GT 85 Polska

Lublin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 117 ocen.

GT 85 Polska
2 117 6 1

Opinie o GT 85 Polska

xxx

Czy to prawda, że ostatnio odeszło naraz kilku konstruktorów ? Wiadomo dlaczego?

xx
@xxx 08.10.2018 10:08

chyba zatrudniono, a nie odeszło, masz jakieś nieaktualne info.

x
@xx 08.10.2018 12:15

Tomasz i Kamil jeszcze pracują ?

chłop z mazur

ile płacą monterom panocki?? ratujta chłopa

Pracownik

Taxi driver masz parcie na Lidera!!!

Kamil

Jaka macie atmosferę w pracy? Warto szukać swojego miejsca w firmie?

HR
@Kamil 31.07.2018 18:59

Oczywiście :) Dbamy o pracowników, pracujemy w młodym zespole, firma ciągle się rozwija, jeżeli ktoś chce się rozwijać, jest zaangażowany - może wiele osiągnąć. Zachęcamy do współpracy! :)

d-_-b .......
@Kamil 31.07.2018 18:59

Atmosfera jest bardzo fajna jak lubisz się denerwować jak nie chcesz mi życia rodzinnego jak chcesz mieć nadgodziny i do tego niepłacone polecam firmę serdecznie .a liderzy se hmmm bez komentarza może na montażu jest ok . A na spawalni to nie lider tylko jest (usunięte przez administratora) Lizak . I taki sam jest na CNC obróbka polecam :-)

Taxi driver
@d-_-b ....... 02.08.2018 18:38

Kierownic CNC hest zafascynowany tempem kariery swojego kolegi biegajacego po hali w garniturze to nie dziw się że biega za nim jak Yorkshire za swoją pania i robi taką mądrą minę. Ogółem to spoko gość ten Adam ale to parcie na awans go psuje. jak to mawiają niektórzy "zapomniał jak to na ślusarni zaczynal" . Zas co do Pana Lizaka mistrza spawalni to taki typ. Nie kazdy prosty chłop powinien być kierownikiem, gdyż ponieważ bo za szybko słomę z butów pokazuje. Jednak w każdej firmie jest ktoś kto jest tym "zaufanym". To ze to szpieg wie każdy kto umie patrzeć. Firma ma tylko jedno ALE. Malo profesjonalnego podejścia do tego co robi. (usunięte przez administratora) ludzi jest bo się dają (usunięte przez administratora) a ze branża raczej siermiezna to nie ma co oczekiwać na hali wysokiej kultury zarzadzania. Grunt ze sprzedaż rosnie a Pan Zbigniu i Pani Karolina wszystko tu regularnie filują.

HR

Drodzy Państwo! Rekrutujemy na stanowiska: Ślusarz, Spawacz TIG/MIG, Monter. Zapraszam do kontaktu: karolina.janik@gt85.com.pl Pozdrawiam serdecznie

ciekawy

Witam, zauważyłem ofertę na montera maszyn. Chciałbym się zapytać o warunki panujące na takim stanowisku, np. stacjonarnie ile zmian, jak wygląda mniej więcej procentowa relacja pracy Lublin - delegacja, atmosferę w firmie oraz przedział płacy w zależności od doświadczenia. Dziękuję z góry i pozdrawiam

HR
@ciekawy 27.07.2018 12:44

Dzień dobry, wyjazdy do klienta są w miarę potrzeb, zazwyczaj jest to wyjazd maksymalnie na kilka dni, w większości praca jest stacjonarna. Dbamy aby atmosfera była przyjazna :) Na resztę pytań odpowiadamy na rozmowach rekrutacyjnych, zapraszam do kontaktu. Zachęcam do przesłania CV na adres rekrutacja@gt85.com.pl

Hancock

Witam, czy zarabiają konstruktorzy z doświadzczeniem w GT85 po 4000-5000 zł na rękę ? Czy jest sens składać CV w tę firmę ? Proszę odpisać w komentarzu czy tyle płacą ludziom w tej firmie

HR
@Hancock 13.05.2018 19:19

Dzień dobry, Wynagrodzenia są uzależnione od doświadczenia kandydata oraz jego umiejętności. Zapraszamy do kontaktu!

d-_-b
@Hancock 13.05.2018 19:19

Zarobisz tyle z nadgodzinami no chyba że tobie nie zapłacę za nadgodziny zdążą się tak

Gregor

Jaką macie atmosferę w firmie? Warto starać się o pracę?

HR
@Gregor 17.07.2018 14:51

Zawsze dbamy o to, aby atmosfera w pracy była przyjemna. Zatrudniamy młodych, zaangażowanych ludzi, którzy zawsze stanowią wsparcie dla nowych członków zespołu. Zapraszamy do aplikowania :)

Zainteresowany

Czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

HR
@Zainteresowany 22.05.2018 18:52

Witam, Obecnie poszukujemy spawaczy, zapraszamy do aplikowania!

Administrator

Wiesz jak wyglądają zarobki w GT 85 Polska? Podziel się swoją opinią. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się bardzo ważne!

Danuta

@zbych brzmi to dobrze, jednak czy mógłbyś rozwinąć trochę kwestię warunków zatrudnienia w GT 85 Polska? Co dokładniej masz na myśli? Dla wielu osób obok warunków zatrudnienia, równie ważna staje się atmosfera w miejscu pracy. Kilka słów na jej temat będzie więc dla wielu osób równie pomocne.

Taksówkarz

Jest takie już znane prawo marketingu ze ludzie chętniej zostawiają negatywny komentarz niż pozytywny. Uważam że opinie sprzed dwóch lat są już przestarzałe ponieważ w firmie są wprowadzane zmiany. Z mojej obserwacji wynika ze nie widzialem jeszcze zakładu w którym pracownicy mogliby sobie tak relaksowo robić swoje zadania wedle uznania jeśli chodzi o tempo. Jest też dużo wyrozumiałości na początku. Chyba ze powiedziałeś ze jesteś fachowcem swiatowej klasy to się nie dziw, że są wymaganua. Ogólnie to są pewne braki w zarządzaniu produkcją, ale w Lu takiej kasy na start jak tu nie dostanę nigdzie...

zbych
@Taksówkarz 09.04.2018 12:20

normalna firma i normalne warunki

anonymous
@zbych 24.04.2018 22:11

CZYLI WARTO APLIKOWAC?

Danuta

W pełni się z Tobą zgadzam @taksówkarz, że opinie sprzed dwóch lat często niewiele mają wspólnego z obecną sytuacją w firmie. Piszesz, że wprowadzono wiele zmian w GT 85, a jak jest teraz z premiami? Wcześniej toczył się o to spór na forum, więc może wypowiesz się w tej kwestii?

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w GT 85 Polska? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Mirek

Czy dobra praca w firmie jest powodem, że od dawna nikt nie pisze? Szkoda!!

zyo
@Mirek 18.01.2018 19:27

Nikt nie pisze bo negatywne opinie są "ścigane" z całą dostępną mocą przez właściciela

Pracawnik gt85

Witam pracuje tam od ok 4 lat nigdy nie miałem problemów z wypłata pieniędzy zawsze do 10 każdego miesiąca są na kącie. Szkoda, że ludzie zanim przyjmą się do gt85 czytają tę opinię, które wystawiane są przez ludzi, którym nie powiodło się w firmie.W rzeczywistości jest trochę inaczej myślę ,że Prezes jak i całe kierownictwo daje szanse młodym ludziom na rozwijanie swoich umiejętności. Pracowałem w firmach gdzie warunki pracy pozostawiały wiele do życzenia,a kierownictwo bywało dużo gorsze.Zastanawia mnie po co koledzy powyżej przyjmowali się do tej pracy skoro nie odpowiadały im warunki finansowe.Wydaje mi się, że każdy wie za jaką stawkę będzie pracował i albo się na to godzi albo nie ,jeśli się zgodził to widocznie wszystko mu odpowiadało,a teraz coś nie wyszło i swoje frustrację wypisuje na forum.Przykro jest patrzeć na takich ludzi którzy nie potrafią normalnie porozmawiać w cztery oczy tylko wypisują takie bzdury.

Pracownik

Nieważne co ważne , że gadają !

GT_Pracownik

Heh nie wiem skąd te wasze negatywne komentarze, choć wierze, że łatwiej tutaj niż ewentualnie na żywo, jeżeli pracujecie w tej firmie cały czas. ja osobiście nie narzekam, a pracuje tutaj już nie krótki czas.

~

TOP 3 Lubelskich firm nie bierze się z niczego...

Egerton

Co możecie powiedzieć o pracy na produkcji ,ale chemii ( na ul.Tokarskiej 9) warto tam pracować -będę wdzięczny za info ?

Egerton

Dzieki za odpowiedz HelloBaby Co do kasy to chyba nie taka mała jak na Lublin ( ponad 2000 netto -na rękę ) ?

GT_Pracownik

Jeśli na produkcji w jednej z wiodących firm Lubelszczyzny jest tak źle to polecam odwiedzić firmę. Jakość środowiska pracy, sprzęt, opieka socjalna, pakiety sportowe i inne bonusy to tylko kilka argumentów za. Firma się rozwija, pozyskuje nowe kontrakty, inwestuje w kadry i ich rozwój, szkoli, współpracuje z liderami na świecie, zdobywa kolejne rynki. Jeśli ktoś chce wierzyć w te zadufane komentarze - proszę bardzo, jeśli ktoś się chce przekonać zapraszamy, rekrutujemy cały czas.

GT_Pracownik

:) Rekrutuje sie bo sie rośnie :)

Hm

Mam pytanie jak tam jest. Na produkcki jest ????

anonim

(usunięte przez administratora)

MILOSNIK

GOSCIU, JAKIE PREMIE?????!!!!!!!!!! OBIECUJA NOWYM KASE I 10% PREMII I POZNIEJ SIE OKAZUJE ZE STAWKI NIE MA TAKIEJ JAKA OBIECALIA I Z PREMIA JEST ROZNIE. JEST SPRZEDAZ MASZ PREMIE 6-8% A JAK NIE MA SPRZEDAZY TO ZAPOMNIJ O PREMII

miłośniczka
@MILOSNIK 16.10.2016 17:19

potwierdzam z tą premią. A kierownictwo, handlowcy i logistyka tragedia młode i nie wie co ma robić, co powoduje chaos w firmie i tylko się kłócą. Stawki Lubelskie, kokosów niema.

Kucharek

Nie polecam tej firmy również. Kurant jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który zwalnia ludzi cały czas bez przyczyny

Były pracownik
@Kucharek 28.05.2016 23:52

Jako właściciel ma prawo decydować dla kogo widzi miejsce w swojej firmie, a dla kogo nie. Dobór właściwych pracowników to sztuka, która wymaga wyrachowania i braku skrupułów. Odpowiednich dla siebie i swojego interesu. Pracownik musi zapracować na swoją pensję i zysk dla firmy. Na jednych stanowiskach łatwiej to policzyć lub sprawdzić na innych trudniej. Myślę że tego się trzyma. Wiadomo każde przyjęcie nowego pracownika to inwestycja we wdrożenie i ryzyko czy sie sprawdzi. Widocznie nie widział perspektyw na dalszą współpracę, a czy miał rację czy nie to czas pokaże. No chyba że ktoś "życzliwy" pomógł mu podjąć decyzję.

xxx

NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!

mmm

I jeszcze RUDEK od tego co im naobiecujesz i na co się zgodziss.

PM

Konstruktor z 2 letnim doświadczeniem... z doświadczeniem w projektowaniu czego ? Wszystko zależy od tego co potrafisz i czy masz pojecie o automatyce przemysłowej.

Konstruktor

Mógłby ktoś podać przedział zarobków na jakie może liczyć konstruktor z 2 letnim doświadczeniem?

Wadys

Nie o to mi chodzi,piszecie "nie mało", "spoko warunki finansowe". Dla jednego 2000 na rękę będzie spoko i niemało a dla drugiego np. z powodu dojazdów samochodem będzie to mało i na granicy opłacalności.

Wadys

Mógłbyś liczbowo podać zarobki bo "spoko warunki finansowe" niewiele mi mówi.

Zostaw opinię o GT 85 Polska - Lublin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GT 85 Polska