Opinie o Personnel International BPO Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Personnel International BPO Sp. z o.o.

Groszek

Może mi ktoś podpowiedzieć czy praca na magazynie przy zbieraniu zmówień jest w miarę dobrze płatna? Trochę martwią mnie te opinie o mieszkaniach, czy to tylko sporadyczna sytuacja? Jak ze znajomością języka?

x
@Groszek 06.10.2017 10:28

jezyk nie jest potrzebny w PL,na miejscu są problem-w DE,zwłaswcza w dhl-u

eqi
@x 01.02.2018 15:28

Problemem jezyk w dhl powiadasz? Pomagaja cos ogarnac na poczatku? Pomoc w wyrobieniu nr Sofi cos? ja mam oferte do dhl w Hamburgu na sortownie warto?

German Logistic GmbH

.............................................................................................................................. Jeśli masz doświadczenie w pracy na słuchawkach, i chcesz otrzymać 200 EURO premii na START, zgłoś się do nas ! nnMamy wolne miejsca na magzynach NETTO w miejscowości HAMM i BOTTROP , stawka 9,23 /h lub 11,00 /h - warunek do otrzymania PREMII to doświadczeni w pracy na słuchawkach i data rozpoczęcia pracy 12.02.2018 zgłoś się 0048 504 800 300 , 0049 231 518 184 99 dortmund@german-logistic.de ================================================================

casarax

Witam Mam oferte na sortowanie palet w okolicach Bremy. Ile zostaje na reke? Chca podpisywac umowe na miejscu w Gliwicach. Czy sa jakies kruczki w tej umowie? jaka atmosfera na miejscu pracy? pozdr

Ppp
@casarax 07.02.2018 10:06

Też do mnie dzwonili z tą ofertą. Mówili Ci że dziennie masz około 800 palet do przerzucenia ręcznie? Bo mi tak. A niech się okaże że praca na dworze.... Nie wiem czy już robiłeś takie coś ale mokra paleta trochę waży.

Personnel International BPO Sp. z o.o.
pracodawca

---------------------------------------------------------------


Zachęcam do udziału w konkursie , do wygrania 300 EURO ,

losowanie odbędzie się na żywo  31.01.2018 o godzinie 12:00 na naszym profilu Facebook'a

                  3 proste kroki do wygranej!


znajdź nas na Facebook'u  ===> German Logistic GmbH Dortmund


1. Polub naszą stronę

2. Wpisz w komentarzu pod postem konkursowym 5 swoich znajomych

3. Udostępnij nasz post publicznie


Miłej Zabawy !  




---------------------------------------------------------------

German Logistic GmbH

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zachęcam do udziału w konkursie , do wygrania 300 EURO , losowanie odbędzie się na żywo 31.01.2018 o godzinie 12:00 na naszym profilu Facebook'a 3 proste kroki do wygranej! znajdź nas na Facebook'u ===> German Logistic GmbH Dortmund 1. Polub naszą stronę 2. Wpisz w komentarzu pod postem konkursowym 5 swoich znajomych 3. Udostępnij nasz post publicznie Miłej Zabawy ! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Personnel International GmbH

Mamy dla Ciebie pracę ! ! ! Oferujemy : > Umowę na niemieckich warunkach. > Organizujemy zakwaterownie > Organizujemy dojazdy do pracy > Pomagamy w zameldowaniu, uzyskaniu IDnr, założeniu konta bankowego, zameldowniu w niemieckiej kasie chorych ( Krankenkasse ) > Premie wydajnościowe > Premie Bożonarodzeniowe ( Wienachtsgeld ) > Premie Urlopowe ( Urlaubsgeld ) > Wypłacamy dodatki za nadgodziny > Wypłacamy dodatki za nieprzepracowane dni świąteczne > Opieka polskiego koordynatora > Premie polecające pracowników ( PROGRAM 50+ ) > Nie mamy ZEITKONTA ! > Dla ambitnych możliwosc Awansowania Zadzwoń lub napisz SMS, a oddzwonimy 00 48 504 800 300 (od Poniedzialku do Piatku w godz. od 09:00 do 17:00 ) Jesteśmy w 70 Magazynach na terenie Niemiec !!! - na pewno znajdziesz cos dla siebie :)

Personnel International GmbH

Aktualnie poszukujemy osób do pracy w magazynach jako komisjonerzy w miesjcowościach: * Mockmuhl (kaufand) tylko z doświadczeniem w pracy na słuchawkach * Berlin ( DHL, Rewe, Lidl ) * Neumunster (DHL ) * Kolonia (Rewe ) * Worth am Rhein ( Netto ) * Kitzingen ( Netto ) Kontakt: praca@personel.com.pl 0048 504 800 300 0049 231 518 184 99 Napisz SMS lub email , a oddzwonimy POZDRAWIAMY :)

aleksander

Agencja posrednictwa pracy Personal International moge zaliczyc do udanych poniwaz w firmie panuje mila atmosfera mili ludzie uprzejmi ,dobrze zorganizowani oczywiscie polecam .(usunięte przez administratora)

Lidia

Na tej stronie w zakładce aktualności https://www.gowork.pl/personnel-international-bpo-sp.-z-o.o.,72048/aktualnosci pracodawca ogłosił rekrutację do pracy w Niemczech. Przyszły pracownik otrzyma umowę na niemieckich warunkach? Czy Waszym zdaniem opłacają się takie warunki i warto aplikować na to stanowisko?

oczywiście
@Lidia 21.11.2017 16:49

oczywiście , że warto podpisać umowę niemiecką- masz wtedy ochronę socjalną , możesz korzystać z usług medycznych, licza Ci się lata do emerytury, masz prawo do wszystkich programów socjalnych w niemczech

Administrator

======================================================================= Hallo, Hallo, Hallo Aktualnie poszukujemy osób do pracy w magazynach jako komisjonerzy w miescowościach: * Mockmuhl (kaufand) * Berlin ( DHL, Rewe, Lidl ) * Neumunster (DHL ) * Kolonia (Rewe ) * Worth am Rhein ( Netto ) * Kitzingen ( Netto ) Kontakt: praca@personel.com.pl 0048 504 800 300 0049 231 518 184 99 POZDRAWIAMY :) ====================================================================

Zainteresowany

Witam wszystkich czy jest może wśród odwiedzających ktoś kto pracuję na magazynach Netto w Wörth am Rhein i może mi na kilka pytań udzielić odpowiedzi? Jeśli coś to poproszę o wypowiedź tutaj bądź można się skontaktować e-mail'owo . Chciałbym zapytać jak wyglądają mniej więcej warunki mieszkaniowe , czy odległości od jakichkolwiek sklepów są duże ? Czy są godziny i czy pracuje się w soboty. Czy osoby bez doświadczenia na systemie słuchawkowym ( nie znając języka ) w języku niemieckim dadzą sobie tam radę ( pisało w ogłoszeniu że te osoby bez doświadczenia rekrutują ) czy długo trwa nauka i czy ciężko wyrobić ustalone normy? Dużo Polaków pracuję i atmosfera mniej więcej w porządku? Gdyby ktoś był w stanie udzielić mi na to odpowiedzi to poproszę.

Gall
@Zainteresowany 17.11.2017 11:50

Mieszkania są 5-6 osobowe, a w nich pokoje 1-2 osobowe. Mieszkania są w miarę przyzwoite. Sklepy są praktycznie w każdej miejscowości - od 1 do 2 kilometrów. Średnio wychodzi 40h tygodniowo, zbliża się okres świąteczny także będzie troszkę więcej. Praca jest 5 dni w tygodniu. Praca w soboty jest,ale w zamian ma się dzień w tygodniu wolny. Doświadczenie nie jest obowiązkowe. Jak ktoś ma chęci do pracy to sobie poradzi. Nauka trwa 1 dzień, przy czym podczas wgrywania się do systemu słuchawkowego jest przeprowadzane dodatkowe szkolenie. Żeby wyrobić normy trzeba "mieć ruchy" tzn. spacerując nie wyrobisz określonych norm. Na magazynie 3/4 to Polacy i większość jest pomocna. Dodatkowo od siebie mogę dodać, że zarobki są w granicach 1000 euro dla osób, które nie wyrabiaja normy.

Zainteresowany
@Gall 18.11.2017 21:54

Dzięki za odpowiedź , a Ty tam dokładnie pracujesz czy w innej lokalizacji?

Oszolom

Jaka stawka w DHL Berlin bo raz gada ze 11€ teraz 10€ - pol etatu. Heh

Pracowita pszczółka

Witam ..czy ktos z szanownego gremium tutaj pracowal lub pracuje na magazynach lidla ??? Mam propozycje pracy w berlinie lub Wasbek .. zastanawiaja mnie warunki pracy , stawke ppdstawowa jest kuszaca, czy ciezko jest wyrobic premie jakie warunki mieszkaniowe , czy sa godziny pracy , jak z zeit kontem czy jest i ile h zabieraja ewentualnie? Jak z zarobkami na czysto ...?DZIEKUJE ZA KONKRETNE INFORMACJE.

Elo

Dhl nauen - czy jest zapewnione 40 h tygodniowo na sortownii? Jak wygląda zakwaterowanie?

Personnel International BPO Sp. z o.o.
pracodawca

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€




Znaleźliśmy dla Ciebie pracę w Niemczech ! Bez znajomości języka Niemieckiego  !

Magazyn sieci sklepów KAUFLAND w mieście Möckmüll
 
od 01.01.2018  umowa o pracę bezpośrednio z Kauflandem


Oferujemy :

> Umowę na niemieckich warunkach.

> Organizujemy zakwaterownie

> Organizujemy dojazdy do pracy

> Pomagamy w zameldowaniu, uzyskaniu IDnr, zalozeniu konta bankowego, zameldowniu w niemieckiej kasie chorych ( Krankenkasse )

> Premie wydajnościowe

> Premie Bożonarodzeniowe ( Wienachtsgeld )

> Premie Urlopowe ( Urlaubsgeld )

> Wypłacamy dodatki za nadgodziny

> Wypłacamy dodatki za nieprzepracowane dni świąteczne

> Opieka polskiego koordynatora

> Premie polecające pracowników  ( PROGRAM 50+ )

> Nie mamy  ZEITKONTA !

> Dla ambitnych możliwość Awansowania

Jeśli podejmiesz u Nas pracę do 30.11.2017  - skorzystasz z naszego PROGRAMU  300 +   i otrzymasz premię w wysokości 300 euro




            Zadzwoń  lub napisz SMS, a oddzwonimy

              00 48 504 800 300      (od Poniedziałku do Piątku w godz. od 09:00 do 17:00 )



Jesteśmy w 70 Magazynach na terenie Niemiec !!! - na pewno znajdziesz coś dla siebie :)






€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

Arkadiusz W.

Praca w porządku ! mogę śmiało polecić !

Luidzi

Słyszałem, że Personnel International BPO mają dobrą opinię jako pracodawca?

Personnel International BPO Sp. z o.o.
pracodawca

----------------------------------------------------------

COŚ  DLA  CIEBIE !


Nowy PROGRAM 50+stworzony z myślą o naszych pracownikach którzy polecają kandydatów do pracy na terenie niemiec.


Osoba polecająca otrzymuje 50 EURO za każdą osobe którą poleci nam do pracy na terenie niemiec i przepracuje minium 3 miesiące.


Zachęcam do korzystania z naszych dodatkowych ofert !

----------------------------------------------------------

Personnel International BPO Sp. z o.o.
pracodawca

---------------------------------------------------------------

NOWOŚĆ !


StworzyliśmyPROGRAM 300+ , może w nim wziąć udział każdy kandydat który zatrudni się u Nas do 30.11.2017.

Program 300+ gwarantuje wypłacenie premii w wyskości 300 EURO pracownikowi po 3 miesiącach od daty zatrudnienia  na stanowisku komisionera na terenie niemiec.

Przeznaczony jest dla:
* kandydatów z minimum 3 miesięcznym doświadczeniem w kompletacji towaru  na systemie słuchawkowym PBV.
* byłych naszych pracowników na stanowiskach komisionerów towaru, którzy do 30.11.2017  podejmą u Nas pracę na terenie niemiec.

Wszystkich kandydatów zachęcam do skorzystania z PROGRAMU 300+

---------------------------------------------------------------

Konrad

Personnel International to długoletnie doświadczenie jako agencja pracy. Bardzo cenią sobie fakt, że kluczowi klienci są zadowoleni ze współpracy i wyobrażają sobie zrezygnować z usług agencji. Myślę, że dla chętnych pracować z nimi to dobry sygnał.

Emkey

Pracuje ktos w Neumunster na magazynie dHL? Moge tam jechac. Ile godzin pracy jest naprawde bo niby tylko 6 a inni mowia, ze wiecej sie pracuje. Jak mieszkanie i jakie wynagrodzenie?

Jezy
@DHL 19.10.2017 14:09

11€ brutto czy netto?

DHL
@Jezy 13.11.2017 22:23

11 brutto

Mateusz

Znam tę firmę przez bardzo długi czas, wszyscy moi przyjaciele współpracują z nimi i są bardzo zadowoleni. Teraz myślę, że z nimi współpracować

Grygol

Pracowałem z Personnel International BPO i mile wspominam!!!

