Personnel International BPO Sp. z o.o.
3 1127 6 1

Opinie o Personnel International BPO Sp. z o.o.

Lidia

Czy są na wątku osoby, które pracują, jako koordynatorzy pracowników tymczasowych w Personnel International BPO? Na forum można spotkać wiele opinii o pracy przez agencję, jednak przydałyby się także informacje, jakie wymagania trzeba spełnić, aby zostać pracownikiem koordynującym zatrudnienie.

Lidia

@Gruby czy możesz określić czy stawka, która została Ci zaproponowana jest dla Ciebie satysfakcjonująca? Jakie masz obowiązki i w jakich godzinach pracujesz? Jak oceniasz pomoc Personnel International BPO w znalezieniu pracy i zorganizowaniu przyjazdu? @Marek możesz opisać swoje doświadczenia związane z tą agencją pracy? Możesz liczyć na pomoc koordynatora na miejscu? Jak z językiem - jest wymagany czy nie ma tu bariery?

do Lidii
@Lidia 02.07.2018 10:39

Lidia - (usunięte przez administratora) !

Marek

Firma ma opinię dobrego pracodawcy i dziwię niektórym wpisom!!

Gruby

Firma jak firma, ja na magazynie lidla pracuje, warunki mieszkaniowe- no coz nie jest to ritz ale trzeba ze soba miec troche majdanu (posciel, sztucce, garnki, patelnie) co do opieki koordynatora (pan Wojciech Z.)to akurat na tym magazynie jest taka jak by jej wcale nie bylo, ogarnialem sobie niemal wszystko sam tak ze bez znajomosci zadnego jezyka obcego to nie radze sie nigdzie ruszac

Lidia

@anonymous, piszesz w swoim komentarzu o kwaterach, a jak wyglądały warunki pracy? Chętnie dowiemy się więcej, zapraszam Cię do kolejnego wpisu w tym wątku. Jeśli ktoś z Was może udzielić nam informacji o aktualnych postępach firmy Personnel International BPO, to zachęcam go do podzielenia się tym na forum! Nowe wieści będą tu bardzo przydatne dla innych!

MinerVa

Witam. Pracował ktoś z Państwa przy obrócę metali przy CNS? Jak opinie?

Poki

NIE POLECAM

German Logistic GmbH

Poszukujemy kandydatów na stanowiska funkcyjne w różnych rejonach Niemiec: * Kierownik Regionalny * Kierownik Projektu * Brygadzista Wymagamy : -doświadczenia w pracy na magazynie, -obsługi komputera / programów z grupy Microsoft Office -znajomości j. niemieckiego w stopniu komunikatywnym -prawo jazdy kat. B -doświadczenie na stanowisku kierowniczym mile widziane Oferujemy: -samochód służbowy -telefon służbowy -Laptop -Niemiecka umowa -Stała stawka wynagrodzenia -Premie -Zarobki od 1800 do 3500 euro na rękę CV proszę wysyłać na adres email dortmund@german-logistic.de Zastrzegamy prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.

:)
@anonymous 22.04.2018 13:34

twoja stara nie prawda :)

anonymous

Odradzam współpracę z tą firmą!!! Nie wypłaca wynagrodzeń!!!! Brak jakichkolwiek opiekunów na miejscu. Warunki zakwaterowania na miejscu, gorzej (usunięte przez administratora)a jak już się zdecydujesz to weź ze sobą sztućce, talerze, garnki, patelnie. (usunięte przez administratora)

dd

W ostatnim czasie dostalem ciekawą ofertę pracy przez firmę Personnel International. Wyjazd i inne formalności zostały dogadane z pewną przedstawicielką owej firmy czyli data wyjazdu,adres mieszkania itd. W pewnym momencie otrzymałem tel. z tej firmy, że wyjazd się przedluży o kilka dni. Zapewniano mnie że to nic nie zmienia i wyjazd dojdzie do skutku! Podsumowując wyżej wymieniona przedstawicielka na telefon odemnie co z datą wyjazdu nie potrafiła mi nic powiedzieć i na dodatek poszła na urlop(brak profesjonalizmu a przecież firma zarabia na takich pracownikach jak ja nie małe pieniądze)Mało tego nie zostałem wogóle pionformowany że jednak nie wyjadę, ponieważ niemiecki pracodawca w ostatniej chwili zrezygnował z pracowników. Zostalem na lodzie i przestrzegam innych przed tą firmą w doborze pracy!!!Straciłem czas,z innych ofert musiałem zrezygnować i nerwy.To wszystko wydaje mi się że grubymi nićmi jest szyte a pracownicy tej firmy mało rzetalni!Pozdrawiam

Kam

Jesli ktos zamierza wyjechac w najblizszym czasie przez ta agencje to pisac:pracazagranica12@gmail.com

Personnel International BPO Sp. z o.o.
pracodawca

..........................................................................................................................................................


