POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 326 ocen.

Opinie o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Piotr

Panowie wybieram się na Korsykę jako budowlaniec i potrzebuję opinii osób , które już pracowały w tej firmie lub tych którzy już wyjeżdżali na Korsykę

aaa

panowie mam okazje pracowac jako monter izolacji w danii prosze o opinie na temat firmy

luk
@aaa 08.11.2017 10:12
panowie mam okazje pracowac jako monter izolacji w danii prosze o opinie na temat firmy

jak tam jest bo ja tez mam jechac do danii jako moter izolacji mialem teraz jechac ale chyba pozniej pojade

Daniel

POLANDWORKFORCE mają dobrą opinię jako pracodawca.

pepik

W Niemczech na spawaniu kontenerów to porażka warunki mieszkalne szkoda słów lepiej mają świnie w chlewie nisz my brud za pokój 250 euro biorą za syf szczury to pół metrowe na ścianach grzyb czasem ludzie na drugi dzień jada już do domu z powodu warunków które tam panują jest masakra a kubczyki nic z tego się nie robią

Dariusz

Dla mnie agencja POLANDWORKFORCE to bardzo fajna firma. Korzystam z ich usług i jestem zadowolony. Potrafią wykonywać to co do nich należy żeby wyjeżdżający nie mieli problemów. Zresztą widać na forum , że ludzie ogólnie są z nich zadowoleni. Życzę powodzenia

Badenka

Czy POLANDWORKFORCE ma jakieś nowe oferty pracy we Francji, nie mogę nic znaleźć.

POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
@Badenka 14.07.2017 09:44
Czy POLANDWORKFORCE ma jakieś nowe oferty pracy we Francji, nie mogę nic znaleźć.

Szanowni Państwo, jak najbardziej posiadamy nowe oferty pracy we Francji. Zapraszamy na naszą stronę internetową: polandworkforce.com/o-nas/praca/oferty-pracy/ Wszystkie nasze aktualne oferty są również na stronie PRACUJ W UNII: www.pracujwunii.pl/sprawdz-pracodawce/p-14/oferty/ Zapraszamy aplikowania! Pozdrawiamy, Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Andi

Witam czy jedzie ktoś z tej firmy do Paryża jako robotnik drogowy 23.07.2017 i czy firma wiarygodna.

forever_young_70@yahoo.com
@Andi 11.07.2017 11:09
Witam czy jedzie ktoś z tej firmy do Paryża jako robotnik drogowy 23.07.2017 i czy firma wiarygodna.

A byles juz na rozmowie we Wrocławiu bo ja jade w poniedziałek w sprawie tej pracy jako robotnik drogowy

Daniel

Poczytałem kilka opinii i zainteresowała mnie sprawa certyfikatu. Może ktoś wie o co chodzi? Czy to jakieś nowe wymagania jak się człowiek stara o wyjazd? Czy to dotyczy działań firmy? Czy robota szlifierza we Francji to jest cos opłacalnego? Czy wymagają znajomości języka?

Agus

Witam moglby mi ktos wyjasnic o ile korzystal jak rozumiec wypozyczenia auta sluzbowego,tzn inaczej zapytam wprost ile to kosztuje?

Maro
@Agus 03.07.2017 14:05
Witam moglby mi ktos wyjasnic o ile korzystal jak rozumiec wypozyczenia auta sluzbowego,tzn inaczej zapytam wprost ile to koszt...

pobieraja 65 euro miesiecznie za uzytkowanie, ale zwracaja koszty tankowania mozna zawsze jechac swoim wtedy tylko zwrot tankowani

Norbi

Czy jedzie ktoś do Francji na montaż okien aluminiowych w okolice Lyonu,a może ktoś tam jest?Proszę o kontakt lub opinie.

Iwona

Aktualnie firma poszukuje kandydatów na stanowiska takie jak Szlifierz Odlewów do pracy we Francji oraz Zbrojarz do pracy w Tuluzie. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda ta praca oraz jakie były Wasze doświadczenia z procesu rekrutacji.

