Hart-Sm

Żary

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 151 ocen.

Hart-Sm
3 151

Opinie o Hart-Sm

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hart-Sm

Hanna

@artek A jak myślisz, dlaczego raczej niewiele osób jest zainteresowanych aplikowaniem do Hart-Sm? Masz jakieś uwagi dotyczące tego pracodawcy? Jeśli tak - podziel się z nami. @darek Nadal pracujesz w Hart-Sm? Jeśli posiadasz jakieś informacje o aktualnej sytuacji firmy to podziel się nimi z użytkownikami forum.

   
darek

nie przesadzajcie że tak źle jest ,jeden z malarni powiedział że ma rodzinę (w odpowiednim momencie ) i cyk ma już jedną zmianę ,bo cała reszta nie ma rodzin .Kolesiostwo i dziadostwo

   
artek

nie ma rekrutacji bo nie ma zainteresowanych jak ktoś przyjdzie to z cv dłuższym niż papier toaletowy

   
Hanna

@Zdezorientowany Piszesz, że firma Hart-Sm nie oferuje pracownikom podwyżek? A była o nich kiedyś mowa? Stawka podstawowa ustalana jest na etapie podpisywania umowy, więc pracownik jest świadomy tego, ile powinien zarobić. Jeśli chodzi o brak perspektyw w firmie, to faktycznie, może to stanowić już istotny problem. Jak długa tam pracujesz? @hahaha Dlaczego tak uważasz? Czy według Ciebie wygląd jest w pracy najważniejszym aspektem? Zaznaczam również, że nie wolno tutaj powoływać się na konkretne osoby z otoczenia firmy.

   
Hanna

@ktoś, możesz dokładnie przedstawić, co się dzieje w Hart-Sm? Dlaczego uważasz, że w tym obszarze firmy nie ma żadnego nadzoru? Twoja opinia na ten temat zainteresuje innych użytkowników. @Zdezorientowani, co Twoim zdaniem wpływa na decyzję pracowników o zakończeniu współpracy z Hart-Sm?

   
hahaha
@Zdezorientowany 24.04.2018 14:38

Dziwie się bardzo ze na logistyce jeszcze góruje pan P . ani to wyglądu ni ma , niema na czym oka zawiesić ,

   
ktoś

Brak jakiegokolwiek nadzoru to co się dzieje w zakładzie przechodzi ludzkie pojęcie , (usunięte przez administratora) kiła i mogiła

   
Hanna

Nie udało mi się znaleźć aktualnie prowadzonych rekrutacji w Hart-Sm. Czy znacie przybliżony termin pojawienia się ich w internecie? A może można próbować aplikować spontanicznie do tego pracodawcy? Jak się przedstawiają warunki zatrudnienia w tym momencie? Informacje tego typu zainteresują osoby planujące współpracę z Hart-Sm.

   
Zdezorientowani
@Hanna 29.03.2018 14:59

Firma Hart-SM nie prowadzi żadnych działań rekrutacyjnych. Czeka biernie na jakiegokolwiek pracownika. Mimo, że co tydzień zwalnia się kilka osób nie podejmuje żadnych działań w celu zatrzymania już pracujacych w niej doświadczonych pracowników. Cała nadzieja w niewykfalifikowanej "ukrainie". O co tu chodzi? Nie kumamy!

   
Ola.

Czy ktoś może podać mi e-mail do hartu bo muszę ich "poprosić" o wysłanie pitu którego nie chcą mi wysłać e-mailem... A listu nie mogę odebrać bo mieszkam za granicą.

   
Darek

Na razie podwyżki wstrzymane bo zbieram na jakąs nową furke.

   
Artek

Bardzo dobra firma, pan Mirek płaci 1600 zł, jak zrobię 80 nadgodzin mam 2 tysiące.

   
anonymous

Robol: Na hali jest zimno jak w pod Stalingradem, ale szef produkcji mówi, że zima się kończy i problem jest rozwiązany. Huraaa!

   
Pracownik

Najgorszy zakład (usunięte przez administratora) pracy z jakim do tej pory miałem okazję współpracować... pensje to jakiś żart pomijając fakt okradania pracowników z tego, co faktycznie im się należy. Chore wewnątrz zakładowe przepisy pracy, które dzialają tylko na korzyść pracodawcy... totalny wyzysk... ŻENADA... i jeszcze jedna uwaga nie tylko moja do pracodawcy... " jaka płaca - taka praca " Proste jak .....

