Ravi Sp z o.o

Brzeźnica

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 2144 ocen.

Opinie o Ravi Sp z o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ravi Sp z o.o

Karol

Wygląda to na dość mało poważne zachowanie jak na tak dużą firmę.

Nowy

Odbyty I etap rekrutacji, następnie zaproszenie na II etap tj. dzień próbny i co ? I nic !!! Obiecywali, że dadzą znać czy są na tak czy na nie a nikt się nie odezwał. Niepoważne podejście do ludzi i tyle

Bryan
@Nowy 17.10.2017 21:54
Odbyty I etap rekrutacji, następnie zaproszenie na II etap tj. dzień próbny i co ? I nic !!! Obiecywali, że dadzą znać czy są n...

Na jaki region i stanowisko kandydowałeś?

Wojtek

Jakie są konkretne powody, że niektórzy są tak zdecydowani w swej negatywnej ocenie firmy? Ideałów nie ma!!

Wojtus

Zdecydowanie nie polecam pracy przedstawiciela tej firmy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ukulele

Nie napisali bo nie są zadowoleni.

Galicjusz

Yaro dalej pracuje w firmie,jak dalej tu grasuje

Lidia

@Bryan, @zadowolona, @Asia a dlaczego jesteście zadowoleni z firmy Ravi? Polecilibyście dla @Justyna pracę tam? Widzę, że nie ma ofert pracy, ale może jak firmie się dobrze wiedzie to warto się z nimi skontaktować? Ktoś coś wie o rekrutacji? Doradźcie użytkownikowi @Justyna.

Justyna

Przeczytałam opinie na forum i jestem miło zaskoczona takim pozytywnym przekazem od pracowników. Czy Ravi ma jakieś nowe oferty pracy? Podpowiedzcie czy warto aplikować?

Luca

Na pewno jedna z lepszych w regionie jeśli chodzi o wynagrodzenia i warunki pracy

Bryan

Najlepsza firma świata

zadowolona

Nie ma co narzekać

Asia

Polecam

Tomek

Zarobki ok

adam

Dobrze płacą

Piotr

Plusem Ravi są zarobki. Pracuję tutaj już kilka lat nie nie zamierzam zmieniać pracy jestem bardzo zadowolony.

Zielarz

Można zatrudnić się gdzie indziej. Takie firmy jak Śnieżka, Kronospan, Olimp czy niedawno powstały na strefie Hutchinson płacą 2000 na rękę na dzieńdobry.

Tymoteusz

Jeśli firma ma zbyt niskie płace dla pracowników to może trzeba coś zrobić?

D.K.

Nikt was tu nie trzyma na siłę jak jest wam źle znajdźcie sobie lepszą pracę na wasze miejsce czeka 10 chętnych.

lisu

Heja już wdze jak ci kidawa daje 2 paczki lol

ZDR

Wszystko zależy tylko od pracodawcy może płacić najniższą krajową może też płacić przyzwoicie tak jakie są warunki życiowe w tym kraju, 2000 na rękę to chyba nie jest luksus? W ravi dobrze nie zarobisz z takim kierownikiem i nastawieniem właściciela. Dobre wieści bo coraz więcej firm w okolicy gdzie płacą na rękę 2000 na początek.

Karol

Problem pieniędzy to stały temat w każdej firmie w dodatku raczej nie do całkowitego załatwienia, chociaż firma Ravi jest spoko!!

kopa

firma ok tylko mogli by lepiej placic

Wojtek

Ravi prawie nie ma ofert pracy, jedynie księgową i w dziale graficznym. Szkoda bo mam zamiar aplikować na przedstawiciela handlowego.

Mojito

Ciasteczko.

Kurka Wodna

@abcdef Normalny człowiek.Złóż papiery i się przekonasz jak Cię zaproszą na rozmowę.

abcdef

zszywka 2017-08-08 22:03 generalnie ok, dyrektorka jest wymagająca ale da się żyć a Prezes

pako

Nowy zatrudniłeś się czy planujesz?

Nowy

Witam,jak wygladaja warunki na PH lubelskie? jakie zarobki,atmosfera itd

zszywka

generalnie ok, dyrektorka jest wymagająca ale da się żyć

abcdef

Mustafa na jakich stanowiskach są takie zarobki? Pojawiło się parę ciekawych ogłoszeń ale nie podali wynagrodzeń. Jaką masz opinię na temat atmosfery pracy w biurze, przełożonych.

Mojito
@abcdef 08.08.2017 10:48
Mustafa na jakich stanowiskach są takie zarobki? Pojawiło się parę ciekawych ogłoszeń ale nie podali wynagrodzeń. Jaką masz op...

Atmosfera oraz Firma Ravi jest super.

mustafa

zarobki 1550-1650zł plu możesz zrobic nadgodziny sama praca na mg nie jest zla ani ciężka aleniektóre osoby są wku... jedyny minus to właśnie kasa

Wojak

To jest spoko firma, ale niestety jak wszędzie tak i tu znajdą się nieszczęśliwi ludzie.

nitka

Hej z opini Ravi wydaje sie ciekawa firma Zastanawiam sie nad zlozeniem tam papierow. Wiecie czy szukaja nowych ludzi do pracy Jaka jest atmosfera i zarobki z punktu widzenia zwyklego pracownika ?

raków
@nitka 01.06.2017 17:01
Hej z opini Ravi wydaje sie ciekawa firma Zastanawiam sie nad zlozeniem tam papierow. Wiecie czy szukaja nowych ludzi do pracy...

Zwykły pracownik 1550zł plus jakaś premia , pewna odpowiedz bo jestem pracownikiem w cz-wie.

Wojak

Czy wszyscy pracownicy mają w Ravi powody do narzekania? Myślę, że nie wszyscy, może trzeba spojrzeć w lustro ?

Okoko

@wojak chyba krótko pracujesz w tej firmie. Z roku na rok jest coraz gorzej. Bardziej wartościowi pracownicy już dawno są poza tą firmą. Jeśli ktoś nie ma ambicji i umiejętności to fakt, firma jest dla niego. Problem pojawia się gdy pracownik angażuje się w pracę i tym samym wymaga od pracodawcy więcej. Pomijam już wieczne braki magazynowe, kłopoty z dostawami, brak nowości , niepłatne urlopy, premie "uznaniowe" itd. To tak apropos lania wody:-) masz tu chyba garść argumentów. Pozdrawiam

Wojak

Dobrzy pracownicy maja się dobrze w Ravi. Cieszę się, że nareszcie docenia się ludzi zaangażowanych w pracy a nie robiących dobre wrażenie. Niektórzy muszą sie jeszcze uczyć pracować.

galicjusz
@Wojak 18.05.2017 22:57
Dobrzy pracownicy maja się dobrze w Ravi. Cieszę się, że nareszcie docenia się ludzi zaangażowanych w pracy a nie robiących dob...

szkoda,ze jest odwrotnie do tego co piszesz

Okoko

Owszem, ravi ma się bardzo dobrze, ale nie przekłada to się niestety na pracowników.

Wojak

Pracuje w firmie i nie zauważyłem , żeby było tak źle. Ravi ma się raczej dobrze a jeśli komuś nie podoba się praca zawsze może zmienić. Lanie wody nie jest potrzebne!

Okoko

Wielu ph otwarcie mówi o zmianie pracy. Już niedługo ravi będzie zatrudnialo Ukraińców jak tak dalej bedzie traktowalo pracownikow

Maja

Firma Ravi jest wiodącym dostawcą artykułów do kuchni, dekoracji stołu i prac porządkowych. Rozwijają się poprzez sprzedaż na terenie całego kraju a także za granicą, zapewniają kompleksową obsługę klienta. Myślę, że to jest zasługa pracowników tych którzy chcą pracować.

Okoko

Spokojnie niedługo będzie sporo wolnych miejsc na przedstawicieli

Gogo
@Okoko 04.05.2017 15:51
Spokojnie niedługo będzie sporo wolnych miejsc na przedstawicieli

Dlaczego ?

PIter
@Okoko 04.05.2017 15:51
Spokojnie niedługo będzie sporo wolnych miejsc na przedstawicieli

czyżby znowu podzialy tras albo zmiana systemu premiowego ?

Nora

Nie mogę znaleźć nowych ofert w Ravi. Może ktoś słyszał o etacie dla ph. Słyszałam, że to fajna firma.

nieznajomy

czy stawka 9,50zł to stawka netto czy brutto?

Dunka

Pracuję w Ravi od dawna i jestem zadowolona ze swojej pracy i zarobków, chociaż wiadomo zawsze mogłyby być większe. Do tego pracuję z super ludźmi, chce mi się chodzić do pracy. Skusiłam się do lektury wpisów i myślę, że niektórzy autorzy coś im jest nie tak.

pracownik

Ravi to wzorowy pracodawca Polecam

Natalia

Ravi Sp. z o.o. jest wiodącym dostawcą artykułów do wyposażenia kuchni, dekoracji stołu i prac porządkowych i myślę, że praca w takiej firmie już jest powodem do zadowolenia. Przynajmniej ja tak czuję.

stoch

Niedawno szukali na Kraków i okolice ogłoszenie wisi może jeszcze aktualne. Zarobki są super dużo zależy od tego jak pracujesz

Pytanie do handlowców z Ravi

Jestem zainteresowany pracą na stanowisku PH region małopolska/podkarpackie. Czy jest szansa, że pojawią się oferty pracy w najbliższym czasie i jakie jest średnie wynagrodzenie PH w Ravi?

Galicja
@Pytanie do handlowców z Ravi 20.03.2017 22:29
Jestem zainteresowany pracą na stanowisku PH region małopolska/podkarpackie. Czy jest szansa, że pojawią się oferty pracy w naj...

na podkarpaciu calkiem inna atmosfera niż zachodniej części kraju,kasa niezla ,ten region dobrze zarzadzany,wiec warto isc na rozmowe.

Iza

Ravi to spoko firma i z pewnością poradzi sobie bez niektórych osób.

Olek

praca w obydwu firmach podobna czasochlonna,plus na korzysc ravi to wymiany na bieżaco,kasa średnia na rynku ph ale atmosfera tragiczna,w ravi ma sie dobrze nie ten co pracuje,tylko ten co donosi i udaje ,że pracuje. Powodzenia w zamykaniu sprzedaży monitorowanej.

Nick
@Olek 11.03.2017 08:41
praca w obydwu firmach podobna czasochlonna,plus na korzysc ravi to wymiany na bieżaco,kasa średnia na rynku ph ale atmosfera t...

Kolega ma 100 % racji. Wchodzisz kierownikowi w pupę masz jak w raju

Zostaw opinię o Ravi Sp z o.o - Brzeźnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ravi Sp z o.o