Europejskie Centrum Podatkowe

Adres: świeradowska 75, 50-559 Lublin

NIP: 8883067767 KRS: 0000352888

Europejskie Centrum Podatkowe
2 23 34 5 1

Opinie o Europejskie Centrum Podatkowe

Filtruj opinie po kryteriach:

oszukana
 Opinia

Uwaga ,firma krzak ,po podpisaniu umowy na załatwienie kindergeld olewaja klienta .Po 9 miesiącach czekania -nic nie załatwione trzeba zaczynać od nowa ,a po zerwaniu umowy naliczają wymyślone opłaty za nic ,nawet za czas kiedy zasiłek się nie należał. Żerują na nieświadomych klientach i żądają horrendalnych kwot.Omijajcie tą firmę z daleka

Pomocna?
Tak1Nie1
Kwiatek
 Opinia
@oszukana 28.03.2018 19:07

Zgadzam się z Panią - jestem na etapie pisania reklamacji i jak nie pomoże to sprawa do sądu

Pomocna?
TakNie
Irys
 Opinia
@oszukana 28.03.2018 19:07

Witam , jestem w podobnej sytuacji . Czy załatwiła Pani już sprawę z tymi oszustami ? Jeśli tak to proszę o jakieś informacje .

Pomocna?
TakNie
Piotr
 Opinia
@Irys 22.03.2019 21:19

Niepokojące są informacje, które pojawiły się w wątku dotyczącym firmy Europejskie Centrum Podatkowe. Czy znajdzie się osoba pracująca obecnie w tej firmie, która wyjaśniłaby, jak wszystko, co zostało opisane, wygląda z poziomu pracownika tej firmy? Mam nadzieję, że ktoś odezwie się w tej sprawie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
P.
 Opinia

Nie polecam !!!!!!!! ???? Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Przestac oszukiwac i żerowac na mlodych ludziach. ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
podatki
 Opinia

Jak się pracuje w ECP. Największym plusem od zawsze w tej firmie była atmosfera. Wszyscy są bardzo koleżeńscy, chętnie dzielą się swoją wiedzą. Można się wiele nauczyć, zarówno w działach podatkowych, jak i w cc. Żeby sobie poradzić, trzeba być osobą myślącą i samodzielną. Odnośnie zarobków - na pewno w korporacjach płacą więcej, ale też nie ma tragedii. Dla studentów i osób po studiach jest to na pewno bardzo dobra firma. Dla osób z doświadczeniem - to zależy, czego się szuka.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia
@podatki 11.11.2018 20:11

A możesz powiedzieć, na jakim stanowisku Ty pracujesz? Czy według Ciebie warto starać się o posadę w firmie? Napisałeś, że panuje przyjazna atmosfera, czy pracodawca organizuje jakieś wyjazdy integracyjne? Odnośnie wynagrodzenia - napisz proszę, czy poza podstawą są przyznawane jakieś premie, bądź też benefity pozapłacowe.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

Słuchajcie, czy naprawdę nikt nie posiada informacji o Europejskim Centrum Podatkowym, jako o pracodawcy? Informacje o usługach świadczonych przez firmę są oczywiście bardzo cenne i również wiele mówią o kulturze organizacyjnej firmy, ale to forum służy przede wszystkim wymianie informacji o pracodawcach. Czy jest na forum ktoś, kto mógłby opisać Europejskie Centrum Podatkowe jako pracodawcę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Ktoś z Was obecnie pracuje w Europejskie Centrum Podatkowe? Na jakie warunki pracy można liczyć? Co możecie doradzić osobom zainteresowanym pracą w tej firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtas
 Opinia

Witam tak w skrócie gorąco polecam troszkę czekałem lecz z braku kompletu dokumentów pieniążki spadły z nieba. Noc mnie to nie kosztowało. Dziękuję całemu zespołowi.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@oszukana, przedstawiłaś swoją opinię o Europejskie Centrum Podatkowe jako firmie, z której usług korzystałaś. Widać, że nie byłaś zadowolona ze współpracy z nią. Jednak na tym forum, zgodnie z jego przeznaczeniem powinny znajdować się tylko merytoryczne komentarze o tej firmie, ale jako pracodawcy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

Europejskie Centrum Podatkowe umożliwia odbycie praktyk w swojej strukturze. Wiecie w jakich działach najczęściej można je realizować? Może ktoś z Was wie, jak zorganizowane są praktyki w tej firmie oraz ma informację na temat tego czy są płatne? Czy ich poziom merytoryczny wystarczy, aby bez problemu móc w późniejszym czasie ubiegać się o zatrudnienie w Europejskie Centrum Podatkowe?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stella
 Opinia

@anonim Masz w zupełności rację. Ale nie chcesz chyba powiedzieć , że firma postępuje wobec swoich klientów źle! Z całą pewnością jest uczciwa

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wesoła wieśka
 Opinia

A jaki związek ma twoja opinia z tematem wątku. Pzzecież pytają: "Pracowałeś w firmie Europejskie Centrum Podatkowe Sp. z o.o. Spółka Doradztwa Podatkowego i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca?" a tu piszecie o zwrotach podatków. Ja chcę się czegoś dowiedzieć o pracodawcy, anie o pitach i vatach

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia
@wesoła wieśka 02.10.2014 23:33

To, jakie dana firma ma praktyki wobec klientów, to chyba jest jednak dość ważna informacja o pracodawcy. Chyba że kogoś nie interesuje, co i dla kogo będzie robić, byle dostawać hajs.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@tufi, w ofercie jaką posiada Europejskie Centrum Podatkowe, wyszczególnione są oczekiwania względem kandydatów. Najważniejszym wymogiem jest znajomość przepisów podatkowych i prawa jak i również ukończenie studiów w tym kierunków natomiast doświadczenie to dodatkowy plus.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwonka
 Opinia

