Aleja Maturalna Rafał Kłobukowski

Oferta

• Ciechanów

5. Opinie o Aleja Maturalna Rafał Kłobukowski

Opinie o Aleja Maturalna Rafał Kłobukowski Warszawa

Nie przegap nowości o Aleja Maturalna Rafał Kłobukowski!

teraz pisze ktos z Alejki;)

15.05.2014 19:37

Nie bardzo wiem o co chodzi powyzej, ale po pierwsze rozmowy rekrutacyjne na skype sa juz rozwiniete w Europie (prosze sie doksztalcic w temacie) a po drugie no po to jest to forum zeby sie pracownicy wypowiadali...wiec? Wieksze oni maja prawo tu pisac o swoich przezyciach niz niedoszli kandydaci lub sfrustrowane osoby z zewnatrz oceniajace czyjes firmy..no ale nic mozna smialo pytac nie mamy nic do ukrycia:)
    mary

15.05.2014 11:20

TUTAJ DOWÓD ,Że firma sama wystawia sobie komentarze i wypisuje brednie . 60 zł za godzinę za jakość studenta? Sama kiedyś studiowałam i na 1 czy 2 roku bym wzięła. ALe potem żaden szanujący się i dobry lektor nie będzie pracować za 25 zł. No chyba ,że sam się dopiero uczy. W dniu 26.08.2013 napisałam jako MARY. W tym samym dniu komentarz niżej napisała MERY ( wydawać się może że to ta sama osoba ale nie :), pierwszą opinię pisałam ja a za MERY podszywa się ktoś z alejki :) Tonący brzytwy się chwyta!! mary - 2013-08-26 10:31:07 powiem z własnego doświadczenia. Rozmowa kwalifikacyjna prowadzona jest ... PRZEZ SKYPE. Tego nie trzeba komentować. Pan Rafał nie szanuje swoich pracowników, klientów też nie dla niego liczy się tylko KASA. A ,że sam pisze większość komentarzy tego już dodawać nie trzeba. zdjecie uzytkownika Anka - 2013-08-26 11:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) przez skype to pierwsza czesc rozmowy, wstepna. Pewnie nie dostalas sie na kolejne (czasem sa i trzy) stad ten komentarz :) no ale trudno nie moga brac kazdego tam patrza i licza sie z jakoscia. A wypisywanie na forach glupot z powodu nie dostania pracy jest zalosne :) mery - 2013-08-26 11:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) nie dostalam pracy bo sie spoznilam na te rozmowe. Taki powod? Jeszcze bedzie mnie Pan Rafal pouczal ze uczniowie nie toleruja spoznien. To ich problem i moj chyba a nie jego?
    Roksana

21.09.2013 12:40

Ja tam pracowałam:) A świetni są wszyscy nie da się ukryć:)
    Roksana

20.09.2013 23:25

polecam wszystkim kandydatom nie ma nigdze lepszych warunkow nic w Alei :) a przynajmniej w zadnej innej szkole...a troche ich juz przerobilam :)
    Dawid

19.09.2013 21:41

polecam kazdemu Chetnemu pracownikowi Alejke:)) Nie ma sie do czego przyczepic.
    robert

14.09.2013 15:05

polecam wszystkim pracownikom ceniacym jasne zasady i obustronna uczciwosc
    Iga

11.09.2013 20:20

Na ten rok szkolny zakonczona jest juz dawno:P
    Seba

11.09.2013 12:40

warunki w Polsce dla pracownikow jakie sa kazdy wie, ale w zadnej innej firmie nie bylem lepiej traktowany:)
    Iga

10.09.2013 18:25

bzdura. Płacą tyle ile w umowie, a godziny sobie sami korepetytorzy z uczniami ustalają nikt tam niczego nie rozkazuje. Poza tym co w umowie typu punktualność itp., ale to chyba normalne. Rekrutacja tam i tak już zakończona więc chyba już bez różnicy.

05.09.2013 16:02

szkola bardzo fajna polecam zarowno korepetytorom (slyszalam same pozytywy) jak i uczniom (sama zdalam mature bardzo dobrze z nimi) !:)
    Korepetytor

31.08.2013 07:05

Każdy nowy korepetytor to potencjalna konkurencja dla już pracujących korepetytorów w rozdysponowaniu uczniów więc nie dziwne, że nie będzie tu wielu aktywnych i zachęcających innych pracowników:)

30.08.2013 20:28

pracownicy nie sa od udzielania inf na nieoficjalnych forach. Wrecz nie powinnni
    ?

30.08.2013 19:45

a skad forumowicze maja to wiedziec :) Ty pisac lepiej do Alei albo zadzwonic :)

29.08.2013 18:34

czytanie ze zrozumieniem. 2plus2 = 4 czy 2?
    Wera

27.08.2013 21:37

tak na dworcu robia rozmowy :p w poczekalni xd ale wy macie te teksty uane :p
    Anka

26.08.2013 12:25

tak dla szanujacej sie firmy to jest powod.
    mery

26.08.2013 11:58

Anka

26.08.2013 11:53

mary

26.08.2013 10:31

21.08.2013 08:23

mozna wybrac poziom. Generalnie uczniowie (klienci) wymagaja pewnych rzeczy i dlatego Aleja tez musi spelniajac wymagania klientow tego typu zasady worowadzac.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Aleja Maturalna Rafał Kłobukowski?