Przyłącz się do Akcji KREDKA

I pokoloruj razem z nami świat dzieci ze śląskiego Domu Dziecka!

Do 25 maja w naszych siedzibach zbieramy kredki, mazaki, kleje, kolorowe papiery, bloki rysunkowe oraz farby i wszystko inne, czym da się tworzyć prace plastyczne!

A to wszystko w Dzień Dziecka przekażemy wychowankom jednego ze śląskich Domów Dziecka!

Przyłącz się do nas i pamiętaj, że razem możemy WIĘCEJ!

Jeśli chcesz wiedzieć więcej napisz do nas!

Adresy zbiórek znajdziesz na https://german-logistic.pl/oddzialy


...........................................................................................................................................................

   
HalinaU

Niestety wielu pracobiorców to typowa roszczeniówka. Więcej chcą niż mają do zaoferowania. Wyjazd za pracą to nie to samo co wczasy z basenem i drinkami. Poza tym szukając prostej pracy, często bez znajomości jakiegokolwiek języka obcego, nie można więc oczekiwać poziomu jak dla wysoko specjonalizowanego zawodu, wymagającego wiedzy i fachowości. Firma jest naprawdę w porządku.

Personnel International BPO Sp. z o.o.
pracodawca

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Dziś Święto Kobiet !


Świat bez kobiet nie byłby taki sam- to jedna z tych rzeczy, których jesteśmy pewni!
Dlatego kochane Kobiety w dniu Waszego święta, życzymy Wam aby na Waszym niebie zawsze świeciło słońce dające Wam wciąż nową energię do spełniania marzeń!


Personnel International


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

   
German Logistic GmbH

Atrakcyjna oferta pracy dla Panów ! Praca w grupie 3 osobowej jako komisjonerzy na terenie calych Niemiec. Polegajaca na wsparciu nowych naszych projektów w róznych rejonach Niemiec. W kazdym miesiacu inna miejscowosc - umozliwia zwiedzenie wielu atrakcji - nie wydajac dodatkowych pieniedzy na podróze - oplacamy wszystkie przejazdy i noclegi. Wymagamy: - doswiadczenia w pracy na systemie sluchawkowym - prawo jazdy kat. B - mile widziana znajomosc j. niemieckiego w stopniu komunikatywnym - brak nalogów Oferujemy: - 11 eur /h - Umowa niemiecka na okres 2 lat. - samochód sluzbowy - paliwo na dojazd do pracy - darmowe noclegi - dodatki telefoniczne - odziez robocza - Premie wydajnosciowe CV prosze wysylac na adres email dortmund@german-logistic.de Zastrzegamy prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.

Groszek

Może mi ktoś podpowiedzieć czy praca na magazynie przy zbieraniu zmówień jest w miarę dobrze płatna? Trochę martwią mnie te opinie o mieszkaniach, czy to tylko sporadyczna sytuacja? Jak ze znajomością języka?

eqi
@x 01.02.2018 15:28

Problemem jezyk w dhl powiadasz? Pomagaja cos ogarnac na poczatku? Pomoc w wyrobieniu nr Sofi cos? ja mam oferte do dhl w Hamburgu na sortownie warto?