Nie polecam, traktuja człowieka jak podmiot. Jechałem do nich 70 km 11 razy zeby sie rozliczyc za prace za granica w 1 firmie. Zapłaciłem im prowizje a oni po 2 latach ponownie zażądali ode mnie zapłaty. Jakieś totalnie chore biuro z bałaganem nie do opisania.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kontraktowiec
 Opinia

frajerska firma maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] klijenta tylko kase wyludzic dostalem zwrot pobrali kase i myslalem ze koniec poczym przychodzi jakas faktura po 4 mcach do zaplacenia niepolecam z dala od tych zlodzieji

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bette
 Opinia

Teraz mają nową ofertę akurat @kaaj. Próbują znaleźć specjalistę ds. obsługi klienta. Ważne jest zaangażowanie i pozytywne nastawienie do wykonywanych obowiązków.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
klient
 Opinia

czy moze mi ktos napisac logicznie jak wyglada i czy tak naprawde uzyskaja kindergeld .dzieki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
życzliwy
 Opinia

przepraszam najmocniej - moja ostatnia opinia dotyczy oddziału we Wrocławiu.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
życzliwy
 Opinia

Pracowałem - nie polecam. W CC zatrudniają na umowę zlecenie ( wymagany status studenta, jeżeli kończysz studia wywalają bez żadnych skrupułów). Poza tym... Team Leader, strasznie zadufana, niekompetentna i przemądrzała pani ( niektóre jej zachowania można podciągnąć pod mobbing). Zarobki dość słabe w porównaniu z innymi CC. Jeżeli ktoś chce pracować na słuchawce to zdecydowanie polecam inne firmy... Mam nadzieje, że moja dość szczegółowa opinia okaże się pomocna ;)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tufi
 Opinia

Na jakich warunkach zatrudniają? Umowa o pracę? Czy płacą uczciwie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bloom
 Opinia

Mela? Co ma piernik do wiatraka? typowy polaczek, byle gdzie, byle się wypłakać co? to jest portal o pracy nie o problemach osobistych, idź do psychologa lepiej

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mela
 Opinia
@bloom 07.01.2015 13:33

Sam(a) idź do psychologa jak masz potrzebę, ja jej nie mam, z głową mam wszystko ok.Jak nie masz nic innego do powiedzenia, to po co w ogóle się wtrącasz. Ja wyraziłam swoje zdanie na temat tej firmy, widzę, że guzik o niej wiesz! więc daruj sobie swoje nędzne " złote rady". Nie masz co robić, poczatuj sobie z kimś, bo tu chyba nikt nie oczekuje na Twoje nic nie wnoszące do tematu opinie!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiesia
 Opinia
@Mela 07.01.2015 16:28

Ty Mela, tu są opinie o pracodawcy, a nie o firmie i jej sposobie odzyskiwania świadczeń czy tam podatków. Weź czytaj ze zrozumieniem. Może jednak okulista się przyda :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mela
 Opinia
@Wiesia 08.01.2015 12:13

Ty Wiesio-Bloom!, dziękuje, za uświadomienie. Z pewnością skorzystam z Twoich rad. Obiecuję, że jak najszybciej odwiedzę psychologa i okulistę:). Odezwę się jak mi poszło. P.S. czy Ty oby przypadkiem nie pracujesz w owej firmie? Bo jak tak to wszystko samo się wyjaśnia...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Efi
 Opinia

Akurat nie tylko w ECP czeka się długo na kidergeld, wszędzie tak jest, bo niemieckie famillienkasse często mają zastrzeżenia co do zarobków, podatków, meldunku, pobierania nauki przez dziecko itd. i wszystko to sprawdzają urzędowo. Mnie bardziej interesuje jak się pracuje w ECP, bo o tym jest to forum, więc prosiłbym, jak ktoś coś wie, żeby tu napisał, najlepiej jak ma porównanie i doświadczenia w pracy z innymi tego typu usługami.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mela
 Opinia
@Efi 06.11.2014 11:25

Jasne, że się czeka ale po co przyspieszać Familienkasse skoro zamiast zwinąć z prowizji parę złotych- można zwinąć kilka TYSIĘCY!!!!. OMIJAĆ WIELKIMI KROKAMI TĄ FIRMĘ. Pieniądze które należą się dzieciom, trzeba im oddać!!! Ciekawe jakby Ciebie okroili na taką kasę to byś nie pisał(a) takich bredni!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bartek
 Opinia

A ja myślałem, ze gowork to opinie o pracy i pracodwacy a nie wylewanie swoich dziwnych "żali".

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
maama
 Opinia

Myślę, że opieranie sięna cudzych, często fałszywych opiniach nie jest sprawiedliwe, proponuję sprawdzić w zaufanych źródłach. Ja osobiście polecam pracę w ECpodatkowe.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
katarzyna
 Opinia

Niestety również nie polecam i zgadzam się z "lucuś. Faktycznie jeśli chodzi o dokumentację to trzeba skrupulatnie mieć ich na oku. Nie dotrzymują terminów, bagatelizują je wręcz- co jest dla nas niekorzystne!!! Jeden wielki bajzel, a nie biuro!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
skakanka
 Opinia

Witam, pracowałem w tej firmie jezeli ktos chce uzyskac szczegolowych informacji prosze o kontakt

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
miro
 Opinia
@skakanka 16.07.2014 10:04

Poproszę o info na ten temat. emanuel2707@wp.pl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Europejskie Centrum Podatkowe - Lublin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej