Hygienika SA

Lubliniec

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 303 ocen.

Opinie o Hygienika SA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hygienika SA

op

nie ma juz zadnej ofetrty od nich powiem Wam ;p najwodoczniej czytalo kogos znalezli do pracy na tych stanowiskach

zniesmaczony

Jeśli chcesz pracować za najniższą krajową na umowę zlecenie po 200 godzin miesięcznie to ta firma jest idealna dla Ciebie!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

lubisie

brednie , brednie, Lusia dalej zarządza pod dyktando brodatego, nic się nie zmieniło, dalej jest nędza, a kadra jak była głupia tak jest dalej, trochę namieszali co do własności, tak na prawdę to nie wiemy kto formalnie jest właścicielem zakładu.

GnoM

"Poszłam troszkę dalej ... " Należało iść jeszcze ze dwa kroki i nie zaśmiecać niskich lotów reklamą tego wątku. "Obecnie będę kończył Technika dentystycznego" Weź ze sobą tego seryjnego mordercy, niech dokończy biednego technika gdzieś w ciemnej uliczce.

bono

witam, czy w zakladzie produkcyjnym hygienika pojawil sie jakis nowy zarzad, podobno ma wejsc inwestor ? czy cos wiecie na ten temat?

produkcja
@bono 05.07.2015 20:28
witam, czy w zakladzie produkcyjnym hygienika pojawil sie jakis nowy zarzad, podobno ma wejsc inwestor ? czy cos wiecie na ten...

co ty jaki inwestor ?, ta sama ekipa, nawet KK i AW praktycznie zarządzają dalej, całkowicie jesteśmy niestety dalej od nich uzależni, ta sprzedaż zakładu to chyba jakaś lipa dla celów podatkowych

mlody

Ta firma to dno ludzie którzy nią kierują a zwłaszcza jeden członek zarządu nie nadają się do przeprowadzania dzieci przez pasy. Ignorancja a zwlaszcza brak wiedzy fachowej to norma.Wiem bo bylem pracownikiem tej nędznej '' FIRMY'

stary78
@mlody 09.12.2014 15:54
Ta firma to dno ludzie którzy nią kierują a zwłaszcza jeden członek zarządu nie nadają się do przeprowadzania dzieci przez pas...

a masz na myśli Panią czy Pana Dyr. ? , bo moim skromnym zdaniem, oboje przedstawiają bardzo niskie loty, mądrzejszych do siebie to się wycina, albo sami uciekają z tego kicimentu

fajna

To jest polityka jedni dostaną na święta bony bo mają umowy z hygieniki a ci co mają z ws nie dostaną nic,a pracują tak samo i nic nie dostaną to jest niesprawiedliwe, ale coś niż nie poradzimy oni są poprostu lepsi i tyle. Szkoda gadać.

Tomasz
@fajna 04.12.2014 19:57
To jest polityka jedni dostaną na święta bony bo mają umowy z hygieniki a ci co mają z ws nie dostaną nic,a pracują tak samo i...

rozumie Twoje rozdarcie, ale czemu nic z tym nie robisz, przecież Twój los jest w Twoich rękach, nie marnuj czasu na tych "patałachów", uciekaj z teko kicimentu, bo i tak za chwilę legnie to w gruzach

Tomasz
@fajna 04.12.2014 19:57
To jest polityka jedni dostaną na święta bony bo mają umowy z hygieniki a ci co mają z ws nie dostaną nic,a pracują tak samo i...

rozumie Twoje rozdarcie, ale czemu nic z tym nie robisz, przecież Twój los jest w Twoich rękach, nie marnuj czasu na tych "patałachów", uciekaj z teko kicimentu, bo i tak za chwilę legnie to w gruzach

anonim

(usunięte przez administratora)

nokia

gość nie piernicz to jest portal dla pracowników a nie zleceniodawców, tam jest jeden wielki syf

Samsung
@nokia 19.10.2014 18:00
gość nie piernicz to jest portal dla pracowników a nie zleceniodawców, tam jest jeden wielki syf

Skoro jesteś pracownikiem a tam jest jeden wielki syf to się zwolnij. Jest XXI wiek nikt Cie nie zmusza do pracy w tej firmie co Cię tam trzyma pieniądze? Albo jestes na tyle słaby że nie potrafisz sobie znaleźć lepszej pracy to tam gnij a nie narzekaj!

anonim

(usunięte przez administratora)

bleble

a czego ty oczekujesz?, że o piszemy ci konkretne sytuacje podamy nazwiska osób odpowiedzialnych za te wszystkie idiotyzmy, człowieku tam pracuje zaledwie kilka dzie-t ludzi, w strefie biurowej ok 15 osób, łatwo ustalić kto i czym się zajmuje i skąd wychodzi ewentualne info, my tam jeszcze niestety pracujemy bo nie mamy innego wyjścia, Lubliniec to jedna wielka dziura jeżeli chodzi o jakąkolwiek pracę, swoją drogą to wydajesz się trochę mało rozgarnięty ze swoją prozą

anonim

(usunięte przez administratora)

Pysiak
@bhpumysłu 16.09.2014 22:12
próbuj, ale stanowczo Ci odradzam tego pracodawcę, szukaj lepiej szczęścia w Lntex-ie, obecnie mają tam szeroko zakrojone przyj...

potwierdzam, tam panuje totalna ignorancja i głupota zarówno w stosunku do personelu jak i strategii funkcjonowania przedsiębiorstwa - jedna totalna MASAKRA !!!

ninio
@Pysiak 18.09.2014 12:22
potwierdzam, tam panuje totalna ignorancja i głupota zarówno w stosunku do personelu jak i strategii funkcjonowania przedsiębio...

jedno wielkie dno, nie ma co komentować, odradzam !!!

678

Powiem jasno tym wszystkim trolom na forum. W Hygienice w końcu pojawiła się odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Człowiek operatywny z głową na karku. Efekty jego pracy odrazu są widoczne. Sprzedaż ruszyła z kopyta już dawno nie było tyle roboty w Hygienice co teraz. Poprawiły się zarobiki. Wszystko idzie w dobrym kierunku!!! Oby tak dalej a w najbliższej przyszłosci wszystkie te trole z forum będą stały w kolejce po prace w Hygienice.

Trol
@678 04.09.2014 20:01
Powiem jasno tym wszystkim trolom na forum. W Hygienice w końcu pojawiła się odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Człow...

to jest obrzydliwe jak można tak kłamać, pieniędzy nie ma na nic, magazyn owszem zawalony w nie roty i zwroty reklamacyjne, maszyny w opłakanym technicznym stanie, zarobki poniżej możliwości egzystencji ludzkiej, praca max. na dwie zmiany czasem ale to czasem na III a głupota kierujących sięga orbity, a atmosfera obrzydliwa, ten który napisał te bzdury to dopiero musi być Troll lub Trolica

123

Czy ktoś wie czy pojawił się już nowy inwestor Chodzą plotki po zakładzie za ile moze być sprzedany zakład?

345
@123 19.08.2014 20:17
Czy ktoś wie czy pojawił się już nowy inwestor Chodzą plotki po zakładzie za ile moze być sprzedany zakład?...

a kto by tą ruinę kupił, nie mówiąc już o tych zaciągniętych zobowiązaniach bieżących plus kolosalne długi w bankach

anonim

(usunięte przez administratora)

Rafał

a kto o zdrowych zmysłach wraca z takim wykształceniem do Lublińca i do tego poważnie myśli o Hygienice, chyba tylko kompletna fajtłapa, dla nich się nie pracuje chyba, że niema się godności dla samego siebie

anonim

(usunięte przez administratora)

już to doświadczyłam

umowę dostaniesz od razu bez najmniejszych problemów, tylko zakres wymaganych od Ciebie tematów, gigantycznie będzie przekraczał zakres powierzonych Ci obowiązków, natkniesz się na ogrom głupoty, niekompetencji, złośliwości, arogancji, włącznie z niestosownym zachowaniem wobec pracowników co tu jest normalnym standardem - zwykłe normalne chamstwo ze strony nie których członków zarządu. Daj sobie spokój, to firma bez większej przyszłości, a już na pewno żadnej renomy, kto tylko znajdzie coś lepszego zaraz z stąd ucieka i szuka lepszego rozwiązania, a jak będziesz za mądry to Ci podetną skrzydełka lub znajdą powód, aby zwolnić Cię dyscyplinarnie ze zwykłej ludzkiej zazdrości czy to "życzliwości" i nic tu nie będzie do tego miało dobro firmy, dobra atmosfera to jeden wielki "ZONG"

mckproduct
@już to doświadczyłam 28.07.2014 13:59
umowę dostaniesz od razu bez najmniejszych problemów, tylko zakres wymaganych od Ciebie tematów, gigantycznie będzie przekracza...

jedna wielka żenada, szkoda na nich czasu- stanowczo odradzam

anonim

(usunięte przez administratora)

tripco

nie bardzo rozumiem co chcesz przekazać i co do tego ma nędzna sytuacja w Hygienice

muchomorek
@tripco 09.07.2014 22:27
nie bardzo rozumiem co chcesz przekazać i co do tego ma nędzna sytuacja w Hygienice

tak, źle to jeszcze nie było, jeden wielki dramat, ogromna arogancja, duża nie kompetencja, ogromne braki w wykształceniu i doświadczeniu kierownictwa średnie jak i wyższego szczebla, jednym słowem głupota goni głupote - ODRADZAM

anonim

(usunięte przez administratora)

Sylwia

Lepiej idź do pośredniaka to mniejsza kara niż praca w Hygienice, chociaż bycie tam trudno nazwać pracą i to wcale nie jest zależne od nas(usunięte przez administratora)

tripco

podobno idziemy pod młotek, więc nie szukałbym przyszłości w tej organizacji z tego powodu, chociaż mógłbym tu wiele innych przytoczyć tylko po co ?

anonim

(usunięte przez administratora)

HR

to idź i sprawdź sam/a :-), cieniutkie te twe podchody, ale na Hygienikie wystarczą

lubisie

tak nędznie to jeszcze nie było głupota goni głupotę, to chyba celowe działanie zmierzające do plajty

kadry Hygieniaka
@lubisie 27.06.2014 11:18
tak nędznie to jeszcze nie było głupota goni głupotę, to chyba celowe działanie zmierzające do plajty

ludziska trzymajcie się od nich z daleka, to jedna wielka karykatura pracodawcy, tyle nieudolnych ludzi na tak małej powierzchni /niby biurowca/ to jeszcze nie widzieliście

anonim

(usunięte przez administratora)

LATOS

Praca tam to jedno wielkie nieporozumienie, pieniążki totalnie nędzne, ale nie to jest przykre tylko ta mega wielka niekompetencja osób kierujących oraz kompletny brak poszanowania człowieka, (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

maciek

Tak zarządzali tymi finansami, że zakład stał się kompletną ruiną, której już nawet pakt z samym diabłem nie dźwignie. Podobno szukają jakiegoś naiwniaka, który to kupi razem z całym inwentarzem i długami. Szkoda tylko tych ludzi, z drugiej strony dobrze zdawali sobie sprawę z tego co się świeci.Smutne jest tylko to, że do degradacji zakładu może nie doprowadził sam Prezes tylko pozostali członkowie jego zarządu. To ich postawa, zarozumialstwo niczym nie uzasadnione i brak odpowiednich kompetencji doprowadziły do tego stanu. Przykre jest to, że Pan (usunięte przez administratora) nie chciał dostrzec tej gangreny, którą wszyscy widzieli, tylko nie on sam. Dał się im rzeźbić jak dziecko, stara zasada mówi ufaj i kontroluj.

bajka

potwierdzam, rozgarniętych to tam za dużo nie ma, ( usunięte przez administratora ) zwłaszcza w obszarze finansów

anonim

(usunięte przez administratora)

latos

Nikt o zdrowych zmyslach i ambicjach zawodowych nie bedzie dla much pracowac, chyba tylko miernoty zyciowe

anonim

(usunięte przez administratora)

pack

adwersarzowi chodziło chyba raczej o to, że każdy z pracowników posiada nie z krępowaną wolę, a skoro ja posiada to nie powinien dalej pracować w tym cyrku, w którym top managment nie posiada elementarnej wiedzy z zakresu zarządzania przedsiębiorstwem, o kulturze osobistej to już nie będę się rozwodzić. należy poszukać innego rozwiązania w swoim życiu zawodowym, a nie ciągle się umartwiać i liczyć nie wiadomo na co, tam nic się już nie zmieni tylko może być gorzej

kleopatra

wspulczuje tym ludziom ktozy tam pracują za tak marne pieniądze ina takich warunkach cztalam wszystkie opinie i stwierdziłam ze pracują ta uposledzeni

logistic81
@X 28.05.2014 23:00
twoj poziom ortografi jest tak wysoki że nie ma co wyzywac ludzi od uposledzonych więc nie ubliżaj innym weź sie za siebie....

To nie zmienia faktu, że ludziska mają rację, poziom intelektualny ludzi zarządzających Hygieniką jest delikatnie mówiąc uwłaczający tym co tam pracują. W ciągu niespełna roku 60% pracowników rotowała, żaden fachowiec podkreślam fachowiec od HR nie powie, że to jest normalna praktyka w zarządzaniu kapitałem ludzkim. Prawda jest taka, że rybka psuje się od głowy. Prezes albo jest ślepy, albo celowo dopuszcza do praktyk jakie stosują pozostali je członkowie top managmentu, i do tego wszem obecny brud i waląca się infrastruktura, z którą kompletnie ic się nie robi, na pewno nie wpływają dopingująco na pracowników.

product

to nie czekaj na wypowiedzenie tylko szukaj korzystniejszego dla Ciebie i Twojej rodziny rozwiązania, tam nic dobrego się już nie wydarzy

anonim

(usunięte przez administratora)

operator

droga Pani proszę się nie ośmieszać, wszyscy wiemy jak tam jest, szkoda na was czasu

anonim

(usunięte przez administratora)

nick

cała ta HYGIENIKA to jeden wielki kabaret, odradzam wszystkim same półgł............ki

worker

Fajna firma, mili i sympatyczni ludzie, polecam

Krack
@worker 04.02.2014 22:27
Fajna firma, mili i sympatyczni ludzie, polecam

To już THE END

dream

teraz to już tylko może być lepiej, ,,not fulfilled dream,,

Piach 72

Były uzdrowiciel to chyba zatrudnił sie w Lublinieckiej przychodni bo ciągle tam przyłazi. W końcu "uzdrowiciel"

Piach 72

sprawdźcie sobie kto z naszych byłych ,orłów,, został nowym dyr. operacyjnym w Jeronimo Martins Polska HEBE, (usunięte przez administratora)

młody
@Piach 72 23.12.2013 18:41
sprawdźcie sobie kto z naszych byłych ,orłów,, został nowym dyr. operacyjnym w Jeronimo Martins Polska HEBE, (usunięte przez a...

cześć Piach 72 to kto został tym całym dyrektorem operacyjnym? Podaj jakiś link. Mniemam, że były uzdrowiciel

Gebels

Jest różnica między rządzeniem a zarządzaniem haha, widocznie ktoś nie potrafił ani jednego ani drugiego. Aż w końcu ścisnęły schabiki :)

swiety mikolaj

Chcecie wiedziec co w Hygienice? co tu naświetlać, zrobiło się czyściej, leni wywalili, przywrocili starych pracownikow, tchorze uciekli na taktyczne l4. Ci starzy zrobią wszystko by wzrosła wydajność i jakość, tą samą robotę wykonuje teraz tyle Ludzi ile potrzeba. czy będzie lepiej to się okaże, za krótko by to teraz oceniać

dayli opinia

poczytajcie sobie jak jest w jego drugiej firmie dayli,masakra co ten gosc wyprawia

PI-SE

fakt gość ma paskudny charakter, ludzi ma za nic, najlepiej jakby wszyscy pracowali za darmo!

liz

Jestem rozczarowana sytuacją w tej firmie. Zatrudniani są tam coraz gorsi ludzie tak jak ten kolejny dyrektorek który myśli że jak podliże się Prezesowi zwalniając ludzi i traktując ich jak śmiecie to popracuje dłużej niż rok. W tej firmie zamiast doceniać ludzi którzy pracują już jakiś czas i mają o niej pojęcie, to ściąga się ludzi za gruba kasę. Prawda jest taka że gdyby te pieniądze zainwestowano w poprawę firmy, na zakup sprzętu potrzebnego do pracy wiele spraw uległoby poprawie. Ale po co lepiej szukać winy w "szeregowcach".

rysiek

Wszyscy wiemy kto pisze te komentarze o leniach itd. Nie wstyd Ci? Dorosły człowiek a siedzi na portaliku i pisze komentarze. Gdzie klasa? gdzie jakiś autorytet? Prezentujesz żałosny poziom, przegadujesz się z ludźmi w internecie i to jest twoja droga do polepszenia sytuacji w firmie. Dno i wodorosty, niżej się nie da !!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Mig21

co tu naświetlać, zrobiło się czyściej, leni wywalili, postawili na nowych ludzi, Ci nowi robią wszystko by wzrosła wydajność i jakość, tą samą robotę wykonuje teraz dużo mniej Ludzi, czy będzie lepiej to się okaże, za krótko by to teraz oceniać

mag21

A czy ktoś może coś więcej napisać o tym nowym gościu, co to za typ i skąd się wziął i czym się zajmuje

tom

ludzie co wy za bzdury wypisujecie, nic się nie działo było źle teraz coś zaczyna się ruszać to nadal jest żle, to takie typowe ze strony Polaków wiecznie musimy narzekać a nic dać od siebie.. Te obrzydliwe wpisy to chyba wykonują te osoby, który nas ostatnio ,,same,, opóściły. Do pracy nie chodzi się po to aby być , tylko po to aby pracować, a jeżeli komuś ta oczywistość się nie podoba to droga wolna...............

młody
@tom 02.10.2013 07:54
ludzie co wy za bzdury wypisujecie, nic się nie działo było źle teraz coś zaczyna się ruszać to nadal jest żle, to takie typowe...

tom to ciekawe kim Ty tam jesteś, że tak piszesz? Wszystkim zmienili stanowiska, obowiązki ale wypłaty takie same, a tylko wymagają Bóg wie czego. Jak chcą wprowadzać swoje porządki to muszą ludzi zmotywować a nie zastraszać i wymuszać.

Anonim

tak zmienia sie to ze ludzie sami odchodza z firmy

kajot

kasa nadal marna, ale chyba coś się wreście zmienia

lizupaj

krzwy ryj przy gościu, który od wrzesnia zaczął wprowadzać nowe porzadki to jest drobiazg, ten dopero nas zajedzie.Jjak sam mówi demokracja kończy się na nim ,to nic dobrego dla zwykłch szaraków nie wróży, nawet nie ma co liczyć na to, że pensje pujdą do góry, Jedna dobra rzecz, ze wreście biurowiec też lata juŻ po ścianach.

HALO12

Ludzie nie przesadzajcie!!! W całej okolicy są zwolnienia! Hygienika ma przejściowe problemy i tyle. Nie wiem co jest gorsze zostać zwolnionym i wiedzieć na czym się stoi, czy siedzieć w domu na bezpłatnym?

anonim

do next workera - 2012-06-24 12:48:04 może sam zadbaj o własną higienę i dbaj o nią na zakładzie pracy to bedzie czysto. a jak idziesz do kibla i nie potrafisz nawet po sobie spłukać toalety nie mówiąc o myciu rąk przed śniadaniem to sie nie dziwię że tak piszesz. pozdrawiamHygienika jest wielce taka dobra a zwolniła 23 ludzi... I dalej będzie zwalniac ta praca jest daremna. Brak Słów. Najmądrzejsza jest góra ci co najwięcej robią i rządzic nie potrafią. Jednym Słowem HYGIENIKA UPADA!!!

do next workera

może sam zadbaj o własną higienę i dbaj o nią na zakładzie pracy to bedzie czysto. a jak idziesz do kibla i nie potrafisz nawet po sobie spłukać toalety nie mówiąc o myciu rąk przed śniadaniem to sie nie dziwię że tak piszesz. pozdrawiam

next worker

Pracuję tam juz pełne wa lata. Warunki produkcji fatalne. Kto dopuszcza do obrotu tak brudne wyroby ? Są to podpaski albo pieluchy. Czy dziala w Lublińcu Sanepid lub inna instytucja chroniąca hygienę?Takiego producenta-BRUDASA należy zamknąć zanim doprowadzi do tragedii-epidemii lub spowoduje zarażenia u sporej grupy użytkowników. Ich wyrobów nie bieżcie nawet za darmo - ba są zarazone bakteriami. Pracując w hygienice kupuję pieluszki i podpaski renomowanych producntów (Procter, huggins) byle nie była to Hygienika.- boję się o zdrowie swoje i swoich bliskich

Anonim

Witam też pracuje w tej firmie i jeśli chodzi o przymusowe przejście na work service to trochę ,,Lenka\" pojechałaś bo do niczego nas nie zmuszali był wybór albo zostajesz na work serwis albo niestety prezes innych umów nie daje tak jest od roku !!Chyba ze u Was na dole jest inaczej ale niesądze.A co do przerw, urlopów, nadgodzin, to niestety nasze umowy(bo taka tez mam) są tzw ŚMIECIOWE według prawa i podpisując umowe powinnaś wiedzieć co podpisałaś.Zawsze mogłaś pójść do supermarketu :-)wiec nie narzekajmy puki ta pracę mamy chociaż za ,,marne grosze\"Ach i jeszcze jedno zdanie swoje to chyba każdy ma ???

były pracownik

widzę że przenosiny i zmiana właściciela nie wyszły dobrze firmie pracowałem w niej w markach i nie było żadnych problemów z wypłacaniem pensji czy nadgodzin firma płaciła dobre pieniądze nie było na co narzekać ale co tam wspominać czasy się zmieniają a szkoda że firma tak na psy zeszła

Lena

Witam pracuje w tej firmie juz 3 lata a teraz przymusowo trzeba było podpisać umowe z Work Serwice na umowe zlecenie,bo inaczej nie mielibyśmy pracy, a do tego mamy nowego dyrektora który mówi ze nie należy nam sie przerwa, nic nam sie nie należy poprostu śmiechu warte ta firma jest do bani, niemam słów, szkoda gadac,pracujemy na 3 zmiany a traktują nas jak śmieci i do tego za marne grosze, a na dodatek niemamy swojego zdania my jako zwykłe pakowaczki niemamy nic do gadania.

worker Hgn-y

JUż nawet nie sterylizacja a minimalne wymogi higieny nie są przestrzegane. Z warunków technicznych nigdy przestrzegane ni będą Magazyn, transport wew, niedouczenie kadry.

Zostaw opinię o Hygienika SA - Lubliniec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hygienika SA