MONDI

• Suchy Las
  • Czapury
  • Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o MONDI sp. z o.o.

Opinie o MONDI Poznań

Nie przegap nowości o MONDI sp. z o.o.!

bocho

19.07.2016 09:20

u nich jest zawsze kasa na czas, wiem co mowie bo się przejechalem na innych agencjach nie raz
    prezes

18.07.2016 14:16

byłem przy skrzynkach jest ciężko ale niektórzy sobie radzą zakwaterowanie tak dosyć
    Skrzuudo

19.07.2016 09:17

i jak było ile miesięcy byłeś?
    Mona Lisa

19.07.2016 13:55

co masz na myśli mówiąc, że na skrzynkach ciężko? Tempo? Bo ja właśnie się zastanawiam nad tą ofertą i zwątpiłam.. naprawdę nie idzie wyrobić, czy gonią jak psa? Czy byłeś swoim samochodem?
    kamill001

08.07.2016 09:51

Ta agencja ma pracę bez jezyka niemieckiego??? Nie wiedziałem.. ?
    szymon

07.07.2016 20:58

siemka mam oferte z mondi poznań miejscowość: langenau firma: Schaeflein AG termin 25.07 jade swoim autem więc jesli ktoś chętny i jedzie w tym samym kierunku zapraszam, co do firmy to jest to moje drugie podejście i mam nadzieje w koncu z sukcesem. pozdrawiam szymon fb:/simonkeydj [email protected]
    Szymon

07.07.2016 20:07

Witam Mam oferte na operatora wozka widlowego w Langenau byl ktos pracowal albo wybiera sie w terminie 25.07?? Jakby co jade a z kims zawsze razniej piszcie [email protected]

06.07.2016 14:26

Witam ,mam pytanie jak długo po takiej rozmowie w Poznaniu ,czeka się na pracę i czy zawsze jest ta praca.Bardzo jestem zadowolona z rozmowy jednak na 100% nikt mi nie zagwarantuje pracy bo nie mam auta i muszę czekać jak ktoś pojedzie do pracy i będzie dla mnie miejsce.Jestem dobrej myśli ..aplikowałam na Schwerte i po rozmowie mam nadzieję doczekać się tej pracy.Proszę o opinie jak to jest z tym zatrudnieniem :) Koordynatorka bardzo miła ,Pozdrawiam.
    MiCrOnPL

26.07.2016 18:13

Witam pani Basiu. Również czekam na jakieś zgłoszenie odnośnie wyjazdu, niestety narazie cisza, interesuje mnie również praca przy tych skrzynkach. Czy dostała pani moze juz jakieś informacje odnośnie terminu. Z góry dziekuję za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie :)
    KIkka

29.07.2016 16:05

Hej czy wiesz coś więcej na temat tych skrzynek ??? :) masz juz jakis termin do pracy ? pozdrawiam
    Krzysiek1989

02.07.2016 19:04

czy przyjęcia na skrzynki logistyczne i produkcję ciastek bez języka są cały czas? tygodniowo czy miesiecznie jak to wyglada?

01.07.2016 18:50

Umowy są długo terminowe z tego co Pani mówiła nie biorą na parę miesięcy .Ale może na ten temat niech wypowie się ktoś co tam pracuje bo ja też dopiero tam startuję :) Czekam na termin wyjazdu:)

01.07.2016 14:46

Witam ..Mag :)wróciłam z rozmowy z Poznania .Powiem że przebiegła w bardzo miłej atmosferze.Pani koordynator bardzo miło wszystko mi objaśniła ,teraz czekam na telefon odnośnie terminu wyjazdu.Pozdrawiam .
    PannaJoanna

29.06.2016 14:54

Hej. Wymieramy się z chłopakiem na mycie skrzynek logistycznych i chciałabym się dowiedzieć paru rzeczy. Jest tu ktoś, kto pracował/pracuje w tej firmie? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc ;)
    xoxo

28.06.2016 23:08

A o kiedy jest praca w pakowaniu ciastek?