Banusik

Czy możecie wyjaśnić o jaki certyfikat chodzi? Czy wiecie coś o pracy przy dociepleniach we Francji?

Domolek

Słyszałem o agencji dobre opinie a co wy na to powiecie?

Marian

Ile może zarobić zbrojarz we Francji? Mam wielką chęć wyjechać ale chciałbym się upewnić, że robię dobry ruch. Muszę zrezygnować z pracy , zapakować się i wyjechać. Pomóżcie mi podjąć słuszną decyzję! Jeszcze jednio jakim językiem mogę sie posługiwać?

andrzej_boczarski

Dobry wieczór - czy wystawiają Państwo certyfikat "Rzetelny KANDYDAT"?

barbo
@andrzej_boczarski 19.06.2017 20:46
Dobry wieczór - czy wystawiają Państwo certyfikat "Rzetelny KANDYDAT"?

Byłem u nich na rekrutacji i mnie o to nie pytali czy chcę uzyskać - może to było jeszcze zanim certyfikat wszedł na rynek - mniej więcej przełom marzec/kwiecień

D.Jazwiec
@barbo 23.06.2017 21:06
Byłem u nich na rekrutacji i mnie o to nie pytali czy chcę uzyskać - może to było jeszcze zanim certyfikat wszedł na rynek - mn...

mnie również nie - a ja rejestrowałem się u nich gdzieś na początku maja - może to tylko dla wybranych, z dłuższym stażem?

Golota

To jak jedzie ktoś do Francji jako szlifierz odlewow albo czy jest ktoś już tam ?? Proszę i odpowiedzi :-)

Dandys

Odnoszę wrażenie , że niektóre opinie negatywne są pisane pod wpływem złości oraz świadomości , że sie narozrabiało a teraz trzeba za to zapłacić. Szkoda ponieważ forum ma ułatwić podjęcie decyzji nowym osobom. Agencja stara się pozyskiwać nowe prace, są profesjonalni w tym co robią.

Golota

Witam a jedzie ktoś jakoś szlifierz odlewów ??

Dariusz

Pracuję dzięki POLANDWORKFORCE i nie miałem nigdy problemów. Zawsze rozliczenie było prawidłowe i na czas. Mieszkanie było w porządku. Cieszy mnie, że firma jest aktywna na forum i ucina kłamstwa jakie niektórzy wypisują. Może to jest jakaś metoda na hejt.

anonim

(usunięte przez administratora)

POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Szanowny Panie, Bardzo prosimy o nierozpowszechnianie niezgodnych z prawdą informacji. Pan, jak każdy pracownik zatrudniany przez firmę POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. otrzymał wynagrodzenie na podstawie stawki godzinowej określonej w umowie o pracę. Jej pomnożenie o liczbę przepracowanych godzin dało w rezultacie miesięczne wynagrodzenie. We wspomnianym przypadku, wynagrodzenie 1700 euro należało się za przepracowanie pełnego miesiąca pracy. W związku z tym, że Pan przepracował 98 godzin, wynagrodzenie było odpowiednio mniejsze. W razie dodatkowych wątpliwości, prosimy o kontakt na maila: kontakt@polandworkforce.com. Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Dariusz

Jak ktoś się nie boi pracy to polecam wyjazd za granice przez agencję.

Zenio

Mimo niezbyt długiego stażu POLANDWORKFORCE dali sie poznace jako dobra agencja.

Me

Witam. Jedzie ktoś do Francji jako pakowacz? Okolice Paryża. Może ktoś już tam pracował. Tj naklejanie nalepek na perfumy itd.

Iwona

@Jaapróbowałeś kontaktować się z firmą drogą mailową? Rozumiem, że w Twoim przypadku wystąpiły nieprawidłowości w naliczeniu wynagrodzenia. Udało się je wyjaśnić?

