Personnel International BPO Sp. z o.o.

Adres: ul. Zwycięstwa 52a, 44-103 Gliwice

NIP: 6342631391

Personnel International BPO Sp. z o.o.
3 1186 1237 5 1

Opinie o Personnel International BPO Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Maco
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

I dziwnym trafem adres macie ten sam. Kłamstwa i przekręty to wasza domena, radzę omijać wszystkie firmy które podają adres Gliwice zwycięstwa

Pomocna?
Tak2Nie
Kiki
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

German logistic nadal rekrutuje pod inna nazwa. Czytajcie i pytajcie dokładnie . Go...lbik o.....p...yk i reszta .

Pomocna?
Tak2Nie
Coś
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

https://www.northdata.de/German+Logistic+GmbH,+München/HRB+202527

Pomocna?
Tak4Nie
Maciek
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Omijać z daleka, nawet pozytywne komentarze te same co na stronie german logistic , kopiuj wklej . Firma odnoga Go...lbika i kl...audi . Szkoda czasu i nerwów na prace z nimi

Pomocna?
Tak4Nie
Tola
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Nawet szczury uciekają z tonącego statku, ludzie przecież to banda oszustów i wichrzycieli. Ja i koleżanka nie dostałyśmy pieniędzy, wszystko ci odpisuje personel to kłamstwa pamiętajcie internet nie kończy się na go work sprawdzajcie dalej i zawsze dojdziecie do jednego nazwiska tj. Golbik stary wyzeracz i wyzyskiwacz

Pomocna?
Tak4Nie
Anna
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Oczywiście ze jesteście powiązani german logistic Gol....bik był szefem później przepisano właściciela . Stary numer tego pana a spółka została zarejestrowana 2009 chyba ze strony rządowe kłamią . Albo wy obstawiam to drugie nadal czekam na pieniądze wyzyskiwacze

Pomocna?
Tak4Nie
P
 Opinia

Odradzam z całego serca. Nie wypłacaja pieniędzy. Zmienili nazwę firmy bo wcześniej nazywali się German logistic. Zalegają mi 900 euro. Porażka totalna. Odradzam

Pomocna?
Tak5Nie
Personnel International BPO
 Opinia
@P 18.06.2019 16:54

@P Firma Personnel International BPO powstała w 2001r i nie jest tworem wynikającym z przekształcenia z firmy German Logistic. Jeśli byłeś pracownikiem naszej firmy i istnieją jakiekolwiek problemy związane z wypłaceniem wynagrodzenia, prosimy o opisanie sytuacji i wysłanie jej na adres e-mail: skargi@personnel.com.pl. Mając pełny obraz sytuacji postaramy się pomóc.

Pomocna?
TakNie6
Anna
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Personnel International BPO 03.07.2019 11:57

Oczywiście ze jesteście powiązani z german logistic chyba ze oficjalne strony rządowe kłamią . Ludzie sprawdzajcie to ci sami (usunięte przez administratora) tylko nazwa inna

Pomocna?
Tak3Nie
Anna
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Personnel International BPO 03.07.2019 11:57

Według krs firma powstała 2009 i szefem był sławny Go..lbik później przepisano na innego właściciela poco te kłamstwa żenada

Pomocna?
Tak4Nie
Anna
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Ludzie uważajcie przecież to to samo co german logistic kasy brak kontaktu również

Pomocna?
Tak3Nie
Pawcio
 Opinia

Witam,niedlugo wybieram sie do pracy na stanowisko (segregacja palet ).Prosilbym kogos kto pracował na tym stanowisku o kontakt,w celu uzyskania wiarygodnych informacji o tej pracy,warunkach mieszkaniowych itp. ,z gory dzieki (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie1
Anna
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Pawcio 05.07.2019 17:22

Szkoda czasu szukaj czegoś innego

Pomocna?
Tak4Nie
T
 Opinia

Nie polecam,nie wypłacono mi zaległego wynagrodzenia,nie odbierają telefonów

Pomocna?
Tak2Nie
Personnel International BPO
 Opinia
@T 17.06.2019 19:44

@T Jeśli zaistniały jakieś problemy w związku z wypłatą Twojego wynagrodzenia w naszej firmie prosimy o kontakt na maila: skargi@personnel.com.pl. W wiadomości prosimy o dokładne informacje o tym gdzie pracowałeś (nazwa projektu i miejscowość), w jakim okresie, oraz kto był Twoim bezpośrednim przełożonym.

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia

Przecież od razu widać, że opinie pisze jedna osoba. Chyba, że wszyscy nagle mają problem ze wstawianiem znaków interpunkcyjnych. Wolałbym jakieś bardziej legitne informacje.

Pomocna?
TakNie1
Nowyy
 Opinia

Witam pracuje ktoś na magazynach NETTO? Możecie coś więcej napisać jak wyglądają zarobki już na rękę? Zakwaterowanie?

Pomocna?
TakNie
Anna
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Nowyy 14.06.2019 13:49

O ile wogole otrzymasz wynagrodzenie

Pomocna?
Tak3Nie
Jolanta Gorzów Wielkopolski
 Opinia

NIE POLECAM! tragedia,(usunięte przez administratora) nie odbierają telefonów, niesprawdzone miejsca -koordynatorka niby miła kiedy chce Cię zwerbować a potem rzuca hasło" pracuj jak chcesz w Polsce przeżyć" (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
Zespół Personnel International
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Jolanta Gorzów Wielkopolski 17.05.2019 10:29

Pani Jolanto, prosilibyśmy o opisanie nam problematycznej sytuacji w mailu, którego prosimy wysłać na adres: skargi@personnel.com.pl . W mailu prosilibyśmy o informację, kiedy i w jakim magazynie Pani pracowała. pozdrawiamy!

