ATALIAN POLAND

4.1/5

Na podstawie 36 ocen z 12 miesięcy

• Poznaj nas
  • Kogo poszukujemy i jak pracujemy
  • Co nas wyróżnia
  • Rekrutacja
  • CSR

Poznaj nas

Kogo poszukujemy i jak pracujemy

Co nas wyróżnia

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - Atalian Global Service
Warszawa - Atalian FM Services Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o ATALIAN POLAND SP. Z O.O.

Opinie o ATALIAN POLAND Kraków

Nie przegap nowości o ATALIAN POLAND SP. Z O.O.!

Madzia

16.02.2023 18:49

Mała 23.12.2022 17:05 @Adam Płacą najniższą, pracy jak na akord. Cisną człowiekiem jak by był robotem bez chwili wytchniemia. Odradzam szczególnie w (usunięte przez administratora). Za te pieniądze niech sami pracują. Przy zawieraniu umowy zleceniu jest zawarty punkt który nie możliwia wcześniejszą rezygnacje pod groźbą kary piemiężnej. Męcz się człowieki jakżeś podpisał cyrograf z firmą Aspen. Proszę uważać, omijać szerokim łukiem

24.02.2023 09:25

Pani Magdaleno, W zawieranych umowach zlecenie widnieje zapis o wypowiedzeniu umowy z trzydniowym okresem wypowiedzenia, które może być złożone w formie pisemnej, SMS, telefonicznie, mailem, osobiście. Nie ma zapisu o rezygnacji z umowy pod groźbą kary pieniężnej. Kary umowne, o których Pani pisze, dotyczą 3 przypadków: 1) świadczenia usługi w stanie po spożyciu alkoholu lub po zażyciu środków odurzających, 2) za niestawienie się w miejscu i czasie świadczenia usługi bez wcześniejszego uzgodnienia, 3) rozwiązania umowy bez okresów wypowiedzenia.

24.02.2023 09:38

Drogi Anonimie Podkreślam, że firma nie zmusza nikogo do pracy pod groźbą kar pieniężnych przy jej zerwaniu. - § 7 pkt. 1. Każda ze Stron uprawniona jest do jednostronnego rozwiązania niniejszej Umowy bez okresów wypowiedzenia z uprzedzeniem 3 dniowym. Uprzedzenie może być złożone w formie pisemnej, SMS, telefonicznie, mailem. Formy SMS i telefoniczne wymagają sporządzenia notatki z rozmowy telefonicznej lub kopii SMS, maila przez Firmę. - Kara w wysokości 400 zł dotyczy jedynie przypadku zerwania umowy z naruszeniem § 7 pkt. 1. czyli w przypadku, gdy pracownik decyduje się na wypowiedzenie umowy i nie zachowuje 3 dniowego okresu wypowiedzenia. Proszę o zrozumienie sytuacji, gdzie pracodawca ma tylko 3 dni na znalezienie zastępstwa na takowe stanowisko. Nie jest to długi okres, a jednocześnie krótkoterminowo zabezpiecza interesy firmy na płynność w realizacji zadań z kontraktu z Klientem.

20.02.2023 06:52

Nie polecam pracy w Aspenie.

20.02.2023 09:38

Dzień dobry, Czy jest jakieś merytoryczne uzasadnienie Pani/Pana opinii w serwisie?

22.02.2023 15:49

Nie polecam również pracy w tej firmie z miesiąca na miesiąc jakieś dziwne wyliczenia wypłaty ze brakuje zawsze parę złotych żadnej premii pomimo że robiłam pierwsze miesiące za dwie osoby zanim znalezli kogoś normalnego zapytanie o premie zostało olane to i do tego niezaplacicli za dodatkowa sobotę gdzie ona jest wolna w mojej firmie dla której sprzątam przez portal pracownika nic niema szczegółowo wypisane co za co za ile godzin na początku cacus glacus ustalone co pracownik ma sprzątać a po kilku miesiącach za tą sama stawkę każą robić więcej i więcej kierowniczka przerzuca po znajomości z innego obiektu kogoś kto ma więcej płacone i jeszcze ten ktoś potrafi donosić i kłamać że coś jest źle sprzątane i że ona tego robić niebedzie że ma to robić osoba już wcześniej zatrudniona jakby przerzucić chciała więcej obowiązków trgedia jakaś człowiek umowę ma zlecenie na rok a oni już ogłaszają że szukają kogoś do pracy i potem się człowiek zastanawia czy o niego chodzi bo może kombinuja żeby po znajomości swoich na ten dany obiekt dać

14.02.2023 23:07

(usunięte przez administratora).Zyja z ludzi niepełnosprawnych każą im pracować ponad siły i mają z tego profity z dofinansowania ze pfronu.Nigdy więcej i odradzam wam przyszlo pracownicy podejmowania pracy.Miala bym premia a dostałem najniższą krajową bez żadnej premii.(usunięte przez administratora)

16.02.2023 16:06

(usunięte przez administratora) prawda ludzie z grupą są traktowani jak numerki i darmowa siła robocza.W aspenie nikt nie chce pracować bo to (usunięte przez administratora) za najniższą krajową.Jestes darmowym (usunięte przez administratora) na grupie.Wiekszosc firm dorabia się tak na niepełnosprawnych

17.02.2023 09:13

Panie Adamie, Praca w naszej firmie nie jest przymusem a możliwością. Stawki godzinowe nie są ukrywane przed kandydatami, lecz są transparentne i jasne przy podliczaniu ewidencji godzin. Korzyść przy zatrudnieniu osób z niepełnosprawnościami jest dwukierunkowa. Dzięki takiemu zatrudnieniu może Pan (nie musi) pracować w zmniejszonym systemie pracy, bo takie są przepisy wynikające z ustawy o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych oraz Kodeksu Pracy.
    Aspen

09.01.2023 17:00

Jedna ze spółek firmy Atalian zatrudnia osoby niepełnosprawne i obiecuje liczne korzyści w postaci dofinansowań. Niestety nie wywiązuje się z regulaminu. Ja dwukrotnie nie otrzymałam zwrotu za szkołę, pomimo że w regulaminie jest zapis o zwrocie 100%. Z dofinansowaniem za dojazdy pomimo podpisania umowy nie są wypłacane środki. Uważajcie!

11.02.2023 16:18

Mi nie wypłacili pieniądzu i ostatniej wypłaty (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)

13.02.2023 08:22

Drogi Adamie, Pieniądze zawsze wypłacamy zgodnie z umową, do 10-go każdego miesiąca. Jesteś o tym informowany przed podjęciem zatrudnienia jak i w trakcie zatrudnienia. Nie jest możliwe nie wypłacenie ostatniej kwoty twojego wynagrodzenia, chyba że było to spowodowane innymi czynnikami o których nie chcesz pisać. Zapraszam do kontaktu z naszym biurem: [email protected], w celu dalszego wyjaśnienia opisywanych zdarzeń.
    Kowalski

14.12.2022 15:17

Szkoda ze Ikea w Szczecinie nie widzi tego jak ludzie są traktowani przez P.Julie P.Agnieszke PMarcuna ,No i najważniejsza pseudo kierownik ludzie muszą milczeć nie mogą nic powiedzieć gdyż boją się stracić pracę, P.Agnieszka często nie świeża odur alkoholu, P, Marcin młody człowiek zero szacunku do starszych ludzi Pani Asia wulgarna bardzo a Pani Julia nawet nie ma szacunku do swoich ludzi z Ukrainy, opiszę tą sytuację do Ikea może oni bardziej zwrócą tam oko co się dzieję ja odeszłam w porę bo byłem juz na skraju wytrzymałość brawo dla całej firmy ATALIANA, dla was słychać liczy byle by utrzymać obiekt nie liczą się ludzie to dzięki nim jest jeszcze ta firma tam szkoda ze nie macie oka na ludzi

15.12.2022 10:08

Witam Panie Kowalski. Bardzo mi przykro z powodu twoich doświadczeń. Nie umiem odnieść się do zarzutów o których piszesz, ponieważ są mało szczegółowe. Przede wszystkim pragnę podkreślić, że w naszej firmie powołany jest Pełnomocnik ds. przeciwdziałania mobbingu i nierównego traktowania. Zatem wszelkie sprawy z tym związane należy jemu przekazywać. Dzięki temu anonimowemu zgłoszeniu możemy dochodzić czy zarzuty przeciwko danej osobie są zasadne. Osoby o których Pan piszę też w moim odczuciu nie są złymi przełożonymi. Znam zespół Pani Julii. Jako kierownik cieszy się dobrym autorytetem wśród swoich pracowników, a z ich relacji otrzymuję pozytywne opinię na jej temat. Jednakże zbadamy temat, a w razie jakichkolwiek dodatkowych pytań zachęcam do kontaktu z naszym biurem: [email protected], w celu dalszego wyjaśnienia opisywanych zdarzeń.
    Zuzanna

05.11.2022 07:41

Rozejrzałam się po sieci i stwierdzam, że jedynie oferty dla rekrutowanych są i są aktualne. Czy ktoś ma wiedzę o zatrudnieniu w HR, rekruterów do prowadzenia naborów dla klientów? Chodzi mi o stanowisko juniorskie. Czy i za ile, to kluczowe pytania??

07.11.2022 09:06

Droga Zuzanno, Niestety nie prowadzimy obecnie naboru w dziale HR.
    były pracownik technik

05.11.2022 00:42

Dawno temu pracowałem w tej firmie na i obsługiwaliśmy firmę 3M . Do czasów rozstania z kierownikiem projektu Radziem było ogólnie ujowo. Gość nie w pełni rozumu. Po jego odejściu cały oddział odżył. Szkoda że ten kontrakt nie wypalił. Niejaki P od kontrahenta dociskał śrubkę a można było się porozumieć i kontrakt by trwał. Wypłaty były na czas , ludzi brakowało można było sobie dorobić na nadgodzinach w pełni ozusowanych żyć nie umierać. Szkoda że firma rozwiązała kontrakt przed czasem . Jako były pracownik polecam tę firmę zero wałków w sprawie nadgodzin i pozdrawiam pana Koziurę ostatniego kierownika projektu. Bez pozdrowień dla andrzeja zwanego piesek lub doberman.
    Justyna

30.08.2022 09:06

Ludzie ale wy piszecie bzdury. Pracowałam w firmie Atalian, jestem osobą z grupą i myślę, że gdybym nie zmieniała miejsca zamieszkania pracowałabym tam dalej. Wypłata na czas, praca jak każda inna, czego oczekujecie - że będą wam płacić za nic nie robienie. To jest strasznie słabe, że wyżywacie się w serwisie na byłego Pracodawcę. Dramat. To świadczy tylko o tym że na prawdę nie macie innych problemów....

