Silcare

• Szklarnia
  • Ulim
  • Wojcieszyce

3. Opinie o pracodawcach Gorzów Wielkopolski
  5. Opinie o Silcare Sp. z o. o. sp. k.

Opinie o Silcare Gorzów Wielkopolski

Nie przegap nowości o Silcare Sp. z o. o. sp. k.!

28.10.2017 11:40

Kamila

28.10.2017 23:36

Popieram prawda. Mialam podobna sytuacje.
    Ulig

18.10.2017 22:09

Może braki fachowców na rynku pracy spowodują, że firmy zaczną podnosić zarobki, mam taka nadzieję.!
    Norbi

10.10.2017 23:08

Może Silcare Sp. z o. o. sp. k. nie jest idealna firmą ale czy takie w ogóle są? Zawsze będzie coś co ludzi wkurza.
    Bańka

04.10.2017 20:03

Narzekać wiele osób potrafi, gorzej z rzetelną pracą. Oczernianie innych kolegów to jest bardzo nieuczciwe, ciężko jest pracować z osobami które być może nie lubią wykazywać się pracą jedynie kłócą ze sobą pozostałych kolegów. Jeśli jest tak źle można odejść z firmy.
    Weronika

27.09.2017 12:41

@Dorota co masz na myśli pisząc, ze kobieta zrobi karierę w Silcare? @Kasydy czyli polecasz firmę dla osób szukających pracy? A powiesz jak wygląda kwestia premii czy socjalu? Na jaką umowę są pracownicy zatrudniani? Myślę, że to ciekawe kwestie dla osób zainteresowanych pracą.
    Dorota

28.09.2017 14:48

Karierę ? Każdy z nas wie kto tam pracował i pracuje jak kobiety robią tam karierę i to w szybkim czasie - nie ciężko się chyba domyśleć. Pozdrawiam.Faceci czują się tam jak ryby w wodzie :):):):):)
    Kasydy

29.09.2017 12:13

Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi, ja u siebie na dziale nie zauważyłam żeby ktoś zrobił karierę w inny sposób niż przez ciężką pracę a to co piszesz myślę że może sporo osób obrazić.

13.09.2017 13:35

Dlaczego o tej firmie są tylko dobre opinie skoro każdy kto tam pracuje i pracował wie jakie są realia. Wypłaty marne, luz w pracy no i oczywiście romanse. Dlaczego na tej stronie nie ma prawdy.

08.09.2017 09:46

Rafał

30.01.2018 21:52

mają rozmach ... a jak w TPV ? przestali rekrutować ? (usunięte przez administratora)
    Baśka

24.08.2017 22:48

Silcare nie potrzebuje zupełnie nowych pracowników?
    Sandra

13.08.2017 10:58

Widziałam aktualną ofertę pracy w sprzedaży z językiem rosyjskim. Czy to jest jeszcze aktualne? Może ktoś słyszał jakie wymagania poza językiem stawia firma przed kandydatem? Jak się tu pracuje? Czy poza pensją podstawową są jakieś dodatki typu socjalnego?
    mm

06.08.2017 08:24

Aplikowałam na produkcję i chciałabym wiedzieć czy to jest na dwie zmiany czy na trzy bo w ogłoszeniu nie napisali. W jakich godzinach praca i czy na początek dają najniższą czy troszkę więcej? Wiadomo, że wszystkiego się dowiem jeśli zadzwonią, ale może ktoś już coś by podpowiedział? ☺
    Eliza

26.07.2017 13:03

Czym zajmuje się pracownik biurowy obsługi drukarni oprocz druku? Praca III-zmianowa, to znaczy jakie są godziny pracy. Może ktoś wie?
    Nadren

22.07.2017 20:18

Dla mnie Silcare jest spoko firmą. Rozumiem, że niektórzy nie są zadowoleni z pracy to może lepiej zmienić firmę i nie tracić czasu na pisanie opinii negatywnych.
    Baniuszkowe B.

18.07.2017 10:45

Mankamenty powiadasz... A czy osoba która "dostała się" i pracuje w danej firmie może być obiektywna!? :))) ... obiektywizm jest wynikiem pewnej sumy doświadczeń a nie jak dobrze czy źle traktują nas w jednej firmie.
    Baniuszkowe B.

18.07.2017 10:45

Baniuszka

13.07.2017 20:23

Silcare może mieć również jakieś mankamenty ale zgadzam się z opinią, że człowiek nie będąc przyjętym do firmy, do której chciał się dostać nie jest obiektywny. Firma trzyma pewne standardy i nie jest łatwo ale jak już sie pracuje to można być zadowolonym.
    zainteresowany

12.07.2017 11:03

Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca w dziale finansowym księgowość, kadry i płace, administracja?
    Julita

11.07.2017 16:14

do Berek. Ocenia ją z punktu widzenia po pierwsze PROCESU REKRUTACJI. Powtarzalności ofert i częstotliwości ukazywania się ich. Tego co usłyszała i zobaczyła będąc po raz pierwszy w firmie. Po drugie wrażenia,wniosków odniesionych w trakcie i po rozmowie kwalifikacyjnej. Czy Właściciele/ reprezentanci szukają wyrobnika czy partnera w biznesie - zwłaszcza na stanowiskach wymagających intelektualnego wysiłku. Czy w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej zadawane są zasadne pytania czy z szablonu pani Jadzi kadrowej sprzed 20 lat.
    aa

11.07.2017 10:05

W jakich dokladnie godzinach jest praca?

05.07.2017 12:07

Jak osoba, która nie dostała pracy może oceniać firmę obiektywnie?
    Waldi

29.06.2017 10:18

Coś nowego w Silcare wprowadzają? Asystent z językiem rosyjskim jest potrzebny? Ktoś coś wie o tym?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Silcare?

Kontakt - Silcare Sp. z o. o. sp. k.

Kostrzyńska 1 66-400 Gorzów Wielkopolski

Branża główna: Kosmetyki

Macier

26.06.2017 13:15

Znalazłem ofertę na stróża dobra to praca

26.06.2017 09:26

Benek nie jest tak kolorowo jak piszesz. Atmosfera w zakładzie kiepska, małe zarobki i nieprzyjemne zapachy lakierów. (usunięte przez administratora) Ale muzyka łagodzi obyczaje na pewno wiesz o czym piszę.
    Benek

22.06.2017 21:24

Czy jesteście pewni, że Silcare nie zasługuje na pozytywne opinie? Pracownicy mają różne zdanie i maja do tego pełne prawo. Ja czytam i negatywy i pozytywne ale ja tu pracuję.
    don

22.06.2017 17:25

Dzis sie do mnie odezwali, w pn na rozmowe

19.06.2017 11:02

Silcare to dobra i spokojna firma , która boryka się z hejtem. Zastanawiam sie czy to są wpisy z inspiracji?

13.06.2017 12:07

14.06.2017 12:00

Szczera prawda. Także tam pracowałam. Wszystko dokładnie jak w opisie.

23.05.2017 23:19

@m25 O jakiej rotacji piszesz? Silcare nie ma prawie wcale nowych ofert pracy! Może masz złość do firmy i chcesz w tej sposób odreagować? Myślę, że to nie jest dobry pomysł. Każda firma ma w swojej historii okresy prosperity i zastoju, pewnie tak jest i tutaj.
    olo

12.06.2017 19:30

Ta, to sobie zobacz na portal LENTO, codziennie Silcare daje tam oferty pracy.
    Ola h

20.06.2017 00:50

Witam ,chciałabym zacząć prace w tej firmie ,widziałam dużo ofert na olx ,wysyłałam Cv na różne stanowiska na które byłabym zainteresowana kontrola jakości itp ,jednak nikt się do mnie od x czasu nie odzywa ,w jaki inny sposób można się do nich odezwać ? Może ktoś z was tam pracuje

16.05.2017 14:45

@ona Czy mogłabyś napisać na czym polegał ten wyzysk na Tobie? Może więcej szczegółów pozwoli innym chętnym podjąć właściwą decyzję.? Jak długo pracowałaś?

11.05.2017 09:14

@zxc Gdybyś zadał sobie trochę trudu i sprawdził zanim napiszesz byłoby ok.
    Marta

05.05.2017 09:58

Jestem bardzo zainteresowana pracą w Silcare ale nie znalazłam żadnych ofert. Może ktoś coś wie, proszę o info?
    A. A.

06.05.2017 09:08

Zajrzyj na stronę www.silcare.pl Tam mają zakładkę Kariera - ja tam znalazłem
    zxc

09.05.2017 09:59

Jak można nie znaleźć ich ofert, ja oni codziennie dodają ogłoszenia.
    K. P.

03.05.2017 12:50

W firmie pracuję od kilku miesięcy i jestem pozytywnie zaskoczona. Ostanim czasem pojawiły się tańsze bilety na basen do kina na żużel. Warunki pracy też na plus przenieśli nas na nowiutką halę dużo miejsca czysto nowa stołówka, szatnie aż miło przychodzi się do pracy ☺️. Dziewczyny też fajne choć zawsze pojawi się trochę zawiści to chyba nieuniknione... Widać zmiany na lepsze
    waldi

20.04.2017 21:25

Czy w Silcare jest na pewno tak źle? Może jednak osobiste urazy biorą górę? Może to tylko parę osób jest niezadowolonych?
    Kasia

23.03.2017 10:22

Czy ktos moze sie wypowiedziec jaj wyglada praca jak KOTROLER JAKOSCI? Czy jestescie zadowoleni?Co jest najtrudniejsze
    Deneris

20.03.2017 12:17

Praca sama w sobie nie jest zła. Znam chyba wszystkie działy przy stażu pięciu lat. Problem tkwi w kadrze zarządzającej jej braku szacunku i wywyzszaniu się. Jak z nimi dobrze żyjesz to twoja pozycja jest znacznie lepsza i zarobki czasem też. Myślę, że na początku warto pokazać, że nie dasz sobie w kaszę dmuchać, wykonywać dobrze swoje obowiązki i nie "opierdzielać się" . Nastepnie zdobyć doswiadczenie , bo można się czegoś nauczyć i zamykać. Ewentualnie może Ci sie spodoba i zostaniesz będziesz wtedy w minimalnym gronie 10-15% tzw. "Dinozaurów".
    Macius

28.02.2017 14:09

Tak, ja gawari pa ruski i raz naprawial babci komputera! Moze byc?
    Baśka

18.02.2017 09:55

Pracuję w Silcare już dość długo i myślę, że niektóre wpisy pochodza od ludzi, którzy pracy nie szanują. Z własnego doświadczenia wiem, że jak sie bardzo starałam to mam swoja pozycje w fimie i odpowiednie zarobki.
    wiola

15.02.2017 12:39

Hej, mam pytanie odnośnie stanowiska sp. d/d personalnych - jak wygląda praca i płaca ? :)
    Budowniczy

08.02.2017 20:21

Oskarżanie firm najlepiej wychodzi malkontentom oraz ludziom, którzy nie mieli dobrej opinii w firmie.
    NickiNick

31.01.2017 20:57

Sama praca np.na produkcji jest lekka jeśli idzie o zarobki to wiadomo na początek krajowa a po trzech Mc spokojnie można wyciągnąć 1700-1800 na rękę :) minusy tez są np od niektórych brak szacunku do innych osób i myślenie ze jest się lepszym ale wiadomo jak ktoś sobie nie pozwoli na początku to później nikt się czepiał nie będzie :)

23.01.2017 11:01

Jestem pracownikiem firmy z dość długim stażem i nie rozumiem ludzi , którzy pracując dwa miesiące oceniają firmę. Powinni znacząc ocenę od swoich umiejętności.

Zostaw merytoryczną opinię o Silcare Sp. z o. o. sp. k.