Personnel International BPO Sp. z o.o.

3 Dodaj opinię
Personnel International BPO Sp. z o.o.
3 1177 1224 5 1

Opinie o Personnel International BPO Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Nina
 Opinia

Agencja ma dobre opinie jako pracodawca. Podpowiedzcie jak się pracuje w firmie?

Pomocna?
TakNie1
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
Co Ty wiesz o życiu...
 Opinia

@Wielbiciel 2 a Personnelu p.Pyk nie pracuje- nie mylisz Ty przypadkiem firm?

Pomocna?
TakNie
Anna
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

I tu się zgadzam. Naiwność boli

Pomocna?
Tak1Nie
Nowyy
 Opinia

Witam pracuje ktoś na magazynach NETTO? Możecie coś więcej napisać jak wyglądają zarobki już na rękę? Zakwaterowanie?

Pomocna?
TakNie
Anna
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Nowyy 14.06.2019 13:49

O ile wogole otrzymasz wynagrodzenie

Pomocna?
Tak3Nie
Pawcio
 Opinia

Witam,niedlugo wybieram sie do pracy na stanowisko (segregacja palet ).Prosilbym kogos kto pracował na tym stanowisku o kontakt,w celu uzyskania wiarygodnych informacji o tej pracy,warunkach mieszkaniowych itp. ,z gory dzieki (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie1
Anna
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Pawcio 05.07.2019 17:22

Szkoda czasu szukaj czegoś innego

Pomocna?
Tak5Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie
Personnel International BPO
 Opinia

@P Firma Personnel International BPO powstała w 2001r i nie jest tworem wynikającym z przekształcenia z firmy German Logistic. Jeśli byłeś pracownikiem naszej firmy i istnieją jakiekolwiek problemy związane z wypłaceniem wynagrodzenia, prosimy o opisanie sytuacji i wysłanie jej na adres e-mail: skargi@personnel.com.pl. Mając pełny obraz sytuacji postaramy się pomóc.

Pomocna?
TakNie6
Anna
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Personnel International BPO 03.07.2019 11:57

Oczywiście ze jesteście powiązani z german logistic chyba ze oficjalne strony rządowe kłamią . Ludzie sprawdzajcie to ci sami (usunięte przez administratora) tylko nazwa inna

Pomocna?
Tak3Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Personnel International BPO
 Opinia

@T Jeśli zaistniały jakieś problemy w związku z wypłatą Twojego wynagrodzenia w naszej firmie prosimy o kontakt na maila: skargi@personnel.com.pl. W wiadomości prosimy o dokładne informacje o tym gdzie pracowałeś (nazwa projektu i miejscowość), w jakim okresie, oraz kto był Twoim bezpośrednim przełożonym.

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia

Przecież od razu widać, że opinie pisze jedna osoba. Chyba, że wszyscy nagle mają problem ze wstawianiem znaków interpunkcyjnych. Wolałbym jakieś bardziej legitne informacje.

Pomocna?
TakNie1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
Zespół Personnel International
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Pani Jolanto, prosilibyśmy o opisanie nam problematycznej sytuacji w mailu, którego prosimy wysłać na adres: skargi@personnel.com.pl . W mailu prosilibyśmy o informację, kiedy i w jakim magazynie Pani pracowała. pozdrawiamy!

Pomocna?
TakNie
Marek
 Opinia
@Zespół Personnel International 23.05.2019 12:01

Po co ten mail? Żeby ludzie na forum nie mogli poczytać? I tak nic nie robicie z problemami, Tylko obiecanki i zamiatanie pod dywan... Robiłem na paletach to pani koordynator pomyliło się stanowisko koordynatora z prezesem.

Pomocna?
Tak1Nie
Zespół Personnel International
 Opinia
@Marek 31.05.2019 10:36

@Marek, mail stworzyliśmy własnie po to, żeby móc reagować i wyjaśniać sytuację z naszymi Pracownikami. Niestety nie jesteśmy w stanie być wszędzie, aby zakopywać wojenne topory na linii pracownik- przełożony, a jesteśmy świadomi, że do takich dochodzi. Nie zabraniamy nikomu równolegle wyrazić swojej opinii na nasz temat w przestrzeni internetu, jednak łatwiej w naszej opinii rozmawiać na gruncie gdzie wzajemne porozumienie jest możliwe:) Pozdrawiamy!

Pomocna?
TakNie
ogrodnik
 Opinia

Polecam jak najbardziej, solidna firma działajaca dlugo na rynku, pozdrawiam

Pomocna?
TakNie2
Marek
 Opinia
@ogrodnik 26.03.2019 10:28

To chyba masz małe doświadczenie,albo ci pasuje dziadowanie. Tosz to dziad agencja ????

