Walmark

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 215 ocen.

Opinie o Walmark

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Walmark

niunia i spryciarz Małopolska.

Nie szukajcie pracy szwagry i szwagierki sami Was zwolnią biznesmeni z biura ,którzy boją się wyjechać w teren.Jak zwykle kilkanaście tysięcy co miesiąc na konto wpada a Wam murzyni farmazony w te głupie łby wpajają. Tak o Was trzeba pisać i mówić bo jak patrze na wasze gęby to nam rzygać się chce,wielcy menadżerowie i myśliciele biznesu.Już durni nie znajdziecie do pracy bo każdy z nas wie ile zarabiacie i sobie odpalacie premi za naszą pracę. Kawka ,cherbatka ,solarka,kosmetyczki itp,i głupie ślipia robienie jak coś nie wyjdzie .Mamy nadzieje że PiS zrobi porządek z takimi firmami,płacić najwyższe podatki za wszystko i wyzysk ludzi za 3000tysie co miesiąc będziecie płacić. Na ulicy jesteście zerami .

Bio

nastroj strachu przed zwolnieniem i plany wyssane z palca , a ze starych pracownilow to za chwile już nikogo nie bedzie lol ????

Patrycja

@Ciągła presja i mobbingczy jesteś pewien, że chodzi o mobbing? Pamiętaj, że mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy ktoś z was jeszcze odczuł mobbing w firmie Walmark?

Beznadziejna
@Patrycja 03.10.2017 11:51
@Ciągła presja i mobbingczy jesteś pewien, że chodzi o mobbing? Pamiętaj, że mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżen...

Wlasnie Ty to robisz Maju!!! Przyszlas tutaj i za Twojej kadencji tylko dobrzy ludzie odchodzą. A Ci co jeszcze sa tez zaraz odejda jak tylko znajda prace. Gratuluje Tobie korporacyjnego podejscia do pracownika i bezdusznosci

Ciągła presja i mobbing

Kto może niech szuka innej pracy .

Waldek

Ciekawe co Zaniepojona napisze, ale ja napisze tragedia... Wszyscy szukamy juz pracy :(

Zaniepokojona

No nie wyglada to ciekawie skoro najlepsi ludzie zaczęli odchodzić :(

Permen
@Zaniepokojona 17.08.2017 13:53
No nie wyglada to ciekawie skoro najlepsi ludzie zaczęli odchodzić :(

Najlepsi ludzie odeszli dawno temu. Zanim Warszawa wyrzygala walmarkowi swoich Masterów wszelakich biznesów... Litości

Zaniepokojona
@Permen 18.08.2017 22:53
Najlepsi ludzie odeszli dawno temu. Zanim Warszawa wyrzygala walmarkowi swoich Masterów wszelakich biznesów... Litości...

Nie wiem jak było kiedyś, wiem jak jest teraz :(

Patrycja

@Łukasz0101 jesteś pewien swojego zarzutu? pamiętaj, że mobbing ma na celu lub skutkuje poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników.

Paździoch

A co to za strona???

Spejson

Affirmative. Roger that.

Pani frał

Jak donosi wycisz.pl firma jest ok

Łukasz0101

Co taka cisza? jak mobbing znosicie?

łukasz0101
@Zizi 11.05.2017 17:37
A kto mobbinguje ?

Kierownicy regionalni? Pszczółka najbardziej

Plumek
@łukasz0101 14.05.2017 23:15
Kierownicy regionalni? Pszczółka najbardziej

No to ciśnienie w firmie musi być już skrajnie maksymalne , wszystko idzie z góry ... Każdy ma kierownika , on też

Pan lizak

Wrażenia ?? Hmmm będzie ciężko ale damy radę. Najważniejsze są nasze Panie. Piękne prawda ?

Nowy
@Pan lizak 07.04.2017 23:59
Wrażenia ?? Hmmm będzie ciężko ale damy radę. Najważniejsze są nasze Panie. Piękne prawda ?