   
Hanna

@Nick, @Artur, @anonymous, proszę Was o przeniesienie się z Waszą prywatną dyskusją do jakiegoś innego miejsca. Powtarzam, rację bytu na tym wątku mają tylko merytoryczne opinie o Hart-Sm jako pracodawcy, które muszą ponadto przestrzegać regulaminu tego forum.

   
Gość

Przy zmianie umów ukradziono nam 5% wynagrodzenia za godzinę Taki to zakład

   
anonymous
@Artur 25.01.2018 17:32

Dzisiaj byłem w twoim (usunięte przez administratora) nie poczułeś?

   
Hanna

Chcę Wam przypomnieć, że to forum na którym jesteście aktywni, służy gromadzeniu wyłącznie merytorycznych opinii o Hart-Sm jako pracodawcy. Proszę również o przestrzeganie regulaminu tego forum, co oznacza, że wpisy dodawane przez Was nie mogą m.in. zawierać wulgaryzmów i obrażać innych osób.

   
marti

Za chamstwo, prostactwo, brak kompetencji, nieefektywne zarządzanie zakładem płaci Nas Kochany Szef.

   
prodakszyn manager inrz Lukasz

Proponuję zmienić nazwę firmy na "Гарт См" Naszym przyjaciołom z ukrainy będzie się łatwiej z aklimatyzować.

   
ktoś
@prodakszyn manager inrz Lukasz 16.01.2018 19:53

Ludzie tylko narzekają kierownicy to Łukasz tamto nie widzą plusów same minusy

   
ktoś

Kierownictwo na zielonej hali , Buraki ,Cwaniaki

   
gość
@ktoś 13.01.2018 07:49

Myślą ze im wszystko wolno jak są kierownikami cmoknąć

   
Pracownik

Wesołych Świąt wszystkim pracownikom Hart-SM !

   
Łukasz

http://www.telewizjazary.pl/wiadomosci/22136,spotkanie-wigilijne-w-saint-gobain a wam wielki kuta....

   
Je...bac...hart...sm
@Artur 21.12.2017 08:55

Haha wy i palenie wy po majeranku byscie tydzien nacpani chodzili..hahah beka z tych co w kurniku

   
Hanna

Proszę Was o to, abyście dodawali na tym forum wyłącznie merytoryczne opinie dotyczące pracy w Hart-Sm. Jak w tym momencie możecie ocenić swoją współpracę z tym pracodawcą? Jakie warunki pracy Wam zapewnia? Istnieje szansa na podnoszenie swoich kwalifikacji i awanse wewnętrzne?

   
Jo

W harcie cwaniaki w biurze każą podania o pracę zostawiać i czekać aż zadzwonia ,i ludzie zostawiają,a w ten sposób robimy magazyn z.robolami na zapas ,ktoś chce podwyżkę to wont ,bo jest pod ręka już podanie z nowym zmiennikiem i tak to dziala w calych zarach.ludzie jak niema pracy to podań nie zostawiajcie portierom i innym tam bo sami se szkodzimy w ten sposób .pzd

   
Pępek świata
@Jo 20.12.2017 11:29

Pajac

   
Kontrahent

Witam, czy ktos mi moze podac namiary na dyrektora logistyki do spraw importu i eksportu ? Jako operator logistyczny chcielibysmy z ta firma nawiazac wspolprace ale ta Pani na centrali taka niemila , ze hoho. Kolega -Niemiec dzwonil do nich to mowil ze tragedia.

   
Pracownik
@Kotrahent 20.12.2017 11:33

Jak się pan\pani dodzwoni to na pewno się przedstawi :)

