powodzenia wszystkim i liczebniki perfekt trzeba znqć

x
@Groszek 06.10.2017 10:28

jezyk nie jest potrzebny w PL,na miejscu są problem-w DE,zwłaswcza w dhl-u

eqi
@x 01.02.2018 15:28

Problemem jezyk w dhl powiadasz? Pomagaja cos ogarnac na poczatku? Pomoc w wyrobieniu nr Sofi cos? ja mam oferte do dhl w Hamburgu na sortownie warto?

German Logistic GmbH

.............................................................................................................................. Jeśli masz doświadczenie w pracy na słuchawkach, i chcesz otrzymać 200 EURO premii na START, zgłoś się do nas ! nnMamy wolne miejsca na magzynach NETTO w miejscowości HAMM i BOTTROP , stawka 9,23 /h lub 11,00 /h - warunek do otrzymania PREMII to doświadczeni w pracy na słuchawkach i data rozpoczęcia pracy 12.02.2018 zgłoś się 0048 504 800 300 , 0049 231 518 184 99 dortmund@german-logistic.de ================================================================

casarax

Witam Mam oferte na sortowanie palet w okolicach Bremy. Ile zostaje na reke? Chca podpisywac umowe na miejscu w Gliwicach. Czy sa jakies kruczki w tej umowie? jaka atmosfera na miejscu pracy? pozdr

Ppp
@casarax 07.02.2018 10:06

Też do mnie dzwonili z tą ofertą. Mówili Ci że dziennie masz około 800 palet do przerzucenia ręcznie? Bo mi tak. A niech się okaże że praca na dworze.... Nie wiem czy już robiłeś takie coś ale mokra paleta trochę waży.

Personnel International BPO Sp. z o.o.
pracodawca
---------------------------------------------------------------


Zachęcam do udziału w konkursie , do wygrania 300 EURO ,

losowanie odbędzie się na żywo  31.01.2018 o godzinie 12:00 na naszym profilu Facebook'a

                  3 proste kroki do wygranej!


znajdź nas na Facebook'u  ===> German Logistic GmbH Dortmund


1. Polub naszą stronę

2. Wpisz w komentarzu pod postem konkursowym 5 swoich znajomych

3. Udostępnij nasz post publicznie


Miłej Zabawy !  




---------------------------------------------------------------
   
German Logistic GmbH

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zachęcam do udziału w konkursie , do wygrania 300 EURO , losowanie odbędzie się na żywo 31.01.2018 o godzinie 12:00 na naszym profilu Facebook'a 3 proste kroki do wygranej! znajdź nas na Facebook'u ===> German Logistic GmbH Dortmund 1. Polub naszą stronę 2. Wpisz w komentarzu pod postem konkursowym 5 swoich znajomych 3. Udostępnij nasz post publicznie Miłej Zabawy ! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Personnel International GmbH

Mamy dla Ciebie pracę ! ! ! Oferujemy : > Umowę na niemieckich warunkach. > Organizujemy zakwaterownie > Organizujemy dojazdy do pracy > Pomagamy w zameldowaniu, uzyskaniu IDnr, założeniu konta bankowego, zameldowniu w niemieckiej kasie chorych ( Krankenkasse ) > Premie wydajnościowe > Premie Bożonarodzeniowe ( Wienachtsgeld ) > Premie Urlopowe ( Urlaubsgeld ) > Wypłacamy dodatki za nadgodziny > Wypłacamy dodatki za nieprzepracowane dni świąteczne > Opieka polskiego koordynatora > Premie polecające pracowników ( PROGRAM 50+ ) > Nie mamy ZEITKONTA ! > Dla ambitnych możliwosc Awansowania Zadzwoń lub napisz SMS, a oddzwonimy 00 48 504 800 300 (od Poniedzialku do Piatku w godz. od 09:00 do 17:00 ) Jesteśmy w 70 Magazynach na terenie Niemiec !!! - na pewno znajdziesz cos dla siebie :)

Personnel International GmbH

Aktualnie poszukujemy osób do pracy w magazynach jako komisjonerzy w miesjcowościach: * Mockmuhl (kaufand) tylko z doświadczeniem w pracy na słuchawkach * Berlin ( DHL, Rewe, Lidl ) * Neumunster (DHL ) * Kolonia (Rewe ) * Worth am Rhein ( Netto ) * Kitzingen ( Netto ) Kontakt: praca@personel.com.pl 0048 504 800 300 0049 231 518 184 99 Napisz SMS lub email , a oddzwonimy POZDRAWIAMY :)

aleksander

Agencja posrednictwa pracy Personal International moge zaliczyc do udanych poniwaz w firmie panuje mila atmosfera mili ludzie uprzejmi ,dobrze zorganizowani oczywiscie polecam .(usunięte przez administratora)

Lidia

Na tej stronie w zakładce aktualności https://www.gowork.pl/personnel-international-bpo-sp.-z-o.o.,72048/aktualnosci pracodawca ogłosił rekrutację do pracy w Niemczech. Przyszły pracownik otrzyma umowę na niemieckich warunkach? Czy Waszym zdaniem opłacają się takie warunki i warto aplikować na to stanowisko?

oczywiście
@Lidia 21.11.2017 16:49

oczywiście , że warto podpisać umowę niemiecką- masz wtedy ochronę socjalną , możesz korzystać z usług medycznych, licza Ci się lata do emerytury, masz prawo do wszystkich programów socjalnych w niemczech

Administrator

======================================================================= Hallo, Hallo, Hallo Aktualnie poszukujemy osób do pracy w magazynach jako komisjonerzy w miescowościach: * Mockmuhl (kaufand) * Berlin ( DHL, Rewe, Lidl ) * Neumunster (DHL ) * Kolonia (Rewe ) * Worth am Rhein ( Netto ) * Kitzingen ( Netto ) Kontakt: praca@personel.com.pl 0048 504 800 300 0049 231 518 184 99 POZDRAWIAMY :) ====================================================================

Zainteresowany

Witam wszystkich czy jest może wśród odwiedzających ktoś kto pracuję na magazynach Netto w Wörth am Rhein i może mi na kilka pytań udzielić odpowiedzi? Jeśli coś to poproszę o wypowiedź tutaj bądź można się skontaktować e-mail'owo . Chciałbym zapytać jak wyglądają mniej więcej warunki mieszkaniowe , czy odległości od jakichkolwiek sklepów są duże ? Czy są godziny i czy pracuje się w soboty. Czy osoby bez doświadczenia na systemie słuchawkowym ( nie znając języka ) w języku niemieckim dadzą sobie tam radę ( pisało w ogłoszeniu że te osoby bez doświadczenia rekrutują ) czy długo trwa nauka i czy ciężko wyrobić ustalone normy? Dużo Polaków pracuję i atmosfera mniej więcej w porządku? Gdyby ktoś był w stanie udzielić mi na to odpowiedzi to poproszę.

Gall
@Zainteresowany 17.11.2017 11:50

Mieszkania są 5-6 osobowe, a w nich pokoje 1-2 osobowe. Mieszkania są w miarę przyzwoite. Sklepy są praktycznie w każdej miejscowości - od 1 do 2 kilometrów. Średnio wychodzi 40h tygodniowo, zbliża się okres świąteczny także będzie troszkę więcej. Praca jest 5 dni w tygodniu. Praca w soboty jest,ale w zamian ma się dzień w tygodniu wolny. Doświadczenie nie jest obowiązkowe. Jak ktoś ma chęci do pracy to sobie poradzi. Nauka trwa 1 dzień, przy czym podczas wgrywania się do systemu słuchawkowego jest przeprowadzane dodatkowe szkolenie. Żeby wyrobić normy trzeba "mieć ruchy" tzn. spacerując nie wyrobisz określonych norm. Na magazynie 3/4 to Polacy i większość jest pomocna. Dodatkowo od siebie mogę dodać, że zarobki są w granicach 1000 euro dla osób, które nie wyrabiaja normy.

Zainteresowany
@Gall 18.11.2017 21:54

Dzięki za odpowiedź , a Ty tam dokładnie pracujesz czy w innej lokalizacji?

Oszolom

Jaka stawka w DHL Berlin bo raz gada ze 11€ teraz 10€ - pol etatu. Heh

Pracowita pszczółka

Witam ..czy ktos z szanownego gremium tutaj pracowal lub pracuje na magazynach lidla ??? Mam propozycje pracy w berlinie lub Wasbek .. zastanawiaja mnie warunki pracy , stawke ppdstawowa jest kuszaca, czy ciezko jest wyrobic premie jakie warunki mieszkaniowe , czy sa godziny pracy , jak z zeit kontem czy jest i ile h zabieraja ewentualnie? Jak z zarobkami na czysto ...?DZIEKUJE ZA KONKRETNE INFORMACJE.

Zostaw opinię o Personnel International BPO Sp. z o.o. - Gliwice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Personnel International BPO Sp. z o.o.