Pomocna?
Tak3Nie
ulek
 Opinia

Polecam, fajna praca w Kitzingen, dobre zakwaterowanie i fajna kasa

Pomocna?
Tak1Nie3
Były
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@ulek 20.03.2019 09:05

Fajna kasa tzn jaka ?

Pomocna?
TakNie
ogrodnik
 Opinia

Polecam jak najbardziej, solidna firma działajaca dlugo na rynku, pozdrawiam

Pomocna?
TakNie5

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
To my
Nazwa działu: IT
 Opinia
@ogrodnik 26.03.2019 10:43

Kłamca

Pomocna?
TakNie1
Alex
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A czy ktoś pracuje jako pracownik produkcyjny w firmie ANTOLIN w Massen-Niederlausitz?

Pomocna?
TakNie
nick
 Opinia

Pracuje jako komisjoner w rewe w monachium,polecam

Pomocna?
Tak1Nie1
oklo
 Opinia

Fajna firma, polecam

Pomocna?
Tak1Nie2
fury
 Opinia

Praca jak praca, przy moim wykrztałceniu raczej ;epszej niue znajde, nie oszukują wiec to sie ceni, kasa na czas, wygodnie zakwaterowanie niedaleko magazynu, polecam

Pomocna?
Tak1Nie1
Wojciech
 Opinia

Polecam jak najbardzej, monza dostac szybko praca i nie ma problemu z zaliczkami, zakwaterwanie dobre

Pomocna?
Tak1Nie1
JaArek
 Opinia

Jestem już po pierwszej wypłacie, pracuje w Krefeld i jestem zadowolony, obawiałem się klapy bo różne historie się słyszy, ale jest wszystko czego trzeba, zakwaterowanie, kasa i praca, polecam

Pomocna?
Tak2Nie2
piotr
 Opinia

Polecam, pracuje w Lidlu i jest wszystko w porządku, miejscowość Bonen

Pomocna?
Tak1Nie1
olll
 Opinia

Jestem zadowolony, polecam ta firme

Pomocna?
Tak1Nie2
koretk
 Opinia

Praca, zakwaterowanie i kasa dobre więc jestem zadowolony, to była dobra decyzja, solidna agencja

Pomocna?
Tak1Nie2
grono
 Opinia

ja mam skierowanie do REWE w Kelsterbach ktoś może mi coś więcej napisać

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
keto
 Opinia

Jestem zadowolony, pracuje już drugi miesiąc i wszystko było załatwione bardzo szybko i to co mi obiecali to dotrzymali słowa, polecam

Pomocna?
Tak1Nie1
olafff
 Opinia

Szybko dostałem prace rownie szybko transport do niemiec i pracuje juz tak pół roku i jest zadowolony

Pomocna?
Tak1Nie2
poel
 Opinia

Polecam, dobra agezncja. niejednokrotrnie uratowali mi skórę

Pomocna?
Tak1Nie1
olool
 Opinia

Praca jak praca lepszej nie dostane z moim doświadczeniem,ale itak wdzieczny jestem ze wgl ja mam, polecam ktorzy na szybko cos potrzebują bo zarobić można i warunki nie najgorsze

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
juro
 Opinia

Pracuje już 5 miesięcy jako mechatronik w Lahr/Schwarzwald i jestem bardzo zadowolony, zarabiam około 3000 brutto, a można więcej i to mnie cieszy, w tej chwili firma poszukuje więcej ludzi na to stanowisko bo przydałaby się nam pomoc więc jak ktoś jest zainteresowany to Nie zastanawiaj się tylko wysyłaj CV bo warto :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
elektryk
 Opinia

Polecam pracę elektryka, ja pracuje niedaleko Dortmundu i nie narzekam, pieniądze z tego mam spore, zakwaterowanie i pracę dostałem po małym doświadczeniu więc jak ktoś ma podobnie, to jest super sprawa bo można tego doświadczenia nabyć

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ula
 Opinia

Pracuje od stycznia i jak na tą jest wszystko dobrze, dostałam dobre zakwaterowanie i pracę w której wreszcie zarabiam konkretne pieniadze, wiadomo, że nie jest lekko, ale takie życie, pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
protek
 Opinia

spoko agencja, ze znajomymi pojechalismy na pol roku do kitzingen, kase zarobilismy, zakwaterowali nas razem wiec fajnie, polecam

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julek
 Opinia

Raz do roku korzystam z tej agencji i zawsze jest wszystko spoko, fajnie mozna zarobic w krotkim czasie, polecam

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Personnel International BPO Sp. z o.o. - Gliwice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej