Hart-Sm

Żary

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 152 ocen.

Hart-Sm
3 152 6 1

Opinie o Hart-Sm

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Hanna

Czy w najbliższym czasie Hart-Sm planuje otworzyć nowe rekrutacje? A może wiecie coś o aktualnie prowadzonych rekrutacjach? Każda Wasza informacja na ten temat będzie wzięta pod uwagę przez osoby zastanawiające się nad ubieganiem o zatrudnienie u tego pracodawcy.

asf

Czy orientuje się ktoś czy są jakieś oferty pracy w Hart Sm? jesli tak to kogo szukaja?

marti

Portier Janeeeeek NA KIEROWNIKA!!!!!!!! HUURRRA.

Hanna

@Polak, rozumiem, że Hart-Sm zatrudnia pracowników pochodzenia ukraińskiego. Jak w takim razie wyglądają relacje między polskimi i ukraińskimi pracownikami? Wypowiesz się na ten temat? Na pewno są osoby, które chciałyby się z Twoją wypowiedzią zapoznać.

Paweł
@Hanna 21.08.2018 18:20

Relacje między pracownikami są normalne tylko stosunek kierownictwa jest taki że Ukraińcy mają wszystko w tyle i nikt nie ma odwagi aby postawić ich do pionu no co innego jeśli chodzi o Polaka wtedy jakby odwagi więcej

Hanna

@cwaniak, masz rację, jestem dociekliwa i staram się ciągle pozyskiwać aktualne informacje o Hart-Sm jako pracodawcy. Ale to nie przez, jak domniemasz moją współpracę z tą firmą, ale z tego względu, że jestem moderatorem tego forum i pracuję dla serwisu pracy gowork.pl. Oprócz tego, m.in. do moich zadań należy również pilnowanie merytorycznego toku dyskusji prowadzonej przez użytkowników.

Galanonim
@Hanna 24.07.2018 17:01

A co sądzicie o odejściu elektryka, hyba nie ciekawiewie to wygląda jak tacy spadają

Polak
@Galanonim 14.08.2018 21:34

To co oni zrobili nie zasługuje nawet na komentarz. Od jakiegoś czasu robią wszystko, żeby Polacy odeszli. Tylko nie zdają sobie sprawy z tego, że bez Nas mogą również zacząć szukać innej pracy. Powodzenia z Ukrainą

Remik

Jeszcze nie słyszałem żeby były pracownik pisał o firmie pozytywnie!!!

Hanna

@artek A jak myślisz, dlaczego raczej niewiele osób jest zainteresowanych aplikowaniem do Hart-Sm? Masz jakieś uwagi dotyczące tego pracodawcy? Jeśli tak - podziel się z nami. @darek Nadal pracujesz w Hart-Sm? Jeśli posiadasz jakieś informacje o aktualnej sytuacji firmy to podziel się nimi z użytkownikami forum.

cwaniak
@Hanna 05.06.2018 13:54

Hanna może jesteś szpiegiem z hartu ze tak wyciągasz usilnie informacje od ludzi hm

Czarek

Firma ma dobrą opinię jako pracodawca więc chyba przeginacie z tym oskarżaniem!

Były pracownik
@Czarek 18.07.2018 11:14

Czy jesteś albo może byłeś jednym z pracowników w tej firmie że twierdzisz iż dany pracodawca ma dobrą opinie

darek

nie przesadzajcie że tak źle jest ,jeden z malarni powiedział że ma rodzinę (w odpowiednim momencie ) i cyk ma już jedną zmianę ,bo cała reszta nie ma rodzin .Kolesiostwo i dziadostwo

pęcherz
@darek 04.06.2018 22:39

Ale on ma grupę inwalidzką.

artek

nie ma rekrutacji bo nie ma zainteresowanych jak ktoś przyjdzie to z cv dłuższym niż papier toaletowy

Hanna

@Zdezorientowany Piszesz, że firma Hart-Sm nie oferuje pracownikom podwyżek? A była o nich kiedyś mowa? Stawka podstawowa ustalana jest na etapie podpisywania umowy, więc pracownik jest świadomy tego, ile powinien zarobić. Jeśli chodzi o brak perspektyw w firmie, to faktycznie, może to stanowić już istotny problem. Jak długa tam pracujesz? @hahaha Dlaczego tak uważasz? Czy według Ciebie wygląd jest w pracy najważniejszym aspektem? Zaznaczam również, że nie wolno tutaj powoływać się na konkretne osoby z otoczenia firmy.

Hanna

@ktoś, możesz dokładnie przedstawić, co się dzieje w Hart-Sm? Dlaczego uważasz, że w tym obszarze firmy nie ma żadnego nadzoru? Twoja opinia na ten temat zainteresuje innych użytkowników. @Zdezorientowani, co Twoim zdaniem wpływa na decyzję pracowników o zakończeniu współpracy z Hart-Sm?

Zdezorientowany
@Hanna 23.04.2018 08:51

Brak konkretnych podwyżek, odwlekanie w nieskończoność obiecanych podwyżek, niska stawka podstawowa (trzeba zrobić mnóstwo nadgodzin żeby mieć w miarę przyzwoite wynagrodzenie). Czyli ogólnie aspekt finansowy. Poza tym ogólny marazm i brak perspektyw. Świadomość tego że firmie ns nas nie zależny.

hahaha
@Zdezorientowany 24.04.2018 14:38

Dziwie się bardzo ze na logistyce jeszcze góruje pan P . ani to wyglądu ni ma , niema na czym oka zawiesić ,

ktoś

Brak jakiegokolwiek nadzoru to co się dzieje w zakładzie przechodzi ludzkie pojęcie , (usunięte przez administratora) kiła i mogiła

Hanna

Nie udało mi się znaleźć aktualnie prowadzonych rekrutacji w Hart-Sm. Czy znacie przybliżony termin pojawienia się ich w internecie? A może można próbować aplikować spontanicznie do tego pracodawcy? Jak się przedstawiają warunki zatrudnienia w tym momencie? Informacje tego typu zainteresują osoby planujące współpracę z Hart-Sm.

Zdezorientowani
@Hanna 29.03.2018 14:59

Firma Hart-SM nie prowadzi żadnych działań rekrutacyjnych. Czeka biernie na jakiegokolwiek pracownika. Mimo, że co tydzień zwalnia się kilka osób nie podejmuje żadnych działań w celu zatrzymania już pracujacych w niej doświadczonych pracowników. Cała nadzieja w niewykfalifikowanej "ukrainie". O co tu chodzi? Nie kumamy!

Ola.

Czy ktoś może podać mi e-mail do hartu bo muszę ich "poprosić" o wysłanie pitu którego nie chcą mi wysłać e-mailem... A listu nie mogę odebrać bo mieszkam za granicą.

Darek

Na razie podwyżki wstrzymane bo zbieram na jakąs nową furke.

Artek

Bardzo dobra firma, pan Mirek płaci 1600 zł, jak zrobię 80 nadgodzin mam 2 tysiące.

anonymous

Robol: Na hali jest zimno jak w pod Stalingradem, ale szef produkcji mówi, że zima się kończy i problem jest rozwiązany. Huraaa!

Pracownik

Najgorszy zakład (usunięte przez administratora) pracy z jakim do tej pory miałem okazję współpracować... pensje to jakiś żart pomijając fakt okradania pracowników z tego, co faktycznie im się należy. Chore wewnątrz zakładowe przepisy pracy, które dzialają tylko na korzyść pracodawcy... totalny wyzysk... ŻENADA... i jeszcze jedna uwaga nie tylko moja do pracodawcy... " jaka płaca - taka praca " Proste jak .....

Hanna

@Nick, @Artur, @anonymous, proszę Was o przeniesienie się z Waszą prywatną dyskusją do jakiegoś innego miejsca. Powtarzam, rację bytu na tym wątku mają tylko merytoryczne opinie o Hart-Sm jako pracodawcy, które muszą ponadto przestrzegać regulaminu tego forum.

Gość

Przy zmianie umów ukradziono nam 5% wynagrodzenia za godzinę Taki to zakład

kasik
@Gość 10.01.2018 08:43

Przecież to normalne nigdy pracownik nie może wyjść dobrze tylko jest poszkodowany

Nick
@Gość 10.01.2018 08:43

Dać Ci chusteczekę? Albo nie poskarż się mamie.

Ktoś
@Gość 10.01.2018 08:43

Przecież to było do przewidzenia , że coś z tymi podwyżkami będzie nie tak .

Robol
@Gość 10.01.2018 08:43

Jak to wyliczyłaś? Podaj na prostym przykładzie.

kris
@Gość 10.01.2018 08:43

Tak marudzisz jeśli jest aż tak nie dobrze w Harcie to poco tam pracujesz tylko narzekają i narzekają a pracy w Żarach jest teraz mnóstwo ,to po co kisnąć tam gdzie jest żle , Kierownictwo na halach nie jest najlepsze Cwaniaki ,

Łukasz
@Robol 12.01.2018 11:02

Nie wiesz jak się liczy ?no ok więc zabrano z premii 20% a do stawki dodano już tylko 15%

Gość
@kris 12.01.2018 19:36

No po to abyś mógł zadać mądre pytanie

Robol
@Łukasz 15.01.2018 15:31

To po co podpisywałeś aneks? U mnie dodali normalnie 20%

Gość
@Robol 18.01.2018 11:55

No to chyba tylko u ciebie gratulacje

Apracownik
@Robol 18.01.2018 11:55

To widze że z matematyką u ciebie kiepsko,a i ze słuchem jak co u niektórych, kierownik tłumaczył ze to jest zmiana w systemie plac a nie podwyżka.przykład :mialem 10zl+ 50% =15zl a teraz mam 11,55 +30%=~15zl

Gość
@Apracownik 21.01.2018 15:53

Ha ha ha ha ha ha ha KIEROWNIK MÓWIŁ A nie w takim razie masz rację masz minimalną więc nie mogli ci zabrać

Apracownik
@Gość 23.01.2018 09:14

Ha ha ha minimalna to 13,70. ,nie wyszło Ci.