Jaa

Telefon to nie wiem po kiego tam jest podany skoro oni go nie obierają. NIGDY!!!! Amatornia totalna, zlikwidować tą słabą i lipną agencję pracy. Jedna z gorszych jakie poznalem w życiu. Jak pracowałem w Hemmersbachu to tak lecieli w ch..ja z kasą że szok. Mogłeś pracować z nadgodzinami i czasem dostałeś mniej hajsu niż inni normalnie bez nadgodzin. Bark słów dno i lipa totalna. Do likwidacji. ODBIERAJCIE TEL BANDO!!!!

Iwona

@Rysiek123 rozumiem, że jesteś zadowolony ze współpracy z POLANDWORKFORCE. Jak długo w Twoim przypadku minęło od zgłoszenia się do agencji do rozpoczęcia pracy?

Lukas

Słyszałem, że agencja pomaga w zakwaterowaniu oraz zapewnia ubezpieczenie w trakcie pracy za granicą. Jak jest to wszystko rozliczane? Czy prawdą jest że podpisują polską umowę o pracę? Jak można zarobić jako malarz? W jakim stopniu trzeba znać francuski?

Rysiek123
@Lukas 02.04.2017 10:45
Słyszałem, że agencja pomaga w zakwaterowaniu oraz zapewnia ubezpieczenie w trakcie pracy za granicą. Jak jest to wszystko rozl...

Zakwaterowanie Ci zapewniaja i ubezpieczenie tez, dostalem numer polisy przed wyjazdem i numer telefonu na który trzeba dzwonic w razie potrzeby. Umowa była na polskich warunkach,wszystkie składki w Polsce odprowadzane, papiery podpisywalem przed wyjazdem wiec wszystko bylo jasne od razu.

Becis

Czy ktoś wyjeżdżał na Korsyke do sprzątania?

Iwona

Śledzicie na bieżąco oferty pracy w firmie POLANDWORKFORCE? http://polandworkforce.com/o-nas/praca/ Która z ofert Was najbardziej interesuje?

bleki34

Kto szykuje się do pracy jako malarz-piaskarz lub juź pracuje lub pracował jak jest tam przez tą agencję. We Francji koło Rzymu.

Iwona

Jak wygląda proces rekrutacji w Państwa firmie i ilu jest etapowy? Czy posiadają Państwo pozapłacowy system motywacyjny? Zdradził nam Dział Rekrutacji firmy POLANDWORKFORCE. Odpowiedzi na te i więcej pytań znajdziecie w wywiadzie dla naszego portalu. Jego treść pod linkiem: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,66984,wywiad-dzial-rekrutacji

dreling

Fajna agencja, już pracowałem za ich pośrednictwem i byłem zadowolony.

Emigracja

Super firma , dobrze zorganizowane wyjazdy. Zarobki na przyzwoitym poziomie, tyle jeśli chodzi sprawy najważniejsze. Pracownicy dbają o wysłanych ludzi, nawet jeśli coś nie gra jest natychmiastowa reakcja i rozwiązanie problemu. Natomiast wysłany pracownik musi dbać o czystość.

zaszyty

nurtuję mnie dlaczego nie ma płaconych diet tylko jakieś ochłapy zwanę narzędziówką co nie pokrywa kosztów kwatery a co dopiero wyżywienia. Jeżeli wyjeżdzasz do francji to może 700euro na czysto po opłatach mieszkania i jedzenia zostanie, o innych przyjemnościach można zapomnieć

Domolek
@zaszyty 23.12.2016 16:40
nurtuję mnie dlaczego nie ma płaconych diet tylko jakieś ochłapy zwanę narzędziówką co nie pokrywa kosztów kwatery a co dopiero...

Jak czytam Twój post to pierwsza myśl, że niepotrzebnie złożyłem papiery do firmy. Ale wcześniej miałem same super oceny o nich. Myślę, że masz jakiś problem z firmą ale niekoniecznie z ich winy i dobrze że będę pracował . Mam nadzieję na fajną i dobrze płatną robotę.

hose

Witam! Planuje wyjad na Kostaryke jako dociepleniowiec ...ktoś, coś był wie ,jakie warunki mieszkalne po ile godzin praca co ile zjazdy? z góry dziekuje i pozdrawiam

bobek603

witam a czy ktoś może opisać prace na Kostaryce? co robil w czasie wolnym? i jak z platnosciami?

andrzej

Zresztą dobrze tłumaczą wszystko w tych postach tutaj @zbychoo wiele nieporozumień mam wrażenie wynika z tego, że ktoś czegoś nie zrozumiał albo nie doczytał umowy więc najpierw nie każdy zapozna się z warunkami a później krytykuje

zbychoo

są spoko to co w umowie masz na konto pracowałem w Paryzu jako malarz i było ok jak komus nie chce sie robic tylko cwaniakowac tzw.fachowiec za piatke to pisze pierdoły mielismy takiego malarzyne z Wieliczki Szymka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do potegi nie umiał pedzla w rece trzymac chetnie jeszcze od nich pojade

anonim

(usunięte przez administratora)

jacek

a pracujesz tam? ja pracuje też na kontenerach ale w Belgii mam na rękę prawie to samo tylko do domu daleko

Spawacz z Nantes

1300 e na rękę mają.A nie 1700.Za 1300 e nawet Turek nie chce pracować w DE.W Francji na wagonach rotacja potężna.Francuz wyrzuca ludzi za byle co.Pójdziesz do wc a francuz zobaczy że nie ma cię na stanowisku pracy i masz zjazd do Polski.Ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] te wagony.Agencje francuskie tam nie webują bo widzieli co się działo z ich pracownikami.A oni dbają o pracownika a nie to co Polska agencja na polskiej umowie o prace.Ja przeszedłem do francuskiej agencji.Może mniej zarobie bo oplacam mieszkanie ale mam pełne ubezpieczenie francuskie i nie boję się ze jak trafię do szpitala to będę musiał płacić z własnej kieszeni bo umowa Polska nie pokryje kosztów leczenia .Na polskiej umowie wciskają ubezpieczenie turystyczne.Powodzenia życzę jak będziecie mieli wypadek w pracy...Druga sprawa dlaczego nie płacą diet ?.Należą się na polskiej umowie jak pracuje się za granicą.

Jacek

Zastanawiam się nad wyjazdem do Niemiec jako spawacz kontenerów ktoś coś wie jak to wygląda?

Radu

Buna ziua , ma numesc Radu si locuiesc in Romania , am cunoscut firma POLANDWORKFORCE de pe internet si din 21 iulie 2016 colaborez cu ei la un proiect din orasul Bordeux Franta . Sper ca colaborarea cu POLANDWORKFORCE sa fie cat mai lunga si fructoasa .

anonim

(usunięte przez administratora)

monika

Witam , obicuja niezłe stawki ciekawa jestem czy sa prawdziwe ...Opinie w necie o tej firmie sa różne nie wiem czy mozna w nie wierzyć ale chyba wyjazd jest ryzykowny . Pytasz o pracę dla kobiet czy męzczyzn ?

monika

Witam , czy ktoś wyjeżdżał do Francji przez ta firmę na pieczarki ? Dziękuję za wszelkie informacje.

monika

Witam , czy ktoś wyjeżdżał do Francji przez ta firmę na pieczarki ? Dziękuję za wszelkie informacje.

Kamil

Firma Poland Work Force współpracuje z firmą z dzierzoniowa Jobs Extra i oni wymienaja się naszymi danymi osobowymi. Jest to niezgodne z prawem. Lepiej aby firma tutaj się wypowiedziała na ten temat!

POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
@Kamil 10.05.2016 20:00
Firma Poland Work Force współpracuje z firmą z dzierzoniowa Jobs Extra i oni wymienaja się naszymi danymi osobowymi. Jest to ni...

