MONDI

• Suchy Las
  • Czapury
  • Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o MONDI sp. z o.o.

Opinie o MONDI Poznań

Nie przegap nowości o MONDI sp. z o.o.!

nick

20.10.2021 00:42

Wszystko zależy od klienta kiedyś się więcej zarabiało przez te firmę na gewerbie
    Dolores

14.09.2021 21:06

Witam czy ktoś pracował lub będzie jechał do pakowania ciastek w Geeste w firmie Coppenrath Feingeback, proszę zostawić wiado.osc, dziękuję
    Mońka

29.09.2021 11:07

Pakowanie ciastek czy czekoladek ??? Też zamierzam pojechać tylko ten przejazd, może dałoby się wspólnie coś zorganizować...???
    Sara

11.10.2021 22:26

Ja zamierzam jechac do pakowania czekoladek. A ty?
    kandydat

08.10.2021 14:58

Witam! Mogę poprosić opinię o pracy jako operator wózka widłowego w magazynie BMW?
    Murzyn

08.10.2021 11:19

dobra firma
    KasiaPoznań

03.10.2021 16:35

Hej, zastanawiam się nad wyjazdem do magazynu z pakowaniem ciasteczek. Jak wyglądają warunki pracy? Ile miesięcznie rzeczywiście się zarabia na rękę ? Czy są mozliwe nadgodziny ? Będę wdzięczna z każdą odpowiedź.

04.10.2021 08:56

Dzień dobry, Pani Kasiu, wynagrodzenie miesięczne na rękę wynosi ok. 1320-1500€ na pierwszej klasie podatkowej. Zachęcamy do kontaktu z naszym działem rekrutacji, który chętnie opowie o szczegółach tej oferty: +48500456300. Pozdrawiamy, Zespół Mondi Polska
    ???

01.08.2021 21:36

Jedna wielka ścieła, koordynatorka w niczym nie pomagają, ze wszystkim trzeba sobie radzić samemu. Potrafią tylko na początku ładnie mówić i obiecywać, jak już odpiszesz umowę to mają gdzieś pracownika. Nawet nie potrawfa dopilnowac z ubezpieczeniem,znajomy po przepracowanym miesiącu poszedł do lekarza i się okazało że niema ubezpieczenia.
    Kandydatka

30.09.2021 07:49

Ok ok Mondi Aok jest rozumie. Czy jeżeli ktoś jedzie pierwszy raz do pracy do Niemiec czy pomagacie uzyskać Steuernummer ? Czy pomagacie załatwić meldunek ? (Ponoc brak meldunku to 1000 e kary ?) Czy jest możliwość za dodatkową dopłatą z wynagrodzenia załatwienia samodzielnego mieszkanka ? Czy jest możliwość pracy w parach wspólne dojazdy na zmianę i ten sam działa ? Jak maja sie sprawy z klasą podatkową ? Czy osoby kierujące na miejscu radzą sobie w pomaganiu w powyższych sprawach szybko ? (Czy trzeba dług czekać na dokładną i fachową odpowiedź na pytanie) A do osób no naprzyklad niech będzie tak słyszących, opowieści o firmie czy firma w powyższej tematyce daje radę czy słabo ??

30.09.2021 09:42

Dzień dobry, oczywiście, pomagamy w formalnościach związanych zarówno z uzyskaniem Steueridentyfikationsnummer, jak i meldunku. Nasi koordynatorzy organizują wymagane dokumenty meldunkowe, umawiają terminy w urzędach, do których Pracownik samodzielnie się udaje, oraz w przypadku potrzeby gwarantujemy telefoniczną pomoc w trakcie umówionych wizyt. Naszym standardem jest zapewnianie pracownikom darmowego zakwaterowania, a dla osób mieszkających w samodzielnie znalezionym mieszkaniu, oferujemy dopłaty wynoszące na ogół kilka lub kilkanaście Euro dziennie. Aktualnie nie posiadamy ofert pracy dla par, jednak osoby bez własnego samochodu na codzienne dojazdy, staramy się łączyć tak, by mogły dojeżdżać ze swoimi współpracownikami. Klasa podatkowa jest nadawana przez Finanzamt (urząd skarbowy w Niemczech). Zapraszamy do zapoznania się z opisem poszczególnych klas podatkowych w naszym wpisie: https://mondi-polska.pl/poradnik/klasy-podatkowe-niemczech/ Koordynatorzy pracują z naszego poznańskiego biura i w godzinach 8-16 są dyspozycyjni dla Pracowników. W przypadku awaryjnych sytuacji, uruchomiona jest specjalna, całodobowa infolinia. W razie dodatkowych pytań, zapraszamy do kontaktu pod numerem 500456300, chętnie rozwiejemy wszelkie wątpliwości. Pozdrawiamy, Zespół Mondi Polska
    Bart

20.08.2021 12:27

Witam czy ktoś chętny do wyjazdu do Niemiec jako operator wózka widłowego bądź po prostu magazynier? Potrzebna osoba z autem
    B.K.