German Logistic GmbH

.............................................................................................................................. Jeśli masz doświadczenie w pracy na słuchawkach, i chcesz otrzymać 200 EURO premii na START, zgłoś się do nas ! nnMamy wolne miejsca na magzynach NETTO w miejscowości HAMM i BOTTROP , stawka 9,23 /h lub 11,00 /h - warunek do otrzymania PREMII to doświadczeni w pracy na słuchawkach i data rozpoczęcia pracy 12.02.2018 zgłoś się 0048 504 800 300 , 0049 231 518 184 99 dortmund@german-logistic.de ================================================================

casarax

Witam Mam oferte na sortowanie palet w okolicach Bremy. Ile zostaje na reke? Chca podpisywac umowe na miejscu w Gliwicach. Czy sa jakies kruczki w tej umowie? jaka atmosfera na miejscu pracy? pozdr

Ppp
@casarax 07.02.2018 10:06

Też do mnie dzwonili z tą ofertą. Mówili Ci że dziennie masz około 800 palet do przerzucenia ręcznie? Bo mi tak. A niech się okaże że praca na dworze.... Nie wiem czy już robiłeś takie coś ale mokra paleta trochę waży.

Personnel International BPO Sp. z o.o.
pracodawca

---------------------------------------------------------------


Zachęcam do udziału w konkursie , do wygrania 300 EURO ,

losowanie odbędzie się na żywo  31.01.2018 o godzinie 12:00 na naszym profilu Facebook'a

                  3 proste kroki do wygranej!


znajdź nas na Facebook'u  ===> German Logistic GmbH Dortmund


1. Polub naszą stronę

2. Wpisz w komentarzu pod postem konkursowym 5 swoich znajomych

3. Udostępnij nasz post publicznie


Miłej Zabawy !  




---------------------------------------------------------------

   
German Logistic GmbH

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zachęcam do udziału w konkursie , do wygrania 300 EURO , losowanie odbędzie się na żywo 31.01.2018 o godzinie 12:00 na naszym profilu Facebook'a 3 proste kroki do wygranej! znajdź nas na Facebook'u ===> German Logistic GmbH Dortmund 1. Polub naszą stronę 2. Wpisz w komentarzu pod postem konkursowym 5 swoich znajomych 3. Udostępnij nasz post publicznie Miłej Zabawy ! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Personnel International GmbH

Mamy dla Ciebie pracę ! ! ! Oferujemy : > Umowę na niemieckich warunkach. > Organizujemy zakwaterownie > Organizujemy dojazdy do pracy > Pomagamy w zameldowaniu, uzyskaniu IDnr, założeniu konta bankowego, zameldowniu w niemieckiej kasie chorych ( Krankenkasse ) > Premie wydajnościowe > Premie Bożonarodzeniowe ( Wienachtsgeld ) > Premie Urlopowe ( Urlaubsgeld ) > Wypłacamy dodatki za nadgodziny > Wypłacamy dodatki za nieprzepracowane dni świąteczne > Opieka polskiego koordynatora > Premie polecające pracowników ( PROGRAM 50+ ) > Nie mamy ZEITKONTA ! > Dla ambitnych możliwosc Awansowania Zadzwoń lub napisz SMS, a oddzwonimy 00 48 504 800 300 (od Poniedzialku do Piatku w godz. od 09:00 do 17:00 ) Jesteśmy w 70 Magazynach na terenie Niemiec !!! - na pewno znajdziesz cos dla siebie :)

Personnel International GmbH

Aktualnie poszukujemy osób do pracy w magazynach jako komisjonerzy w miesjcowościach: * Mockmuhl (kaufand) tylko z doświadczeniem w pracy na słuchawkach * Berlin ( DHL, Rewe, Lidl ) * Neumunster (DHL ) * Kolonia (Rewe ) * Worth am Rhein ( Netto ) * Kitzingen ( Netto ) Kontakt: praca@personel.com.pl 0048 504 800 300 0049 231 518 184 99 Napisz SMS lub email , a oddzwonimy POZDRAWIAMY :)

aleksander

Agencja posrednictwa pracy Personal International moge zaliczyc do udanych poniwaz w firmie panuje mila atmosfera mili ludzie uprzejmi ,dobrze zorganizowani oczywiscie polecam .(usunięte przez administratora)

Lidia

Na tej stronie w zakładce aktualności https://www.gowork.pl/personnel-international-bpo-sp.-z-o.o.,72048/aktualnosci pracodawca ogłosił rekrutację do pracy w Niemczech. Przyszły pracownik otrzyma umowę na niemieckich warunkach? Czy Waszym zdaniem opłacają się takie warunki i warto aplikować na to stanowisko?

oczywiście
@Lidia 21.11.2017 16:49

oczywiście , że warto podpisać umowę niemiecką- masz wtedy ochronę socjalną , możesz korzystać z usług medycznych, licza Ci się lata do emerytury, masz prawo do wszystkich programów socjalnych w niemczech

Administrator

======================================================================= Hallo, Hallo, Hallo Aktualnie poszukujemy osób do pracy w magazynach jako komisjonerzy w miescowościach: * Mockmuhl (kaufand) * Berlin ( DHL, Rewe, Lidl ) * Neumunster (DHL ) * Kolonia (Rewe ) * Worth am Rhein ( Netto ) * Kitzingen ( Netto ) Kontakt: praca@personel.com.pl 0048 504 800 300 0049 231 518 184 99 POZDRAWIAMY :) ====================================================================

Zainteresowany

Witam wszystkich czy jest może wśród odwiedzających ktoś kto pracuję na magazynach Netto w Wörth am Rhein i może mi na kilka pytań udzielić odpowiedzi? Jeśli coś to poproszę o wypowiedź tutaj bądź można się skontaktować e-mail'owo . Chciałbym zapytać jak wyglądają mniej więcej warunki mieszkaniowe , czy odległości od jakichkolwiek sklepów są duże ? Czy są godziny i czy pracuje się w soboty. Czy osoby bez doświadczenia na systemie słuchawkowym ( nie znając języka ) w języku niemieckim dadzą sobie tam radę ( pisało w ogłoszeniu że te osoby bez doświadczenia rekrutują ) czy długo trwa nauka i czy ciężko wyrobić ustalone normy? Dużo Polaków pracuję i atmosfera mniej więcej w porządku? Gdyby ktoś był w stanie udzielić mi na to odpowiedzi to poproszę.

Zainteresowany
@Gall 18.11.2017 21:54

Dzięki za odpowiedź , a Ty tam dokładnie pracujesz czy w innej lokalizacji?

Oszolom

Jaka stawka w DHL Berlin bo raz gada ze 11€ teraz 10€ - pol etatu. Heh

Pracowita pszczółka

Witam ..czy ktos z szanownego gremium tutaj pracowal lub pracuje na magazynach lidla ??? Mam propozycje pracy w berlinie lub Wasbek .. zastanawiaja mnie warunki pracy , stawke ppdstawowa jest kuszaca, czy ciezko jest wyrobic premie jakie warunki mieszkaniowe , czy sa godziny pracy , jak z zeit kontem czy jest i ile h zabieraja ewentualnie? Jak z zarobkami na czysto ...?DZIEKUJE ZA KONKRETNE INFORMACJE.

Elo

Dhl nauen - czy jest zapewnione 40 h tygodniowo na sortownii? Jak wygląda zakwaterowanie?

Personnel International BPO Sp. z o.o.
pracodawca

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€




Znaleźliśmy dla Ciebie pracę w Niemczech ! Bez znajomości języka Niemieckiego  !

Magazyn sieci sklepów KAUFLAND w mieście Möckmüll
 
od 01.01.2018  umowa o pracę bezpośrednio z Kauflandem


Oferujemy :

> Umowę na niemieckich warunkach.

> Organizujemy zakwaterownie

> Organizujemy dojazdy do pracy

> Pomagamy w zameldowaniu, uzyskaniu IDnr, zalozeniu konta bankowego, zameldowniu w niemieckiej kasie chorych ( Krankenkasse )

> Premie wydajnościowe

> Premie Bożonarodzeniowe ( Wienachtsgeld )

> Premie Urlopowe ( Urlaubsgeld )

> Wypłacamy dodatki za nadgodziny

> Wypłacamy dodatki za nieprzepracowane dni świąteczne

> Opieka polskiego koordynatora

> Premie polecające pracowników  ( PROGRAM 50+ )

> Nie mamy  ZEITKONTA !

> Dla ambitnych możliwość Awansowania

Jeśli podejmiesz u Nas pracę do 30.11.2017  - skorzystasz z naszego PROGRAMU  300 +   i otrzymasz premię w wysokości 300 euro




            Zadzwoń  lub napisz SMS, a oddzwonimy

              00 48 504 800 300      (od Poniedziałku do Piątku w godz. od 09:00 do 17:00 )



Jesteśmy w 70 Magazynach na terenie Niemiec !!! - na pewno znajdziesz coś dla siebie :)






€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

   

Zostaw opinię o Personnel International BPO Sp. z o.o. - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Personnel International BPO Sp. z o.o.