28.06.2016 11:04

Pracownik Mondi

28.06.2016 14:07

"Panie Henryku" - jeśli mówimy o pracy przy myciu skrzynek logistycznych to jedyne badania jakie jest wykonywanie - ale w Niemczech bo takie jest potrzebne - to badanie słuchu. Ale czy Pan chce Panią Jadzie na wózek widłowy wysyłać?

28.06.2016 11:01

Odpowiedź do mak...Ja dostałam ofertę mailem a teraz jadę na rozmowę zobaczymy jak to będzie .Jestem dobrej myśli..Oferta dotyczy mycia skrzynek logistycznych.Nikt nie pisze jak tam jest naprawdę i jak z mieszkaniem ale mam nadzieję że pojadę i nie będzie źle..Trzeba myśleć optymistycznie...:)
    Onaa

26.06.2016 17:47

Basia napisałam do ciebie. ;)

26.06.2016 12:46

Hej Onaa wyżej podałam swego maila odezwij się tam.Jadę pod koniec tyg do Poznania do ich biura na rozmowę ....Można wiedzieć skąd jesteś?
    Onaa

26.06.2016 07:52

Aha to czyli te skrzynki logistyczne bedą w lipcu? no ja włąsnie tez do tych skrzynek chce jechać ;) a język niemiecki znasz? ;)

24.06.2016 19:31

Odpowiedź na Onaa....Wiesz dostałam ofertę i czekam ale chcę do Schwerte na mycie skrzynek logistycznych .Pani mówi lipiec.Chciałam się czegoś dowiedzieć więcej o tej pracy,Miałam propozycję jeszcze do ciastek ale nie mogłam wyjechać a szkoda bo po opiniach widzę że jest ok.Onaa Ty też się wybierasz?

24.06.2016 12:03

Odpowiedź na-Blabla. Moja oferta nie ma takiego miasta ....Jak mnie zechcą zaryzykuję najwyżej nie dam rady:) Miłego dnia ,szkoda ze nikt nic nie chce napisać na temat tej pracy....
    Onaaa

24.06.2016 14:56

Basia a do jakiej pracy Ty jedziesz i kiedy???

23.06.2016 22:36

misio

24.06.2016 13:48

ze co? w sensie, że codziennie kasa? z tego co mi mowili to przelewaja na konto więc na pewno nie codziennie bo bez sensu. ja mialem oferte, że raz w miesiacu jest wyplata.

23.06.2016 20:27

ODPOWIEDZ DLA blabla..Tylko zapraszamy...:) Myślałam że coś więcej się dowiem.Miasto Schwerte wiem że ciężko z dojazdem a ja nie mam auta....Pozdrawiam .Szkoda że nikt się nie chce wypowiedzieć jednak nie zniechęcam się od czegoś trzeba zacząć>
    Blala

23.06.2016 21:57

A to Pani Basiu nie pomoge ;) miejsce pracy Horb ;) Pozdrawiam
    renia77

19.07.2016 10:37

Witaj zadzwon do mnie Renata 516-515-414 w sprawie wyjazdu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MONDI?

23.06.2016 19:38

Mondi

23.06.2016 20:07

To oznacza tylko że mamy sporo nowych projektów, na które poszukujemy spawaczy. Zapraszamy do kontaktu
    Milka

23.06.2016 16:51

[email protected]
    ja :-)

23.06.2016 13:09

Milka podaj ty maila ja napiszę. Pozdrawiam :-)

23.06.2016 09:03

Wybieram się do mycie skrzynek logistycznych ,jeśli ktoś też wczoraj dostał taką ofertę proszę o kontakt na maila....W dwie osoby zawsze raźniej [email protected],
    blabla

23.06.2016 19:36

Zapraszamy ;)

22.06.2016 17:59

Witam .Chciałabym się dowiedzieć jak jest z pracą na mycie skrzynek logistycznych ,dostałam dzisiaj taką ofertę .Czy kobiety sobie radzą i jak z zakwaterowaniem ...Czytam te opinie i widzę ze nie jest najgorzej pracowałam już na hurtowni ale warzyw.Gorzej pewnie z dojazdem do pracy i mieszkaniem ..Czy można prosić o jakąś opinie od osób tam pracujących.Pozdrawiam
    Milka

22.06.2016 17:40

Witam,ja się wybieram :)"ja"podaj e maila ;)

Kontakt - MONDI sp. z o.o.

Plac Andersa 3 61-894 Poznań

Branże: Oprogramowanie - Systemy IT

ja :-)

22.06.2016 13:15

Hej. Ma ktos ochotę na wpolny wyjazd? We dwie zawsze raźniej :-) Pozdrawiam :-)
    Kama

16.06.2016 09:22

szkoda ze malo ofert bez znajomosci jezyka niemieckiego ;[
    Ola

16.06.2016 08:57

W Mondi masz tylko umowy o pracę - oni nie kombinują jak inni
    pfde

16.06.2016 08:30

mak patrz wyzej
    Pracownik MONDI

15.06.2016 12:07

Witam serdecznie. Obecnie posiadamy ofertę na produkcji ciastek bez znajomości języka niemieckiego. Na ten moment nie mamy jeszcze konkretnego terminu rozpoczęcia, mimo wszystko zachęcamy do aplikacji. Poza tym posiadamy również oferty do mycia skrzyneczek logistycznych gdzie również nie jest wymagana znajomość języka niemieckiego. Zachęcamy do wysyłania cv poprzez stronę internetową: http://mondi-polska.es-candidate.com/application/form/230886/0/1/; http://mondi-polska.es-candidate.com/application/form/228141/0/1/ W przypadku pytań prosimy o kontakt z biurem tel. 618551960
    Anaaa

14.06.2016 19:43

też jestem ciekawa.. tylko to jest system 3 zmianowy chyba :(

14.06.2016 15:47

agi

15.06.2016 09:13

ja polecam prace na ciastkach, w tym roku nie moglam niestety wyjechac, ale bylam rok temu, praca nie jest ciezka tyle ze musisz miec dobre ruchy, wkoncu to produkcja, slyszalam wlasnie ze teraz nawet be jezyka chca.
    balbla

14.06.2016 15:18

a wypowiem się że roznie - zależu od ilości godzin ale średnio okolo 800i cos albo 900i cos zostaje po odjeciu kwatery.wiadomo wyzywic sie trzeba ale praca przyjemna no i legalna ludzie
    karambol

14.06.2016 14:06

szkoda, że nikt z pracujących dziewczyn na ciastkach, nie chce się wypowiedzieć...mnie interesuje głównie to, ile pieniędzy zostaje po odliczeniu mieszkania i wyżywienia?
    paula

13.06.2016 18:29

Witam :)praca przy ciastkach w Geeste,jakie zakwaterowania?czy daleko od miejsca pracy?jakies opinie?pozdrawiam :)
    jolka

15.06.2016 09:27

hej kwatery przyzwoite, normalne mieszkania z kuchnia i lazienka zwykle pokoje chyba dwuosobowe , ostatnio jak bylam to mialam 5 km do pracy, a kumpele to wiem, ze nawet na pieszo chodzily
    Nowa

13.06.2016 13:19

Kuba no tak mi chodzi własnie do Niemiec.. ale chyba tam juz nie przyjmują
    Nowa

13.06.2016 09:39

Ktoś się orientuje czy sa jeszcze jakies aktualne oferty pray bez znajomosci jezyka ? od zaraz?
    mejka

12.06.2016 20:31

Witam, czy ktoś jedzie do Horb na 20-go do mycia skrzynek logistycznych?
    blaba

12.06.2016 20:30

Są tylko dwie zmiany Słoneczko ! Praca bardzo fajna i przyjemna.Byłam tam w roku 2014 krótko,ale bardzo fajnie tam było.Niestety w tym roku mnie tam nie chcą.Aplikowałam tyle razy i nikt się nie odzywa.Tak czy siak samych przyjemności w Geeste Ci życzę koleżanko.

Zostaw merytoryczną opinię o MONDI sp. z o.o.

Oferty pracy - MONDI sp. z o.o.

Recruitment Assistant with German

Operator(ka) wózka widłowego