27.09.2021 17:59

ja planuję wyjechać jako operator wózka
    Takoja

16.09.2021 03:40

Problem jaki się utworzył między pracownikami był bardzo nieprzyjemny. Koordynatorzy zamiast starać się go rozwiązać to wraz z pracownikami gnębili jedna pare. Nie zależało Im na wyjasnieniu sprawy tylko stanęli od razu po stronie większości i słuchali plotek zamiast być bezstronnym. Mieszkania to też kpina. 7 osób na 1 mieszkaniu z 4 pokojami, 1 łazienka, 1 wc i 1 kuchnia. Pralnia ogólnodostępna z innymi pracownikami. Za mieszkanie płacili 1000€ właścicielce, a od pracowników zabrali ponad 260€ od osoby. Polecam wszystkim którzy będą w stanie się dogadać z właścicielem by samemu płacić, a nie przez agencje. Raz w środku zimy po przeniesieniu pracowników na inne mieszkanie było w nim tak zimno ze pracownicy spali w kurtkach bo inaczej się nie dało. Podczas mojej pracy w tej firmie nie zliczę nawet ilu mialam koordynatorów, a co jeden to wogóle się nie znał na czymkolwiek. Zawsze tylko "musze zapytać koleżanki i oddzwonie" " zaraz się dowiem".

16.09.2021 13:28

Dzień dobry, bardzo nam przykro, że spotkała się Pani z takimi odczuciami. W Mondi Polska stawiamy na relacje z pracownikami i bardzo zależy nam na dokładnym wyjaśnieniu tej sprawy. Prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 500 456 300 lub mailowy, wówczas będziemy mieli możliwość odniesienia się do danej sytuacji i stałego doskonalenia naszych standardów. Pozdrawiamy, Zespół Mondi Polska
    QBEK

16.09.2021 11:09

Czy pracował ktoś na produkcji Mercedesa w Bremen? Jak wyglądają kwatery? I jak ogólnie z pracą?
    Xxx

15.09.2021 08:56

Agencja na poziomie, bardzo polecam
    Zszokowany

09.09.2021 20:12

JA NIE WIEM SKĄD TYLE WIADOMOŚCI POZYTYWNYCH MOŻE MONDI SOBIE SAMEMU ROBI OPINIĘ ACZKOLWIEK NIE POLECAMY TEJ AGENCJI.. BYLIŚMY CHORZY MIELIŚMY L4 na 2 tyg. ( byliśmy u lekarza w Niemczech) PO CZYM DOWIADUJĘ SIĘ ŻE NA 3 DZIEŃ CHOROBY JA MAM ZAPŁACIĆ 17EURO ZA TO ŻE JESTEŚMY CHORZY.. Nie wspomnę o mieszkaniu brak internetu brak kabla do telewizora prosić się przez cały miesiąc by ktoś coś z tym zrobił.. Gdzie Pani z koordynacji tak cukrowała przed podpisaniem umowy że wszystko jest elegancko i będziemy zadowoleniu..

10.09.2021 16:56

A czytałeś umowę która podpisałeś z Mondii?. Tez byłem w tym roku w kwietniu 2 tygodnie chory - chyba covid bo takie miałem objawy z reszta u mnie w zakładzie jak zachorowali to 3/4 oddziału nie było ludzi łącznie z szefem. Też widziałem w umowie o zapłacie ale firma bardzo elegancko się zachowała i nie policzyła za mieszkanie. Internet - jak przyjechałem do Niemiec na mieszkanie - też nie było - w tydzień załatwiłem, pomogły Panie z biura Mondii i ja też rozmawiałem z hausmajstrem tutaj gdzie mieszkam. Telewizor też miałem problemy ale - to już wina anteny i zasięgu - mieszkam w lesie na campingu - piękna okolica. Hausmajster -Niemiec sam się zainteresował i wezwał fachowca - elektronika i ustawili. Piszę to bo czasami czytam te wypociny i narzekania na firmę Mondii. Ludzie ogarnijcie się wszystko idzie załatwić z firmą. Tylko trzeba być człowiekiem dla człowieka a nie być roszczeniowy. Pracuję w firmie rok i jestem bardzo zadowolony z firmy Mondii oraz z firmy gdzie pracuję. Super atmosfera.

13.09.2021 09:57

Dzień dobry, podczas zwolnienia chorobowego pracownik otrzymuje 100% wynagrodzenia. Płatności za zakwaterowanie w okresie zwolnienia naliczamy zgodnie z regulaminem pokrycia kosztów kwatery, który jest podpisywany razem z umową o pracę. Punkt 2 regulaminu mówi, że "Jeśli Pracownik przebywa na zwolnieniu lekarskim dłużej niż dwa dni w miesiącu, od trzeciego dnia jest zobowiązany do pokrycia kosztów w wysokości 17€ za każdy dzień zwolnienia. Koszty te zostaną odjęte od wynagrodzenia." W przypadku jakichkolwiek wątpliwości, prosimy o kontakt z koordynatorką. Pozdrawiamy, Zespół Mondi Polska
    Lolek

12.09.2021 17:01

Nie polecam współpracy z firma Mondi na terenie Niemiec ,firma Mondi nie płaci Kurzarbeitergeld !!! podczas przestoju firmy z która ma podpisany kontrakt .Wszystkie niemieckie agencje płaca w tym czasie wszystkim swoim pracownikom Kurzarbeitergeld tylko nie Mondi .Polecam podpisywać umowy z niemieckimi agencjami .

13.09.2021 09:38

Dzień dobry, dziękujemy za przesłaną opinię. Wypłata świadczenia Kurzarbeitergeld jest możliwa po spełnieniu określonych warunków. Jednym z nich jest przynajmniej dziesięcioprocentowy spadek ilości godzin pracy liczony proporcjonalnie do wszystkich zatrudnianych przez firmę pracowników, co powoduje, że niestety sytuacja u jednego klienta wśród wielu nie daje nam możliwości wnioskowania o Kurzarbeitergeld. Wychodząc jednakże naprzeciw oczekiwaniom naszych pracowników, w sytuacjach spadku zapotrzebowania u jednego klienta zawsze proponujemy alternatywne kontrakty, które zapewniają ciągłość pracy i wynagrodzenia. Pozdrawiamy, Zespół Mondi Polska
    Kubaa

08.09.2021 18:46

Co mizna powiedziec o pracy produkcyjnej bremen?

Oferty pracy - MONDI sp. z o.o.

Recruitment Specialist

Recruitment Assistant with German

Junior Financial Controller

Beata F

31.08.2021 09:14

Polecam firmę mieszkania ok praca ok tylko trzeba pracować Alkoholicy na pewno nie zagrzeją tam miejsca. Kontakt zawsze jest. Polecam w 100%
    Inka93

06.08.2021 10:21

Jak wyglądają te bezpłatne mieszkania ?

06.08.2021 10:29

Dzień dobry, zapewniamy bezpłatne zakwaterowanie w pokoju dwuosobowym. Wszystkie mieszkania są w pełni umeblowane i wyposażone, posiadają również dostęp do Internetu. Istnieje możliwość skorzystania z pokoju jednoosobowego za dopłatą ok. 150-200€ miesięcznie. Zachęcamy do kontaktu z działem rekrutacji pod numerem +48 500 456 300. Pozdrawiamy, Zespół Mondi Polska
    wcale_nie

29.08.2021 11:41

Chcialabym podkreślić, ze wszystko ladnie pieknie tutaj Państwo przedstawiaja a rzeczywistość jest inna pracownik na ostatnia chwile dowiaduje sie o kwaterze. Która po pierwsze nie ma kuchni, pralki a pani która jest wlascicielka tej kwatery pijana jak belka. Radz sobie Polaku! Dzwoniszndo koordynatora ktory popija sobie kawke i nie wie jaka to udreka sie tak tułać bo co wy wiecie z praca na 3 zmiany w obcym kraju. Malo tego dzwonisz z zapytaniem o kwatere a w biurze rozlega sie śmiech. Bynajmniej tak jest w Poznaniu! Bo wiadomo wszystkich do jednegonwora sie nie wrzuca. Szczerze nie polecam. Koordynator ma gdzies Ciebie!!! I to jest przykre Polak Polakowi wilkiem.
    nowy

20.06.2021 23:01

witam ktos pracuje w Langenwetzendorf fabryka okien? jaka praca o mieszkania?

23.08.2021 16:16

Dzień dobry, uprzejmie prosimy o kontakt ze swoim koordynatorem projektu, celem omówienia, które czynniki sprawiły, że nie był Pan zadowolony ze współpracy z naszą firmą. Każdego dnia dokładamy wielu starań, aby pracować nad jakością naszych usług. Pana wskazówki będą w tym bardzo pomocne. Pozdrawiamy, Zespół Mondi Polska
    mirus

25.08.2021 01:26

Wiekszośc też myśli że ooo pojade na niemcy,bede ścieme walił bo mam na godziny euro płacone,troche poganiają bo robić trzeba,troche sie ubrudzą bo drewno itp i już że robota koszmar :) kasa wszedzie taka sama , a mieszkania...wiadomo że to apartamenty nie bedą
    Para

21.08.2021 13:49

Czy jest ktoś chętny jechać do pracy do miejscowości Geeste produkcja ciasteczek wyjazd na 25.08.2021. Było by raźniej.
    Karolin

23.08.2021 13:26

My jedziemy ;)
    beznicku

28.06.2021 19:49

Firmy do których rekrutuje agencja nie traktują poważnie agencji pracy ani pracowników przysyłanych przez agencje. Agencja powie że niemiecki podstawowy wystarczy a na miejscu się okazuje że trzeba znać niemiecki lepiej. Niemcy nie potrafią po angielsku a np. w Holandii wytłumaczą wszystko po angielsku w prostych pracach. W dodatku nawet gdy znasz niemiecki to musisz pracować 2 razy szybciej niż jakiś wieśniak z Niemiec. Niemcom nie chce się pracować i szukają frajerów. Mieszka się w norach i w każdej chwili może praca się skończyć. Teraz uchodźcy pracują za 1 euro albo za jakieś śmieszne kieszonkowe. Najlepsze są tzw. pensjonaty szukane przez agencje w ostatniej chwili przez telefon gdy pracownik nie wie gdzie będzie mieszkał a ma do przejechania kilkaset kilometrów.
    rafik

04.07.2021 23:59

Hmm.. Myślałem, że to jedna z najlepszych agencji, ale też naczytałem się, że wysyłają ludzi którzy zostają na lodzie, bo okazuje się że niemiecki jest niezbędny. Szkoda, bo tyle pozytywów, tyle fajnych ofert pracy - ale perspektywa zostania na lodzie w obcym kraju jednak przeraża :/
    @pracownik

21.08.2021 08:13

@rafik według mnie to jedna z najlepszych agencji, znalazłem się w ciężkiej sytuacji, dostałem zaliczkę, dach nad głową i nawet możliwość rozmowy z koordynatorką. Teraz mam stabilną sytuacje, a wypłata w Mondi zawsze na czas. Polecam wszystkim, aby znaleźć zatrudnienie u nich.
    Gibon

17.03.2021 17:03

Witam czy pracuje lub pracował ktoś w Wustermark jako operator cnc? Bardzo proszę o opinię. Pozdrawiam

12.08.2021 08:42

Dzień dobry, W firmie J&S proponujemy różne stanowiska pracy z różnym poziomem trudności i natężenia pracy. Wszystkie stanowiska są starannie i precyzyjnie prezentowane w trakcie rekrutacji. Zachęcamy do kontaktu, aby dobrać odpowiednią ofertę. Pozdrawiamy, Zespół Mondi

14.08.2021 11:18

Odradzam pracę w J&S Automotive... nic dobrego Was tam nie spotka, upokarzanie, krzyki, wyzwiska ze strony Niemieckiego przełożonego. Kompletny brak organizacji i zamieszanie. Polacy na stałej umowie (usunięte przez administratora) a nowych pracowników przez agencję dają na pracę, której nikt nie chce wykonywać czyli najgorszy shit.

10.08.2021 04:01

A jak to jest z tym podatkiem drogowym? Ktoś pomaga to załatwić?

10.08.2021 10:42

Pracując w Niemczech a uzytkujac auto zarejestrowane w Polsce.... Trzeba płacić podatek drogowy raz w roku.. Od pojemności silnika i emisji CO2. Z tego co czytam to nie dotyczy on pracowników sezonowych do 180 dni. Polak pracujący w Niemczech i korzystający w tym czasie z samochodu zarejestrowanego w Polsce, musi odprowadzić Kfz-Steuer od momentu zamieszkania w Niemczech. Więc pytam jak to dokładnie jest z użytkowaniem swojego auta. ?

10.08.2021 12:59

Dzień dobry, jeśli jest Pan naszym pracownikiem zapraszamy do kontaktu z Pana koordynatorką, która udzieli Panu wszelkich szczegółów. Pozdrawiamy, Zespół Mondi Polska

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MONDI?

10.08.2021 12:15

Polak pracujący w Niemczech i korzystający w tym czasie z samochodu zarejestrowanego w Polsce, musi odprowadzić Kfz-Steuer podotek drogowy. od momentu zamieszkania w Niemczech,.... Nie dotyczy to pracowników sezonowych do 180 dni.. Czy jak to jest dokładnie?

10.08.2021 12:20

10.08.2021 05:14

Witam. Jak to jest z tym. Podatkiem drogowym? Ktoś pomaga to załatwić?
    Lucas

30.07.2021 13:50

Znalazłem ofertę na produkcji ciasteczek w miejscowości Geeste. W ofercie piszą, że niemiecki nie jest wymagany. Ktoś już tam jest lub ktoś chciałby jechać. 23 lata, pisać na snapie: lucasxlove

26.05.2021 22:20

Daję jedną gwiazdkę bo mniej się nie da a powinno być -100. Nie można tego nazwać agencją to zwykli (usunięte przez administratora) i kłamcy i nie są to słowa wyssane z palca. W ogłoszeniu wyróżnione wymogi a przy tym, że nie trzeba znać języka. "Koordynatorka" czyli (usunięte przez administratora) bardzo milusia i nic nie wspomina o tym że język jednak trzeba znać i to dobrze, wręcz przeciwnie kłamie że nie trzeba nawet w sytuacji gdy człowiek dopytuje czy język jest wymagany. Perfidna osoba i nic więcej. A teraz najlepsze: na miejscu pierwszego próbnego dnia pracy okazuje się że co prawda jest osoba z polski ale nie ma to znaczenia bo rozmawiać trzeba po niemiecku z osobą z Niemiec, rozumieć co ona mówi płynnym niemieckim i odpowiadać. I nie drodzy państwo: podstawy jakieś kilka zwrotów nauczonych nie wystarczy. Pytam w takim razie: po co w ogłoszeniu jak i przez agencję mówione jest że NIE TRZEBA ZNAĆ JĘZYKA NIEMIECKIEGO. I co się okazuje? Dzwoni pani od tych (usunięte przez administratora) i przekazuje informacje że trzeba natychmiast się spakować, pracy nie będzie i trzeba się wyprowadzić. Siedzę na dworcu na walizkach, nie mam mieszkania, samochodu, pieniądze stracone na dojazd, zakupy i inne potrzebne rzeczy. Czekam z nadzieją że może, ale tylko może rano przyjedzie autokar który będzie miał miejsce i zabierze mnie do Polski. Pytam teraz tych perfidnych (usunięte przez administratora) czy ktoś za to odpowiada, czy ktoś ma w tej agencji minimum rozsądku i odczuć ludzkich? Czy ktoś zwróci mi zmarnowane pieniądze, czas i szansę by w tym czasie znaleźć pracę przez firmę która nie robi ludzi w balona i to ogromnego. NIKOMU NIE POLECAM TEJ AGENCJI! TFU!
    Agaro

01.06.2021 14:38

Witam .Istna teagedia ....Jak można w tak nieludzki sposób postepować z ludźmi ,którzy potrzebują pracy .Tak klamać i znawiać ,że nie trzeba języka .W Niemczech trzeba znać jezyk "bo nigdy nie wiesz w jakiej sytuacji się znajdziesz i jak wybrniesz z mętnego koła (tak kochani nie dajcie sobie wmówić ,że Niemcy to się porizumiecie na migi (to nie migowy) Podstawy ,a co to są he tu w Niemczech podstawy to już trzeba składniowo układać zdania i szybko odpowiadać (nie znasz nie potrafisz odpowiedzieć to chociaż zakumaj czlowieku.A tu nawet nie dali szansy wykazania się ,jazali jechać do domu ,bo nie ma pracy .Jak jak jak można nie mieć sumienia .Obiecywać gruszki w cZekoladzie skoro zisyawili na lodzie.UWAZAĆ ? Zadawać 2 miliony pytań do znudzenia i mieć potwierdzenie wypowiedzianych słów obiecanek .Pozdrawiam serdecznie
    Alwaro

27.07.2021 13:20

U was to zawsze pomyłki wychodzą ile można powtarzać ludzia jak coś nie wyjdzie z waszej winy ze to pomyłka hahaha
    wojtek7834

18.07.2021 19:18

czy po wynajęciu mieszkania na własną rękę Mondi dopłaca jakiś procent
    Maris

22.07.2021 18:20

Nie. Albo ich. Albo płacisz za swoje

23.07.2021 08:03

Dzień dobry, w takim przypadku pracownik otrzymuje wyższą dietę. Zachęcamy do kontaktu z działem rekrutacji, który przybliży tę kwestię pod numerem +48 500 456 300. Pozdrawiamy, Zespół Mondi Polska
    taki sobie

13.07.2021 03:01

Generalnie rzadko udzielam się na tego typu forach. Jednakże drobna rada dla wszystkich szukających pracy w niemczech w Mondii czy też inną firmę - uczcie się w miarę możliwości niemieckiego. Ze mną zaistniał problem uczciwego podejścia między pracownikami. Zobaczymy jak się firma zachowa w stosunku do mnie i to nie z mojej winy. Indywidualne podejście do pracownika?????????? taki to jest napisane

13.07.2021 09:43

Dzień dobry, prosimy o bezpośredni kontakt z koordynatorem – wówczas będziemy mieli możliwość odniesienia się do danej sytuacji. Pozdrawiamy Zespół Mondi Polska

Kontakt - MONDI sp. z o.o.

Plac Andersa 3 61-894 Poznań

Branża główna: Praca tymczasowa

nowy

20.06.2021 22:43

czy ktoś jest z Langenwetzendorf z produkcji okien? cos na temat firmy pracy itp?
    Silvester

19.06.2021 13:19

Dzień dobry. Czy pracuje ktoś w Brose od Mondi. Pozdrawiam
    Zbyszek

02.06.2021 08:39

Mam pytanie o pracę w Schonbuch , jest praca na montażu części do mercedesów. Jeśli ktoś ma doświadczenie w tej pracy i jakieś informacje i chciałby się nimi podzielić to byłbym wdzięczny.
    Mag666

02.03.2021 08:53

Pracuje ktoś może jako operator maszyn w Treuenbrietzen? Proszę o opinię. Pozdro
    Cnc

01.06.2021 12:46

Pojedziesz to się dowiesz jaka jest praca będziesz zadowolony zostaniesz nie zmienisz. Nie ma co patrzeć na opinie tylko samemu sprawdzić.
    Konstantynopolitanczyk

01.06.2021 16:15

Dużo Polaków tu pracuje już około 25,praca jest naprawdę w porządku.
    Zainteresowany

04.05.2021 14:20

Czy znajomość języka obcego jest obowiązkowa czy może podjąć pracę bez języka i międzyczasie się go ucząc bo zawsze łatwiej nauczyć się za granicą niż w Polsce, bo jednak trzeba go używać

04.05.2021 16:20

Dzień dobry, większość naszych ofert wymaga znajomości języka niemieckiego, jednak oferujemy również pracę bez konieczności znajomości języka. Zachęcamy do zapoznania się z aktualnymi ogłoszeniami na naszej stronie: https://mondi-polska.pl/oferty/praca-w-niemczech/ lub kontakt pod numerem +48 500 456 300. Pozdrawiamy :) Zespół Mondi Polska
    A.

29.04.2021 07:54

Panie w biurze miłe i dyplomatyczne, nic poza tym. Agencje odradzam, człowiek rzucony na pastwe losu w obcym kraju. Kordynatora nie ma na miejscu :)

30.04.2021 12:06

Dzień dobry, jednym z naszych standardów jest stała opieka koordynatora, do którego pracownik może zwrócić się z każdym pytaniem lub problemem. Przykro nam, jeśli spotkał się Pan z takimi odczuciami, jednak dokładamy wszelkich starań, aby pomoc koordynatorów była ciągła – zarówno poprzez formę kontaktu (jesteśmy dostępni telefonicznie, mailowo, a nawet za pośrednictwem WhatsAppa), jak i czas obsługi (pełnione są dyżury wieczorowe oraz weekendowe). Bardzo zależy nam na wyjaśnieniu sprawy, dlatego będziemy wdzięczni za bezpośredni kontakt – wówczas będziemy mieli możliwość odniesienia się do danej sytuacji. Pozdrawiamy Zespół Mondi Polska
    Marek B

29.04.2021 18:38

Czytając opinie o Mondi wzrosła moja nadzieja na dostanie się do aplikowanej przezemnie pracy. Pozdrawiam
    Rafalnix

03.03.2021 17:05

Dostalem oferte pracy od Mondi w miejscu Pfeifer Holz Schlitz GmbH & Co KG w miejscowości Schlitz (Hesja, okolice Fuldy). Pracowal tam ktoś albo pracuje ? Proszę o opinie czy warto tam jechac
    Luki

26.04.2021 18:38

A na jakie stanowisko?
    Dawid

23.04.2021 13:58

Firma solidna pracuje od paru lat wypłata na czas i duża elastyczność w wyborze pracy polecam
    Gosia

25.04.2021 19:53

Witam ja w sprawie pracy. Właśnie szukam czegoś dla siebie i mojej koleżanki.. Interesuję nas magazyn jakas produkcja proszę o kontakt781395198

26.04.2021 11:20

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za informację, nasz rekruter skontaktuje się z Panią w tej sprawie. Pozdrawiamy Zespół Mondi Polska
    Krzysiek 52

30.03.2021 14:02

Polecam pracę przez Firmę Mondi, pracowałem 10 miesięcy bardzo fajna obsługa, bardzo miłe i pomocne osoby pracujące w tej firmie. Ostatnio pracowałem w zakładzie Bharat koło Feiberga, fajna praca a pracownicy bardzo pomocni. Polecam tam pracę a do tego Mondi ma dla pracowników tam pracujących super warunki mieszkaniowe.

20.04.2021 15:14

Dzień dobry, dziękujemy za Pana opinię, bardzo nam miło :) Pozdrawiamy Zespół Mondi Polska
    Agaa

19.02.2021 21:40

Dla mnie najlepsza agencja jeśli chodzi o pracę w Niemczech. Jasne warunki umowy, meldunek, wypłaty zawsze na czas. Kontakt z firmą, a szczególnie z panią koordynatorką zawsze kiedy tego potrzebuję. Każda sprawa załatwiana na bieżąco. Mieszkanie blisko pracy, warunki bardzo dobre... Szczerze polecam każdemu, zwłaszcza jak ktoś zaczyna pracę za granicą. Wiem, że czyta się to jak laurkę ale naprawdę nie mam się do czego przyczepić :) Polecam!

20.04.2021 15:12

Dzień dobry, serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa :) Pozdrawiamy Zespół Mondi Polska
    Skoczekkkkkk

19.02.2021 19:25

Pracowałem w kilku agencjach i mogę z całą pewnością powiedzieć że MONDI to najlepsza agencja

20.04.2021 15:08

Dzień dobry, bardzo nam miło, dziękujemy :) Pozdrawiamy Zespół Mondi Polska
    Polish96

20.02.2021 10:51

Witam. Może ktoś jest chętny z okolic podlaskiego czy warminsko-mazurskiego wojewodztwa i szuka osoby do wyjazdu razem. Mam 25 lat, mam prawko tyle nie mogę wziąć swojego auta, pozdrawiam.
    Monika

13.04.2021 17:04

Ja się wybieram z koleżanka do Niemiec i szukamy pracy możemy wybrać się razem zawsze raźniej
    anzej123

13.04.2021 21:06

A dokąd ? Fabryka BMW?
    Rafalnix

19.03.2021 00:28

Witam. Wybiera się ktoś może do pracy w Niederstadtfeld (zachód Niemiec) w firmie zajmującej się Produkcją półwyrobów kuźniczych z metalu ??? Jadę z małopolski samochodem mogę zabrać kogoś.
    Maciej

22.03.2021 09:02

Kiedy się wybierasz?
    psz61

04.04.2021 11:45

Rafalnix cześć. Ja bym się z tobą zabrał. Kiedy jedziesz? ( [email protected] )

Zostaw merytoryczną opinię o MONDI sp. z o.o.