Kontakt - Aleja Maturalna Rafał Kłobukowski

Warszawa

Branża główna: Nauka języków

20.08.2013 15:40

jak jest wybitny to moze wezma.
    nobies

20.08.2013 15:38

jak w zeszlym roku pisales mature to Cie nie wezma. Minimum 4 rok studiow i doswiadczenie czteroletnie

20.08.2013 09:33

powinni zakazac spamowania takimi pytania:P jakbys nie zauwazyl nikt sie nie rzuca do odpowiedzi i tez jakos nikt nie krytykuje Alei (poza konkurencja, ktora nawet poprawnie nie umie pisac: pisze sie ALEI a nie jakiejs ALEJI) wiec chyba mozesz juz sobie darowac :P bo Ciebie to oni na pewno nie przyjma:P
    Robert Z.

19.08.2013 14:44

Chodziło o parę wcześniejszych wpisów jednej z osób. Dzwonił już kiedyś wg wstępnych ustaleń z numeru zastrzeżonego. Nie chodzi o Twoje pytania.
    Specjalista

19.08.2013 10:33

Dokładnie: jest to typowe zagranie marketingowe mające miejsce w internecie: zrobić dużo hałasu, pisać opinie w imieniu różnych klientów. Ale to i tak nie sprawi, że będzie więcej klientów. Nie będzie. Firma i tak padnie, bo oferuje studencką jakość za 60 zł.

18.08.2013 15:01

Mam wrażenie, że aleja maturalna sama robi sobie reklamę pisząc te komentarze niby klientów. Czy może w wakacje tez macie taki ruch? Pracuje ktoś teraz i ma np. 10 osób na lekcje?

17.08.2013 16:12

W swojej ofercie aleja maturalna pisze, że w razie kiepskich wyników jest zwrot pieniędzy, co wtedy dzieje się z korepetytorem? Obarczają go tymi kosztami?

17.08.2013 02:17

jak Ci odpisze, ze jest to jest:) wiecej wiary juz Ci napisalem, ze nie sciemniaja wiec powinno Ci to wystarczyc i mozesz spokojnie ich pytac bez obaw :)

16.08.2013 06:48

piszcie sobie takie pytanka do firmy :P to sa szczegoly jakie sa uzgadniane indywidualnie pewnie kazdy ma inny czas umowy...osobiscie moge jedynie polecic wspolprace z Aleja bo jest bardzo fajna:)

15.08.2013 16:41

czemu po prostu nie napiszecie do firmy i nie zasiegniecie info ze zrodla? jaki sens jest w zdobywaniu mfo na forach :p ? premie z reguly sa za wyniki w firmach raczej....tak mi sie wydaje ;) takze odsylam do zrodla bedzie chyba wiarygodniej :)
    uczen

15.08.2013 16:31

fantastyczna szkola i nauczyciele!!!! kazdemu juz polecilem!!!:))) dzieki Aniu-korepetytorko z Alei za wspolne lekcje:))))
    umowa zlecenia

15.08.2013 16:29

oczywiscie ze jest umowa. Jednak nie jestem upowazniony tutaj do wypisywania szczegolow. Premie jak sa to na pewno nie dla kazdego :p chyba jak wszedzie... .
    E Z

15.08.2013 16:02

praca i atmosfera bardzo fajna. Uczniowie szanują firmę. Klientów dużo można mieć jak się ma czas na ich przygotowywanie. Polecam:)

15.08.2013 15:57

na tle innych firm przyzwoicie. Samemu nie znajdę uczniów już próbowałem. to ja Chyba się zgłoszę. Ciężko się dostać?
    tak

15.08.2013 15:44

no to jak sie nie oplaca to nie zatrudniaj po klopocie nie rozumiem waszych dylematow :p z tego co wiem daja 30zl za godz jak trzeba dalej dojezdzac no a karte miejska tak czy tak kazdy ma wiec nie szukaj dziury w calym :p zawsze do pracy sie dojezdza
    Andrzej

13.08.2013 19:13

w Alejce dobry korepetytor ok 2 tys moze wyciagac. Jak masz czas oczywiscie na wziecie paru uczniow i jest DOBRY
    do Anonim

13.08.2013 18:59

jak szukasz pracy i liczy sie tylko zarobek dla Ciebie to powodzenia :d abstrachujac od tej konkretnej firmy z takim podejsciem.....wspolczuje Twoim uczniom :p dobrze ze nie kazdy jeszcze tylko patrzy na zusy, place, stawki itd.....
    Ilona

20.06.2013 14:05

Pracuję w Alei znam wielu korepetytorów i każdy ma minimum 4letnie doświadczenie, a nie 5. To prawda. Ale to też dużo na tle konkurencji, która bierze kogo popadnie często z ulicy. Stawka 50netto to też bardzo przyzwoita, mieszcząca się w średniej bo w większości innych szkół mamy 40 - 60 ale BRUTTO.
    aneczka

20.06.2013 12:34

Z tym doświadczeniem 5 letnim lektorów to jedna wielka ściema. Biorą przypadkowych lektorów, zalecają ich jako najlepsi , dają im marne 50 zł za 2 godziny a resztę biorą dla siebie! NIE POLECAM!!
    xD

16.06.2013 13:15

to następny czy ten sam koleś o różnych nickach?xD teraz się czpeia braku kadry na stronie? Może jeszcze źle obraz ma powieszony w pokoju?xD haha jaki frustrat...firma działa w całym kraju od lat a ten wyskakuje z jakimś zusem za 1000złxD

Zostaw merytoryczną opinię o Aleja Maturalna Rafał Kłobukowski