06.09.2022 22:20

Dzień dobry Ewo, Prowadzimy rekrutacje na różne stanowiska, od osób sprzątających, serwisantów technicznych po menagerów obiektów. Możesz ubiegać się o każde stanowisko, jeśli stopień niepełnosprawności nie będzie uniemożliwiał ci pracy oraz kwalifikacje będą wystarczające, by objąć dany wakat. Czy przejrzałaś nasze najnowsze oferty pracy? Zapraszam do kontaktu z nami.
    Pracownik sprzątający

01.09.2022 17:39

pracownik123

Przebieg rekrutacji fajna rozmowa szybkie zatrudnienie Pytania jakie mam doswiadczenie, ile pracuje, ile godzin dziennie i w ktore dni mogę sprzątać

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę

#RozmowaKwalifikacyjna
    #PracownikSprzatajacy
    ujamaj

31.08.2022 08:25

Cześć. Rozważam podjęcie współpracy z firma Atalian i z tego tytułu mam kilka pytań.. Czy realnie może mi ktoś przedstawić "+" i "-" pray w tej firmie ? Czy Atalian ma jakieś obiekty w Poznaniu ? Jak wyglada kwestia świadczeń socjalnych . Pani Z HR która pisze odowiedzi w imieniu pracodawcy używa bardzo dużo górnolotnych sformułowań ..." Zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby dbać przede wszystkim o komfort naszych Pracowników, bo oni stanowią siłę naszego zespołu... " Jakich ? proszę podać konkrety . ...." Jednocześnie chcielibyśmy zaznaczyć, że Grupa Atalian opracowała procedury, które regulują czas pracy naszych pracowników ... " Myślałem ze uczynił to ustawodawca w kodeksie pracy , co jeszcze dodatkowego ma Atalian ?? ...." Naszą działalność opieramy na kodeksie etycznym, który jasno określa przyjęte przez nas standardy pracy...,." - Gdzie mogę dostać / przeczytać wasz kodeks ? Mój adres @ - dla Pani z HR . [email protected]
    Kropka

29.08.2022 09:01

Witajcie, Czy wśród osób obserwujących profil Firmy, jest ktoś, kto pracował/ pracuje w Koszalinie? Czy wiecie jakie tam są warunki, jak traktują pracowników? Czy jest to praca na stałe, czy jedynie dorywcza? Dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
    Nowy pracownik

08.03.2022 17:41

Czy można dostać konkretnych informacji dlaczego pracownicy są zwalniani w Szczecin Ikea i co do atmosfery w pracy? A co z Ikea, czy ona akceptuje co tam się dzieje?
    Były wieloletni pracownik !

28.08.2022 01:39

Prawda tylko w tym że wypłaty są terminowe, a reszta BZDURY. Pracowałem niedawno i nic nie zostało zrobione aby poprawić warunki. Ikea pewnie czeka na koniec roku, aby ogłosić przetarg bo Atalian NIE powinien tam obecnie świadczyć usług, ponieważ łamie Standardy IWAY, które są ŚWIĘTE dla Ikea. Żenująca odpowiedź Pracodawcy, który łamie kodeks pracy, wie o tym, ale próbuje się wybielić.

28.08.2022 21:36

Drogi były Pracowniku, Podejmując prace zostajesz przeszkolony jakie masz prawo i obowiązki. Jeśli zostajesz zmuszany do pracy ponad godzinowej, nie możesz skorzystać z przysługującej przerwy, nie masz jednego z siedmiu dni wolnego od pracy - musisz to zgłosić odpowiedniemu organowi w Naszej Organizacji - Pełnomocnik pracowników ds. mobbingu i dyskryminacji. Nie mamy możliwości monitorowania Waszej pracy w każdym z możliwych obiektów. Waszym obowiązkiem jest zgłaszanie takich nieprawidłowości, abyśmy mogli w jednoznaczny sposób zareagować na taką sytuację. Proszę skontaktuj się z naszym biurem: [email protected], w celu dalszego wyjaśnienia opisywanych zdarzeń.

28.08.2022 01:29

28.08.2022 21:23

Drogi wieloletni Pracowniku, Z punku widzenia osoby, która odchodzi z firmy z różnych powodów, rozumiem, że masz prawo do merytorycznej wypowiedzi. Co więcej uważam, że krytyka jest niezbędna, ale uczciwa i konstruktywna. Jeśli komentarz jest oderwany od rzeczywistości, naszą rolą jest tę rzeczywistość przedstawić, wyjaśnić. W swojej wypowiedzi porusza Pan/Pani wiele kwestii, jednak są one zbyt ogólne, a przez to krzywdzące dla Naszej Firmy, bez żadnych potwierdzonych tez. Dodatkowo dotyczą jednej osoby, a całą organizację tworzy zespół, którzy wspólnie pracuje na osiągnięcie założonego celu. Jak każdy wie, nowe praca niesie za sobą ciężar i odpowiedzialność nowego stanowiska, które często obarczone jest schematami z lat poprzednich. Nowy Prezes to również zmiany. Czemu jednak niezmiennie i uparcie tkwimy w przekonaniu, że zmiany są zawsze złe? Zmiany są wpisane w ciąg naszej pracy, abyśmy wspólnie mogli iść do przodu i stale się rozwijać. Nie zmuszamy nikogo do pracy, a nieporozumienia wynikające z różnych sposobów rozwiazywania bieżących sytuacji są naturalnym zjawiskiem w każdym środowisku. Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że równoważna jest satysfakcja naszych Klientów jak i Pracowników, dlatego staramy się stwarzać stabilne i atrakcyjne warunki zatrudnienia. Jakakolwiek forma wspomnianego mobbingu jest bardzo poważnym zarzutem, które jest absolutnie niedopuszczalne w naszej organizacji. Nie mniej jednak dziękujemy za dotychczasowa współprace i życzymy sukcesów zawodowych w nowym miejscu pracy.

09.08.2022 09:23

Szanowni Państwo!

Cieszymy się, że wykorzystujecie kanał komunikacji dostępny w serwisie GoWork.

Z uwagą śledzimy wszystkie komentarze i jesteśmy otwarci na Wasze opinie. Czytamy treści pojawiające się na naszym profilu i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki.
    Fundamentem naszej organizacji jest system wartości, oparty m.in. na: uczciwości, szacunku oraz konstruktywnym dialogu. Dlatego zależy nam, aby to forum służyło do komunikacji z osobami zainteresowanymi firmą i pozyskiwania wiarygodnych i rzetelnych informacji na temat pracodawcy.

Szanujemy w pełni wolność słowa i opinii – w tym wyrażanych anonimowo – i nie oczekujemy wyłącznie afirmacji,  jednakże każdy wpis powinna cechować rzetelna i poparta faktami ocena. Namawiamy zatem do wyrażania opinii pozbawionych osobistych złośliwości personalnych,
    czy naruszania czyjejś godności. Prawo zakazuje m.in. wypowiedzi zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierających treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię itp.
    Prawo polskie gwarantuje ochronę dobrego imienia, dlatego pragniemy poinformować, iż komentarze zawierające treści niezgodne z nim oraz naruszające regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora.
    W razie jakichkolwiek kwestii, pytań czy wątpliwości pozostajemy do dyspozycji pod adresem mailowym [email protected]. Wierzymy, że otwarta, rzetelna komunikacja skutkować będzie poprawą atmosfery oraz rozwojem firmy. A na tym szczególnie nam zależy.
    byly pracownik

09.08.2022 20:24

Prawo zabrania(usunięte przez administratora) pracowników i wykorzystanie pracowników z grupą niepelnosprawnosci.A to jest na porządku dziennym w tej firmie.

09.08.2022 23:00

Drogi były Pracowniku, Masz rację. Prawo zabrania mobbingu. Również w naszej organizacji wszelkie przejawy mobbingu są surowo zabronione, a wszystko uregulowane jest w procedurze antymobbingowej, która zawiera cały opis procesu postępowania w przypadku skargi dot. mobbingu. Powołany jest także pełnomocnik pracowników ds. przeciwdziałania mobbingowi i dyskryminacji, który z chęcią udzieli wszelkich informacji na ten temat. Bez względu na to czy jesteś osobą z niepełnosprawnościami lub nie, sposób postępowania wygląda tak samo. Grupa Atalian kategorycznie mówi NIE dla wszelkich przejawów mobbingu.
    Aneta

10.07.2022 20:47

Kolesiostwo i znajomości to ogólna norma w tej firmie. Nowy zarząd nieudolny z brakiem elementarnej wiedzy merytorycznej.Ogólnie firma już dogorywa, kolejne decyzje to totalna porażka. Z dobrze prosperującej firmy na rynku z dobra opinią klientów, obecnie na skraju funkcjonowania. Omijać z daleka bo to co mówią to tylko obiecanki cacanki.

11.07.2022 10:47

Droga Aneto, Przykro Nam z powodu Twojej negatywnej opinii. Zarządzanie organizacją w każdym jej aspekcie nie należy do najprostszych rzeczy. Stąd Nasze działania wciąż ukierunkowane są na ciągły rozwój. Rozwój z kolei jest możliwy tylko z pomocą całego zespołu. Dlatego współpraca oraz komunikacja miedzy działami jest ogromnie ważna. Chcemy by każdy pracownik, był i czuł się częścią Naszego zespołu. Procedura postępowania w sprawie konfliktu interesów jest najlepszą formą, iż działania w kierunku zatrudniania "po znajomości" nie jest akceptowalna w naszej organizacji. Nie obiecujemy tego czego dać nie możemy. Transparentność i przejrzystość są również wpisane w politykę naszej organizacji. Może chciałabyś skontaktować się z naszym biurem: [email protected], w celu wyjaśniania krzywdzących opinii na temat Naszej organizacji oraz Twoich negatywnych doświadczeń?
    Tomik

09.08.2022 09:52

Прозорість чого? Все що знаєте це писати
    Sebastian z wloclawka

17.07.2022 16:57

Jeśli ktoś jest niepełnosprawny, lubi pracować za minimalną stawkę, jest ścigany przez komornika i nie chce być zarejestrowany to firma Aspen / Atalian przyjmie go do pracy od zaraz

17.07.2022 22:25

Drogi Sebastianie, Jesteśmy miejscem pracy chronionej, więc TAK, zatrudniamy osoby z niepełnosprawnościami. Co więcej, zatrudniamy wszystkich, którzy chcą świadczyć pracę na rzecz Grupy Atalian. Wynagrodzenie uzależnione jest od umiejętności i kompetencji pracownika, a także jego zaangażowania. W prosty i przejrzysty sposób określamy warunki, na których przyjmujemy pracowników. Podpisując umowę warto zapoznać się z jej treścią, by wszystko było jasne i transparentne. Komornik to już sprawy osobiste, nie wnikamy w życie osobiste naszych pracowników - to ich indywidualna sprawa. Nie mniej jednak, nie odrzucamy kandydatów właśnie z takiego powodu. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt z naszym biurem: [email protected].

07.08.2022 21:13

Drogi Sebastianie, Zatrudniamy wszystkich, którzy chcą dla Nas pracować i wywiązują się ze swoich obowiązków. Sprawy komornicze nie są naszą sprawą. Czemu szkalujesz Nas za komornika, który prawdopodobnie ściąga Twoje własne długi? Co złego robimy, że bez względu na Twoją sytuację, nie odwracamy się placami, tylko dajemy Ci możliwość wyjścia z tej sytuacji? Czy zastanawiałeś się kiedyś co jest przyczyną twoich problemów? Jeśli chciałbyś o tym porozmawiać od niedawna funkcjonuje u Nas Koordynator ds. osób z niepełnosprawnościami. Zapraszam do kontaktu: [email protected].
    Wiola

06.08.2022 10:51

firma poszukuje Specjalista ds. Zamówień Publicznych. Jakie są warunki, zasady, liczę, że forum się wypowie. Z góry dzięki
    Krzysiek ten co ma komornika

22.06.2022 22:30

Pracuje jak beduin we Włocławku jestem piesek na smyczy na usługach kierowniczki we Włocławku.Nie polecam tam pracy większość pensji zabiera mi komornik jak zyc

23.06.2022 22:56

Podszywając się tu pod kogoś i wypisując głupoty popełniasz przestępstwo.Akurat pracuje z własnej woli a komornik to przeszłość.Niejestem też na nikogo usługach.Radzil bym zająć się własnym życiem wziąsc się w garść i do roboty.A nie wypisywać bzdury .Niepozdrawiam.

03.07.2022 22:40

Co do koordynatorki pani Ewy jest wspaniała osoba zawsze pomocna super przełożona niewyobrazam sobie pracy z kimś innym jako brygadzista na obiekcie Auchan Włocławek ..A ty człowieku wypisujący głupoty na jej temat weź się w garść i do roboty
    Zawiedziony

30.06.2022 13:05

Ja nie polecam pracy z „ szanowna panią” Marta (usunięte przez administratora). Do ostatniego dnia pracy byłem oszukiwany ze moja umowa zostanie przedłużona.( był to grudzień zeszłego roku). Kobieta bez wykształcenia, nie znająca się na rzeczy , udająca twarda kobietę, nie licząca się z drugim człowiekiem. Miałem również przyjemność współpracować z nią na poprzednich obiektach które to straciła.Wraz ze swoim przydupasem kierownikiem technicznym Arturem który to funkcje ta obiął na zasadzie zwykłego przypadku (nadęty egoista, z problemami emocjionalnym i rodzinnymi) oszukują zwykłych ludzi, kręcą z nadgodzinami, dodatkowo biorą wszystkie prace dodatkowe jak leci, bez uprzedniego przygotowania. Liczy się dla nich obojga zysk oraz słupki w exelu. Prawda jest taka ze mimo dobrego wyniku obiektu, toksyczność jest tam na codzień, oraz brak rozgraniczenia między życiem prywatnym a zawodowym. Nie polecam pracy.

30.06.2022 21:47

Drogi Zawiedziony Użytkowniku, Chyba nie ma w tym nic złego, że wymagamy od swoich pracowników profesjonalizmu oraz brania odpowiedzialności za prowadzone przez siebie działania. Rezultaty jakie osiągamy są wynikiem wszystkich pracowników, dzięki temu możemy pochwalić się wysoką jakością usług. Jednak firma to przede wszystkim ludzie, którzy tworzą zespół. Jeśli ktoś nienależycie wykonuje swoje obowiązki, przekład się to na prace Nas wszystkich. Dlatego warto mieć to na uwadze podejmując prace w jakiejkolwiek organizacji. Jesteśmy zadowoleni z pracy naszych Kierowników/Dyrektorów a zespoły darzą Ich zaufaniem i pokazują to swoim zaangażowaniem w wykonywane obowiązki. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt z naszym biurem: [email protected].

26.04.2022 16:24

Nie polecam tych oszustow za chorobowe z grudnia gdzie pierwszy miesiąc płaci pracodawca na umowie o prace Dostałem dopiero w lutym.Musiałem sprawe w styczniu zgłosić ich do inspekcji pracy w krakowie.To są (usunięte przez administratora) którzy nie szanują ludzi z grupa niepełnosprawności.Jest wyzysk i chamstwo.

22.06.2022 22:00

Drogi Były Pracowniku, Powstały Kodeks Etyczny zobowiązuje Nas do transparentności & uczciwości także w kwestiach informacji finansowych. Zatem, aby w księgach rachunkowych wszystko się zgadzało potrzebna jest nasza wiarygodność finansowa, co udowadniamy pozytywnymi kontrolami PIP. Zapewniamy, że terminowość wypłat jest dla nas kluczowa, a występujące chorobowe nie wpływa na czas wypłacenia wynagrodzenia. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do indywidualnego kontaktu z naszym biurem: [email protected].

25.06.2022 00:20

Maciek może powiesz jak byłeś zaangażowany w pracę.Slabe to bylo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ATALIAN POLAND?

Kontakt - ATALIAN POLAND SP. Z O.O.

Bularnia 5 31-222 Kraków

Branża główna: Usługi techniczne
    Ania była pracownica

24.05.2022 13:37

Firma jest ok. Czepiacie się i nakręcacie, Pieniądze zawsze na czas ,zgłoszenie w zusie jest od faktycznej kwoty zarobionej. A jak ktoś chce więcej zarobić może więcej pracować. Ja wspominam dobrze pracę-chciałam dorobić i tyle.Do pracy idzie się pracować a pracodawca ma zapłacić i tak dokładnie jest w tej firmie.A jak komuś nie pasuje to przecież nikt nikogo na siłę nie trzyma. Ja daje ????????????????????????????

27.05.2022 09:47

Jak było tak dobrze to by ludzie w tej firmie nie zmieniało się jak rękawiczki.Dosyc że wymagają grupę niepełnosprawności za którą pobierają dofinansowanie z pfronu to wymagają rzeczy w pracy niemożliwych od osoby niepełnosprawności.Jak chcecie wylądować u psychologa lub psychiatry z silną nerwica to tylko w tej firmie
    Ania była pracownica

29.05.2022 08:04

Wiesz każda firma teraz wpisuje że szuka osób z orzeczeniem-przejrzyj ogłoszenia.W urzędach państwowych także . Czlowiek zgłasza się dostaje zgodę lekarza na daną pracę. Jeżeli ktoś nie może wykonywac danej pracy to po co zglasza się -żeby posiedzieć? To niech idzie do ochrony a nie firmy sprzątającej. Rotacja nie jest argumentem;wszędzie ludzie przychodzą i odchodzą. Nikt nikogo nigdzie na siłę nie trzyma.Nie rozumiem tego jadu ludzkiego.
    Maria

24.05.2022 14:10

Jestem byłym pracownikiem Atalian, praca jak większość innych, każda firma ma swoją specyfikę pracy. Nikt nikomu nie płaci za pracę, jeśli nie jest wykonana. Jesteś w porządku do pracodawcy to i on jest w porządku. Są wypłacalni. Zgadzam się z określeniem, że jak komuś nie odpowiada, to powinien odejść, a nie męczyć się w miejscu, które w jego ocenie jest okropne.
    byly pracownik

06.05.2022 17:32

Atalian Global Servicers zatrudnia niepełnosprawnych do (usunięte przez administratora).Nie polecam pracy tam
    Mirek

16.05.2022 21:20

Ludzie przecież nikt was nie zmusi do pracy ponad czasowej, są odpowiednie kodeksy pracy i procedury wewnętrzne firmy do których każdy ma dostęp i może się odwołać, nawet jeśli kierownik mówi co innego. Jak już ktoś ma, ma grupę, to już oczekuje szczególnego traktowania. Ja mam szumy uszne od kilku lat i nikt za to grupy mi nie przyznał, a jest to duże obciążenie fizyczne i ciężko czasem funkcjonować.

24.05.2022 09:32

Drogi Były Pracowniku, Bardzo prosimy o kontakt z naszym biurem: [email protected] w celu wyjaśniania o jakie konkretne wydarzenia chodzi i kiedy one miały miejsce!? Zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby wszelkie zachowania mogące utrudniać pracę naszym pracownikom, zostają w możliwie najszybszy sposób rozwiązywane.

23.05.2022 18:30

(usunięte przez administratora) dla ludzi niepełnosprawnych nie polecam tam pracy

24.05.2022 09:30

Drogi Były Pracowniku, Bardzo prosimy o kontakt z naszym biurem: [email protected] w celu wyjaśniania o jakie konkretne wydarzenia chodzi i kiedy one miały miejsce!? Zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby dbać przede wszystkim o komfort naszych Pracowników, bo oni stanowią siłę naszego zespołu.
    Kowalski

08.03.2022 11:59

Nie polecam pracy w Szczecin Ike... ludzie czasem pracują 16 godzin a gdy chcesz wolne to Pani Jul.. i Pani Asiu... nie dają ludzią odpowiedź jest jedna nikt nie musi tu pracować na przymus to jest na porządku dziennym ,Pani Jul.. proszę bardziej się kontrolować z kim Pani rozmawia i co na temat firmy bo wszystko wychodzi po za obiekt i wiele jest na to dowodów, jak na razie to Pani zaczyna robić wszystko na szkodę firmy

08.03.2022 13:33

Dzień dobry Panie Kowalski. Niezmiernie nam przykro, że ma Pan takie negatywne doświadczenia związane z Naszą firmą. Jednocześnie chcielibyśmy zaznaczyć, że Grupa Atalian opracowała procedury, które regulują czas pracy naszych pracowników i zapewniamy, że nie stosujemy żadnych praktyk tak długiego czasu pracy, a każda nadgodzina jest tylko dobrowolnie zgłaszana przez Pracownika. Jako firma staramy się dbać przede wszystkim o komfort naszych Pracowników, bo oni stanowią siłę naszego zespołu. Bardzo prosimy o podanie adresu e-mail lub zachęcamy do bezpośredniego kontaktu: [email protected], abyśmy mogli podjąć odpowiednie kroki w celu wyjaśnienia zdarzenia. Pozdrawiamy

09.05.2022 10:31

Drogi użytkowniku. Przede wszystkim chcemy podkreślić, że obowiązują Nas procedury normalizujące czas pracy. Nie może on przekraczać: - maksymalnie 60 h pracy w tygodniu (w tym ewentualne nadgodziny, które są dobrowolnie wyrażane przez pracownika), bez stosowania przymusu, pod groźbą obniżenia pensji czy wydalenia z pracy; odwołam się tutaj również do procedury antymobbingowej, która także ma u nas zastosowanie. - jeden z siedmiu dni wolny od pracy; - co najmniej 11 godzin nieprzerwanego odpoczynku dobowego; - 30 min przerwy na każde 5 h pracy; - wynagrodzenie płatne na czas, co najmniej raz w miesiącu; - wynagrodzenie w wysokości płacy minimalnej bądź wyższe niezależnie od kraju, z którego pracownik pochodzi. Naszą działalność opieramy na kodeksie etycznym, który jasno określa przyjęte przez nas standardy pracy. Zapewniam, że wszelkie sytuację, które zostały opisane, nie mają już miejsca i problem ten został już dawno rozwiązany.

08.03.2022 16:48

Czy w mieście Szczecinek da się zarobić więcej niż 7500 pracując jako Kierownik Techniczny Obiektu?

09.05.2022 08:44

Pracownicy serwisów technicznych otrzymują wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kompetencji oraz zakresów realizowanych czynności oraz ich odpowiedzialności. W razie pytań proszę o kontakt z naszym biurem: [email protected]. Udzielimy wszelkich niezbędnych informacji.

09.05.2022 08:52

Drogi użytkowniku serwisu, Kierownicy techniczni, Kierownicy kontraktu otrzymują wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kompetencji oraz zakresów realizowanych czynności. Jeśli poszukujemy pracowników na takie stanowiska to często jest to wynik naturalnej rotacji, wynikającej niejednokrotnie z przyczyn od firmy niezależnych. Po prostu ktoś zmienia pracę może na lepszą, może z innym zakresem odpowiedzialności. W razie pytań proszę o kontakt z naszym biurem: [email protected]. Udzielimy wszelkich niezbędnych informacji.

16.03.2022 15:29

Brak odpowiedzi co do umowy o pracę, jedynie dostają osoby z jakimiś grupami, dziękuję Pani Jul..za dobre informacje co do Pani z firmy która przyjechała poprawiać wasze przekręty jakie robicie do tej pory , każda informacja jest dla mnie cenna gdyż będę obecny(a) podczas sprawdzenia od a do z jak bardzo oszukuję firma ludzi jak i samą Ikea na godzinach , ktoś za to musi odpowiedzieć a jest trochę osób które w to są zangarzowani, wasi ludzie mają z nami dobry kontakt i jaka jest sytuacja
    były pracownik

02.05.2022 22:59

A co ma prawo budowlane do sprzątania?Prawo budowlane jest stosowane na budowach i przeróżnych inwestycjach a nie w firmie która zajmuje sie sprzataniem i pchaniem wózków zakupowych z placu do marketu.Pracowałem w tej firmie jako osoba sprzatajaca i pchalem wózki na czas jak w akordzie.Ludzie zmieniają sie jak rękawiczki.Jak by było dobrze to ludzie by nie odchodzili a ogłoszenie by nie widniało na olx cały czas.

04.05.2022 09:56

Dzień dobry, Grupa Atalian w Polsce jest dostawcą takich linii usługowych jak: sprzątanie, serwis techniczny, catering czy obsługa recepcji. Zatem poszukujemy osób do obsługi serwisu technicznego w tym: diagnostyka, przeglądy, konserwacja, bieżące naprawy instalacji np.: elektrycznych, elektroenergetycznych, wentylacji, klimatyzacji, systemów PPOŻ. Poszukujemy także osób do utrzymania czystości w obsługiwanych budynkach a charakter pracy zależy od konkretnych obiektów. Aktualnie poszukiwane miejsca pracy można znaleźć w serwisie bądź na naszej stronie www.atalian.pl. W razie pytań proszę o kontakt z naszym biurem: [email protected].

13.02.2022 10:47

Beznadziejna korporacja wykorzystująca pracownik na maxa. Ogłaszają się ze dynamicznie się rozwijają, chyba zwijają bo tracą coraz więcej klientów, więc ściema jakich mało. Wynagrodzenie minimalne a praca ciężka, firma nastawiona tylko na wyniki, pracowników nie szanują i pomiatają. Nie radze tam się zatrudniać

15.02.2022 09:06

Drogi użytkowniku, Bardzo nam przykro z powodu Twoich negatywnych odczuć względem naszej firmy. Jesteśmy prężnie rozwijającą się firmą, która stawia na jakość świadczonych usług. Wspólny sukces jest wynikiem całego zespołu. Wynagrodzenie jest natomiast zależne od umiejętności i kompetencji pracownika. Staramy się każdego pracownika traktować indywidualnie, ale także wymagamy bycia elastycznym w wielu sytuacjach. Czy mógłbyś/mogłabyś napisać do nas prywatną wiadomość i dokładnie opisać z czym miałeś problem, w ten sposób będziemy w stanie w przyszłości lepiej radzić sobie w podobnych sytuacjach. Pozdrawiamy
    Xxxxx

17.02.2022 18:00

Osob które to napisała nie zgadzam się z jej lub jego opinią stawiam ze jest to P. Agnieszka ,to co opisuję jest to nie prawda firma bardzo dobra zarobki bardzo dobre i nie jest tak ciężko jak opisuję w każdej pracy trzeb pracować za darmo pracodawca nie płaci ,proponuję iść spróbować i się przekonać ktoś jak ma ze sobą problem będzie tak pisać ...
    Niezdecydowany

15.12.2021 16:50

Witam. Jak sytuacja wygląda teraz? Niby nie mam za dużego wyboru więc będę zmuszony aplikować, ale powiedzcie proszę na co się szykować? Jest aż tak źle z kierownictwem?
    Xxx

17.11.2021 17:01

Serdecznie nie polecam! Pani Agnieszka S. Tak zwana kierowniczka, zwalnia pracowników bez żadnego wytłumaczenia. Praca wyczerpująca, ciagle zmiany kadry ze względu na notoryczne zwolnienia. Atmosfera pozostawia wiele do życzenia!
    Były współpracownik

15.12.2021 16:49

Potwierdzam znam Panią Agnieszkę S z tzw autopsji ... w tej kobiecie jest zero empatii i.podejscia do ludzi jej uczciwość jest poniżej zera . Wczesniej poniżała ludzi w Szczecinie na szczęście się na niej poznali.Nie szanuje niczego i nikogo a otacza się ludźmi którym może podrzucić działkę i oszukać ich później wyzwać poniżyć i wyrzucić. To nie kobieta nie człowiek kto ją dopuścił do kierowania ludźmi musi nie zdawać sobie sprawy z tego kogo zatrudnia . Przykre że nikt nie sprawdza i nie kontroluje traktowania ludzi ona nadawałby się do gestapo.Oszustka i kretaczka.
    Skrzacik77

16.11.2021 11:54

Witam. Wybieram się na spotkanie o pracę w Warszawie. Moje podstawowe pytanie brzmi czy firma jest wypłacalna?

16.11.2021 16:56

Była a czy dalej jest to nie wiem
    МММ73

15.11.2021 08:09

I nie myśl o pracy w Ikei Szczecin Dyrektor Agnieszka S. w ogóle nie rozumie jej pracy, poniża podwładnych, a ona jest oszustką, szuka dodatkowej pracy dla podwładnych i nie płaci pensji.

10.11.2021 17:38

W Ikea praca w firmie sprzątającej jest masakra, w szczecinie pracowałam tam. Jest Pani Bogumiła pseudo brygadzista i Adrian pseudo brygadzista to są (usunięte przez administratora) którzy nie znają sie na robocie, robią (usunięte przez administratora) w pracy i ganiają, nie znają się na zwykłych płynach których nie ma, trzeba myć samą wodą. Jak najdalej ludzie od tej firmy, i ze stawką godzinową też nie chcą powiedzieć ile jest na rękę, uwazajcie ludzie

10.11.2021 17:18

Nie polecam firmy pracowalam w IKEA szczecin, tam jest (usunięte przez administratora) i akord, Pani Bogumiła przychodzi i lata nad tobą i co piętnaście minut lata i krzyczy, nie da pracować, tam robią sami Ukraińcy na kturych też krzyczy. Tak samo Adrian pseudo brygadzista. Jak najdalej od tej firmy i pseudo brygadzistów.
    Zulugula

29.10.2021 19:31

Pracowałam jako pracownik sprzątający w firmie Atalian na obiekcie IKEA w Szczecinie i pani koordynator kontraktu Agnieszka.S wyzywała, krzyczała, poniżała i zastraszała podległych pracowników. Zwalnianie ludzi z dnia na dzień to codzienność, bo ktoś się nie tak odezwał Nieprzestrzeganie odpoczynków dobowych to codzienność, a jak nie pasuje to "(usunięte przez administratora). Nie polecam tam pracy do puki pani Agnieszka.S tam pracuje. Czekam na opinie innych pracowników z tego obiektu.
    Praca dla Atalian

28.10.2021 16:00

Nikomu nie polecam. Bałagan jerzeli ktoś lubi opuznienia w wypłacie to będzie zadowolony. Jak najdalej

17.10.2021 11:46

Widziałam że Poznaniu znowu koordynator się zmienia ,to nieźle już tyle koordynatorów że nikt nie chce jak najdłużej zostać
    Tusia

22.10.2021 22:47

Niby tak ale niektórzy nie lubią zmian i chcieliby gdzieś posiedzieć dłużej a nie ciągle szukać połowę życia???

25.10.2021 20:52

Poprzedni koordynatororzy pracowali 5 miesięcy i mówili że nie mogą się dogadać z górą ,czyli coś z firmą jest coś nie tak i dużo odchodzi pracownicy obiektach
    Mati

10.05.2021 12:39

Czy mogę dostać od kogoś maila to kadrowej po umów nie mam

17.10.2021 11:44

Ja mam maila to kadrowej

09.10.2021 19:22

Czy w ATALIAN POLAND SP. Z O.O. zaszły jakieś zmiany od momentu pojawienia się ostatnich opinii?
    Heniek

09.10.2021 21:01

Nic się nie zmieniło. Jest (usunięte przez administratora) a będzie jeszcze gorzej. Pozdrowienia
    mala

17.07.2021 20:21

atalian to firma (usunięte przez administratora) tylko zeby wykozystac do konca albo sie zwolinsz albo warjatkowo/!!!!!!!!!!!

Zostaw merytoryczną opinię o ATALIAN POLAND SP. Z O.O.