Aleja Maturalna Rafał Kłobukowski

Oferta

• Ciechanów

5. Opinie o Aleja Maturalna Rafał Kłobukowski

Opinie o Aleja Maturalna Rafał Kłobukowski Warszawa

Nie przegap nowości o Aleja Maturalna Rafał Kłobukowski!

Prawda o Alei Maturalnej

08.11.2019 15:09

Korepetytorzy to przypadkowe studenciaki. Najczęściej nawet nie studiują danego kierunku i można dostać fizykę przeprowadzaną przez studenta psychologii. Za 80 zł/h którą płaci rodzina dziecka, Ty dostajesz połowę. Dobry pieniądz dla studenta, ale to jawne okradanie rodziców dziecka. Nauczyciel z doświadczeniem bierze 40 zł za godzinę. Także jeśli chcesz zostać klientem Alei to zalecam poszukać innego ogłoszenia na OLX, e-korepetycje, Gumtree etc. Będzie taniej i lepsza jakość. Aleja to (usunięte przez administratora) P. S za chwilę pod moją opinią pojawi się mnóstwo opinii w krótkim czasie wypisywanych przez właściciela - Rafałka. Będzie zarzekał się że jest "Marlenką", "Piotrusiem" lub "Korepetytorem" ale tu komentuje tylko i wyłącznie właściciel firmy. (usunięte przez administratora)
    Alex

14.11.2019 13:20

Prawda o Alei, w 100% się zgadzam
    Alex

14.11.2019 14:04

ale kasa się zgadza, wyniki maturzyści też mają dobre. Także jakoś to działa. Nie wiem może szef jest jasnowidzem i od razu wie kto dobrze uczy XD
    Była pracownica

14.11.2019 13:55

Byłam tam pomocnikiem księgowego i miałam kontakt z każdym zatrudnionym korepetytorem. Większość była zadowolona i z większości Aleja też, ale oczywiście bywały wyjątki. Jeśli o mnie chodzi nie mam żadnych złych wspomnień.
    Natalia

10.11.2019 20:18

Niektórzy (no właściwie znając życie to jedna osoba pod różnymi nickami) zarzucają tutaj szefowi Alei różne dziwne rzeczy, ale zupełnie nie rozumiem na jakiej podstawie. Oczywiście, że przy tak dużej firmie, działającej w całej Polsce coś może pójść gdzieś nie tak, ale znam Go osobiście i proszę mi wierzyć - każdy problem można rozwiązać po prostu podczas szczerej rozmowy z Nim. Polecam rozwiązywanie problemów w cywilizowany sposób :)
    Michał Jankowski

10.11.2019 10:19

zostałem poproszony przez Aleję o napisanie tu swojej szczerej opinii więc chętnie to zrobię. Byłem uczniem do matury 2019. Poszło świetnie. Korepetytor na każdą lekcję był przygotowany, zjawiał się punktualnie. Pełna profeska. Polecam!
    Kamil

10.11.2019 09:07

Pracuję 4 rok i to co mi odpowiada to dobra kasa, on time, fajni uczniowie i duzo zlecen. Firma pomaga jak masz problem lub np. potrzebujesz zaliczyć praktyki. Z minusow to można wymienić brak spotkań integracyjnych z innymi pracownikami czy dojazdy do uczniów (w Wawie są korki :/).
    Tomasz

10.11.2019 07:44

Wpisy od "Macieja Ochockiego", "Darka", podpisującego się również "prawda o..." itp. pojawiają się w wielu wątkach również innych firm, głównie szkół, choć nie tylko. Ten sam gimnazjalny poziom wypowiedzi.(usunięte przez administratora) Niedługo pojawi się na oficjalnej stronie Alei zakładka, w której opublikujemy oświadczenia złapanych hejterów z tego forum (m.in. Adama B) wraz z prawdziwymi nazwiskami, karami jakie otrzymali, potwierdzeniami przelewów itp. Było już ich trzech, ten jest czwartym :)
    Lajner

09.11.2019 10:11

Biorąc korki u nich nawet nie wiedzialem, ze to taka duza firma. Moj wynik maturalny byl bardzo dobry takze nie moge narzekac, korepetytorow tez mialem dobrych i fajnych (matma, angielski). Obecnie studiuje i w sumie zastanawiam sie czy nie moglbym pracoeac teraz w Alei ;)
    Olek

09.11.2019 12:45

Gdyby ten wpis był od Rafała to by czegos takiego nie napisal. Ewidentnie widac, ze ktos sie podszywa pod Rafała :) mysle, ze to jest dla wszystkich jasne, ale sprostowac nie zaszkodzi.
    Lajner

10.11.2019 07:31

nie pracuję tam :) napisałem jak jest nie wiem o co chodzi z tym wpisem, ale patrząc po innych wpisach na tym forum to faktycznie macie jakiegoś (usunięte przez administratora) pewnie z konkurencji xd
    Daria

08.11.2019 17:44

od wczoraj próbuję się dodzwonić i umówić na korki i nikt nie odbiera! O co chodzi?!
    Olek

08.11.2019 18:08

Proszę jeszcze raz spróbować :)
    Daria

09.11.2019 07:41

udało się, dziękuję.

23.10.2019 08:52

Prawda

08.11.2019 15:04

Prawda, pozostałe opinie które chwalą firmę to Rafał Kłobukowski we własnej osobie sobie napisał. Porównać to mkznaydo lizania sobie samemu jąder... Stać cię na dziwki, czemu sobie nie wynajmiesz? Na taki hajs ludzi oszukujesz to użyj go w celu rozrywki
    Darek

08.11.2019 15:12

no moze i ma tyle czasu zeby pisac samemu, ale rowniez wszystkie negatywne sa pisane przez jednego trolla
    Malwina

08.11.2019 11:06

Na początku byłam nastawiona sceptycznie bo przysłali mi do nauki córki studentkę, która wyglądała tak młodo, ż e nie sprzedałabym jej alkoholu :) Ale obroniła się w trakcie pracy, świetna kobieta, która rozbudziła w moim dziecku pasję do matematyki. Pozdrawiam serdecznie!
    Wiola

08.11.2019 14:44

bo studenci uczą lepiej! Są na bieżąco z wymogami, mają dobry kontakt z uczniami. Czemu rodzice tego nie rozumieją?
    Suzane

08.11.2019 13:53

sporo tu skrajności na tym forum, a tak naprawdę to normalna, zwykła firma jakich na zachodzie pełno
    maturzysta

08.11.2019 10:45

która inna szkoła napisałaby rok po maturze do swojego ucznia z pytaniem co słychać, jak studia? Najpierw mnie dobrze przygotowali, a teraz dalej czuć zainteresowanie. Takich firm już jest mało! Polecam!:)
    Mati

08.11.2019 10:12

Jak to wyglada w praktyce? Jest sens tam kandydowac czy raczej szukac gdzies indziej? Praca na wlasna reke odpada, mam dosc nieodpowiedzialnych uczniow co odwoluja zajecia na 5min przed i nie chce mi sie tez ciagle szukac ich samemu bez pewnosci, ze beda
    Koala

08.11.2019 10:30

raporty, oswiadczenia...
    Michał

08.11.2019 10:31

raczej wszedzie tego doswiadczycie, w kazdej firmie.
    asd

08.11.2019 09:08

Nie wiem jak jest obecnie, ale 3 lata temu było O.K. Piszę opinię ponieważ po okresie pracy w Alei pracowałem w innych szkołach i w porównaniu do Alei wypadły one blado. Głównie z powodu braku klientów. Klienci rezygnowali, odchodzili, nie było zleceń. W Alei wyglądało to o niebo lepiej.
    Sylwia

08.11.2019 07:17

Uczciwe zasady, kasa na czas, zadowoleni klienci cieszacy sie jak przyjezdzasz do Nich :) bardzo polubilam te prace i jak tylko wroce z Erasmusa to wracam tez do pracy tutaj :)
    Sebastian Pijarski

24.10.2019 09:17

Jako były korepetytor Alei Maturalnej opowiem wam kilka rzeczy na jej temat: 1. Zatrudnienie - polega na nałapaniu poprzez facebooka, olx, Gumtree studentów. Pytanie czy studiujesz, gdzie i jaki kierunek. Następnie jedno pytanie czy kiedykolwiek nauczałeś. Jeżeli wydasz się pewny siebie, komunikatywny to zapyta cię z jakich przedmiotów możesz udzielać korepetycji. Nie wymagają wyników matury, certyfikatów, dowodów że wcześniej nauczałeś, ani potwierdzenie kierunku jaki studiujesz. CZYSTA ŁAPANKA KOGO POPADNIE ABY MIEĆ PRACOWNIKA. 2. Wynagrodzenie - jak ja studenta masz świetne wynagrodzenie, problem jedynie z dojazdami bo raz musisz jechać na koniec miasta a innym razem na drugi koniec.
    Tomek

24.10.2019 11:56

widac, ze Pan Pijarski ze swoim poziomem kultury nie mogl pracowac w Alei i to tylko swietnie swiadczy o firmie, ze sie pozbywa takich ludzi. Tylko po co z nim dyskutowac?
    Były uczeń

29.10.2019 12:43

Sebastian pisze prawdę, w Alei pracują studenci którzy nie wiedzą jak nauczać, bez jakiegokolwiek przygotowania.(usunięte przez administratora)
    iqra

25.04.2015 13:42

Z perspektywy ucznia również muszę przyznać, że pracownicy Alei są zaangażowani i zadowoloni. Miałam przyjemność współpracować rok z panią od chemii i panem od angielskiego i nie zauważyłam by byli rozczarowani pracodawcą
    Iga

17.10.2019 18:24

liczy sie wiedza a nie uroda :) chyba..
    Czarek

25.10.2019 16:28

ja rowniez pozdrawiam swoja korepetytorke, wyniki na maturze Twoja zasluga!
    HaPaNa

10.05.2016 09:58

Janek

17.10.2019 18:26

w sumie tez potwierdzam :-)
    Gregory

25.10.2019 08:35

przynajmniej merytoryczny, zgodny z rzeczywistością, sprawiedliwy wpis. Oby więcej takich na tym wątku :)
    Obserwator

22.10.2019 21:50

ruch tu jak na forach najwiekszych szkol jezykowych :) rozrosla sie Aleja w ostatnich latach widze no tylko ciekawe ile wpisow jest od konkurencji, ile od pracownikow PR Alei ????
    Daniel

23.10.2019 07:52

niewazne co pisza, wazne, ze pisza, nie wiedziales? ????
    Obserwator

25.10.2019 08:33

no nie wiedziałem ;-)
    Maciek O.

23.10.2019 19:25

Aleja słabo naucza i tyle.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Aleja Maturalna Rafał Kłobukowski?

Kontakt - Aleja Maturalna Rafał Kłobukowski

Warszawa

Branża główna: Nauka języków

Grzegorz

23.10.2019 08:17

na watku kazdej firmy to samo. Nie ma nigdzie merytorycznych opinii. Kiedys na goworku cos mozna sie bylo dowiedziec....:(
    Maciek

22.10.2019 19:12

Ja, Rafał Kłobukowski oświadczam zgodnie z wyrokiem Sądu Administracyjnego w Konstancinie-Jeziorna iż zostałem zobligowany do sprostowania nieprawdziwych opinii na temat swojej firmy Aleja Maturalna. Komentarze użytkowników "maciek", "mikołaj", "korepetytor" oraz wiele innych mających na celu poprawę PRu firmy na portalu GoWork są nieprawdziwe i zostały dodane przez właściciela firmy.
    Rafałku boli negatywna opinia?

22.10.2019 22:38

Studenciaku, straszyć to możesz 19-20 letniego studenta. Z czym ty do ludzi, palancie.
    Grzes

22.10.2019 22:47

Przepraszam, piszę głupoty... Maciej ma rację, Rafał to cfaniaczek.
    kto tym razem? :)

22.10.2019 20:13

sie tu tak inteligencją chwali? Znów będą oświadczenia słać z przeprosinami i kasę na domy dziecka? Panie Rafale Pan musi to publikować np. na stronie bo chyba tu każdy myśli, że się można podszywać pod każdego i pisać bzdury
    Lena

22.10.2019 21:06

nie siej fermentu Kamil mowil tylko, ze nie Konstancin :p poza tym nie pisz tu takich inf.... Dobra szef wroci z wojazy to ogarniemy
    Michal

22.10.2019 21:26

dlaczego nie? fernu to nie nazwisko. wierzba dar... tez nie.
    Artur z M jak Milosc :D

22.10.2019 20:37

normalnie sie uwzial na szefie jak Artur na Marcina w emce ;p
    lektor

22.10.2019 20:09

widzicie? Sam się facet przyznaje do kłamania! Nic więcej nie trzeba dodawać
    rafalek klobuszewski

22.10.2019 20:06

krecisz i krecisz i na forum i w zyciu no ale inaczej milionow sie nie zarobi co???
    Lektor

22.10.2019 19:29

Rafał, nie odwalaj numerów bo mam 30 lat i mnie nie zastraszysz sądem za rozpowszechnianie złych opinii. Lada moment mogę zechciec wysłać do Urzędu Skarbowego zawiadomienie "uprzejmie donoszę..." i polecisz :) do tego Państwowa Inspekcja Pracy i twoje miliony szybko stopnieją ;) Nosił wilk razy kilka... ;)

22.08.2018 11:21

Jak widać poniżej, pozytywne opinie dodawane są przez właściciela podającego się za "Tomka", "Elżbietę", "Grześka" itp. Prawda jest taka, że do tej karykatury prawdziwego szkolnictwa zatrudniają ludzi z pierwszego lepszego forum Facebooka i nie sprawdzają ich kompetencji. Wiem, ponieważ sam zostałem tak przyjęty i mam na to dowody :) Jeśli natomiast doda się prawdziwą opinię na Gowork to właściciel o którego poziomie nawet się nie wypowiem sam dodaje komentarze tak, aby wyjść na swoje. To chyba pokazuje wszystko. Podejrzewam, że pod tym postem w moim imieniu pojawi się także inny komentarz, z którego będzie wynikać, że nie znam się na rzeczy i chcę tylko oczernić tą karykaturę szkoły (tak jak w przypadku poniższych komentarzy), tak więc: Do wszystkich którzy rozważają korepetycje - ZDECYDOWANIE I Z SERCA ODRADZAM. Od studentów znalezionych na pierwszym lepszym portalu i bez doświadczenia raczej za wiele się nie nauczycie. Do ośmieszającego się własciciela - dodawanie pozytywnych opinii podając się za różne osoby i w ten sposób podnoszenie rankingu pokazuje wasz poziom. Tak samo jak dopisywanie komentarzy w imieniu osób dodających.
    EAS

22.08.2018 12:08

priv.
    Katalina

22.10.2019 19:24

Bardzo dobrze Adam B! Trzeba ostrzec ludzi przed tym sciemniaczem(usunięte przez administratora) Wciska maturzystom ludzi którzy sami ledwo sobie radzą z przedmiotami :)
    22 sierpnia 2018

22.10.2019 19:21

22 sierpnia 2018 Rafał właściciel chyba miał za dużo czasu wolnego bo zamieścił ponad 30 pozytywnych komentarzy na temat swojej firmy :) Utarg przez wakacje był słaby? Ojooooj.

23.08.2018 10:34

Oświadczenie Oświadczam, iż zamieszczone przeze mnie informacje i opinie dotyczące Alei Maturalnej reprezentowanej przez Rafała Kłobukowskiego nie są zgodne z prawdą. Opinie te zamieszczone zostały na portalu GoWork przy użyciu pseudonimów „Adam B.”, „Uczeń”, „Prawdziwy uczeń”, „Przedstawiam się jako Tomasz” oraz „Tuszowanie złych opinii”. Dotyczyły one informacji, iż Aleja Maturalna nie sprawdza kompetencji osób przyjmowanych jako korepetytor, oraz że osoby te przyjmowane są tylko na podstawie odpowiedzi w portalach społecznościowych (takich jak Facebook), bez sprawdzania wspomnianych kompetencji. Opinie dotyczyły także informacji, iż pozytywne opinie na stronie GoWork.pl dodawane są przez samego właściciela i osoby zatrudnione w Alei Maturalnej. Jak już wspomniałem wyżej, opinie zamieszczone przy użyciu powyższych pseudonimów nie są zgodne z prawdą. Ze swojej strony chciałbym przeprosić Aleję Maturalną, oraz osoby poszkodowane w wyniku rozpowszechnienia tych informacji. Chciałbym również nadmienić, iż ze swojej strony nie będę już publikował mylnych informacji. Z poważaniem pełna treść oświadczenia wysłana z mojego adresu e-mail na e-maila Alei Maturalnej.
    Rafał Kłobuck

22.10.2019 19:09

Dobry fejk Rafałku. Już zgłaszamy do Urzędu Skarbowego (usunięte przez administratora)

24.04.2015 08:44

Dobiega mój drugi rok współpracy z Aleją Maturalną i nie mam się do czego przyczepić - wręcz przeciwnie. Kasa na czas, uczniowie przygotowani do matur i zadowoleni, wszystko jest tak jak było obiecane na rozmowie. Oczywiście każdy chciałby zarabiać zawsze więcej lub pracować jak najmniej^^ no ale porównując do innych firm Alejka wychodzi bardzo korzystnie.
    Franek

12.11.2018 15:40

gdyby moderatorzy i administratorzy poslugiwali sie loginami ich charakteryzujacymi (a nie imionami zwyklymi wprowadzajacymi w blad, zadaj slabe pytania na sile podtrzymujace watki ) to pewnie inni tez by tego nie robili :) tak?
    Kamil

17.10.2019 13:13

praca jak praca, fajnie, ze mozna wybrac godziny racy co wazne dla studentow jest no i ze ma sie kontakt z uczniami :-) jak ktos to lubi bedzie zadowolony

15.10.2019 11:26

Rafałek Kłębuszek

16.10.2019 13:16

nie wiem ja chodze do gimnazjum i mama go rozbila xd
    Maciek

16.10.2019 13:18

wiesz jak Aleja miala zlecenie na nauke gimnazjalisty to moze i wyslala korepetytora bez znajomosci biznesowego angielskiego. Nie wiem czy to takie dziwne, ze w takiej sytuacji korepetytor sie zestresowal i nie wypadl najlepiej

16.10.2019 10:02

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Aleja Maturalna Rafał Kłobukowski? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?
    Iga

16.10.2019 13:17

do 24 harujemy :)
    Doxi

26.04.2015 12:17

dobre stawki, sprawny przeplyw informacji, uczciwie, fachowo - przynajmniej na tle branzowej konkurencji (z niejednego pieca chleb jadlem to troche w temacie wiem). Moge polecic. Dziwna jest troche jedynie rekrutacja. A dokladnie to, ze nie ma jednolitego systemu rekrutacji. Rozne osoby prowadza rozmowy. Raz przez internet w formie wideokonferencji, raz osobiscie. Raz dokladnie sprawdzaja wiadomosci, raz wyrywkowo. Czasami jest kilka rozmow przed decyzja, a czasami jedna . W kazdym razie moge polecic:)
    Hubert

22.08.2018 12:59

wlasnie sie szykuje na rozmowe, dzieki przyda sie kazde info :)
    Oleander

27.05.2015 14:46

Super się pracuje :) Fajne relacje z szefem. Jest sporo jakiś oświadczeń do podpisania, ale nic co by wychodziło poza standardy w innych firmach. Kontrola nieodczuwalna jak się dobrze i terminowo wypełnia raporty. Ja przynajmniej przez trzy lata współpracy żadnych kłopotów nie miałem.
    Sandra

22.08.2018 12:59

Pracujesz dalej?
    Eliza

03.07.2018 11:58

Eliza 23.01.2018 21:50 polecam kazdemu Chetnemu pracownikowi Alejke:)) Nie ma sie do czego przyczepic. DarkStranger - 2013-09-20 11:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Poważnie nie idzie się załapać już do Alei? Bo jak czytałem to faktycznie z 60 zł jakie płaci klient 25 dla studenta, ale jest wymóg prowadzenia 2h, czy jeden kurs i 50 zł jest. Prawda to w ogóle? Roksana - 2013-09-20 23:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) polecam wszystkim kandydatom nie ma nigdze lepszych warunkow nic w Alei :) a przynajmniej w zadnej innej szkole...a troche ich juz przerobilam :) Lola - 2013-09-21 12:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Roksana, a czego Cię uczyli? Miałaś lekcje w jakim trybie? Możesz mi polecić dokładna osobę z alei do korepetycji jeśli chodzi o matematykę? Tylko nie pisz, że wszyscy sa świetni, czy coś.. Roksana - 2013-09-21 12:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Ja tam pracowałam:) A świetni są wszyscy nie da się ukryć:) Lola - 2013-09-22 11:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) To gratuluje skromności, nie ma to jak polecać samej siebie ;). W ogóle dlaczego już nie pracujesz, skoro tak fajnie było? Dawid - 2013-09-19 21:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) polecam kazdemu Chetnemu pracownikowi Alejke:)) Nie ma sie do czego przyczepic. Marta - 2014-07-15 20:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1) pracowalam dwa lata i faktycznie stawki przynajmniej w wawie sa od 25 do 40 netto a podatek jest odprowadzany co do zlotowki (przynajmniej u mnie). Atmosfera fajna chociaz tak naprawde w calej firmie poznalam tylko trzy osoby :( no ale narzekac nie mam na co i gdyby nie wyjazd za granice na pewno zostalabym dalej. Robert - 2014-08-04 11:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) przynajmniej zasady są przestrzegane:) Zawsze kasa jest i wszystko tak jak w umowie (wysłanej, racja, poczta:P) Uczniowie raczej też nigdy nie narzekają - w końcu mają gwarancję lub zwrot pieniędzy, a odkąd pracuję nie było niezadowolonych z wyników uczniów. Renata - 2014-08-05 10:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Z tego co wiem to Aleja Maturalna jest właścicielem znanej przecież Maturolandii (www.maturolandia.pl) więc chyba nie mogą być źli Sandra - 2014-08-07 11:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Przerobiłam kilku pracodawców i jak dotąd tu jest najfajniej :) Czuję się traktowana z szacunkiem i zawsze można liczyć na pomoc szefa JZ - 2014-08-07 12:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) tak, ale na rozmowie sprawdzają bardzo dokładnie z wymogów maturalnych (klucze, zasady, zmiany od 2015 r.). Lepiej być na to przygotowanym idąc na rozmowę. Hej, pracowałam tam w 2013/2014 - skończyłam w maju i jeśli się przez trzy miesiące nic nie zmieniło to nie ma za bardzo się do czego przyczepić:-) ahhhh żeby wszędzie tam było - teraz doceniam bo pracuję w restauracji:/ Pozdrawiam wszystkich z Alejki:)) Ulka - 2014-09-27 10:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) UWAGA! Zadałam sobie trud i przeczytałam całe forum. Postaram się streścić. Zdecydowanie przeważają POZYTYWNE komentarze od pracowników bądź uczniów. Negatywne jak się zdarzają to są pisane przez nieprzyjętych kandydatów - wnioski proszę wyciągnąć samemu. Uczen Alei - 2014-09-27 10:40:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) dzięki temu, że przyjmują wybrańców ja zdałam dobrze maturę ! :) dzięki za miły rok udanej współpracy zdjecie uzytkownika tomek - 2014-10-29 18:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) no i bardzo dobrze, ze ta firma nie robi żadnych przekrętów finansowych i na pracowników też nie oszczędza, bo widzę, że są dobre stawki (te 25 - 40 netto to nadal aktualne?) a mi zależny głównie na wysokim wynagrodzeniu (jest tyko podstawa czy premię też idzie wyrobić do tego dodatkowo?) z góry dzięki za informacje.
    Ilona

22.08.2018 11:36

dokladnie.
    LubOP

22.08.2018 12:56

fajnie sie pracowalo w zeszlym roku, mam nadzieje, ze w nadchodzacym bedzie rowniez ok :)
    Jon

03.07.2018 11:57

Jon 26.03.2018 11:26 jesli chodzi o branze edukacyjna, porownanie do innyh centrow korepetytorskich no to Aleja radzi sobie bardzo dobrze. Maja chyba najwyzsze stawki godzinowe, duzo klientow, dobra atmosfere pracy. Jak widac na forum kazdy pracownik raczej zadowolony
    Rafał

22.08.2018 11:37

maja jeszcze miejsca?
    Paweł

22.08.2018 12:16

konczy sie rekrutacja.
    Fedo

23.01.2018 21:29

HaPaNa 10.05.2016 09:58 plusy: - uczciwosc pracodawcy (o wszystkim wiesz przed rozpoczeciem wspolpracy wiec jak akceptujesz warunki to juz Cie nic nie zaskoczy, kasa tez zawsze sie zgadza) - dogodne terminy lekcji ustalasz z uczniem i pracujesz wtedy kiedy mozesz (np w przerwie na uczelni, weekendy) - stawki (w innych szkolach placa sporo mniej) - wybierasz sobie region dzialania, ilosc uczniow - bardzo sprawny i szybki kontakt z centrala w razie jakis problemow (takze pomoc prawnika firmy) - mozliwosci awansow, premii (kolezanka zostala szefem regionu wielkopolskiego po dwoch latach pracy na stanowisku korepetytora i ma teraz stala prace na umowe o prace i 4000netto) minusy: - niezbyt zorganizowana integracja z innymi pracownikami - spory przesiew na rekrutacji, kontrola rozbudowana - lekcje u ucznia (a wiec dojazd do ucznia) reszta jest powiedzmy neutralna wiec nie bede juz sie rozpisywac:) wiadomo jednym pasuje innym nie. pomocna (0) odpowiedz don Tomasz 10.05.2016 09:51 wlasnie, podsumuj skoro masz porownanie na przestrzeniu 5 lat pomocna (0) odpowiedz cevin 10.05.2016 09:49 nie Ty pierwsza to mówisz. Co jest najlepsze? a co najgorsze? pomocna (0) odpowiedz HaPaNa 10.05.2016 09:49 pracowalam w 2011 u nich i teraz znow - zmiana o 80000 stopni na plus ! :D pomocna (0) odpowiedz Lovrent 10.05.2016 09:47 powodzonka pomocna (0) odpowiedz Szukasz kursu w Warszawie? kurs fryzjerski Warszawa kurs grafiki komputerowej Warszawa kurs HR Warszawa kurs kadrowo-płacowy Warszawa kurs kosmetyczny Warszawa kurs kucharski Warszawa kurs księgowości Warszawa kurs cukierniczy Warszawa kurs programowania Warszawa Nastal 10.05.2016 09:47 będę startował od lipca;) jak się uda!! pomocna (0) odpowiedz Lovrent 10.05.2016 09:46 no chwile musi trwać, muszą posprawdzać kandydtów to oczywiste, ale warto się "pomęczyć" bo praca jak mówiłem fajna. Zesztą do września czas masz :-P pomocna (0) odpowiedz Nastal 10.05.2016 09:45 zgloszenie wyslane, pozostaje czekac. Dlugo trwa rekrutacja? pomocna (0) odpowiedz Lovrent 10.05.2016 09:44 nie ma za co;) powodzenia w rekrutacji i miłej pracy pomocna (0) odpowiedz Nastal 10.05.2016 09:44 dzieki!! pomocna (0) odpowiedz Lovrent 10.05.2016 09:43 w ogłoszeniach proszą o kontakt e-mailowy pomocna (0) odpowiedz Nastal 10.05.2016 09:42 oo to fajnie, przez maila sie kontaktowac? telefonicznie? pomocna (0) odpowiedz Lovrent 10.05.2016 09:42 wydaje mi sie, ze trwa juz jakis czas na rok szkolny 2016/2017 pomocna (0) odpowiedz Nastal 10.05.2016 09:41 ciekawe kiedy będzie nowa rekrutacja pomocna (0) odpowiedz replay 10.05.2016 09:27 trey - 2016-05-10 09:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) w każdym razie polecam współpracę. przerobilem prace w innych tego typu firmach tu jest zdecydowanie najlepiej zdjecie uzytkownika yatam - 2016-05-10 09:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) to i ja sie powtorze: pracuję już trzeci rok i zdecydowanie polecam każdemu chętnemu dorobić sobie w czasie studiów. Jest uczciwie, stawki na tle konkurencji chyba najlepsze (40 na reke za godzine placa, a pod Warszawa to i wiecej). Pare lat temu bylo gorzej, ale rozwineli sie, ogarneli i firma dziala bardzo profesjonalnie zdjecie uzytkownika
    Polina

22.08.2018 11:43

nom. Zgadzam sie w 100%.
    Ania

22.08.2018 12:16

generalnie mozna polecic.
    Piotrek

22.08.2018 11:34

Widac, ze Aleja sie rozlosla i jest zagrozeniem dla konkurencji, ale w sumie to dobrze dla nich. Spokojnie. Dzialaja od 2011 co mozna latwo sprawdzic w GDIG i raczej z ludzmi z fejsa bez kompetencji nie dojechali by za daleko :)

22.08.2018 11:46

Chyba zagrożeniem dla uczniów, którzy szukają czegoś sensownego.
    Uczeń

20.08.2018 15:14

dodatkowo powiem, ze nie przyjeli mnie bo nie mam doswiadczenia, a sami wczesniej pisali, ze bedzie szkolenie. Gdzie tu sens? To kogo chca szkolic? Tych co maja doswiedzenie i umieja wszystko? Szukaja na fejsbukach ludzi a czepiaja sie szczegulow.

22.08.2018 11:12

Panie Rafale (znany także jako Tomasz, Elżbieta i inne osoby dodające opinie) , na prawdę chyba czas spojrzeć prawdzie w oczy. Podejrzewam, że 90% pozytywnych opinii na tej stronie jest dodanych przez Pana a to już jest śmieszne i pokazuje wasz poziom. Tak samo jak dodawanie komentarzy w imieniu osób, które je dodały.
    Katarzyna

22.08.2018 11:20

Adam B, znany jako Uczen, Tomasz itp :) jak juz kogos o cos oskarzasz to zobacz jak sam sie kompromitujesz robiac to o co oskarzasz bezpodstawnie innych.

Zostaw merytoryczną opinię o Aleja Maturalna Rafał Kłobukowski