ManiakMotocykli

Witam. Planuję wyjechać do Bremy na sortowanie palet na 3 kategorie. Czy ktoś już był zatrudniony na tym stanowisku i może się wypowiedzieć coś na temat kasy i warunków mieszkalnych? Z góry dzięki!

Anneta

Firma jest w porządku, może działać.

Szymek

Najlepsze,że nie ma Zeitkonta

Mihał

Dobra firma. Na dobry początek można pracować z nimi...jestem zadowolony

On
@Mihał 11.10.2017 16:34

Jestem tego samego zdania

Mirek

Polecam

Mentor

Wiem z informacji z ich strony, że Personnel International BPO ma dość długi staż w prowadzeniu takiej działalności. Pewnie dlatego jest sporo wpisów pozytywnie oceniających agencję. Najważniejsze, że można spokojnie wyjechać do pracy i nie martwić się o nic.

anonim

firma godna polecenia. nie roboa problemów z urlopami , Tak jak to bywa w innych agencjach.

dobrze

pracuje u nich na Netto i jest dobrze

Anna

Żenada, nie polecam ! trzymajcie się z dala. Jeżeli jesteś naiwny, chcesz mieszkać w grzybie, pracować za grosze, dostawać wypłatę 20 dnia miesiąca to spoko. Relacja z magazynu Rewe w Bondorfie. Brak Internetu i zasięgu. praca po 10-12h za naprawdę śmieszne pieniądze. Czyste wykorzystywanie Polaka przez Polaka. Kierownik Mariusz.B, pozdrawiam środkowym palcem. Największy dupek jakiego matka ziemia nosiła. Błagam ludzie, taka praca to nie praca, największego wroga bym tam nie wysłała.

Mariusz B.
@Anna 03.10.2017 00:24

Pani Anno, w większości przypadków grzyb na ścianie pojawia się z winy mieszkańców, w niemczech nie ma kominów grawitacyjnych, to oznacza ,ze mieszkanie musi być codziennie bardzo dobrze wietrzone, a suszenie prania powinno odbywać się przy otwartych oknach, w innym przypadku wilgoć zostaje w mieszkaniu co doprowadza do powstania pleśni na ścianie. Internet i brak zasięgu sieci komórkowej w regionie NIE jest winą pracodawcy. Maksymalny czas pracy to 11 godzin z przerwami. 12 godzin pracy w niemczech jest zabronione , a zarządy magazynów na takie działania nie zezwalają. O stawce jaka obowiząuje jest Pani informowana przed podpisaniem umowy - skoro Pani umowę podpisała ,oznacza to ,że wyraziła zgodę na takie wynagrodzenie. (Stawka godzinowa 9 eur). W przyszłości proszę dobrze przemyśleć decyzję o podpisaniu umowy z jakimkolwiek pracodawcą - tak aby nie była Pani pózniej rozczarowana. *Proszę też się zorientować czy zasięg telefonii komórkowej jest wystarczający. Pozdrawiam

Feliks

Czy oferty jakie mają z sierpnia są jeszcze aktualne?

acha
@Feliks 02.10.2017 11:44

najlepiej zadzwonic i pytac, ciagle cos sie pojawia

zadowoleni

Super firma wyjechałam z chłopakiem, i jesteśmy zadowoleni, pokój jeden mamy, jest ok, warunki i atmosfera ok. Praca spoko. ogólnie firma wypłaca pieniądze, i nie przewala jak inne, a mamy doświadczenie w tej kwestii. polecam!

uAuA

pracowałem i wspominam ten czas dobrze ! grund że kasa się zgadza.

Majka
@uAuA 30.09.2017 14:10

Hahaha,ja też kiedyś pracowałam. Kasa była w porządku. Teraz słyszę coraz więcej pozytywów od ludzi,którzy dalej pracują. Że premie spoko,dodatki też są.

Maniek
@Majka 02.10.2017 22:24

Tak Majka teraz jest lepiej. Zaszły małe zmiany i serio można pracować. Do każdego,kto chce wyjechać,ale się waha: JEDŹ,NA POCZĄTEK DOBRE MIEJSCE ZACZEPIENIA.ZAROBISZ COŚ,OGARNIESZ JĘZYK A PÓŹNIEJ MOŻESZ DZIAŁAĆ DALEJ. Pozdrawiam

Sebastian

Super agencja , fajna praca . Możliwości rozwoju i co najważniejsze wynagrodzenie na poziomie :)

Wito

Zgadzam się, zmienili nastawienie i podejście do pracownika. Jest ok!

mmmmmmmmm
@Wito 28.09.2017 14:59

nawet wyplacili urlopgeld , ciekawe czy na święta też coś dadzą?

Wojtek

Agencja spoko. Zawsze wszystkie problemy rozwiązywali od ręki. Koordynatorzy pomagają nawet z prywatnymi sprawami. Pracuję już 4,5 roku i mogę z czystym sumieniem polecić!

sjsurbc

polecam , polepszylo się, zmienili podejście do nas.

miki

dobra firma nie ściemniają i można się dogadac

Zadowolony

Praca jest OK

mnbvcxz

jestem zadowolony. mogę polecić ! 1200 eur mam co miesiąc.

pracownik

Pracuje 6 lat w tej firmie, na kilku ich magazynach, jak widac po moim stazu - nie moge narzekac, widzialem rozne rzeczy jakie sie dzialy, ale smialo moge polecic ta firme ! jak w kazdej firmie raz jest lepiej a raz gorzej , w idziaem juz zwolnienia pracownikow ale tez firma zwalniala kierownikow i brygadzistow i tu moge powiedzeic ze dbaja o pracownikow . Zaleta firmy jest to ,ze alkoholicy , menele, kombinatorzy wymuszacze i cwaniaki na pewno długo nie popracuja , przed takimi firma zawsze byla krok do przodu. i jestem pewien ze wiekszosc tych ktorzy tu pisza to wlasnie takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wielu z bylych takich "kolegow" teraz pracuje w innych niemieckich firmach z branzy i tam to dopiero sa ruchani, ale nikt sie nieodzywa , no bo przeciez jak? jesli tylko i to ledwo mowia po polsku.

pozdrawiam

dobra praca na 3 miesiace zaczepic sie poznac okolice i mozliwosci...

siemka
@pozdrawiam 14.09.2017 22:40

nie masz racji , mozna przygotować sie do osiedlenia , to jest dobre okreslenie

Kamil

Sądzę, że w kwestii dobrych robót agencje mają bardzo dużo do zrobienia. Jak uda im się załatwić dobre roboty to ludzie skorzystają i mogą zarobić, co myślicie?

Grzegorz

Szukając dobrej agencji dowiedziałem się, że właśnie Personnel International BPO ma opinię dobrego pracodawcy i można z nimi wyjechać na całkiem dobre roboty.

Stary
@Grzegorz 29.08.2017 17:32

I dobrze slyszales ale to jest firma dla osob ktorzy jada za granice do pracy nie na wczasy jesli ktos to rozumie to zarobi a jesli ktos na wakacje jedzie to sory jak to z wakacjami koncza sie i w portfelu zostaje dziura tak jest i tu wiec madrze podejmujcie decyzje bo puzniej placz i lament ze nie mam na busa do Polski.

Wasiek

Niektóre osoby mają bardzo wygórowane wymagania wobec agencji ale sami nie prezentują swoją osobą skromności! Czy ktoś przy podpisywaniu umowy mówił, że mieszkania będą super eleganckie niemalże jak hotel?

Peter

Widzę, że Personnel International BPO ma bardzo długą listę ofert pracy. Jak mają zapotrzebowanie to organizują roboty. Cieszy mnie, że maja też troszkę mądrzejsze prace. Przy takich można się czegoś douczyć i później szukać coś jeszcze lepszego. Polecam

youger

witam, planuję wyjechać do pracy z tą agencją jako komisjoner. Proszę mi powiedzieć jakie są zarobki netto, jak naprawdę wyglądają warunki mieszkaniowe ile osób w pokoju itp. ile godzin gwarantowane w miesiącu

youger

witam, planuję wyjechać do pracy z tą agencją jako komisjoner. Proszę mi powiedzieć jakie są zarobki netto, jak naprawdę wyglądają warunki mieszkaniowe ile osób w pokoju itp. ile godzin gwarantowane w miesiącu

siemka
@youger 16.08.2017 11:26

ilość godzin zalezy od magazynu gdzie pojedziesz , tak samo z zakwaterowaniem , zalezne od miejsca pobytu

siemka
@youger 16.08.2017 11:26

ilość godzin zalezy od magazynu gdzie pojedziesz , tak samo z zakwaterowaniem , zalezne od miejsca pobytu

Zostaw opinię o Personnel International BPO Sp. z o.o. - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Personnel International BPO Sp. z o.o.