Piszcie konkretnie warto teraz aplikować na PF ? Kierownictwo ok ?

HEJ GÓROL CI JO GÓROL
@Nowy 12.04.2017 06:52
Piszcie konkretnie warto teraz aplikować na PF ? Kierownictwo ok ?

Gdzieś Ty chopie oferty pracy widział ?

Koniec laby

To sie co po niektorzy do roboty wezmą hehe

Pan lizak

Jak wrażenia po spotkaniu ? Uciekamy ?

Pimo
@Ollo 05.04.2017 17:49
No właśnie jakie wrażenia

Może wkoncu będzie widać kto pracuje rzetelnie a kto wali ścieme dilując i raportując dziwne akcje

Mikrus
@Pimo 05.04.2017 17:52
Może wkoncu będzie widać kto pracuje rzetelnie a kto wali ścieme dilując i raportując dziwne akcje

Wszystko się okaże ale rzeczywiście nadzieja w nowym dyrektorze że utnie niektórym PF obsługe dużych sieci a plan będzie dostosowany do posiadanych klientów i potencjału bez sieci

Hurt

No i znowu farmaceutyczni mają przewalone a medyczni nic nie robią i są oklaskiwani ! Plany nierealne , krótkie daty , ciągle coś wycofuja ! Chory spożywczy system

były

czy ta akcja z sinulanem junior to już gwóźdź do trumny Walmarku?

Oby
@były 14.02.2017 09:24
czy ta akcja z sinulanem junior to już gwóźdź do trumny Walmarku?

Oby i krzyż na drogę

Trolek

Niedawno się śmiał że przyszli uzdrowiciele haha i i sam szukal roboty a teraz dyrektor proszę proszę jak to można zmienić poglądy w jednej chwili : ) Żeby zarządzać ludźmi to trzeba być z ludźmi a nie kopać sobie sam do nowej bramki , ale piniondz robi swoje . Na szczęście szacunku nie można kupić : )

Łojojoj

dobrze nie bedzie ... jak juz ludzie z hurtu na stolki dyrektorskie włażą ale sie porobiło : ) i jak tu teraz działać żeby wilk był cały i owca syta pewnie po głowie się drapie o to jest pytanie bo to niełatwe zadanie ; ) grupy hurty przesuwanie odhaczanie a ci dalej nic nie widzą ,nic nie wiedzą i się nigdy nie dowiedzą : )/// najważniejsze żeby dobrze wyglądało i w tabelach sie spinało . Ocena firmy. Mierna

sprytny żelek
@Łojojoj 10.02.2017 16:51
dobrze nie bedzie ... jak juz ludzie z hurtu na stolki dyrektorskie włażą ale sie porobiło : ) i jak tu teraz działać żeby wil...

to ciekawe jak teraz chłop będzie działać bo nie od dziś wiadomo że największe dile to właśnie w hurcie a najlepiej wie o tym ktoś kto się hurtem zajmuje hehe hehe , trudna rola bo tu tera trzeba jakby sobie pod górkę ::;; /)D

Łojojoj

dobrze nie bedzie ... jak juz ludzie z hurtu na stolki dyrektorskie włażą ale sie porobiło : ) i jak tu teraz działać żeby wilk był cały i owca syta pewnie po głowie się drapie o to jest pytanie bo to niełatwe zadanie ; ) grupy hurty przesuwanie odhaczanie a ci dalej nic nie widzą ,nic nie wiedzą i się nigdy nie dowiedzą : )/// najważniejsze żeby dobrze wyglądało i w tabelach sie spinało . Ocena firmy. Mierna

Gary

Oj szczerbaty szczerbaty. Przyszedł czas na ciebie. Zwalniałeś wszystkich madrzejszych od siebie, bo ich się byłeś. Sam nie masz pojęcia o handlu.

Nick

Jak po wigilii ?

ula

Czy szczerbaty też już na L 4 zwiał?

Kilo kiełbasy

Dlaczego usunęliście Bańkę Mleka ?

Ania

Jeszcze tylko ciapa z Krakowa, szczerbaty z Łodzi i człowiek widmo od sieci. I życzę żeby Walmark stanął na nogi.

xxx
@Ania 08.11.2016 13:18
Jeszcze tylko ciapa z Krakowa, szczerbaty z Łodzi i człowiek widmo od sieci. I życzę żeby Walmark stanął na nogi....

Ania ? hm...czyżby Pani aferzystka ktora właśnie opuściła firme : D

Miko

Hahahah nareszcie o 2 lata za późno!!!! Ale prosie się uchwało i na l4 zwiało , oj ktoś z biura chyba rano ostrzekł , mam nadzieję że i w biurze czystki zrobią i szpicli trzymać nie będą. P.s. pozdrowienia dla szczerbatego trzymam kciuki żeby wszystkoooo ooo do Ciebie wróciło z nawiazką

Radek
@Miko 03.11.2016 18:31
Hahahah nareszcie o 2 lata za późno!!!! Ale prosie się uchwało i na l4 zwiało , oj ktoś z biura chyba rano ostrzekł , mam nadzi...

Uciekł bo jest zwykłym tchórzem, a ktoś kto jest tchorzem nigdy nie powinien zostać dyrektorem.

Bite
@Joana 05.11.2016 17:24
Ostrzegł jak ju [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jeśli kogoś obrażasz to miej na tyle odwagi żeby się podpisać ,...

A koleżanka dobrze się czuje? Czy warszawskie słońce za mocno pogrzalo?

Przemo

Jeszcze kilka niepotrzebnych twarzy zwalnia i może będzie normalniej przynajmniej jeśli chodzi o relacje międzyludzkie. W Warszawie jeszcze jeden pociotek idę oszałamiające... Ale miejmy nadzieję że niedługo...

Ania

Nareszcie pozbyli się Filipa i Flapa

radek

Kazdy ma odmienne zdanie i ma do tego prawo. Każdy oddział w Polsce również jest inny a przede wsyztskim zalezy od osób jakie zarzadzaja nimi. Wiec nie kazdemu sie podoba, niektoryz nie narzekaja na swoich szefow bo wsyztsko jest ok, ja jako PH nie moge narzekac na finanse.

ojciec

Czy w firmie Są fajne dziewczyny ?

lili

Beza-litości. ........

failarmy

Co w Warszawie znowu ph odszedł czy go Szczerbaty wywalił bo był mądrzejszy od niego.Znowu faktury w aptekach nie poplacone i nie ma do kogo się odezwać a szanowny Szczerbaty na maile z aptek nie odpisuje...... ludzie uważajcie na s zebranego w Warszawie nie dajcie się złapać tam do pracy , pytajcie farmaceutów oni wam prawdę powiedzą na temat tej firmy.

lusi

Ludzie przestancie robic złą opinie , popracujcie w innych firmach i poczytajcie o innych firmach . Praca jak praca, wszędzie trzeba zapieprzac, nie ma co narzekać jest wporządku .

Gregory

A może PGF , tam to dopiero są tematy / biznesy jak kto woli ....

Harry

Wszystkie przekręty przycichły, a prosiaczek nadal przy korycie. Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń może zamówienia z farmacolu.

Tomczaczek

Ale bredzisz mariolka... Ty czasem nie z kabaretu jesteś?

Ph

Bardzo łatwo... Bo brak chętnych i kompetentnych.

Do wojtusia z popielnika

Wojteczku, to że ktoś krytykuje tych pseudo menadżerów z walmarku nie znaczy że jest nieszczęśliwy!

Majkel

Tpa... Co ty piszesz!? Daj sobie spokój z takimi żenującym wpisami. Walmark się kończy... Albo firma zniknie albo ją sprzedadzą za przysłowiową złotówkę konkurencji... Taka jest prawda o sytuacji walmarku. Mistrzowie z sanofi aventis pokazali na co ich stać. Ale za to ich spodnie wypchane po brzegi przez te 3 lata bo mep ma widocznie takich samych fachowców.

danka do Ciebie

Oj danka danka...Widać że z biura piszesz... Rekrutacja trwa tak na Wrocław bo kolega P. odszedł bo zobaczył co się tutaj dzieje, że to przecież już tonie... Więc danka - nie tak spokojnie jak piszesz :) Poza tym przypomnij sobie jaka atmosfera była na cyklówce teraz... Wesoło było??

hshhs

Co się skończyło? Czy to juz naprawdę koniec walmark? Widzełem Permen po 6 zł w aptece , chyba umrze smiercia naturalna,czyli to juz koniec.?

Wujek Tom

Walmark walmark walmark....nie walmark tylko chata wuja toma gdzie co niektorzy zarabaija po 50 tysi i mysla ze armia murzynow bedzie sprzatac w ich oborach !!! SKONCZYLO SIE !!!!!!

Pomidor

Faktycznie tu nie jest dobrze, skoro już i pracownicy rzucają papierami.

Nigdy wiecej Walmark

Powiadam wam z tego miejsca ,nic sie bie zmieni dopoki bedzie dowodzic w sztabie general z wiadrem mleka na plecach i kilogramem kielbasy w rece. Bieda bieda i jeszcze raz bieda a waszym kosztem i na waszym garbie puszysty mis bedzie nabijal swoja cysterne mleka do granic mozliwosci.

Pg

Człowieku, używając sformułowania "kreatywna księgowość" w przypadku walmarku kompromitujesz się na całego. Wszystko tam jest kreatywne w negatywnym tego słowa znaczeniu ale nie księgowość.

failarmy

A niech szukają powodzenia życzę, opinia o tej firmie jest tak fatalna i negatywna ze nikt o zdrowych zmysłach i z doświadczeniem juz tu nie przyjdzie, każdy kto choć rok pracuje w farmacji wie ze walmark się już nigdzie nie liczy ani w aptekach ani u lekarzy.No chyba że ze spozywki kogoś zatrudnia ale w takich ludzi bez doświadczenia najpierw trzeba zainwestować w ich wyszkolenie a potem i tak uciekna bo jak zobaczą gdzie trafili to od razu zaczną szukać czegoś normalnego .no ale walmark stać na to aby najpierw szkolić a potem zwalniać lub pozwalać by ludzie sami uciekali .potem kreatywna księgowość i tak się wszystko zepnie hehe

buhaha

Jak się nie szanuje pracowników i ma ich za G...to niestety trzeba szukać kolejnych!

MMA

W tym funduszu to chyba takie same tęgie głowy zasiadają jak obecny top management, skoro prze tyle lat tolerowali tych zalosnych pseudo menadżerów... Szkoda tego co zbudował wraz, z ekipą pierwszym i jedyny normalny prezes zp. Każdy kolejny myślał tylko o tym jak się nachapać na lewiźnie i załatwic pracę swoim równie tępym i chciwym kolezkom. A fundusz siedział i zawijał...

koi

Na l4 nie poszła tylko cała śmietanka , tzw. spad po Smoku Wawelskim. Okazali się cwańsi od "mistrza kamuflażu" i notorycznego managera-skoczka z firmy do firmy, w każdej ok. 2 lat... Szkoda , że "łowcy głów" nie wchodzą na takie portale, bo może wreszcie chwasty-nierobotne zasiedliły by kasy w Tesco lub Biedronce :-).

Marcin

Wałek goni wałek im głębiej tym gorsze rzeczy wychodzą , no ale co niektórzy nieźle się na chapali trzeba przyznać , kosztem rozwalenia firmy i doprowadzenia do bankructwa. Fundusz chyba już się zorientował z kim ma do czynienia ......wyższa kadra zarządzająca hehehe

failarmy

Wszyscy już na L4 siedzą , ludzie uciekaja z tonacego okretu,nikt nie chce iść na dno z całą Tą Pseudo firmą farmaceutyczną.

Zostaw opinię o Walmark

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Walmark