   
anonymous

Chciałabym się coś dowiedzieć o MARCINIE elektromonterze. Co to za gostek

   
kasia
@anonymous 18.12.2017 20:06

A co chcesz od niego

   
121212

Wy ludzie jesteście najzwyczajniej w świecie ŻAŁOŚNI. Jak to mówi słynne powiedzonko " CWANIAK W NECIE P**DA W ŚWIECIE". A czemu???? A temu, że przez cały czas milczycie. Po toaletach ewentualnie chodzicie i swe oburzenie ogłaszacie. Teraz do strajku namawiacie? Tak na co dzień to każdy sobie rzepkę skrobie. Każdy dba o swój tyłek. I jak trzeba to nie jeden z was kierowniku w du.. włazi, ale jak już komuś innemu pójdzie na rękę, to ta osoba jest już dupowłazem, a wy niby kim jesteście. Nie mówię, że te zarobki są adekwatne do pracy? I czemu według tych dłużej pracujących, ci pracujący z krótkim stażem mają dostawać MNIEJ! Dlaczego? Nie każdy niby doświadczony pracownik jest lepszy. Tacy w tym zakładzie zazwyczaj więcej mówią niż robią. To nie staż pracy świadczy jakim pracownikiem jesteś, a to co robisz i jak robisz. I 12-stki nie koniecznie robią ci co włażą w (usunięte przez administratora) kierownikom, może do waszych ograniczonych mózgów nie przyszła myśl, że ktoś potrzebuje pieniędzy? A co do nadgodzin. Prawda jest taka, że wszyscy się oburzają, że nie dają robić nadgodzin Polakom, tylko Ukraińcom. Z nami wszystkimi jest to tak, że albo nam się chce albo nam się nie chce. Jak nam się nie chce, to trudno MAJĄ PRZECIEŻ UKRAINĘ, ale jak nam się chce a nie ma już jak, to POLAKÓW MAJĄ ZA NIC! Wy się ludzie zastanówcie co wy sobą prezentujecie. Skoro wam wszystkim tak źle, to zmieńcie pracę, a nie odgrażacie się w internecie. Przecież wszyscy doskonale wiemy, że tak było, jest i będzie w harcie. Milionów zarabiać tam nie będziemy...

   
Alex
@1212 15.12.2017 08:34

Zarabiam na chleb tumanie

   
Ktos Je..ba..c Hart Sm

Na Logistyce bedzieie sam pan Mateusz W po 12h robic bo nikt inny nie zostanie:-)pozdrawiam pana Matusza:-)Kolega z Masiapa:-)ps jestes nadgorliwy:-)

   
Ktoś
@Ktos Je..ba..c Hart Sm 14.12.2017 00:14

Na Masiapie też są tacy :)

   
***

Bla bla bla .. Hart-SM wcale nie jest zła firma .. prawdopodobnie wypowiadają się tu osoby które nie mają porównania z innymi firmami w Żarach. Ze wszystkim można się dogadać ( np. wolne czy zamienić się zmianami itp.) I podwyżki też są . Ale najpierw trzeba się wykazać i udowodnić , że zależy ci na tej pracy . Więc Zamiast narzekać na pracodawcę i kierownictwo weźcie się za robotę , a na pewno to docenią.

   
byly pracownik
@*** 27.03.2017 00:42

ja wlasnie zwolnilam sie z pieprzonego hartu i jestem zadowolona bynajmniej szanuje moj obecny pracodawca pracownikow nie to co w harcie od dwoch miesiecy pracuje gdzie indziej a pszysuguje mi karpiowe nie to co w harcie ze rok trzeba przeprowadzac wienc wiencej skorzystalam zwalniajac sie

   
Myśa

Do Kadr i Szefostwa!!! Czytajcie uważnie.. szykujcie dobrze piszący długopisy, ponieważ będą wam potrzebne do podpisania wypowiedzeń, których w najbliższym czasie jak się zapowiada będzie sporo. I za niedługo Panie w szpileczkach i Panowie w półbucikach sami wskoczycie w robocze obuwie, bo nie bedzie komu pracować. Bawcie się dobrze.

   
ONA...
@Myśa 13.12.2017 17:35

Cale szczescie konczy mi sie umowa :) od stycznia zegnam ten syf !!!

   
????

Strajk nic nie da bo znajdą się osoby co dalej będą tyrać po 12h i soboty bo hart to dla nich całe życie a reszta zostanie wrogiem.Najlepsze rozwiązanie dać wypowiedzenie i iść na l4 pracy jest pełno.Wiec koledzy i koleżanki od 01-01-2018 odpoczywamy ???? Pozdrawiam całą kadrę kierowniczą.Szykujcie się na zmiany i Wesołych świąt ???? życzę

   
Pracownik
@???? 13.12.2017 20:11

To te wszystkie lizuski trzepią nadgodziny . Ale jak zostanie ich kilkoro z ukrainą na głowie to szybko uciekną z tego zakładu

   
Stary pracownik

Zróbmy strajk włoski jesteśmy A nas nie ma Ukraina da radę sami się ustawia

   
ktoś
@Stary pracownik 13.12.2017 18:45

To nie gadajcie tylko zróbcie

   

Zostaw opinię o Hart-Sm - Żary

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hart-Sm