Pomocna?
TakNie
Marek
 Opinia
@Zespół Personnel International 23.05.2019 12:01

Po co ten mail? Żeby ludzie na forum nie mogli poczytać? I tak nic nie robicie z problemami, Tylko obiecanki i zamiatanie pod dywan... Robiłem na paletach to pani koordynator pomyliło się stanowisko koordynatora z prezesem.

Pomocna?
Tak1Nie
Zespół Personnel International
 Opinia
@Marek 31.05.2019 10:36

@Marek, mail stworzyliśmy własnie po to, żeby móc reagować i wyjaśniać sytuację z naszymi Pracownikami. Niestety nie jesteśmy w stanie być wszędzie, aby zakopywać wojenne topory na linii pracownik- przełożony, a jesteśmy świadomi, że do takich dochodzi. Nie zabraniamy nikomu równolegle wyrazić swojej opinii na nasz temat w przestrzeni internetu, jednak łatwiej w naszej opinii rozmawiać na gruncie gdzie wzajemne porozumienie jest możliwe:) Pozdrawiamy!

Pomocna?
TakNie
ogrodnik
 Opinia

Polecam jak najbardziej, solidna firma działajaca dlugo na rynku, pozdrawiam

Pomocna?
TakNie2
Marek
 Opinia
@ogrodnik 26.03.2019 10:28

To chyba masz małe doświadczenie,albo ci pasuje dziadowanie. Tosz to dziad agencja ????

Pomocna?
Tak3Nie
wielbiciel 2
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

w ogóle nie macie pojęcia co się dzieje z firmą niedługo pójdziecie na zieloną trawkę ha ha jak nie zmieni się (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
Co Ty wiesz o życiu...
 Opinia
@wielbiciel 2 23.05.2019 19:19

@Wielbiciel 2 a Personnelu p.Pyk nie pracuje- nie mylisz Ty przypadkiem firm?

Pomocna?
TakNie
Anna
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@wielbiciel 2 23.05.2019 19:19

I tu się zgadzam. Naiwność boli

Pomocna?
Tak1Nie
ulek
 Opinia

Polecam, fajna praca w Kitzingen, dobre zakwaterowanie i fajna kasa

Pomocna?
Tak1Nie3
Były
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@ulek 20.03.2019 09:05

Fajna kasa tzn jaka ?

Pomocna?
TakNie
Puszek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

tak czytam te bzdury i się zastanawiam kto to pisze...pracowałem tam, hajs na raty, najpierw zaliczka 10 a później reszta...hajs jest przewalutowany(jak masz konto walutowe, to co miesiąc jesteś w tyłek kasę) stawki głodowe 9.49/10brutto z tego ponad 200 za pokój, kontakt z koordynatorem słaby. Nie polecam nawet wrogą

Pomocna?
Tak2Nie1
ogrodnik
 Opinia

Polecam jak najbardziej, solidna firma działajaca dlugo na rynku, pozdrawiam

Pomocna?
TakNie5

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
To my
Nazwa działu: IT
 Opinia
@ogrodnik 26.03.2019 10:43

Kłamca

Pomocna?
TakNie1
Alex
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A czy ktoś pracuje jako pracownik produkcyjny w firmie ANTOLIN w Massen-Niederlausitz?

Pomocna?
TakNie
nick
 Opinia

Pracuje jako komisjoner w rewe w monachium,polecam

Pomocna?
Tak1Nie1
oklo
 Opinia

Fajna firma, polecam

Pomocna?
Tak1Nie2
fury
 Opinia

Praca jak praca, przy moim wykrztałceniu raczej ;epszej niue znajde, nie oszukują wiec to sie ceni, kasa na czas, wygodnie zakwaterowanie niedaleko magazynu, polecam

Pomocna?
Tak1Nie1
Wojciech
 Opinia

Polecam jak najbardzej, monza dostac szybko praca i nie ma problemu z zaliczkami, zakwaterwanie dobre

Pomocna?
Tak1Nie1
JaArek
 Opinia

Jestem już po pierwszej wypłacie, pracuje w Krefeld i jestem zadowolony, obawiałem się klapy bo różne historie się słyszy, ale jest wszystko czego trzeba, zakwaterowanie, kasa i praca, polecam

Pomocna?
Tak2Nie2
piotr
 Opinia

Polecam, pracuje w Lidlu i jest wszystko w porządku, miejscowość Bonen

Pomocna?
Tak1Nie1
olll
 Opinia

Jestem zadowolony, polecam ta firme

Pomocna?
Tak1Nie2
koretk
 Opinia

Praca, zakwaterowanie i kasa dobre więc jestem zadowolony, to była dobra decyzja, solidna agencja

Pomocna?
Tak1Nie2
grono
 Opinia

ja mam skierowanie do REWE w Kelsterbach ktoś może mi coś więcej napisać

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
keto
 Opinia

Jestem zadowolony, pracuje już drugi miesiąc i wszystko było załatwione bardzo szybko i to co mi obiecali to dotrzymali słowa, polecam

Pomocna?
Tak1Nie1
olafff
 Opinia

Szybko dostałem prace rownie szybko transport do niemiec i pracuje juz tak pół roku i jest zadowolony

Pomocna?
Tak1Nie2

Zostaw opinię o Personnel International BPO Sp. z o.o. - Gliwice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny