Niestety nie polecam firmy jako zakupu szkoleń elearningów. Jakość pozostawia dużo do życzenia. Cena jest niestety nieadekwatna. Więcej można samemu uzyskać oglądając YT lub czytając ogólnodostępne artykuły. Tu brakuje konkretów, szczegółów a nie tylko prostych zdań teoretycznych. Kurs audytora Wiodącego ISO 27001 jest na bardzo niskim poziomie. Szkoda że nie wiedziałam tego wcześniej bo nie ma nigdzie dostępnych opinii. koszt ponad 1000zl. Żałuję tego zakupu. Poziom jest bardzo niski i po takim kursie nie nazwałabym się osobą z jaką kolwiek praktyczną wiedzą a nawet i teoretyczną. Szkoda bo można byłoby lepiej poprowadzić takie szkolenie. Chociażby wejść szerzej w problematykę. Zasady i przykłady a nie proste scenki typu czy podanie swoich danych jest złe. No niestety. Kupiłam jednocześnie specjalistę ds Rodo i tu taka sama sytuacja. Jednak w tym szkoleniu poziom jeszcze jest do zaakceptowania ponieważ ta kwestia jest głównie oparta na ustawie i wyjaśnieniu. Ale brakuje zdecydowanie profesjonalnego oka. Trochę wygląda to na pracę studenta, który z dostępnych źródeł wykonuje pracę na zaliczenie a nie z poziomu doświadczonego wykładowcy.
Niestety wnioskowałabym o zwrot pieniędzy ale prawo nie przewiduje przy materiałach online.
Z przykrością ale nie polecam.