POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 325 ocen.

Opinie o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

monter

nie polecam pracowałem we francji , nargorsza agencja w polsce ,przegrali sprawę w PIP i dalej ludzi oszukują stanowczo nie polecam

Muchomorek

Pracowałem we Francji miałem obiecane przy rozmowie 1450 e do ręki przy 35 godzinach roboczych w tygodniu.Pracowaliśmy po 40 w tygodniu i za 160 godzin dostałem na rękę niewiele ponad 1300 e.Kaucja za Mieszkanie miała wynosic 100 e a wynosiła 150:) Pozdrawiam

mirek

ja bylem na Korsyce z nimi, ponoć ciężki dojazd, dostałem z biura adres, zabukowany bilet i kontakt do osoby która mnie zabrała z miejsca gdzie mnie zostawił autobus, faktycznie nie wyglądało to jak w biurze turystycznym ale dotarłem bez problemu na miejsce. praca zgodnie z opisem, mieszkanie 2 pokojowe w 4 osoby mieszkalismy, ja osobiscie polecam...wyjezdzalem z innymi agencjami i bywalo gorzej

JO

Ja również podzielam zdanie REFUND1, po podpisaniu umowy dalsze losy człowieka nikogo nie obchodzą, uniwersalnym rozwiązaniem problemów dla tej agencji jest nie podbieranie telefonu, ogólnie brak kompetencji oraz profesjonalizmu, temu kto zamierza rozpocząć współpracę z tą agencją radę się dobrze zastanowić i to najlepiej kilka razy

POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Szanowni Państwo, Rozumiemy Państwa rozżalenie i chęć podzielenia się tą opinią, jednak chcielibyśmy podkreślić, że w naszej pracy nie zawsze udaje nam się odpowiednio wcześniej uzyskać informację od klienta np. o przedłużeniu lub nie kontraktu, zmianie adresu miejsca pracy itp., aby przekazać ją pracownikom z wyprzedzeniem. Często dzieje się to na krótką chwilę przed zmianą. Wynika to z charakteru pracy tymczasowej (która z definicji musi być elastyczna) oraz faktu, że plan robót również bardzo często zmienia się u samego klienta w związku ze specyfiką jego branży. Jeżeli Państwo rzeczywiście pozostawali bez żadnej informacji i bez żadnego kontaktu z naszej strony – serdecznie przepraszamy i ubolewamy, że miało to miejsce. Jesteśmy wdzięczni za ten głos w dyskusji, bo dzięki temu będziemy mogli ulepszyć naszą pracę. Jeżeli możemy w jakiś sposób Państwu pomóc lub rozwiać Państwa wątpliwości prosimy o wiadomość na kontakt@polandworkforce.com Pozdrawiamy, Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

REFUND1

Tak dennej obsługi pracownika przez Firmę nie spotkałem nigdy na swojej drodze. Każdemu zainteresowanemu pracą radzę, aby 10 razy zastanowił się nim podejmie decyzję o wyjeździe do pracy pod patronatem POLAND WORK FORCE we Wrocławiu. Powiedzieć o ludziach organizujących pracę i wyjazd, że są amatorami to sprawi się im przyjemność. Oni jeszcze do takiego miana nawet nie dorośli. Człowiek jest rzucony na głęboką wodę i musi sam pływać oraz poprzez różne płatności wspomagać firmę. Szczegóły pod adresem refund1@interia.pl

popieram "autora"

To niestety prawda - "Twoje dalsze losy nikogo tu nie obchodzą. Czy przedłużono umowę czy nie może dowiesz sie, jeżeli będziesz uparcie dzwonić. Zero profesjonalizmu." Niedoinformowanie i brak przepływu informacji. Możesz pisać maile, dzwonić , dzwonić ,dzwonić, ...

zibbb

Uwaga na donosicieli, szczególnie na plotkarza zb

Autor

Twoje dalsze losy nikogo tu nie obchodzą. Czy przedłużono umowę czy nie może dowiesz sie, jeżeli będziesz uparcie dzwonić. Zero profesjonalizmu.

nowoprzybyły

witam mam pytanie chcę wyjechać do Francji jako hydraulik czy firma ta w momencie kiedy w 1 miejscu kończy się praca przenoszą w inne miejsce? i jak to wygląda w okresie zimowym ?

POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
@nowoprzybyły 08.06.2015 12:45
witam mam pytanie chcę wyjechać do Francji jako hydraulik czy firma ta w momencie kiedy w 1 miejscu kończy się praca przenoszą...

Szanowny Panie, Jeżeli istnieje taka możliwość, proponujemy Pracownikowi przeniesienie do innego klienta i ciągłość umowy z nami. Ponadto umowa z Pracownikiem może zostać przedłużona na kolejne okresy, także u tego samego klienta. Jest to jednak uzależnione od jego aktualnego zapotrzebowania. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt na adres: kontakt@polandworkforce.com. Pozdrawiamy, Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

były pracownik

Ja również podzielam opinie @andrzej totalne dno, nie polecam zainteresowanym chętnie udzielę więcej informacji na temat tej psełdo agencji

arek

Był ktoś albo jest na Korsyce przy produkcji basenów??? Jakie warunki pracy,noclegów itp ???

spawacz

Pracuje ktos przez Polandworkforce jako spawacz MAG w Francji ?.Moze opisac warunki zakwaterowania oraz pracy?

andrzej

pracowalem ponad dwa lata,zadnego szacunku ,koniec kontraktu to mają w tyłku nie polecam

POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
@andrzej 22.03.2015 09:26
pracowalem ponad dwa lata,zadnego szacunku ,koniec kontraktu to mają w tyłku nie polecam

Szanowny Panie, Dziękujemy za Pana głos w dyskusji. Chcielibyśmy poznać więcej szczegółów, na podstawie których ma Pan taką opinię o naszych usługach. Bardzo prosimy o kontakt na adres kontakt@polandworkforce.com. Pozdrawiamy, Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

conni
@POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 23.03.2015 09:37
Szanowny Panie, Dziękujemy za Pana głos w dyskusji. Chcielibyśmy poznać więcej szczegółów, na podstawie których ma Pan taką op...

Ależ ja również zgadzam się z tą opinią. Macie w nosie jak co do czego!

Pracownik162

Witam, czy ktoś z Was wyjeżdżał do pracy we Francji przez agencję Poland Workforce? Czy wszystko przebiegło zgodnie z umową? Jakie były warunki pracy i mieszkania? Możecie polecić tą agencję?

anka

Ja chce jechac z tej agencji do pracy ,moze ktos razem ze mna ?Praca w polu?

totamto
@Kasia 13.02.2015 01:17
Do Anka . Cześć razem z koleżanką również planujemy wyjazd z tą agencją na początku marca . Pisz na mambulka@gmail.com...

hej to wpadajcie na vejprty (bo smutno bez koleżanek:-) pozdrawiamy spawacze poland workforce

totamto
@Kasia 13.02.2015 01:17
Do Anka . Cześć razem z koleżanką również planujemy wyjazd z tą agencją na początku marca . Pisz na mambulka@gmail.com...

hej to wpadajcie na vejprty (bo smutno bez koleżanek:-) pozdrawiamy spawacze poland workforce

POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
pracodawca

Uprzejmie informujemy, że wypowiedzi użytkowników nie związane z firmą POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. z siedzibą we Wrocławiu, a zamieszczane w jej wątku są automatycznie zgłaszane do administratora portalu z prośbą o przeniesienie wpisu do wątku dotyczącego opiniowanej firmy. Jednocześnie chcieliśmy podkreślić, że agencja pracy POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. ma siedzibę we Wrocławiu i nie działa w miejscowości Oss. Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

lech

czyli jest was dwoch

nieznajoma
@lech 01.02.2015 19:14
czyli jest was dwoch

Bylam z tej firmy 5 dni w pralni masakra warunki mieszkaniowe u Marcina sa trgiczne nie ma mebli w mieszkaniu i w laziece brak wody żeby można było się wykapac prze 5 dni wraz ze wsoplokatorka myłam się w umywalce bo kran w wannie był zepsuty na mieszkaniach totalny bałagan do pralni trzeba dojezadzac na wlasny koszt z jednego końca miasta na drugi koniec Berlina posiadam zdjęcia z dolacze te zdjęcia trochę później mieszkania na Kopenhagenstr totalny syf nie polacm

POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
@nieznajoma 17.01.2016 11:45
Bylam z tej firmy 5 dni w pralni masakra warunki mieszkaniowe u Marcina sa trgiczne nie ma mebli w mieszkaniu i w laziece brak...

Uprzejmie informujemy, że wypowiedzi użytkowników nie związane z firmą POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. z siedzibą we Wrocławiu, a zamieszczane w jej wątku są automatycznie zgłaszane do administratora portalu z prośbą o przeniesienie wpisu do wątku dotyczącego opiniowanej firmy. Jednocześnie chcieliśmy podkreślić, że agencja pracy POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. nie wysyła pracowników do pracy w pralni w Berlinie i nie ma tam żadnych mieszkań. Użytkownik zamieszczający tą opinię pomylił naszą firmę z inną agencją. Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

02.07

wyjezdza ktos do pracy w oss 7 lutego ?? pisac do mnie( usunięte przez administratora )

praca1231

Witam ktoś sie wybiera 02.02 luty albo 09 luty do Sortowanie i pakowanie owoców oraz warzyw ? z tego ogloszenia (usunięte przez administratora)

lech
@praca1231 20.01.2015 23:17
Witam ktoś sie wybiera 02.02 luty albo 09 luty do Sortowanie i pakowanie owoców oraz warzyw ? z tego ogloszenia (usunięte p...

ja jade :) jak cos to pisz esa ( usunięte przez administratora )

maciejfrac

kto wyjezdza 26 -01-2015 praca: kontroler jakosci,pakowacz

plakista

Ja pracuję z tą firmą rok, jestem na korsyce . firma jest ok ,żeby chociaż 20 % agencji było takich jak ta to byłby luksus. negatywne opinie zawsze przeważnie piszą nieroby ,alkocholicy i pseudo fachowcy.ja do obecnej chwili stawiam 5-kę.POZDRAWIAM.

gaj12

podobno biora do roboty na pakowacza w BEILEN kto jedzie jeszcze w tym roku?

Janek ze slaska

Pracowalem z Poland Workforce ponad rok we Francji na warsztacie. Praca lekka i na glowe nie pada. mieszkanie to wypas, 4 osobowe apartamenty, wyplata zawsze 10 na kacie. Ja polecam firmę.

ulik

a czy skorzystanie z pośrednictwa agencji cos kosztuje? Co zyskuję dodając swoją aplikację do bazy danych POLAND WORKFORCE? Jeżeli wykonuję zlecenie w firmie XYZ, ale umowę mam podpisaną z Agencją Poland Workforce, to kto wypłaca moje wynagrodzenie? Jaki rodzaj umowy zawierany jest pomiędzy agencją a pracownikiem?

Zbyszek

Pracowałem przez z nich we Francji prawie pol roku w zakladach miesnych. wszystko było w porządku. najwazniejsze zawsze wyplata na czas, kwatera ok i blisko 2 km do pracy. ale trzeba pracowac.polecam.

nowy

Witam czy ktos z was pracował w kutnie jako rzeznik przez ta firme jeslui tak prosze o opinie

ciekawa

możesz jaśniej?praca na jakiś dłuższy okres możliwa?

jas

Ja tam byłem nie narzekam było fajnie a biurem w Nordlingen żyłem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

ciekawa

Hej jedzie ktoś w poniedziałek do Niemiec jako malarz?

anonim

(usunięte przez administratora)

pokojówka

a ja wrócilam wlasnie z pieknej Korsyki po ponad 6 miesiącach i wszystko bylo dobrze. wyplata ZAWSZE 10, mieszkanie ok i kontakt z biurem w porzadku.pozdrawiam i ja polecam.

szperacz

Widzę że komuś zależało bardzo i usunął przed chwilą moje poprzednie wpisy z linkami o opiniach dotyczących tej firmy

KTOSIU

CZY KTOS WYJEŻDZAŁ JAKO MURARZ z tej agencji DO FRANCJI, JAKIE WARUNKI MIESZKALNE I ZAROBKI. MI MOWILI ZE 1300EURO ALE SWOJE WYZYWIENIE. KTO FUNDUJE DOJAZD , PRZEJAZDY, JAK MIESZKANIE I GODZ. PRACY , EWENT NADGODZINY. Mieszkałe juz w 6 osób w 2 pokojach , jedna łazienka i małą kuchnia, moge sie psodziewac czegos podobnego? Czy jest mozliwosc załapania sie na dłuższe kontrakty?

byłem tam
@KTOSIU 07.10.2014 17:55
CZY KTOS WYJEŻDZAŁ JAKO MURARZ z tej agencji DO FRANCJI, JAKIE WARUNKI MIESZKALNE I ZAROBKI. MI MOWILI ZE 1300EURO ALE SWOJE WY...

a gdzie we Francji ?

gregory3
@byłem tam 08.10.2014 20:45
a gdzie we Francji ?

TAK do tej pory jeszcze się nie otrząsłem a jak opowiadam to myślą ze kłamie i takich firm już NIE MA

gosc

Witam jedzie ktoś do Heijen w ta niedziele? 05.10.14?

on

Witam mampytanie czy ktos pracował w lille w masarnii przy wołowinie, jak tak prosze o kilka info.pozdrawiam

POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
pracodawca

Chcieliśmy poinformować wszystkich użytkowników forum oraz jeszcze raz podkreślić, że opinia użytkownika „Tomek” zamieszona 2014-09-17 14:39:04 nie dotyczy firmy z tego wątku, czyli POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. Nasza firma i firma Work Force, której opinia dotyczy to dwa różne podmioty gospodarcze. Nasza firma, POLAND WORKFORCE z siedzibą we Wrocławiu, nigdy nie oferowała pracy w Holandii na stanowisku kierowca, nigdy też nie współpracowaliśmy z klientem „Flex”. (usunięte przez administratora) Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O.S.K.A.

POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
pracodawca

Tomek 2014-09-17 14:39:04 Wpis usunięty, ponieważ nie dotyczy firmy z wątku (POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.). Użytkownik Tomek pisał o firmie Work Force, a to dwa odrębne podmioty gospodarcze.

jan

Witam.potrzebuje info o pracy w saint nazar w stoczni, jakie warunki itp.

lipa

szkoda gadac! warunki mieszkalne słabe, trzeba jezdzic po ludzi i tracic duzo czasu, rezerwy po 3 dni w tygodniu, tylko na domek sie zarabnia a auta sa wciskane na siłe i kary co chwile

kaja

czy pracował ktoś w Holandi??? prosze piszcie?

gość

Firma nie warta polecenia. Pięknie odpisują na komentarze na temat warunków zamieszkania i pracy, jednak nic z tym nie robią. Po podpisaniu umowy mają gdzieś pracownika i to co się z nim dzieje. Warunki mieszkaniowe jakie zapewniają trudno nazwać warunkami. Nie interesuje ich również to, jak pracownicy są traktowani przez użytkowników. firma jest zainteresowana wyłącznie swoim zarobkiem. Pracowałem u nich dwa lata we Francji. NIE POLECAM !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
pracodawca

Witamy, Dziękujemy za te informacje. Dla nas, jak również dla osób obserwujących ten wątek, ważne są rzetelne uwagi i konstruktywna krytyka. Odpowiadając na Pana punkty: 1. W POLAND WORKFORCE mamy procedurę krótkich umów na początek współpracy, dzięki czemu zarówno nasz pracownik jak i klient może przekonać się, czy warunki zatrudnienia odpowiadają każdej ze stron. Często też klienci zgłaszają zapotrzebowanie na pracowników w bardzo krótkim okresie czasu, aby uzupełnić braki kadrowe np. w okresie urlopowym. Praca tymczasowa tym właśnie się charakteryzuje. 2. Ubezpieczenie, jakie nasza firma organizuje swoim pracownikom to pakiet ubezpieczeń Hestia Biznes&Podróż, zapewniający pokrycie kosztów leczenia za granicą podczas wykonywania pracy, jak również w czasie wolnym. Jest to ubezpieczenie grupowe, dlatego każdemu pracownikowi przekazujemy tylko nr polisy i telefon alarmowy, nie ma konieczności zawierania osobnej umowy ubezpieczenia na konkretną osobę. Na pewno nie dostał Pan ubezpieczenia "na kogoś innego", bo taka procedura jest niemożliwa. 3. Kwatera - Dziękujemy za przekazane informacje, są one dla nas bardzo cenne. Współpracujemy z firmą zewnętrzną, która zapewnia nam zakwaterowanie dla pracowników. Natychmiast po Pana wpisie podjęliśmy działania mające na celu sprawdzenie warunków tego zakwaterowania. Jeśli Pana opinia będzie pokrywać się z rzeczywistością, zakończymy wynajem tego mieszkania. 4. Praca - pracował Pan w największym w Niemczech zakładzie produkującym przemysłowo deski, stąd wykonywane czynności mogły odbiegać od wyobrażenia pracy w tartaku lub mniejszym warsztacie stolarskim. Przykro nam, że praca nie spełniła Pana oczekiwań. 5. Niestety nie możemy odpowiadać za zachowania innych osób na kwaterze. Pytania dot. alkoholu, zadawane podczas rozmowy rekrutacyjnej mają na celu wyeliminowanie takich zachowań, jednak nie mamy możliwości weryfikacji deklaracji pracowników składanych w tej sprawie podczas rozmowy. Przepraszamy, że miał Pan tak negatywne doświadczenia na kwaterze. 6. Z naszych danych wynika, że nie został Panu udostępniony samochód służbowy. Jeśli otrzymał Pan do użytku auto od naszego klienta lub innej firmy prosimy o kontakt, abyśmy mogli sprawdzić tą kwestię. Jeśli pomimo powyższych wyjaśnień, ma Pan nadal pytania lub uwagi dotyczące współpracy z naszą firmą, bardzo prosimy o przesłanie ich bezpośrednio na adres kontakt@polandworkforce.com. Pana uwagi i wytyczne są dla nas niezwykle cennym źródłem informacji i na pewno wykorzystamy je do ulepszenia naszej działalności. Zespół POLAND WORKFORCE

ciekawy

Witam, mam pytanie co ile tygodni można zjeżdżać do domu? I na jaki okres sa podpisywane umowy o prace?

yyyyhhhyy
@ciekawy 15.07.2014 14:30
Witam, mam pytanie co ile tygodni można zjeżdżać do domu? I na jaki okres sa podpisywane umowy o prace?...

takie sprawy to sie dogadujesz z szefem ! a nie z agencją! Agencja to tylko pionek. Co dogadasz z szefem idzie do agencji i masz załatwione! Więc warto też znać angielski chociaż takie podstawy..

Jarek

Dobra firma. Jestem zadowolony.

Jarek

Byłem bardzo zadowolony. polecam.

oszukana

Witam czy ktoś jechał z tej firmy z Bydgoszczy do Nl do pracy do świeczek i został oszukany ?

POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
pracodawca
@oszukana 01.05.2014 17:18
Witam czy ktoś jechał z tej firmy z Bydgoszczy do Nl do pracy do świeczek i został oszukany ?

Chcielibyśmy poinformować, że agencja pracy tymczasowej POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. oraz Work Force to dwie różne firmy. Podkreślamy, że POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. nie deleguje pracowników do pracy w Holandii, a swoje biuro ma we Wrocławiu. W związku z tym, prosimy o niezamieszczanie wpisów dotyczących innych pracodawców w wątku o POLAND WORKFORCE ponieważ jest to mylące dla naszych Pracowników oraz może wprowadzać w błąd innych użytkowników portalu. Dziękujemy, Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O.

wiktor
@POLAND WORKFORCE 05.05.2014 12:30
Chcielibyśmy poinformować, że agencja pracy tymczasowej POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. oraz Work Force to dwie różne firmy....

jak to nie deleguje ? są oferty np pomocy kuchennej w Nijmegen.

True

Powiem tak, nie pracowałem tam ale pracowałem w innych firmach pośredniczących i z tego co tu piszecie nie jest najgorzej, zarobki faktycznie słabe ale w life firmach na polskiej umowie takie właśnie są, więcej płacą w firmach zagranicznych. Co do tego że nie zadzwonili to standard, nigdzie nie spotkałem się z tym żeby firma tego typu zadzwoniła że nie ma pracy, zawsze przeciągają, ZAWSZE! Nie czytałem wszystkich opinij ale nie widze żeby ktoś pisał że go wysłali np. do paryża i na miejscu okazuje się że nie ma pracy, a tak często się zdarzało tam gdzie pracowałem... więc duży plus dla nich.

wolik

chcemy z zona wyjechac poprzez ta agencje do pracy, wiec niedługo sie odezwiemy ze świerzą opinią

gosc

Witam.Jak dla mnie to firma która d(usunięte przez administratora)wysyłając na Korsykę dają 1300euro za miesiąc,w tym oferują mieszkanie ale dojazd za swoje.podatek od średniej krajowej.Jak ktoś wie jakie to koszty to wie o czym piszę.Moim skromnym zdaniem to za mało.Więcej nie wiem bo nie skorzystałem z takiej oferty a czuje ze to nie wszystko;(Pozdrawiam desperatów co z nimi jadą,szkoda że psują rynek;(

ktos

ktoś jedzie na rozmowe w czwartek do wrocławia jako stolarz, jakieś dodatkowe opnie

Zostaw opinię o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.