Artur
@Nick 11.01.2018 20:27

Koron prostaku

Buraki
@Apracownik 21.01.2018 15:53

Słaba prowokacja (usunięte przez administratora) z biura kto ma stawkę w harcie końcówką 55

Artur

Przytulać to ty możesz swoje "podopieczne" Ukrainy

Nick
@Artur 25.01.2018 16:01

Ja mogę, a ty nie ciapo

Artur
@Nick 25.01.2018 17:16

No twój poziom intelektualny ,coś w okolicy podstawówki słowo intelektualny niech ktoś ci wytłumaczy ps. że się nie brzydzą przecież ty codziennie w tyłku u starego

anonymous
@Artur 25.01.2018 17:32

Dzisiaj byłem w twoim (usunięte przez administratora) nie poczułeś?

Hanna

Chcę Wam przypomnieć, że to forum na którym jesteście aktywni, służy gromadzeniu wyłącznie merytorycznych opinii o Hart-Sm jako pracodawcy. Proszę również o przestrzeganie regulaminu tego forum, co oznacza, że wpisy dodawane przez Was nie mogą m.in. zawierać wulgaryzmów i obrażać innych osób.

marti

Za chamstwo, prostactwo, brak kompetencji, nieefektywne zarządzanie zakładem płaci Nas Kochany Szef.

prodakszyn manager inrz Lukasz

Proponuję zmienić nazwę firmy na "Гарт См" Naszym przyjaciołom z ukrainy będzie się łatwiej z aklimatyzować.

ktoś
@prodakszyn manager inrz Lukasz 16.01.2018 19:53

Ludzie tylko narzekają kierownicy to Łukasz tamto nie widzą plusów same minusy

ktoś

Kierownictwo na zielonej hali , Buraki ,Cwaniaki

gość
@ktoś 13.01.2018 07:49

Myślą ze im wszystko wolno jak są kierownikami cmoknąć

Pracownik

Wesołych Świąt wszystkim pracownikom Hart-SM !

Łukasz

http://www.telewizjazary.pl/wiadomosci/22136,spotkanie-wigilijne-w-saint-gobain a wam wielki kuta....

Łukasz
@Łukasz 20.12.2017 20:47

Wywalony będę leżaał na kanapie a wy będziecie zapiedzielać na drugiej zmianie ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha nawet Ukraińcy mają wolne ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Artur
@Łukasz 20.12.2017 21:29

Zjaramy się z Łukaszem i Pawłem , będzie niezła beka z tego że kazaliśmy pracować między świętami choć nie ma co robić .ale fajnie będzie

Je...bac...hart...sm
@Artur 21.12.2017 08:55

Haha wy i palenie wy po majeranku byscie tydzien nacpani chodzili..hahah beka z tych co w kurniku

Hanna

Proszę Was o to, abyście dodawali na tym forum wyłącznie merytoryczne opinie dotyczące pracy w Hart-Sm. Jak w tym momencie możecie ocenić swoją współpracę z tym pracodawcą? Jakie warunki pracy Wam zapewnia? Istnieje szansa na podnoszenie swoich kwalifikacji i awanse wewnętrzne?

Jo

W harcie cwaniaki w biurze każą podania o pracę zostawiać i czekać aż zadzwonia ,i ludzie zostawiają,a w ten sposób robimy magazyn z.robolami na zapas ,ktoś chce podwyżkę to wont ,bo jest pod ręka już podanie z nowym zmiennikiem i tak to dziala w calych zarach.ludzie jak niema pracy to podań nie zostawiajcie portierom i innym tam bo sami se szkodzimy w ten sposób .pzd

Nick
@Jo 20.12.2017 11:29

Jeśli chcesz coś napisać publicznie, to mam prośbę: poproś kogoś dorosłego by sprawdził twoją pisownię, bo jest porażająca. Ortografia i stylistyka, to kompletne dno. Żałuję, że to przeczytałem.

Pępek świata
@Jo 20.12.2017 11:29

Pajac

Kontrahent

Witam, czy ktos mi moze podac namiary na dyrektora logistyki do spraw importu i eksportu ? Jako operator logistyczny chcielibysmy z ta firma nawiazac wspolprace ale ta Pani na centrali taka niemila , ze hoho. Kolega -Niemiec dzwonil do nich to mowil ze tragedia.

Rozbawiony
@Kontrahent 12.12.2017 10:52

Pani w centrali nie jest miła? :-)))))) Jak kolega zadzwoni z Ukrainy to na pewno będzie milsza :))

Łukasz
@Kontrahent 12.12.2017 10:52

Zadzwoń do Kunic

kasia
@Kontrahent 12.12.2017 10:52

Współprace haha dobre

Xxx
@Kontrahent 12.12.2017 10:52

68 363 31 20 proszę

Kotrahent
@Xxx 13.12.2017 01:48

A jak sie ten kierownik nazywa ?

Pracownik
@Kotrahent 20.12.2017 11:33

Jak się pan\pani dodzwoni to na pewno się przedstawi :)

Zostaw opinię o Hart-Sm - Żary

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hart-Sm