Szanowny Panie, Owszem, nasza firma współpracuje z Agencją pracy Extra Jobs z Dzierżoniowa. Ta firma wykonywała dla nas rekrutację. Dane osób zrekrutowanych przez agencję Extra Jobs były nam przekazywane tylko w sytuacji, kiedy właściciel tych danych wyraził na tą zgodę. Firma POLAND WORKFORCE przestrzega najwyższych standardów ochrony danych osobowych, postępujemy zgodnie z obowiązującymi przepisami, a posiadane przez nas zbiory danych są zarejestrowane w GIODO. Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com. Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Luz

we Francji jako cieśla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obiecane 37 godzin to tylko napisane chłopaki zobaczą czy wo gole za nadgodziny będą mieli zaplacone a wiec dobrze czytajcie umowe zanim podpiszecie, kaucja za mieszkanie normalka ale jakas oplata po 50euro za jazde ich autem to przesada nie polecam firmy ale jak to bywa kto chce niech sam zobaczy.

murarz

Zadzwonili do mnie z ofertą 1800euro netto za miesiąc, darmowe zakwaterowanie, darmowe dojazdy do pracy, zaliczki tygodniowe, jedyny koszt jaki miałem ponieść to koszt dojazdu do Francji.Kiedy przyjechałem do nich do biura(przejechałem łacznie 600km straciłem cały dzień i 200zł na paliwo)to na umowach, które dali mi do podpisania było: kaucja za kwaterę do 200euro, rachunki za kwaterę do 100euro za miesiąc, dojazdy do pracy swoim autem na swój koszt, brak zaliczek. Te wszystkie dobre opinie są ich samoocenami, bo ktoś kto wyjeżdża tysiące km na takich warunkach aby zarobić pieniądze a tak naprawdę je wkłada a nie zarabia musi być psychicznie chory.Jeżeli o mnie chodzi to spalili się na samym początku, że są oszustami, bo jeżeli ktoś obiecuje mi, że nie będę ponosił żadnych kosztów a podsuwa mi papiery do podpisania gdzie ponoszę koszty za wszystko TO O CZYM TU WIĘCEJ MÓWIĆ I PISAĆ. Pozdrawiam wszystkich, którzy nie dali się oszukać tym oszustom.

Paweł
@spawacz-mag 21.03.2016 22:00
ja pracuje już ponad 6 miesięcy jako spawacz wagonow obiecali 1650 euro za goly etat plus premia, z premia wychodzi ponad 1700...

Witam zastanawiam się właśnie nad wyjazdem na spawanie wagonów do Francji (Laval) będe wdzięczny jak sytuacja wygląda na miejscu i w ogóle.

Arbuz
@spawacz-mag 21.03.2016 22:00
ja pracuje już ponad 6 miesięcy jako spawacz wagonow obiecali 1650 euro za goly etat plus premia, z premia wychodzi ponad 1700...

Witam jak wygląda próbka do spawania ciężko przejść?

tragedia!

jestem ciekaw dlaczego podpisując z nimi umowę na polskich warunkach tj stawka srednia krajowa brutto/ od tego składki.. wyjezdzając za granice musisz z własnej kieszeni pokryc koszt przejazdów..no w końcu jesteś w delegacji pracując w polskiej firmie a wedlug naszego prawa pracy mozesz najwyzej !!! wylozyc swoje pieniążki ale to z łaski dla pracodawcy ;) pozdro dla nabitych w butelkę :)

Muchomorek

witam nie polecam tej Agencji oszukuja kancą.Najgorsza firma z jaką się spotkałem nie dajcie się nabrać nie wywiązują się z obietnic oszuści.Nie spotkałem się jeszcze z takim badziewiem jeżdzisz autem firmowym i musisz tankować za swoje i jeszcze ci potrącają za to że jeżdzisz ich autem banda oszustów

miller

Nie polecam banda oszustów.

Zostaw opinię o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.